ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
דודה שלי צריכה מפרט למחשב. גם למשחקים (ברמה של THIEF החדש או DX:IW) כמו כן גם לישומי גרפיקה, אבל לא כבדים. מה דעתכם על המפרט הבא?: מעבד: AMD Athlon64 3000+ 64bit 2000MHz, 512kb 1600MHz HTB כונן קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB רמקולים: Creative Inspire 5200 (5.1) black כונן DVD: LG 16x48 הפרטים האלה די בטוחים ההתלבטות היא: לוח אם: בין Epox 8KDA3J שקראתי עליו פה הרבה המלצות ל-Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 (שכמו שאפשר להבין מגיע עם סוקט 939) מארז: בין Antec SLK2650-BQE Mid Tower (ספק כוח יהיה Antec TruePower 430 Watt) ל- COMPUCASE CI-6920 400w ATX (Black & Blue) TOWER CASE זכרון: 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz או האים עדיף להשקיע ב- OCZ 512MB E…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי, בתאכלס מדובר על לוח אם, מעבד וזכרונות יש לי היום כרטיס מסך AMD Radeon 7870HD והמטרה העיקרית של המחשב הוא למשחקים, בעיקר BF4 כיום. יש לכם המלצות על לוח אם / מעבד טובים שיעמדו בקצב של המשחק הזה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל מומחי הפורום שלום רב. אני צריך לקנות כארבעה חמישה מחשבים למשרד. . מה התקציב המקסימאלי? לא יודע, דרישות בהמשך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית עם מולטי טאסקינג בתכנות קל באקסל בדפדפן בmysql בוורד בvnc viewer ותוכנות דומות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מעוניין במסך FHD גדול 20-23 אי…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הישן המשפחתי עומד לשבוק חיים, ולכן החלטנו לרכוש מחשב חדש לחדר ה"משחקים" ולהעביר את המחשב הנוכחי למשפחה. הכנתי בעצמי מפרט שאני די סגור עליו, אבל מוטב לשאול קודם מאשר לגלות את הטעות לאחר מכן, ולכן באתי כאן לפנות לעזרתם ולדגשים שלכם בנוגע לרכיבים. קודם ארשום כאן את המפרט שבניתי, ואז אתן את הדרישות שלי מהמחשב וסיבות לרכיבים שבחרתי. מעבד AMD Phenom II X4 965 Black Edition Box ₪837 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ965FBGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪377 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪261 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Sk…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 6000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לגימינג כבד . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי למשחקים כבדים . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים . * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך המלצה למסך טוב לגימיניג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Black ops / crysis 2 / prototype * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט המכיל: מעבד 3800 כפול ליבה זיכרון: לכל הפחות 2 GB כרטיס מסך חשבתי ללכת על סדרת QuadroFx אבל המחיר שלהם בשמיים ועבדתי עם QuadroFx 1400 PCIe ו... לא נפלתי מהסכא מהביצועים שלו. לכן, אני כנראה אלך על 7800GTX או משהו חביב ב SLI. ספק כח טוב שימנע מכל העסק לקרוס בעומס כמובן. ללא מסך. בזמנכם החופשי, אש! ולא לחשוש מהמחיר. אשמח אם תרשמו את המחיר ומאיפה ארגנתם את החבילה וכמובן למה אתם חושבים שכל רכיב ורכיב מתאים מסיבה זו או אחרת
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כבדים + OC מכובד, אפשר להביא מחירים מכל חנות שרוצים, הכי זול שאפשר, אני קונה מחנות שמבטיחה את המחיר הנמוך ביותר, נראה מה הם שווים.. חשבתי על המפרט הבא: המחירים נכונים לתאריך 3/10/06, הכי זולים שמצאתי.. Intel Conroe Core® 2 Duo 6300 box 1044 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=050104&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=1&aff=Zap〈=he GigaByte GA-965P-S3 770 http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3589 Western Digital WD2500KS 420 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2476 LG GSA-H10N DVD±R/RW X16 193 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=760 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB 1650 http://www.noacomp.co.i…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי htpc בסלון שמנהל את כל ההקלטות מהממיר ומכיל מאגר של סרטים. אני רוצה לשים htpc בחדר שינה שישמש כקלינט ל-htpc הראשי וינגן את כל התכנים דרך הרשת. לכן אני לא צריך נפח גדול של הארדיסק (גם 40 גיגה יספיק- צריך מקום רק למערכת הפעלה) הוא חייב להיות שקט לחלוטין (ממוקם בחדר שינה) שיוכל לנגן 1080p בצורה חלקה אין לי עדיפות לאינטל או amd על המארז +ספק אני כבר די סגור - antek nsk2480 - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6686 אם התקציב מאפשר מעדיף כרטיס מסך לא onboard, אפילו מהסדרות הנמוכות ביותר. אם לא ניתן לדחוס בתקציב, אז נסתפק בכרטיס מסך שעל הלוח.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי המחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס ולOC ענק! לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורב ואני צריך שני דיסקים קשיחים, זה מה שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Thermaltake Kandalf LCS Aluminum Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤1557 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: Seagate 120Gb SATA-II ST3120811AS כמות: 1 - מחיר: ¤242 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤644 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Co…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 7 3700X Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 1480 לוחות אם: MSI B4,50M Mortar Titanium כמות: 1 - מחיר: ₪ 474 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3200 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2E3200C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 318 ספקי כוח: Gigabyte PSU 700W PFC Bronze 80+ Modular B700H כמות: 1 - מחיר: ₪ 259 כונני SSD: Samsung SSD 256GB SM961 M.2 NVMe כמות: 1 - מחיר: ₪ 206 כוננים קשיחים: WD HDD 1.0TB 7200 64MB SATA3 Blue 3.5 כמות: 1 - מחיר: ₪ 180 סה"כ: ₪ 2917 השארתי לי בסביבות ה2000 ש"ח לכרטיס מסך, אני מתלבט בין RX 5700 XT לבין RTX 2070 Super/RTX 2080 (יש לי אפשרות להשיג משומש במצב חדש בטווח המחיר זה)…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אחרי סקירה של מספר דגמים וחנויות נתקלתי בדגם הבא: Dell Studio 1537 V9400 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7138 מעט מאד המידע שמצאתי על הדגם בחיפוש בגוגל, וכן המקום הנוסף שמוכרים אותו הינו בחנות שניידר מחשוב: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10755 והאחריות הינה של דל למשך 3 שנים (האם עצם היותי בעל מחשב דל מקנה לי אחריות של מקורית?) מספר שאלות לפני שאחליט על רכישה: 1. האם מישהו התנסה בדגם הספציפי הזה? 2. חנות מתחרה הסבירה לי כי דגם זה הינו "שיפור" לדגם שונה שעושים בחנות. האם זה נכון? 3. מה דעתכם הכוללת? * אני יודע שישנם אנשים שאינם קונים בKSP מסיבות אלו ואחרות- ולכן את הדעה האישית לגבי החנות נא להשאיר בצד. אם למישהו יש הצעות/הערות ו/או המלצות, אשמח לשמוע. בעקר…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב - סטודנטיאליות (משרדיות) + גיימינג בינוני גודל המסך - 15.6 רזולוציית המסך - FHD דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - עדיפות למקלדת מוארת משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - עדיף, משהו כמו 3-5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות - אין דרישה אבל תמיד טוב שיהיה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא חייב SSD, צריך הרבה מקום 750-1T כונן אופטי - כן, חיצוני או פנימי לא משנה לי האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיחזיק לי מבחינת משחקים לפחות לשנה - שנתיים הקרובות + שיהיה אמין כי הולך להיות עליו כל החומר של התואר שלי חשבתי ע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות לפטופ חדש בתקציב של 3000 שקל עם חריגה של 200. מיועד לעבודה עם תוכנות עיצוב גראפי קלות ובינוניות ולחישובים מורכבים: SolidWorks, CAD, Sketchup, MatLab - רוב הזמן לא אעבוד איתן, לא מדובר כאן בשימוש יומיומי בתוכנות האלה. כמובן שיהיה גם שימוש שוטף באינטרנט ובאופיס. חשוב לי שהוא יהיה אמין - לפטופים של DELL ידועים כאמינים יותר ולכן אני יותר בעדם כרגע. לפטופים כמו LENOVO ידועים בשירות לקוחות לא טוב, או שמות כמו ASUS שידועים כמוצלחים הרבה פחות, ולכן אני נרתע מקניה של מותגים שהם לא DELL. אבל מצד שני אני רואה שגם לפטופים אחרים כמו של LENOVO, HP וACER מצליחים וכנראה שווים את הכסף - אשמח לחוות דעת בעניין הזה. חובה: -מסך בגודל 13.3-14 אינץ' -ללא מערכת הפעלה -סולל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת, המלצות יתקבלו בברכה כרגע מבחינת נוחות ומוכרות אני מתלבט אם לקנות בKSP או שניידר מחשבים, אשמח להצעות והסברים ^^
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תעזרו לי בהקדם בהרכבת מחשב, זה דיי דחוף לנו כי המחשב שלנו שבק חיים ואנחנו חייבים מחר כבר לרכוש חדש, תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לתת לי מפרט אחד שחוסך קצת ואחד שמשתמש בכל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משמש למצלמות אבטחה ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנה לניהול מצלמות אבטחה עם הקלטה 24/7 ושימוש משרדי של אינטרנט קליל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי לדירת סטודנטים, המחשב הראשי נשאר בבית לשאר האחים, ואני מעוניין לבנות\לרכוש מחשב שולחני שפשוט מאוד יריץ לי GTA V על הגדרות טובות (טובות הכוונה שהמשחק ירוץ חלק על 720p). הבעיה היא שאין לי כמעט ידע בנושאים כאלה, ולכן אשמח לקבל עזרה. צפיתי בסרטון הבא: האם ניתן לממש דבר כזה גם בארץ או משהו דומה לזה דרך יד2, איביי או דרכים אחרות? אשמח בבקשה להכוונה. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , קצת photoshop א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V ,CSGO ,משחקים חדשים שיצאו בקרוב, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מסך , מבקש להוסיף למפרט מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהה שיש 3. האם יש צורך בצ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: בשבוע הקרוב תקציב:5000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנתיים חברת המחשב הניד המועדפת: אין עדיפות מערכת הפעלה מועדפת: לא ממש מעניין גודל כונן קשיח מועדף: 750G ומעלה ,ואם יש אפשרות לSSD משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג: חובה 17 אינץ זמן סוללה רצוי: לא משנה צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: שיהיה עם 8G ראם , יציאת HDMI וחיבור USB 3, שיהיה גם כרטיס מסך חזק יחסית. יש לי 2 אפשרויות בינתיים על הכוונת אבל אני מחפש משהו יותר טוב עם אפשרות חלוקה ל36 תשלומים : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?i…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תוכנות שרטוט CAD כגון Solid works, Autodesk Inventor * גודל המסך? 1 5.4-15.6, עדיפות מסך מט, אבל לא חובה * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נומרית * משקל רצוי? עד 2.5 kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 6 GB, לפחות GB 500 hard disk * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה, עדיף כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
וככה הוא נראה הולך להיות פה אוברקלוק לא קטן, אז להתחשב CPU : Intel P4 2.4 GHz HT 512K 800Mhz Socket 478 Motherboard : ABIT IS7-E Intel 865PE Memory : 2 * Corsair DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Hard Disc : WD 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 Video Card : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Floppy : Samsung Black 1.44MB DVD-ROM : Lite-on 16/48 - Black CD-RW : Lite-on 52/24/52 Black Keyboard : Logitech Internet Navigator Keyboard Special Edition (Black) Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK - ps2/usb Speakers : Altec Lansing APT3 2.1 Case : Supertalent Super Talent Aluminum Mid Tower W / Door,USB,1394,5Fan Case (Black) Fan Control : Enermax UC-A5FATR2 Bl…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים צריך מחשב מצוין שיהיה חזק במשחקים ובכל הדברים שאפשר לעשות עם המחשב.... כרטיס מסך מצוין ראדיון .. ו 200 G ארד דיסק ... אממ צורב דיויד משולב DUAL LAYER סידירום והמארז שאני רוצה הוא X-BLADE 500W PFC Black (120mm+SATA+24-pin+PCI-E) +120mm Fan+Tooless ומסך טוב מאוד.. LG או משהו בסגנון... תודההההההההההההההה....
-
- 33 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, נשבר לי כבר מה IBM T30 שלי, והגעתי למסקנה שאני צריך לקנות מחשב חדש, אני שוהה כרגע בניו יורק, ולכן עומדת בפני אפשרות לקנות לפטופ ב-Dell Outlet. בהתחלה חשבתי על XPS1350, בגלל המסך הקטן, אבל לצערי הוא לא מציג רזולוציה גובהה מ-1280X800, אז כעת אני מתלבט בין גרסאות אחרות. יש להם את הXPS עם ה-15 אינץ', ויש Inspiron שלו גרסאות של 14 אינץ' ו-15 אינץ'. הדרישות שלי הם פשוטות, 4 Gigs o Ram, מסך Wide Screen עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה, 1400 על משהו יהיה לי טוב, ובטריה טובה, אבל ממש טובה (הכי טובה). פעם בשנה בערך אני משחק פוטבול מנג'ר, אבל חוץ מזה אני לא משחק משחקים, כך שלא נראה לי שכרטיס מסך אמור להזיז לי. השימושים שלי במחשב הם Photoshop, Dreamweaver, ואני גם מחזיק עליו ש…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ'. ישמש בעיקר ללימודים: תכנות, קומפיילרים ותוכנות של בסיסי נתונים. כמובן גם אופיס ואינטרנט. מחפש משהו עם מעבד חזק, הרבה זיכרון ומשקל נמוך. כרטיס מסך חזק ויציאת HDMI הם דברים שאני יכול לוותר עליהם. בגדול אני כמעט סגור על ה3300. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15392 מה שמשך אותי בעיקר במחשב הזה זה המעבד החזק ואחריות של 5 שנים. הדבר היחיד שקצת מרתיע אותי זה זמן הסוללה שהבנתי שהוא סביבות ה3 שעות. קראתי שאפשר לקנות סוללת 8 תאים, אבל היא תבלוט מהמחשב. עד כמה זה מפריע? לא מצאתי ברשת איפה אפשר לקנות סוללה כזו, מלבד באתר של דל, שם היא עולה 180$. אלה באמת המחירים? אם למישהו יש קישור לאתר שמוכר את הסוללה אודה לו. אשמח לשמוע דעות על ההתלבט…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט לפני הרכישה. https://www.tms.co.il/67741 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-