עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בס"ד חשבתי היום לגשת לKSP גם עם מפרט שמבוסס על אינטל. אז אם מישהו יכול להכין לי מפרט שחזק באותה מידה ומבוסס על אינטל(לא משנה המחיר רק שיהיה שווה ערך למחשב הנ"ל אני אשמח. המפרט הישן: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 900 1 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo Platinum (s754) 770 1 770 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 400 1 400 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 880 1 880 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 390 1 390 צורבים? CD Recorders Price Units Total Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 160 1 160 מארזים? Price Units Total…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by diablo4u,

אהלן, ידידה שלי צריכה מחשב נייד ללימודים ובחנות שהיא הלכה המליצו לה על VOSTRO 3500 VM-RD 35-8011 דעתכם? אם לא רלוונטי וזה שקר אז גם טוב לדעת (זה מה שאני אמרתי לה) להלן התשובות לשאלות: תקציב - עד 4000 (למרות שלי הציעו את המחשב ב4300 וזה גם תופס.. כלומר אפשר לחרוג כל עוד זה שווה את זה, אבל לא בהגזמה) מטרת המחשב- ללימודים בעיקר, שלא יהיה איטי, רצוי שיהיה מהיר, שימוש באינטרנט, סרטים, תמונות, משחקים בקטנה (כי אני לא ממש משחקת במחשב..) גודל מסך - 15.6 משקל - דגש על משקל לא כבד (3 נשמע כבד ) זמן סוללה ארוך. יציאות ובלוטות לא מבינה כל כך בזה. אבל שיהיה את מה שחשוב. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB כולל DVD וצורב אחריות לפחות 3 שנים באתר הלקוח והעדפה לחברת DELL אשמח להצעה או הארה…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by גדי,

אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avi2014,

התקציב שלה עד 5 אלף כולל הכל..

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by WooPs,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הוא 4000 שקל עדיף לא לחרוג ועם כן לא בהרבה ! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל המשחקים החדשים gta:iv nfs cod7 ... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי חבר'ה היום רשמית הזמנתי את המחשב asus 1005ha מארה"ב. חבר של אבא שלי, שגר שם, הזמין לי, והוא יגיע בקרוב לארץ (או יביא דרך מישהו שיבוא אליי). דרך אמאזון קניתי את המחשב (בצבע שחור), תיק, וזכרון 2 ג'יגה ב-1,700 ש"ח. את המחשב קניתי בעצתכם אנ יחייב לציין, אוני רוצה להודות כלם על כך מכיוון שזהו הנייד הראשון שיהיה לי, ועד עכשיו בקושי יצא לי לגעת בניידים (קצת עם הלפטופ של אחותי), הייתי רוצה לדעת כמה דברים על סוללה. חלקם דברים ששמעתי, חלקם דברים שאני משער, חלקם אולי סתם שמועות זדוניות. 1. האם זה נכון שצריך בפעם הראשונה לפרוק את הסוללה עד הסוף, ולאחר מכן להטעין מספר שעות מסוים? (12 למשל) 2. אם אני עובד עם המחשב בבית, רצוי לעבוד כשהוא מחובר לחשמל אני מתאר לעצמי...האם במקרה…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלוםםםם אנשים התקציב שלי קצתת שונה(1000 שקל!) אז ככה אני רוצה מחשב למשחקים בלי OC! לא יותר מ250 GB וזכרון לפחות 1GB... אני רוצה שיהיה למחשב קירור טוב אפילו מים עם נכנס בתקציב.

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by gloteron,

היי, אני מחפש מחשב להורים שלי ולאחר חיפוש מקיף בזאפ ובכאן בפורומים התמקדתי באסוס TP300. הדגם עם i3 עולה כ2850, ומגיע עם 4GB, hd4400, מסך מגע ומשקל סביר בהחלט 1.75. קראתי שאיכות המסך לא מדהימה, אבל זה לא קריטי להם. אשמח לשמוע דעה נוספת, תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, לאחרונה המחשב שלי טיפה התפרק (ה-8800 שלי הלך לעולמו ), והגעתי למסקנה שאחרי 3 וחצי שנים הגיעה הזמן למחשב חדש... ישבתי אתמול וקראתי המון, והגעתי למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASUS P8P67 B3 ₪900 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪135 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! ₪1479 דיסק קשיח: [..] WD BLACK 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪435 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4190 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשוב לציין שזה סוג של חצי מפרט, שהרי אין פה מארז וספק כוח וקירור. זה תחום שאין לי בו שום מושג. עד עכשיו,…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shayfarkash,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרוב תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: 750G ומעלה ,ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג: חובה 17 אינץ זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. יש לי 2 אפשרויות בינתיים על הכוונת אבל אני מחפש משהו יותר טוב עם אפשרות חלוקה ל36 תשלומים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?i…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Shocki,

שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד כ 3000 ש"ח ואני מחפש מפרט למארז בלבד. הדרישות שלי הן מעבד חזק עד כמה שניתן, דיסק קשיח 500GB לפחות, כרטיס מסך 1 ג'יגה (שניתן יהיה להריץ סרטי 1080P בקלות) וזכרון נורמלי 2 G +, חשוב לשמור אופציה שניתן יהיה לחבר את הכרטיס מסך לטלווזיה. שימוש עיקרי: צפיה בסדרות וסרטים ותכנות - שהמחשב לא יתקע כל פעם שעושים קומפילציה לתוכנה או תוכנית כבדה. שקט זה לא ה ISUUE מבחינתי, כמובן שאני לא רוצה טרקטור.. אבל בואו נאמר שאם אני מסתדר עם המחשב הנוכחי שלי קשה לי להאמין שמחשב חדיש יותר יהיה יותר רועש. מה שכן חשוב לי הוא התצורה הקדמית של המארז, שלא יראה כמו קופסא משנות ה 50, מצד שני אם יש בו LED ואמצעי תאורה אחריים אז שיהיה ניתן לבטל אותם בקלות במידת הצורך. ובנו…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * ניתן לחרוג עד כ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ashraf,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט עד 7000 ש"ח (מוכן לחרוג עד 7500), שיוכל לשמש גם כמחשב שולחני (אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD גדול). להלן הדרישות: מסך: 13.1" או 14.1" מעבד: P8400 ומעלה זכרון: מינימום 3 GB. כרטיס מסך: מספיק טוב בכדי להריץ את המשחקים של היום באיכות סבירה. (כמו למשל NVIDIA 8600) עדיפות לחברה בעלת ותק בתחום, כמו DELL, LENOVO THINKPAD ו HP. דיסק קשיח: אין דרישות מיוחדות. אשמח לשמוע עצות והצעות... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קניתי מKSP את המחשב מדגם Samsung NP350V5C-S07IL חדש בניילונים עם אחריות הבעיה היא כזאת: הדלקתי את המחשב לאחר טעינה ארוכה נתתי לסוללה להיטען עד הסוף למרות שחלק אומרים שלא צריך בכל אופן לאחר הרשמה בווינדוס 8 בעברית והפעלת המערכת אני עובד בשפת מערכת עברית כמו בכל המחשבים שיש לי בבית ניידים/נייחים. בכל אופן שאני לוחץ CAPS LOCK המקלדת עוברת לאנגלית אבל חוץ מ-2 אותיות שהם "Q" "W" שהם הכי עיקריים ואני לא מבין מה הבעיה של המחשב מחשב חדש מהניילונים יש לי מחשבים ניידים מחברות HP MSI DELL בחיים לא היה לי בעיה של מקלדת שלא רושמת לי 2 אותיות באנגלית מה שמוזר פה שאם אני הופך את המקלדת לאנגלית פתאום לב ופלא 2 המקשים הבעייתים חוזרים לפעולה רגילה ואני לא מבין מה הקטע של הפגם הזה ??? יש עצ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by hadarK,

אז הרכבתי מפרט למחשב והייתי רוצה לדעת אם הספק מתאים?,והאם הכונן קשיח מומלץ?, ובנוסף האם עדיף מארז הכולל ספק? וכמו שרשום בכותרת לקבל חוות דעת והצעות לשיפור. אז הנה המפרט: Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1150 Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 119 Gigabyte Z77M-D3H 560 Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 390 Gigabyte GTX660 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E (כאשר המוצר יהיה במלאי) 1920 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 585 Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA 115 SeaSonic 560W Gold 560 Antec Eleven Hundred 580 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ול…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי כולם!(מחשב נייד)בשביל מהירות כללית של המחשב, שיהיה תמיד מהיר וחלק בפרט לגלישה עם 7-10 כרטיסיות פתוחות בדפדפן - כמה ישפיע כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5400RPM?לא למשחקים*לא לתוכנות גרפיות*מה עדיף כונן 7200RPM או כונן 5400RPM משולב עם 32GBSSD ? מה עדיף מבין אלו שבטבלה: Dell Precision M7510 - קישור Dell XPS 15 XPS15-5310 - קישור Intel Core i7 Intel Core i5 2000Mhz 3200MHz 7200RPM 5400RPM/SSD 1000/32GB 8GBRAM - DDR4 8GBRAM - DDR4

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Chymes,

רכשתי AMD Athlon XP 2500 והתאכזבתי. עובד כמו פנטיום 2.5 בחלום השמיני. המעבד ולוח אם נזרקים לרחוב כמו זונות רוסיות. אני חושב שאצליח למכור אותם ב-700 - 800 ש"ח. אני רוצה מעבד אינטל טוב ולוח אם טוב במחיר סביר. שלא תעזו להמליץ על AMD. (חשבתי על פנטיום 2.8C) אם אפשר תנו מעבד בלי גוף קירור.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by dnd_man,

שלום לכולם! אני מעוניין ברכישת מחשב למשחקים (לא כבדים במיוחד כמו FPS, אבל שיוכל להריץ NWN2 או Spore לכשיצא). בנוסף, אדגיש שמסגרת התקציב הינה כ-3500 לא כולל מסך (שככל הנראה יהיה תוספת של עוד כ-1000 שקל עבור דק סביר). מסקירות קצרות שערכתי, בניתי את המפרט הבא: להלן מבנה המחשב הנבחר הפורמט: שם המוצר קישור למוצר מחיר זול ביותר מארז מחשב ו6 A19ו Compucase http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=421960 ¤216.00 GA-P35-DS3R http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581842 ¤726.00 מעבדו Core 2 Duo E6420 Boxו Intel http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577197 ¤964.00 זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=375821 ¤220.00 זכרוןוD…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי אני צריך מפרט יחסית עצבני מבוסס על Core i7 שישמש בעיקר ל solidworks וגיימינג. התקציב הוא 5K (אפשר לגלוש עד 6K). ללא מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר, כרטיס קול, SSD. שכן יכלול windows 7 pro, 2X 1TB HDD שלוח האם יתמוך ב triple channel וכן גם הזכרונות, ואם כבר אז שגם יהיה לו USB3. מארז טוב שלא יכלול שום לד מכל סוג שהוא. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by pomba,

שלום לכולם. אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד 13.3 ללימודים. אני צריך מחשב לאופיס,גלישה,סרטים ועבודה שוטפת, שלא יתקע לי ויגמגם לו תוך כדי עבודה. חשוב לי הזמן בטריה שאני לא יצטרך כול שיעור לרוץ לחפש חשמל http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30A-A2&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he איך המחשב ASUS UL30A-A2 ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? 4K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר יצירה הקלטה ועריכה של מוזיקה. א? Cubase 7.5, Ableton Live 9. ,שימוש תדיר ב) לא מיועד למשחקים,אך כנראה יהיה שימוש בתוכנת: AutoCad,גודל מסך:23",LG IPS236. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? יש צורך בהכל,בניית מחשב חדש. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? אבחר ב8-9 7. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא מכיר את המושג,כנראה שלא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן יש צורך בהרכבה וגם במערכת הפעלה,עדיפות לWIN7 64bit 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by David-Z,

היי לכולם, עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי המלצות או מידע על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=809705 מבחינת המפרט, יש בו את כל מה שאני צריך: מחשב טוב לאוניברסיטה (כלומר מסך קטן בין 11 ל-13 אינץ'), שיאפשר ריבוי חלונות ומשימות (אבל בעיקר אינטרנט ואופיס), ושהסוללה שלו תחזיק המון זמן. מישהו בתכל'ס התנסה עם המחשב הזה? מישהו יכול להמליץ לי לכאן או לכאן? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by walla26,

שלום לכולם המחשב נקנה לפני 6 שנים, מצורף המפרט לאחר שנה הוחלף לוח אם לדגם intel GCCR945 מפרט לוח אם: http://downloadmirror.intel.com/15117/eng/D945GCCR_TechProdSpec.pdf האם יש מה לשדרג במחשב כך שיוכל לעבוד בצורה חלקה? כרגע המחשב נתקע הרבה במיוחד כאשר יש הרבה טאבים פתוחים בכרום, ואם פותחים עוד תוכנה במקביל אז העבודה הופכת לעוד יותר איטית ומסורבלת. השימושים העיקריים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, יוטיוב, צפיה בסרטים, עריכת מסמכים בוורד ובאקסל, עבודה על תוכנות פשוטות וכו'. סכום לשדרוג 400 ש"ח. אודה לתגובות תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם, אני נימצא בהתלבטות בין אם לשדרג את המפרט הנוכחי שלי או לקנות כבר חדש המפרט הוא מעבד : q6600 לוח אם : asus p5kc זכרונות : 2gb corssair xms2 כרטיס מסך : xfx 8800gts ספק כוח של אנרמקס אני חושב שהוא 450, לא בטוח. רציתי לדעת האם פשוט כדאי לשדרג חלק 1 או 2 במחשב כדי שיעמוד במשחקים של היום ברמה טובה (הגדרות גבוהות - הכי גבוהות עם FPS נורמאלי) או שכבר רצוי לקנות אחד חדש? במידה ועדיף לשדרג, מה צריך לשדרג ולאיזה? במידה וכבר עדיף מחשב חדש, לאיזה מחשב עדיף? (בערך בתקציב של 4000-5000) תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Evil Activities,

שלום! אני שוקל לעבור ללמוד על מחשב, נמאס כבר לכתוב על דפים, במיוחד כשאני מתקשה לשמור על סדר. אז ככה: * מטרות המחשב? לימודים, מייל, אינטרנט, יוטיוב, קבצי וורד אקסאל וכו... * גודל המסך 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט .... * משקל רצוי? 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אנדע, שיהיה USB3 לפחות * Bluetooth? לא משנהגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD כלשהו * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לעעע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא אפל! והיא מחוץ לתקציב. * כל ד…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.