ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני חדש כאן. ברצוני להחליף בזמן הקרוב את הכרטיס מסך שלי המעבד שלי והלוח שלי זה המפרט שלי עכשיו: מעבד: amd phenom II X4 955 3.20 GHz כרטיס מסך: GIGABYTE - HD 5770 לוח: GIGABYTE - MA785GMT-UD2H AM3 זיכרון: G.SKIL 8GB 1333 ספק כוח: 550W - Thermaltake להחליף למפרט הבא מעבדי אינטל Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G1.Sniper M3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman CNPS7X LED כרטיס מסך: HD 7850 OC 2GB GDDR5 DX11 DVI HDMI 2xMiniDP תודה לעוזרים =]
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה לבחירת מחשב נייד המחשב אמור לשמש לקבלת מיילים בעיקר וקצת אופיס החיבור לאינטר נט חשוב תקציב עד 2000 שקל עדיף בלי חריגה אבל אשמח לישמוע הצעות עם יש משהו מיוחד תביאו ותפרטו למה * מטרות המחשב? גלישה בעיקר. קצת אופיס . * גודל המסך? רצוי גדול - 13.7 פחות או יותר * משקל רצוי? 1.7 לא יותר מידי כבד זה לילדה ובעיקר לנסיעות וטיולים* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן כמה שיותר לפחות 3 שעות משהו כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) רצוי USB3 ו-HDMI אבל לא קריטי . * בלוטות? רצוי אבל אין צורך* גודל מינימלי של …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד בקרוב (לא לימודים ריאליים) ומעוניין לקנות מחשב נייד. * מטרות המחשב? עבודה עם האופיס, אולי קצת סרטים וגלישה באינטרנט. שום דבר מאמץ מדי. מחשב שיחזיק לכמה שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? "15.6 לפחות. לא מבין במאט/מבריק. * רזולוציית המסך? לא מבין בזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. זה חשוב לי כי אני אסתובב איתו הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 5-6 שעות עבודה רגילה. אני מקווה שזה ריאלי. פשוט שלא תיגמר מהר מדי ותספיק ליום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא קריטי. 500GB יספיק לדעתי. * כונן אופטי? לא מבין בזה. * האם דרושה תמ…
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, עשיתי לא מעט בירוריישן לגבי כל חלק וחלק, אשמח לשמוע דעתכם. לפני שחלק מחברי הפורום הנכבד יקפצו ( לרוב אפילו בצדק ) יש סיבה לכך שבחרתי בcore i7 ולא core i5 3570k או כל דגם i5 אחר - שימו לב לשימושים בהמשך. שימושים: רינדורים, הרבה VMs פתוחים במקבלים ובכלל כמה קומפיילרים פתוחים במקביל - אם בכל זאת למישהו יש הסתייגויות מi7 במקרה הזה אשמח לשמוע. מה לא צריך: כ.מסך ( אני הולך להשתמש בgigabyte gt430 OC שכבר יש לי ). שקט: חשוב מאוד( 9 ), אשמח לשמוע אם יש משהו במפרט שמונע זאת. אוברקלוק: כנראה שכן, המפרט בנוי לאפשרות. אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. שדרוג: ייתכן שדרוג עתידי, המפרט בנוי לאפשרות. שוב - אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. הערה: חשוב לי שהמארז יהיה באמת מאוורר, שקט ועם גישה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~sky250~88~0.htm זה המפרט השאלות שלי אם הקירור מעבד ששמו אותו טוב לOC הלוח אם אני בטוח שטוב אבל אני צריך חוות דעת עליו .. החברה של הכרטיס מסך שרשום שם ( PowerColor ) ידועה כחברה טובה לכרטיסי מסך? ואחרון חביב הספק, אין לי שום מושג בספקי כח ולכן אני צריך את החוות דעת שלכם. תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די לחוץ על לקנות כבר את המחשב.. לפני שאלך לחנות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, המחשב הוא : [h=1]HP Pavilion 15-P205NJ[/h] וקישור למפרט שלו באתר של KSP : http://ksp.co.il/?uin=25651 בגדול, בחרתי מחשב עם נתונים כאלה כי אני רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות עריכה כמו אדובי אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר, סוני ואגס וכדו'... ובכלל מחשב שיהיה מהיר... לדעתי (עד כמה שאני מבין בזה...... ) המפרט של המחשב הזה די טוב, אבל אני חייב להיות בטוח, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , תודה רבה מראש !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די לחוץ על לקנות כבר את המחשב.. לפני שאלך לחנות, אשמח לשמוע את חוות דעתכם, המחשב הוא : HP Pavilion 15-P205NJ וקישור למפרט שלו באתר של KSP : http://ksp.co.il/?uin=25651 בגדול, בחרתי מחשב עם נתונים כאלה כי אני רוצה להתחיל ללמוד להשתמש בתוכנות עריכה כמו אדובי אפטר אפקטס, פוטושופ, פרימייר, סוני ואגס וכדו'... ובכלל מחשב שיהיה מהיר... לדעתי (עד כמה שאני מבין בזה...... ) המפרט של המחשב הזה די טוב, אבל אני חייב להיות בטוח, אשמח לשמוע את חוות דעתכם , תודה רבה מראש !
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש איפשהו רשימה של מעבדי Intel ומנגד מעבדי AMD שתואמים להם פחות או יותר בביצועים? מסתבר שדי קשה להשוות בין שני מעבדים מיצרנים שונים, בטוח מישהו עשה השוואה כזאת כבר...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שחרשתי כאן את הפורום וקיבלתי מכם הרבה עצות, החלטתי שאני מוכן ומחר אני הולך לקנות את המחשב. רציתי לשאול אתכם אם יש דברים שאני צריך לדעת? בגדול אני הולך לשבת מול סוכן מכירות, לראות מה יש לו להציע (וכמובן שיש לי בראש מה אני באמת רוצה...ויש הבנה בסיסית ברוב הנושאים). ואיך בכלל לוודא שכל החלקים שמביאים לי מקוריים וחדשים מהקופסא? אני קונה בת"א, קודם אלך לשמוע הצעות מ KSP אח"כ מאייבורי, ואז אחליט איפה יותר משתלם - ממליצים על עוד חנות באזור?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?:17 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?:כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צורב 5. במידהויש…
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תקציב 1000 +200 שימושים מחשב לאחותי, שיהיה הכי טוב שאפשר בתקציב, אין לו ייעוד מסויים חוץ מאופיס, איסיקיו וכד'... באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? *מערכת הפעלה 32BIT שימושים מיוחדים לא ציוד היקפי מסך 17" (1024X1280) רמקולים של לוג'יטק 2.1 מצלמת מיקרופון של לוג'יטק ( USB) חומרה אופציונלית כונן אופטי - צורב (רק לא של LG) הרדיסק - מינימום 100GB אפשרויות רכישה שהמחיר יהיה כולל הרכבה! הערות נוספות אין!
-
- 3 תגובות
- 877 צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח כולל ציוד היקפי מערכת הפעלה והרכבה ללא חריגות מהתקציב. ייעוד: בעיקר הרצת חישובים מתמטיים בעזרת תוכנת MATHEMATICA ללא OC זיכרון: לפחות 4GB ועדיף יותר מארז וקירור: שקטים ויעילים ככל האפשר ציוד היקפי: מסך 19 , מקלדת ועכבר (אפשר אלחוטיים אבל לא חייב) צורב DVD הערות חשובות: המפרט צריך להתבסס על מעבד וזיכרון מהירים כדי שהחישובים יבוצעו מהר כמו כן יש חשיבות לזיכרון גדול ככל האפשר אבל אין צורך בכונן קשיח ענקי יש חשיבות לשקט של המחשב בזמן עבודה מאומצת. הערות ותובנות יתקבלו גם כן בשמחה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
1. תקציב: מזומן 7000 ש"ח עד לחריגה של 7500 ש"ח. 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים , צפיה בסרטים והורדות. 3. ציוד הקפי: צורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן . לחברות איכותיות וטובות ולא סתם חברות בשקל . 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן להכל . 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה מעבד של אינטל Core i7 וכרטיס מסל 295 GTX . 9. האם חשוב שקט? עד כמה? מזה עד כמה ? עד כמה שאפשר ! 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך למצוא מחשב נייד 15.4" לסטודנטית , אין יותר מדיי דרישות , לרוב יריץ רק אינטרנט ואופיס , עדיפות ל WIN VISTA , כמו כן , עדיפות למצלמת אינטרנט במחשב עצמו. כמובן שרשת אלחוטית חובה. בבקשה תנו לי המלצות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב, אז הנה הדרישות... לא ממש חשוב לי מה המשקל של הנייד העובי שלו וזמן הסוללה, והמבחינה החיצונית מה שחשוב לי זה שיהיה לו מסך 15.4 ומעלה (מומלץ ומעלה..). המחשב מיועד לשימוש ביתי... אני צריך שיהיה בוא ליבה כפולה כמובן, HD לפחות אם 160G, צריך שיהיה 2 ראמ ומעלה אם 800 מגהרץ ומעלה, וכרטיס מסך סביר. אני הולך לשחק בוא הרבה אבל לא במשחקים כבדים מידי... אז אני לא צריך את הכרטיס מסך הכי טוב שיש אבל שיוכל להריץ משחקים בינוניים.... הסתכלתי באיבורי והמחירים שם ממש הפתיעו אותי.. הכול כול כך זול שם... אבל למשהוא לא מצאתי את המפרט שהכי מתאים בשבילי... וגם לא חשבתי על משהוא.. אז בבקשה אם מישהוא יכול לעזור לי אני מאוד יישמח נ.ב. אם אפשר אז מומלץ שהמחשב עצמו יהיה שחור =]
