עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך בלי לפגוע בביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב- משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assasian Creed, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צריך הכל קומפלט. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, משחקים לילדים * גודל המסך? עדיף 14" ומעלה * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. WINDOWS 7 ומעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא דל אבל אם משתלם אז בסדר * אין צורך בכונן DVD. תודה רבה למי שיכול לעזור!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by zeaev15,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימנג כבד ובניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪937/918[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H110M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-DGS - ASRock - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133Mhz - PCIe x16 - PCIe x1 - 4x SATA 6.0…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  4. Started by llrefael,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Counter Strike, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי בכם (דרוש מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Dan1919,

הי, אני צריך מפרט לחבר . חנות:נועה מחשבים\ksp . מטרה:משחקים. מחיר:5500 שקל. מה דעתכם על המפרט הזה? דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM 900 ¤ 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 800 ¤ 1 GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL 620 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 625 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1 Sunbeam Transformer BLACK 350 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 ARCTIC COOLING Freezer 64 Pro 160 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 5339.85 (אחרי הנחה 3% מזומן). בתודה מראש,דן.

• 32 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא משנה כל כך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך וזה קריטי, רק בכמה מאות 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר, אבל מאוד חשוב שיעבוד מהר ויחזיק כמה שיותר זמן. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). בתדירות גבוהה מאוד, ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לכל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אפשר לומר שלא צריך שיריץ הכל על ההגדרות הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, ר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, כרגע יש לי מחשב לנובו Ideapad 720s צריך מחשב(לא לעצמי) שבנוי באותו סגנון - כלומר דק, בנוי משלדת אלומיניום וקל ככל האפשר(עדיפות 1.5 ק"ג ופחות) כי ישמש סטודנטית ל4 השנים הקרובות. לצערי בשום אתר אין חיפוש נורמלי לפי הפרמטרים שאני רוצה עוד דברים שחשובים: זיכרון ראם - 16 GB כרטיס מסך - הIRIS של אינטל מספיק או MX פשוטים, בעיקר כדי להריץ סרטים 4K בצורה חלקה סוללה - לא פחות מ50 W/h מסך - רק 14 אינץ! FHD לגמרי מספיק, בהירות במינימום 250 NITS, עדיפות ל300 ומעלה אין הגבלה לחברה מסויימת רק לא ASUS או TOSHIBA/יצרן סיני עלום שם הקנייה תתבצע כנראה רק ספטמבר ואולי באילת אז אפשר לשקול חריגות קטנות.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MisterL,

שלום לכולם, לרגל מבצעי הבלק פריידי המתקרב והדגמים החדשים שעתידים לצאת, אשמח לסיוע בהתמקדות למפרט עבור מחשב לצרכי גיימינג ועריכה (מוסיקה). שאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-8000 אך אין תקציב מוגדר ופחות רלוונטי, יותר מתמקד במפרט שישמש אותי לעתיד. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר משחקי FPS, לדוגמא: COD, BF וכו' אבל גם RDR2 ושות', בהגדרות גבוהות) ועריכת מוסיקה (Cubase, FL Studio). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. קיים מסך 27" מדגם: Asus PG279Q ועתיד …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. היי מחפש מחשב נייד עוצמתי ביותר לעריכת: גרפיקה, אודיו וידאו תקציב: 9K נדרש: SSD מהיר T1 זכרון 16GB-32GB ל16 יכולת הרחבה לוח אם i7 מסך גרפיקה ללא מגע, חדות צבעים, פיקסל גבוה 15" כרטיס מסך NVIDIA משקל הכי קל שאפשר בלי צבעוניות על המקלדת וכדומהה (למשל LENOVO LEGION מקלדת אדומה לא רלוונטית) עובד טוב עם קיובייס ללא תקלות, תוכנות אדובי כולן (פוטושופ פרמייר ואפטר אפקט) אך ורק חנות מוכרת עם ותק כל החיבורים הנדרשים למשל להרחבות, כרטיסים חיצוניים, נוחות מירבית, משטח עכבר נוח מחשב שקט, מהיר, וונדווס 10 64BIT (אם ברכישה בודדת זה מתאים ל2 מחשבים אז לא מחייב תוספת כי יש לי כבר) מעבד חזק,הכי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by SpLiNtEr,

יצרנית המחשבים הניידים המיועדים לפלח השוק הגבוהה - Alienware חשפה היום את הנייד החדש של החברה אשר על פי דבריה מדובר בנייד החזק ביותר שהושק עד כה. הנייד החדש שייך לסדרה Area-51 המפורסמת של החברה,וקוד המוצר - m17x. הנייד מצוייד במסך 17 אינצ' רחב אשר עובד ברזולוציה של 1920x1200, מעבד ה Extreme החדש של אינטל אשר מיוצר בטכנולוגית 45 ננומטר ועובד במהירות של 2.8Ghz, 4GB של זיכרון DDR2, כ 1.5TB על שלושה כוננים קשיחים וזוג כרטיסי GeForce 8800M GTX אשר יהיו אחראים על הביצועים הגראפיים. בנוסף יהיו גם מוצרי החומרה "הסטנדרטים" כמו כרטיס קול 7.1 ערוצים וצורב DVD, ואת מערכת ההפעלה VISTA של מיקרוסופט בגירסאת ה Home Edition או ה Ultimate. קישור לדף המוצר - http://www.alienware.com/produ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מה אתם אומרים על השיפור הזה ? INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX ---- 1485 קירור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHOON VX 754/939/775/AM2---- 270 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard ---- 670 סה"כ = 2425 ¤ זה המפרט הנוכחי שלי : Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit XFX GeForce 7900GT 256MB PV-T71G-UDLR Western Digital 160GB 7200RPM 8MB WD1600JB Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box Gigabyte GA-8I945PG-RH Intel 945P Chipset LGA 775 תודה רבה לעוזרים

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום אני עומד לקנות מחשב בKSP, ואני זקוק לחוות דעת דחופה! המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר. הנה המפרט: מעבד- Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 930 ש''ח לוח אם- GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 625 ש''ח זיכרון- DDR III 1333Mhz 2GB Kingston קונה סטיק כפול, 190 כ''א. הארד דיסק- ‏Samsung‎ - ‏1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ 295 ש''ח כרטיס מסך- ‏eVGA‎ - ‏GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ 1450 ש''ח ספק כוח- SeaSonic 600W Active PFC 80+ 12cm Fan PSU SS-600ET (Oem) 385 ש''ח קירור- Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) 95 ש''ח עד כה הגענו ל4160 ש''ח. חסר רק מארז, לא מבין בזה כל כך. יש המלצות? …

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, אני בודק אופציות למחשב נייד קל עבור חברה שלי ללימודים, מדובר על 13.3 או 12.1 בלבד הדבר החשוב ביותר הוא המשקל, ורצוי מאוד שהוא יהיה מתחת ל-1.7 קילו, כמה שפחות יותר טוב בהתחלה חשבתי שהאסוס 1201N יהיה מומעד טוב, אבל נראה לי שהוא לא מספיק חזק, ועם חלונות7 הוא לא יציג ביצועים סבירים לעבודה ממושכת בגלל המעבד החלש, ורק 2 ג'יגה זיכרון, אני ישמח לדעת מאנשים שרכשו אותו איך הביצועים בחלונות 7 והם מרגישים שהוא "כבד" בעבודה ממושכת. בכל אופן, אחרי שחרשתי קצת על הפורום והרשת מצאתי כמה מועמדים שנראים לי: Dell Vostro 3300 עם שדרוג ל4 ג'יגה זיכרון, 3 שנים אחריות, מעבד יחסית טוב, סדרה עסקית איכותית.. החסרונות: משקל (מעדיף קל יותר למרות שהוא דיי קל), חסר HDMI בגלל שזה עסקי וזה קצ…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, אני נימצא בהתלבטות בין אם לשדרג את המפרט הנוכחי שלי או לקנות כבר חדש המפרט הוא מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 כרטיס מסך : xfx 8800gts ספק כוח של אנרמקס אני חושב שהוא 450, לא בטוח. רציתי לדעת האם פשוט כדאי לשדרג חלק 1 או 2 במחשב כדי שיעמוד במשחקים של היום ברמה טובה (הגדרות גבוהות - הכי גבוהות עם FPS נורמאלי) או שכבר רצוי לקנות אחד חדש? במידה ועדיף לשדרג, מה צריך לשדרג ולאיזה? במידה וכבר עדיף מחשב חדש, לאיזה מחשב עדיף? (בערך בתקציב של 4000-5000) תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Niv Sv,

זה בנתיים המפרט שיש לי אני לא יודע אם זה טוב או לא אשמח להצעות ועזרה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? OFFICE, משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WINDOWS 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין חנות ספציפית מועדפת 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. הראשון לחבר שלי * מטרות המחשב? עבודה משרדית ומולטימדיה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 בלבד * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ssd 256 gb בלבד! * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? asus' dell * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) לא מסך מגע, מעבד i7 עדיף מאוד, בשאיפה למחשב חזק ואיכותי כולל כרטיס מסך, לא לגיימינג. הבח…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 6.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לנצל 6 אלף אבל אפשר לחרוג ממנו כל עוד לא עובר את ה6.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידת הצורך אפשר לחרוג עד סכום של 7 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים ועריכה גרפית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל דבר שיצא בשנים האחרונות ויצא בשנים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם ותודה לכל העוזרים,פעם ראשונה שאני בונה מחשב דבר כזה, מאוד מתלהב מהענייןשאלה למבינים מבינינו בהרכבת מחשבים ובחומרה:לאחר התייעצות רבה, המלצות, חקר ושיטוט באינטרנט בפורומים שונים, הגעתי ביחד עם אחד החנויות שמציעות הרכבה ובנייה של מחשבים למפרט מחשב סופי כולל הצעת מחיר....לפני שאני מוציא סכום כל כך רב, אשמח מאוד אם אוכל לקבל חוות דעת אובייקטיבית ואמינה והצעות לשיפור. אני מעוניין במחשב חזק מאוד שיתאים לכל צרכיי ויותר, בסביבות ה 6000 ש"ח לא כולל מסך, שיהיה כמה שיותר חזק ואיכותי במחיר נורמלי. לכן בחרתי את החלקים הטובים ביותר והאיכותיים ביותר שיש בשוק כרגע במחירים שפויים... תיקון טעות במפרט: בטעות נרשם 2 יחידות בקירור מים במקום אחד - המחיר הסופי י…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by 00Amir,

קיבלתי מתנה נייד של HP פאבילון , מעבד פנטיום M במהירות של 1.5Ghz.. המחשב נועד לגלישה באינטרנט ועבודה קצת (טיפה) בפוטושופ.. המחשב עובד לאט - כמצופה מענתיקה כזאת... מותקן לי חלונות XP על כונן 120GB וחשבתי לשדרג ל SSD או לסיגייט מוטנט XT כדי לשפר את העבודה הרציפה של המחשב... דבר נוסף שמעצבן זה שאין חיבור SATA .. יש חיבור כלשהו שאני לא מכיר... בבדיקה ברשת - IDE Ultra ATA100 / ATA-6 ... לא נראה לי שיש כונן חדש בתומך בחיבור הישן הזה מה עושים? תודה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום, אני רוצה לקנות מחשב. העבודה היא תיכנות, קצת גרפיקה,אינטרנט, אופיס וכו'. קצת משחקים ולא יותר מדי מתקדמים. אבל בעיקר מחשב שלא יוחלף כ3-4 שנים שיהיה חזק, אמין שקט והכי חשוב מהיר. המפרט שחשבתי עליו הוא: מעבד: AMD Athlon 64 4200 Dual Core Socket 939 BOX לוח אם: Abit AN8-ULTRA זיכרון: Corsair Value 512x2 CL2.5 (כבר יש) כרטיס מסך: Leadtec NVidia GeForce 7600GS דיסק קשיח: Hitachi 160GB 7200 rpm S-ATA II HDD צורב: Sony (כבר יש) המפרט בערך עד 5000 ש"ח כולל מארז לא כולל מסך, אבל אם יהיו המלצות לשיפור שעברות את התקציב הזה - אשקול ברצינות לעלות את התקציב. מה שחסר ואני ממש לא מצליחה למצוא ולהבין זה מארז. עם ספק או בלי ספק,כן ג'נרי ,לא ג'נרי.... בזה אני ממש צריכה עזר…

• 38 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by saarxee,

איך זה? http://www.tms.co.il/preview/spec/1lw9nju7 קונה מ-TMS. אסור שזה יחרוג מהתקציב לעבר ה-2600 שקל. לא מתוכנן OC.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן, לאחרונה רכשתי את הדגם הנ"ל מארה"ב. אני חייב לציין שבנתיים אני מבסוט ממנו כמו שציפיתי. אני רוצה לנצל את יציאת הHDMI שלו בשביל לצפות בסרטים אך אני לא מצליח. כאשר אני מחבר הכבל למחשב נשמע צליל של חיבור אך אני לא מצליח להעביר את האות לטלוויזיה. אשמח לעזרתכם. עמית

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר והמון אינטרנט, המון חלונות בו זמנית, גרפיקה (ברמה בסיסית), סרטי FullHD, משחקים ברמת GTAIV, NFS, משחקי פעולה בעיקר. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - שימוש מזדמן בתוכנות כמו Photoshop CS5. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע אשתמש במסך 32 אינצים של חברת LG ברזולוציית FullHD, כמובן שלא אצפה להגדרות גבוהות במשחקים על המסך הנוכחי. בעוד חודש - חודשיים ארכוש מסך 23 אינץ' איכותי בעל פא…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.