עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by s.os,

אהלן שבוע שעבר השארתי תמחשב שלי לאיזה שעה וחצי לסרוק וירוסים וכשחזרתי לבית התחילה בעיה שכפתור אחד מתחיל להלחץ בלי סוף זה הכפתור של האות 'ת' זה מתחיל איזה חצי דקה אחריי הדלקה של מערכת ההפעלה ואיך שהבעיה הזאת מתחיל אי אפשר לבצע פעולות במקלדת המובנת כמו למשל דאבל קליק ניסיתי להכנס דרך SAFE MODE אבל עדיין יש את אותה הבעיה מערכת ההפעלה זהWIN XP המחשב זה EEE PC 1005HE תיכננתי לפרמט אבל אולי יש פתרון אחר חוץ מלפרק מקשים מהמקלדת תודה.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by .:YoGy:.,

יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב (אסוס זנבוק UX31e) אני מחבר מסך טלווזיה למחשב בעזרת HDMI. כשאני מדליק את המחשב והווינדוז נטען, אני רואה את ההצגה על המסך טלווזיה. ברגע שהווינדוז פועל אני לא מצליח למצוא את המסך (גם לא כשאני עושה detect ב rightClick->Screen resoulution עכשיו מה שעוד יותר מוזר, זה שיש לי גם לינוקס (אובונטו) ושם זה עובד מצויין. עכשיו מה שהכי מוזר זה שהכל עבד לי מצויין פעם, עד שהשארתי את המחשב בבית וחבר של השותף ישן אצלי בחדר, וכשחזרתי אני ראיתי שהפין של המתאם התעקם ((זה מיקרו HDMI ולכן קטן ועדין), ומאז זה לא עובד.... שאלתי את הדביל מה הוא עשה, הוא אמר שפתאום המסך הפסיק לעבוד, ראה שהפין התעקם אז הוא החליט להניח את זה בצד ולהפסיק לגעת בו... כמובן שמאז קניתי מתאם ח…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 במחשב יש S-VIDEO שבע פינים כאשר אני מחבר כבל 4 פינים לטלוויזיה מתקבל תמונה אך כאשר אני מחבר כבר 7 פינים המחשב מזהה את הצג אך בטלוויזיה אני רואה שחור חשוב לציין שיש לי מחשב נייד dell inspirion שבו שני הכבלים פועלים ורואים תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?יש לי כרטיס מסך 8600GT

4. Started by doronkapah,

יש לי sony vaio vgn-cr305e והמחשב עבר פירמוט פלוס הוספת זיכרון פינמי. מאז שפירמטו אותו המצלמה המובנית (motion eye) לא עובדת! ניסיתי להתקין כל מיני סוגי דרייברים והוא פשוט לא מגיב להם! אם יש למישהו פתרון אני אשמח(: בתודה מראש,דורון.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Fortunes,

ברשותי מחשב של DELL כ3 חודש, בימים האחרונים הUSB פשוט לא עובד. כלומר אני מכניס את היסק און קי- הנורה עליו נדלקת לשנייה (כביכול מחובר) וישר נכבת, המצלמה והאמפי3 לא מזוהים בכלל. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?.. כמו שכתבתי בכותרת הדגם הוא 1520. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by neeto,

לחצן הfunction נשאר לחוץ תמידית (לא פיזית, יש אפילו סימן ליד המקלדת) ועכשיו המקלדת מקבלת רק את התווים המיוחדים של הלחצן, אלא אם כן אני לוחצת על המקש function יחד עם הכתיבה. יש למישהו פתרון?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by t123123,

התקנתי win 7 אולטימייט , עכשיו אנילאיודע איזה דרייברים צריך להתקין ואיזה לא.. התקנתי איזה דרייביר לאינטרנט , ואחר כך זה עבד כמה זמן (האינטרנט) אבל עכשיו זה לא עובד ... יש לי מחשב studio xps 16 הינה תמונה : מה עושים ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by danield51,

רשום לי שמנהל ההתקנים של ווינדוס השבית את הרשת האלחוטית ושאני נכנס למנהל התקנים ללשונית של Intel® WiFi Link 1000 BGN רשום לי ש:ל- Windows אין אפשרות לאמת את החתימה הדיגיטלית עבור מנהלי ההתקנים הדרושים להתקן זה. ייתכן ששינוי חומרה או תוכנה שבוצע לאחרונה התקין קובץ פגום או בעל חתימה שגויה, או קובץ העלול להוות תוכנה זדונית ממקור לא ידוע. (קוד 52)...מישהו יודע מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by shlomo76,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של DELL דגם latitude e5520 מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 32 bit בשמיעה של אודיו מכל סוג מוזיקה או סרט שנמצאים על הכונן או דרך הרשת אחת לכמה זמן יש רעש צורמני. זה קורה דרך הרמקולים המובנים וגם בהאזנה דרך אוזניות. בנוסף, אני לא יודע אם זה קשור גם הווליום שלו מאוד נמוך. הדרייבר הוא של IDT. המחשב בן כ - חדשים יש לי עדיין אחריות של דל, היה אצלי טכנאי שהחליף לטענתו את הלוח אם ועדיין הבעיה קיימת. בשירות הטכני של דל מנסים להתנער ולומר שזה קשור למערכת ההפעלה (קניתי את המחשב ללא מערכת הפעלה). האם מישהו מכיר, נתקל בבעיה כזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  10. Started by *BYZ*,

רקע: הלפטופ חזר מתיקון בגלל שנשפך עליו שוקו עכשיו כשאני מחבר רמקולים אני שומע רק ברמקול אחד. אם אני מכניס את החיבור עד הסוף אני שומע באחד אבל כשאני מכניס עד החצי אני שומע ברמקול השני עשיתי בדיקה של הרמקולים עם mp3 והם בסדר עשיתי בדיקה של הרמקולים המובנים של הלפטופ והם בסדר (עשיתי בדיקה של הרמקול הימני והשמאלים בנפרד) יכול להיות שהחיבור עצמו של הלפטופ נדפק??

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by .:YoGy:.,

שלום, יש לי בעיה מוזרה באוזניות שלי בלאפטופ... המחשב לפעמים משמיע סאונד באזניות ולפעמים לא. (זה לא כבל רופף אלא בעיה במחשב) אני יכול לחבר את האוזניות למחשב וזה ישמיע מוזיקה, לעשות ריסטרט ואז לא ישמיע. כשאני מחבר הrealtkhd אומר לי שיש משהו שמחובר לשקע האנלוגי של האוזניות, אבל הוא לא מזהה שזה אוזניות. הסאונד מהרמקולים של הלאפטופ מפסיקים לעבוד. כשאני נכנס לrealtk hd audio manager הוא לא נותן לי את האופציה של אוזניות, אלא רק את האופציה של רמקולים ואת האופציה של digital output. מישהו מכיר את המקרה? הדרייברים שלי מעודכנים לגמרי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by neoyun,

שלום , קנייתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם איטרנט. קנייתי גם ראוטר חדש אלחוטי ואני רוצה הסבר איך אני מחבר אותו למחשב הנייד , שראוטר יעבוד על שני המחשבים חשוב ציון, netgear wgr614v9

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הנטבוק Compaq Mini 331C ואיך שהוא מאתחל הוא מראה לוגו בצבע אדום של Compaq ומיד אחרי זה מסך שחור כאשר בפינה יש קו תחתון מהבהב ושם זה נעצר ולא זז. זה קורה ברוב הפעמים, בעיקר שאין לו מספיק חשמל, אפילו אם יש 30% סוללה זה לא עולה, ולפעמים אפילו כשאשר יש 100% סוללה זה לא עולה. אשמח לכיוון לשם פיתרון.

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  14. Started by carls,

שלום לכולם ברשותי אסוס 1000he כבן חצי שנה במהלך עבודתי עימו הוא נתקע,פשוט לא מגיב לשום כפתור כיביתי אותו עי המפסק הראשי והדלקתי אותו שוב,ברגע שהווינדוס עלה נשמע צליל הכניסה לווינדוס אך בצורה מקוטעת המחשב עבד כמה שניות ושוב נתקע,שום דבר לא עובד כולל העכבר מי יודע מה הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  15. שלום חברים! יש לי מחשב נייד מדגם EVO N200. בהתחלה כשהייתי מדליק אותו הוא היה עושה רעשים מוזרים מהארדיסק, ובקושי נכנס לWINDOWS. נכנסתי לWINDOWS והגדרתי שבהפעלה הבאה של המחשב הוא יבצע בדיקת שגיאות לדיסק כולל ניסיון לשחזר סקטורים פגומים. הבעיה גדלה מהרגע שביצעתי את הריסט, המחשב יותר לא לWINDOWS, מתקבל מסך כחול עוד לפני עליית המערכת שאומרת שכנראה הארדיסק דפוק וכדאי להריץ בדיקת שגיאות. עשיתי שוב ריסט וגם זה לא מגיע יותר, הרעשים פסקו ואז כשאני עושה ריסט יש לי שתי אפשרויות: 1) להכנס לביוס 2) לתת למחשב לרוץ ואז אני רואה על המסך את ההודעה הזאת שמופיע פעמיים: Interl® Boot Agent Version 4.0.13: PXE-E61: Media test failure, check cable PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM אחרי זה, המחשב נת…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  16. שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי, לאחרונה קניתי את המחשב הזה, אני ממש ממליץ. יש לי רק בעיה אחת, עם הסוללה. יש לי בשורת משימות את האייקון של הסוללה, כשאני מצביע עליו רשום לי כמה אחוזים ממנה נשארו וכמה זמן נשאר. כזכור, היא אמורה להחזיק כ-9 שעות. אחרי הטענה מלאה, מסומן 100% וזמן נותר 7:30 שעות. בנוסף, אני יכול להצביע עכשיו על הסוללה וזה יראה לי 7:00, אחרי 5 דקות יראה לי 6:20, אחרי עוד 5 דקות יראה לי 6:51. בעיה מוכרת? יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום היתה לי את הבעיה המתוארת פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=454250.0 ולאחר כמה פעמים שהכנסתי DOK עם WIN 7 איתחול ..והתחהל של התקנה (שהיא נעצרה בכך שבעצם לא ראיתי את הכוננים במחשב לאן להתקין את הWIN7)פתאום בבחירה בבוט הופיעה האפשרות לבחור הפעלת BOOT מהHDD ואז כל המחשב חזר לעצמו.. כרגע המחשב עובד לאחר הפעלה מהבוט ע"י בחירה של HDD השאלה האם הבעיה הזאת אמורה לחזור על עצמה כי זה מראה על כשל בין החיבור של הHDD למחשב או שלא...? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  19. Started by frenchfrize2,

שלום, ברשותי מחשב Gateway MD7321u (מסדרת MD73). http://www.gateway.com/product_spec.php?product_recid=529668226 עם בטריית Sanyo Lithium Ion Battery Pack Rating 10.8V, 4400mAh/47.5Wh http://www.level8technology.com/gateway-md73-series-battery-gateway-md73-series-laptop-battery-20784 במפרט המחשב שבלינק הראשון כתוב שזה 6 תאים, ובלינק השני כתוב 8(?) תאים. אני לא יודע כיצד בודקים. יש לי בעיה מוזרה עם הבטריה. למי שמתמצה, זו בעיה די מפורסמת (תראו את הדיונים הארוכים דרך גוגל) של plugged in, not charging. לאחרונה מצאתי תרופת סבתא, אבל גם היא לא באמת פתרה את הבעיה. http://jeffreypalermo.com/blog/plugged-in-not-charging-windows-7-solution/ לפני שהבטריה מגיעה לטעינה מלאה, נדלקת נורה …

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  20. טוב יש לי נייד acer 5750g להלן המפרט: i7 2630QM Nvidia GT 540M 1g 4G memory 640G hard disk קיצר המחשב ניהיה איטי בזמן האחרון החלטתי לפרמט אך ללא הצלחה... תוצאה של 3DMARK 06 : http://3dmark.com/3dm06/16087139?show_ads=true&page=%2F3dm06%2F16087139%3Fkey%3DW3SRULj3usBhehFUbAnvH8bJhF3SCX כמו שאתם רואים קיבלתי רק 5000 שבדרך ככל המערכת הזאת אמורה לקבל מעל 8000. תמונה של טמפרטורה מהתוכנה HWMONITOR http://imageshack.us/photo/my-images/28/temptkh.jpg/ הורדתי BF3 כאשר הרזולוציה היא לא הכי גבוה.. 1280 על 720 וכל ההגדרות על LOW יש לי בסביבות ה 20FPS וביצעתי עוד בדיקה עם 3DMARK 11 התוצאה שלי היתה רק 675 כאשר הלפטפוט הזה מגיע ל 1000+ ללא אוברקלוק... בכל מקרה כבר בדקתי.. יש לי א…

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  21. Started by Idan-h,

פירמטתי את המחשב הבלוטות' עובד והכל בסדר, רק חסרה הפונקציה של הכיבוי שלו. "Turn Off Adapter" זה היה לפני הפרמוט - כעת זה לא מופיע כשעושים עכבר ימני על הסמל של הבלוטות'. מה עושים? הבלוטות' אוכל סוללה, וכשאני עובד בלי ספק כח אני מעדיף לכבות אותו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Voodude,

יש לי נייד של לנובו מהדגם שצוין. בפאד שמדמה עכבר (לא משנה איך קוראים לו...) יש בצד מדמה גלגלת, שעבד בהתחלה, אבל עכשיו לא מגיב בכלל למישהו יש מושג איך לסדר? ה,עכבר" עצמו עובד מצוין

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  23. אהלן. יש לי dell studio xps 1640 והתקנתי בו אקס פי ואין באתר של דל דרייבר לטאץ' פד של העכבר. הורדתי את התוכנה Synaptics Pointing Device וזה עובד לי מצוין. אבל יש בעיה. פתאום אחרי כמה דק' הגלילה פשוט מפסיקה לעבוד. כל התזוזה של העכבר עובדת, הכל בסדר אבל הגלילה לא. נכנסתי להגדרות של התוכנה שמפעילה את זה (התוכנה שהזכרתי לעיל) והכל עובד, כלומר שהגלילה אמורה לעבוד וזה מסומן בכך שזה אמור לעבוד. רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב זה עובד. לפעמים זה חוזר לעצמו גם אחרי 10 דק' פתאום- לא החלטי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  24. Started by disi,

שלום לכולם יש לי מחשב HP DV4 1109EJ ידועה לי הבעיה עם הדרייברים בהתקנת XP התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. שלום יש לי פה DELL 1520 עם GEFORCE 8600M GT הבעיה היא שמשום מה נדפקו ההגדרות של הכרטיס מסך ובמשחקים שאני מפעיל רואים ריבועים בשחור לבן בחלקים שונים במסך וגם ה- TVOUT הפסיק לתפקד ניסיתי להתקין גרסאות רבות של דרייברים לכרטיס מסך אך ללא הצלחה.. מישהו מכיר את הנושא ויכול לעזור?

• 9 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים