ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * ניתן לחרוג עד כ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי שמוצא היום דיל על מחשב נייד Fujitsu LifeBook T1010 מפרט : http://shop.alltrade.co.il/products/2581-alltrade-notebooks-fujitsu-lifebook-t1010-tablet.aspx האם שווה לרכוש אותו ב3K ? המחשב ישמש ללימודים ולאינטרנט. (נותרו 10 שעות לדיל, אודה לכם על כל תגובה!)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בעיקר לגלישה, עבודות ותכנות . תכונות שאני מחפש במחשב הן : -מקלדת נוחה -זמן סוללה של כ-4 שעות (כמה שיותר יותר טוב ) -מסך 15.6 אינצ' -אין צורך בצורב -נוח לעבודות ממושכות -אין הגבלת משקל ( כמה שפחות יותר טוב) -אין העדפה לחברה מסוימת -עקרונית לקנייה בארץ אבל אפשרי גם לקנייה בארה"ב . * קיבלתי הצעה למחשבים הבאים , מה דעתכם ? G560 LENOVO ב 2500 ש"ח , שנה אחריות . Lenovo G550 ב 2200 ש"ח , שנה אחריות . תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאחר והמחשב שלי נורא התיישן אני כרגע בונה מערכת חדשה, אשמח לשמוע הצעות המלצות או תיקונים למפרט שבניתי. תודה מראש! מפרט מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box מעבד AMD 26435 לוחות אם AMD אם לוח Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3+, 990FX, DDR3 1866, CrossFireX, SLI, 4xPCI-E זכרון Kingston HyperX Fury 2x8GB DDR3 1866MHz PC3-15000 Kit זכרונות 30660 כרטיסי מסך מסך כרטיס Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC BF4 Edition 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח 1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III כונן קשיח Sandisk Extreme II SDSSDXP-240G-G25 240GB SSD SATA III ספקי כוח כח ספק Antec High Current Gamer 850W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG- 850M Retail …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מעוניין מחשב גייימינג. אשמח לעזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ויש הצדקה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ESO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel Core i7 7700K - מעבד - אינטל Arctic Freezer i11 CO - 165 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16760 - מאוורר למעבד GA-Z270X-Gaming 7 - לוח אם - אינטל Antec VSP-5000 - 222 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/15811 - מארז מבודד רעשים +Antec PSU 550W Neo Eco Modular 80 - 255 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16894 - ספק כוח DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked - 234 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/16979 זכרון - כמות: 2 Palit GeForce GTX 1070 JETSTREAM 8GB GDDR5 VR Ready - 1699 ש"ח - http://www.tms.co.il/product/17597 - כרטיס מסך SSD 256GB - כונן - אינטל Seagate HDD 2.0TB 64MB SAT…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 מחיר: ¤1230 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 מחיר: ¤319 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 מחיר: ¤833 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 1 מחיר: ¤70 ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 מחיר: ¤643 זיכרון: Geil 4GB (2x2GB) KIT Dragon DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤452 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤489 כרטיס מסך: Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 2 מחיר: ¤1122 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 מ…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא סכום כזה על מחשב אז אני מתייעץ. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=99516 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט, רק הבעיה היא שאני לא מכיר את פלונטר וקראתי קצת ביקורות לא טובות, בגדול אני מעדיף TMS. דבר נוסף אני רוצה להישאר עם i7 ו1080 gtx אז אם מישהו מביא מפרט אחר שידע. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי כרגע בלפטופ 2*2gb ram. אם אני אחליף סטיק אחד ב4 אני אקבל 6? או לחילופין אני אחליף אחד ב8 יהיה לי 10gb ראם? יש לי מערכת הפעלה 64 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, הלפטופ הישן שלי ThinkPad T42 נדפק (מראה רק מסך שחור ובפוסט משמיע צליל ארוך ואחריו שנים קצרים) שלחתי אותו לבדיקה במעבדות לנובו בארץ והתשובה שקיבלתי היא שנדפק הכרטיס מסך וצריך להחליף את כל לוח האם מכיוון שהכרטיס מסך מובנה בלוח האם. הם דורשים 4000 ש"ח על התיקון וברור שבמחיר הזה לא שווה לתקן. בכל מקרה שוטטתי קצת ב Ebay ומצאתי אנשים שמוכרים רק לוח אם ל T42 במחיר יחסית זול של 80$ בערך, במחיר כזה לא איכפת לי לקחת את הסיכון ולנסות לתקן את הלפטופ בעצמי ומקסימום הלך הלפטופ. הבעיה היא שכרגע לא מצאתי אף אחד שמוכן לשלוח לארץ מישהו מכיר חנות בארץ או בחו"ל בה ניתן לרכוש לוח אם למחשב במחיר סביר (עם עדיפות לארץ)? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני די בטוח שהנושא לא שייך לפורום הזה, אבל לא מצאתי פרום מתאים יותר במערכת. אני עומד לצאת לשנת שרות ולאחר מכן לשרות של שלוש שנים בצה"ל. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שילווה אותי בתקופה הזו בשביל לשמור על היכולות המוזיקליות שלי - אף לקדם אותן, וישרת אותי בעיקר בתחום המוזיקה... זאת אומרת, הקלטות, עיבוד סאונד וכו'... אני יודע שליעוד שכזה דרוש מחשב חזק ויעיל, וכמו שאתם רואים, מעבר לזה אני לא יודע הרבה. הייתי רוצה... 1. המלצות למחשבים ניידים שעונים על הדרישות שלי. 2. עצות וחוות דעת מאנשים שיש להם ניסיון עם מחשבים ניידים בתחום עריכת הסאונד והמוזיקה. 3. עזרה בהתמודדות עם חוסר הידע שלי בתחום. דברים רלוונטיים נוספים... שאני גם עוסק בעיצוב גרפי ואומנות, כך שאם המחשב יתאים גם לתחום …
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התחדשתי במפרט חדש הנה: מעבד: i5 4460 3.4ghz לוח אם: של אסרוק h91 זיכרון פנימי: 8GB DDR3 כרטיס מסך: geforce gtx 750 ti 2gb מסך חדש למחשב 22 אינץ' של led אני חושב. ספק כוח מקורי של 550 וואט. עכבר+מקלדת חדשים. סה''כ הכל 3000 שקל. מה אומרים? מחשב פגז? יום שישי אני מקבל אותו.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. מעוניין להחליף מספר רכיבים במחשב עקב BSoD והתיישנות מורגשת. אשמח לייעוץ. קצת רקע למי שמוכן להשקיע: ספויילר בשנת 2008, בימי SkyPC האגדיים הרכבתי לעצמי מפרט מבוסס i7 920. עד היום שדרגתי את רוב הרכיבים חוץ מלוח אם, מעבד וספק כוח. חייב לציין שגם היום המחשב עובד מעולה. הבעיה היא כנראה legacy drivers שווינדוס 10 מספק עבור הציוד הזה + התיישנות בעיקר של לוח האם וה-BIOS שלו. מרגיש shaky אפילו בצפייה ב-Twitch עם גוגל כרום (שהוא בעצמו לא ממש מציאה). אני מקבל מדי פעם BSoD בצורה די רנדומלית וללא Minidump או הודעת שגיאה ספציפית, אבל אחרי בדיקות קטלגתי את הבעיה כחומרתית או כדרייבר legacy בעייתי. ה…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לקנות מחשב חדש. כאשר מבחינתי הדגש העיקרי הוא על שקט, לכן חשבתי על P180 או P150 של ANTEC בתור המארז. אשמח לקבל מפרטים כאשר רצוי ביותר ספקים שקטים. לדעתי אפשר בתקציב להכניס כפול ליבה וזיכרון של שני גיגה. אין צורך בצורב DVD ומסך. המחשב מיועד לשימוש כללי, אבל גם למשחקים. בתודה מראש לכולם, עמר
-
- 38 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ללא ציוד הקפי.. ושאלה.. יש לי מסך 19 אינץ' הוא יהיה מספק למשחקים לביצועים טובים? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האמת שלא ציפיתי להוציא כזה סכום, תכננתי על מקסימום 4000, אבל אני דוגל בלא לקנות זבל וגם דוגל על לקנות קרוב לבית (כי אין לי עצבים לרוץ למקום רחוק על כל תקלת חומרה) בקיצור, קיבלתי הצעה מחנות ליד הבית שלי (והיא די שווה להצעה דומה שבדקתי ב-KSP): Intel e6300 GB GA-965P-DS4 Coolmaster 532 Coolmaster 600W SLI 1G DDR2 667 kingston WD 320GB SATA2 ys GB 7600GS 5200 שח מה הייתם מחליפים? משנים? הצעות התקבלו בברכה נ.ב. לפי קריאות בפורום הבנתי שאין התלהבות יתר מהספק של CM וגם בחנות הבחור אמר שה-380 לא להיט ולכן לא כדאי לקחת אותו, מה שמוזר הוא שבחיפוש ברשת מצאתי שה-600 עולה יותר מ-800 שח וכששאלתי כמה יעלה עם הספק שבא עם המארז , המוכר אמר -280 תודה יניב
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש המלצות ? ראיתי את המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594525-DEMO/Lenovo_7767B7U_ThinkPad_X61_7767_B7U_Tablet.html המטרה של המחשב הזה היא לימודים ועבודה (תכנות בעיקר וקצת גרפיקה). אני חושב שהמעבד הזה יכל גם להחזיק סטודיו מקס בלי בעיה. המחיר שלו כולל משלוח ומע"מ הוא 4381 ש"ח, נגיד שאני מוסיף עוד בערך 500 ש"ח עמלות שונות ומשונות זה יוצא סה"כ בערך 4900 ש"ח. ראיתי בארץ דגמים באזור הזה שעולים 8500 ש"ח (המחשב הזה מחוץ לקופסא)
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה רבה על הנכונות לעזור אתם אלופים. בשבועות האחרונים עבדתי מהבית על לפטופ i7 של DELL , עם 16GM ראם וכונן SSD. כרגע המחשב בקושי זז ונתקע המון, ממש בלתי אפשרי לעבוד (אפרט מה השימושים לפי הפורמט). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 7000 ש"ח אבל אפשר למתוח לכיוון 7200 אם משהו מצדיק 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השימוש העיקרי הוא תוכנת Arcgis Pro שהיא תוכנה לעבודה עם מפות ושימושים גיאוגרפיים שונים. אני תמיד עם מולטיטסקינג - כלומר פתוח ברקע אקסל, וורד, גוגל כרום הזללן ולפעמים עוד תוכנה קטנה. בנוסף אני עם…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ב 4000 ש"ח מקסימום זה מה שהצלחתי להרכיב (ללא ציוד הקיפי) מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX זיכרון : TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900GT 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לוח אם : ASROCK 775i945GZ ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLX מארז : RAIDMAX SAGITA w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4083 נ.ב לא צריך כונני דיסקים או צורב יש כבר רק מהדברים שהאתי פה צריך מה אתם אומרים?
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס מסך Geforce 8800 320MB ועם המרובע ליבות של אינטל (Q6600 BOX) כי אני משיג אותו ב880 וזיכרון של 2 גיגה לפחות... ואני לא יודע אם אני עושה OC. מטרת המחשב היא משחקים, אינטרנט, בעיקרון הכל, אולי בעוד כמה חודשים אני אקנה כרטיס קול להקלטה. אין לי צורך במקלדת, עכבר רמקולים, במערכת הפעלה, מסך, צורב או כונן כלשהו אך יש צורך בהרכבה. תודה מראש רותם.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש: CORE 2 DUO 6600 עם זיכרון 2 X 1GB של KINGSTON וכונן קשיח 160GB SATA2 של WD עם לוח 965 של INTEL ועם כרטיס מסך 7600GS 256MB ועם מסך 17" של LG עם 4מילי ועם חיבור DVI. באייבורי נתנו לי 6000 ש"ח. שווה? האם אתם חושבים שעלי לשנות משהו במפרט? אני מחפש מחשב מתקדם טכנולוגית ושמספיק למשחקים לפחות לשנה הקרובה.
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-