עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני חובב צילום עם רחפן וגופרו, רוצה לערוך את הסרטונים שאנח מצלם בעזרת Adobe Premier. מחפש מחשב נייח בסביבות 6000 שח. קיבלתי מפרט כזה מ-KSP ואשמח לשמוע מה דעתכם ואם יש צורך לשפר או לשנות משהו (אך עדין בלי לחרוג הרבה מהתקציב) והכי חשוב אם פרימייר ירוץ חלק ב-4K, אני אני clueless בעולם המחשבים. תודה! מעבד Intel Core I7 11700KF 3.6Ghz 16MB Cache S1200 - Tray זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 לוח אם ASUS PRIME H510M-A WIFI LGA1200,Intel H510, DDR4, PCI-E VGA HDMI DP קירור למעבד Noctua NH-U9S כרטיס גרפי …

2. היי... התקציב שלי הוא 4K, אבל רצונות לחוד ותוצאות לחוד.... בקיצור, הנה פחות או יותר החלקים שהייתי רוצה רק שאני לא מבין כל כך בדגמים היום.. חוץ מזה שאני יודע מה זה OC אבל מפחד להתעסק, אז מעדיף שלא.. 1. כרטיס מסך בעדיפות ל NVIDIA תקציב 1500. 2. לוח אם (עם כ. רשת + קול OB) , משהו שיוכל להיות בסיס טוב לשדרוג בפעם הבאה.. 3. מעבד Intel Dual Core Due נראה לי מספיק טוב -ותקנו אותי אם אני טועה.. 4. גוף קירור טוב ושקט. 5. כונן קשיח 300GB עם עדיפות ל WD 6. זיכרון 2* 1024MB , סה"כ 2GB 7. ספק כח חזק ושקט בתקציב -עד 500 ש"ח 8. מארז משו מומלץ... היופי לא משחק תפקיד פה.. -אם לדעתכם כל מארז מספיק טוב לחומרה הנ"ל אז אפשר גם לחסוך בסעיף הזה... 9. אין צורך ב: צורב, עכבר, מקלד…

• 13 תגובות
    • 757 צפיות
  3. יום טוב =] הודעה ראשונה בפורום, תהיו נחמדים: אני סטודנט למדעי המחשב וניהול באוני' ת"א, אני גר עם ההורים ויש לי מחשב נייח בחדר (3200+ AMD עם 1ג'יגה זכרון) ניסיתי לחודשיים ויסטה וחזרתי בי.. אותה אני אתקין על מחשב חדש יותר. בנוסף יש לי מחשב נייד DELL C620 או משהו כזה, מחשב שאבא קנה REFURNISHED באיזה 400 דולר, המחשב הוא 1.7 עם 512 זכרון. עכשיו החלטתי שאני רוכש מחשב חדש, ומאז אני מתלבט האם להשקיע כרגע את כספי בנייד חדש או בנייח חדש אם אני קונה נייד, אני שוקל ללכת על הדגם המצורף (LENOVO T60) מכיוון שחשוב לי הניידות (משקל קל) מכיון שאני מסתובב הרבה עם הנייד. מצד שני, הניידים לא יתנו לי שום חידוש בתחום המשחקים (במחשב הנייח יש לי 6600GT), אך בכל מקרה אם לקנות מחשב נייח אני אחכה מס…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי. אני קונה מחשב נייד למטרת לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. אני רוצה מחשב חזק שיריץ תוכנות חלק ולאורך זמן בלי לקנות חדש אחרי שנתיים-שלוש שני מפרטים: מחשב ראשון: Asus ZenBook UX310UA-FC1006T מחיר 4290 שח Asus ZenBook UX310UA Intel® Core™ i7-8550U Quad Core, 8M Cache, 1.8GHz up to 4.0GHz "13.3 1920x1080 Full-HD LED מאיץ גרפי - Video Intel UHD Graphics 620 16GB DDR4 1TB 5400RPM 256GB SSD Windows 10 Home עברית או אנגלית USB3.0 X1, USB2.0 X2, USB3.1 Type C X1, Card Reader, HDMI …

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. היי כולם! אחרי הרבה זמן שלא הייתי בעניינים (הלימודים הפילו אותי) אני חוזר לשחק ואשמח אם תעזרו לי לחזור לאהבה שלי ולקנות מחשב טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה5500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים- apex legends, DMC 5, pubg, CS:GO,Far cry 5 וכד' ברזולוציה כמה שיותר גבוהה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך ומקלדת. מסך שיתאים לגיימינג- -24" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחש…

6. Started by SyndromE,

בתור אחד שלא מתעסק יותר מדי עם ניידים (ואפילו שונא אותם), קשה לי לתת לה הצעה :-[ היא כתבת \ מבקרת מסעדות וכדומה... ביקשה ממני לפטופ קטן מעוצב וקליל הצרכים שלה הם משרדיים פחות או יותר. היא לא ממש סגורה על תקציב - מה שאני ימליץ לה היא כנראה תקח. דיברנו על משהו בסביבות ה-5k ש"ח, אבל אפשר לחרוג לכאן או לכאן. יש רעיונות, בבקשה ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אנשים יש לי מפרט למחשב אבל אני צריך חוות דעת עליו וכמה הוא שווה בכסף. המחשב נועד לילד בן 8 אז ככה gigabytel intel 848 mhz (audio,usb)לוח אם INTEL P4 3.0 GHZ 800 MHZ מעבד אינטל ATX USB 300W מארז 80 GB 7200 דיסק קשיח 256 MB DDR זעכרון 1.44כונן GFORCE 128MB DDR AGP 8Xכרטיס מסך DVDX16 10/100 כרטיס רשת SUB+2 רמקולים PS 2 עכבר עם גלגלת כיסוי + משטח עבודה PROVIEW FLAT מסך 17 PS2 מקלדת מוליטימדיה יש מתנה מדפת EPSON C43 USB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחשב ענתיקה אני שוקל להחליף למשהו יותר רציני למרות שאני מסתדר איתו די טוב המשחקים עובדים לי חלק... CPU: Intel Pentium 4A 2.66Ghz 512Kb Cache Motherboard: ECS P4VXAD HD: Seagate 80GB ATA100 7200RPM Video Card: Sapphire Radeon 8500LE 128MB DDR + TV + DVI Memory: 256MB DDR PC2100 Kingston, 256MB DDR PC2100 (Noname) Monitor: Proview 986 19" Speakers: A4Tech 2+1 מה הייתם ממליצים ? להשאיר אותו ולקנות חדש עוד כמה חודשים או להחליף מעכשיו ? אגב - המארז עושה לי רעש של טרקטור כשאני מדליק אותו בא לי לדפוק בו פטיש כל הבית קם מהרעש

• 13 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by ilanb0,

המחשב של חמי, פנטיום 3, 500 MHZ כנראה שבק. אחרי שניערתי אותו מכל ההצעות שהוא מקבל בדוא"ל הוא מוכן לשמוע בקולי ולהרכיב לו מחשב. הצרכים הם: רוב השימוש שלו לגלישה באינטרנט. מקסימום הנכדים באים לפעמים ומשחקים משחקי רשת (פלאש) או מורידים פה ושם משחקים מהרשת. שיחזיק תכנת אופיס 2000/או 2003, מערכת הפעלה XPPRO, דיסק בגודל מינימלי (אם יש 40 גיגה גם טוב), כרטיס יכול להיות OB אבל שיצליח להחזיק משחקים שאולי הנכדים מביאים לפעמים כשבאים לבקר (כמו סימס וכול'). אם אין כרטיס שעושה את העבודה הזאת, אז כל כרטיס OB (דרך אגב, האם יש כרטיסי OB ברמות שונות?). מעבד AMD. זכרון - 2 סטיקים של 512. צורב? לא בטוח, אבל אני מניח שכבר לא הולך CD ROM... אם יש חריגות מהתקציב או אולי אפשר אפילו למזער הוצ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by manbot,

יש לחברי 5000 ש"ח לבזבז על: לוח אם-משהו עם פיצ'רים בסיסיים לפחות וסאונד טוב. (לא להגזים) מעבד (חשבתי על 64-3000 או PIV3.0) זיכרון (הוא לא אוברקלוקר אבל צריך ביצועים טובים למשחקים) כרטיס מסך (הוא גיימר אבל לא אחד של יותר מ1000 שקל) הרד דיסק של 80GB כונן DVD מארז (אם במפרט יהיו אחד מהמעבדים שהזכרתי למעלה אז בבקשה יותר מ300W ולא ג'נרי. בתודה מראש, Manbot. ד"א מישהו יודע איפה אני יכול לקנות Heatpipeים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ooosss,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי לתוכנות אודיו ומוסיקה ברמת הסקיצות ולגלישה באינטרנט, לא למשחקים. חשבתי על משהו כמו AMD 2600 אם זה זול משמעותית מפנטיום, אני רוצה זכרון 512 ו80 ג'יגה הארד דיסק, אם אפשר בשני דיסקים נפרדים וצורב. כרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט שאפשר. כרטיס קול יש לי משלי, וכל זה כולל מסך. האם זה אפשרי? אשמח גם לקבל המלצות על מקומות לקנות אינטרנט או חנות באיזור המרכז. תודה מראש אור.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000-8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 8 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתוכונת רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע sketchup+v-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ממש לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by eli_lub,

בניתי את המפרט הבא ורציתי לשמוע את דעתכם המחשב מיועד רק לצורכי גרפיקה עיקר העבודה זה autocad, revit, Photoshop, Solidworks התקציב הוא עד 8K כולל מסך (מעוניין במסך זה ספציפית) וסט מקלדת ועכבר אשמח לקבל את דעתכם והצעות ליעול שיפור תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה מאוד שלא יצא לי להתחבר לאתר, הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש. סומך עליכם למפרט הטוב ביותר. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רואה בתקציב הזה סיבה אמיתית לחרוג אלא אם יש באמת משהו מיוחד (חריגה לא מוגבלת אבל שוב, אם אין טעם אז אין סיבה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטי HD וכנראה גם תוכנות תכנות אמבדד. הכיוון העיקרי לדעתי כאן הוא כלפי משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחש…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. מה אתם אומרים על המפרט הבא ?: [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1374 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪46 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][t…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. היי! כידוע לכם (או לא) אני מתכנן רכישה של 7800GTX בקרוב, ולכן עלי להחליף את הלוח אם (AGP) ואני מנצל את המצב לעשות שדרוג כולל. כמה לדעתכם יעלה המחשב הבא? מעבד: אינטל פנטיום 4 2400MHZ 533MHZ באס, ליבת נורט'ווד. לוח אם: אסוס P4S533-MX. זכרון: סטיק של 512MB של מיקרון ועוד סטיק גנרי של 256MB. שניהם PC2100. כרטיס מסך: רדיאון 9800 פרו של הרקולס האגדית (עם קירור נחושת עם לד כחול וכו'...). דיסק קשיח: 80GB 2MB באפר, 7200 סל"ד של מקסטור. מארז של סימבדה (לא זוכר דגם)+ספק 480W גנרי. 1.44MB פלופי גנרי. כרטיס FIREWIRE עם 3 פורטים. עכשיו אני לא בטוח לגבי הכוננים האופטיים... יש לי צורב CD של ARTEC X48X24X48, צורב DVD של NEC דגם ND1100 וכונן DVD של LG X48X16. עכשיו, אני אעדיף לשמור את חלקם…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הנה מפרט שהכינו לי באתר SkyPC: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם ASUS P5K SE ¤439 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31104 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤249 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8000CL5D-2GBPK כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8600GT SILENT 512MB PCIe ¤396 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37398 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA3052 …

