עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nuker,

שלום, אשמח לקבל הערכה למחשב (נייד) הישן HP Pavilion dv6-1330ej. מפרט כאן ובנוסף פחות חשוב אך כיוון שלא נרכש בארץ אשמח לדעת את שוויו בשוק , Sony Vaio VPC-SE190X (נייד) מפרט: INTEL CORE i7-2640M @ 2.80 GHz 8.00 GB RAM 500GB HARD DRIVE 15.5" BD-ROM GPU:integrated intel hd 3000+ AMD Radeon 6630M 1gb

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב ? וירטואליזציה וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, כבד\פרנסה. VMware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?RAM 5. …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת. 2. השימוש העיקרי יהיה צפיה בסרטים ברזולוציה של 2560x1440(זו הרזולוציה של המסך), בנוסף גלישה ושימוש בתוכנות אופיס. אין שום שימוש במשחקי מחשב. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא . 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף שיהיה שקט כמה שניתן אז מניח 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חבר'ה.. דודה שלי וביתה צריכות מחשב למשרד שלה. הן לא מבינות יותר מדי במחשבים, כך שהשימושים הם בעיקר משרדיים, אבל יתכן ותהיה עריכת וידיאו קלילה בעתיד. לא משהו מקצועי שמחייב מחשב ייעודי לשם כך, אבל יש צורך בצורב DVD וחיבור firewire. המחשבה הראשונה שלי היתה המפרט הבא מזיגזג: התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) AMD SEMPRON (2800+) - 1.6Ghz 256K Cache [754 Pin]- RETAIL 3Y EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 2Y 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I-D-B) original C2.5 3Y Gigabyte RADEON 9250 (128BIT) - 128MB DDR TV OUT DVI AGPx8 VIVO 1Y Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA 5Y NEC DVD-RW NEC 3520A x16 (BLACK) DUAL LAYER - bulk 2Y MITSUMI 3.5 FLOPP…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום למועצת הזקנים אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים. מתוכנן OC קל (איני מבין כל כך בנושא).אחריות טובה וארוכה. אני צריך מעבד, קירור למעבד,לוח אם, זכרונות 2GB DDRII וכרטיס מסך DX10. אם אפשר לקצץ פה ושם ולהשאר פחות או יותר ברמה הזו, אני אשמח. חשבתי על המפרט הבא: E6400 - 1200 Nis - רוצה לעשות OC נחמד (תגידו לי את דעתכם ומה יכולות ה - OC בקירור אוויר) Asus P5B Delux 965 chipset - 1200 Nis TuniQ Tower 120mm -270 Nis 2GB DDR2 - אין לי מושג מה לקחת ומה יתאים ל - OC מתחיל כמוני . Leadtek 8800GTS - 2700 - זה המחיר בארץ. אולי להזמין בחו"ל. הבדל של כ - 500 ש"ח (מחיר המשלוח +מע"מ כלול) ספק מתח? לא בטוח אם צריך.שני דיסקים קשיחים ב RAID 0 , מקלדת, עכבר, DVDR , Floopy ,מדפסת ו…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ופוטושופ לייטרום - פרנסה(אבל שימוש תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם, לאט לאט אני בונה לי את המפרט המושלם (בשבילי) ונכון לעכשיו כל שחסר לי הוא לוח-אם טוב אשר בעתיד ייתן מקום לעוד כרטיס מסך מאותו הסוג. אני מביא פה את ה"סטיקי" והמפרט השלם כדי שתוכלו לדעת כל מה שצריך בכדי לעזור לי לבחור לוח-אם. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל כולל ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. - Intel Pentium 4 2.66GHz 512K 533MHz - Gigabyte GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2 - Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz x2 - WD 80GB 7200RPM 8 MB special version - Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB - Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 - Teac DVD ROM X 16 - Antec TruePower 380 Watt - TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 - VANTEC AeroFlow TMD VP4-C7040 מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by geniaXP,

מחשב נייד asus X501A כשהוא לא מחובר לחשמל הביצועים הגרפיים פשוט על הפנים. גוגל מפות איטי ואפילו גלילה בפייסבוק איטית. אני שם אותו על high performance אבל זה לא עוזר. רק החיבור לחשמל. יש איזה הגדרה שאפשר לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ORrrr,

