ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר כמה זמן לפטופ עם כרטיס מסך 970m, אני מעוניין במסך 15.6 יש כזאת חיה? בינתיים אני רק רואה את ה960m במחשבים כמו asus וlenovo, יכול להיות שצריך לצאת דגמים חדשים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף עד 3600-3800 אפשר גם לנצל הכול אם שינוי משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים, אם יש שדרוג משמעותי בקצת יותר אז אשמח אם תציינו את שני המפרטים, עם ובלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחר צהריים טובים לכולם... אחי הוא סטודנט והוא רוצה לקנות מחשב נייד . בבנק לאומי יש מבצע של מחשב נייד + מסך 17 אינצ' LCD של IBM (גם המחשב וגם המסך) המחיר הוא כ7,500 ש"ח. הנה קישור לאתר המבצע: http://www.leumi.co.il/Leumi/Article/0,2777,125784,00.html רציתי לדעת את חוות דעתכם על חבילה זו??? נ.ב בנוסף אם מישהו יודע? איזה כרטיס מסך יש למחשב הזה??? בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעת מחיר לנייד עד 2500 ש"ח לצורכי אופיס, אינטרנט. מעבד I3 לא פחות, המחשב צריך להיות יחסית מהיר. מחנויות במרכז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מצאתי דיל שנשמע די משתלם בתחום המחשבים הניידים. הבעיה היא שאני לא מתמצעת בדגם הזה של המחשב לכן אשמח אם אנשים המתצים בדגם יענו ליח אם הדגם משתלם והקניה משתלמת אם יש בעיות עם הדגם הזה אנא תכתבו זה ממש חשוב. מחשב נייד פנטיום 2 מבית HP דגם: OMNIBOOK XE2 מעבד פנטיום 2 -366MHz זיכרון 128MB דיסק קשיח 6.4GB כונן Cd-Rom פנימי כונן 1.44MB פנימי מודם 56K פנימי. מסך "13.3 TFT. כרטיס קול. עכבר+מקלדת. המחיר שהציעו לי הוא 2000- דגם לא משומש. יש להדגיש שהמחשב נועד בעיקר להקלדה ומשחקים קטנים ומועטים ביותר ואני לא מצפה למחשב הכי טוב כי אני לא מתכוונת להתקין עליו מטריקס 2... אשמח אם תעזרו לי. -נעמה-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! כ6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לכיף ;D ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים-משחקי יריות ומירוצים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, מדיה סנטר לסרטים בHD עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, unity, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ומשהו ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
וואו, פעם כשהייתי מתעדכן לגבי מחשבים שולחניים בשוק זה היה פשוט - אבל עכשיו, שאני ממש לא מעודכן מה הולך, ומחפש מחשב נייד - אני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל! כל כך הרבה דגמים בעלי מפרטים דומים כל כך והרבה חברות והרבה המלצות והרבה שאלות והרבה הרבה הרבה מידע! אחרי שעיינתי בהרבה מאוד הודעות בפורום החלטתי להעלות בקשת ייעוץ משלי: * מטרות המחשב? סטודנט (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, אולי גם סרטים (לא שזה כזה משנה את המפרט, נכון?) * גודל המסך? נראה לי ש15.4 יהיה עדיף כיוון שצריך לקרוא ולכתוב הרבה בחוגים שאלמד... * משקל רצוי? מעדיף לא כבד, אבל זה לא מה שיפריע. הרי זה קשור גם לגודל המסך, לא? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע לסטודנט... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? n/a * רזולוציית המסך? n/a * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? na * משקל רצוי? הכי קל שאפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי ביותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?n/a * כונן אופטי?אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מספר מחשבים שאני מעוניין למכור, המחירים גמישים, מחשבים עברו ניקוי יסודי, חיווט מחדש, ומוכנים לעבודה, הנה המפרטים: מחשב מספר 1: מחשב מבוסס i5-3450, כולל מסך 23": מעבד: Intel Core i5-3450 6MB 3.10-3.50GHz לוח אם: GIGABYTE H77M-D3H rev 1.0 זכרון: Corsair Vengeance DDR3 16GB (4 x 4x4GB) 1600MHz CMZ16GX3M4A1600C9B כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7850 2G D5 (2GB GDDR5) *הוחלפו מאווררים מדגם DUAL X דיסק קשיח 1: SSD Crucial M4-CT064M4SSD2 64GB דיסק קשיח 2: WD Green WD10EARX-00N0YB0 1TB מארז מחשב: Thermaltake Spacecraft VF-I VN600A1W2N אם חלון צד ספק כח: חצי מודולרי Corsair TX650M 650W קירור 1: 120מ"מ אחורי LED…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
זהו הוחלט על מחשב חדש הE6300 הישן וה8800GT עוברים לאחי ואני בכיוון של מחשב חדש אני מנסה להכניס בתקציב I5 וDDR3 יש לי מסך 22" (1650x1050) אני לא מתכוון לבצע OC שיהיה שקט נורמלי...הכי שקט שאפשרי בתקציב ושלא יפריע לחלקים האחרים.. אגב, ההארדדיסק צריך להיות הכי קטן שיש (160GB של סמסונג) כי הוא ילך לאח שלי ואני אקבל את ה160+320 שיש לי על המחשב הקיים אני גם צריך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ את FSX (סימולטור טיסה די כבד) בצורה טובה אין צורך בציוד היקפי , חוץ מצורב זול שיכנס למחשב של אחי או שיהיה כבר שלי.. בניתי אחד משלי מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שיש לי עכשיו מת... כבר הרבה זמן שאני רוצה לקנות מחשב חדש, וזה תירוץ טוב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עדיף לחסוך, אבל מעדיף לא להתפשר יותר מדי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש מעדיף שלא לחרוג, אבל במקרה הכי גרוע כ200 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).פוטושופ ומשחקים- שניהם מזדמנים, רב הזמן אני בדפדפן ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה ה…
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רציתי לדעת איך יודעים מה הקיבולת המקסימלית של המחשב נייד שלי בכמות זכרון איך אני יכול לדעת ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב דק וקל לנשיאה, אך למרות זאת חזק. אשתמש בו בעיקר לתכנות (שזה לא מצריך יותר מדי) אך גם לעבודות עריכת וידיאו בינוניות (לא תלת מימד). מעבד i7, ו-8 ג'יגה ראם. 14-15 אינצ', ממש לא צריך מסך מגע, אפילו רצוי שלא. תקציב סביבות 4000. הבנתי שדל די טובים ויש להם כמה דגמים דקים, הבעיה היא שאני מתקשה למצוא את מה שציינתי. אחרי סינון הגעתי לרשימה הזאת, יש פה יותר מדי ואין לי מושג איך להחליט (או אפילו איך למצוא את הדקים מביניהם), והאם אני בכיוון הנכון בכלל (האם כדאי דל, אולי כדאי להחליף מעבד, וכו'). מה דעתכם על ה-Vostro? הוא נראה הכי קל אבל די חזק, למרות שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך שלו, והוא רק 4 ג'יגה (לפחות באייבורי). המליצו לי גם על Lenovo Z40-70, אבל ק…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. הוא בעיקר משחק ושקט לא חשוב לו במיוחד. בניתי לו מפרט (יצורף בסוף) יש לי כמה הסתייגויות: 1. אם הספק יספיק 2. אם המעבד מגיע עם קירור. (לפי הדגם, שמתחיל ב"BX" זה מעבד בקופסא, משמע אמור להגיע מאוורר.) הנה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 923/905 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 348/341…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני יכול לקנות את המעבד i5-14600kf יחסית "בזול " 785 שקל , או לקנות את האולטרה איי 5 245K ב 1300 שקל או R7 9700X ב 1270 שקל , אני ממש מתלבט כל המעבדים יש להם ביצועים טובים על הנייר PASSMARK ה 245K יש לו את הביצועים הכי טובים אבל בפועל זה לא ככה ה 14600KF יש לו אחלה ביצועים החיסרון הענק שלו זה הצריכת חשמל 180W אם לא יותר ה 9700X בשיא המאמץ זה 88W ל 14600KF יש בעיות של קריסה ? מסכים כחולים ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אין לי הרבה נסיון עם מחשבים ניידים, ואשמח אם תעזרו לי לבחור אחד שיענה על הצרכים שלי. אני מחפש מחשב איכותי שיתפקד טוב לאורך התואר. אני לא מתכוון להקמצן עליו, אבל גם לא להשתולל עם הכסף שלא לצורך. אני מחפש המלצות לכמה דגמים בתקציב שלי ודגש על ההבדלים בינהם (לאן הכסף הנוסף הולך...), כך שאוכל להחליט אם שווה להשקיע יותר או פחות. * מטרות המחשב? ישמש אותי בעיקר בלימודים באוניברסיטה, לכן רצוי שיהיה קל ונוח להקליד עליו. סרטים ומשחקים לא כבדים הם מטרה משנית. * גודל המסך? 15.6". חשוב שיהיה מסך איכותי, עם זוויות צפייה רחבות, ושלא יהיה קשה לעבוד איתו בגלל השתקפויות. * רזולוציית המסך? 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי מאוד num pad, ובכללי שהמקלדת תהיה programm…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש מחשב נייד של HP עם המפרט הבא מארה"ב ב 7000 ש"ח כולל מיסים? 2gb ראם 100GB דיסקשיח 5400 מעבד 1.6 דואל קור 126MB dedicated כרטיס מסך 15.4 מסך
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין הרבה מה להסביר, אני מעוניין במחשב שייתן כמה שיותר ביצועים (במיוחד גרפיים) במחיר הזה (7K). ניתן לחרוג מהמחיר במקסימום 500 שח.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגעתי לשתי הצעות מחברת KSP והרי הן לפניכם: Acer Aspire AS6930G - 644G50MN CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB) HD 500 GB (5400 rpm) Display 16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut GPU Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated Optical Device DVDRW Super Multi Dual Layer Wireless 802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED Webcam ACER Crystal Eye Webcam Sound Card Dolby Digital + Subwoofer Card Reader 6-in-1 card reader Ports 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot OS Gen…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K, כנראה מסך 28״ של סמסונג (לא כלול במחיר). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש דבר כזה? צריך להכיל כונן דיסקים, כרטיס מסך סביר. עד איזור ה4K . עדיף של אסוס או דל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תקציב של 20 אלף ש"ח (גמיש). ייעוד: אתרי אינטרנט כולל הזרמת אודיו (רדיו) ווידיאו. נ.ב. יש לנו כיום שרת אחד (R610 דל) בחווה של נטויזיון בחיפה. תודה וחג שמח!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-