עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ההתלבטות היא האם לקנות את ה del ln5110 עם 3 שנים אחריות ב 3400 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17755 או את הלנובו שמחינת עיצוב ומקלדת אהבתי אותו יותר ב 2890 (הוספה של 190 שקל ל 4 ג'יגה) עם שנה אחריות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17997 לי יש העדפה ללנובו והבדל המחירים שלהם הוא הדיוק ההפרש של שנתיים אחריות השאלה שלי איזה מחשב יתן תמורה טובה יותר כמחשב שולחני לרוב? והאםהוספה של 500 שקל שווה לסופסת של שנתיים אחריות כמה זה קריטי?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום, הלפטופ הישן שלי ThinkPad T42 נדפק (מראה רק מסך שחור ובפוסט משמיע צליל ארוך ואחריו שנים קצרים) שלחתי אותו לבדיקה במעבדות לנובו בארץ והתשובה שקיבלתי היא שנדפק הכרטיס מסך וצריך להחליף את כל לוח האם מכיוון שהכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הם דורשים 4000 ש"ח על התיקון וברור שבמחיר הזה לא שווה לתקן. בכל מקרה שוטטתי קצת ב Ebay ומצאתי אנשים שמוכרים רק לוח אם ל T42 במחיר יחסית זול של 80$ בערך, במחיר כזה לא איכפת לי לקחת את הסיכון ולנסות לתקן את הלפטופ בעצמי ומקסימום הלך הלפטופ. הבעיה היא שכרגע לא מצאתי אף אחד שמוכן לשלוח לארץ מישהו מכיר חנות בארץ או בחו"ל בה ניתן לרכוש לוח אם למחשב במחיר סביר (עם עדיפות לארץ)? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאבא שלי, הדרישות הן כאלה * מטרות המחשב? עבודה משרדית - עסקית * גודל המסך?גודל סטנדרטי נוח לעבודה, מניח בין 13 ל16 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אזור ה5 שעות נשמע מספיק, לא מבין בשוק הנוכחי ממש * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין צורך בהרבה זיכרון, עדיף זיכרון מהיר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם שירות לקוחות כמה שיותר טוב!! הכיוון הוא דל * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שירות ואחריות!! שאלות שמחקתי לא קריטיות לי התקציב לא ממש מוגבל, אני מניח שהמחשב צריך להחזיק לו לכמה שנים (3-4) הבאות, מעוניין במחשב שיעבוד לו חלק ולא יעשה בעיות. רק לא רוצה להוציא כסף סתם ע…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by etaish,

* מיועד לתוכנות שרטוט והדמיות [/AutoCAD/Revit/SolidWorks] * גודל המסך - 15.6/17 * רזולוציית המסך - העדפה לכמה שיותר גבוהה * כרטיס מסך: כן! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה, ועדיפות למרווחת. * משקל רצוי? כמה שיותר קל, מסתובב איתו. * נדרש זמן סוללה ארוך, כמה שיותר,בלי חשמל אבל 4-5 יספיק לדעתי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD/ משולב * כונן אופטי? אפשרי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! [ אם זה מה שיוזיל... ] * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מחשב שיראה מתכתי [סטייל האסוס/ HP ENVY] - והכי פשוט --- סטייל המקבוקים. אודה ממ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AvlK,

שלום, הבקשה למפרט מיועדת עבור חבר שלי, אשמח להסברים עם פירוט כמה שאפשר למה דווקא מפרט X עדיף. * מטרות המחשב? עבודה עם פוטושופ , אילוסטריטור ופלטפורמות פיתוח תוכנה לדוג' eclipce * זיכרון ? 8GB * גודל המסך? 13.3 עדיפות למט * רזולוציית המסך? HD 1366x768, גבוה יותר יתקבל בברכה.. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.5-1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שלוש שעות (או עד כמה שאפשר). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם מגיע עם SSD בטווח של המחיר עדיף אחרת אפשר להתפשר על HHD ולהחליף מאוחר יותר חשוב שהאופציה תהיה קיימת. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש בתצורה הבאה: מארז: CoolerMaster Haf XM מעבד: Intel Core i7-4770K הערה: זהו אמנם מחשב שמיועד לגיימינג, אבל אני לא מעוניין לעשות לו OC. אי לכך אני מתלבט האם להסתפק ב- i7-4770 לוח אם: ASUS Maximus VI Hero כרטיס מסך: ASUS GTX 770 דיסק: Western Digital Caviar Black 2 TB ספק: SeaSonic 750W Bronze Series Modular M12II-750 קירור למעבד: כפי הנראה שאוכל להסתפק במאוורר שמגיע עם הקופסה של אינטל האם באמת המפרט הזה לא מאוזן? אשמח להערות!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Eyal-Style,