* מטרות המחשב? סרטים, משחקים ושימוש משרדי * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * משקל רצוי? אין חשיבות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אין חשיבות * Bluetooth? איו חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD אם נכנס בתקציב * כונן אופטי? אין חשיבות * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש, אור.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום הגיע הזמן לשדרג את Dell inspiron 1520 התקציב הוא עד 5000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס + Photoshop * גודל המסך? 17.3 כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא משנה, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא, המחשב יהיה נייד רק בתוך הבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI וUSB. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כמה שיותר מהיר + אפשרות להוסיף SSD עבור מערכת הפעלה * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב בינלאומית אבל אחריות לשל…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, ברצוני לקנות מחשב חדש עם הכנה לSLI, ב-6000 K , מוכן להתגמש. אנא עיזרו לי עם בחירת לוח M טוב ושיכלול כרטיס קול טוב עליו. מסתמן שהמעבד 805 כפול ליבה של אינטל הוא מה שאני הולך עליו, אני אעשה לו כנראה oc מתון - אנא הפנו אותי להסברים מפורטים ותנו לי עצות איך למזער את הסיכויים לתקלות מצערות ושלא אסכן את המעבד. תודה מראש לעוזרים הנה מפרט התחלתי, אנא שפרו אותו ומשו נוסף : האם נחוצים 2 ג'יגה זיכרון? ואיך אוכל לדחוף את זה ב6000 K. מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 830 1 830 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total NI8-SLi (NF4) s775, FSB1066, 2xPCI-E, GBE, SATA II 650 1 650 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Tw…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי אני צריך מפרט ב-3K לאינטרנט הורדות וסרטים כולל ציוד היקפי ומסך אין בעיה שיהיה מבוסס AMD תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אורח יהב
    Started by אורח יהב,

היי אשמח לעזרה בבניית מפרט להלן הפרטים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא יזיק לחסוך במידה והביצועים לא יפגעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו פרימר וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרימר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אשמח להמלצה של מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by bimbim,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך, אפילו קרוב לטווח של 3000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים- בינוני, עבודה משרדית רבה, תכנות - פרנסה, קידוד וידאו - בינוני. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse\Netbeans\Visual Studio (כבד מאוד, רצוי שהסימולטורים לניידים בעיקר יעבדו כמה שיותר מהר), Virtual Box- מזדמן\נמוך מאוד, virtualDub(תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of Duty למיניהן, Battelfiled…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by AkermAn,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לגימינג כבד . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי למשחקים כבדים . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים . * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך המלצה למסך טוב לגימיניג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Black ops / crysis 2 / prototype * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בוקר טוב, מה דעתכם על המחשב הזה? Dell Vostro 5470 VM-RD33-7217 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13330 כמה שאלות שיש לי ואשמח אם תענו- 1.המעבד שמסתיים עם האות U הוא עדיף ממעבד שמסתיים עם האות M? האם זה המעבד הכי חזק שיש עםI5? 2.הזכרון הוא קטן האם ניתן להוסיף עוד 250GB? או שזה או זכרון רגיל או SSD ? 3.מה החסרונות במחשב זה ומה היתרונות? 4.אם אני יוסיף עוד 500-700 ש"ח האם ניתן לרכוש מחשב טוב יותר מבחינה משמעותית? אני מחפש מחשב בעל מסך 14-15.6' מסך מגע(אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת) זכרון-8GB RAM, והייתי שמח שמערכת התקנה תותקן על SSD אחרי ששמעתי שמכם שזה דבר טוב הארד דיסק של לפחות 500 GB שימושים עיקריים- לימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס Photoshop, VEGAS משחקים-N…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי, הדרישות הן כאלה * מטרות המחשב? עבודה משרדית - עסקית * גודל המסך?גודל סטנדרטי נוח לעבודה, מניח בין 13 ל16 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אזור ה5 שעות נשמע מספיק, לא מבין בשוק הנוכחי ממש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בהרבה זיכרון, עדיף זיכרון מהיר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות לקוחות כמה שיותר טוב!! הכיוון הוא דל * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שירות ואחריות!! שאלות שמחקתי לא קריטיות לי התקציב לא ממש מוגבל, אני מניח שהמחשב צריך להחזיק לו לכמה שנים (3-4) הבאות, מעוניין במחשב שיעבוד לו חלק ולא יעשה בעיות. רק לא רוצה להוציא כסף סתם ע…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Ice-maniac,

שלום, אני סטודנט שהחליט להתנייד. רוב העבודה שלי עם הנייד תהיה כמובן על אפליקציות פשוטות של אופיס, גלישה באינטרנט, עיבוד תמונות בסיסי וכו'. אך עם זאת אני ארצה גם להריץ משחקים (למשל את Fallout 3 כשייצא) למרות שאני גיימר לייט. מצאתי שני דגמים של לנובו: הראשון: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QptOAN1KbFkGzfq_g8t3j5g:12bbi68k5?id=3951779&pr=QJ5&N=2%20538%2030248%2030970&sgID=7 ב- 5000ש"ח והשני: http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3139557 ב- 4500 ש"ח יש לי שאלה הנוגעת לכך שכשבדקתי מפרטי מחשב אחר מצאתי מחשבים ניידים עם מהירות מעבד גדולה אך עם מעבד Dual Core ולא Core 2 Duo השאלה מה עדיף לצרכים שלי: מהירות המעבד או הטכנולוגיה שלה?…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤833 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 מחיר: ¤70 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 מחיר: ¤643 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤489 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 2 מחיר: ¤1122 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 מ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Exzate,

אוקי המחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס ולOC ענק! לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורב ואני צריך שני דיסקים קשיחים, זה מה שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Thermaltake Kandalf LCS Aluminum Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤1557 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: Seagate 120Gb SATA-II ST3120811AS כמות: 1 - מחיר: ¤242 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤644 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Co…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי , אני צריך עזרה במפרט למחשב שישמש לתוכנות גרפיות (Illustrator, photoshop, freehand), ולפעמים גם לתוכנות תלת מימד (SOLID WORKS). עיקר השימוש במחשב יהיה בתוכנות ה-2D שהזכרתי ! המחשב לא ישמש לשום דבר אחר חוץ מזה. תקציב של 3500 ש"ח בערך. תודה, רואי

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Elishablue,

שלום ברשותי מחשב DELL INSPIRON 1300 עם המפרט הבא: מעבד:(Mobile Intel Celeron M 360J, 1400 MHz (14 x 100) זכרון:2GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: (Mobile Intel® 915GM/GMS,910GML Express Chipset Family (128 MB דיסק קשיח :(FUJITSU MHV2040AH (40 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100 המחשב משמש אותי לגלישה באינטרנט, מיילים, וורד , וצפייה בסרטוני וידאו ( לא סרטים) המחשב עונה על צרכיי המועטים אבל אשמח לשפר את מהירותו . מכיוון שבפורום אני רואה הרבה המלצות על ssd ,שאלתי היא אם אני יכול (וכדאי) להחליף את דיסק הקשיח ב ssd? ושאלה נוספת: למה משמש חריץ ההרחבה הריק שמתחת לכרטיס הזכרון ? תודה מראש. אלישע

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ב1500 ללא תוכנות, ללא מסך, ללא מקלדת ועכבר. כן צריך שיהיה צורב. המחשב יהיה מחובר רק למסך טלוויזיה ולא למסך מחשב - האם זה ריאלי שיש במחיר הזה גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI? הדבר הכי כבד שאני צריך שהוא יעשה זה ינגן בעתיד הרחוק סרטים ב1080P. האם זו בקשה מציאותית בטווח המחירים הזה? בחיפושיי באינטרנט נכנסתי לKSP שם יש להם מפרטים מומלצים. מצאתי שני מפרטים שנראים טוב מאוד, גם המארז יפה ויש צורב ולפי התאור גם כרטיס מסך עם יציאת HDMI. ______________________________________________________________________________________________ מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום לכולם, לאחר בירורים רבים ומחקר לא קטן החלטתי שאני הולך להזמין אחד מהניידים האלו: dell inspiron 1520 או hp pavilion 6690ej. אני רציתי לראות את דעתכם על שני הניידים ולראות את ההשוואה שאתם תעשו בכדי שאוכל לעשות בחירה טובה יותר. מהחנות שממנה אני מתכוון להזמין הצלחתי להשיג מחיר די נמוך וזהה בשביל שני הניידים, אז אל תתייחסו למחיר. אני אישית מעדיף את ה-pavilion, מבחינה כללית וכוללת. הדבר היחידי שבגללו אני שוקל את ה-inspiron הוא כרטיס המסך הטוב יותר (8600gt). אני סטודנט בטכניון, ובחרתי באלו כי אני מעוניין במשהו מעבר לצרכים הטכניים היבשים שלי מהנייד. גם גיימינג. משהו שיחליף את המחשב הביתי שלי במשך השבוע. בכל מקרה, שאלתי היא זאת: אני מעדיף מאוד את ה-pavilion. וזה בעצם הנייד שא…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.