ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד alienware area 51 m9750 שנקנה לפני שנתיים וקצת בחול, כל שלושת הכניסות של האוזניות המיקרופון והרמקולים לא עובדים לי. הרמקולים המובנים של המחשב כן עובדים אז כנראה שזה לא בעיה של חומרה....אני חושב. יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? אם זה בעיה במחשב עצמו למי אני יכול לפנות?
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי dell n3010 חדש והתקנתי עליו windows 7. התקנתי את כל הדרייברים הדרושים אבל ה Function keys לא עובדים. מישהו יודע איזה דרייבר/ תוכנה אני צריכה להתקין כדי שיעבדו? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום בבוקר הפעלתי את המחשב ופתאום הוא ניתקע לגמרי שום דבר לא עבד כיביתי אותו דרך הכפתור הראשי וכאשר הפעלתי אותו מחדש רק המנורות הכחולות נדלקו ושומעים את המאוורר עובד המסך שחור לגמרי ולא מראה שם פעולה גם כאשר אני לוחץ על כל הכפתורים האפשריים,הוא כבוי לגמרי ניסיתי להפעיל אותו עם הבטריה בלי הבטריה ושום דבר לא עוזר משהו אולי יכול לעזור??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, היום קיבלתי מגיס שלי מחשב נייד דל אינספירון 6000 בן 4 שנים,המחשב עצמו בסדר אבל משהו עם המסך כנראה לא תקין.כאשר פותחים את המכסה המסך נהיה שחור אחרי כמה שניות ולפעמים כאשר סוגרים ופותחים אחרי כמה רגעים אז רואים את המסך לשנייה ועוד פעם נכבה.האם התופעה מוכרת למישהו? היכן ניתן למסור לתיקון באזור עכו נהריה וכמה אמור לעלות תיקון כזה אם יש למישהו מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיצר אחותי הביאה לי תמחשב הנייד הישן שלה והוא לא עובד כשאני מדליק אותו יש לי שחור וכתוב לי: INTEL UNDI PXE 2.O )BUILD 082( COPYRIGHT 1997-2000 INTEL CORPORATION FOR REALTEK RTL8139 /8130 /810X PCI FAST ETHERNET CONTROLLER V2.13 PXE - E61 MEDIA TEST FAILURE CHECK CABLE PXE MOF EXITING PXE ROM והיא הביאה לי עם המחשב מין דיסק קשיח כזה לא מחובר אולי זה קשור הינה תמונה לא להתייחס לעכבר הוא לא קשור) ואני לא כ"F יודע תמפרט שלו אבל המעבד הוא אינטל אינסייד סנטרינו זה מה שרשום על המחשב חח אז מה לעשות ? מה ליקנות ?
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי ווינדוס עליו מדיסקאוןקי, מופיע לי רק כונן אחד במחשב שלי שרשום שיש בו 226 ריק מתוך 244, וזה אמור לרשום מתוך 500 לא 244, מישו יודע איך אני מוסיף את הכונן החסר ?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביקשו ממני לתקן מחשב נייד אמרו לי שיש מצב שאין בו ווינדוס אבל אני לא יכול לדעת כי המסך שחור ולא מראה בהדלקה תסמל של החברה של LG וכן הוא פועל כי שומעים את המאווררים מה לעשות ? וגם הוא לא מראה את ה bios מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה כאשר אני מנסה להתקין תוכנה במחשב מיני נייד. חלון ההתקנה שנפתח ארוך ואני לא מסוגל לראות את הכפתורים למטה "NEXT". אני לא יכול להמשיך את ההתקנה. ניסיתי לשנות רזולוציה אך לדעתי המחשב לא תומך ברזולוציה גבוהה מ-1200X576. גם כאשר אני מזיז את החלון הכי מעלה שאפשר עדיין לא רואים את הכפתורים. כרטיס מסך : intel GMA 950 מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq מסוג Evo N610c והבעיה שהוא מתכבה באופן לא רצוני. אני מנסה להטעין את הסוללה וכאשר הסוללה טעונה הוא פתאום מתכבה. היו למישהו מקרים דומים של כיבוי לא רצוני? אולי הבעיה במטען? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב נייד של המשפחה הווינדואס לא עלה (היה עושה מסך כחול אחרי קצת טעינה) פירמטתי ועכשיו אחרי הפירמוט המחשב מנסה לעלות בפעם הראשונה (לעוד התקנות אני מתכוון בפעם הראשונה אחרי ההתקנה של הווינדאוס מהDOK) והוא רושם לי שהיה תקלה ושהמחשב יעשה עכשיו ריסטארט בהתחשב בזה שכל התקלות התחילו אחרי שאחי המאוד מאוד חכם הפיל את המחשב אז אני מתאר לעצמי שיש תקלה או בדיסק קשיח או בזיכרון (חושב יותר בזיכרון) הבעיה עכשיו שהחלקים היחידים שיש לי הם חלקים מהמחשב שלי והזיכרון בו הו זיכרון DDR3 כאשר במחשב המשפחתי יש זיכרון DDR 2 ולא הצלחתי למצוא שום מידע לגבי תאימות DDR3 למרות שאני מתאר לעצמי שזה לא יעבוד ואני לא יקנה זיכרון חדש רק בשביל בדיקה אני מתאר לעצמי שהרבה אין מה לעשות אבל…
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי מחשב נייד של HP , כשאני מחבר לו את המטען הנורה שליד החיבור נדלקת כאילו שיש חשמל אבל המחשב לא רוצה להידלק ??ממה זה יכול לנבוע ?. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 2 בעיות במחשב dell n5110 הראשונה אני משתמש באוזניות ולפעמים שאני נכנס למשחק כלשהו אז האוזניות מפסיקות לעבוד ובשביל שהם יעבדו שוב צריך לעשות ריסטרט למחשב הבעיה השניה יש לי מקש FN הוא עובד אבל ה FN של כיבוי משטח של העכבר לא עובד יש למישהו פיתרון ? בנוסף יש לי FPS נמוך בGTA IV
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב acer aspire 3000 עם מעבד גרפי SiS M760GX מובנה, הבעיה במחשב שלי שהוא חם, המאוורר במחשב עובד, הCPU דווקא בטמפ' לא רעות אבל הGPU (ציפ של ה SIS) חם אש וקשה להניח את המחשב על הבירכיים, האם יש דרך להאט את מהירות הליבה של הGPU מ 200 MHz ל 100 או פחות? השימוש היחידי שיש למחשב הוא וורד ונראה לי שאין צורך בכל החום הזה ובמהירות הזו... תודה לעזרכם. לינקים שימושים http://www.notebookcheck.net/SIS-Mirage-2-M760.23282.0.html
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
זה לא קשור לפונקציות במקלדת, המסך גם בהדלקה ממש כהה שבקושי רואים משהו מחשב של טושיבה סטלייט... יש למישהו מושג מה הבעיה? התחיל פתאום!
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי את המחשב הנ"ל מלפני 4 שנים, במחשב קיים כרטיס מסך מובנה Geforce 7600 go. היום לפתע הוחשך המסך לחלוטין ולא נדלק יותר. ניסיונות איתחול, הוצאת המטען וכו' לא עזרו ולא ניתן יותר לראות דבר על המסך. פירקתי את המסך לגמרי, בדקתי את כל הכבלים והחיבורים ללוח האם ולמסך וזה לא עזר. חיברתי מסך חיצוני ואז זה כן עבד חלקית: עלייה רגילה של ווינדוס מלווה בפסים שחורים לאורך המסך, וכאשר מגיעים לשולחן העבודה המחשב נתקע. הפעלת לינוקס גורמת לדבר דומה. העלאה במצב בטוח של ווינדוס עובדת בצורה תקינה לחלוטין, ניתן לראות בצורה טובה והמחשב עובד לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל זה לא עזר. לטעמי יש בעיה בכרטיס המסך של המחשב, נשרף או משהו כזה, אשמח אם מישהו יוכל לאשר א…
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב עושה רעש של נדלק מאוור עובד יש עוד איזה רעש שחוזר על עצמו 4-5 פעמים ואז הכל נשאר "כאילו" דלוק אבל המאוור לא ואין שום רעש מהמחשב רק אורות. יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודש לפטופ של DELL מהסדרה INSPIRATION 1525... הוא הגיע בלי ווינדוס והתקנתי ווינדוס בעצמי... ויסטה ביזנס. לאחר כמה ימי עבודה התחילו תופעות מאד מוזרות. בסמל של הרשת האלחוטית יש איקס אדום למרות שהאינטרנט עובד. המחשב מאד איטי. תוכנות נתקעות. אי אפשר לפתוח את הTASK MANAGER התוכנה פשוט לא נפתחת. אם אני מנסה לעשות ריסט או כיבוי זה פשוט נתקע במסך שהוא הכחול שרושם windows is shutting down. ניסיון להכנס במצב בטוח לא מצליח גם ,אחרי שאני מכניס תסיסמא פשוט יש לי מסך שחור שבארבעת צדדיו רשום safe mode אבל הווינדוס לא עולה. הקטע המוזר שהבעיה הזאת פשוט באה ונעלמת. בלי איזשהו הסבר הגיוני. מDELL אמרו שלא התקנתי תמחשב עם ה MEDIA DIRECT שלהם , אז התקנתי מחדש הפעם HOME PRIMI…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 בעיות עם המחשב הנייד אחת אני לא מצליח להתקין פלאש, אני נכנס לאתר של ADOBE מוריד ומתקין וזה פשוט לא מתקין ואני לא יכול לראות יוטיוב וסרטונים באתרים ובעיה שניה יש לי עם המדיה פלייר, שום דבר לא פועל וזה ככה מאז שקניתי את המחשב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב המחשב עולה מהר,אך לאחר שכל התכנות עלו הדיסק קשיח ממשיך לפעול במשך 5 דקות בערך ואז מפסיק מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רכשתי נייד hp יד שניה והמחשב לא נדלק לי אני לוחץ על כפתור ההלדקה הנורות נדלקות למספר שניות המאורר עובד ואז הוא צונח בהתחלה הייתה לו גם את הבעיה אבל אחרי 5-10 פעמיים הוא היה נדלק עכשיו הוא לא נדלק בכלל הדגם שלו הוא :compaq nc6000 תודה על העזרה..!
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ויש בו מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה המחשב הוא HP מערכת הפעלה ויסטה דגם HP 6690
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התקנה מחדש של המחשב הנייד, אני מנסה להתקין אותו מחדש והוא אומר לי שהגירסה יותר ישנה. אני חייב להתקין אותו מחדש והוא לא נותן לי. מה עושים? אגב,איך אני נותן לו בוט מהסידי ישר כשאני מאתחל את המחשב? לא ראיתי אפשרות כזאת שם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנייד לא שייך לי, ביקשו שאסדר אותו אך נתקלתי בקושי. אני מפעיל אותו ויש רק מסך שחור ורשום: A disk read error occurred press Ctrl+Alt+Del to restart וכך חזר חלילה. יש איזה דיסק בוט או פקודה שאוכל לשחזר את המערכת? יש לי רק אפשרות לגשת לביוס ע"י לחיצה על מקש F2 אבל לא מצאתי שם משהו, הכל תקין, ההרד דיסק מזוהה. מה עושים? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום.. לפני כשבועיים רכשתי נייד EX620 MSI עם מעבד T6400 וזיכרון 2GIGA התקנתי על הנייד WIN 7 בגירסת בטא עובד מצויין ה WINDOWS מעולה אבל הסוללה מספיקה לשעה וקצת עם עבדה WIFI ו בלוטוט שזה אמור להספיק קרב ל 3 שעות הייתי באייבורי החלפתי את הסוללה לחדשה ואותה בעיה ,הטענתי את הסוללה כמו שצריך 12 שעות במנוחה פרקתי ונתתי לו עוד כמה שעות האם מישהו יודע בקשר ל 7 שזה צורך צריכה יותר גבוה כי עם XP עדיין לא עבדתי עם הנייד *הסוללה היא 6 תאים* תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום , יש לי נייד MSI MEGABOOK S420 לאחרונה הייתה בעיה עם ההארד דיסק אז החלפתי אותו אחרי שהחלפתי אני רוצה להתקין וינדוס אבל הוא רושם לי reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key ניסיתי דרך USB ודרך דיסק וינדוס רגיל ושיניתי את הסדר עדיפויות בביוס אבל זה לא עוזר ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-