ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט, עריכת מוזיקה ועבודה עם מקרן. ישנם כמה אתרים שמציעים r60e ב- 3400 עם חצי שנה עד שנה וחצי אחראיות. לדוגמא: http://www.shoplace.co.il/products.php?op=view&id=13444 אני מוכן להשקיע עד 4000 בנייד. האם זה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
AMD 2000 epox 8RDA nFORCE2 256 ddr 333 geli מה אני יכול לשנות להוסיף חוץ מהמעבד כי אין לי הרבה כסף!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה אופיס שירטוט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך שיתאים לבחוץ ולבפנים שיהיה אפשר להסטכל עליו הרבה זמן * רזולוציית המסך? ) 1080p * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500 ג'יגה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם …
-
- 19 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אם אני יכול לחסוך 500 ש"ח+- ברכישת מעבד וזיכרון ראם דרך אמאזון לעומת חנות מקומית , שווה לוותר על האחריות הניתנת ברכישה בחנות מקומית ? http://www.amazon.com/gp/product/B00J8E910Y/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER http://www.amazon.com/gp/product/B00KPRWAX8/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורות עליו במיוחד על הדגמים של ה17.3 גודל מסך X7 V2 CF1 X7 V2 CF2 תודה, חזי
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייד שישמש בעיקר לאינטרנט (wireless), ואופיס. בעתיד המטרה שישמש גם כעבודה על מוזיקה (cubase וכד'), לכן צריך להיות חזק. יש איזה משהו מומלץ במחיר סביר מינוס ? תודה על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אטלון 64 3500 512 קינגסטון דואל צ'אנל קירור זלמן במים ג'יפורס 5700 GIGABYTE K8NSNXP939 AGP 8X nForce3 Ultra 64Bit 939 דיסק קשיח 200 ווסטרן דיגיטל ATA מול.. אינטל 3200 512 קינגסטון דואל צ'אנל עכשיו לגבי הלוח אם אני לא סגרתי....תמליצו לי על משהו שמתאים (ללא חשיבות למחיר) ג'יפורס 5700 דיסק קשיח 200 SATA קירור רגיל (אוויר) תודה!
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות בסכום זעום לחבר אבל אני אישית לא מתלהב ואין לי אפשרות חריגה מה 4000 כולל מסך [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיריץ משחקים חדשים טוב שהייה כולל מסך 17' כונן 1.44 לא צריך עכבר ומקלדת (עדיף שהייה צורבdvd) המחשב למטרות משחקים לא לOC תודה.!
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני אשמח לשמוע הערות לשיפור, אם אתם מכירים רכיבים יותר טובים מבחינת יחס ביצועים/תמורה. אני רוצה להרכיב מחשב ממש שקט עם ביצועים טובים. כרטיס מסך לא קריטי, רק שיהיה טוב לעריכת תמונות, עריכת וידיאו קצת ןצפייה בו, וישרוד את תקופת ויסטה בכבוד. המפרט: Cpu: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ 2200Mhz Socket 939 MotherBoard: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Ram: OCZ EL DDR PC-3200 Gold GX XTC 2GB Dual Channel HD: WD 150GB/10000RPM RAPTOR X SATA, 16MB Cache Lcd: ViewSonic VP930 Psu: Enermax Noise Taker 480W -or- Enermax Noise Taker II 485W Pc case: Lian-Li PC-6070B PLUS Ultra QUIET Case Graphic card: SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS Cpu fan: Zalman CNPS9500 AT הערות: HD- אני מתלבט אולי…
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיון שלא מצאתי מקור אמין ונהיר אחד שבו היה מפרט מסודר שאמור לספק את ביצועי הרינדור (Rendering) הטובים ביותר, הרי שאני פה לבקש את עזרתכם. מדובר במחשב שעיקר מטרתו ליצור בתלת מימד ולרנדר. התקציב לכך הוא 10,000 ש"ח ואין כל צורך בציוד היקפי. המחשב אמור להיות מחובר לשני מסכים. כמו כן, מכיון שעיקר הדיונים הם סביב כרטיס המסך, אשמח לדעת מה הסיבה להעדפה של כרטיס מסוים ספציפי על פני האחרים ועד כמה הדבר אמור לבוא לידי ביטוי בזמני הרנדור. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית,צפייה בסרטים,תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V,FAR CRY 4,COD AW וכו' עריכה גרפית: Visual C#, Eclipse Visual Studio -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1,680x1,050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד Athlon64 3000+ skt939, לוח אם MSI Neo2 Platinum וזיכרון OCZ Performance Series 2x 256MB Rev3. עכשיו יש לי בערך 3000ש"ח כדי לקנות: מארז וספק, כרטיס מסך AGP (משחקים בעיקר), 2 CDRW וCPU COOLER אם יכנס בתקציב עם השאר. חשבתי על 9800PRO או 6600GT, מארז של ANTEC Performance Series II SOHO או AMG. הZALMAN 7000B AlCu LED למעבד, הוא נחשב טוב מאוד? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי ביקש מימני שאני יבנה לו מפרט (רק מTMS). זה המפרט שבניתי לו: http://tms.co.il/preview/spec/2dz4lv68 אני קצת לא בטוח בכל מה שנוגע לקירור, כונן אופטי וזכרונות.. כי לא היה שם מבחר שמוכר לי.. אז אשמח אם תעזרו ותיתנו ביקורות. תודה רבה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של ה…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות HTPC לסלון. הוא יריץ סרטי HD וירדו אליו סרטים ישירות מטורנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד מיוחד עם משהו שנקרא מתאם סיריאלי פנימי.. מישהו מכיר משהו כזה? לא חשוב זמני בטריה בעיקרון צריך מחשב כזה...בדחיפות אם מישהו מכיר או יכול לברר לי..יעזור לי מאוד. אם מישהו יודע המחשב משמש לאבטחה עכשיו צריך את המתאם הזה ביגלל נפילות חשמל שישמור את האינפורמציה...בנפילות חשמל או משהו כזה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רגע לפני שאני מזמין אני רוצה לשמוע מה דעתכם על הפרט שהרכבתי, Q6600 G05 Asus P5K-E/WIFI-AP 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400C4 CL-4-4-4-12 DHX x2 WD 320GB WD3200AAKS WD 500GB WD5000AAKS Antec SONATA-II 450W BFG Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 מחיר כולל: 6000 ש"ח לזה מצטרפים Big Typhoon וצורב LG שכבר רכשתי. מה דעתכם? יש צורך לשנות משהו? רציתי גם לדעת אם יש טעם לדעתכם לחכות שיצאו המעבדים החדשים, זה ייתן שיפור משמעותי? תודה מראש לכל העונים....
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, גלישה, מוזיקה, טורנט אם דגם על הרבה הורדה יום יום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הבא מRSM, רציתי לדעת אם יחזיק סרטי FHD בצורה חלקה. נ.ב אין צורך בשום ציוד היקפי, כרטיס טלויזיה או כוננים קשיחים. תודה! Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1599 Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪56 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 A-Data 2GB DDR3 1333Mhz Heatsink Core i5, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=652 ANTEC Fusion HTPC 430Watt , יחידות 1 ₪908 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=69 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪690 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪2474 המפרט הורכב באתר:ht…
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
-
המיפרט בן שנה וחצי......... 512MB P4 2.8GHZ P4P800DELUX FX 5600
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבחירת נייד לשימושים קלים. אינטרנט, סרטים, אופיס. נמצא הרבה בנסיעות, בחו"ל, לכן נראה לי סוללה 9 תאים. משקל (כולל) עד 2 קילו. נראה לי דל עדיף בגלל האחרויות של 3 שנים.מסך שנראה לי הגיוני 13.3 .עדיף מאט. תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
ASUS TF101G טרנספורמר 16 GB אחריות 1 שנה. או גלאקסי טאב 16 GB 10.1 אנדרויד 3.2 אחריות 3 שנים. מקבל מתנה מפלאפון לעבודה. צריך שיעבדו חלק בסביבת OFFICE שיסתנכרן כמה שיותר טוב עם OUTLOOK EXCHANGE 2010 שיושב בשרת SBS.
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אוקיי, פה זה עניין רציני ואני חיב את המפרט הכי חזק לאובר קלוק המאקסימלי שאני אוכל להגיע :AR15: אז ככה יש לי תקציב פתוח 3500 ש"ח ל---> לוח אם,מעבד,זכרונות פנימיים וקירור למעבד. המערכת תיהיה מבוססת AMD. למה אני שואל פה ובפורומי מפרטים לא? בגלל שפה מבינים יותר באובר קלוק, שמעו אני לא זקוק לסיכום מחירים וכאלה אני פשוט זקוק שתגידו לי את המערכת הכי הכי הכי הכי הכי טובה לאובר קלוק, לא זקוק אל תגידו לי מה כל מחיר של כל דבר פשוט תסכמו את זה ככה וזהו תודה. נ.ב זכרונות-->DDR400 אני כבר יודע רק להגיד מאיזו חברה,איזה CL לקחת,באיזה סטפינג,כמה סטיקים (זקוק ל 512MB כללי),1 או 2,האם לקחת DUAL DDR או לא?(אם זה לא ישפיע על OC אז לא) וכאלה. מעבד-->לא קשור לכל מעבד יש מתח ש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-