מעוניין למכור- רק שלושה חודשים אצלי- חדש דנדש!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by JazZ,

שלום חברים זה המפרט..( שהיה טוב מאוד לזמנו יש לציין ) e8400 GB x48 DS4 4GB ram ATI Radeon HD 4870 מה דעתכם, יש מה לעשות? המטרה היא הרצת משחקים חדשים בכבוד וגם בעבודה המשרדית הוא מזייף, (הייתי אומר הכי שאפשר, רק שזה די רחוק מריאליות) תקציב נראה אם יש מה לשדרג.. תודה - - - תגובה אוחדה: - - - חח רק שתבינו ברור לי שזה לא איזה פתרון קסם, אני שואל רק אם יש טעם לשדרג. (כי כתבתי את זה כאילו זה הולך להיוות הייאנד)

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by eliXir,

מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.0GHz 1MB CACHE - ADA3800CUBOX - BOX מחיר: ¤770 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤590 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1163 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 160GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - RAID 24/7 מחיר: ¤423 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H10N DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤207 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS TWISTER 1024MB (512X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤740 אחריות: ללא הגבלת זמן. כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤41 אחריות: שנה. כונן DVD: LG DVD-ROM 16X48 - GDR--81…

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן אנשים אני זקוק לעצתכם בנוגע לקניית 2 מחשבים חדשים. דגשים חשובים - המשותף לשניהם הוא היכולת להריץ פלאש (תוכנת אנימציה דו מימדית וקטורית) במהירות. - על מחשב אחד צריך גם להריץ תוכנת עריכה (פרמייר) ופוטושופ ברמה גבוהה (ואולי גם אפטר אפקטס בעתיד) ועל המחשב השני לא חובה להריץ את התוכנות האלו אבל יהיה נחמד להריץ עליו משחקים חדשים באיכות גבוהה (לא חייב מקסימלית) - לפחות אחד המחשבים צריך להיות שקט במיוחד (בעדיפות לשניהם) כי מדי פעם אנחנו צריכים להקליט אליו סאונד. - אנחנו לא מתעסקים בכלל בתלת מימד ,מה שאמור לדעתי לקצץ בעלות כרטיס המסך, אלא רק באנימצית פלאש וקטורית (להתרשמות - http://www.youtube.com/user/NirveGali?feature=mhee ) -אנחנו לא זקוקים לציוד היקפי - מקווה שאני ריאלי…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום כולם! אני צריך עזרה בחיפוש אחרי נייד קטן וחזק כרגע יש לי ASUS F3SC מי שמכיר מחשב מפלצתי מאוד מאוד חזק הבעיה היחידה שלו זה שהוא גדול מידי שוקל בסביבות 3 קילו מסך 15.4 אינץ', השנה אני מתחיל ללמוד וזה לא בדיוק המחשב הכי נייד שיש אני מחפש משהו שיהיה באותה רמה מבחינת מפרט אבל רק שיהיה קומפקטי יותר אני חושב על כיוון 13-14 אינץ' אני אשמח לשמוע את המלצותכם (אולי בעבודה ממושכת ועם מסמכים 13" קצת בעייתי? או משהו בסגנון) כרגע אני מחפש ומתעניין בניידים אבל העדפה שלי היא לכיוון ASUS מכיוון שאני מכיר את האיכות בניה שלהם ואני ממש מרוצה מהשירות של רונלייט, אסוס זה לא בגדר חובה אבל בהחלט העדפה בנוסף גם פזלתי לכיוון המקבוק הגירסא של ה2.4 אני כמובן אנסה להביא אותו מארה'ב, המפרט…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אז ככה, אני כמעט סגור בקשר למפרט, אני כנראה אביא חלק ממנו מניו אג בעוג פחות מחודש, כשאמא שלי תהיה בחול אז הנה זה: מנ New Egg - A64 3200+ OEM Albatron X8X800 Pro II 2x512 Buffalo Technology w/ CH-5 chips. Sapphire R9800Pro ~800$ ואני קונה בארץ: WD 80GB SATA 8MB Buffer Black flopy, black liteon DVD ומארז + ספק: חשבתי על: ה SuperTalent, אבל הוא דיי כבד, למרות שהוא דיי יפה ויש לו 5 מאווררים. 544 ש"ח ה Radimax, הוא יחסית קל, אבל הוא לא מאונדז (Andozied), ויש לו מקום לחמישה מאווררים, הוא מגיע עם שלושה _אני אוסיף 2) 400. ה Antec Lanboy, שיש לו מראה נקי ויפה, וקירור יחסית טוב לפי הביקורות, אבל יש לו מגרות לHDים ועוד... 670 ש"ח. איזה מהם עדיף? אם אני אקנה בארץ בסוף, אני אקח 3000…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אז ככה, אני מכיר אותם כבר הרבה זמן ואף פעם לא ראיתי בהם אופציה לאחרונה חבר אמר לי שהוא מפנה לשם אנשים כי הם זולים ועושים את העבודה טוב עם הדיוטים, כלומר גם נחסך ממנו כאב הראש וגם אייבורי בסדר יצא לי בסו"ש לפני כמה זמן לראות מודעה שלהם, המחירים שם לא יאומנו (בעיניי לפחות) מחשב קומפלט עם מסך 17" ב3000 ש"ח?! וכרטיס מסך לא מובנה ולוח של MSI או ASUS... מחיר מדהים לכל הדעות אבל חייב להיות כאן משהו לא בסדר אחרת כולם היו מציעים כזה מחיר... 1400ש"ח למחשב קומפלט עם מעבד סלרון .... ואותו מפרט של חלקים, כלומר על פניו איכותי.... כיוון שאני יודע שיש פה כל מיני אנשים רציניים, מבינים ושעובדים בענף אני שואל אתכם, איך זה ייתכן? האם אייבורי באמת כל כך טובים או שיש כאן איזה פוילשטיק?! …

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yonni,

אני זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לגרפיקה ,וידאו ואינטרנט. המחשב צריך לכלול הכל. לוח האם גם כן, חובה FIREWIRE... ובנוסף מסך LCD, מינימום 15". כמו כן, תנו דעתכם לגבי איכות המסכי LCD לעומת הרגילים. סה"כ מקסימום 8000 ש"ח... תודה

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by kikkler,

וככה הוא נראה הולך להיות פה אוברקלוק לא קטן, אז להתחשב CPU : Intel P4 2.4 GHz HT 512K 800Mhz Socket 478 Motherboard : ABIT IS7-E Intel 865PE Memory : 2 * Corsair DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 Hard Disc : WD 120GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 Video Card : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Floppy : Samsung Black 1.44MB DVD-ROM : Lite-on 16/48 - Black CD-RW : Lite-on 52/24/52 Black Keyboard : Logitech Internet Navigator Keyboard Special Edition (Black) Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical BLACK - ps2/usb Speakers : Altec Lansing APT3 2.1 Case : Supertalent Super Talent Aluminum Mid Tower W / Door,USB,1394,5Fan Case (Black) Fan Control : Enermax UC-A5FATR2 Bl…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dbx22,

יש לי את המערכת הבאה: AMD 2500 barton ASUS a7n8x-x WD HDD 80G 512 ddr 400 INFINEON ויש לי 1300 שקל פלוס מינוס. מה כדאי לי לשדרג במערכת הזאת בסכום כזה? תודה לכל העוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני צריך מפרט למשחקים כבדים + OC מכובד, אפשר להביא מחירים מכל חנות שרוצים, הכי זול שאפשר, אני קונה מחנות שמבטיחה את המחיר הנמוך ביותר, נראה מה הם שווים.. חשבתי על המפרט הבא: המחירים נכונים לתאריך 3/10/06, הכי זולים שמצאתי.. Intel Conroe Core® 2 Duo 6300 box 1044 http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=050104&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=1&aff=Zap〈=he GigaByte GA-965P-S3 770 http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3589 Western Digital WD2500KS 420 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2476 LG GSA-H10N DVD±R/RW X16 193 http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=760 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB 1650 http://www.noacomp.co.i…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by infer73,

. מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכנות. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? הכל מהכל. FPS ו-RTS בעיקר. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינוניות. אין צורך ביותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. התקציב עד כ1500ש"ח, בתקווה למצוא מבצע מוצלח בחו"ל בבלאק פריידי. הדרישות מסודרות לפי חשיבות- -איכות כתיבה בעזרת עט ייעודי -זמן סוללה בנתיים המועמד הראוי היחיד הוא הATIV Smart PC Pro של חברת Samsung. אשמח לשמוע הצעות נוספות. תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אשמח לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט אבל גם קצת לפיתוח (כולל הרמת VM-ים) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט, קצת פיתוח, קצת הרמת VM-ים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך גם ב-HDD וגם ב-SSD, יש לי HDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם…

21. Started by Exzate,

אוקי המחשב בעיקר למשחקים כבדים כמו קריסיס ולOC ענק! לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורב ואני צריך שני דיסקים קשיחים, זה מה שבניתי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1395 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤533 מארז: Thermaltake Kandalf LCS Aluminum Black + Window כמות: 1 - מחיר: ¤1557 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 - מחיר: ¤319 קשיח למחשב שולחני: Seagate 120Gb SATA-II ST3120811AS כמות: 1 - מחיר: ¤242 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤644 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Co…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by the_lighting,

צריך מפרט למחשב לאחי למשחקים כבדים!!! מה שהוא צריך לכלול זה: מעבד לוח אם זיכרון ספק כ.מסך(נראה לי שעדיף כפול) דיסק קשיח(עדיפות למהיר אבל עם 1T) מערכת קירור מים(לא חובה אם אפשר) מסךLCD לפחות 24' מקלדת, עכבר, רמקולים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, כאמור, מחפש נייד בתקציב של 4000 ש"ח (גמיש) לצרכי לימודים, עבודה משרדית ומעט משחקים (מהסוג שכרטיסי המסך הבסיסיים שמוסיפים לניידים שאינם ייעודים לגיימינג יריצו בכיף) יש ים של אפשרויות בחוץ עם מעבד i5-8250U, כונן SSD 256GB וכ. מסך nVIDIA MX150... הייתי רגיל בעבר 'להיסחב' עם נייד 14 של סוני ששקל מעל 2 ק"ג, כך שמשקל לא מפריע לי יותר מדי, עם זאת: 1. דרוש מסך טוב. כן, IPS, כמובן. אבל גם כזה שלא מציג צבעים דהויים ולא ברורים. נגיד, לא כמו דגמי Thinkpad מסוימים שמשום מה יש להם מסכים חרא. 2. מעדיף 15, כי הם כבר בגודל מה שאני מכיר כ14. אבל גם מסך 14 זה בסדר גמור, 13 זה כבר קטן מדי. 3. מקלדת מעל הממוצע. אני עובד בעשור האחרון עם…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Moon-Mage,

מחשב בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים עדיפות למסך גדול יחסית, לפחות 15 אינץ', ניידות וחיי סוללה לא מאוד חשובים חשוב HDMI כונן לפחות 500 GB, טרה בייט יהיה מאוד נחמד לא נדרשת אחריות בינלאומית היה לי ניסיון טוב מאוד עד עכשיו עם ניידים של טושיבה, אבל אני פתוח לכל החברות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by AkermAn,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לגימינג כבד . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי למשחקים כבדים . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים . * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט אני צריך המלצה למסך טוב לגימיניג * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Black ops / crysis 2 / prototype * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.