עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by wTw,

. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית דוג' MINECRAFT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לKSP המשח…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קיבלתי מחשב של טושיבה דגם L450-16N ולצערי אין לי יכולת אלחוטית (ניסיתי להפעיל את היכולת האלחוטית דרך F8 אבל זה לא עושה כלום). המחשב הוא מחשב משומש, וכמה שחיפשתי באינטרנט דרייבר בשביל זה אני לא מצאתי. אפשר בבקשה קישור להורדה של הדרייבר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Evil Activities,

שלום! אני שוקל לעבור ללמוד על מחשב, נמאס כבר לכתוב על דפים, במיוחד כשאני מתקשה לשמור על סדר. אז ככה: * מטרות המחשב? לימודים, מייל, אינטרנט, יוטיוב, קבצי וורד אקסאל וכו... * גודל המסך 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט .... * משקל רצוי? 1.5 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אנדע, שיהיה USB3 לפחות * Bluetooth? לא משנהגודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD כלשהו * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לעעע * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא אפל! והיא מחוץ לתקציב. * כל ד…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. ברשותי מחשב נייד G505 ועד לפני חודש הוא עבד תקין. ובזמן האחרון באופן מאוד תדיר ישנה בעייה עם המסך או חומרה. התמונה מתעוותת לגמרי ולפעמים מרצדת ומטשטשת.גם כשאני עושה ריסטרסט או שחזור. אתחול מערכת זה לא משתנה אגב והבעיה נפתרת לעיתים. ואז חוזרת על עצמה אם אני מכבה את המחשב או שם אותו במצב שינה. צילמתי את המסך כשהבעיה מתרחשת. תמונות מצורפות

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי כולם!(מחשב נייד)בשביל מהירות כללית של המחשב, שיהיה תמיד מהיר וחלק בפרט לגלישה עם 7-10 כרטיסיות פתוחות בדפדפן - כמה ישפיע כונן קשיח של 7200RPM לעומת 5400RPM?לא למשחקים*לא לתוכנות גרפיות*מה עדיף כונן 7200RPM או כונן 5400RPM משולב עם 32GBSSD ? מה עדיף מבין אלו שבטבלה: Dell Precision M7510 - קישור Dell XPS 15 XPS15-5310 - קישור Intel Core i7 Intel Core i5 2000Mhz 3200MHz 7200RPM 5400RPM/SSD 1000/32GB 8GBRAM - DDR4 8GBRAM - DDR4

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. סוג הסר מוצר מהסל ¤1,575.00 ¤1,575.00 עדכן Geil ONE 1024MB BH5 PC3200 400MHz DDR Dual Channel מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤440.00 ¤440.00 עדכן SAPPHIRE RADEON X550 128MB PCI-E מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤1,300.00 ¤1,300.00 עדכן DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤1,050.00 ¤1,050.00 עדכן ANTEC P180 מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤3,590.00 ¤3,590.00 עדכן AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4400+(2.2GHz) BOX מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤285.00 ¤285.00 עדכן HEC 400TRT 24PIN מכירה רגילה - הזכייה בטוחה הסר מוצר מהסל ¤815.00 ¤81…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by pomba,

שלום לכולם. אני סטודנט ואני מחפש מחשב נייד 13.3 ללימודים. אני צריך מחשב לאופיס,גלישה,סרטים ועבודה שוטפת, שלא יתקע לי ויגמגם לו תוך כדי עבודה. חשוב לי הזמן בטריה שאני לא יצטרך כול שיעור לרוץ לחפש חשמל http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=UL30A-A2&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=41&aff=Zap〈=he איך המחשב ASUS UL30A-A2 ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם. המחשב הישן המשפחתי עומד לשבוק חיים, ולכן החלטנו לרכוש מחשב חדש לחדר ה"משחקים" ולהעביר את המחשב הנוכחי למשפחה. הכנתי בעצמי מפרט שאני די סגור עליו, אבל מוטב לשאול קודם מאשר לגלות את הטעות לאחר מכן, ולכן באתי כאן לפנות לעזרתם ולדגשים שלכם בנוגע לרכיבים. קודם ארשום כאן את המפרט שבניתי, ואז אתן את הדרישות שלי מהמחשב וסיבות לרכיבים שבחרתי. מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪837 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪377 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪261 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Sk…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by tounano,

