ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שואל עבור קרוב משפחתי. הוא רוצה מחשב "פשוט ורק לכתיבה ושיהיה הכי זול שיש" האם המחשבים הזולים בזאפ (למשל זה: http://www.zol4u.co.il/items/1775440 ) יכולים להתאים או שהשימוש בהם יהיה סבל אמיתי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר ראשון מדעי המחשב, גיימינג קל (אולי גם שימוש בוירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא כבדים מדי לרוב פיפא או NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 נראלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום פעם שעברה שמתי פה מפרט של AMD שזהו היה מפרט שהוצע לי על ידי חבר בפורום כאן. החלטתי בסוף ללכת על אינטל ולקחתי את המפרט הבא אחרי שעשיתי השוואה בכמה חנויות בגלל המחיר התקציב הוא כעיקרון 3000 פשוט זה היה הכי זול מכולם והכי משתלם, אני צריך חוות דעת על המפרט שהכל מתואם עם השאר החלקים ולא משהו דפוק כאן אני רוצה מחשב למשחקים שיספיק גם לשנים הבאות אני משחק על רזולוציה די נמוכה לדעתי.. 1280x920 על מסך של 19" לא רחב זהו המפרט : Intel Core i3 540 Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-H55M-S2…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משדרגים לי את 2 הזכרונות במחשב, שאלתי ונאמר לי שהזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב - לא יסופק ! לי זה נראה כמו דרך לאבד את האחריות, הרי היבואן תמיד יוכל לטעון שהבעייה היתה בזיכרון, ולחייב אותי על זה שהגיע טכנאי עד אלי - או לא לשלוח אלי בכלל טכנאי האם זה נראה לכם נכון לבקש את הזכרון המקורי ? במקרה כזה כנראה שאשלם יותר על הזיכרונות כי אין לכאורה זיכוי בגין הזכרון שהוחזר מדובר במחשב נייד דל - עם אחריות - טכנאי עד בית הלקוח
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , עריכה גרפית קלה (קצת פוטושופ וכו'..) * גודל המסך? 13-14, אם יש מסך מגע מט זה יהיה מעניין. * רזולוציית המסך? פחות משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך יותר טוב, עדיף מתחת ל 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, יספיקו 128 ג'יגות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אם קונים מחו"ל אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כבר היינו סגורים על ה Dell Vostro 5470 VM-RD33-7283 אבל.. א…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה אחים שלי אני רוצה מפרט טוב עד 9200 שח למישחקים סרטים ובעתיד גם לאובר קלוקינג לא אכפת לי עם זה יהיה amd או intel וגם לא אכפת לי עם זה יהיה nvidia או ati אני לא צריך מסך ואת שאר הציוד ההקיפי
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. הוא בעיקר משחק ושקט לא חשוב לו במיוחד. בניתי לו מפרט (יצורף בסוף) יש לי כמה הסתייגויות: 1. אם הספק יספיק 2. אם המעבד מגיע עם קירור. (לפי הדגם, שמתחיל ב"BX" זה מעבד בקופסא, משמע אמור להגיע מאוורר.) הנה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 923/905 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 348/341…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא, בתקציב של בערך 2000 (כולל מסך) לתכנות, אופיס וגלישה סתם. המפרט בא מהאתר של KSP, וזה עוד דבר שרציתי לשאול עליו: החנות בסדר? אין עם התמיכה והשירות בעיות מיוחדות? והמפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 2500+ (S-754) 390 1 390 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 420 1 420 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256Mb 400MHz Samsung 150 1 150 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80GB 7200 2MB WD800BB 325 1 325 מארזים? Price Units Total 4JA-213 ATX MIDI 350W Blue and Silver 165 1 165 מסכים? SAMSUNG Price Units Total 17'' 793 DF FLAT 710 1 710 Tot…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישו יבנה לי מפרט למשחקים בתקציב של 2600-2700 אני מודע לעובדה שזה לא יותר מידי, אבל בכל זאת חשוב לי שהמחשב כן יריץ משחקים(גם חדשים - לאו מחויב שבדרישות מקס'..