עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אורח ליאור מתתיהו
    Started by אורח ליאור מתתיהו,

לקחנו לסיבוב את אחד הניידים המפלצתיים שיש - מחשב נייד לגיימרים ממשפחת Republic of Gamers של אסוס לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarereviewsnotebooksasus_g750jh_rog_gaming_notebook_2014/

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by orisaban,

אהלן חברה אני חושב על מחשב חדש ואני צריך את העזרה שלכם . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימניג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיצאו ושיש כיום . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1020 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי חבר'ה, אשמח לייעוץ לגבי המפרט המצורף. בגדול המחשב מיועד לתכנות (פייתון, web וכו') אולי אתקין עליו sql server קטן,גלישה,צפייה בסרטים וגיימינג קל (לא משחק משהו עדכני כרגע אבל רוצה לשמור את האופציה). יכול להיות שאני אעשה overclocking קל למעבד בהמשך הדרך הייתי שמח לדעת אם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני (לוח אם, זיכרון, הארד דיסק וכו') שהפתרונות קירור מספקים ושהמחשב לא רועש במיוחד. ראיתי שחסר בפלונטר את ה- ssd שבחרתי אז אשמח גם להמלצות ל ssd חלופי לגבי מסך יש לי כרגע מסך קיים של dell עם חיבור dvi-d. בקיצור כל עצה או הצעה לגבי המפרט תתקבל בברכה, התקציב הוא באזור 6000 ש"ח. תודה מראש! הצעת מחיר למערכת מחשב - www.…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכם, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא, בתקציב של בערך 2000 (כולל מסך) לתכנות, אופיס וגלישה סתם. המפרט בא מהאתר של KSP, וזה עוד דבר שרציתי לשאול עליו: החנות בסדר? אין עם התמיכה והשירות בעיות מיוחדות? והמפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2500+ (S-754) 390 1 390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256Mb 400MHz Samsung 150 1 150 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 2MB WD800BB 325 1 325 מארזים? Price Units Total 4JA-213 ATX MIDI 350W Blue and Silver 165 1 165 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 793 DF FLAT 710 1 710 Tot…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by haim855,

ארשום תמחשב שברשותי ..מה ניתן לקחת מימנוץץלמחשב החדש..אבקש בנוסף לקרוא תאשכול שלי טובו לענות על השאלות שהשאל כדי להגיע למחשב שלא אתחרט תודה מפרט מחשב שלי כיום: מעבד e8400 לוח אם p35 ds3l 6 גיגה ראם DDR2 800 כרטיס מסך: gtx560ti (אותו השאיר לבנתיים) לא רואה סיבה שלא ! ספק enermax liberty elt 500w (אממ ניתן להשאיר אותו? למיפרט שאפרט בהמשך או לקנות ספק חדש?) ארדיסק די חדש 1 טרה ..932GB Western Digital WDC WD10EARS-00MVWB0 ATA Device (SATA) גם אותו השאיר אין סיבה שלא! עכשיו למיפרט מחשב שאני רוצה לקנות..תנו חוות דעת להשאיר לתקן בחירה.. מעבד שברחתי Intel Core i5-4590 חוות דעת? לוח אם: MSI Z97-G43 LGA1150 (האמת שבחרתי אותו סתם כי הוא ניראה לי לעין..וגם בגלל רוב הת…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by BAR_PC,

1. תקציב: עד 5000 2. מהם שימושי המחשב? סטודנט למדמח וגם גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, יוטיוב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5.עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ברמה סבירה שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו? מסך 14 ושלא יהיה כבד מידי בכל זאת אסחב איתו באוטובוסים 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, אופיס לא צריך 8.האם ישנה העדפה לקנות מחנות מסוימת? כן, אייבורי 9.מתי מתוכננת קניית המחשב? כעיקרון מעדיף השבוע 10. האם יש בקשות מיוחדת כלשה…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by vourt,

הי, יש לי מחשב סלוני המיועד למשחקים עם המפרט הבא: מעבד I7 3770K לוח Asus שלא סגור על הדגם זיכרון 8 GB SSD 256 כרטיס מסך MSI 780 TI מקבל בקרוב טלויזיה חדשה לסלון שהיא 4K והמחשב יהיה מחובר אליה, האם בשביל משחקים כמו: Battlefield Call of Duty Far Cry Raymen NBA Pro Evolution Soccer צריך שידרוג של אחד מהרכיבים? כרטיס מסך? הצעה של SLI לא תקפה כי זהו מארז Media Center והמחשב בסלון כך שיותר מדי מקום אין בפנים מה גם ש'רעש' יכול להוות בעיה. תודה רבה וחג פורים שמח :-)

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני צריך מחשב נייד בשבילי. תקציב 5000 ש"ח גג. לשימושים של מסמכים, גלישה, תיכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים מדי פעם לא כבדים מדי. אני מצפה מהמחשב שלי לעבוד מהר, חייב להיות מהיר. (אני לא מעמיס יותר מדי ומטפל מאוד טוב במחשב שלי אבל שונא שהמחשב עגלה וכל דבר לוקח מלא זמן לעשות) * גודל המסך? 15" חייב להיות מט * משקל רצוי?כמה שיותר קל, לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL מסך 15"+ חייב להיות מט לא חייב כונן אופטי. לא חייב מערכת הפע…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מעבד : Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray קירור מעבד : Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח : Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך : Nvidia gtx 580 מחיר מבצע בנועה רק 2000 שקל !!! מארז : lancool k-62 ספק כוח : SeaSonic 650W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-650 (Retail) מסך : dell u2311H או LG IPS236 מתלבט.. מה שרציתי לדעת האם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני והכל עובד ?! דבר שני יש שיגידו שחלק מהמפרט סתם ולא מרגישין בשימוש אבל רציתי רק להבהיר נקודה אחת שהמחשב הזה גם מיועד לעתיד הק…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Eyal-Style,

מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בס"ד שלום לכולם!! לאחר שוטטות ארוכה בפורום ובאתרי המכירות השונים, אני פונה בבקשת עזרה... אחי סטודנט ומחפש נייד לצורכי לימודים בעיקר, אבל חשוב לו שתהיה אפשרות לשחק במחשב ברמה סבירה ככל הניתן..( משחקים כמו פיפא 15 ומנג'ר) התקציב שלו הוא בסביבות 3000 שקל עם אפשרות לחריגה של 200-300 שקל. * מטרות המחשב? לימודים, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוני- פיפא 15,מנג'ר, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך?לא קריטי, עדיף 14 ומעלה * רזולוציית המסך? לא מבין מדי, שיראו יפה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי.. אמנם אמור להיסחב איתו לפעמים אבל בגדול השימוש הוא לבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כל עוד לא תיגמר אחרי שעתיים שלוש זה בסדר * האם …

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם, איזה כיף שגיליתי את האתר הזה והוא קיים! אז ככה.. 1. מחיר - עד 6000 ש"ח, אבל אני שמח אם זה יהיה פחות. 2. אני גרפיקאית במקצועי ועובדת 90% מהזמן על פוטושופ ואילוסטריטור, מעלה עבודות לאתרי אינטרנט ומעצבת אלבומים וכו'. 3. צריכה גם ציוד היקפי כולל מסך מינימום 20 אינץ וציוד היקפי, כולל צורב DVD וCD טוב, לפחות 3 יציאות USB- גם קדמיות. 4. --- 5. --- 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא בהיסטריה, נגיד 7 7. נדרש אוברקלוק 8. יש צורך בהצעת מחיר למערכת הפעלה + הרכבה 9. גרה במרכז-שרון, אבל לא ממש קריטי איפה המחשב מורכב 10. תמיכה בפוטושופ, USB קדמי (לפחות 2 קדמיים) 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה ש…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום אני מעונין לשדרג את המחשב נייד שלי לצורכי ניהול רשתות ואני צריך מחשב עם 8GB זיכרון לפחות! אענה תחילה על השאלון * מטרות המחשב? שימוש באופיס/משחקים אולי קצת-לא משהו קריטי/סרטים ואינטרנט * רזולוציית המסך? מה שיותר יותר טוב ושוב לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?שיהיה שטח של עכבר בגודל סביר * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אכן כמה שיותר יותר טוב ואני מבין שבסוללה של 6 תאים 5 שעות זה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * Bluetooth?לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB סוג לא משנה * כונן אופטי?צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by LiM,

