ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד עוצמתי ביותר לעריכת: גרפיקה, אודיו וידאו תקציב: 9K נדרש: SSD מהיר T1 זכרון 16GB-32GB ל16 יכולת הרחבה לוח אם i7 מסך גרפיקה ללא מגע, חדות צבעים, פיקסל גבוה 15" כרטיס מסך NVIDIA משקל הכי קל שאפשר בלי צבעוניות על המקלדת וכדומהה (למשל LENOVO LEGION מקלדת אדומה לא רלוונטית) עובד טוב עם קיובייס ללא תקלות, תוכנות אדובי כולן (פוטושופ פרמייר ואפטר אפקט) אך ורק חנות מוכרת עם ותק כל החיבורים הנדרשים למשל להרחבות, כרטיסים חיצוניים, נוחות מירבית, משטח עכבר נוח מחשב שקט, מהיר, וונדווס 10 64BIT (אם ברכישה בודדת זה מתאים ל2 מחשבים אז לא מחייב תוספת כי יש לי כבר) מעבד חזק,הכי…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תקציב: עד כ-6000 ש"ח (ניתן לחרוג קלות) מטרה: לימודים בעיקר (מדעי המחשב), קצת משחקים. גודל המסך: 15.0 - 15.6" רזולוציית מסך: רצוי FHD מעבד: רצוי I7 דור 3 משקל רצוי: כ-2.5 ק"ג האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, אבל תמיד טוב שיהיה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות: לא נדרש גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB ומעלה, HDD, 7200RPM כונן CD/DVD, צורב: רצוי שיהיה כונן DVD וצורב (אך לא חובה עבור הצורב). כונן Blueray: אין צורך האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם בתקציב צריך להכניס רישיון למערכת הפעלה: כן האם יש העדפה לחברה כלשהי: לא
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מפריט אם תקציב מקסימום של עשר אלף שקל. המחשב ישמש למשחקים, לעבודה, ולסרטים בקיצור הכל ביחד. לא כולל ציוד היקפי רק מחשב. הדרישות המינימליות שלי הם. מינימים 3700 מעבד, מינימום 6800 כרטיס מסך, זיכרון 80 ג'יגה ופנימי ג'יגה. ורצוי שתביאו לי מוצרים של חברות טובות ומוכרות לכרטיס מסך וללוח אם כמו: msi, gygabite, asus. ניסיתי לעשות תמפרט בעצמי אבל אני לא בטוח שיצא לי ממש טוב. את המארז אני רוצה שיהייה שחור מעוצב טוב ושיחד אם זה הוא יהייה שקט (אם בולמי זעזועים שלא ירעיש אם יש תקציב) זה הכל. תודה לכל העוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אני מעוניין לרכוש מחשב שיהיה מספיק חזק עבור הדמיות בתוכנות סקטץ' אפ / וי ריי של סקאט אף שימוש ברינדורים המון / שירטוטים באוטוקאד (בנוסף אני גם חובב מוסיקה ואני מתעתד לחבר ציוד חיצוני כגון מיקסר אבל לא צריך להתייחס לזה מידי) התקציב שאני יכול 6000 ש"ח (כולל מסך אם אפשר מקלדת ועכבר) עדיף לא לחרוג מהתקציב, ניתן להשתמש בכל התקציב. חוץ מעבודות שתיארתי לעיל, אני לא יודע לעשות דברים מתקדמים כגון אוברקלוקינג אז תקחו את זה בחשבון. לא צריך ווינדוס יש לי כבר. המחיר צריך להיות כול הרכבה שזה בד"כ דרך אייבורי או קיי אס פי בהצעה עצמה. אני חושב שדי מיציתי את הבקשה. אשמח לעזרה מאחר ואני לא כל כך מנ…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6300ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 6000-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי N55SF של אסוס. יש פיתרון פשוט?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אשמח בבקשה לעזרה, מכיוון שאינני בתחום כבר זמן רב ושכחתי הכל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בכרטיס מסך. קיים כרטיס 1080Ti. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה. 7. האם האם יש צורך לכלול…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב צריך להיות עם כמות זיכרון גדולה מספיק (משהו כמו 512 מגה לא?) !!! הארדיסק שיהיה גדול בשביל הרבה שירים ומסמכים וכאלה... !! צריך להיות מסך LCD איכותי לפחות 17" !!! המחשב גם ישומש לצפייה במדיות שונות בין השאר פלאש.. גם משחקים לילדים יותקנו על המחשב.. ואתם חושבים בתור מעבד כדאי sempron? ומה עם כרטיס מסך וזיכרון? הזיכרון כדאי שיהיה זול אבל אמין כמה שיותר.. תודה מראש !!, מאור :-*
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 15,000 שקל....כולל מסך דק כולל הכל... המפרט לא בשבילי... ולא AMD הם מעדיפים INTEL... כולל מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים(פשוטים לא משהו רציני) עדיף שיהיה 1GB זיכרון וכרטיס מסך 7800GTX בקשר למסך שיהיה מסך דק 17 אינץ'... שיהיה ספק טוב ולא צריך מארז יפה שיהיה פשוט מסוגנן כזה.. תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב! רציתי לשאול מה דעתכם, האם כדאי לקנות את המחשב הנייד שמציעים לסטודנטים בבנק המזרחי: HP Pavilion Intel Celeron Mobile 330 (1.4 GHz המוכר של אופיס דיפו אמר לי שלמרות שזה רק 1.4 GHz זה בעצם פועל במהירות כפולה בגלל שזה Mobile .. האם זה נכון? מישהו יכול להסביר קצת על הMobile? זה יוצא 4000 ש"ח
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Gigabyte GZXX1CASNS Triton Silver Full Tower Case 1 395 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 1 170 ¤ Intel Pentium D 3.0GHz 2X2M Cache 930 Dual Core 800MHz 775 Box CPU 1 1267 ¤ Maxtor 300GB 16MB Buffer MaxLine S-ATAII HDD 1 620 ¤ ASUS P5LD2 LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 1 825 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1 1279 ¤ Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply 1 470 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ Albatron Geforce 7900GT Super High 450 PCX 256MB 256Bit Video Card 1 1778.59 ¤
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את הנייד הבא של dell 1.66Ghz duo core2 מרום 2*512 זכרון במהירות של 533 של יונדאי x1400 כרטיס מסך 120GB הרד דיסק 15.4 מסך רחב ללא שן כחולה האחריות בארה"ב לשנה הכל עובד והוא חדש מהקופסא
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב של עד 11,500 שקלים. בלי מסך ובלי ציוד הקפי כלל. אם בתקציב נכנס, אשמח למעבד החדש של אינטל ולשילוב בין כרטיס מסך HD6990 לכרטיס מסך CUDA של Nivida. המחשב נועד בשביל משחקים מאוד כבדים ובשביל עריכה גראפית אינטנסיבית ועבודה בעתיד בתלת מימד (אחרי שבעזרת השם, אתקבל לעבודה). מסך וציוד הקפי יש כבר ברשותי כך שלא צריך. אני לא יודע מה עוד אני צריך לכתוב. אם יש משהו שעוד צריכים לדעת אשמח לענות. ובכן; 1. מה התקציב המקסימלי? 11,500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כתבתי למעלה. א) יש לציין א…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם !!!! מעוניין במפרט מחשב עד 2000 ש"ח אין צורך בציוד היקפי: מסך,מקלדת,עכבר המחשב לצרכים בסיסיים אינטרנט, אופיסת צפייה בסרטים, מוסיקה , תוכנות קלות ,משחקים קלים מעוניין בהצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם האדיבה והמהירה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3200. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אך לא עד כדי התפשרות על איכות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית יום יומית. אופיס, כרום, יוטיוב וכו'... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנת ניהול יעודית קלילה (פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך, מקלדת ועכבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם. היום בערב(9.1),אני הולך לקנות מחשב חדש,ואני צריך מפרט שתעשו לי כשאני הולך לקנות את המחשב אז אני ירשום את המפרט ויגיד להם שיעשו לי את המפרט הזה. אז בבקשה תעשו לי מפרט ב-3000 ש"ח. תודה מראש. דניאל^^
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מטרת המפרט הבא הוא לבנות מחשב היי אנד גיימינג מתוך הבנה בסיסית מינוס בדקויות פרטי החלקים,אלא בבחירה בהבנה "מלמעלה". ועל מנת שלא להחליף חלקים כל שנה שנתיים, אלא לרוץ עם חומרה מעולה כמה שנים שקטות וטובות. החלקים המוצעים הם אופציונלים והם ממש ניתנים לשינוי במידה ומישהו מבין שדרושה תוספת השקעה בחלק מסויים, וודאי שאם אפשר לגרוע משהו שהוא מיותר בוודאי כדאי לחסוך הוצאת מיותרות. הצוות כאן משתמש הרבה במושג אוברקלוקינג, ולמרות שקראתי באופן די מופשט למה הכוונה, קצת קשה לי לשאול שאלות על דבר שעצם מהותו המעשית איננה ברורה לי, אודה לכם אם על הדרך מישהו יוכל לשפוך עלי קצת אור ולבאר האם אדם מן השורה שרוצה לשחק בתנאים גרפים מעולים זקוק לתכונה זו, ולחומרה שהיא דורשת, או שכדאי ל…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים שלום רב אני רוצה להתחדש כבר במחשב חזק לפתיחת תוכניות בנייה בפורמטים של DWG, REVIT, מריץ פוטו- שופ ועריכת ווידאוי. סך הכל מחשב יחסית חזק שיכול לרוץ מעבר עם זיכרון של 1 טרה. חשוב לי שיהיה לו חיבור לשני מסכים על מנת שאוכל לקבל תצוגה רחבה או לחילופין להציג ליושבים במשרד תצוגה שונה בין המסכים. המחיר כולל הרכבה. אשמח גם להמלצות למסכים עם זורע בגודל 27-32 אינץ. תודה תודה תודה לכל העוזרים. פעם קודמת הרכבתם לי משהו שהחזיק לי 8 שנים בכיף, אז תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים חבר של אח שלי רוצה מחשב למשחקים כבדים! הוא אמר לי"לא שירוצו אלה שיטוסו". חשוב לו גם השקט. אז אני חשבתי על משהו כזה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 - מחיר: ¤250 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤554 מארז: ANTEC P182 SE 3x120MM Mirror Finish P182SE כמות: 1 - מחיר: ¤1123 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤605 כרטיס מסך: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retai…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
ב 4000 ש"ח מקסימום זה מה שהצלחתי להרכיב (ללא ציוד הקיפי) מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX זיכרון : TWINMOS 1024MB (512X2) DDR2 667MHz CL5 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1900GT 256MB DDR3 256 BIT DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL לוח אם : ASROCK 775i945GZ ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLX מארז : RAIDMAX SAGITA w/o PSU סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4083 נ.ב לא צריך כונני דיסקים או צורב יש כבר רק מהדברים שהאתי פה צריך מה אתם אומרים?
-
- 32 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכה גרפית דו ממדית בפוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ בשימוש תדיר, שימוש מזמדמן בסוני וגאס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Batman Arkham Knight, Dark souls, Game of Thrones, אבל בעיקר משחקים ישנים מלפני 2010 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 . -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-