עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by khailsh,

שלום, ברצוני לרכוש אולטראבוק לעו"ד מתחילה, הדרישות הן: 1. חיי סוללה ארוכים 2. מסך טוב עם זווית צפיה טובה ורזולוציה סבירה (לא חייב) FHD השימוש הוא עבודה משרדית נטו וגלישה באינטרנט וסרטונים. המחשב יבלה הרבה רחוק ממטען. המחשב לא ישמש למשחקים, לא יחובר לטלוויזיה. לא צריך נפח אחסון גדול. הרכישה אפשרית גם בארה"ב. חשבתי על מקבוק אייר החדש עם מעבד אינטל החסכוני. אבל המשתמש מעדיף OFFICE רגיל ולא OPEN, האם יש חלופה מקבילה עם ווינדוז? התקציב הוא 5K ש"ח. אבל אם יש יותר זול עדיף

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by booyxx,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. לא מיועד לאוברקלוק, מיועד לשימוש כללי, התקציב הוא 2000 פלוס מינוס, שקט לא רלוונטי. צריך מפרט כמה שיותר משתלם במחיר הזה בסיס AMD או INTELL לא כזה משנה.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) visual studio .matlab וכו'.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Ronthekig12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן בלי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : בעיקר BFBC 2 , Crysis 2 Homefront וכאלה מישחקים כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום חברים, קניתי את ה- 1564 החדש של דל ואני רוצה להעביר קבצים דרכו לפלאפון בעזרת ה- BLUETOOTH ואין לי מושג איך עושים את זה..! אני משתמש ב- Windows 7 32-bit ובביוס ה- BLUETOOTH מאופשר. ניסיתי שיחפש התקנים חדשים דרך הקונטרול פאנל (בתקווה שימצא לי את ה- BLUETOOTH) אבל ללא הצלחה. חיפשתי גם דרייברים באתר של דל, אבל אין לוינדוס שלי. איך לעזאזל אני מפעיל/מתקין/מאפשר את ה- BLUETOOTH הזה???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Toshiba Satellite A300-1MM http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10476 מחיר 3800 ש"ח יתרונות: מערכת הפעלה, 3GB זיכרון. אחריות: שנתיים מפעיל. חסרונות: אין HDMI אבל יש S-VIDEO. מצלמה 1.3MP DELL STUDIO 2.0 T3200 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm מחיר 4200 ש"ח יתרונות: HDMI, מסך LED. מצלמה 2MP אחריות: 3 שנים. חסרונות: ללא מערכת הפעלה, 2GB זיכרון. לשניהם אותו מעבד וכרטיס מסך, HD וכו'. השימושים הם לאופיס, אינ טרנט, אימיליי, הורדות, וצ'אטים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. כבר תקופה ארוכה אני מתכן על נייד חדש אחרי שהמיני נייד שלי קרס והתפגר השאלה שלי האם כדיל לקנות בבאג לשלם עוד 10-20% יותר ומיבא מיבואם רשמי של אסוס מאשר במקומות אחרים כמו KSP למשל שלרוב מיבא מיבוא מיובן צדדים שלא תמיד מכבדים אחריות שהם כביכול נותנים). בגדול הדגם ששמתי עליו שני עניים גם מקריא פה זה הU35 שמקבל ביקורות לא רעות ביחס למה שהוא נותן, שהדגם בKSP יקר ב100 שקלים וחזק מעט יותר במעבד. הוא מיועד להריץ סרטים, גלישה, ומשחקי מחשב לא הכי כבדים בעולם כמו FM2011...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Oz.,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיקה ושימוש ביתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. בוקר טוב, מה דעתכם על המחשב הזה? Dell Vostro 5470 VM-RD33-7217 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13330 כמה שאלות שיש לי ואשמח אם תענו- 1.המעבד שמסתיים עם האות U הוא עדיף ממעבד שמסתיים עם האות M? האם זה המעבד הכי חזק שיש עםI5? 2.הזכרון הוא קטן האם ניתן להוסיף עוד 250GB? או שזה או זכרון רגיל או SSD ? 3.מה החסרונות במחשב זה ומה היתרונות? 4.אם אני יוסיף עוד 500-700 ש"ח האם ניתן לרכוש מחשב טוב יותר מבחינה משמעותית? אני מחפש מחשב בעל מסך 14-15.6' מסך מגע(אלא אם כן תשכנעו אותי אחרת) זכרון-8GB RAM, והייתי שמח שמערכת התקנה תותקן על SSD אחרי ששמעתי שמכם שזה דבר טוב הארד דיסק של לפחות 500 GB שימושים עיקריים- לימודים,אינטרנט,סרטים,אופיס Photoshop, VEGAS משחקים-N…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Freemee,

בשעה טובה קניתי מארה"ב מחשב DELL E6400. המחשב בהכנה וישלח ליעד שאאסוף אותו משם בבואי לארה"ב בקרוב. קניתי כמו שכולם אמרו את האחריות של NBD 3 YEARS. כולם דיברו על הטופס הזה של העברת אחריות. משהו יודע איך אני משיג אותו? אני צריך לדבר עם משהו פה בארץ בשביל להשיג את הטופס? או ש DELL ארה"ב? משהו עשה את זה ומוכן להסביר על התהליך. זה יגיע אולי באריזה עם המחשב? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by galofek,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus k53sv ואני מעוניין למכור אותו כדי לקנות מחשב נייח וטוב יותר לגיימינג.. ובשביל זה אני צריך לדעת כמה הוא שווה.. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה מראש , גל. אנא צרו איתי קשר גם במייל: galofeknew@gmail.com - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב עבר החלפת מסך (לאחר שהקודם נשבר קצת) והוא עומד לעבור פירמוט פעם ראשונה. חוץ מזה הוא במצב מצויין והוא בן 3 בערך.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. זה מחשב שקיים ב KSP הוספתי כמה שדרוגים https://ksp.co.il/t/T1a8eT היית משנים משהו? מוסיפים? מורידים? אני רוצה את זה לגיימינג ברמה סבירה ב 1080P ולשימוש כללי, אני צריך SSD רק בשביל לשים עליו Windows

15. Started by FearThis,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=PTHT4.3 אני צריך מחשב הכי זול שאפשר לצורכי : - סרטים (צפייה) - שירים (שמיעה) - אינטרנט, המחשב הנוכחי מאט לי את הקו לדעתי. - משחקים, לא ברמה של עוד 3 שנים מה שהולך עכשיו + בקיצור מה שאני צריך זה מחשב שפועל "חלק" עם זיכרון (HD) גדול. הייתי שמח להצעות. תודה, FearThis

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by avivnet,

1. מה התקציב המקסימלי?גג 3000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים כבדים אבל בקושי, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:מוסיקה באיכות טובה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.סרטים והרבה HD בלורי ברמה גבוה ושיראו חלקק... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים.זיכ…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by J0n1,

שלום לכולם, כיף לחזור לפה אחרי זמן רב של חוסר פעילות הXPS שלי לא סוחב כ"כ את התוכנות הנ"ל ואני מחפש מחשב נייח שיעשה את העבודה. בנוסף בעתיד ארצה להתחיל להשתמש גם במדפסת תלת מיימד ואני מניח שגם לזה צריך מחשב יותר חזק ממה שיש לי. ראיתי את המפרט המוצע לדרישות האלו באתר, אך יש לי כמה שאלות (וכמובן אפרט על הדרישות שלי) הבנתי שמומלץ מאוד להוסיף כרטיס גרפי שישפר את הביצועים והעבודה, והבנתי גם שלא כל מעבד וכרטיס גרפי הם אופטימלים לתוכנות הנ"ל (משהו בשיטת העבודה שלהם) אך בהצעה הזאת לא מופיע כרטיס. אני אשמח מאוד להשתמש בלוח אם mini/micro ATX בשביל לחסוך מקום אך פה מגיעה הפונקציה של גודל ומחיר, ואני מניח שגם הביצועים משחקים פה תפקיד. אין לי…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי, המחיר הזה למחשב עם נתונים כאלה נראה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי - אני מתפתה לקנות.. שווה או שאני מפספס משהו? יש בעיה עם האיכות של Acer? בלי קשר - התמיכה בארץ עובדת אם אני קונה מאמאזון? תודה רבה למי שעוזר!! https://www.amazon.com/Acer-i5-8265U-Keyboard-Fingerprint-A515-54-51DJ/dp/B07RF2123Z

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום לכולם. מעוניין להחליף מספר רכיבים במחשב עקב BSoD והתיישנות מורגשת. אשמח לייעוץ. קצת רקע למי שמוכן להשקיע: ספויילר בשנת 2008, בימי SkyPC האגדיים הרכבתי לעצמי מפרט מבוסס i7 920. עד היום שדרגתי את רוב הרכיבים חוץ מלוח אם, מעבד וספק כוח. חייב לציין שגם היום המחשב עובד מעולה. הבעיה היא כנראה legacy drivers שווינדוס 10 מספק עבור הציוד הזה + התיישנות בעיקר של לוח האם וה-BIOS שלו. מרגיש shaky אפילו בצפייה ב-Twitch עם גוגל כרום (שהוא בעצמו לא ממש מציאה). אני מקבל מדי פעם BSoD בצורה די רנדומלית וללא Minidump או הודעת שגיאה ספציפית, אבל אחרי בדיקות קטלגתי את הבעיה כחומרתית או כדרייבר legacy בעייתי. ה…

20. תקציב: עד כ-6000 ש"ח (ניתן לחרוג קלות) מטרה: לימודים בעיקר (מדעי המחשב), קצת משחקים. גודל המסך: 15.0 - 15.6" רזולוציית מסך: רצוי FHD מעבד: רצוי I7 דור 3 משקל רצוי: כ-2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, אבל תמיד טוב שיהיה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות: לא נדרש גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB ומעלה, HDD, 7200RPM כונן CD/DVD, צורב: רצוי שיהיה כונן DVD וצורב (אך לא חובה עבור הצורב). כונן Blueray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להכניס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש העדפה לחברה כלשהי: לא

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף להיות בטווח של 4-5 ולא לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה? עריכת צילומים ועבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה.מחשב עבודה בעיקר פוטושופ ולייטרום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – מסכים 24 אינץ מסך ראשי ומסך 21 לצידו 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אז ככה, אני כמעט סגור בקשר למפרט, אני כנראה אביא חלק ממנו מניו אג בעוג פחות מחודש, כשאמא שלי תהיה בחול אז הנה זה: מנ New Egg - A64 3200+ OEM Albatron X8X800 Pro II 2x512 Buffalo Technology w/ CH-5 chips. Sapphire R9800Pro ~800$ ואני קונה בארץ: WD 80GB SATA 8MB Buffer Black flopy, black liteon DVD ומארז + ספק: חשבתי על: ה SuperTalent, אבל הוא דיי כבד, למרות שהוא דיי יפה ויש לו 5 מאווררים. 544 ש"ח ה Radimax, הוא יחסית קל, אבל הוא לא מאונדז (Andozied), ויש לו מקום לחמישה מאווררים, הוא מגיע עם שלושה _אני אוסיף 2) 400. ה Antec Lanboy, שיש לו מראה נקי ויפה, וקירור יחסית טוב לפי הביקורות, אבל יש לו מגרות לHDים ועוד... 670 ש"ח. איזה מהם עדיף? אם אני אקנה בארץ בסוף, אני אקח 3000…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by oriki9999,

שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום רב! במפרט לגיימר, כדאי לקונת מעבד או לוח שמובנה בו כרטיס גרפי, ולשלב כרטיס גרפי נוסף נפרד ולהשתמש בשניהם? או שעדיף להשקיע בכרטיס מסך בנפרד?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. ללא ציוד הקפי.. ושאלה.. יש לי מסך 19 אינץ' הוא יהיה מספק למשחקים לביצועים טובים? תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים