ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! אודה לכם אם תביעו את דעתכם על המפרט שבניתי. האם הכרטיס מסך gtx 970 מתאים לממדי המארז שבחרתי? צריך עוד מאוורר אולי? 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אך לא לפגוע בביצועים יותר מדיי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אילוסטרייטור, פוטושופ, 3dmax, ציור דיגיטלי(ומשחקים כמובן) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מתכוון לקנות מחשב בזמן המאוד קרוב וישבתי בערך שבועיים חושבים עם עצמי מה בדיוק אני רוצה והגעתי פחות או יותר למפרט הנ"ל Processor : Inter Core i7 920 BOX Mother Board : Gigabyte GA-EX58-DS4 or Intel BLKDX58SO Smackover Hard Drive : Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB RAM : G.Skill DDR3 3072MB (1024MB X 3) 1333 MHz Graphics Card : Sapphire ATI Radeon HD4850 1024MB 256 Bit GDDR3 PCIe or Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB 256 Bit GDDR5 PCIe DVD Burner : Nec x20 SATA DVDRW DL Wireless Keyboard + Mouse set : Microsoft Wireless Optical Desktop 700 המפרט - ללא ספק ומארז התקציב שלי הוא 5000 ש"ח ואין שום אפשרות בעולם לחריגות (התקציב לא כ…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 1700 ו512SDRAM. אני רוצה להחליף את הלוח כדי לשים DDRAM ואולי גם בדרך לשים מעבד חדש(צריך להחליף גם ספק?). לא מתכנן OC. אני רוצה לוח אם עם כמה שפחות פ'צרים אם אין לוחות אם טובים בלי פ'יצרים בכלל. יש לי ספק 300W. התקציב הוא 2200, גמיש. הציעו לי מפרט אינטל כזה: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1115.79 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4P800S Intel 848P Motherboard (HT, FSB800, DDR400, S-ATA, 5.1 Sound, Wi-Fi slot, LAN, USB 2.0) [ ¤ 548.59 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 652.32 ] 1 Subtotal : ¤ 2316.70 וAMD כזה: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12[ ¤ 1457.03 ] 1 Motherboards for…
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מנסה לבנות מחשב גיימינג בתקציב של עד 5,800 שקל לא כולל דיסק קשיח(כי יש לי), מארז בסביבות 300-350 שקל וקירור אוויר בסביבות 300 שקל עד עכשיו מה שאני מתלבט לגביו זה אם לקנות ryzen 5 2600x עם vega 64 oc או לקנות ryzen 5 2600 עם rtx 2070 windforce תמונות של המחירים מצורפות עם שאר הדברים מתכוון לקנות בחנות ivory,tms,ksp,plonter
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, הלפטוט הישן שלי (שזכה לחיים ארוכים) שבק חיים, הגיע זמן לחדש. אני סטודנט והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר אינטרנט ולימודים קצת תכנות, ומידי פעם גם קצת משחקים וסרטים, אבל חשוב לי שיהיה לו את היכולת לעמוד בעומסים סבירים בכבוד לכשיצטרך. רוב הזמן הוא ישאר בבית, ומידי פעם יזוז ממקום למקום אז ניידות היא בהחלט יתרון אך לא חובה לכן חשבתי על מסך 14-15.6. ורצוי שיהיה מט. ומערכת הפעלה לא חובה. התקציב הוא עד כ 4000 ש"ח, כמובן שעל פחות לא אתלונן אבל גם להתגמש קצת למעלה אפשר אם מצדיק את ההוצאה. כרגע אני חושב על: asus n56vm (שקצת חורג מן התקציב, וחסרון בניידות) או Dell Vostro 3460 (עם ה i5 ו Gforce 630) אבל קראתי שהוא מרעיש נורא והמסך לא מוצלח. http://www.ivory.co.il/catalog.php…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקרון, שירים וסרטים (לא בהכרח HD), אינטרנט, משחקים קלים ומשחקים באתרים שונים (וואלה וכל אלה...). העיקר שלא יתקע הרבה פעמים, שיהיה מהיר בפתיחת תיקיות, שירים, סרטים וכל זה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. שיהיה שקט, מקורר ומאוורר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680-1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים בגדול, זה המצב: אני לא תחום למעלה/למטה בכסף. רוצה מחשב מעולה שיעבוד מעולה לשנים הקרובות, עם יכולת להריץ משחקים על Settings מקסימליים. כן מנסה להשיג Value יחסית סביר, ככה שנניח אני לא רוצה סתם להשתגע עם SLI של GTX 1080. אני בטוח שזה יתן אחלה תוצאות, אבל נראה לי שכולם פה מבינים שזה לא קוסט אפקטיבי. זה מה שיצא לי לבנות. אני ממש אשמח לשמוע דעות, סומך עליכם שיש לכם הצעות לשיפור. (כל דבר יעזור ממש! ממקום הקנייה ועד המאווררים). המון תודה לכם! המפרט (דרך סטארט מחשבים): מעבד: 2185 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i7 6700K 4.0Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 S1151 זכרון: 1514 ₪ - 32G (2x16G) G.Skill TRIDENT DDR4 34…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחפש מפרט באזור ה 1600 ש"ח גמיש לעבודה משרדית/מעט מאוד גרפיקה. לא כולל ספק/מארז. מפרט אינטל. בלי אוברקלוק לוח אסוס/Gigabyte עדיפות ל USB3/SATA3 בלוח. אני מרכיב בעצמי. רוב תודות
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפיה בסרטי HD, קריאת PDFים, תכנות, פוטושופ (לא כבד), אינטרנט ושימושים משרדיים, GNS, VMware. * גודל המסך? רצוי 15.6 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי, אני לא יודע מה זה זמן סוללה ארוך אבל נדמה לי 3-4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, VGA * בלוטות? אם יש אז נחמד. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? אפשרי שיהיה צורב. * כונן Bluray? לא נדרש. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP,DELL,ASUS אם יש עוד חברות טובות אז בכיף. יש לי שאלה חשובה - כשקונים מחשב נייד מקבלים איתו דיסק דרייברים? אם כ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש להרכיב מחשב בתקציב של עד 11,500 שקלים. בלי מסך ובלי ציוד הקפי כלל. אם בתקציב נכנס, אשמח למעבד החדש של אינטל ולשילוב בין כרטיס מסך HD6990 לכרטיס מסך CUDA של Nivida. המחשב נועד בשביל משחקים מאוד כבדים ובשביל עריכה גראפית אינטנסיבית ועבודה בעתיד בתלת מימד (אחרי שבעזרת השם, אתקבל לעבודה). מסך וציוד הקפי יש כבר ברשותי כך שלא צריך. אני לא יודע מה עוד אני צריך לכתוב. אם יש משהו שעוד צריכים לדעת אשמח לענות. ובכן; 1. מה התקציב המקסימלי? 11,500 שקלים. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כתבתי למעלה. א) יש לציין א…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש: דגש על: סאונד - קריאטיב עם פאנל קדמי לחיבורים. מעבד עמיד וחזק לאורך זמן כרטיס מסך שיפעיל משחקים גם בעוד 5 שנים 160 GB דגש על עמיד לאורך זמן, אין צורך במארז אלגנטי אלא רק אחד טוב. לא כולל ציוד היקפי. תודה, כסף הוא עניין שולי כאן, אך לא להגזים.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ללא הגבלת תקציב (הכל על חשבון העבודה) המחשב צריך גם ביצועי דיסק וגם עיבוד ב 3dstudio ולגבי איחסון אין צורך ביותר מ 800 גיגה כלומר כבר חשבתי על 2 דיסקים של 150 RAPTOR ב RAID ואחד של 500 לאיחסון לגבי כל השאר אני אשמח ליעוץ
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, לרגל מבצעי הבלאק פריידי אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש יש הפרשי מחירים די משמעותיים בין קנייה בארץ לבין הזמנה מחו"ל השאלה שלי היא- איזה חומרה הייתם מזמינים מחול? מבחינת שיקולי אחריות למשל קראתי על כמה מקרים שבהם היתה בעיה בכרטיסי מסך (מתעניין ב2060/2070 rtx), ואני קצת חושש להזמין כזה מחול. לעומת זאת כונן קשיח/ssd/כרטיסי זכרון הבנתי שזה פחות בעייתי קיצר אשמח להמלצות וסיפורי הצלחה/כשלון אם יש כאלו ואם כבר בנושא, אשמח לעוד הכוונה. המוצרים שאני מסתכל עליהם כרגע מאמזון הם: כונן קשיח https://www.amazon.com/gp/product/B07H2GY8ZS/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 זכרון …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מעבד: Intel Q9400 לוח אם: Intel BLKDG35EC כרטיס מסך: Gigabyte GV-N98XPZL-1GHR Retail GF 9800GTX+ מסך: Samson 953BW כונן קשיח: Segate Barracuda 500GB Sata2 מארז: Antec NSK658 WITH 430W PSU צורב: LG GSA GH20NS10 זיכרון: Kingston 2GB 800HZ X2 מקלדת ועכבר: פשוטים של מיקרוסופט אז, מה אתם אומרים? לדעתי היה אפשר לקבל מחשב הרבה יותר טוב בסכום הזה, אבל בתור מחשב לגיימינג, עבדו עליו או לא?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרוטולס, קיובייס ואבלטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. ביומיים הקרובים יש לי מישהו שנמצא באילת ויכול לקנות לי משם נייד. אז אני ישמח אם תוכלו לענות לי כמה שיותר מהר שאוכל לקנות משם מחשב קצת יותר טוב באותו מחיר. בגדול אני סטודנט למדמח, ואין לי זמן לגיימינג לצערי חח בעיקר תכנות וסרטים, ובכל זאת אני רוצה להביא משו שיחזיק לכמה שנים. כמו כן אני מעדיף מחשבים שזמינים במלאי KSP או IVORY אילת. ואני מעדיף מחשב של DELL, למרות שלא קריטי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, תכנות, קצת פוטושופ. *תקציב: 3-3.5K * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15' * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? - * מ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציבץ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט, סרטים, עבודה משרדית. כרגע לא מעוניין בהרבה משחקים, אבל בהחלט שוקל אופציה עתידית של שגרוג הכרטיס מסך והמסך בעתיד(לכן לקחתי ספק 750W). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע פיפא, בעתיד GTA V ועוד משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי סקרים, בדיקות התלבטויות ועוד כמה דברים בדרך....הגעתי למפרט (כמעט סופי, רק אחרי אישור שלכם) של המחשב הבא שלי, בבקשה לתת את הדין, חוות דעת, המלצות לשינויים של דברים אני מוכן לשמוע ולקבל, גם פידבקים מוכן לשמוע ;D אז ככה מעבד AMD Athlon 64 X2 5600+ Windsor 2.8GHz 2 x 1MB L2 Cache Socket AM2 Processor - Retail (היה התלבטות בין זה לבין ה6000+ והחלטתי פשוט לקחת את ה5600+ ולעשות לו OC קטנטן ) - 179$ לוח אם את הדגם הזה M59SLI-S5, לצערי את לי את השם המלא עכשיו, זה לא במלאי באתר שאני קונה, אבל אנ יחושב שאתם מבינים איזה לוח זה, של גיגבייט. מחיר בסביבות של 180$ זכרונות GeIL Esoteria 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory…
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לשדרג את המחשב הקיים (רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד וזכרון). השאלה העיקרית שלי היא - האם המעבד והקירור שבחרתי ייכנסו למארז הקיים? כנ"ל לגבי לוח האם? ובאופן כללי האם הרכיבים שבחרתי הגיניים בהתחשב בתקציב? תודה מראש. המפרט - רכיבים חדשים: לוח אם: Gigabyte Z790 UD AC (https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z790-UD-AC-rev-10) 1090 ש"ח ב KSP מעבד: Intel Core i7 13700KF (https://www.intel.com/content/www/us/en/products/sku/230489/intel-core-i713700kf-processor-30m-cache-up-to-5-40-ghz/specifications.html) 1782 ש"ח ב plonter קירור למעבד: Cooler Master PL360 FLUX liquid…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראשית, אציין שאני לא מודע למחירים כיום. האם זה מחיר ריאלי? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את התקציב אם יש צורך בכך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג עבור חבר. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל כמובן שאעדיף לחסוך דברים מיותרים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית קלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת(mmo rpg) כמו guild wars 2,משחקי FPS/TPS(כמו BF.COD וכ'ו) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב ישן, בן 6-7 בערך אין לי כרגע את המפרט המלא אבל זה משהו בסגנון מעבד אינטל (או אי אמ די לא זוכר) 2 ליבות כרטיס מסך אין (זתומרת מובנה על הלוח אם) יש צורב די וי די של סמסונג יש קורא כרטיסים לוח אם ספק וכל שאר החלקים הסטנדרטים והפשוטים האם יש להם ערך כלשהו ? האם יש איזה חנות (או מישהו) שקונה חלקים כאלה ? אם יש באמת צורך אני אבדוק את המפרט בדיוק תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-