• 13 תגובות
    • 911 צפיות
  18. Started by abyss20,

אני זקוק למחשב שיעבוד טוב עם משחקים חדשים ומשחקים עתידיים אבל רוב זמני על המחשב אני לא משחק משקי מחשב אלא משתמש בתוכנות כבדות ומשתמש בשני מסכים, חשבתי על המפרט הזה, מה דעתכם? AMD Athlon 64 X2 4400+ 3000 NIS ASUS a8n sli premium 1000NIS Zalman CNPS7700-cu 300 NIS MAXTOR DiamondMax 10 SATA 120GB 440 NIS Thermaltake soprano with window black with power supply 430W 750 NIS Leadtek GeForce 7900GT 2100 NIS Corsair Twinx 1GB CL2 …

• 13 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by stas12,

שלום. הגיע הזמן לדחש קצת את המחשב. לצורך זה מוקצב כ 8500 ש"ח. החלקים הדרושים הם בעצם: לוח, מעבד, קירור, כרטיס מסך, מארז, זכרון, ספק כח. לא דרוש כוננים קשיחים, מסך, צורבים, מקלדת+עכבר וכו'... לצורך זה מוקצב כ - 8500 ש"ח. הדרישות הם משחקים, עריכת וידאו, אוברקלוק. תודה מראש. עריכה: המסך שברשותי הוא BENQ FP73G (שמספק אותי מעל ומעבר ולא צריך יותר מזה)...

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  20. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד להריץ משחקים בין היתר התקציב הוא באיזור ה6000 ש"ח אשמח לקבל טיפים איך לגשת לזה כי אני כבר הסתבכתי מכל התרדים בפורום אציין שיש לי מסך 24 FULL HD בתודה מראש

• 13 תגובות
    • 930 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי, רוצה מחשב חזק לשימושים שלו שיחזיק יחסית הרבה שנים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בפוטושופ ואיילוסטרייטור, מידול, ריג ואנימציה במאיה וC4D, ועריכת סרטונים בפרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי הסעיף הקודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4k -לאילו הג…

22. המחשב יחובר למסך 32, מתוכנן OC עם CF אופציונאלי הגעתי עם מפרט שדוסקס פה עם קירור של arctic coolling למעבד ולכ.מסך והמוכר עמד בתוקף על כך שהקירור לא מספיק (הוא דיבר על המהרה ל 3.6MHZ), מה אתם אומרים על המפרט שהציע? המפרט שאיתו הגעתי לחנות: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q PRO ¤704 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI…

• 13 תגובות
    • 945 צפיות
  23. Started by PayneBack3251,

זה בשביל דוד שלי אני צריך שיהיה בו מעבד חזק שיחזיק לכמה שנים טובות ושהמחשב יהיה בעיקר למשחקים... אם אפשר בבקשה תתנו לי שתי הצעות אחת של AMD ואחת של INTEL תודה מראש! (ללא מסך או כל ציוד הקפי אחר)

• 13 תגובות
    • 926 צפיות
  24. שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לצפיה בסרטים, אינטרנט וכו', כי אני לא משחק במשחקים. (לא HTPC). חשוב לי קודם כל שהמארז יהיה שקט ונוח לתפעול, ושיהיה קירור שקט למעבד. עדיף מעבד אינטל, אבל זה לא קריטי. (במידה ויש הפרש קטן בביצועים לעומת המחיר). בלוח צריך להיות יציאת אודיו SPDIF קוואקסיאלית, כרטיס רשת. לוח של אסוס או גיגהבייט. ספק כוח מתאים. זכרון של 4 גיגה. הארדיסק של W.D 1TB. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. מסך כבר יש לי (Samsung 2949HS). אני מקרית גת. תקווה שלא שכחתי כלום, תודה ענקית למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Superlol,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב: גיימינג ומשחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, Watch dogs, BF4 וGTA V כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4-5 …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.