עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MisterL,

שלום, יש ברשותי מחשב Dell E6330. מפרט: מסך - (13.3") HD (1366x768) LED-backlit LCD Panel with HD Camera and Microphone מעבד - Intel® Core i7-3520M 2.90Ghz זיכרון - 8GB DDR3 1600Mhz דיסק קשיח - 750GB 7200RPM Windows 7 Professional (64Bit) English סוללה דיי חדשה (6CELL) מטען ושאר הנלווים (Fingerprint, קורא כרטיסים וכו'). ללא אחריות (ניתן להרחיב). בדקתי בזאפ, זה המחיר (המחשב הראשון): http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=dell%20e6330 מכיוון שהמחשב ללא אחריות ולא ריאלי לדרוש סכום מוגזם, אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן, הנייד של סבתא בתהליך התפגרות, מחשב של HP בן 3 ומשהו, כבר אין אחריות. היא מחפשת מחשב חדש, שיעשה תעבודה, היא יושבת דיי הרבה על האינטרנט ומיילים וסקייפ ועניינים... התקציב הוא 3K ומטה, חשוב שהמחשב יהיה עם SSD, ועדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חדש. מעבד מדור 5 או 6. בנתיים היחיד שעולה לי לראש זה האסוס UX305 מאקדמון: http://academonil.co.il/landing/#ux305div אבל היא משתמשת במחשב בעיקר בבית, ואין סיבה לקנות אולטרבוק יקר שיספק פחות ביצועים. אשמח לעזרה... מחשב מבית טוב בלבד, HP לא מתקבל, ואחריות 3 שנים מינימום, עדיף מאוד איסוף והחזרה. תודה רבה מראש לכל בעלי הלב הטוב שיעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לעבודה בAUTOCAD אדריכלות אבל ישמש למשחקים ברמה בינונית מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AUTOCAD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ילדים גם הולכים להשתמש במחשב אז שיריץ משחקים ברמה סבירה אבל לא משהו מיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Itamarro,

אהלן, אני חסיד גדול של מחשבים נייחים אבל נאלץ לקנות מחשב נייד לשימוש אינטנסיבי (עבודה, לימודים, משחקים) בשנתיים וחצי הקרובות. תפסה את עיני גרסת ה13" 4k של alienware. אני טס בעוד חודשיים לארהב וחשבתי לקנות אותו, אך עולה השאלה האם עד אז, או בסמוך לכך יוצא דגם חדש? אז בקיצור- הם ידועים בהוצאת דגמים במרווחי זמן קבועים?יש לכם מידע על תכולות או צפי לחידוש דגמים? יש המלצה לדגם יותר חדש של חברה מתחרה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בוקר טוב לכולם. אני רוצה הכל חדש חוץ מכרטיס מסך, הקיים הוא GTX750 TI 2GB GYGABYTE מעוניין בדור החדש skylake. תודה רבה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. שלא יהיה בעיה להריץ FO4 ומשחקים עתידיים(אם כ.מסך קיים לא מתאים אז להציע אחר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …

• 40 תגובות
    • 28.9k צפיות
  7. Started by Irgemlol,

היי, שואל בשביל חבר, תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לעבודה, עריכה גראפית - פוטושופ בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

• 0 תגובות
    • 968 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?20K כולל מסך רזולוצית 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל סוגי המשחקים מכל הזמנים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - מחפש מסך (אני מניח שהרזולוציה 4K היא 4096X2160), לפחות 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

9. Started by tzav,

היי, הרעיון הוא לקנות מחשב שיוכל להריץ משחקים בצורה מניחה את הדעת. אני יודע שהתקציב נמוך יחסית אבל כבר ראיתי אנשים בונים מפרטים לא רעים במחירים כאלה (: הרעיון הוא לחבר את המחשב לטלוויזיה ככה שכרגע לא צריך מסך. אם זה ממש בלתי אפשרי לבנות משהו שכדאי לקנות תגידו לנו איפה כדאי לקצץ או כמה הוא צריך להוסיף כדי לבנות משהו שמניח את הדעת! תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Litalb,

היי, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה אשמח לשמוע חוות דעת. זה המפרט המלא http://m.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=903705 תודה

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  11. שלום חברים וחברות, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת לפטופ. בגדול, אם אפשר, העדיפות העליונה היא הורדת מחיר ומשקל, ואחר כך גודל המסך שיהיה בערך כפי שמפורט: תקציב: כמה שיותר זול, רצוי שלא יעבור 3000 שקל (בפועל רצוי שיהיה פחות, זהו רק ערך סף בתקווה שלא נצטרך להגיע אליו). ארץ קניה: ישראל מטרות המחשב: מחשב לסטודנטית, בעיקר עבודות משרדיות (אופיס ואינטרנט) אבל קצת משחקים (לא צריך מחשב גיימינג) וסרטים. גודל המסך: 15.6 אינץ', אפשר קצת קטן יותר או גדול יותר (אפשר לוותר על גודל מסך לטובת מחשב קל יותר). לא חשוב מבריק או מאט. רזולוציית מסך: לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי קלט: מקלדת בלפטופ, touchpad/מסך מגע/כל דבר אחר שיאפשר עבודה ללא חיבור של עכבר חיצוני. אין דרישות נוספות מעבר לזה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by komer83,

3rd generation Intel® Core™ i3-3120M 4GB, Intel® HD 4000 Graphics (integrated 500GB קצת חבוט (אין שברים), אבל תקין לגמרי.

13. היי, חבר צריך מחשב נייד, לא משנה איזה חברה, עם 3-5 שנות אחריות , עדיף בבית הלקוח מסך 17 אינצ, צריך שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של תוכנות כמו autocad וזהו תקציב כרגע לא ידוע, רוצה לדעת טווח מחירים, הוא חשב על משהו בסביבות ה5K תודה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by Ettox,

צריך עזרה במחשב עד 4K אני לא משחק משחקים כבדים מידי בעיקר Dota2 וcs:go משתמש בafter effects וSony Vegas לעריכת וידאו. אני רוצה שסיאס ירוץ הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב תודה לעוזרים. (SSD) חשוב לי גם כן.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Ovid,

יש לי מחשב ממש ישן מכמעט לפני עשור, כך שאין טעם לשדרג בו חלקים מסויימים. אני צריך מחשב חזק ככל הניתן שייתן לי להריץ : * מכונה וירטואלית * תכנות בסביבות עבודה שונות * שיריץ הכל במקביל בלי תקיעות כולל מלא טאבים בדפדפן מה לא.. וזאת אגב נקודה מאוד חשובה, אני לא סובל שום תקיעות או זמן "לחשוב" במחשב. * אין צורך בכרטיס גרפי למשחקים. * שיהיה שקט. לגמרי. אני חשבתי ללכת בכיוון i7 , עם 16 גיגה ראם . אבל פה יש לי שתי התלבטויות : 1. האם ללכת על 4790 או על החדש 6700. הבנתי שההפרש בביצועים די זניח , אבל הליבה הגרפית משמעותית יותר חזקה. (זה אולי קריטי בשבילי מכיוון שלא יהיה כרטיס מסך חיצוני). בהקשר הזה, האם DDR4 באמת מהווה יתרון על DDR3 ? 2. רציתי משהו קומפקטי ככל הניתן. שאלה אם אני …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. * התקציב: רצוי 3K, כמובן שעדיף למטה אך אם הדבר הכרחי ו\או חשוב אז אפשר טיפה למעלה (עד 3.5K). * מטרות המחשב: כל מה שהתואר דורש: מעבודות משרדיות עד תיכנות והרצת VMware (מערכת הפעלה מפוצלת). לא צריך למשחקים\סרטים\שמיעת מוזיקה, נטו ללימודים. * דרישות המסך? רצוי לא מסך גדול ואחד שלא מעייף את העיניים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רק שלא יהיה איזה מקלדת מזעזעת בקטע חריג. אשתמש בעכבר אלחוטי * משקל רצוי? כמה שיותר קל. יהיה איתי הרבה על הגב ולרוב אין לי רכב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, רצוי כמה שיותר ארוך אך יותר חשוב לי המאפיינים האחרים. כמובן שאני לא רוצה שהזמן סוללה יהיה קצר מידי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה לי כלכך בין טרה לחצי * האם בתקציב צריך להיכנס ר…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש לגלישה בלבד ולעבודה עם וורד. התקציב הוא באזור ה 2500. גודל המסך לא כ"כ משנה, בגדול רוב הזמן הוא יהיה מחובר למסך חיצוני. משך אחריות רצוי שיהיה 3 שנים מלאות. כמו צריך שיגיע עם מערכת הפעלה (איני יודע אם ווינדוס 8.1 או 10). באפשרותי למשל לקנות דרך "חבר" את המחשב הבא, DELL INSPIRON בכ 2100 ש"ח. האם יש אופציות עדיפות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by רועיזו,

היי, מחפש לחבר נייד. משהו ברמה בינונית+ בתקציב של 3000-3500. ראיתי בשניידר דגם מסויים: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=5050&; נראה שיש בו כל מה שצריך (מעבד I5 דור 5, 8 גיגה זיכרון, יש כונן DVD וכונן קשיח של טרה). אני גם מחבב את החנות (קניתי משם פעמיים, אומנם אנשי המכירות שלהם בטלפון די גרועים אבל אם יודעים מה רוצים, המשלוח מהיר ויש מענה). הדבר היחיד שמטריד אותי זה שהנייד מגיע עם סוללה 4 תאים. זה נשמע לי מעט. יש דרך לדעת מה זה אומר בפועל? לכמה זמן זה יחזיק בשימוש עבודה (לא סרטים או משחקים)? יש הבדל מהותי בין 4 ל- 6 תאים? יש מחשב אחר עם מפרט דומה עם סוללת 6 תאים שאתם מכירים? תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

לנובו חושפת את סדרת היוגה החדשה שלה, ה-900, שכוללת דגם מעודכן לקטגורית הניידים ההיברידיים עם עוצמה משופרת בהחלט, משקל נמוך יותר ושידרוגים נוספים לכתבה: http://hwzone.co.il/לנובו-עושה-יוגה-הכירו-את-סדרת-ה-900-החדשה/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by ufer,

אני שוקל לרכוש את המחשב הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17082 חיפשתי ביקורות ברשת ובכלל לא מצאתי את המפרט הזה באתר של לנובו ובכלל יש עוד כמה דגמים שלא מופיעים יש מצב שיש דגמים שמגיעים לארץ ולא מופיעים באתר של לנובו העולמי? סה"כ המפרט של המחשב נראה אחלה יחסית למחיר, אבל איך זה שאין שום ביקורת עליו ברשת?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Liad344,

שלום, מדוע אין יבוא רשמי של הדגמים האלו לארץ? ניתן למצוא רק ייבוא מקביל שיקר בעשרות אחוזים מהמחיר היקר ממילא(ולxpsאין את הדגם החדש יותר שיצא לפני שבועיים וקצת). ומה ניתן לעשות? אני יודע שאפשר לפנות לחברות כמו באג או אייבורי והן יכולות לעשות יבוא אישי אך גם הוא כנראה יהיה יקר מאוד.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאוד שלא לחרוג בכלל, אפשר עד 500 ש"ח אם קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית על פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק מסך, עדיף בגודל 24 אינץ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן …

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  23. Started by Debi,

שלום לכולם, קרובים מגיעים אליי מגרמניה בקרוב ובדיוק שקלתי לרכוש מחשב נייד. האם מחשב נייד בגרמניה יעלה פחות? הסתכלתי קצת על המחירים בamazon.de והם נראו די זהים לארץ... האם זה המצב או שלא הסתכלתי במקום הנכון? אשמח אם כל מי שיודע משהו, אפילו המידע הכי קטן יגיד כי זה קצת דחוף לי... תודה מראש לכולם!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. יש לי דיסק מקורי של ווינדוס 7 אני לא מצליח להיכנס לביוס במחשב נייד חדש שקניתי היום לחצתי על כל המקשים החל מ f1 ועד f12 אף אחד מהמקשים לא הביא אותי לביוס, מי שמכיר את הבעיה תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LRa,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ששוקל פחות מ2 קילו עם מסך 13 אינץ לשימושים משרדיים. חשוב לי שיהיה לו הארד דיסק ssd ואחריות שתקפה גם בארץ. אשמח לקבל מכם המלצה או שתיים. תודה

• 0 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.