ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
היי, המחיר הזה למחשב עם נתונים כאלה נראה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי - אני מתפתה לקנות.. שווה או שאני מפספס משהו? יש בעיה עם האיכות של Acer? בלי קשר - התמיכה בארץ עובדת אם אני קונה מאמאזון? תודה רבה למי שעוזר!! https://www.amazon.com/Acer-i5-8265U-Keyboard-Fingerprint-A515-54-51DJ/dp/B07RF2123Z
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כולם SSD הבחירה שלי לבינתים: http://www.wisebuy.co.il/product.aspx?category=c-pclaptop&productid=881607 http://ksp.co.il/?uin=27303 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=895039 מה לדעתכם הכי טוב? האחרון גם כן קצת קורץ, 16 GB, וגם i7, אבל מצד שני רזולוציה נמוכה מאוד (אני מתכוון לחבר למסך של 22 אינץ או 27...) צרכים שלי: מחשב קל, קטן, חזק (מתכנת = הרבה tasks פתוחים, ושלוקחים הרבה RAM), ניידות, שיחזיק 8 שעות, מאט, צפייה ושמע ברמה גבוהה (סרטים, שירים)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע ב3.5K לוח אם - gigabyte ga-945p-a3 מעבד - intel Pentium D 820 dual core 2.8 2X1024KB כ.מסך - ATI Radeon X1600PRO 256MB Gigabyte דיסק קשיח - Samsung 160Gb 8MB 7200rpm זיכרונות - NCP DUAL 1024 DDR2 633MHZ DVD צורב - SAMSUNG מארז+ספק+כרטיס קול רגילים.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי ביעקר לתכנות התוכנות המרכזיות שבהם אני משתמש : IIS , MS-SQL , PHPSTORM , WAMP , VISUAL STUDIO השימוש העיקרי הם של תוכנות תכנות שצורכים המון משאבים וכוח , אין חשיבות למעבד גראפי כל כך . *חשוב שיהיה WINDOWS 8 הכי מתקדם כמו PROFESSIONAL/ULTIMATE בעיקרון יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים , אשמח אם תעזרו לי לבחור מביניהם את האחד שאני צריך לשימושים שלי או אם יש לכם הצעות באותם מחירים של מחשבים יותר טובים אשמח אם תתנו לי . http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11938 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://www.goodeal.co.il/Deal.asp?ID=2104 תודה רבה על העזרה חברים .
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, יש לי כרגע בלפטופ 2*2gb ram. אם אני אחליף סטיק אחד ב4 אני אקבל 6? או לחילופין אני אחליף אחד ב8 יהיה לי 10gb ראם? יש לי מערכת הפעלה 64 ביט
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט לניהול מערכות מידע, יש כאן למטה את תוכנית הלימוד אם יעזור לכם לראות מה הצרכים: https://www.mta.ac.il/managementAndEconomy/Pages/it.aspx * גודל המסך? או 14 או 15 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא הכי גבוה כי מדי פעם לקחת ללימודים וזה.. * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף שיהיה SSD אבל לא קריטי.. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכ…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט ותוכנות כמו visual studio * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רוצה גדול מדי כדי שיהיה נוח להסתובב איתו. 13.3-14 אינצ' * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? עדיפות לנמוך אבל לא כולכך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כן, לפחות 4 ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? סטנדרטיים אמורים להספיק * Bluetooth? חשוב שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני מעוניין לקנות את המחשב בארה"ב אם זה ישתלם כמובן, לכן חשוב מאוד הרחבת אחריות גם לארץ * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כמו שבכותרת אני מחפש נייד קטן - תקציב עד 8000 שקלים לא להמליץ על מסך יותר גדול כי יש לי גם Dell Latitude E6500 T9600 Quadro NVS 160M עם מסך 15.4 ( אגב אחלה נייד ) ו HP עם מסך 15.6 עם מעבד איי5 שנתתי למישהו בחצי מחיר ( כי לא סובל עם מסך 15.6 ) ומסך 13.3 זה קטן בשבילי , אז בבקשה רק מסך 14 ואיך ה VAIO והאם המקלדת נוחה , כי יש לה מקשים שונים כאלה לא כמו במקלדת רגילה עריכה וגם לא מאק כי יש כמה תוכנות שאני עובד עליהן שלא עובדות על מאק
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משדרגים לי את 2 הזכרונות במחשב, שאלתי ונאמר לי שהזיכרון המקורי שמגיע עם המחשב - לא יסופק ! לי זה נראה כמו דרך לאבד את האחריות, הרי היבואן תמיד יוכל לטעון שהבעייה היתה בזיכרון, ולחייב אותי על זה שהגיע טכנאי עד אלי - או לא לשלוח אלי בכלל טכנאי האם זה נראה לכם נכון לבקש את הזכרון המקורי ? במקרה כזה כנראה שאשלם יותר על הזיכרונות כי אין לכאורה זיכוי בגין הזכרון שהוחזר מדובר במחשב נייד דל - עם אחריות - טכנאי עד בית הלקוח
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המפרט שלו: מעבד: Q8200 זכרון: 4x1GB DDR2 800MHz לוח אם: MSI P43-NEO-F כרטיס מסך: ASUS GF9400GT 1GB DDR2, יש DVI HDMI D-SUB קשיח: 320GB Samsung spinpont צורב: LG DVD ספק: EZcool 450W, מבוסס JSP (מה שבה אם המארז, מאוור 120 תחתון. מארז: EZcool H550, נמכר כזה פעם באיורי אם מאוור 200 בצד, אם שליטה על מהירות. קירור: AC Alpine PRO 7, או יכול להרכיב ZALMAN, לא יודע מה עדיף למעבד הזה, הAC די גבוהה, הZALMAN נמוך ורחב. מסך, DAEWOO LM1910, יש D-SUB DVI וחיבור לרמקולים הפנימיים. הנייח הישן: מעבד: Pentium D805 זכרון: 2x1 DDR1 400MHz לוח אם: MSI PM8M3-V כרטיס מסך: OB S3 קשיח: 160GB ספק: Mustiff 400w כלשהו. מארז: משהוא פשוט בצע כסוף.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה חמורה במחשב הנייד של טושיבה A210, הוא נקנה בחו"ל והוא בא עם מעבד AMD 64BIT, 2GIGA של זיכרון, 160 גיגה הארד דיסק. המחשב נקנה בחו"ל לפני זמן (לא כל כך רב - שנה, שנה וחצי). המחשב עושה בעיה שהוא לא מצליח להגיע לטעינה של הווינדוס ואני לא יודע מה הבעיה. המחשב עשה סימפטומים כאלו בעבר, והיה לו WIN XP פעם אבל מכיוון שהייתה לו תבעיה הזאת פעם החלפתי לWIN VISTA, המחשב פעל נפלא למשך חצי שנה בערך ועכשיו חזרה הבעיה ביג טיים. בעבר - לאחר כמה כיבויים והפעלה שלו הוא חזר לפעול תקין, פעם אחת אחרי שבועיים הוא חזר לפעול. הבעיה כזאתי: הוא עובר תלוגו של טושיבה בטעינת מערכת - ואז כאמור הוא אמור להראות את הפס טעינה של הווינדוס, אבל לא. בשלב זה הוא נתקע ומראה מסך שחור אפור (שמראה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3200+ BOX 1520 ¤ 1 ALBATRON K8X800 Pro 580 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 333MHZ 630 ¤ 2 WD 120/7200 SATA 8MB 580 ¤ 1 SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 256BIT 1385 ¤ 1 LITEON DVDX16 210 ¤ 1 LITEON 52X32X52 OEM+SW 215 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 A-top X-Blade Gaming Case 400W Blue 580 ¤ 1 מקלדת מולטימדיה 80 ¤ 1 CREATIVE Inspire 5.1 T5400 720 ¤ 1 דעות הערות ושיפורים למיניהם יתקבלו בברכה... אגב, ללא אוברקלוק! העכבר יצטרף מאוחר יותר 510 מחו"ל.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים יחסית (Dota 2), שימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, Supreme Commander 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (מסך 24") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן במסגרת התקציב. אין צורך להגזים. 3. האם יש צו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד בעוד כחודש לצורך לימודים. אע"פ שרובכם ככולכם לא ראיתם את שמי בהודעות פה בפורום, הגעתי לפורום לפני כחצי שנה, ומאז, מדי כל כמה ימים, אני טורח לנסות להתעדכן בהודעות החדשות ולצבור קצת ידע לצורך הקניה. התקציב הוא 6500 ש"ח, עם חריגה אפשרית של 500 ש"ח (במקרה הצורך). השימוש שלו יהיה בעיקר במעבד תמלילים וקבצי טקסט (לעיתים די גדולים ועמוסים), וקצת גלישה באינטרנט. אע"פ שהשימוש הוא די בסיסי, אני רוצה מחשב כמה שיותר עמיד, ולכן רצוי שיהיה תוצרת של חברת Lenovo, מהקטגוריה העסקית. אני לא הולך להתנייד איתו בדרכים מדי יום ביומו, ולכן המשקל הוא לא פרמטר. כמו כן, זמן הסוללה לא צריך להיות יוצא דופן, מכיוון שיהיה לי מקור מתח זמן ברוב המקרים בהם אעבוד איתו. מסך מט…
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפני כמה ימים השגתי זיכרון 512mb 1066 של קינגסטון, הכל מבוסס על קומבינות אז יצאתי במחיר מציאה של 1100 ש"ח על הזיכרון הזה עכשיו שאר המפרט: INTEL P4 2.4GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache EPOX EP-4T4A+ INTEL 850E+ICH4 533 RDRAM WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 יש לי כבר צורב, cdrom, וזהו... מה דעתכם? חסר רק מארז וספק, מקווה שתציעו לי משהו טוב בתקציב 700 ש"ח מקסימום רב תודות מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט המכיל: מעבד 3800 כפול ליבה זיכרון: לכל הפחות 2 GB כרטיס מסך חשבתי ללכת על סדרת QuadroFx אבל המחיר שלהם בשמיים ועבדתי עם QuadroFx 1400 PCIe ו... לא נפלתי מהסכא מהביצועים שלו. לכן, אני כנראה אלך על 7800GTX או משהו חביב ב SLI. ספק כח טוב שימנע מכל העסק לקרוס בעומס כמובן. ללא מסך. בזמנכם החופשי, אש! ולא לחשוש מהמחיר. אשמח אם תרשמו את המחיר ומאיפה ארגנתם את החבילה וכמובן למה אתם חושבים שכל רכיב ורכיב מתאים מסיבה זו או אחרת
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי 5 שנים אני מתכנן לקנות מחשב חדש סופסוף ואני צריך עזרה מכם לבניית המפרט. אני צריך מחשב חזק, זה מתבטא בזה שאני לא רוצה לחסוך במעבד ובזיכרון בשביל דברים אחרים (כרטיס מסך לדוגמא) אני מריץ הרבה פעמים הרבה תוכנות במקביל (PSCS4,VS, וכו'), ואני מתקין גם מערכות וירטואליות. על מנת לעזור לכם כמה שיותר אני אנסה לפשט את העניין ולמקד את הרצונות שלי: מעבד: לא רוצה להתפשר, מצד שלי שלא יגמור לי את כל התקציב, אם תצליחו להכניס I5 אז זה יהיה מצוין (או שאולי יש QUAD שיותר חזק וזול?) אני לא הולך להתעסק בOC, אבל אם המערכת תאפשר אולי אני אתן לזה נסיון, בכל מקרה לא להסתמך על זה במפרט. אני רוצה גם קירור נורמלי למעבד, לא משהו מטורף, העיקר שיהיה שקט. זיכרון + לוח אם: אני …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב נייד והיחיד שמצאתי הוא של אסייר ואני לא ממש מכיר אותם אז אם מישו יוכל לתת לי דעה עליו ועלייהם בכלליות זה יהיה ממש אחלה... (בחרתי בו כי הוא היחיד שיש בו הכל- זיכררון מהיר מעבד מצויין ואחלה כרטיס מסך)
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, תעזרו לי בבקשה לבנות משהו טוב בתקציב הזה צריך מחשב כולל הכל - מקלדת,עכבר,רמקולים ומסך ההדגשים הם כאלה: AMD - הבנתי שהם יותר טובים יחסית למחיר היותר נמוך 1G זכרון צורב DVD מארז עם USB מקדימה/למעלה מסך LCD - כנראה שאני אקח את ה 730B של סאמסונג - אבל אם יש הצעות יותר טובות - בבקשה אגב, אם אתם יכולים להמליץ על חנויות יותר טובות/זולות אני אשמח לקבל מפרטים גם מהם - בחרתי בksp רק בגלל שיש סניף שלהם קרוב אלי תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד,מצאתי 3 דגמים בארה"ב שמעניינים אותי אבל אני מעדיף לקנות דרך הארץ -בעיקר בגלל הביטוח. אשמח אם תתנו חוות דעתכם על שלושת הדגמים הנ"ל- sony vaio ea 24 fm\w toshiba portege R705-p 25 hp pavilion dm4-1065 dx חיפשתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי את הדגמים האלו שם,יש דגמים דומים להם בארץ?עם אותם תכונות? בעיקרון,הצרכים שלי במחשב הם להורדות של מוזיקה ,הרבה סדרות וסרטים באיכות HD ,גלישה באינטרנט וקצת משחקים. רצוי שיהיה לו כונן blue ray ויציאת hdmi -כדי שאוכל לחבר לטלוויזיה. אם אתם מכירים גם דגמים אחרים שיכולים לענות על הדרישות שלי ,אשמח אם תתנו לי. לציין שהתקציב שלי עומד על עד 5000 ש"ח תודה על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את החלקים הבאים(4000) מעבד, לוח אם, זיכרון, ספק, מארז וכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דחחחחחחוף מפרט למחשב AMD ב 6000 ש"ח עם עכבר מקלדת מסך סידי רום רמקולים לא עושה OC
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב וחג שמח. אני מחפש מחשב נייד לקנייה בחו"ל ולהביאו לארץ (לכן חשובה אחריות בין לאומית) השימוש העיקרי הוא מעבד תמלילים ואינטרנט. שימוש משני קצת פוטושופ ועריכת סרטי וידאו ביתיים. חשיבות גדולה להצגת סרטי FULL HD-MKV-1080P במסך 50 אינצ' חיצוני ללא פריזים וקרטועים. אין חשיבות לדיסק אופטי, כונן של מעל 500 גיגה, רשת N, שן כחולה, סוללה שמחזיקה זמן רב, עיצוב שבולט לעין ואיכות בניה טובה. ואני חייב תאורת מקלדת אחורית. קראתי על DELL VOSTRO 3300 למרות שיש לי נסיון קצת לא טוב עם DELL, האיכות בניה והעיצוב לא מזהירים. (הנסיון עם סדרת הINSPIRION) האם מספיק מעבד dual core או שעדיף את מעבדי i החדשים של אינטל? לגבי כרטיס מסך אני מבין שאני חייב כרטיס מסך לא משולב. תקציב הקניה כ 1000$, תש…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-