עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo‏, גודל: 13.3'' מבריק‏, מעבד: Intel Core…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by bigwave,

השימוש במחשב: גלישה באינטרנט, צפייה בתמונות, שימוש בתוכנות הורדה, אוהב לשחק , לראות סרטים , אתם יודעים שימוש מאסיבי במחשב. להלן המפרט: intel core 2dou E6400 מעבד GA-965P-DS3P לוח אם 1024X2 MB 800MHZ DDR2 KINGSTON זיכרון GF FX 7600GT 256MB DDR3+TV OUT+DVI כ.מסך WD SATA HARD DRIVE 250GB 7200RPM 8MB YS דיסק קשיח AC 7 כ.קול LAN CARD 10/100 O.B כרטיס רשת MIDI ATX FRONT USB 500WATT BLACK\WHITE מארז DVD-RW X18 LG\NEC מחיר למחשב הנ"ל- 5350 ש"ח מה אתם חושבים?

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Screw_Master,

התשובות לשאלות בקובץ המצורף. SSD הוא טוען שכבר יש לו. אפשר לקבל הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by booyxx,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by stingeR-,

אין לעבור את ה1400שקל אפילו לא באגורה. זה מה שחשבתי עליו ותגובות שינויים והמלצות יתקבלו בברכה : אז ככה יש לי שני הצעות מKSP ומPCH אז הנה הם : KSP : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2400+ 510 1 510 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 1 480 זכרונות? DDR 333 Price Units Total 256MB Kingmax 220 1 220 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Price Units Total Spire FridgeRock 40 1 40 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb 140 1 140 Total price 1390 ¤ PCH : CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 352.07 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by DarkSlide,

או יהה, הוא הגיע =] פשוט מעולה רציתי לשאול רק משהו אחד - לגבי הטענה, במדריך אמרו לחבר לחשמל וישר להדליק ולהתחיל עדכונים וכל זה.. אז זה בסדר? ולגבי הטענה, זה בסדר נגיד אם יש 50% לחבר להטענה? לא חייביםלחכות לריקון מלא נכון? תודהרבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Kevitor,

הלפטופ הזה יכול להריץ FIFA 14? http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=21501&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Dusk,

קיבלתי מחו"ל והוא לא מספק את הצרכים שלי ואני עובר למקבוק, נשמע הזוי אבל הוא כבד ללימודים והסוללה לא מחזיקה אז צריך להתפשר ולבכות בשקט. [h=1]Alienware 15 15.6" (In-plane Switching (IPS) Technology) Notebook - Intel Core i5 i5-4210H 2.90 GHz - Epic Silver[/h][h=2]8 GB RAM - 1 TB HDD - NVIDIA GeForce GTX 965M - Windows 8.1 64-bit (English) - 1920 x 1080 Display - Bluetooth - English Keyboard[/h][h=5]Product Overview[/h]UPC Code: 884116165507 Manufacturer Warranty: 1 YEAR [h=5]General Information[/h]Manufacturer: Alienware Corporation Manufacturer Part Number: ANW15-1421SLV Manufacturer Website Address: www.alienware.com Brand Name: Alienware Product Series: 15 Pro…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (תוכנות פיתוח), ולפחות 50 טאבים פתוחים, ב3 בראוזרים שונים (50 בכל אחד) בו זמנית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת אלחוטית שקטה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מסך 14 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

11. Started by Chymes,

רכשתי AMD Athlon XP 2500 והתאכזבתי. עובד כמו פנטיום 2.5 בחלום השמיני. המעבד ולוח אם נזרקים לרחוב כמו זונות רוסיות. אני חושב שאצליח למכור אותם ב-700 - 800 ש"ח. אני רוצה מעבד אינטל טוב ולוח אם טוב במחיר סביר. שלא תעזו להמליץ על AMD. (חשבתי על פנטיום 2.8C) אם אפשר תנו מעבד בלי גוף קירור.

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by tomerdol,

היי שוב, עזרתם לי ממש עם ההתייעצות הקודמת, אז אני מניח שתוכלו לעזור גם לחבר הנה הדרישות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים ותכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6" הוא יהיה רוב הזמן בדירה, אז אני מניח שלא נורא אם יהיה מבריק. יש עדיפות קלה למסך מגע, אבל לא קריטי. * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? בסביבות ה - 2.5KG יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Oz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by GRiM,

כדי לחסוך כסף, החלטתי שאני מזמין מפרט טוב מ-Newegg.com. ABIT AN8-ULTRA Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail - 112$ AMD Athlon 64 3000+ Venice 1GHz FSB Socket 939 Processor Model ADA3000BPBOX - Retail - 137$ OCZ EL Platinum Revision 2 1GB (2 x 512MB) PC 3200 Unbuffered Dual Channel - Retail - 168$ SAPPHIRE 100129U Radeon X800GTO Ultimate 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail - 185$ Western Digital Caviar SE WD1600JS 160GB 7200 RPM SATA 300MB/s Hard Drive - OEM - 078$ ENERMAX Whisper II EG565P-VE FMA(24P) ATX12V 535W Power Supply - Retail - 089$ בסה"כ כ-4100 ש"ח, כולל מע"מ (17%) + 500 ש"ח (שיעור) על הובלה: 4600 ש"ח מפרט זהה לחלוטין עולה 560…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, אודה סיוע בהגדרת מחשב לרכישה מידית תודה ערן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין מגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות ווידאו (תחביב) ושימוש ביתי רגיל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופייס, לייטרום, פוטושופ, פינטשופ פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אהלן אני מעוניין לקנות מחשב בישראל * מטרות המחשב? לצורך לימודים בתואר מדעי המחשב+אינטרנט, ממה שהבנתי לימודי תואר מדעי המחשב צריך לתכנת,JAVA + C# ...בדקתי את דרישות המערכת של VISUAL STUDIO ורשום 1.6 מעבד 1 גיגה זיכרון כונן קשיח 5400 סל"ד * גודל המסך? שאוכל לתכנת איתו בנוחות...נראה לי 14-15 בערך,וגם שיהיה כמובן נייד ללימודים * רזולוציית המסך?לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי?שלא יהיה ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך 4-5 שעות יהיה נהדר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא(יש מתאמים לUSB בדולר .... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?אין * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4C800-E(875P)SATA,GBL זכרונות? DDR 400 Price Units Total MB Kingmax BGA 570 2 כרטיסים כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total - כרטיס מסך נוסף למחשב הישן RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 256MB דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 (box) ציוד רשתות? Price Units Total - קישור בין שני מחשבים ביתיים - למחשב הישן אין כרטיס רשת Cable RJ45 5m non cross Zonet 10/100/1000 Gigabit מארזים? Price Units Total ATX MIDI 4…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by alex7777777,

שלום מה דעתכם על מחשב מיני Intel NUC Kit Pentium N3700 BOXNUC5PPYH http://ksp.co.il/?uin=27974 בתור מחשב לסלון עם תוספת של זכרון 8 GB ודיסק קשיח 500GB והאם הוא מתאים לגלישה סרטים ומשחקים (לא כבדים מידי)? אם יש הצעות למשהו אחר אשמח לשמוע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  19. אהלן זה המחשב שאני רוצה אין תקציב, רק מחשב שיוכל להריץ הכל מהכל לאורך כמה שנים. רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה המפרט: קטגוריות מוצרים כמות מחיר מעבד Intel Core i7 8700K Coffee Lake / 1151 Tray 1 ₪1744 קירור למעבד קירור למעבד Noctua NH-D15 1 ₪374 לוח אם Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 1 ₪777 מארז Fractal Design Define R5 Black + Corsair CS550M 80+ Gold Modular - מבצע קיץ 1 ₪800 זיכרון DDR 4 32G (16GX2) 3200 C…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Aviv1525,

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הרזולוציה הטבעית היא 1680X1050 אך בעתיד מתוכנן 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי זקוקה להמלצה למחשב נייד לרכישה בארהב, 13.3 או 14.1. הבעיה היחידה היא שמביאים לי אותו משם לכן אני צריכה להזמין מהארץ והחברה היחידה שמאפשרת זאת (עד כמה שאני יודעת) היא DELL לכן חשבתי על הדגמים הבאים : dell inspiron 1420 ו dell inspiron 13. ה XPS 13 יקר מידי. המחשב הוא לצרכים בסיסיים בלבד. מה עדיף? DELL inspiron 1420 או DELL inspiron 13? או שאתם מכירים חנויות אחרות שניתן להזמין שם עם כרטיס אשראי בינ"ל? תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by KL-xXx,

שלום רב לכולם אני מחפש מחשב נייד בתקציב עד 6500 ש"ח שיעמוד בדרישות ובצרכים הבאים: 1. המחשב הוא לסטודנט. 2. מיועד בעיקר לעבודה מהירה בכללי, ועם אינטרנט ותוכנות שונות (כמו Office, Nero, Babylon), צפייה בסרטים, מוזיקה ומעט מאוד למשחקים. 3. שלא יתחמם חזק ויהיה שקט. 4. גודל המסך: 15 שיהיה איכותי וצבעים אמיתיים וטובים ורצוי שיהיה מט לא כמו מראה. 5. רצי כרטיס מסך נפרד (כי היא אוהבת משחקי יריות כמו Call of Duty 3). 6. משקל: רצוי כמה שיותר קל (מיועד לבחורה). 7. סוללה: רצוי שתחזיק מעמד הרבה, כי יהיה הרבה שימוש בו בנסיעות. 8. כונן כשיח: מינימום 200GB SATA רצוי 7200RPM. 9. זיכרון: מינימום 2GB ורצוי שיהיה 800MHZ. 10. דברים כלולים: צורב DVD,כרטיס רשת, רשת אלחוטית, רמקולים חזקים, מיקרופ…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. כבר זה זמן רב שאני בגלות מ"סצנת המחשבים", ולחבר טוב שלי נשרף כל המחשב בגלל ספק ג'נרי. הוא עכשיו ניצב בפני קניית מחשב, והוא בכיוון של המפרט ב5000 ש"ח. אבל, מצד אחד הוא רוצה את הלוח של אסוס שעושה רושם שהוא יותר טוב, ומצד שני הוא רוצה ספק מצויין ולא פחות לאור החוויה שקרתה לו. קצת פרטים עליו- גיימר לא כבד מדי, אבל רוצה שמשחקים חדשים יפעלו לו כמו שצריך בהגדרות גבוהות, לא עושה אוברקלוק, ומעוניין בקירור אוויר בסיסי אמין למחשב. בקיצור מחשב טוב סבבה לא קיצוני מדי. מה אתם ממליצים? ומאיזו חנות. (אני אישית הכי הייתי מעדיף זיגזאג אבל לפעמים ההיצע שלהם מוגבל)

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shnoogyg,

היי היי, מחפש לקנות מחשב עבודה לאימי העוסקת באדריכלות ועיצוב פנים. אני מחפש מחשב שיריץ בעיקר תוכנות CAD, אך גם יוכל לתפקד גם בשימוש בתוכנות אדובי (תכלס אילוסטרייטור ופוטושופ, לא פרימייר וכאלה) מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (ניתן לחרוג מעט במידת הצורך (גג גג 5500 - עדיף שלא) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (CAD, פוטושופ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - ופה יש נקודה חשובה - המסך צריך להיות גדול (לפחות 27, ושיהיה איכותי, עם פלטת צבעים טובה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צ…

דיונים חדשים בפורומים