עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי מחפש מפרט באזור ה 1600 ש"ח גמיש לעבודה משרדית/מעט מאוד גרפיקה. לא כולל ספק/מארז. מפרט אינטל. בלי אוברקלוק לוח אסוס/Gigabyte עדיפות ל USB3/SATA3 בלוח. אני מרכיב בעצמי. רוב תודות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. העדפת ל I7, מארז סגור, משחק בעיקר במשחקים כמו oblivion , גם The Elder Scrolls V: Skyrim, dragon age 2 ודומים. העדפה לקנייה באזור ר"ג ת"א. אשמח להצעות מפרטים תודה ושבוע טוב !

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K ללא מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, המחשב אמור לשמש כשרת שעליו ישמרו מסד הנתונים, וכן אפשרות לחיבור מרחוק - טרמינל. יתכן וירטואליזציה, וכן שימוש בחיבור מרחוק ללקוחות team viewer א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות משרדיות רגילות, פריוריטי וכדו', אולי וירטואליזציה, וכן team viewer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך גדול 22-24 אינץ.דרוש המלצה גם על מסך …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבחירת מוצרים למחשב חדש, בשלב זה אני לא מעוניין בכרטיס מסך ואשתמש בכרטיס המובנה. חשובות לי יותר יכולות העיבוד המהיר לצורך שימוש במחשב כHTPC ולמטרות עריכה, גלישה ותכנות. אין דרישה ליכולות גיימינג ותצוגה אדירות... רק מה שדרוש בכדי להריץ סרט בFHD ללא בעיה ובמקביל לעבודה במסך השני. המחשב יחובר לשני מסכים, האחד 47" והאחר 21". אשמח אם תוכלו להמליץ לי לשנות, לשדרג או לשנמך חלקים מהמפרט שצירפתי. חלק מהפריטים, כפי שרשמתי ליד, הינם פריטים שאעדיף לא לשנות. בקשר לשאר אשמח להתייעץ לוח אם: P8Z68-V/GEN3 ASUS 945 ש"ח - מעדיף שלא לשנות את הבחירה. מעבד: intel i5 2500k 999 ש"ח קירור למעבד: Zalman CNPS11x Extreme 330 ש"ח זכרון: 1600mhz ddr3 4X4 kingston…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, הלפטוט הישן שלי (שזכה לחיים ארוכים) שבק חיים, הגיע זמן לחדש. אני סטודנט והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר אינטרנט ולימודים קצת תכנות, ומידי פעם גם קצת משחקים וסרטים, אבל חשוב לי שיהיה לו את היכולת לעמוד בעומסים סבירים בכבוד לכשיצטרך. רוב הזמן הוא ישאר בבית, ומידי פעם יזוז ממקום למקום אז ניידות היא בהחלט יתרון אך לא חובה לכן חשבתי על מסך 14-15.6. ורצוי שיהיה מט. ומערכת הפעלה לא חובה. התקציב הוא עד כ 4000 ש"ח, כמובן שעל פחות לא אתלונן אבל גם להתגמש קצת למעלה אפשר אם מצדיק את ההוצאה. כרגע אני חושב על: asus n56vm (שקצת חורג מן התקציב, וחסרון בניידות) או Dell Vostro 3460 (עם ה i5 ו Gforce 630) אבל קראתי שהוא מרעיש נורא והמסך לא מוצלח. http://www.ivory.co.il/catalog.php…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום וחג שמח זקוק להמלצה על מחשב במחיר של כ-5500 ש"ח במפרט הבא: מטרות - שימוש כללי, משרדי, סרטי דו מימד, ניהול תוכנת בית חכם. מסך 15.6-17.3" עדיף FHD משקל לא חשוב סוללה לא חשובה שילוב HDD ו-mSATAT צורב DVD כולל מערכת הפעלה 8MB זכרון כל שאר הדברים עליהם לא עניתי (בלוטות', HDMI וכו') אינם קריטיים. למעשה הצורך שלי בנייד הוא בגלל המבנה. אני נכה בכסא גלגלים ואני משתמש במחשב הרבה בשכיבה כאשר הוא מונח על שולחן מתכוון שבא מימין למיטה ונכנס תחתיה כך שהפלטה באמצע המיטה. נייד הוא האופציה הכי נוחה. מסיבה זו לא חשוב לי המשקל ואורך חיי הסוללה. אין לי יישומים כבדים אך זה התקציב שהייתי מעוניין להשקיע במחשב מכיוון שלמעשה אני עליו כל היום ולכן אני מעדיף לקנות כזה שיהיה אוברקיל…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by ido-nava,

אהלן, אני מחפש לרכוש מחשב לשימוש משרדי (אופיס,אינטרנט) ובנוסף 2 מסכים. בניתי מפרט שמבוסס על i3 8100, למרות שאני חושב שהמפרט הזה יהיה הרבה יותר חזק ממה שאני צריך. ארצה שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט, ואם אפשר לחסוך עוד זה יהיה מעולה. ** אני ממש לא נעול על 8100 ואין לי בעיה לקחת I3 דור קודם/ AMD מקביל. מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i3 8100 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 525 לוחות אם: Asus PRIME Z370-P כמות: 1 - מחיר: ₪ 608 זכרונות: DDR4 8G / 2400 CL16 A-DATA כמות: 1 - מחיר: ₪ 365 מארזים: Antec NSK-3100 Case כמות: 1 - מחיר: ₪ 150 ספקי כוח: 350W SS-350ET…

8. מטרת המפרט הבא הוא לבנות מחשב היי אנד גיימינג מתוך הבנה בסיסית מינוס בדקויות פרטי החלקים,אלא בבחירה בהבנה "מלמעלה". ועל מנת שלא להחליף חלקים כל שנה שנתיים, אלא לרוץ עם חומרה מעולה כמה שנים שקטות וטובות. החלקים המוצעים הם אופציונלים והם ממש ניתנים לשינוי במידה ומישהו מבין שדרושה תוספת השקעה בחלק מסויים, וודאי שאם אפשר לגרוע משהו שהוא מיותר בוודאי כדאי לחסוך הוצאת מיותרות. הצוות כאן משתמש הרבה במושג אוברקלוקינג, ולמרות שקראתי באופן די מופשט למה הכוונה, קצת קשה לי לשאול שאלות על דבר שעצם מהותו המעשית איננה ברורה לי, אודה לכם אם על הדרך מישהו יוכל לשפוך עלי קצת אור ולבאר האם אדם מן השורה שרוצה לשחק בתנאים גרפים מעולים זקוק לתכונה זו, ולחומרה שהיא דורשת, או שכדאי ל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מבלי לאבד איכות, ודאי. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים החדשים, כולל אלו העתידיים (Star Citizen וכו'). מסך 1920x1080. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש אבל לא נכלל בחישוב כרגע. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

10. Started by Kinorey,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, לשדרוגים משמעותיים 2. מה שימושי המחשב? בעיקר למשחקים, סרטים, ושימוש יומי יומי בסיסי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי RPG. כגון skyrim עם מודים, Witcher 3, Fallout 3-4, Farcry', בנוסף משחקי אסטרגיה - Civilization 5-6, CK2, Total War. מדי פעם משחקי FPS וMOBA. הגדרות גבוהות ברזולוציה 1080, אם כי אני רוצה לשמור את האפשרות לשדרג ל1440P בעתיד. מתכנן על מסך Samsung S27D390H. (אם שווה לקנות יחד עם ה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום אני רוצה להרכיב מחשב אבל אני לא בטוח מה לשים בו התקציב שלי זה 10000 שקל רציתי גם לעשות קירור מים לבד (עם צינורות ומשאבות ודברים), אפשר להשיג דברים לזה בארץ? דיברתי עם אנשים אחרים ושאלתי בפורומים אחרים והגעתי לדבר כזה i7 7700k (אני יעשה לו overclock) Gtx 1080ti founders edition 32gb vengeance rgb ram Asus maximus ix hero atx lga1151 250gb ssd 3Tb hdd Cooler Master MasterCase Maker 5 EVGA supernova 850w platinum זה טוב? צריך לשנות משהו? להכין קירור מים או לקנות אחד "מוכן"? אם לקנות קירור "מוכן", איזה? תודה

12. אבקש המלצה ללפטופ, להלן הדרישות: 1. תקציב עד 3000 ש"ח 2. שימוש משרדי בלבד - תוכנות אופיס והרבה אינטרנט 3. אופי העבודה מחייב ניידות ופגישות רבות בחוץ כך שהמחשב צריך להיות קל ולא גדול מידי ראיתי את Asus ZenBook UX330 עם מפרט של: SSL 256, 8GB ומעבד 7Y30 אשמח לחוות דעת על ה ZenBook (האם שווה לחרוג מעט ולשדרג למעבד I5?) וכן המלצות נוספות אם יש. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 למחשב בלבד, מסך בנפרד. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + גיימינג קל עד בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes, gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך. נא להמליץ לי על מסך שיהיה טוב לסטודנט שקורא הרבה. המחיר למסך בנפרד. 21 אינץ' נראה לי סבבה.... התקציב למחשב 2200 מסך…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dork12,

שלום לכולם! אודה לכם אם תביעו את דעתכם על המפרט שבניתי. האם הכרטיס מסך gtx 970 מתאים לממדי המארז שבחרתי? צריך עוד מאוורר אולי? 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אך לא לפגוע בביצועים יותר מדיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אילוסטרייטור, פוטושופ, 3dmax, ציור דיגיטלי(ומשחקים כמובן) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by avrahams1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מוכן לחרוג אפילו עד 6500 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) : משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) צריך גם לקנות מסך אז זה גמיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Cloud,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג עבור חבר. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל כמובן שאעדיף לחסוך דברים מיותרים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת(mmo rpg) כמו guild wars 2,משחקי FPS/TPS(כמו BF.COD וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Screw_Master,

התשובות לשאלות בקובץ המצורף. SSD הוא טוען שכבר יש לו. אפשר לקבל הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by woogille,

אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Idan Gigi,

היי אני מנסה לבנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 5,800 שקל לא כולל דיסק קשיח(כי יש לי), מארז בסביבות 300-350 שקל וקירור אוויר בסביבות 300 שקל עד עכשיו מה שאני מתלבט לגביו זה אם לקנות ryzen 5 2600x עם vega 64 oc או לקנות ryzen 5 2600 עם rtx 2070 windforce תמונות של המחירים מצורפות עם שאר הדברים מתכוון לקנות בחנות ivory,tms,ksp,plonter

21. Started by r1980,

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום

22. Started by aarrek,

מארז HEC 6A19B שחור No PSU ספק כח HEC 500TD 500W לוח אם אינטל P35DPM DragontailPeak מעבד אינטל Core 2 Duo E8400 3.0Ghz FSB1333 זיכרון DDR 2 1024MB 800Mhz Kingston סה"כ 2GB דיסק קשיח Hitachi 250GB 8M SATA 2 צורב DVD +/- RW DL AD-7200S NEC Sata שחור כרטיס מסך Zotac Geforce 8600GT 512M DDR2 PCI-e מקלדת סטנדרטית עברית אנגלית PS2 עכבר אופטי סטנדרטי בחיבור PS2 מסך Samsung "22 Wide 226BW המפרט כרגע הינו ב- 4.5K ואני מעוניין לשנות ולשפר , מה מומלץ ? תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם, אני לא מוצאת בשום מקום באינטרנט תשובה לשאלה האם הסוללה של הלפטופ lenovo thinkpad e320 היא נשלפת או מבנית, דבר שמאד חשוב לי. ראיתי בהודעה אחרת פה שהסוללה של ה-e420 לא נשלפת. האם מישהו יודע אם זה כך בהכרח גם ב-e320. הדבר מאד חשוב לי וגם כך קשה למצוא ביקורות על המחשב. תודה מראש לכל המשיבים, יעל.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by antique,

התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת מחשב בחנות אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל חשוב שתהיה אמינה ובת"א והסביבה - גבעתיים, ר"ג אין בקשות מיוחדות כלשהן ואין תכנון כלשהו לשדרוג המחשב אבל יהיה טוב אם יהיה אפשרי לש…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by nadavyahbes,

אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב של עד 11,500 שקלים. בלי מסך ובלי ציוד הקפי כלל. אם בתקציב נכנס, אשמח למעבד החדש של אינטל ולשילוב בין כרטיס מסך HD6990 לכרטיס מסך CUDA של Nivida. המחשב נועד בשביל משחקים מאוד כבדים ובשביל עריכה גראפית אינטנסיבית ועבודה בעתיד בתלת מימד (אחרי שבעזרת השם, אתקבל לעבודה). מסך וציוד הקפי יש כבר ברשותי כך שלא צריך. אני לא יודע מה עוד אני צריך לכתוב. אם יש משהו שעוד צריכים לדעת אשמח לענות. ובכן; 1. מה התקציב המקסימלי? 11,500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כתבתי למעלה. א) יש לציין א…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.