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
צריך מחשב נייד עד 6 אלף בבקשה ממכם זה חשוב לי אני סומך עליכם
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל התכונות הבאות: 1. זמן בטריה של 5 שעות לפחות 2. משקל קל - סביב 2.5 ק"ג 3. מסך בגודל 14" לפחות 4. מחיר - ללא חשיבות 5. שימושים - אינטרנט, מעבד תמלילים, צפיה בסרטים 6. זכרון - לפחות 2 GB (עדיף 4) 7. כונן קשיח בנפח 320 GB לפחות 8. מסוגל להריץ חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : משחקים כבדים(בסגנון COD), צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? : לא משנה. * רזולוציית המסך? : אני רוצה לראות הרבה סרטים במחשב אז צריך רזולציה טובה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? : אין. * משקל רצוי? : לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? : סטנדרט. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? : HDMI * Bluetooth? : כדאי , אם זה מייקר את העיניין אז לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? : לא משנה. גודל : 1T. * כונן אופטי? : צריך. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? : לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? : לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? : אפשרי , אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? : לא. * חריגת תקציב : 500 ש"ח. …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת (פשוטים). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה, ללא מערכת הפעלה/אופיס. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור המרכז. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון …
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תקציב - 4000 כולל מסך, אפשר לחרוג ב500 שקל מקסימום מטרות המחשב : משחקים כבדים ציוד היקפי נצרך : מסך צורב DVD חשוב שהמחשב יהיה שקט לא מתכנן אוברקלוק שיריץ את כל המשחקים על איכות גבוהה-גבוהה במיוחד..
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
המחשב שבעקרון חשבתי עליו הוא http://audiolab.co.il/all-products/computers/desktops/541.aspx רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון אולי איך להרכיב אותו באתר אחר ולראות כמה כסף זה יצא 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). QBASE פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).שלושה מסכים -לאיל…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט אמור להיות כולל: 1.מארז 2.מעבד + זכרונות כמובן. 3. HD ללא שום צורך בצורב מסך מקלדת עכבר וכדומה .. השימוש הוא לרוב לאינטרנט בלבד... שתהייה לי אפשרות לחבר HD נוספים על מחבר IDE ..... תודה רבה לעוזרים , TOMCAT383
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עד איזה 2000 ככה. המטרות זה בעיקר גרפיקה - דו ממדית, ותלת ממדית ( 3D באופן דיי בינוני לא משהו מטורף... ) המשחק היחיד שאני משחק זה COD4 ברשת, וגם אני לא מתכוון לשחק בו על HIGH או משהו כזה. כמובן כל הדברים מסביב גם... אינטרנט סרטים וכו'... לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, גם לא צורב או DVD וגם לא הארד דיסק... לא מתכוון לעשות OC, עיצוב פחות חשוב לי, וגם רעש לא יפריע לי אשמח לראות רעיונות תודה
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-