ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,397 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש מחשב נייד בעיקר לצרכי סטודנט, אבל לא רק. אשמח להשתמש בו גם למשחקים וסרטים (רגילים וגם HD). מכיוון שהוא יהיה איתי כל הזמן אני צריך שיהיה קל, לא יותר מ3 קילו. כמה שפחות יותר טוב. המשחקים שאשחק הם בהתאם ליכולות המחשב שתציעו. כלומר, אני אשמח לשחק את המשחקים החדשים אבל לא חייב על האיכות הכי גבוהה כי מן הסתם מחשב קל שאמור להיות נייד לצרכי סטודנט לא יכול לשאת בעומס של משחקים כבדים. חשבתי על הdell studio xps 13. וגם קראתי עליו ביקורות טובות פרט לזה שיכול להיות שהוא יתחמם קצת (לא ממש מפריע לי) ושהסוללה שלו מחזיקה בקושי שלוש שעות (מאוד מפריע לי, אבל אני מניח שאפשר לפתור את זה עם סוללת 9 תאים) התקציב שלי גבוה. ואשמח להמלצותיכם ומחשבותיכם על המחשב הנ"ל או הצעות אחרו…
-
- 13 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב לגיימינג ולעיצוב כמו פוטושופ תוכנות צילום ועריכה אני לא מבין בזה ואני צריך עזרה בבניית מחשב או המלצות על מחשבים בנויים משהו במחיר בין 3000-4000 שח
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בדיון הקודם לא ממש ידעתי מה אני רוצה ולכן בשביל לעשות סדר אני פותח דיון חדש.. אז ככה התקציב הוא 5500 אבל מותר לחרוג קצת.. אני רוצה מסך crt אבל לא סתם חרא אלא מסך crt באיכות טובה שעולה 600-700 שקל לא מתוכנן OC תודה לעוזרים..
-
- 13 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מארז antecnsk 2400 מחיר 580 דיסק קשיח wd 320ks 16 mb מחיר 121 דולר . כרטיס מסך asus 7950gt מחיר 350 דולר . מעבד e6600 מחיר 380 דולר . לוח p5wd hd delux asus מחיר 300 דולר. זכרונות corsair 2gb(2*1 ddr 667 dual chanel kit מחיר 308 דולר. sony dvd rw dual *16 חוץ מהמארז המחירים לא כוללים מעמ !! ספק 600 w של זלמן המחשב יהיה מדיה סנטר ומחשב כאחד לא עושה אוברקלוקינג לפחות לא בקרוב ! אני מחבר אותו ל-lcd 32 אינצ' של סוני חדשה . ומתכנן לעבוד איתו בתור מחשב לכל דבר וענין ומן הסתם אני ינצל אותו גם כhtpc .
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי, מי מכיר כאן את ה dell inspirion 3542 ויכול להמליץ עליו לטובה או לרעה בשביל סטודנט הנדסת תוכנה שנה רביעית... אחרי כמה שנים שהיה לי מחשב קטן וקל אבל לא חזק, ולצערי הוא נשבר לי... אני שוקל לקנות מחשב חדש... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13075
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס 2010, האזנה למוסיקה באיכות גבוהה, צריבה של דיסקים רבים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא ! 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים... 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא עד כדי כך קריטי, הייתי אומר 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב: סטודנט למדעי המחשב, בינתיים אני מתכנת בC ו java לא חושב שזה אמור להשפיע על הדרישות כמו כן גם מקליד לא מעט (ככה שמקלדת גרועה לא תתאים למרות שאני לא צריך משהו מיוחד). אני גולש לא מעט ודי חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים פשוטים לדוגמא פיפא 16 וworld of tanks בצורה טובה (הגדרות בינוניות ומעלה בFPS 30+ יציב). גודל המסך: בין 13.3 ל14 אינצ' ניתן גם 15.6 אם מדובר במחשב טוב. רזולוציית המסך: 1920 על 1080 מעדיף לא להתפשר פה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין משקל רצוי: מעדיף שיהיה באזור ה2 קילו ומטה, אבל זה לא קריטי לי. האם נדרש זמן סוללה ארוך: יותר משעתיים בעבודה סבירה (גלישה+הקלדה) יספיק האם יש צורך ביציאות מיוחדות: VGA,HDMI, לפחות 3 פ…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יצרנית המחשבים הניידים המיועדים לפלח השוק הגבוהה - Alienware חשפה היום את הנייד החדש של החברה אשר על פי דבריה מדובר בנייד החזק ביותר שהושק עד כה. הנייד החדש שייך לסדרה Area-51 המפורסמת של החברה,וקוד המוצר - m17x. הנייד מצוייד במסך 17 אינצ' רחב אשר עובד ברזולוציה של 1920x1200, מעבד ה Extreme החדש של אינטל אשר מיוצר בטכנולוגית 45 ננומטר ועובד במהירות של 2.8Ghz, 4GB של זיכרון DDR2, כ 1.5TB על שלושה כוננים קשיחים וזוג כרטיסי GeForce 8800M GTX אשר יהיו אחראים על הביצועים הגראפיים. בנוסף יהיו גם מוצרי החומרה "הסטנדרטים" כמו כרטיס קול 7.1 ערוצים וצורב DVD, ואת מערכת ההפעלה VISTA של מיקרוסופט בגירסאת ה Home Edition או ה Ultimate. קישור לדף המוצר - http://www.alienware.com/produ…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש לאפטופ שיתן לי מה ש-MacBook Pro Retina 13 יודע לתת. רזולוציה של 2560X1600 פחות או יותר, כונן SSD, מסך 13", לא יותר מ-1.6 ק"ג, 8GB RAM, תאורת מקלדת, עבודה שקטה, סוללה חזקה וטמפרטורה סבירה. יש חיה כזו?
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בשדרוג המערכת הקיימת, החלקים שברשותי הם: - הארד דיסק WD 250GB SATAII 8MB - צורב DVD SONY 16X IDE - מארז 6A21 - קירור למעבד Tuniq Tower 120 - ספק TruPower 500W ------------------------------------ בעיקרון המחשב יהיה למשחקים בינוניים כמו GTA: san andreas, STALKER, Carbon, CSS, Splinter cell על ההגדרות לא הכי גבוהות שיש... ועבודה עם קודקים [המרות סרטים וכל זה... עבודה עם firewire] לכן כרטיס מסך תבחרו אתם מה לקחת - משהו שמתאים לOC כי אני הולך לעשות לו OC מעבד חשבתי ללכת על E4400 שעולה 680 ש"ח לוח אם חשבתי ללכת Abit AB9 שעולה 589 ש"ח זיכרון חשבתי ללכת על GEIL 2GB (1GBX2) DDR2 800MHZ CL5 PC6400 (KIT) שעולים 600 ש"ח להוריד אותם ל 667 ולעשות OC. ---- כל ז…
-
- 13 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס גרפי HD 7970 DUAL X. בנוסף יש לי זכרונות של 8GB, DDR3 בתדר 1333. אשמח לשדרוג שאר המחשב (לוח אם, מעבד, קירור, ספק ומארז) בסביבות ה3K (כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול). המטרות של המחשב הן לגיימינג כבד, חשוב לי שהמשחקים יהיו בהגדרות גרפיות הכי גבוהות ברזולוציה 1920X1200 על כ60 FPS בצורה יציבה. כמו כן חשובים לי הדגשים הבאים: ---> מארז ולוח אם עם USB3. ---> קירור שקט. ---> אם זה חכם, בעתיד הרחוק אעדיף לקנות עוד HD 7970 ולהשתמש בשניהם במקום לקנות כרטיס גרפי חדש. (בהנחה שזה יכול לצאת יותר זול ויתן אחלה ביצועים).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם יש לי את אותו מחשב 7 שנים בארך והחלטתי להתחדש, אני לא מבין גדול בחומרה אז אני אשמח שתעזרו לי לבנות מפרט אני צריך מחשב נייח למטרת עיצוב: פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמיר וכו' ולמטרת גיימינג שישרוד לי לשנים מחשב נייד גם אופצייה כי יכול להיות שאתחיל ללמוד ואצטרך את המחשב, אבל אני מאמין שזה יעלה הרבה יותר וזה בעיה, כמו שאמרתי אני לא מבין בזה כלכך לגביי כרטיס מסך, אני מחבר אותו לטלוויזיה גדולה, אז אצתרך כרטיס שיוכל להתאים לרזולורציה (לא יודע אם הפרט הזה חשוב אבל עדיף שאכתוב) אשמח אם זה יריץ משחקים חדשים בהגדרות גבוהות, אם זה אפשרי בתקציב הזה תודה 1. 4000-5000 2. שימוש לגיימינג עריכה גרפית ועריכת ווידיו …
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג, תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך 24.5 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעריכת וידאו: בעיקר דברים באורך של טריילרים. של כמה דקות - עד דברים באורך חצי שעה. לא דברים יותר מידי כבדים. שיעבדו בו משחקים חדשים כמה שיותר חלק... 2 הארדיסקים: 1. קטן שאני אתקין עליו רק את המערכת הפעלה (סביבות ה-20 עד 40 גיגה יספיקו, לא?) 2. גדול שעליו אני יאכסן את כל השאר :] אממממ, אם אפשר מסך 19 דק רחב.... תודה רבה :}
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ביקשו ממני לעזור בבניית מפרט למחשב משרדי חזק ללא שימושים מיוחדים אך כזה שיהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש. אשמח את דעתכם על המפרט והאם יש הבדל גדול בינו לבין מפרט שיהיה מבוסס אינטל. בנוסף - האם הבנתי נכון ולוח האם שבחתרי תומך גם בUSB3 ? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב למשחקים, אני רוצה שהוא יהיה שקט, ומהיר גם לאחר מאמץ. המשחקים הבאים: CoD world in war, Enemy territory Quake Wars, Unreal tournnoment, The sims 3, GTA IV, Flight simulator 2007.) אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים ברזולוציה גבוהה מאוד, ואני משתמש במסך LCD 19" WIDESCREEN. אני מתלבט איפה להשקיע: כרטיס גרפי 9800GTX+ ומעבד חלש יותר, או כרטיס גרפי 9800GT ומעבד Q6600 או בכלל כרטיס HD4850??
-
- 13 תגובות
- 805 צפיות
-
-
קונרו 2 ג'יגה זיכרון מסך - עדיפות ל lg מקלדת איכותית כרטיס מסך high end בתג מחיר סביב 2000 ש"ח עדיפות לפנדה שאלה לגבי הקירור של אינטל : האם הוא רועש? יש צורך להחליפו? תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם אני די חדש פה ואני זקוק למפרטים למחשב לשימוש משחקים תוכנות גלישה וכדומה.. כולל ציוד הקיפי , ללא מסך. התקציב הכולל הוא 2500 שקלים. כן אין הרבה כסף אני יודע אבל בזה נאלץ להסתפק.. עוד משהו אין לי מושג במעבדים החדשים האלה כפולי ומרובעי ליבה אז באמת אל תשימו סתם מפרטים תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפני כמה שנים טובות באתי פה להתייעצות לקנות מחשב..היה לי תקציב גבוהה (8000 שח)קניתי מחשב חזק שהחזיק עד היום בלי בעיה...היום הוא לא סוחב את המשחקים החדשים על הכי גבוהה..ואני בן אדם שלא אוהב להתפשר על איכות ומשחקים זה האהבה שלי...מגיל קטן. היום אני חירניק תפרן ויש לי 4500 שקל,אני לא מעודכן בכלל בעולם המחשבים והחלקים למרות שפעם הייתי חזק בזה...אבל עדיין אמרו לי שבסכום הזה אפשר להביא מחשב לא רע בכלל בשביל משחקים. יש לי הצעת מחיר עם מפרט,תגידו לי מה דעתכם.פתוח לגמרי להערות ולשינויים. (צירפתי קובץ וורד עם ההצעה) [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב פירסמתי פה לפני כמה זמן עצות למפרט אז זהו המפרט הסופי למחשב משחקים ללא ציוד עיקפי וכרטיס מסך מכוון שיש אחד כבר (8600GTS 512MB) ולא מתוכנן OC. הצעות נוספות וחוות דעת יתקבלו בברכה=]. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤583 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39219 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 (שניים כאלו) ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1S מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤202 …
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה! הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו \ גרפיקה \ משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premeire \ Lightroom \ Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Visual Studio \ Virtual PC \ 3DsMax -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA V, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יהיו 2X1080p וראשי 1440p -לאילו הגדרו…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש משהו קל ודק ככל האפשר. לשימוש קל אבל אני אוהב שיש לי מפרט חזק בידיים. מסך 13.3 בעל איכות גבוהה, עם SSD ומסך מגע. מצאתי כמה אבל אני לא באמת יודע מה דגם טוב ומה לא. האם אפשר לקבל המלצה לנייד שכזה? דגמים שראיתי- Dell xps 13 דגם 2015 Acer s7 וכו'. לא חייב להיות יקר אבל שיהיה עם מפרט מרשים. אשמח להמלצה על מחשב אמין.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברי קהילה. לפני שאפתח בשאלה, המפרט שלי נמצא בפרופיל. היום אני מחזיק בלוח אם יחסית לא משהו שנקרא Gigabyte K8nf-9, בלוח אם הזה אי אפשר להכניס הטסינק מתקבל על הדעת וזה בגלל חוסר מקום באיזור המעבד (את Zalman CNPS 8000 אני לא מצליח להכניס!). הזיכרונות עדיין בDDR1 אולם בתחום הזה אני ממש לא רואה בעיה, ddr2 לא בדיוק הוכיח את עצמו. בתחום המעבד, לדעתי אני יוכל עוד להחזיק אבל זה די קשה.. הכרטיס מסך ממש לא משהו אבל גם איתו אני חושב שאוכל עוד לסחוב. עכשיו, באתי לשאול את דעתכם ואני בטוח שאשמע כאן כמה הצעות. האם שווה לי לעשות את השידרוג עכשיו? אם כן מהו? הרי ב3200 ש"ח לא בדיוק הייתי קונה גם לוח אם גם זיכרון גם מעבד וגם כרטיס מסך.. האם יש צורך בלהחליף ספק? יש לי 400W של RAIDMAX, מה…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות יצרן Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM ¤937 1 יצרן Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤105 1 יצרן Gigabyte GA-P35-DS3L ¤444 1 יצרן Enermax Chakra 250mm Fan Black/Silver ¤320 1 יצרן Corsair 450VX 33A @ 12V ¤397 1 יצרן G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-3-5 2GBHK ¤387 1 יצרן Seagate 500GB Sata II 32MB ¤367 1 יצרן BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 Retail ¤1008 1 יצרן LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black ¤149 1 סה"כ מוצרים: 9 סה"כ: ¤4114 במקום המעבד Q6600 אני שם מעבד אחר Q9300... מחשב חזק יחסית למשחקים בתקציב שלי (4200 בערך) תודה לעונים
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח (מחשב ראשון) להורים לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי של 2000 ש"ח. ללא חריגה. העדפה לא לנצל את כל התקציב במלואו אך אולי לפי הדרישות תוכלו להבהיר לי האם בתקציב הנ"ל הדבר אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, רשתות חברתיות, youtube, שמיעת שירים וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב ימוקם בחדר השינה) אך לא קר…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-