עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by maormark,

מה עדיף משני מחשבים אלו אסוס http://hwzone.co.il/reviews/notebooks/asusk53e או דל http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-2310m.htm מה הייתם לוקחים? ומה עדיף מבחינת מפרט? מה היתרונות של אסוס על דל או דל על אסוס מבחינת חווית צפיה או נוחות?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 1520 ¤ 1 ALBATRON K8X800 Pro 580 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 333MHZ 630 ¤ 2 WD 120/7200 SATA 8MB 580 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LITEON DVDX16 210 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 A-top X-Blade Gaming Case 400W Blue 580 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה 80 ¤ 1 CREATIVE Inspire 5.1 T5400 720 ¤ 1 דעות הערות ושיפורים למיניהם יתקבלו בברכה... אגב, ללא אוברקלוק! העכבר יצטרף מאוחר יותר 510 מחו"ל.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by KarmicKoala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K, כנראה מסך 28״ של סמסונג (לא כלול במחיר). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חברה, זקוקה ללפטופ חדש לכבוד שנת הלימודים הקרובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן למתוח עד 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה סטודנטיאלית, SPSS ומאטלאב (הרבה...) משחקים ישנים סטייל הירוז וGTA, קריאת מאמרים, צפייה בסדרות וסרטים. משאירה 70 טאבים פתוחים ברגיל - אז שהמחשב ידע להתמודד עם זה. מתכוונת גם להתחיל ללמוד פיית'ון אז שיוכל להריץ סקריפט בלי לגמגם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ALMOGING,

מתלבט לפני רכישה אונליין באתר נייד נייד את הדגם הנ"ל מפרט: יצרן: LENOVO מעבד: Intel Core i7-7500U 2.7Ghz זיכרון: 16GB DDR4 2133Mhz דיסק קשיח: 512GB SATA SSD צורב DVD RW: יש מסך: 15.6 LED-backlit, Anti-glare רזולוציה: 1920x1080 מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: NVID…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by almog333,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 55' FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. שלום לכולם אני מחפש מפרט מחשב לילדה בת 8 לדברים בסיסים שלא יהיה רעוש כולל ציוד נלווה (מסך,עכבר, מקלדת ) התקציב הוא בין 2K-3K חשוב שהחנות תיהיה מאזור חיפה-קריות תודה לכול מי שעזור

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. מעוניינת בעזרה במפרט לקניית מחשב לבן שלי,מחשב למשחקים ובעיקר משחקי רשת כמו FLYFF ,אין לי תקציב גדול משהו בסביבות 1500 - 2000 שקל.לא צריכה ציוד היקפי ולא מסך ולא מערכת הפעלה, אלא רק לדעת מה אני אמורה לחפש . אשמח לקבל מידע ..בברכה מימי.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by e717,

חבר'ה, התייאשתי! לא ידעתי שבחירת מחשב תיהייה קשה כל כך ומאז שפנטיום 3 עבר אני כבר לא יודע כלום במחשבים בכל מקרה אני צריך 2 מחשבים אחד ביתי רגיל למשחקים וורד אינטרנט לא רציני והשני משרדי שגם יעבוד עם אינטרנט וגם עם תוכנות גרפיות (autocad) וכו' בקשר למחשב הבייתי חשבתי ככה: מעבד: אין לי מושג!! אני לא יודע אם AMD או אינטל בכלל חשבתי שרק אינטל וAMD בכלל לא טוב וכנראה שזה לא נכון, אני רוצה משהו כמו 3.0 ג'יגה אני לא יודע איך זה הולך בAMD תמליצו בבקשה לוח אם: זה לא כל כך חשוב כמו שהבנתי רק שיהייה בלי כרטיס מסך מובנה אבל כרטיס רשת וכל מובנים רצוי. אני יודע שזה קשור למעבד לכן לא רשמתי איזה אני חושב זכרון: בקשר לזכרון הבנתי שDDR 400 זה האחרון, וכנראה שאני אקח אחד של 512MB אבל…

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by FearThis,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=PTHT4.3 אני צריך מחשב הכי זול שאפשר לצורכי : - סרטים (צפייה) - שירים (שמיעה) - אינטרנט, המחשב הנוכחי מאט לי את הקו לדעתי. - משחקים, לא ברמה של עוד 3 שנים מה שהולך עכשיו + בקיצור מה שאני צריך זה מחשב שפועל "חלק" עם זיכרון (HD) גדול. הייתי שמח להצעות. תודה, FearThis