אבל בכל זאת...) לא צריך OC, ציוד הקפי. במסך יש יציאת DVI(אם זה רלוונטי) ועוד משו, שיהיה ניתן לשדרג אותו בעתיד(נגיד בטווח של שנה וחצי - שנתיים) - נגיד להוסיף זיכרון אם צריך השקט לא כזה רלוונטי, אבל שלא יהיה טרקטור(המחשב פועל בחדר שישנים בו) תודה לעוזרים!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח בערך אם זה קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2K או 4K, אני עדיין לא יודע מה התקציב שלי יאפשר לי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום מבקש את העזרה שלכם בהכוונה למפרט המפרט הנוכחי שלי מבוסס על I7-2700K ראם 8 גיגה וכרטיס מסך 1060 (הכרטיס מסך ממשיך למחשב החדש) המחשב החדש מבוסס על I7-9700KF ולוח אם של גיגה בייט Gigabyte Z390 AORUS ELITE עובד על שני מסכים Full HD,מריץ סביבת פיתוח לפעמים מכונות ויטואליות, משחקים מידיי פעם https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z390-AORUS-PRO-rev-10#kf זה העוגן של הבניה ולא כלול במחיר של שאר הרכיבים רכיבים שאני שוקל הינם ספק - Corsair 750W 80+ Gold RM750i מחיר 595 שח זיכרון- G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 3000Mhz CL14 Kit מחיר 570 אכסון- Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 500GB SSD מחיר 525 מארז- …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לשימוש סטודנטית להנדסת תעשיה וניהול. המחשב הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21109 המחשב השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21312 השני עם מערכת הפעלה עלותו 3230, האם הוא שווה את התוספת במחיר מאשר הראשון? בנוסף, האם המחשבים הללו טובים ועמידים? אני מחפשת מחשב טוב שיחזיק כמה שנים טובות. תודה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב ישמש כHTPC ובחרתי במארז מיני כי אין לי מקום איפה להשים את המחשב במצב שכיבה. חשוב לי מאוד השקט. מטרת המחשב היא ניגון בלוריי 3D עם פורמטי אודיו מתקדמים. שישמש כנגן בלוריי אוניברסלי. שישמש כנגן 3D. מעבד Intel Core i3-2100 Box ₪575 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I32100 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-D2H-B3 ₪561 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951002B3 כונן קשיח Westren Digital Caviar Green WD20EARS 3.5" 2000GB SATA2 64MB ₪440 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD20EARS זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-24 XMS3 ₪276 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9 כונן Blu-Ray משולב צורב LG GBC20L D…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים יחסית (Dota 2), שימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, Supreme Commander 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (מסך 24") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן במסגרת התקציב. אין צורך להגזים. 3. האם יש צו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למשחקים 3000 גג 3500 ש"ח ... אבל עם אפשר 3000 ש"ח אני לא צריך את הדברים הבאים כי יש לי כבר.. רמקולים, כרטיס קול, HDD, מסך lcd 19, מקלדת + עכבר... ועם אפשר שיהיה כרטיס מסך מבית Nvidia ומעבד מבית Intel זהו לבינתיים תציעו הצעות !
