ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט עד 15,000 שקל....כולל מסך דק כולל הכל... המפרט לא בשבילי... ולא AMD הם מעדיפים INTEL... כולל מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים(פשוטים לא משהו רציני) עדיף שיהיה 1GB זיכרון וכרטיס מסך 7800GTX בקשר למסך שיהיה מסך דק 17 אינץ'... שיהיה ספק טוב ולא צריך מארז יפה שיהיה פשוט מסוגנן כזה.. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? מה שהכי טוב לפי דעתכם במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לרוב משחקים וגם קצת בphotoshop ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל הוא 19" TFT והוא כרגע על מ1024 על 768 והמקסימום הוא 1440 על 900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Battlefield Bad Company 2 GTA iv CSS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חבר שלי ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט לתחילת הסמסטר הבא. חשבתי לבוא ולהתייעץ איתכם ולשמוע רעיונות. כרגע אני חושב לכיוון מעבד 939 (3 או 3.2), לוח NF4, חצי גיגה של זכרון וכו. הוא אמנם מיעד את המחשב בעיקר לאינטרנט, סרטים ולימודים, אבל ישמח לשחק קצת FIFA בין לבין (הוא לא צריך 7800GTX אבל אני חשבתי על X550 - אלא אם יש לכם הצעה טובה יותר). גם בקשר למסך אני אשמח לשמוע דעות על מסך LCD 17 בעד ~1500 שקל (מה שמשאיר למפרט 2500 :-\ ). אפשר לגלוש קצת, אבל תשתדלו לא יותר מידי - יש גם שכר לימוד לשלם.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבדי אינטל : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעב דים : Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan לוחות אם למעבדי אינטל : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זכרונות : DDR III 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחים : Western Digital Caviar Black 640GB 7200RPM, 64MB, SATA III WD6402AAEX כרטיסי מסך : GIGABYTE GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E מארזים : Thermaltake V5 Black Edition Mid Tower Case VL70001W2Z (No PSu) ספקי כוח : Corsair AX 750W Gold Active PFC 12cm Fan Modular מחיר סופי אחרי הרכבה : 4870 כעיקרון זה המחשב שאני מעוניין למי שיש הצעות לשיפורים מוזמן לרשום לק…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד חשבתי היום לגשת לKSP גם עם מפרט שמבוסס על אינטל. אז אם מישהו יכול להכין לי מפרט שחזק באותה מידה ומבוסס על אינטל(לא משנה המחיר רק שיהיה שווה ערך למחשב הנ"ל אני אשמח. המפרט הישן: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 900 1 900 לוחות אם למעבדי ?AMD? MSI Price Units Total K8N Neo Platinum (s754) 770 1 770 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 400 1 400 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 880 1 880 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA 390 1 390 צורבים? CD Recorders Price Units Total Teac 52 x 24 x 52 (bulk) 160 1 160 מארזים? Price Units Total…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אלה תוכנות הפיתוח העיקריות שאני מתכוון להשתמש בהן. המחשב הישן שלי סוחב אותם בצורה סבירה, אבל אני רוצה יותר מהירות. בגדול GPU נחמד ואפשרות לפיתוח משחקים בגרפיקה כבדה גם אפשרות, למרות שהמיקוד שלי הוא בעיקר למובייל. אני עוד לא מביא מחיר, כי אני רוצה לפניי לדעת מה הם הדברים שיפיעו על בעיקר עבודה שותפת עם תוכנות פיתוח. ביצועים למשחקים ולGPU הם נחמדים, אבל הדבר הכי חשוב לי במחשב זה שהצד של הפיתוח יעבוד הכי חלק. זה אומר שפיתחת תוכנות הפיתוח, קומפלציה, לא להיתקע על הרד דיסק שמתעורר מתרדמת ודברים כאלה יותר חשובים. הווינדוס נתקע ונהיה איטי על הרבה דברים לא ברורים... למשל אתה פותח את אנדרויד סטודיו ופתאום הוא נתקע כי הוא מחליט לעשות משהו בHDD שישן בזמן …
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב (בלי מסך וציוד היקפי) למטרת גיימינג בתקציב של 4500 - 5000, וראיתי מפרט (http://www.skypc.co.il/pl_product~sky406~88~0.htm) שנראה לי מתאים לאחר קצת התאמות אישיות: מעבד Intel Core i5-760 Tray כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 8-8-8-21 HK כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL8D-4GBHK כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe + Just Cause 2 Coupon כמות: 1 http://ww…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בעוד כחודש לצורך לימודים. אע"פ שרובכם ככולכם לא ראיתם את שמי בהודעות פה בפורום, הגעתי לפורום לפני כחצי שנה, ומאז, מדי כל כמה ימים, אני טורח לנסות להתעדכן בהודעות החדשות ולצבור קצת ידע לצורך הקניה. התקציב הוא 6500 ש"ח, עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח (במקרה הצורך). השימוש שלו יהיה בעיקר במעבד תמלילים וקבצי טקסט (לעיתים די גדולים ועמוסים), וקצת גלישה באינטרנט. אע"פ שהשימוש הוא די בסיסי, אני רוצה מחשב כמה שיותר עמיד, ולכן רצוי שיהיה תוצרת של חברת Lenovo, מהקטגוריה העסקית. אני לא הולך להתנייד איתו בדרכים מדי יום ביומו, ולכן המשקל הוא לא פרמטר. כמו כן, זמן הסוללה לא צריך להיות יוצא דופן, מכיוון שיהיה לי מקור מתח זמן ברוב המקרים בהם אעבוד איתו. מסך מט…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אשמח בבקשה לעזרה, מכיוון שאינני בתחום כבר זמן רב ושכחתי הכל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך. קיים כרטיס 1080Ti. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש ורציתי לשמוע (לקרוא) קצת חוות דעת שלכם עליו. חשוב לציין שלא פתחתי אשכול לקבלת הצעה ממכם לפני קנייה כי הסתכלתי במשך כמה ימים פה על אשכולות של אחרים עם אותם תקציב ועם אותם דרישות בדיוק כמו שלי וחשבתי שלא אצטרך לפתוח סתם עוד אשכול. הדרישות בגדול היו: מחשב למשחקים כבדים - GTA 5, באטלפילד החדש וכל המשחקים החדשים, שירוצו על הגדרות גבוהות. ללא OC, ועם דרישות שקט ברמה סבירה. המסך הוא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 Intel Core i5-4670 TRAY Arctic Cooling Freezer 13 Gigabyte GA-H81M-S2PV Fractal Design Core 3000 USB 3.0 8GB Crucial Original DDR3 1600Mhz SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120GB 2.5" Sata 3 Western Digital Cavia…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 7K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עם יש משהו טוב אז לא לחסוך אבל בעיקרון לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה 7K לא מספיק. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים : מיעוד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול במפרט זה המסך שאני סגור עליו Dell U2311H. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים הכי עדכניים שיש. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף עד 3600-3800 אפשר גם לנצל הכול אם שינוי משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכמה עשרות שקלים, אם יש שדרוג משמעותי בקצת יותר אז אשמח אם תציינו את שני המפרטים, עם ובלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם המפרט הזה שווה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) צפיה HD 1080p, משחקים לא קלים ולא כבדים - הכוונה היא לא קרייסיס והכבדים למיניהם אם הוא מריץ חלק GTA4 אני מרוצה. * גודל המסך? מינימום 15" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI, לא מכיר יציאות נוספות שאני צריך. * בלוטות? לא חובה אבל מעדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל אני אעדיף שהוא יגיע עם מערכת הפעלה חינמית שתוזיל את העלות הכול…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, תעזרו לי בבקשה לבנות משהו טוב בתקציב הזה צריך מחשב כולל הכל - מקלדת,עכבר,רמקולים ומסך ההדגשים הם כאלה: AMD - הבנתי שהם יותר טובים יחסית למחיר היותר נמוך 1G זכרון צורב DVD מארז עם USB מקדימה/למעלה מסך LCD - כנראה שאני אקח את ה 730B של סאמסונג - אבל אם יש הצעות יותר טובות - בבקשה אגב, אם אתם יכולים להמליץ על חנויות יותר טובות/זולות אני אשמח לקבל מפרטים גם מהם - בחרתי בksp רק בגלל שיש סניף שלהם קרוב אלי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חבר קנה לאבא שלו מתנה מקרן 3d והוא רוצה לקנות לו מחשב נייד שיתאים להקרנת סרטי תלת מימד במקרן. המקרן הוא ViewSonic PJD5134 http://ap.viewsonic.com/np/products/projectors/PJD5134.php לגבי התקציב חבר שלי לא ידע להגיד לי כי הוא לא יודע מה טווח המחירים הרלוונטי. כששאלתי אותו הוא ענה "תקציב לא בשמיים..