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אחר צהריים טובים לכולם... אחי הוא סטודנט והוא רוצה לקנות מחשב נייד . בבנק לאומי יש מבצע של מחשב נייד + מסך 17 אינצ' LCD של IBM (גם המחשב וגם המסך) המחיר הוא כ7,500 ש"ח. הנה קישור לאתר המבצע: http://www.leumi.co.il/Leumi/Article/0,2777,125784,00.html רציתי לדעת את חוות דעתכם על חבילה זו??? נ.ב בנוסף אם מישהו יודע? איזה כרטיס מסך יש למחשב הזה??? בתודה מראש אלדד כהן.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אוקיי .... מה אני בעצם רוצה...דבר מאוד פשוט אני רוצה שמי שיכול לעשות את זה ברצינות יבנה לי מפרט של מחשב 64 ביט עכשיו מה שאני צריך זה בסך הכל מעבד,לוח ועם הזכרונות שונים מ-32 ביט אז גם זכרונות..כל השאר יש לי ומי שמביא מפרט שיתן גם אתרים או מספרי טלפון של המקומת שמנם אפשר להשיג את מה שהוא רשם תודה רבה רבה למי שעוזר

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Tomer Peretz,

שלום רב מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח פלוס מינוס.. חשוב לי שיהיה עם מעבד i5, כרטיס מסך של nvidia, יציאת HDMI, ודיסק קשיח של 750GB לפחות.. המחשב יהיה בעיקר לעבודות הגשה, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים/סדרות.. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אין צורך בכונן קשיח, ציוד היקפי. מערכת הפעלה אני עוד לא סגור אם צריך או לא אז בינתיים שיהיה מחוץ לתקציב. חשוב לי שהמחשב יחזיק זמן רב, ושיהיה שקט. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by amitbaz,

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]BX80646I54590[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪923/905[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H81M-HDS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪232/227[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td][/td] [td…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב. הוא בעיקר משחק ושקט לא חשוב לו במיוחד. בניתי לו מפרט (יצורף בסוף) יש לי כמה הסתייגויות: 1. אם הספק יספיק 2. אם המעבד מגיע עם קירור. (לפי הדגם, שמתחיל ב"BX" זה מעבד בקופסא, משמע אמור להגיע מאוורר.) הנה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 923/905 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-Pro4 - ASRock - Socket LGA1150 CPU (Haswell, Broadwell) support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 M... כמות: - 1 - 348/341…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yosi b,

יש דבר כזה? צריך להכיל כונן דיסקים, כרטיס מסך סביר. עד איזור ה4K . עדיף של אסוס או דל

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by karin202,

אני מנסה להבין מה ההבדל בין registers לבין cpu cache? אם מישהו יכול לתת לי הגדרה לכל אחד מהם ומה ההבדל בינהם זה מאוד יעזור לי ! תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך אז צריך, אפשר עד 500 שקל יותר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? קודם כל משחקים. חוץ מזה אני גם ממיר סרטים בשביל צריבה ל-DVD או לצפייה בפלייסטיישן 3 (מעדיף לראות סרטים על טלוויזית HD בסלון מאשר על מסך המחשב). מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב אז מן הסתם גם תכנות. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. מלבד משחקים, ConvertXtoDVD ו-MKV2VOB בשביל המרות סרטים ובעתיד גם עורכי קוד / סביבות עבודה לתכנות. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכם אני דיי חדש פה ואני חייב לציין שהפורומים שלכם ממש מרשימים ומקיפים הכל בכל הנוגע לידע והבנה, אז ישר כוח לכל המומחים פה. אז ככה אני לא כזה מבין גדול במחשבים ובאמת שזה עולם דיי זר לי אך לאחרונה דיי ה׳תחלתי להתעניין, ובעיקר במשחקים, כך שהמלצותיכם פה יהוו גורם מכריע ברכישת המחשב שבו אני מעוניין . אני צריך מפרט למחשב חזק למטרת משחקים שיעלה לי את כל המשחקים החדשים שיש כיום בשוק ,בגרפיקה הכי גבוהה, במחיר שנע בסביבות ה 4000-4200 ללא מסך . כמו כן שמעתי מחבר על אפשרויות עתידיות להוספת כרטיס מסך נוסף על מנת לחזק את עוצמת הגרפיקה, כך שאפשרויות אלו בהחלט מהוות שיקול מבחינתי לעתיד , אז אם אפשר שהמפרט יהיה עם הכנה לאפשרויות אלו, דומני ששמם (sli ו- crossfire) תתקנו אותי אם אני…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות מחשב , יש לי מקסימום 5 וחצי אלף שקל , אם אפשר רצוי 5... אממ .. הכנתי מפרט פחות או יותר אבל אני לא יודע אם הוא טוב .. מתאים , ואם הוא שווה במחיר הזה.. אני רוצה מחשב שיהיה חזק למשחקים הכי טובים שיש... אני קצת מתכנת ...אני מתעסק בגרפיקה טיפה , ושומע הרבה מוזיקה במחשב , וכל השטויות הקטנות זה העיקר.. אני יביא את המפרט שהכנתי ואם אתם יכולים תשנו לי אותו לדברים הכי טובים ולרשום ליד כל דבר איזה חלק הוא , כי אני לא ממש מבין בזה , בנוסף אם אפשר תביאו לי גם דגם של מארז ותגידו לי איפה אפשר לרכוש אותו ... זה לא כולל מסך , מדפסת , מקלדת , עכבר ...אבל כולל צורב..אוקיי הנה : לוח אם - intel D975 xBx(bad axe) s775 DDRII 667 2xpci מעבד - core2duo e6400 1066mhz s77…

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום כולם. אני מתכוון לקנות מחשב נייד, לצרכי עבודה, וצמצמתי את האפשרויות שלי לשני מחשבים: מחשב ראשון: מחשב שני: אני מתכוון להרחיב את האחריות של המחשב הראשון ל-3 שנים, מה שאומר שההפרש במחירים הוא 200 ש"ח. כלומר, לא מאוד משמעותי (אני מודע לכך שהמחשב הראשון מוחדש). המחשב מיועד לצרכי עבודה, ויפעיל באופן קבוע תוכנה כבדה יחסית (SPSS), ובמקביל גם דפדפן (עם לשוניות מרובות פתוחות, בקלות מגיע ל-10), WORD וענן (אני משתמש ב-MEDIAFIRE). ייתכן שיופעלו במקביל גם EXCEL. איך שאני רואה את זה, המעבד של המחשב הראשון הוא טוב יותר משמעותית (אם כי CPU BOSS לא מסכים איתי, ובאופן מוזר לא הגיע להכרעה ביניהם). אבל הזיכרון של המחשב השני טוב יותר משמעותית (תקנו אותי אם אני טועה, אבל הוא במהירות גבוה…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי, אני נוסע לטיול לכמה חודשים ולצערי אני צריך להיות מחובר בחלק מהזמן הזה ללפטופ אני מחפש משהו פשוט שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, טיפה פוטושופ (שימוש רגיל בפוטושופ לא משהו רציני) וממש טיפה עריכה של סרטונים (לחתוך מוידאו כמה פריימים ולשמור לא משהו כבד) - סוללה שתחזיק לכמה שיותר זמן (חשוב!) - לא חייב מערכת הפעלה ביחד אין לי בעיה להתקין לבד - לא כבד ושקל להתנייד איתו. (חשוב!) - בגדול אני לא יודע איזה גודל לקחת. אני מתכוון לקחת אותו בתיק של עד 30 ליטר שיהיה איתי רוב הזמן וממש לא בא לי להכביד עליי עם זה. גודל שאתם חושבים שיהיה לי סבבה איתו וגם לא קטן יותר מדי. - אחריות אם זה לא מוסיף הרבה על המחיר אז כמה שיותר זמן יותר טוב (אופציונלי) - כמה שיותר זול יותר טוב אבל…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום לכולם,אני מחפש מחשב למורה עד לתקציב של 3500 ללא מערכת הפעלה.אחרי חיפוש מתמשך הבנתי שמומלץ לקנות מחשב מסוג Dell, אך קשה היה ל להתעלם ממחירו וממפרטו העשיר שהמחשב הזה מציע יחסית למחירו הנמוך:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19550מה דעתכם ? האם הוא מומלץ או יש כאן משהו שאני מפספס, כי כל שאר המחשבים שראיתי עם ssd ועם i5 מתחילים ב 3k.יש עוד אחד שעניין אותי, אומנם אין פה ssd אבל ברור שאני מתכוון להוסיף:http://ksp.co.il/?select=.268..271.....t=&store_real=מה אומרים המומחים ??תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אורח צופיה
    Started by אורח צופיה,

אהלן, מתחילה שבוע הבא לימודי הנדסת חשמל וצריכה ייעוץ בנוגע לסוג מחשב נייד ונתונים טכניים שלו שכדאי לרכוש שיחזיק מעמד הרבה זמן ויהיה נוח. במהלך השנה אלמד ואתעסק הרבה בתכנות (ולכן גם מעדיפה שתהיה מקלדת מלאה). בגדול התקציב שלי עד 2500 (אבל אם יש הבדל איכות משמעותי יכולה להגיע עד 3000). יש המלצות לגבי דגם מחשב רלוונטי, גודל מסך שעדיף, סוג מעבד וכו'? אגב, המליצו לי על סדרת dell vostro, מה אומרים?מומלץ? תודה רבהה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.