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אולי מישהו יידע להסביר לי למה עדיף לקנות Dell XPS 14 - הדגם החדש של 2024 או את Dell latitude 9450 החדש, על פני Dell latitude 9440 של 2023. ההבדלים המהותיים בין 9440 ל9450 הוא בעיקר דגמי המעבדים החדשים וב- XPS 14 גם מסך Oled לבחירה. מה אני מפספס? הסוללה צריכה להיות עדיפה בדגמי 2024 אבל אני לא מוצא הצדקה לשלם כמעט כפול על הדגמים החדשים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי בעיה בטאץ פד בעכבר הוא לפעמים הגלילה מפסיקה לעבוד אשמח לדעת מה הפיתרון לבעיה או בכלל איפה נמצאים ההגדרות של העכבר המובנה בנייד (טאץ פד ) למי שלא הבין תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 2000-3000 ש"ח. אשמח להמלצתכם. * מטרות המחשב? לימודים, אופיס, אינטרנט, צפייה בוידאו באיכות גבוהה(Gopro). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', מבריק(אפשר טאץ') * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך, מיועד לנשיאה יומיומית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB. * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD אם לא תהיה חריגה גדולה מידי מהתקציב. לפחות 256GB. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי, לא חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב שילווה אותי בשנים הקרובות בלימודי תואר שני בהנדסה. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עבודה עם תוכנת matlab * גודל המסך? 13.3 או 14 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * משקל רצוי? קל (שיהיה נוח לסחוב בלימודים) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256GB * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * זיכרון RAM 8GB. יש כרגע אופציה לקניה באילת או בארה''ב. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני צריך עזרה במפרט למחשב שישמש לתוכנות גרפיות (Illustrator, photoshop, freehand), ולפעמים גם לתוכנות תלת מימד (SOLID WORKS). עיקר השימוש במחשב יהיה בתוכנות ה-2D שהזכרתי ! המחשב לא ישמש לשום דבר אחר חוץ מזה. תקציב של 3500 ש"ח בערך. תודה, רואי
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שיהיה בעיקר לעבודה משרדית ואם התקציב יאפשר אז גם קצת למשחקים. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח, אבל מעדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות ומשחקים אם אפשר, אין לי רשימת משחקים. יהיו הרבה טאבים פתוחים אז נראה לי שצריך 8GB זיכרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Eclipse (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על הרכיבים הבאים? האם שילובם ייתן מחשב טוב למשחקים כבדים? את כרטיס המסך אבקש שתוסיפו לי- עד 1000ש"ח לכרטיס. לא יכול יותר. ABIT NF7-S nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA + Serillel , 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) Includes SERILLEL (Ultra ATA to Serial ATA adapter ) [AMD/DDR] 617.78 AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 1,457.03 Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory 652.32 Western Digital 80GB 7200 rpm LB ATA100 HDD(Quiet solution, Liquid bearing) 436.57 Subtotal NIS 3,163.71 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהזמנתי את הווסטרו 1310 מDELL.COM, התברר לי שהוא לא יגיע בזמן כדי שחבר שלי יביא לי אותו, ואני לא רוצה לחכות עוד חודש עד שחבר אחר יגיע לבית שבו זה נמצא. לכן ביטלתי את ההזמנה וחיפשתי משהו זמין יותר, שיגיע בזמן. הגעתי ל NEWEGG. התקציב הוא כ 800-900$, לצרכי סטודנט, מוזיקה וסרטים, כאשר חיבור HDMI הוא הכרחי, אחריות בינלאומית היא הכרחית כאשר המינימום הוא שנתיים עם עדיפות ל3. שלחתי מייל לאסוס עם שאלה בקשר לאחריות, האם היא תכובד על ידם, אני מחכה לתשובה. מבקש חוות דעת על הלפטופ הבא http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220389
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני זקוק למפרט. תקציב 7000 ש"ח (לנצל, אפשר לחרוג מעט) שימוש גיימינג בעיקר (הגדרות גבוהות, משחקים חדשים), וקצת תכנות ועריכת מוזיקה ציוד היקפי מסך 24 אינץ', רזולוציית FHD (אם יש המלצה למסך עם נתונים שונים אז בכיף) מקלדת רגילה, לא אלחוטית אין צורך ב: רמקולים, עכבר (אם הוא בא עם המקלדת אז שיהיה) אין חשיבות לשקט ללא OC ללא שדרוגים עתידיים אולי מלבד כרטיס קול (חיצוני) חנות בעלת משלוח לאזור המרכז והרכבה בחנות גודל HD מלבד כונן SSD (שאני מניח שזה הסטנדרט לצרף אחד), ברגיל יספיקו 2T שונות תמיכה לרשת בWifi, מערכת הפעלה Windows 7, הרכבה בחנות אני אשמח מאוד לעזרתכם בהרכבת מפרט. תודה (:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-