עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום וברכה, לאחר שהסתכלתי במדור המיוחד של הרכבת המחשבים ולא מצאתי את מה שאני מחפש, אני פונה אליכם. אני מעוניין במחשב לצרכים משרדיים בלבד - אינטרנט, אופיס וכו'. העדיפות שלי היא למחשב עם כונן SSD. לא חייב צורב. אין צורך בעזרים נלווים. רק מחשב עצמו (ללא מסך). אשמח אם תצרפו לי הרכבה של מחשב שיתאים לי בסביבות מחיר של 1,600 שקל + - . אני מעוניין לקנות את המחשב מאייבורי, אז אם אפשר להרכיב מחשב באתר שלהם זה יעזור לי מאוד! תודה רבה חברים!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by BlindFaith,

היי. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג. הרכיבים החשובים: מעבד: i5 3550 כרטיס מסך: HD 7800 ספק corsair gs600 זכרון 8gb לוח אם: asus p8h77-m pro אם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת. בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך). תודה מראש, לאור.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מעבד : Athlon 3700 PLUS BOX לוח : ECS+ATI 939 כרטיס מסך : X300 PCIE זיכרון : 256MB * 2 = 512 DUAL CHANNEL HYNIX כונן קשיח : WD 160 GB צורב : NEC 3550 1.44 מארז : FRONTIER SPORTING 500W REAL W מחיר : 2500 ש"ח {: בניתי את המחשב מרכיבים הכי טובים שיש כרגע לספק שלי אז בלי הערות " כפול ליבה בלה בלה " או כל הערה אחרת ...תודה. יש טובים מהמפרט הזה אבל אני בטוח שזאת עדיין מערכת חזקה {: נ.ב. הספק שלי בשלב הזה לא מחזיק מעבדים כפולי ליבה של AMD רק אינטל ו..אני מעדיף את החד במחירים שיש כרגע .

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ~Pizza~,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Gaming וקצת וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GW2 GTA5 וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell ultrasharp אני מניח. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by b00h,

שלום לכולם... חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש, התקציב שלו הוא 4,500 ש"ח. הוא מעוניין במחשב כולל מסך (לא סוגר כרגע על מקלדת ועכבר, מאמין שלא, אבל נצא מנקודת הנחה שלא צריך), והכוונה שלו שהוא יוכל לשחק במשחקים כבדים (לדוגמא - Resident Evil 5, GTA IV, וכו'...). מחשב שכולל מסך למטרות כאלה, התקציב יספיק בשבילו? בנוסף, כדאי לו לקחת מסך רחב למשחקים, או שעדיף מסך רגיל (4:3)? אשמח אם תוכלו להציע מפרטים, תודה מראש. נ.ב אם אפשר המלצה על חנות באיזור ראשון לציון כדי לקנות ממנה (מעדיף לא מ-Ivory או KSP).

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by jossi_t,

שלום, אני מעדיף משהו מבוסס AMD. המסך שאקח יהיה כנראה LG Flatron F700P (עם USB Hub ), אני צריך הכל , כולל צורב. איך הערכה של עכבר ומקלדת של Microsoft ב - 155 ש"ח (האם עדיפה של מה שהצעתם במפרטים המומלצים?) העבודה המשרדית מסתכמת ב - Office ..(אולי קצת גרפיקה) האם כדאי לי Chaintech ו - 512 מגה זיכרון או GigaByte ו 256 מגה ? המלצות והערות בכל נושא תתקבלנה בברכה. זה מה שהכנתי בינתיים: CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU [ ¤ 348.9 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 495.89 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 301.14 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 6CU CPU Cooler for A…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם, מעוניין במחשב ביתי באיזור 3000 ש"ח כולל מסך ומקלדת / עכבר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 אם ממש חייבים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, תכני HD, וגם שימוש ביתי קל (אינטרנט, וורד). יש NAS בבית לא צריך דיסק גדול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by InFiNiTi,