שלום לכולם אני בתהליכי קניית מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו וגלישה ואולי קצת משחקים ... אבל הבודה העיקרית זה אודיו. הרכבתי לעצמי מפרט בהסתמך על התקציב הדל שיש לי 2800 ש"ח המפרט הוא : לוח אם : - Elitegroup-ECS 5PCI 2SDR 2DDR - S478 - SOUND - LAN - AGP*4 - ATX - I845D מעבד : Pentium 4 2.4Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache דיסק קשיח :40G 7200RPM זכרונות :256SDRAM אם יש לכם הצעות לשיפור או כל דבר להעיר על המפרט אני אשמח לשמוע כי אני חייב דעה של אנשים כי אני לא בטוח במפרט וקצת חושש אז בבקשה תעזרו לי תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. תודה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 16K, פלוס מינוס, אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי תלת-מימד (סימולטורים, מירוצים, הרפתקאות), עריכת תמונה ווידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נדרשים מקלדת, עכבר ומסך 31" ומעלה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא רלוונטי כלל. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7…

19. Started by Dror Lazar,

[ATTACH=CONFIG]8437[/ATTACH] אבקש את דעתכם על מחיר עבור המפרט הנ"ל. המחשב כולו שמור במצב מעולה, מותקן ועובד יופי, והייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה בערך למכירה כמכלול ולא כחלקים. תודה

20. שואל עבור קרוב משפחתי. הוא רוצה מחשב "פשוט ורק לכתיבה ושיהיה הכי זול שיש" האם המחשבים הזולים בזאפ (למשל זה: http://www.zol4u.co.il/items/1775440 ) יכולים להתאים או שהשימוש בהם יהיה סבל אמיתי? תודה רבה.

21. שלום, קיימת המלצה לנייד, רצוי מסדרת לנובו, בעל יכולות גרפיקה גבוהות שמומלץ למטרות משחקים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מוזיקה וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי. היא רוצה מחשב קטן (10.1 אינג') שישמש אותה בעיקר לכתיבת מסמכים ושימוש באופיס. בין היתר צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה אבל לא ברמת איכות גבוהה, פשוט שהמחשב לא יתקע מכל שני תוכניות עליו. התקציב שלי הוא עד 2000 שח למרות שאני מעריך שזה יעלה בסביבות 1500 אם לא פחות. * HD בנפח 180GB אפילו יספיק, למרות שכבר לא נראה לי שמדברים על פחות מ 250GB אז מה המחשב המומלץ ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Delapro,

הנה המפרט שבחרתי: 1 Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530J -Bit Oem 1,061 ש"ח 1 ASUS P5GD1 Intel 915P LGA 775 608 ש"ח 1 GeIL 512MB 2*256MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 395 ש"ח 1 Westren Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM WD800JD 358 ש"ח 1 Gigabyte NVIDIA Geforce 6600GT PCI-E SLI 128MB Bulk GV-NX66T128D 1,047 ש"ח 1 LG DVD 16x48 OEM 153 ש"ח 1 LG 52X32X52 OEM 132 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 189 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 91 ש"ח 1 Logitech Optical Mouse - PS/2 - OEM 77 ש"ח 1 Creative SBS 370 2.1 215 ש"ח סה"כ 4,325 ש"ח מה אני לא צריך: 1.אני לא צריך מסך. 2.אני לא צריך דיסק קשיח…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים