ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני סטודנטית ואני מעוניינת לרכוש מחשב נייד אשר יוכל לעמוד בתוכנות עיצוב אוטוקאד וסקצ'אפ (תוכנות לעיצוב) אשר הינן תוכנות כבדות. המרצה שלי המליץ על קניית מחשב בעל מעבד intel core i7, זיכרון RAM של 8GB, והמליץ על חברת dell. אשמח אם תתנו לי המלצות נוספות על מחשב שיתאים לצרכים שלי או על מפרט אחר שיותר מתאים (ולהתחשב בעובדה שאני סטודנטית). תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעדיף משהו מבוסס AMD. המסך שאקח יהיה כנראה LG Flatron F700P (עם USB Hub ), אני צריך הכל , כולל צורב. איך הערכה של עכבר ומקלדת של Microsoft ב - 155 ש"ח (האם עדיפה של מה שהצעתם במפרטים המומלצים?) העבודה המשרדית מסתכמת ב - Office ..(אולי קצת גרפיקה) האם כדאי לי Chaintech ו - 512 מגה זיכרון או GigaByte ו 256 מגה ? המלצות והערות בכל נושא תתקבלנה בברכה. זה מה שהכנתי בינתיים: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 348.9 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for A…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מכיון שלא מצאתי מקור אמין ונהיר אחד שבו היה מפרט מסודר שאמור לספק את ביצועי הרינדור (Rendering) הטובים ביותר, הרי שאני פה לבקש את עזרתכם. מדובר במחשב שעיקר מטרתו ליצור בתלת מימד ולרנדר. התקציב לכך הוא 10,000 ש"ח ואין כל צורך בציוד היקפי. המחשב אמור להיות מחובר לשני מסכים. כמו כן, מכיון שעיקר הדיונים הם סביב כרטיס המסך, אשמח לדעת מה הסיבה להעדפה של כרטיס מסוים ספציפי על פני האחרים ועד כמה הדבר אמור לבוא לידי ביטוי בזמני הרנדור. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב ללמודי אדריכלות שיריץ תוכנות כמו אוטוקד סקצאפ ופוטושופ. חשוב לי לקנות מחשב שימשיך איתי לכול התואר לכן אני משקיע קצת יותר מעבד: i7 זכרון:לפחות 8 g מינימום 759g hdd Ssd:רצוי מאוד(כונן אופטי לא חובה אפשר במקום) מסך: 15.6 לא קטן יותר fhd מט כרטיס מסך:חיצוני מינימום 2 g מעדיף חברות כמו אסוס ודל האחריות חשובה לי המשקל לא קריטי כולכך כול עוד הוא בגדר ה 3 קג חיי סוללה עדיף כמה שיותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ערב טוב ! בעוד כמה ימים אני עומד לרכוש מחשב חדש ורציתי להתייעץ לפני.. אז קודם כל דרישותי מן המחשב היא בעיקר משחקים ! התקציב שעומד ברשותי הוא 6300 פלוס 200 הרכבה, סה"כ 6500. הרכבתי פה משהו ורציתי לקבל מכם הצעות לשיפור ובמקביל הצעות נוספות אולי מחנויות יותר זולות .. ד"א אני זקוק לציוד הקפי, פרט ל-CD וצורב.. Logitech® MX500 Optical Mouse 282 ש"ח LG 17 FLATRON F700P 1,080 ש"ח Logitech Z-640 (5.1) 525 ש"ח Maxtor 120GB 7200RPM 566 ש"ח Antec SmartPower 300W 283 ש"ח AMD ATHLON XP 2500 ORIGINAL BOX 525 ש"ח ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD 525 ש"ח ZIPPY WK8000 Office Black & Silver 65 ש"ח Ch…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב לעבודה משרדית שיהיה כמה שיותר קל ועם סוללה שמחזיקה לזמן רב. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית - אופיס, הרבה טאבים בכרום וכו’ 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת אלחוטיים (מקלדת קטנה ללא המספרים בצד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? העדפה שיהיה קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי ל…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
צרכי מהמחשב: אני הולך להתחיל ללמוד ואני צריך מחשב שיהיה לו מסך מגע ויוכל לשמש אותי לצרכי עבודה משרדית בזמן הלימודים , ולמשחקים בזמן חופשות. השאלה אם כרטיס מסך כזה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו לדוגמא פיפא 15. מדובר במחשב מסוג: [h=1]Dell Inspiron 5547 IN-RD33-7801[/h]http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=878420 למחשב כרטיס מסך מסוג: AMD Radeon R7 M265 עוד דגמים שעניינו אותי: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879111 [h=1]Asus TP500LA-DN042H[/h] 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=874058 [h=1]Asus N550JK-CM062H [/h] תודה רבה לעוזרים ולעונים (:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת המחיר הוא 5000 עם חריגה (לא מופרזת) וכמובן אם יצא זול יותר עוד יותר טוב... הצריכה הראשונית שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה לי טוב לעריכות גראפיות ויעבוד לי טוב עם התוכנות: final cut pro; adobe premiere; adobe photoshop. ולאחר מכן אני גם רוצה שיעלו לי משחקים חדשים למה על המחשב הזה כבר שום משחק חדש לא עולה לי.... (כגון בלאק אנד וואייט 2 שכבר לא עולה לי...) חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק בלי תקיעות אני יודע שעדיף מאקינטוש אבל נורא יקר ואני די שונא את המערכות הפעלה שלהם אבל אני ישמח לכל תגובה.... וחשוב שיש לי כרגע מחשב לא רע שיכול להחליף כמה חלקים או להוסיף במקום לקנות הכל חדש- Mainboard : Asus P4S800MX Chipset : SiS 661FX Processor : Intel Pentium 4 @ 3000 MHz…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט לחבר אז ככה 1 ג'יגה זיכרון במהירות 667 אפשר בסטיק אחד הארד דיסק 160 לא צריך יותר מסך lcd tft נחמד וכמובן e6300+לוח תואם אפשר 945 כרטיס מסך בסיסי אפשרי 7600gs ומארז יפה וכמובן ספק שיחזיק את כל זה לא מתוכנן oc אבל אם יש לוח זול שיש לו אפשרות לoc בקטנה אז הולך אבל בעיקרון צריך לוח טוב זול ולא לאוברקלוק אני ניסיתי להרכיב לבד בksp נועה ואחרים אבל חרגתי בהרבה ואז באתי לפה מקווה שנצא עם מפרט מעולה כמו שאתם תמיד עושים!!!! תודה לכולם
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מנסה להרכיב לעצמי מפרט למחשב לטובת עבודה/משחקים שיחזיק עבודות גרפיקה/תיכנות צפייה בסרטי HD ומשחקים חדשים כגון: GTA IV מוכן להשקיע עד 4000-4500 ש"ח לקניית המחשב שיכלול מסך/כ.מסך(לא מובנה) מעל הממוצע מקלדת/עכבר כונן+צורב DVD מערכת קירור שתשמור על הרכיבים ומתבלט האם כדאי לרכוש את ה- QUAD או שעדיין לא אפיק ממנו את התועלת ואפשר להתפשר על CORE 2 DUE (i7 מיותר כרגע לקנות מחירים בשמיים וזה עדיין חדש צריך לתת לזה להתאקלם קצת בשוק). נכון לכרגע לא מתוכנן OC לכן לא צריך את כל ה- DELUX שסתם מיקרים את המוצרים. מעדיף מסך בגודל 24" לתמיכה מלאה ב-FULL HD(HDMI) אבל עדיין לא יקר מידיי 2-5ms 1:20000-50000. תמיכה בכרטיס רשת אפשר גם מובנה של GE שתיהיה אפשרות לחבר גם בכבילה וגם באלחוטי(WIFI) אם…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ולכולם אשמח לעצתכם בנוגע למפרט מחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בכ200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? hd ומשחקים אבל לא גיימר רציני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 אינץ'-1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב ביתי עם אפשרות לתוכנות עיצוב ואנימציה כמו פלאש. לא גרפיקה מטורפת אלא טיפה אנימציה למצגות.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או Compaq CQ61-310EJ Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 3GB זיכרון 250GB Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support 3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in G…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מטרות המחשב: עריכה גרפית דו מימדית, צפייה בסרטים HD , משחקי מחשב. חשוב שיריץ את המשחקים הכי חדשים באופן חלק באיכות הכי טובה, משתמש בפוטושופ CS4. רזולוציה : 1280x1024 . רצוי שיהיה כמה שיותר שקט (6 מ-1 עד 10) לא מתוכנן OC, ייתכן שבעתיד אשתמש במחשב לצפייה בטלויזיה. המסך החדש בגודל 22' .
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך, אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. זה למשל טוב?: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19968&catid=1784 והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד של חברת DELL דגם IN-RC03-1703 מעבד סוג מעבד: Intel® Core Due מהירות מעבד: 2.0Ghz זכרון מטמון cache: 2MB סדרה: T2450 מסך גודל מסך: 15.4' סוג מסך: Wide Screen WXGA רזולוציה: 1280X800 כרטיס מסך: Intel® 950GML upto 224MB shared system memory זכרון נפח: (2GB (2x1024MB מהירות: 553Mhz סוג: DDR RAM MEMORY כוננים נפח דיסק קשיח: 120GB 5400RPM כונן cd/dvd: DVDRW שמע רמקולים: כלול יציאות: Mic , Fire-wire ,S-Video ,4 X USB2.0 ,56K Modem RG-11 , Lan RG-45, SD Reader תקשורת כרטיס רשת 10/100: כלול כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi : כלול מודם פנימי: כלול BlueThooth: כלול חיבורים USB 2.0: כלול Firewire : כלול נתונים פיזיים משקל: 2.9 ק'ג סוללה סוג סוללה: 6cell…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , מעוניין לקנות לבן שלי סטודנט להנדסת תעשייה וניהול (מערכות מידע) מחשב נייד שיחזיק 3-5 שנים. מעדיף קונפיגורציה יותר גבוהה מהדרישות שציינתי (מעבד, כרטיס מסך)למקרה של הפתעות כרגע הוא מחזיק במחשב נייד Dell XPS 13 עתיק שהחזיק כמעט 7 שנים + ונקנה כמחודש חוץ מפירמוט אחד אבל בקושי סוחב כרגע מתלבט: 1- בין AMD ל Intel 2- אם לשים כרטיס מסך בנפרד 3- מעדיף Lenovo אלא אם כן אני טועה Dell איכותיים אך המחירים הגבוהים שלהם לא ייכנסו למסגרת התקציב אבקש את עזרתכם המהירה תודה רבה צביקה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח - 3,500 ש"ח 2.…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אנשים לאחרונה רכשתי את הDELL VOSTRO 3450. מפרט: מעבד i5 2430 4.20GHZ כונן קשיח 500GB 7200RPM זיכרון 4GB DDR3 RAM שני מעבדים גראפיים - ONBOARD GPU - INTEL HD3000 ו RADEON 6630M 1GB מקלדת מוארת ועוד רכיבים שאינם רלוונטיים לבעייתי.. ביום השני להרצת המחשב לפתע נתקע המחשב - לא תקיעה של תוכנה, אלא HARDWARE FREEZE מוחלט - המקלדת, עכבר או שום רכיב אחר לא מגיבים והמסך קפוא. רק ריסט הוציא אותו מהמצב הזה. העניין הדליק לי נורות אדומות, אך בטרם רצתי לחנות ע"מ להחזיר את המחשב החלטתי שראוי לבדוק מה הבעיה. לאחר בדיקה של כמה ימים הבחנתי כי כאשר המחשב מחובר למטען, ופועל על המעבד הגראפי המובנה [האינטל] - הוא חם יותר, וכן אירעה תקיעה נוספת. כאשר עשיתי ריסט למחשב, הוא אוטומטית …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שלי נוסע לחו"ל והוא רוצה למכור את המחשב שלו...המוצרים נמצאים אצלו כבר 3 חודשים זה המפרט... כל החלקים נקנו בארה"ב 1) Asus Board A7V8X 2) Athlon 2200XP+ w/ CoolerMAster HHC-001 http://www.tomshardware.com/cpu/20020916/cooler-15.html 3) Asus GF4 Ti4200 4) WD 120GB 8MB Buffer 5) Unknown Case w/ PS (with window) 6) 512(2x256) MB DDR400 Kingmax 7) Asus DVD Rom (multi-zone) הוא מבקש 4300 ש"ח האם המחיר טוב ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93Dell-Latitude13-i7-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-256GB-SSD-%D7%96%D7%9B-4GB/pi5SS52AC71FE6420133?rd=1418673229036 מטרות המחשב? נטו תכנות. visual studio/eclipse וכו'. מעבר לזה יהיה נחמד אבל זה לא העניין שלו. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא עקרוני כל עוד אפשר לתכנת בו נורמלי. * רזולוציית המסך? העדפה לכמה שיותר גבוהה שיהיה שטח לעבוד איתו. * משקל רצוי? לא . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD חובה לא מעניין גודל. מבחינתי גם 64GB מספיק. לא צריך הארד…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שקיים לי אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך מארז אני יכול להשקיע בן 3000 ל4000 שקל בעקרון אני לא צריך לוח אם עם הרבה תוספות כמו כרטיס קול או כרטיס רשת מובנים. היה לי כבר רעיון כללי מה לקנות, אבל מישהו נתן לי עצה נחמדה לבוא לפה אהה, המחשב הוא בעיקר למשחקים. אני חשבתי על משהו בסיגנון: AMD XP 3000 או Intel P4 2.8ghz איזה לוח אם זול (פחות מ500 שקל, כולל רק USB 2.0 וFirewire, של Gigabyte) 1gb of DDR RAM 400mhz Radeon 9600 XT 128 RAM או GF FX 5700 256RAM
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בתהליכי קניית מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו וגלישה ואולי קצת משחקים ... אבל הבודה העיקרית זה אודיו. הרכבתי לעצמי מפרט בהסתמך על התקציב הדל שיש לי 2800 ש"ח המפרט הוא : לוח אם : - Elitegroup-ECS 5PCI 2SDR 2DDR - S478 - SOUND - LAN - AGP*4 - ATX - I845D מעבד : Pentium 4 2.4Ghz Inc. Fan 533Mhz SOCKET 478 0.13 Micron 512k Cache דיסק קשיח :40G 7200RPM זכרונות :256SDRAM אם יש לכם הצעות לשיפור או כל דבר להעיר על המפרט אני אשמח לשמוע כי אני חייב דעה של אנשים כי אני לא בטוח במפרט וקצת חושש אז בבקשה תעזרו לי תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מחפשת לרכוש מחשב נייד לבית לא יהיה בשימוש שוטף וכשהיא תשתמש - לפוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר (לכן צריך ראם נורמלי, וכנראה שעדיף ssd), עריכת סרטים ואולי קצת משחקים עדיפות למסך 14 אינץ' התקציב כאמור הוא 3-4K אשמח לעזרה , תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט המכיל: מעבד 3800 כפול ליבה זיכרון: לכל הפחות 2 GB כרטיס מסך חשבתי ללכת על סדרת QuadroFx אבל המחיר שלהם בשמיים ועבדתי עם QuadroFx 1400 PCIe ו... לא נפלתי מהסכא מהביצועים שלו. לכן, אני כנראה אלך על 7800GTX או משהו חביב ב SLI. ספק כח טוב שימנע מכל העסק לקרוס בעומס כמובן. ללא מסך. בזמנכם החופשי, אש! ולא לחשוש מהמחיר. אשמח אם תרשמו את המחיר ומאיפה ארגנתם את החבילה וכמובן למה אתם חושבים שכל רכיב ורכיב מתאים מסיבה זו או אחרת
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-