לא רוצים להשקיע ברבה מידי" להערכתי 3000 ש"ח אמורים להספיק. במידה ולא או ממש כדאי ניתן לחרוג תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, שוקל לבצע רענון למחשב קיים שמתלוננים בו על איטיות וכבדות. השימוש הוא אופיס ואינטרנט. הרעיון כפי שראיתי פה זה להחליף/להוסיף SSD של 120GB ותוספת זיכרון והתקנה טריה (כנראה 8.1) כמובן שהרעיון להוציא כמה שפחות כסף על השדרוג. האם כדאי לבצע את זה במקום להוציא עכשיו 2500 על מחשב עדכני ואם כן מה מומלץ לדעתכם? אז זה המחשב הקיים Dell Inspiron 1564 P08F: הכל מתוך CPU-Z Processor 1 ID = 0 Number of cores 1 (max 8) Number of threads 2 (max 16) Name Intel Core i3 330M Codename Arrandale Specification Intel® Core i3 CPU M 330 @ 2.13GHz Package (platform ID) Socket 989 rPGA (0x4) Northbridge Intel Havendale/Clarkda…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שלו: מעבד: Q8200 זכרון: 4x1GB DDR2 800MHz לוח אם: MSI P43-NEO-F כרטיס מסך: ASUS GF9400GT 1GB DDR2, יש DVI HDMI D-SUB קשיח: 320GB Samsung spinpont צורב: LG DVD ספק: EZcool 450W, מבוסס JSP (מה שבה אם המארז, מאוור 120 תחתון. מארז: EZcool H550, נמכר כזה פעם באיורי אם מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות. קירור: AC Alpine PRO 7, או יכול להרכיב ZALMAN, לא יודע מה עדיף למעבד הזה, הAC די גבוהה, הZALMAN נמוך ורחב. מסך, DAEWOO LM1910, יש D-SUB DVI וחיבור לרמקולים הפנימיים. הנייח הישן: מעבד: Pentium D805 זכרון: 2x1 DDR1 400MHz לוח אם: MSI PM8M3-V כרטיס מסך: OB S3 קשיח: 160GB ספק: Mustiff 400w כלשהו. מארז: משהוא פשוט בצע כסוף.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכם, אתם ממליצים על מחשב DELL M6800 מסך 17 אינץ? אני מחפשת נייד עם מסך גדול. יש לי אפשרות לקנות ב 2200 שח יד שניה. אשמח להלצות או הצעות אחרות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים הבנתי שמעבדי I3 מסדרת UM הם מעין "לייט", שכזה. ואני תוהה האם המחשב שפרטיו אדביק למטה יספיק לי לצרכי תכנות ופיתוח. הכוונה לבסיסי נתונים, ויזואל סטודיו 2010, תוכנות למודלים DFD וכו'.. הכוונה כאמור למערכות מידע. אנא רק מי מכם שמבין ובא מהתחום שיענה לי, כי מאד חשוב לי לדעת לגבי הדגם הספציפי הזה, שאני יכולה להשיג בהנחה משמעותית. לא להתפזר לצדדים ולדגמים אחרים תודה רבה מראש! נייד LENOVO EDGE 13.3" I3 4GB FamilyEdge 13 MTM02172YG Part NoNV12YIV ProcessorIntel Core i3-380UM (4T/2C, 1.33GHz, 3M L3) Memory2x2GB HDD500GB/5400rpm Optical DriveN/A GraphicsIntel HD Graphics Screen13.3 HD 1366x768 Glare - Matte Black WirelessIntel 1000 BGN (1x2) WWANEnabled Eth…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב הביתי שלי כבד (מארז + מסך 55קילו) ואני הולך למסיבות רשת אז החלטתי לקנות מחשב נייד יש לי 7000שקל והמחשב היחיד שראיתי שמשתלם ביחס עלות הוא ה ZEUS P4245GRPX מ ksp המעבד הוא 2.4ghz והכרטיס מסך r9000 השאלה היא , לקחת די וי די + צורב או 512mb ddr (הוא מגיע עם 256 ) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי לפורום שלום המחשב של עובד כמצופה, אבל הוא כבר ישן בצעתי לאורך השנים כל מיני שדרוגים כולל החלפת כונן SSB לאחרונה כרטיס המסך התקלקל ואני משתמש בכרטיס המסך שעל הלוח השאלה שלי למביני עניין וניסיון אם: אני מחליף לוח אם וגם, מעבד , זכרונות ואולי ספק האם מערכת ההפעלה WIN 10 ,תזהה את כל המערכות שהוחלפו ולא ידרש לפרמט ולהתקנה מחודשת כי יש לי על HD חומרים חיוניים, תוכנות אשמח לסיוע בברכה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים.. -תקציב 4000 ש"ח [ללא חריגה מעל זה... ] אני מחפש בעיקר מחשב שיוכל להחזיק מס' שנים קדימה.. חלק מאוד חשוב במחשב זה כ. המסך, רצוי עם תמיכה בDX10 ויכולת להריץ משחקים על רזולוציה כמה שיותר גבוהה [יש לי מסך LCD רחב 20 אינצ'..] -חשוב לציין שאני לא צריך כונן קשיח חדש...יש לי את שלי והוא מספיק לי. -כמו-כן, אין צורך בציוד היקפי [מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'] תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שמצוין בכותרת, זהו מחשב שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט. השקט ואורך החיים של המערכת חשובים. מה דעתכם על המפרטים הבאים: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 334+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1349 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-