ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
לסטודנט בארה"ב, עבודה בעיקר עם OFFICE - חשוב מחשב אמין שיחזיק המון חלונות פתוחים ולא יתקלקל לאורך זמן. חשוב שלא יתחמם מהר שאפשר יהיה לעבוד גם על הברכיים - שיהיה מאוד קל ונייד - ושאורך הסוללה תהיה ארוכה. הסתכלתי קצת וראיתי שיש ללנובו מבצע על ה U110 - $1200 במקום 2000 דולר - מישהו מכיר אותו? הוא נראה לי מצויין כי 11 אינץ' לא כבד עם 8 שעות סוללה ולנובו חברה מאוד אמינה - הבעיה שלא ראיתי עליו ביקורות טובות מדיי ושיש לו זכרון DDR2 ואין לו SSD (למעשה הוא מגיע רק עם דיסק 4200!! RPM) שאני מעדיף גם בכלל חום וגם ביצועים. וחוץ מזה - הוא לא מגיע עם XP - האם זה אומר שאני צריך לקנות גם XP חוץ מזה אם אני שונא VISTA? http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/c…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4250-4550 ש"ח (אני כותב את שני המחירים אלו כי זה תלוי בכמה כסף אני אקבל מהעבודה של אבא שלי התקציב הראשונים היה 3500 ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב נייד של fujitsu simens וככל הנראה הלך לו הלוח אם, ורציתי לדעת מה יכולה להיות עלות התיקון, ואם זה יכול להיעשות באופן עצמאי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למחשב המשפחתי שלנו נהרס הלוח אם (כנראה בגלל קצר). לפי טכנאי המחשבים, לא כדאי לנו להחליף רק את לוח האם כי נאלץ לקנות לוח אם ישן יותר אפילו ממה שהיה לנו (כי "לא מייצרים כאלה יותר"), שלא יתאים לנו בהמשך אם נרצה לשדרג את המחשב- ולכן אנו נאלצים לקנות מחשב חדש ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט. המחשב הוא משפחתי ומשמש בעיקר לאינטרנט (שחשוב לנו שיעבוד מהר), מסמכים, מוזיקה ומשחקים בסגנון FIFA או SIMS כמו כן אני ואחי סטודנטים לקראת סיום למדעי המחשב ולהנדסה (בהתאמה ) ולכן היינו רוצים שתוכנות כבדות שנצטרך לעבוד איתם יעבדו מהר על המחשב. המפרט המוצע: לוח ראשי INTEL DRAGON TALLL DP53DPM מעבד CORE 2 DUO E6550 1333 2.33 4MB intel מארז 24 פין W500 זכרון 80G 1024 MB DDR2 דיסק…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה על המידע, אבל אני מעוניין לבנות מחשב לקולנוע ביתי שמבוסס על מעבד P-4 וכבמובן לוח מתאים. אשמח לקבל המלצה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סקר שוק קצר וביקור ב5 חנויות מחשבים אני הגעתי למסקנה, שהמחשב המשתלם בשבילי, זהו : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9186 שבמפרט הוא מגיע עם זכרונות של 800Mhz, ו 2 גיגה יכולים לתת לי באותו סכום, אם אני משלם במזומן, זאת אומרת אני לוקח אותו ב חמש וחצי, עם שתי גיגה זכרון. ברגע שביקרתי בחנות אחרת, המוכר מתחיל לצחוק עלי, ש Gigabyte, זאת לא חברה, זהו דראק אחד גדול, ואני שוב מתחיל להסס לגבי הבחירה שלי. אני יודע ש "נעה מחשבים" זאת חנות די טובה לאומת שאר החנויות, זאת אומרת למכור דראק, לא נראה לי, אבל אם כן?? במחיר הזה אני לא יכול לקחת 1520 של Dell, עם 8400 כ.מסך, ו 2 גיגה, ה- Dell יעלה לי בסביבות 6500, שזה עוד אלף שקל מינימום, שזה המון, ואין לי סכום כז…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני קונה סוף סוף אחרי דחייה רבה מחשב חדש כולל מסך. התקציב שלי הוא 4000 ש"ח והוא לא כולל מארז וכונן. מארז יש לי Aurora 3D של Gigabyte וכונן אני קונה משהו ספציפי בשביל לצרוב משחקים לאקסבוקס. צרכי המחשב הם בעיקר למשחקים ומוזיקה. גם המחשב הישן שברשותי כבר 7 שנים. ( מתוקפת הבר מצווה ), אילץ אותי לעבור לאחד חדש. מה אתם חושבים על המפרט הזה? [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 מחיר: ₪966[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪49[/td][/tr][/t…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מחפשת לרכוש מחשב נייד לבית לא יהיה בשימוש שוטף וכשהיא תשתמש - לפוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר (לכן צריך ראם נורמלי, וכנראה שעדיף ssd), עריכת סרטים ואולי קצת משחקים עדיפות למסך 14 אינץ' התקציב כאמור הוא 3-4K אשמח לעזרה , תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שטעיתי כששמתי את ההודעה הזו בפורום מעבדים ולוחות אם, אז החלטתי להעביר אותה לכאן. המחשב שלי מתחיל להזדקן והחלטתי לבצע שידרוג שיחזיר אותו לעלומיו. המערכת הנוכחית שלי: AMD Athlon +XP2000 Asus A7V133 Gigabyte Maya Radeon 9000 Pro 2x256MB SDRAM 133 Kingston Sound Blaster Live! Maxtor 40GB 7200RPM Pioneer DVD 106S Plextor 24/10/40A ThermalTake Volcano 7+ Arctic Silver 3 Chieftech Dragon 01-SLD Aluminum Case x4 80mm Case Fans IIYAMA Vision Master Pro 454 Enermax EG365P-VE חשבתי להתחיל בהחלפת הלוח והזיכרון שהם הרכיבים המיושנים ביותר אצלי. אני חושב ללכת על פתרון של nForce2 Ultra. איזה לוח מומלץ? חשבתי על gigabyte GA-7N400 או על Abit NF7-SL v.2. מה דעתכם? אולי ה …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי על משהו בסגנון כזה: AMD Athlon 64 3000+ (939) GA-K8NF (PCI-E) 1024mb A-DATA VT/ WD 120GB SATA ועכשיו לגבי כרטיס המסך איני בטוח רצוי מאוד יהיה שזה יהיה PCI-E, ואני יודע שיש כרטיסים טובים אבל המחיר של המערכת הנ"ל הוא משהו כמו 2400 ש"ח, תוסיפו הרכבה של 200 ש"ח וישאר משהו כמו 1400 ש"ח לכרטיס מסך... מה כדאי?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורום ואפתח את הודעתי הראשונה בבקשה למפרט. אני מחפש מחשב למשחקים כבדים לא כולל ציוד היקפי ב 1500 ש"ח אבל אני מוכן לחרוג ב 20 ש"ח אני רוצה את כל הרכיבים לתפעול מחשב לא כולל עכבר מקלדת רמקולים וכו... אבל אני כן צריך מסך ואני רוצה להפעיל משחק כמו OBLIVION חלק על הגרפיקה הכי גבוהה על מסך 24 אינץ תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים זה המפרט..( שהיה טוב מאוד לזמנו יש לציין ) e8400 GB x48 DS4 4GB ram ATI Radeon HD 4870 מה דעתכם, יש מה לעשות? המטרה היא הרצת משחקים חדשים בכבוד וגם בעבודה המשרדית הוא מזייף, (הייתי אומר הכי שאפשר, רק שזה די רחוק מריאליות) תקציב נראה אם יש מה לשדרג.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חח רק שתבינו ברור לי שזה לא איזה פתרון קסם, אני שואל רק אם יש טעם לשדרג. (כי כתבתי את זה כאילו זה הולך להיוות הייאנד)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כמה שאלות לי: 1. מתלבט בין שלושת הדגמים הבאים: ThinkPad T410i IdeaPad Y460 IdeaPad U460 מחפש מחשב חזק, בעיקר לצפייה בסרטים דרך מסך חיצוני,אבל גם לשימוש ביתי ופיתוח, עדיפות לדיסק במהירות 7200. האם ל-IdeaPad יש יתרון על ה-ThinkPad בגלל היכולות הגרפיות שלהם? זה רלוונטי לגבי צפייה בסרטים בכלל? 2. אני מתכוון לקנות דרך חנות לנובו ברשת, את אחד משלושת המחשבים הנ"ל. למישהו יש ניסיון עם קנייה בחנות לנובו, או בחנות יצרן בכלל? על פניו, זה נראה משתלם, הם מציעים עכשיו במבצע הרבה דגמים, ויש גם אקסטרה הנחות עם קופונים. יש קאצ' שאני מפספס חוץ ממיסים בארה"ב, מע"מ ועלות משלוח? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ג'יגהבייט W566N לרוב אני לא משחק במשחקים והוא פועל בסדר גמור, אבל במשחקים (משחק קל כמו וורקראפט 3) אני מקבל מסך כחול והמחשב מטרסטרט. באתר של ג'יגהבייט אין עידכונים לדרייברים.. השאלה עם כדאי להוריד דרייבירים מהאתר של נוידיה? הכרטיס הוא 8400.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לדעת כמה שווה המחשב הזה כולל כל החלקים. והאם כדאי לי במקום למכור את הכל ביחד לפרק את המחשב לחלקים ולמכור בנפרד כל חלק (איפה הרווח יהיה יותר גדול?). אז זה המפרט (כל החלקים עובדים מצויין): מעבד: P4 2.4C 2400ghz (אני לא זוכר מה בדיוק הC אומר אבל זה יותר טוב מה2.4 רגיל) לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זכרון: 256x2 DDR 400mhz כ. מסך: Asus Geforce 4 TI 4600 128MB דיסק קשיח: 80GB Western Digital 7200 RPM 8MB Buffer, ועוד אחד אותו דבר בדיוק בדיוק של IBM HITACHI צורב דיסקים: Asus 52x24x52x צורב די.וי.די: של LG x16 צורב מדהים!!! DVD+-RW תומך בכל הפורמטים של הצריבה. מארז של Compucase הרגיל הזה הלבן (מארז מצויין עם 2 מאווררים אקסטרא בתוך המארז) מאוד מאוד אמין. מסך של TFT של MAG דגם 7…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב נייד של חברת DELL דגם IN-RC03-1703 מעבד סוג מעבד: Intel® Core Due מהירות מעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T2450 מסך גודל מסך: 15.4' סוג מסך: Wide Screen WXGA רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: Intel® 950GML upto 224MB shared system memory זכרון נפח: (2GB (2x1024MB מהירות: 553Mhz סוג: DDR RAM MEMORY כוננים נפח דיסק קשיח: 120GB 5400RPM כונן cd/dvd: DVDRW שמע רמקולים: כלול יציאות: Mic , Fire-wire ,S-Video ,4 X USB2.0 ,56K Modem RG-11 , Lan RG-45, SD Reader תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi : כלול מודם פנימי: כלול BlueThooth: כלול חיבורים USB 2.0: כלול Firewire : כלול נתונים פיזיים משקל: 2.9 ק'ג סוללה סוג סוללה: 6cell…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום שאלתי - מדוע רוב המפרטים המומלצים בפורם זה מבוססים על מעבדי AMD , כאשר נגשים לחנות רוב ההמלצות הן אינטל. אשמח לקבל את התייחסותכם
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
מחשב ראשון לבנאדם שעוד לא החליט מה הוא רוצה לעשות עם המחשב חוץ מגרפיקה (מלמל משהו על עריכת ווידאו - האם צריך משהו חוץ מהרחבת זכרון ושדרוג מעבד?) אז המחשב די טוב להכל כולל שדרוג עתידי? עכבר - לא היום... CPU: AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN [386] MEM: 256MB Winbond DDR PC2700/333 [223] MB: Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro (nforce2) - ATX [737] HD: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 [577] CD: LITEON 52x 24x 52x CD-RW Drive - RETAIL [327] Modem: PINE FM-3621-31 (ESS2819F) 56K VOICE - PCI [68] Case: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black [318] KB: Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 [50] Speaker: Genius SP-G06S [36] סה"כ 2725 עכשיו תורכם..…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שקיים לי אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מארז אני יכול להשקיע בן 3000 ל4000 שקל בעקרון אני לא צריך לוח אם עם הרבה תוספות כמו כרטיס קול או כרטיס רשת מובנים. היה לי כבר רעיון כללי מה לקנות, אבל מישהו נתן לי עצה נחמדה לבוא לפה אהה, המחשב הוא בעיקר למשחקים. אני חשבתי על משהו בסיגנון: AMD XP 3000 או Intel P4 2.8ghz איזה לוח אם זול (פחות מ500 שקל, כולל רק USB 2.0 וFirewire, של Gigabyte) 1gb of DDR RAM 400mhz Radeon 9600 XT 128 RAM או GF FX 5700 256RAM
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התשובות לשאלות בקובץ המצורף. SSD הוא טוען שכבר יש לו. אפשר לקבל הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של hp dv6 השאלה שלי היא האם אני יכול להשאיר את הכבל של החשמל קבוע במחשב ולא יקרה למחשב כלום? כי לרוב המחשב נימצא באותו מקום עד היום הייתי מחבר אותו ואז שהיה מגיע ל100 אחוז הייתי מוציא וככה עד שניגמר הסוללה הייתי מחבר שוב מחכה לתשובות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus k53sv ואני מעוניין למכור אותו כדי לקנות מחשב נייח וטוב יותר לגיימינג.. ובשביל זה אני צריך לדעת כמה הוא שווה.. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה מראש , גל. אנא צרו איתי קשר גם במייל: galofeknew@gmail.com - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב עבר החלפת מסך (לאחר שהקודם נשבר קצת) והוא עומד לעבור פירמוט פעם ראשונה. חוץ מזה הוא במצב מצויין והוא בן 3 בערך.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך המפרט טוב לויסטה המפרט נראה נורמאלי ? על המאז נא לא לדבר פשוט אהבתי את העיצוב שלו ולא מעניין אותי הקירור שלו. מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר 1097 חנות סקאי ?945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? מחיר 603 חנות גולדטופ זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ כמות 2 מחיר 550 +550 = 1100 חנות סקאי DDR2 צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 מחיר 194 חנות סקאי דיסק קשיח Westren Digital WD1600JS מחיר 330 חנות סקאיי כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מחיר 863 חנות סקאייי מארז Raidmax SAGITTA WIndow Black 2X 120mm LED No PS מחיר 355 חנות גולדטופ ספק כח Enermax LIBERTY 400W, ACTIVE PFC מחיר 444 חנות גולדטופ רמקול Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 מחיר 225 חנו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-