עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מסוג Dell Latitude D505, שהרבה קורה שאני לא נוגע בו ולא מטעין אותו תקופות ארוכות שמגיעות לחודשים ואולי זו אחת הסיבות לתקלה. התקלה עצמה היא שאני מחבר את המחשב למטען מקורי שרכשתי (לאחר שאיבדתי את זה המתקבל עם המחשב), בהתחלה המחשב מראה לי נורה שנדלקת בצבע ירוק המראה טעינה של הסוללה, אך בווינדוס עצמו כתוב לי 0 אחוז אף על פי שגם בווינדוס הוא מסמן כאילו שהוא מטעין את הסוללה, בשלב מסויים הנורה הירוקה מתחילה להבהב באדום והסוללה פשוט לא נטענת, המחשב עובד דרך המטען אך לא מטעין את הסוללה, קשה לי להאמין שהסוללה מקולקלת ושצריך חדשה אך יכול להיות שזו הבעיה? בעבר קרתה לי תקלה דומה וכאשר השארתי את המחשב מחובר ככה לחשמל יום יומיים כשאר הוא על מצב STANDBY כשהמ…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by shlomibandit,

יש ברשותי מחשב נייד של lg e310 המחשב דולק , אך לא מטעין.. כתוב למטה בשורה של ההתחל - plugged in , not charging שמתי windows 7 יכול ליהיות זה הבעיה ? אולי יש איזה דרייבר כלשהו שצריך להתקין שפיספסתי? מה שמוזר זה שגם המחשב מכובה הוא פשוט לא מטעין בגלל זה אני חושב שזה פחות הבעיה של הווינדוז.. אלה אולי של הסוללה.. זה בטוח הבעיה של הסוללה ? כי היא דיי חדשה.. המחשב לא היה דלוק איזה שבועיים יכול ליהיות שזה הסיבה? בבקשה מי שמכיר את התקלה הזאת או שיכול לעזור שיענה.. תודה..

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, יש לי מחשב נייד של דל אינספירון 1525 ופתאום נעלם לי הסמל של הכונן האופטי (הכונן של הדיסקים שהסמל שלו אצלי זה E) מה שמופיע לי זה רק הכונן הקשיחים. גם כשאני מכניס דיסק אז הוא לא קורא אותו אבל הנורית של המגש מהבהבת. אשמח לעזרה תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, יש לי מחשב של HP והגדרתי לו שכאשר אני לוחץ על לחצן ההפעלה הוא ייכנס למצב שינה רגיל. הייתי לוחץ והכל היה בסדר, אבל עכשיו יש תופעה מוזרה כזו שהמחשב מחובר לחשמל ואני לוחץ לו על הלחצן הוא רק מוציא אותי למצב של בחירת המשתמשים ולא מכניס את המחשב לשינה לעומת זאת אם אני מוציא אותו מהחשמל ולוחץ על הלחצן אז הוא נכנס לשינה כמו שצריך. בעייה נוספת שבזמן האחרון נוצרה היא שאני אומר לו נגיד להכנס לשינה אחרי שעה...זה פשוט לא קורה, בדקתי גם בהגדרות המתקדמות יותר הכל נראה בסדר. מה יכול להיות? תודה מראש רן

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. שמעו יש לי בעיה בכפתור 'מ' זה לא נלחץ לי לפעמים.. ליתר דיוק הצד הימני של הכפתור עובד והצד השמאלי לא ממש פעיל... מה עושים במצב זה?

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  7. Started by avraham711,

שלום, קניתי אתמול מחשב נייד חדש שך LENOVO עם כרטיס מסך של HD 6650 נכנסתי לCAN YOU RUN IT ול DXDIAG וכתוב לי שם שיש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל ואז בדקתי בהתקני תצוגה ושם כן מופיע הכרטיס וכתוב שהוא זמין, אבל עדיין לא כתוב אותו בDXDIAG ובCAN YOU RUN IT התקנתי SAN ANDRESS ברזולוציה של 1440 על 900 הוא רץ לי רק על 15-25 FPS שזה מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נמוך למשחק הזה ראיתי כמה סיקורים והכרטיס הזה אמור להריץ BF3 על HIGH ב20 FPS אז איך זה יכול להיות? נדפקתי? הורדתי דרייברים של LENOVO ואז ניסיתי להוריד דרייברים של AMD וזה נתן לי את השגיאה הבאה: htt p ://www . siz .co.il/view/k od wjtjw zv mo . png.htm תורידו רווחים מי שבאמת מבין בזה שיתייחס לכל מה שכתוב ובאמת אני ממש ישמח ואודה…

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. שלום. יש לי בעיה קצת סבוכה, שלא כ"כ הצלחתי למצוא לה פיתרון. מדובר על Dell M6600 עם כרטיס מסך ATI FirePro m8900. הכרטיס התחיל לעשות בעיות, ולאט לאט המצב התדרדר. עכשיו המצב הוא כזה: על מסך המחשב לא רואים כלום. כשמחברים אותו למסך חיצוני, הוא מגיע ל-Starting Windows, וזהו. מסך שחור. אפשר להיכנס עם SM. כשאני נכנס בSM, ומסיר את הדרייבר, המחשב כן עולה, ונכנס לWIN, אבל רואים גרוע ועם קצת פסים על המסך. כשאני מתקין מחדש את הדרייבר, וניסיתי הרבה דרייברים, התופעה חוזרת על עצמה, המחשב לא נכנס לWin. מסך שחור. בהתחלה זה היה עוזר כשהייתי מתקין את הדרייבר מחדש. אבל לזמן קצר. עכשיו גם זה לא עוזר. יש לציין שנתקלתי בדיוק בתופעה זו בעבר, ב-2 מחשבים נייחים, עם אותו כרטיס מסך שהיה בשניהם, והבע…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. שלום, רכשתי מחשב לנובו מסוג Y510 שנמכר בארה"ב בלבד לנובו בארץ לא מוכנים לספק לו שירות (גם בתשלום) , כי זו חברה קיקיונית ושכונתית מסתבר לעצם הבעיה, המחשב בזמנו היה מגיע לטמפ' גבוהות לדעתי עד שיום אחד הפסיקה התצוגה על גבי המסך( אין בעית תוכנה ומערכת ההפעלה רצה) שלחתי את המחשב לבדיקה במעבדה פרטית, ונאמר לי ש"נשרף כרטיס מסך" ועלות התיקון 600 ש"ח שאלתי האם באמת זה מה שנשרף והאם הגיוני שזו עלות ההחלפה שלו בחדש, כמו כן האם ניתן לרכוש באופן פרטי? והאם יש דרך לעשות זאת בעצמי( הבנתי שהכרטיס מולחם לבורד) אז אם הוא נשרף איך זה שפשוט מחליפים אותו..?? בכל אופן אם למישהו יש ניסיון או ידע בנושא אשמח לתגובות תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by zbeng,

פירמטתי את המחשב שלי ויש לי הרבה בעיות עם הכרטיס מסך. הסתכלתי על המפרט וראיתי שיש לי כרטיס מסך AMD Radeon 8750M אבל למרות זאת כל פעם שאני פותח את המחשב אני מקבל הודעה no amd graphics driver is installed מ-amd catalyt software. כעקרון אם אני מרסט את המחשב כמה פעמים פתאום אין לי את הבעיות האלה אבל שאני מנסה להוציא אותו מ"מצב שינה" הוא פתאום לא מצליח "להתעורר" והוא פשוט משמיע קולות וכלום לא קורה. למטה יש את התמונה של מה שמוצג לי שאני נכנס לdevice manager ואני כל הזמן מתקין את הדריבר מחדש והכל פועל טוב עד שאני מכניס את המחשב למצב שינה ושהוא מתעורר הבעיה חוזרת שוב. כרגע אני בכלל לא יכול להכניס אותו למצב שינה אין לי אפילו את האפשרות במחשב, רק אחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by xpsdn1,

רכשתי היום את המחשב הבא: http://fre.co.il/items/165493 במפרט היצרן רשום שקיים כרטיס מסך של ריידון אבל לאחר שהתקנתי את המחשב הנייד בdxdiag מופיע לי שקיים כרטיס המסך hd graphics 4000 גם לאחר שהתקנתי קטליסט במחשב (הדרייבר של כרטיס המסך שהורדתי מהאינטרנט) בתוכנה חיצונית רשם לי שקיימים שני כרטיסי המסך.. איך אני גורם לכרטיס המסך של ריידון להיות הכרטיס המרכזי? ולהופיע בdxdiag ומנהל ההתקנים? תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. שלום יש לי מחשב של אסוס מדגם U35JC עם כרטיס מסך nvidia geforce 310m המחשב לא באחריות וכל פעם כשהוא מתחמם אחרי שאני רואה סרט או עובד איתו בתוכנות אחרות המסך פשוט נעלם ואני צריך לכבות את המחשב להדליק מחדש והמסך חוזר ככל הנראה הבעיה נגרמת בגלל שהכרטיס מסך נדפק ומתחמם יותר מידי ניסיתי לנקות את המחשב בלחץ אוויר לא עזר. כמובן שהמחשב כבר לא באחריות... השאלה שלי היא אם ניתן להחליף את הכרטיס מסך בדגם הזה ? או שגם בלפטופ שלי הוא מולחם ללוח אם....

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. Started by brighi,

אהלן, כידוע, למחשב הזה יש 2 כרטיסי מסך והוא אמור לתמרן ביניהם לפי הצורך. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מחליף לNVIDIA כשאני רוצה להתחיל משחק ובגלל זה איכות המשחקים שלי הרבה פחות טובה, מישהו יודע מה אני יכול לעשות?התקנתי את הדרייבר הלפני האחרון וזה לא עזר.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by dj_horse,

שלום! מישהו במקרה מכיר דרך לפתור את התקלה הקיימת במסכים מהבהבים של מחשב טושיבה מדגם A500-1GH?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=178028

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Coop,

שלום לכולם. לפני קצת יותר משנה ייבאתי לארץ מחשב נייד, מדובר במחשב Dell Inspiron 9400 ששיניתי בו כמה מרכיבים. הבעיה היא שבזמן האחרון הופיעה בעיה עם כרטיס הקול. ישנם ניתוקים שניתנים לפיתרון ע"י נגיעה (או דחיפה עדינה) בחיבור האוזניות ו\או המיקרופון בצד המחשב. הבעייה הזו גם מחמירה ככל שעובר הזמן, כלומר קשה יותר ויותר לתקנה. הבעייה האמיתית היא שפגה האחריות כבר ואני לא יודע למי לתת את המחשב לתיקון. אשמח לקבל עיצה, עדיף באיזור חיפה, כיוון שאני סטודנט כרגע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. חברה אני לפעמים לא מצליח להפעיל את האפשרות של אינטרנט אלחוטי זה עושה לי בעיות למישהו יש מושג אם יש דרייבר חדש לכרטיס רשת האלחוטי של המחשב הזה?תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by אני1,

שלום יש לי vostro של דל ומשום מה כאשר אני לוחץ על לחצן ה- Fn האותיות בצד לא הופכות למספרים (רק עם מחזיקים אותו לחוץ). הבנתי שכדי לפתור את הבעיה צריך להיכנס לביוס. מישהו יודע להדריך אותי איך לעשות את זה ומה לבחור שם? אם זה משנה הדגם הוא vostro 3500. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מדובר במחשב Lenovo G550 92G ובכונן DVD RW המחשב היה בתיק של SWISS סגור ומאובטח. מצאתי את המגש פתוח חלקית, הדלקתי את המחשב, פתחתי וסגרתי את הסידי והוא נכנס למקום כמו שצריך הכפתור פעיל לגמרי, אבל נראה לי שברח לי איזה קפיץ ככה שהוא ממש שקוע לתוך המגש ולא נוח ללחוץ. השאלה שלי לבעלי G550 האם הלחצן שלכם גם שקוע מאוד (ואולי אני רק הוזה) ואם באמת זה רק אצלי, איך מסדרים את זה? - אחריות או עצמאית אם אפשר

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by gilke85,

קיבלתי היום מחשב נייד חדש LENOVO T500 אחלה מחשב, אבל יש משהו שאני לא מצליח.. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד פשוט ואחד טוב ATI 3650 איך אני מחליף בינהם? אני על האיכות הכי גבוהה של המחשב והכרטיס הATI לא מתפקד כשורה.. מה צריכים לעשות כדי להפעיל אותו? תודה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by Joha132,

שלום לכם, ברשותי לפטופ ASUS 1201-HA, ויש לי בעיה מאוד מוזרה באינטרנט. המחשב כן מתחבר לרשת ליד ראוטר (של TP-LINK), אבל שאני יוצא לסלון (מרחק של 8 מטר מהראוטר - המחשב מזהה את הרשת בעוצמה מלאה, אך רושם שישנה בעיה, ולא מוכן להתחבר..) גם במקומות אחרים הוא מזהה את הרשת עם עוצמה מלאה - אבל לא מוכן להתחבר (גם ארומה, גם לימודים.. יש סיסמא נכונה והכל..) אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה, תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  22. Started by barodoy,

קניתי לפני יומיים את הG510, אני בינתיים מרוצה חוץ מבעיה אחת. במחשב יש שני כרטיסי מסך, אחד מובנה של אינטל וRadeon 8750M שמיועד לפעולות גרפיות רציניות יותר כמו משחקים. הגדרתי בתוכנה של הרדאון שבמשחקים שבחרתי הוא יכנס לפעולה, אבל זה לא קורה. בהגדרות הגרפיות של המשחקים כתוב שהכרטיס הפעיל הוא האינטל ואין אפשרות בחירה בין שני כרטיסים. חיפשתי באינטרנט פתרון, ראיתי שבחו"ל נתקלים בבעיה הזאת אבל הפתרון שמציעים הוא לבחור בתוכנה של רדאון להפעיל את הכרטיס, אבל לי זה לא עובד. יש לי את הדרייברים העדכניים ביותר שלנובו סיפקה לכרטיסים, שניהם מזוהים במנהל ההתקנה, אבל הרדאון פשוט לא נכנס לפעולה. אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shiriwa,

שלום, קניתי נייד של ג'יגבייט W576 לפני מספר ימים. קבלתי דיסק (צרוב!) של הדרייברים, התקנתי XP, ויש לי 3 בעיות: 1. לא מצליח להתקין את הדרייבר של ה - Wireless WiFi Connection גם אחרי שהורדתי אותו מהאתר של ג'יגבייט - נותן הודעת שגיאה שהדרייבר לא הותקן ללא שום נתון נוסף. 2. ב Device Manager מופיע סימן קריאה צהוב ליד ה- Network adapters - Ethernet Controller (לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה) וכשאני לוחץ Update Driver הוא לא מצליח לעדכן. 3. המחשב יחסית די איטי, הוא נכבה ועולה די מהר אבל שאר הדברים נפתחים די לאט. מה אפשר לעשות?? תודה מראש, עופר

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  24. Started by izhak2008,

ניהיה לי מסך שחור עם השיגאה: uncompressing linux....ok,booting the kernel וזה נתקע על המסך הזה ניסיתי לעשות הפעלה מדיסק של וינדוס וגם לא הולך מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  25. שלום יש לי ACER5520 אתמול בלילה החליט שהוא לא עובד - - נתתי לו לנוח קצת. היום ששוב לא עבד וראיתי שאים שום תגובה הוצאתי את הזיכרון ניקיתי קצת הכנסתי שוב -ועבד. עשיתי ריסטארט ולא עבד שוב אותה בעיה. - עוד פעם הוצאתי זיכרונות הכנסתי שוב סגרתי - נכנסתי לBOOT לא שיניתי כלום רק בדקתי שהכל מוגדר בסדר - יצאתי ועבד . ניסיון נוסף לריסטארט ייצא את הבעיה שוב .... (לא נלאה אותכם באותם פרטים שוב..) השאלה שלי היא האם אכן הזיכרון דפוק ואני צריך להחליף אותו או שיש מצב שזו בעיה קצת יותר חמורה- כמו לוח אם או משהו בסיגנון ....? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 467 צפיות

דיונים חדשים בפורומים