אהלן חברים, נשבר לי כבר מה IBM T30 שלי, והגעתי למסקנה שאני צריך לקנות מחשב חדש, אני שוהה כרגע בניו יורק, ולכן עומדת בפני אפשרות לקנות לפטופ ב-Dell Outlet. בהתחלה חשבתי על XPS1350, בגלל המסך הקטן, אבל לצערי הוא לא מציג רזולוציה גובהה מ-1280X800, אז כעת אני מתלבט בין גרסאות אחרות. יש להם את הXPS עם ה-15 אינץ', ויש Inspiron שלו גרסאות של 14 אינץ' ו-15 אינץ'. הדרישות שלי הם פשוטות, 4 Gigs o Ram, מסך Wide Screen עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה, 1400 על משהו יהיה לי טוב, ובטריה טובה, אבל ממש טובה (הכי טובה). פעם בשנה בערך אני משחק פוטבול מנג'ר, אבל חוץ מזה אני לא משחק משחקים, כך שלא נראה לי שכרטיס מסך אמור להזיז לי. השימושים שלי במחשב הם Photoshop, Dreamweaver, ואני גם מחזיק עליו ש…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה ההבדל בין: INTEL CORE 2 DUO T8300 : דגם 1. לבין: INTEL CORE 2 DUO T7700 : דגם 2. במחיר של המחשב הראשון יותר זול אייך זה יכול להיות? הלא הראשון לא אמור להיות יותר חזק וטוב מהשני ???

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by EF,

שלום, מבקשת לקבל המלצה על נייד לעסק, המיועד לשעות עבודה מרובות: מטרות המחשב- עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) מעבד אינטל גודל המסך- 15/14 אינץ ללא ציפוי מבריק משקל רצוי- ~ 2 ק"ג זמן סוללה- 3.5-4 שעות עבודה רצופות (סוללה כפולה) גודל מינימלי של כונן קשיח- 250G צורב DVD אחריות מורחבת/ מקסימלית מערכת הפעלה אפשרות לחיבור לתחנת עגינה תקציב- 5,000-5,500 ש"ח תודה לכל המומחים!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, בארגון הועד של עובדי הבנק הבינלאומי הראשון יצא מייל עם כמה סוגי מחשבים לשנה החדשה. אני צריך מחשב נייד ללימודי מדעי המחשב (מתחיל ללמוד עכשיו). השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): עבודה משרדית, לימודי מדעי המחשב במכללה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אולי VMWARE אם לא יעלה את הדרישות יותר מדי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. היי חבר'ה.. דודה שלי וביתה צריכות מחשב למשרד שלה. הן לא מבינות יותר מדי במחשבים, כך שהשימושים הם בעיקר משרדיים, אבל יתכן ותהיה עריכת וידיאו קלילה בעתיד. לא משהו מקצועי שמחייב מחשב ייעודי לשם כך, אבל יש צורך בצורב DVD וחיבור firewire. המחשבה הראשונה שלי היתה המפרט הבא מזיגזג: התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) AMD SEMPRON (2800+) - 1.6Ghz 256K Cache [754 Pin]- RETAIL 3Y EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 2Y 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 3Y Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8 VIVO 1Y Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 5Y NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 2Y MITSUMI 3.5 FLOPP…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by avi2014,

התקציב שלה עד 5 אלף כולל הכל..

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by walla26,

שלום לכולם המחשב נקנה לפני 6 שנים, מצורף המפרט לאחר שנה הוחלף לוח אם לדגם intel GCCR945 מפרט לוח אם: http://downloadmirror.intel.com/15117/eng/D945GCCR_TechProdSpec.pdf האם יש מה לשדרג במחשב כך שיוכל לעבוד בצורה חלקה? כרגע המחשב נתקע הרבה במיוחד כאשר יש הרבה טאבים פתוחים בכרום, ואם פותחים עוד תוכנה במקביל אז העבודה הופכת לעוד יותר איטית ומסורבלת. השימושים העיקריים במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, יוטיוב, צפיה בסרטים, עריכת מסמכים בוורד ובאקסל, עבודה על תוכנות פשוטות וכו'. סכום לשדרוג 400 ש"ח. אודה לתגובות תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by dnd_man,

שלום לכולם! אני מעוניין ברכישת מחשב למשחקים (לא כבדים במיוחד כמו FPS, אבל שיוכל להריץ NWN2 או Spore לכשיצא). בנוסף, אדגיש שמסגרת התקציב הינה כ-3500 לא כולל מסך (שככל הנראה יהיה תוספת של עוד כ-1000 שקל עבור דק סביר). מסקירות קצרות שערכתי, בניתי את המפרט הבא: להלן מבנה המחשב הנבחר הפורמט: שם המוצר קישור למוצר מחיר זול ביותר מארז מחשב ו6 A19ו Compucase http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=421960 ¤216.00 GA-P35-DS3R http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=581842 ¤726.00 מעבדו Core 2 Duo E6420 Boxו Intel http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=577197 ¤964.00 זכרוןוDDR2 1024MB 533MHz CL4וKingstonו http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=375821 ¤220.00 זכרוןוD…

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by jeans,

שלום חברים, אני מחפש מחשב (או מכשיר כלשהו) שאוכל לחבר לטלויזיה. לפני כמה שנים קניתי HTPC מבוסס AMD A10-6800K עם 4GB RAM מאז שדרגתי לו זיכרון והוספתי SSD אבל הוא עדיין מתקשה לנגן קבצי וידאו באיכות גבוהה (נניח 20GB) - הסאונד יוצא מסנכרון. ניסיתי נגנים וקודקים שונים וכרגע אני מוכן לקנות משהו חדש - אבל שינגן 4K בקלות בכל פורמט סביר. התחלתי לחפש קצת ונראה שהיום כולם מכוונים לסטרימרים כמו Roku וֹ-nVidia שהמחיר הזול שלהם קורץ כמובן, אבל יש לי העדפה למחשב ״אמיתי״ שיידע לבצע עוד משימות קלות במקביל ואוכל להתקין בו נגנים שונים ותוכנות אחרות. אין לי תקציב מוגדר אבל עד 4-5K ש״ח זה יהיה סביר וניתן לעלות כמה שצריך כדי להגיע לביצועים טוב…

19. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בלי חריגה. עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פה ושם, פיתוח תוכנה, סרטים ועבודה עם מסכים מרובים בו זמנית (3/4) . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בSSD או HDD בכלל (ברשותי 3). - ברשותי כ.מסך NVIDIA חדש 1070 שאחבר למחשב החדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

20. היי, לאחרונה המחשב שלי טיפה התפרק (ה-8800 שלי הלך לעולמו ), והגעתי למסקנה שאחרי 3 וחצי שנים הגיעה הזמן למחשב חדש... ישבתי אתמול וקראתי המון, והגעתי למפרט הבא: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX ₪1106 לוח אם: [..] ASUS P8P67 B3 ₪900 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪135 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL למזמיני מערכת מחשב! ₪1479 דיסק קשיח: [..] WD BLACK 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪435 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪4190 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשוב לציין שזה סוג של חצי מפרט, שהרי אין פה מארז וספק כוח וקירור. זה תחום שאין לי בו שום מושג. עד עכשיו,…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המחשב מיועד לגרפיקה - פוטושופ ברמה "ביתית". כמו כן לעריכת וידאו ביתי וקידוד. לא מיועד למשחקים. חשוב לי שיהיו 2 דיסקים (500GB/1T) ב - RAID לגיבוי התמונות והוידאו. האם עדיף דיסק נפרד (קטן יותר) למערכת ההפעלה? רצוי מפרט שקט אבל לא אם זה מקפיץ את המחיר. רצוי גם Firewire (לא קריטי). לא יהיה OC. הייתי רוצה לחשוב קצת קדימה במיוחד לגבי פוטושופ שאולי יתמוך בעתיד בריבוי ליבות / זכרון גדול ב - Windows 7...

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by שימי71,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מסוג סוני-ואיו,שהגיע עם מערכת הפעלה ויסטה הום פרמיום באנגלית. המחשב פעל כהלכה,התחבר לאינטרנט אלחוטי ללא כל בעיה.הבעיות התעוררו כאשר ניסיתי להתקין מערכת הפעלה בעברית,התקנתי ויסטה ביזנס בעברית,הכל בסדר מלבד זה שלא ניתן להתחבר לאינטרנט,משום מה המערכת לא מזהה את מתאם הרשת האלחוטי,שהיה ופעל לפני שינוי מערכת ההפעלה.לצערי הרב לא גיביתי את המחשב וגם לא יצרתי דיסק שיחזור למחשב וזה מתוך חוסר ידיעה. מישהו יכול לעזור באיתור הנעלם,מתאם רשת אלחוטי,או אולי דרך לשחזר את הדרייברים של המחשב,המקוריים. במנהל ההתקנים,אני מזהה כי ההתקנים הבאים לא הותקנו,המערכת לא מוצאת את מנהל ההתקן המתאים ניסיתי להוריד דרייברים של המחשב דגם sony-vaio vgn-fw21l נקנה בלונדון.מהאתר של…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by ashraf,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט עד 7000 ש"ח (מוכן לחרוג עד 7500), שיוכל לשמש גם כמחשב שולחני (אני מתכוון לחבר אותו למסך LCD גדול). להלן הדרישות: מסך: 13.1" או 14.1" מעבד: P8400 ומעלה זכרון: מינימום 3 GB. כרטיס מסך: מספיק טוב בכדי להריץ את המשחקים של היום באיכות סבירה. (כמו למשל NVIDIA 8600) עדיפות לחברה בעלת ותק בתחום, כמו DELL, LENOVO THINKPAD ו HP. דיסק קשיח: אין דרישות מיוחדות. אשמח לשמוע עצות והצעות... תודה.

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shlomy8,

שלום, אחרי סקירה של מספר דגמים וחנויות נתקלתי בדגם הבא: ‏Dell Studio 1537 V9400‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7138 מעט מאד המידע שמצאתי על הדגם בחיפוש בגוגל, וכן המקום הנוסף שמוכרים אותו הינו בחנות שניידר מחשוב: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10755 והאחריות הינה של דל למשך 3 שנים (האם עצם היותי בעל מחשב דל מקנה לי אחריות של מקורית?) מספר שאלות לפני שאחליט על רכישה: 1. האם מישהו התנסה בדגם הספציפי הזה? 2. חנות מתחרה הסבירה לי כי דגם זה הינו "שיפור" לדגם שונה שעושים בחנות. האם זה נכון? 3. מה דעתכם הכוללת? * אני יודע שישנם אנשים שאינם קונים בKSP מסיבות אלו ואחרות- ולכן את הדעה האישית לגבי החנות נא להשאיר בצד. אם למישהו יש הצעות/הערות ו/או המלצות, אשמח לשמוע. בעקר…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, עברתי לדירת סטודנטים, המחשב הראשי נשאר בבית לשאר האחים, ואני מעוניין לבנות\לרכוש מחשב שולחני שפשוט מאוד יריץ לי GTA V על הגדרות טובות (טובות הכוונה שהמשחק ירוץ חלק על 720p). הבעיה היא שאין לי כמעט ידע בנושאים כאלה, ולכן אשמח לקבל עזרה. צפיתי בסרטון הבא: האם ניתן לממש דבר כזה גם בארץ או משהו דומה לזה דרך יד2, איביי או דרכים אחרות? אשמח בבקשה להכוונה. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.