ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,347 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי?4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לגיימינג,סרטי BluRay(המחשב מתחבר לטלויזיה 40 אינץ, לכן חשוב חיבור HDMI בכרטיס מסך),שאר פעולות יומיומיות אינטרנט, אופיס, וכו'... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים העתידים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'/1680x1050/Samsung SyncMaster 2253bw -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני כבר מזמין בטריה עבור הלפטופ השני אז החלטתי למה לא להביא סוללה עבור הלפטופ שלי. יש לי את המחשב בערך שנתיים וחצי. הסוללה במצב נוראי- מחזיקה לי בערך חצי שעה בלי כבל מחובר ככה שבעצם אני צריך שיהיה כבל מחובר כל הזמן. ממש לפטופ נייח נהיה לי. גם כשקניתי את הלפטופ הזה בהתחלה הסוללה לא הייתה משהו בכלל, החזיק לי שעתיים וחצי בערך. החלטתי שאני רוצה לקנות סוללה חדשה, זו סוללה נשלפת מאחור ככה שההתקנה קלה. אני לא רוצה לקנות סוללה סטנדרטית של הלפטופ שלא מחזיקה הרבה זמן. אין לי בעיה להוסיף קצת כסף בשביל סוללה טובה שתחזיק לי יותר זמן ואוכל להשתמש בלפטופ הרבה בלי כבל. אשמח לשמוע הצעות תודה חברים!
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום, עברתי על המון פוסטים לפני שהחלטתי לפתוח אחד משלי כי לא מצאתי פוסט התייעצות שתואם לצרכי - אשמח מאוד לקבל המלצה ! מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (הרבה הקלדה), עריכת סרטים ליוטיוב באיכות טובה, צפיה בסרטים, גלישה מרובה באינטרנט * גודל המסך? בין 11-13.3 (מעדיף שהמחשב יהיה נייד וקל כי אני מתרוצץ ממקום למקום ואסחב אותו על הכתף 2-5 שעות ביום) האם חשוב מסך מבריק או מאט? אין לי ככ מושג מה עדיף, אבל אני אשתמש בו בעיקר במשרד, בית קפה ולעיתים רחוקות בפארק. * רזולוציית המסך? שיראו טוב סרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי רוצה להקליט סרטוני וידאו אז יהיה נחמד אם יהיה סאונד טוב …
-
- 13 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי ? התקציב הוא 2500 ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב - המחשב הוא למשחקים ואני אשתמש במסך 24" של Dell 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? אני מתכון להשתמש בכרטיס מסך שיש לי - Radeon 6950 2GB -על מנת לחסוך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה \ OFFICE רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - אזור המרכז ( ת"א \ ראשון לציון ) 9. מתי מתו…
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר סקייפ. גם אינטרנט ואופיס, לא למשחקים! צפייה בסרטים, youtube. * גודל המסך? 17 אינץ' * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? חשוב מקלדת נוחה וגדולה. * משקל רצוי? שיהיה קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, חשוב מאוד שיהיה זמן סוללה ארוך מאוד. אתם תחליטו מהו זמן סוללה ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יציאת hdmi * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל ממש לא משנה לי, גם לא צריך הרבה gb * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך …
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ואופיס ברמה בסיסית, אוטוקאד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אוטוקאד( הצגת תוכניות חשמל) בשימוש מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?אין צור…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שקיימים בעמוד המפרטים. המפרט הראשון הקיים למדיה סנטר עניין אותי השאלה היחידה שלי היא האם המעבד הקיים במפרט (AMD A4) מספיק בכדי לגלוש מעט באינטרנט בנוסף או שכדאי לשקול לשדרג אותו. התקציב הכללי הוא עד 2000 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אז ככה החלטתי בהמלצה של מישהו לרכוש מחשב דל המחשב עולה 5090 שקל באייבורי ובKSP ובשניידר עולה 4899 שקל . בכל שלושתם יש אחריות יבואן או יצרן (יצרן בKSP) עכשיו ראייתי גרופון את אותו מחשב נכנסתי לאתר http://www.newvision.org.il/?p=563 היא אמרה לי שעולה 4000 שקל האחריות היא שלהם במשך שנה ואפשר לקנות הרחבה ב400 לשלוש שנים . עכשיו ההפרש כנראה יהיה רק 700 שקל מאחיות יצרן /יבואן ומחשב חדש בהגדרתו חדש ולא עודפים . הנציגת מחירות אמרה שיתכן שיהיה על המחשב סירטות על הפלסטיק וכו' אז שאלתי היא פשוטה , האם החברה הזאת היא מוכרת ואפשר לסמוך עליה או שלברוח כמו מאש ולקחת מרשת מוכרת ? ועוד שאלונת , מה היתרון על אחריות יצרן לבין אחריות יבואן ? פשוט אייבורי יותר זמין לי מKSP תודה. עריכה , …
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני צריך מחשב בעיקר לשימושים כלליים, אך אולי בעתיד גם לקיובייס ומשחקים סבירים, המפרט יהיה מבוסס על לוח אם GA H55M וI5 650 שמוצע לי לקניה במחיר 500 שח בלבד, כלומר נשארים אלף שקלים לקניית זכרון, הארד דיסק, וספק, יש לי מארז, וכרטיס מסך 8600GT שישמש אותי אני מאמין כמה חודשים, ואז אחליף אותו לרציני יותר, או אוסיף לו כרטיס נוסף בSLI. אלה הן הדרישות פחות או יותר, תודה רבה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס גרפי HD 7970 DUAL X. בנוסף יש לי זכרונות של 8GB, DDR3 בתדר 1333. אשמח לשדרוג שאר המחשב (לוח אם, מעבד, קירור, ספק ומארז) בסביבות ה3K (כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול). המטרות של המחשב הן לגיימינג כבד, חשוב לי שהמשחקים יהיו בהגדרות גרפיות הכי גבוהות ברזולוציה 1920X1200 על כ60 FPS בצורה יציבה. כמו כן חשובים לי הדגשים הבאים: ---> מארז ולוח אם עם USB3. ---> קירור שקט. ---> אם זה חכם, בעתיד הרחוק אעדיף לקנות עוד HD 7970 ולהשתמש בשניהם במקום לקנות כרטיס גרפי חדש. (בהנחה שזה יכול לצאת יותר זול ויתן אחלה ביצועים).
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לצרכי היום יום ועבודה (תכנות), שיהיה קל ונוח לנסיעות * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים (אינטרנט, אופיס), תכנות, צפייה בסרטים, מעט משחקים (מפרט שלא יגביל מבחינת ביצועים), מעבד i5 ו4gb ראם לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ', אין חשיבות למבריק או מט * רזולוציית המסך? לא קריטי * משקל רצוי? פחות מ2 ק"ג (לכיוון האולטרה-בוק) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) סוללה ממוצעת + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - חיבורים סטנדרטיים * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD, מפאת התקציב האפשרות הריאלית היא SSD מינימלי למערכת ההפעלה + דיסק קשיח לקבצים נוספים * כו…
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אהלן! המחשב שלי התחיל לקרטע, אז החלטתי שהגיע הזמן לשדרג אותו. אז אני מחפש מפרט חלקי: לוח אם, מעבד וזכרונות (+ קירור, אם צריך). זה המחשב שיש לי כרגע: מעבד AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Tray לוח אם Gigabyte MA785GM-US2H AMD785G זכרונות G.SKILL F2-5400PHU2-2GBNT DDR2 2GB (1GBx2) 667MHZ כרטיס מסך Radeon HD 5850 מארז CoolerMaster HAF932 ספק CoolerMaster GX550 מסך Dell U2311H השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, 1500 גבול עליון. 2. מה שימושי המחשב? קצת משחקים (לא הכי חדשים), אינטרנט, אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ל…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=2,10,23,24,3,5,4,9,6,25,13,7,8,11,14,15,27,16,17,19,18,20,21,22,26,28,29&products=10673,0,0,0,10966,10880,10872,6170,10380,0,9790,6818,7892,11123,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,0,0,0,1,1,1,1,1,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=445,0,0,0,390,890,1110,160,455,0,695,395,115,1490,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 המחיר כמובן לא סופי המחשב מיועד למשחקים כבדים, גרפיקה (פוטושופ וכו') , אוטוקאד 2013 אשמח לתגובות בהקדם אני רוצה לבצע הזמנה עוד השבוע תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב בזמן הקרוב מTMS, והרכבתי מפרט, התקציב המקסימלי הוא 4150... http://www.tms.co.il/preview/spec/z1qm3psv הדבר שבעיקר מדאיג אותי זה המארז, אני מדגיש רק בTMS, אני לא הולך לקנות בחנות אחרת... גם תראו אם אפשר לעשות משהו עם הכרטיס מסך, תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עם חריגה ל 6500 במידה וקיים שיפור משמעותי אפשר ל 7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים לרוב FPS, עבודה עם תוכנות שרטוט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -SOLIDWORKS ועריכה קלה של PHOTOSHOP. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD,BF ,CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ -לאילו הגדרות גר…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה הדרישות של המחשב עם יש לכם רעיון למפרט חזק יותר אשמח לשמוע! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של BF, COD , CRSIS - משחק גם במשחק Counter Strike 1.6 שלא צורך איכויות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 TEAC -לאילו ה…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה מפרט למחשב רציני מאוד למשחקים!!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני זקוק למפרט ב-4 אלף ש"ח, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג והקלטת גיימפליי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dxtory להקלטת גיימפליי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Left 4 Dead 2, DayZ (Arma 2 Operation Arrowhead). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום שוב, אני שניה וחצי לפני החלטה על קנייה של מחשב נייד (כבר יש הצעות מחיר והכל..) אני רק צריך לבחור מבין 2 הדגמים הבאים: 1. סמסונג NP510R5E-S02IL http://ksp.co.il/?uin=18190 2. סמסונג NP370R5E-S01IL http://ksp.co.il/?uin=18189 הבדל בין הדגמים הינו המעבד שלאחד הוא חסכוני יותר בחשמל והשני טיפה יותר חזק. למישהו בפורום הנכבד הזה יש דרך לעזור לי להכריע את מי מבין שניהם לקנות? :-) יש לציין שהצלחתי לקבל הצעת מחיר פחות או יותר דומה לשניהם, כלומר אין הבדל משמעותי במחיר. אודה מאוד!!
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=6572 חיפשתי מחשב לגיימינג בינוני + עם כרטיס מסך טוב + שיהיה נוח, אמין (יחסית לא יקר כמו שאתם רואים) בתקציב של 3 - 3.5 לאחר בירורים קצרים הדגם הנ"ל בעל מסך מאט ולא גלוסי, הוא שוקל 2.3K ועוביו בנקודה העבה ביותר הוא 21MM (ULTRABOOK) קודם כל אשמח לשמוע דעות על הנייד המשתלם (לדעתי) הזה השאלה שלי אליכם היא כזו, האם כדאי להוסיף 250 ש"ח ולקבל את אותו דגם עם WINDOWS 8? או שלהתקין כבר בעצמי, עוד שאלה היא אם כדאי לי לשדרג את הזיכרון ל-8 ג'יגה או שה- 4GB 1600MHZ יספיקו, ואם כדאי לשדרג אז איפה ואיך, ובאיזו עלות? ושאלה אחרונה - 750GB ועוד 24GB SSD - במה זה תורם ואיך, ומה זה אומר? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מיועד למטרות פיתוח, גיימיניג ו-OC. זה המפרט שהרכבתי: http://i43.tinypic.com/25k68hk.jpg מה שכבר יש לי זה מארז של Chieftech ושני כוננים 500 ג'יגה של סיגייט. המערכת מיועדת למשחקים וקצת OC. המחשב יקנה ב-IQPC, אני לא יודע אם הספק כח שקניתי מספיק או יותר מידי, אותו דבר גם לגבי הלוח ככה שאשמח להערות. עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי - עד 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לחסוך זה תמיד טוב ! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 4000 ש"ח לזכרונות כרטיס מסך לוח וספק זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעיקרון לא, 100 ש"ח לפה לשם לא יהרגו אותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינטצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, מתכנן לקנות בקרוב מחשב למטרות גיימינג (GW2,BF3,LOL וכו'), תכנות והרצת מכונות וירטואליות מידי פעם. כבר הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע את דעתכם. הדגשים שלי בהרכבת מפרט - Best Value - לקחת רכיבים שהמחיר לעומת תועלת שלהם הוא גבוה ככל האפשר. Best Quality - אני אמנם מרכיב מפרט ל3 שנים הקרובות גג, אבל הייתי רוצה משהו איכותי שמדווחים עליו כאמין ושלא אצטרך להחליף כל שבוע. מעבר לזה, אני מעדיף שהחיבורים הקדמיים יהיו מלמעלה (כי זה יותר נוח) והכנסתי למחשב 16GB של RAM כי הייתי רוצה להריץ מכונה וירטואלית בלי שאני אצטרך לוותר על דברים שרצים ברקע (לצורך העניין VS). ברור לי שזה יהיה קצת קשה למחשב, אבל אני לא מצפה שהמחשב יטוס, אלא רק יתמודד. מצורף המפרט : מעבד: Intel …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-