ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן בלי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : בעיקר BFBC 2 , Crysis 2 Homefront וכאלה מישחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, המחיר הזה למחשב עם נתונים כאלה נראה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי - אני מתפתה לקנות.. שווה או שאני מפספס משהו? יש בעיה עם האיכות של Acer? בלי קשר - התמיכה בארץ עובדת אם אני קונה מאמאזון? תודה רבה למי שעוזר!! https://www.amazon.com/Acer-i5-8265U-Keyboard-Fingerprint-A515-54-51DJ/dp/B07RF2123Z
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, איזה כיף שגיליתי את האתר הזה והוא קיים! אז ככה.. 1. מחיר - עד 6000 ש"ח, אבל אני שמח אם זה יהיה פחות. 2. אני גרפיקאית במקצועי ועובדת 90% מהזמן על פוטושופ ואילוסטריטור, מעלה עבודות לאתרי אינטרנט ומעצבת אלבומים וכו'. 3. צריכה גם ציוד היקפי כולל מסך מינימום 20 אינץ וציוד היקפי, כולל צורב DVD וCD טוב, לפחות 3 יציאות USB- גם קדמיות. 4. --- 5. --- 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב, אבל לא בהיסטריה, נגיד 7 7. נדרש אוברקלוק 8. יש צורך בהצעת מחיר למערכת הפעלה + הרכבה 9. גרה במרכז-שרון, אבל לא ממש קריטי איפה המחשב מורכב 10. תמיכה בפוטושופ, USB קדמי (לפחות 2 קדמיים) 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה ש…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בשבילי. תקציב 5000 ש"ח גג. לשימושים של מסמכים, גלישה, תיכנות, סרטים, מוזיקה, משחקים מדי פעם לא כבדים מדי. אני מצפה מהמחשב שלי לעבוד מהר, חייב להיות מהיר. (אני לא מעמיס יותר מדי ומטפל מאוד טוב במחשב שלי אבל שונא שהמחשב עגלה וכל דבר לוקח מלא זמן לעשות) * גודל המסך? 15" חייב להיות מט * משקל רצוי?כמה שיותר קל, לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?250GB * צורב DVD?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL מסך 15"+ חייב להיות מט לא חייב כונן אופטי. לא חייב מערכת הפע…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב עבודה חדש (לבית) בשבילי. אני זקוק למחשב שיוכל להריץ סימולציות וחישובים מתמטיים כבדים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? מחקר (פיזיקה) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Mathematica , Matlab ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1280x1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט (NBA , …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת,שוקלת לרכוש את מחשב נייד Lenovo G550 2958-9AG "15.6 Intel® Dual Core Processor T4300 2.1GHz מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA 4500MHD 3072MB DDR3 250GB SATA 5400rpm Windows 7 Home Premium (DVD Recordable (Dual Laye כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11b/g כרטיס רשת 10/100 אין לי דרישות מיוחדות,הייתי רוצה אפשרות חיבור לטלויזיה/מסך LCD לצפייה בסרטים,התקציב שלי הוא 3300 או Compaq CQ61-310EJ Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4300 2.1GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB 3GB זיכרון 250GB Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support 3 USB 2.0, 1 HDMI connector, 1 VGA port, 1 RJ45 ethernet connector, 1 headphone-out, 1 mic-in G…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מעוניין בתחנת עגינה למחשב דל Ultrabook xps13. יש לי מסך דל U2312. בגלל שחסר למחשב הנ"ל הרבה חיבורים, כמו חיבורי USB וחיבור RJ45 וחיבור רגיל למסך, אני מעוניין בתחנת עגינה עם כל החיבורים הנ"ל רצוי שיהיה עם USB3. איזה תחנה מומלצת יש לכם להציע ובמחיר הוגן. זה למשל טוב?: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19968&catid=1784 והאם איכות הצפיה דרך התחנת עגינה יורדת, וכן איכות הUSB והרשת? ואיזה עוד דרך יש לחבר את המחשב הנ"ל למסך ישירות ללא תחנת עגינה. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא אפרט איך הגעתי למצב הנ"ל כי זה יהיה סתם סיפור ארוך ומשעמם אז בקיצור ולעניין: אני כרגע עובד עם מחשב P3 ישן אבל יש לי את החלקים הבאים: ABIT IS7-E2 Motherboard, 256MB Generic DDR 400, Lite-On CDRW (52x), Toshiba DVD 16x, Seagate 7200RPM 60GB PATA 2MB BUFFER, GeForce 5200FX 128MB. אני רוצה להשתמש בחלקים הנ"ל על מנת לבנות לי מחשב חדש אבל יש לי כמה התלבטויות: מעבד: Intel Pentium 4 3.0GHz E Prescott 1MB 800MHz BOX או Intel Pentium 4 2.4GHz E Prescott 1MB 533MHz BOX זיכרון: אין התלבטות - קונה עוד 256MB של GEIL כדי להשלים ל- 512MB מארז: אין התלבטות - קונה חדש של COMPUCASE דיסק קשיח: מתלבט אם להישאר עם הישן (PATA, 2MB) ולא לשלם כלום או לקנות WD SATA 80GB 7200RPM 8MB כב…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי למחשב הבא: Intel Pentium 4 1.5 Ghz Intel D850GB Motherboard Samsung RDRAM 800 - 1GB Gainward Geforce4 Ti4600 Creative Soundblaster Live 5.1 Platinum Mitsumi 1.44 Toshiba 16/48 DVD Plextor 48X24X48 Logitech Cordless Desktop Pro האם זה כדאי? משתלם? מה דעתכם על המפרט?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב ראשון לבנאדם שעוד לא החליט מה הוא רוצה לעשות עם המחשב חוץ מגרפיקה (מלמל משהו על עריכת ווידאו - האם צריך משהו חוץ מהרחבת זכרון ושדרוג מעבד?) אז המחשב די טוב להכל כולל שדרוג עתידי? עכבר - לא היום... CPU: AMD Athlon XP 1700 - 266FSB (RETAIL - 3 Year Warranty) + FAN [386] MEM: 256MB Winbond DDR PC2700/333 [223] MB: Leadtek WinFast K7NCR18G-Pro (nforce2) - ATX [737] HD: WD 80GB-8MB-7200RPM ATA100 [577] CD: LITEON 52x 24x 52x CD-RW Drive - RETAIL [327] Modem: PINE FM-3621-31 (ESS2819F) 56K VOICE - PCI [68] Case: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE - black [318] KB: Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 [50] Speaker: Genius SP-G06S [36] סה"כ 2725 עכשיו תורכם..…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=PTHT4.3 אני צריך מחשב הכי זול שאפשר לצורכי : - סרטים (צפייה) - שירים (שמיעה) - אינטרנט, המחשב הנוכחי מאט לי את הקו לדעתי. - משחקים, לא ברמה של עוד 3 שנים מה שהולך עכשיו + בקיצור מה שאני צריך זה מחשב שפועל "חלק" עם זיכרון (HD) גדול. הייתי שמח להצעות. תודה, FearThis
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקשיבו, נשבר לי כבר מה- PIII 600MHz שלי ואין לי כסף למחשב חדש. כמו כן אין לי אפשרות לחסוך. מצאתי את המחשב הזה ב-P1000.co.il, מה דעתכם? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3067408 תציעו לי משהו יותר טוב אם אפשר. לא לעבור את ה-1500 ש"ח. אם עברתם, לא אתייחס להצעה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה זמן של התלבטויות היום הזמנתי מחשב תודה לכל מי שעזר ואם אפשר אז תנו דעות איך יצא בסוף : intel p-d 3.0ghz s-775 2x2m cache dual-core (930d) GIGBYTE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E? twinmos 1gb 667mhz ddr2 dual chanel wd 160GB SATA II 7200RPM 8MB LEADTEK WinFast PX7600 GT TDH Extreme 256MB PCI-E NEC ND-4551 LABELFLASH BLACK HEC Compucase CI-6A19 400W תודה לכולם על העזרה והסבלנות
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בית ספר מעוניין לקנות מחשבים נייחים חדשים. מה אתם אומרים על המפרט הבא? צריך לכלול ציוד היקפי מסך וסט מקלדת ועכבר(לבנתיים לא כולל רמקולים). מחיר כמה שיותר נמוך - עם סיפוק לכמה שיותר שנים קדימה. (עד כמה שניתן) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4130 3.4Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪540 קירור למעבד: 1150-Intel Original LGA1155 - עד 65W כמות: 1 - מחיר: ₪28 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S2PH כמות: 1 - מחיר: ₪280 מארז: באנדל - Silverstone Presicion PS08 USB3 + FSP 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪335 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪180 קשיח למחשב שולחני: WD 500…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שואל עבור קרוב משפחתי. הוא רוצה מחשב "פשוט ורק לכתיבה ושיהיה הכי זול שיש" האם המחשבים הזולים בזאפ (למשל זה: http://www.zol4u.co.il/items/1775440 ) יכולים להתאים או שהשימוש בהם יהיה סבל אמיתי? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשרדי. גיימינג קל בעתיד במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, קשיח בנוסף ל SSD וצי…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב בתקציב 2500 -3000 * מטרות המחשב? Adobe Photoshop Lightroom, Adobe Photoshop ,Photoscap, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15-14 אינץ' * רזולוציית המסך? FullHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,hdmi * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1T. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ, רצוי 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, Windows 8.1. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן, מעדיף DELL,Asus, Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- בסכום הזה יש אפשרות למעב…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אז לאחר בדיקה מעמיקה ירדתי מלנובו Y700 עקב שיש איתו הרבה בעיות קראתי המתמודדים הסופיים שלי הם אלה מה הכי מומלץ מבניהם ומה ההבדלים בסדרות ישמח ליתרונות וחסרונות אסוס דגמים : GL552,UX501,N552 כולם מגיעים באותו מפרט מה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחר בנייה קודמת מוצלחת של מחשב לפני כשלוש שנים, אני פונה פה שוב במטרה לבנות מחשב נייח עדכני יותר לצורכי עבודה. בעיקרון אני מחפש מחשב נייח עם הרבה RAM, מעבד טוב, וזיכרון SSD למערכת ההפעלה. לא חשוב לי כל כך כרטיס המסך, כדאי שיהיה "מספק" - אם לוח-האם טוב ומגיע עם כרטיס מסך מובנה שמספיק טוב לסרטים, ומעט Photoshop ו-Illustrator - זה מקום טוב לחסוך עליו. לא הייתי רוצה להתפשר כלל על SSD לפחות בנפח של 256GB למערכת ההפעלה ותכנות, ואשמח לראות גם את העלויות עבור ~500GB. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא:…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, - אני מחפש מחשב בסביבות ה3000 ש"ח, למטרת עבודה. - מעדיף רזולוצייה כמה שיותר גבוהה, אני עובד עם איביי אמאזון ג'ימייל וכו'. - מסך אני מעדיף 15.6 ומעלה - אני גר בנתניה אם זה חשוב. - רק SSD עם 120GB לפחות. - אני כרגע בצבא ואני קונה מודם אלחוטי (אין לי אינטרנט בצבא ולכן אני צריך לקנות אינטרנט נייד בחיבור USB, אם מישהו מבין בזה שידבר איתי בבקשה) - מקווה שתתנו לי אחד שלא נתקע ומתקלקל אחרי שנה תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זהו הוחלט על מחשב חדש הE6300 הישן וה8800GT עוברים לאחי ואני בכיוון של מחשב חדש אני מנסה להכניס בתקציב I5 וDDR3 יש לי מסך 22" (1650x1050) אני לא מתכוון לבצע OC שיהיה שקט נורמלי...הכי שקט שאפשרי בתקציב ושלא יפריע לחלקים האחרים.. אגב, ההארדדיסק צריך להיות הכי קטן שיש (160GB של סמסונג) כי הוא ילך לאח שלי ואני אקבל את ה160+320 שיש לי על המחשב הקיים אני גם צריך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ את FSX (סימולטור טיסה די כבד) בצורה טובה אין צורך בציוד היקפי , חוץ מצורב זול שיכנס למחשב של אחי או שיהיה כבר שלי.. בניתי אחד משלי מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש עם הכרטיס מסך Geforce 8800 320MB ועם המרובע ליבות של אינטל (Q6600 BOX) כי אני משיג אותו ב880 וזיכרון של 2 גיגה לפחות... ואני לא יודע אם אני עושה OC. מטרת המחשב היא משחקים, אינטרנט, בעיקרון הכל, אולי בעוד כמה חודשים אני אקנה כרטיס קול להקלטה. אין לי צורך במקלדת, עכבר רמקולים, במערכת הפעלה, מסך, צורב או כונן כלשהו אך יש צורך בהרכבה. תודה מראש רותם.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט שישמש בעיקר לצריכת מדיה(המחשב מחובר בנוסף למסך המחשב גם לטלוויזיה ומגבר עם כניסה אופטית) אבל שיוכל להריץ משחקים כגון GTA IV וGTA V(כשהוא יצא למחשב) באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? 70% צריכת מדיה, 30% משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ראה לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא: מארז של חברת ג'יגה בייט (לא סגור על הדגם) CORE I7 860 לוח אם מתאים 9600GT 4GB DDR3 ספק של THARMELTAKE TOUGHPOWER הארדדיסק 300GB מסך ברזולוציה 1600X900 עכשיו פה אני צריך עזרה: על הספק לא כתוב כמה הוא במקום שנראה לעין ואני לא רוצה/יכול לפרק אותו. מאידך לא מצאתי של טרמלטייק דגם של פחות 500W. חשבתי להציע לו לקנות 4GB נוספים + 750/GEFORCE 750TI במקום לקנות מחשב חדש. השאלה היא האם ה860 יספיק הוא מעבד די ישן אבל בכל זאת לאח שלי יש פנהום 2 955 (בOC נמוך בינוני) והוא מחזיק מעולה בטאלפילד 4 עם 5850 בהגדרות די טובות ברזולוציה הזו. כמו כן האם אתם חושבים שהספק עלול להוות צוואר בקבוק לכרטיסים כאלו (לפי האתר של נוידיה רשום מינימום 300W ל750TI האם ייתכן כי הוא …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-