זהו הוחלט על מחשב חדש הE6300 הישן וה8800GT עוברים לאחי ואני בכיוון של מחשב חדש אני מנסה להכניס בתקציב I5 וDDR3 יש לי מסך 22" (1650x1050) אני לא מתכוון לבצע OC שיהיה שקט נורמלי...הכי שקט שאפשרי בתקציב ושלא יפריע לחלקים האחרים.. אגב, ההארדדיסק צריך להיות הכי קטן שיש (160GB של סמסונג) כי הוא ילך לאח שלי ואני אקבל את ה160+320 שיש לי על המחשב הקיים אני גם צריך כרטיס מסך חזק על מנת להריץ את FSX (סימולטור טיסה די כבד) בצורה טובה אין צורך בציוד היקפי , חוץ מצורב זול שיכנס למחשב של אחי או שיהיה כבר שלי.. בניתי אחד משלי מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪520 כמות:1 http://www.skyp…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MaorSwan,

עד היום לא היו לי שום בעיות עם מצב שינה.. ופתאום בימים האחרונים בכל פעם שאני סוגר את המחשב ועובר למצב שינה עם 100%, אני מתעורר בבוקר עם 2-5%. בדקתי בהגדרות והוא עדיין מוגדר על זה שאם סוגרים אותו הוא יגיע למצב שינה. למה לעזאזל הסוללה נטחנת כ"כ במצב שינה?! לא הייתה עם זה בעיה קודם..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרוטולס, קיובייס ואבלטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי N55SF של אסוס. יש פיתרון פשוט?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 80-85 % משחקים 15-20 % עבודה עם תוכנות Solidworks ו matlab וכמובן כל הדברים הרגילים אופיס וורד וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מכיר כל כך אני רק חוזר לשחק עכשיו אז נאמר של…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום רב, ברשת באג יש הנחה של כל הניידים של HP, ועבורי זו אחלה הזדמנות לרכוש נייד (אני כבר הרבה זמן מחפש) אני אשתמש בנייד בעיקר לעבודות משרדיות, גלישה אינטנסיבית באינטרנט, מדי פעם פוטושופ וסרטים. אני מתלבט בין מעבד i5 ו-i3. יש לציין שאני כביכול מזדכה פה על המע"מ פעמיים, פעם אחת הנחה של בערך 14% כי מורידים את המע"מ מהמחיר (גם אני חשבתי שמורידים 16 אבל יוצא שמורידים בערך 14 כשמדובר בהורדה באחוזים) ואני מזדכה שוב על המחשב מאחר ואני עוסק מורשה (הפעם על מלוא עלות המע"מ) אני לא יודע כמה באמת אני צריך מעבד i5, השאלה היא מה ההבדל בצריכת הסוללה בין 2 המעבדים, עוד דבר האם יש הבדל ניכר בצריכת סוללה בין HD 7200 ל 5400 RPM? כמה זמן לדעתכם הסוללה תחזיק בכל אחד מהניידים? יהיה הבדל משמע…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ThePorscher,

שלום לכולם, אני מחפש לפטופ (או אולטרה-בוק - אף פעם לא הצלחתי להבין איפה בדיוק עובר הגבול ביניהם), לשימוש של סטודנט במחיר של עד 5000 ש"ח. יש עדיפות לקנייה בארץ, אבל אני יכול לקנות גם בארה"ב אם יש סיבה ממש טובה. תשובות לשאלון: מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט, office), צפייה בסרטים, תוכנות סימולציה למיניהן (מטלב, orcad וכו'). ממש לא משחקים. גודל המסך: 15.6 בלבד. לא משנה אם מבריק או מט. רזולוציית המסך: 1920x1080 בלבד. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מאוד מאוד מאוד רצויה מקלדת הכוללת NumPad. אין צורך במקלדת מוארת. משקל רצוי: חשוב שיהיה קל יחסית. רצוי בסביבות ה-2 קילו. בכל מקרה לא יותר מ-2.5 קילו. האם נדרש זמן סוללה ארוך: רצוי מאוד. הייתי מקווה למשהו באזור ה-4-5 שעות. האם יש…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4C800-E(875P)SATA,GBL זכרונות? DDR 400 Price Units Total MB Kingmax BGA 570 2 כרטיסים כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total - כרטיס מסך נוסף למחשב הישן RADEON 9200 VIVO, DVI 128MB כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600XT TV,DVI 256MB דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 80GB (8MB) SATA כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total LG X16 (box) ציוד רשתות? Price Units Total - קישור בין שני מחשבים ביתיים - למחשב הישן אין כרטיס רשת Cable RJ45 5m non cross Zonet 10/100/1000 Gigabit מארזים? Price Units Total ATX MIDI 4…

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לוח אם - P5W64-WS-PRO Asus כונן קשיח - WD2500YD Western Digital - ן 250 GB ן 16MB BUFFER ן SATA זכרון - DDR2 1024MB 667MHZ CL5 Kingston - כפול 2 מסך מחשב - L1970HR LG - ן 19 אינץ' מעבד - Pentium D 945 Box Intel מארז מחשב - M-100A JSP-Tech מאוור למעבד - Zalman 9700 ובנוסף כונר DVD צורב - (איה אתם ממליצים? כונן שקט - לא מרעיש בעבודה ובצריבה..) שאלה לגבי המעבד: החלטתי אחרי התלבטויות רבות להישאר עם פנטיום D ולא לעבוד ל Core 2 Due . האם 945 D המענה המושלם לרכישה כמעבד או שללכת על אחר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני בחיפוש אחר מחשב נייד לקראת שנה"ל הבאה עלינו לטובה. עקרונית, המחשב אמור לשמש סטודנט. הצרכים העיקריים שיהיו לו הם: אינטרנט, עבודת משרד, מוזיקה ,סרטים וגם קצת משחקים (NFS וכדומה). יש לי כמה מגבלות: 1. שלא יהיה לו יותר מדי משקל. 2. מסך שלא יעלה על 14" (נראה לי שזה כיוצא מתכונת המשקל). כמה שאלות: 1. האם החיפוש אחר מחשב נייד הוא כמו החיפוש אחר מחשב נייח? אם לא, מה הכי חשוב במחשב נייד? 2. מסך מבריק\לא מבריק. מה היתרונות ומה החסרונות? מה הכי משתלם? 3. מהי החברה המומלצת למחשבים ניידים? תודה לכולם על העזרה!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by JustNo,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש בתקציב של עד 8K , כמובן שעדיף פחות כמה שאפשר. אני עובר משימוש בלפטופ כמחשב עיקרי למחשב נייח לאחר התלבטויות מכיוון שהגעתי למסקנה שהחלק הכי חשוב לי הוא אופציות השדרוג שהרבה יותר מגוונות בנייח. המחשב ישמש לתכנות כבד כולל וירטואליזציה וכו' , לכן המעבד שנבחר יהיה i7 6700K (הK לאו דווקא בגלל ה OC אלא בגלל תדר הבסיס הגבוה יותר). כמו כן אני יודע שאצטרך 16GB זכרון (DDR4 כמובן) , SSD בגודל של עד 250GB וכונן קשיח בגודל של לפחות 2TB (אם נשאר תקציב אז 7200rpm,אם לא זה פחות חשוב) . - אין לי מושג לגביי קירורים למינהם - לא למעבד בפרט ולא למחשב בכלל,לכן אני אשמח אם תסבירו את הבחירה שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. למה המחירים עולים? המעבד intel core ‎2‎ dou e7200‎ tray ‎‏ עולה עכשיו 578 אני חושב במקום 445 מה שהיה לפני חודש . וגם הוא עולה יותר מהe7200‎ box ‎‏ ‏ למה? ומה עדיף לקנות את הbox ‎‏ או את ה tray?‎

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by itziknaim,

מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במובי מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .

23. שלום. השאלה היא לגבי Toshiba L50-B-1MC. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד של אינטל, ואחד Radeon™ R7 M260 2GB. ב-Bsplayer, כשרואים סרט על מסך מלא, יש המון קרטועים. זה לא קורה בתוכנה אחרת. יש דרך לוודא שכרטיס המסך הפעיל הוא אכן הRadeon ולא הIntel? אולי יש למישהו רעיון אחר למה זה קורה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by saarxee,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4900, לא 5000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת ואפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 העתידי וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by who_Cares,

אני צריך מפרט זול וטוב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה, אינטרנט וקצת משחקים אני עדיין לא סגור אם לקחת אינטל או AMD אז בבקשה להציע גם לזה וגם לזה יש לי כסף אבל אני רוצה לקנות רק מה שהכרחי חשבתי אולי להשקיע בלוח אם ובזיכרון ולקנות מעבד חלש ולהחליף אותו יותר מאוחר לא צריך מסך נא להציע חלקים יעילים, אני לא רוצה לקנות משהו שלא יעזור כ"כ ורק יעלה הרבה כסף. תודה מראש לכל מי שיעזור לי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים