עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ltzik,

אז המפרט בשביל הרצת משחקים כמו BF4 וכל המשחקים החדשים בהגדרות הכי גבוהות על 1080P. התקציב: 6000+- אפשר לעלות אם ממש כדאי. אשמח לחוות דעת\שינויים וכו'. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪562 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. * מטרות המחשב? לימודים וכל מה שזה כולל - עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), עבודה ב-Matlab וכו'. כמו כן, שיהיה ניתן לצפות בסרטים. * גודל המסך? 13.3' - 14' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן אבל בשאיפה שלא יעבור את ה1.9ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם SATA אז לפחות 500GB אם SSD אז 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נרכש בארץ ויהיה בשימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שלא לכלול בתוכה מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה - …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין במחשב נייד עבור אחי - ישמש בעיקר לצפיה בסרטים (720p ומטה) ומשחקים (דוגמת Call of Duty, Starcraft). המחשב ניתן לרכישה בארץ (במהלך מאי) או בארה"ב (בסוף אפריל) - ומתוכנן להוציא עליו עד 5,000 ש"ח (או 1,100 דולר). המחשב אמנם ינויד רבות, אך בין שתי תחנות - משרד ובית - כך שישנה חשיבות לעמידות הפיזית ולמסך איכותי וגדול ככל הניתן, אך חיי הסוללה והמשקל חשובים פחות, כי הוא תמיד יופעל ליד מקור חשמל, מונח על שולחן. תודה וחג שמח! עודכנו: מחיר, פשרה על משקל וגודל מסך.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by pisti,

שלום, 1. תקציב מקסימלי - 7 אלף. לנצל, ניתן לחרוג עד 300 שקל. 2. משחקים - gta v, witcher 3, mafia 3 וכדו'. 1920X1080 - הגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך. 5. 8 - מוכן להקריב קצת שקט בשביל קירור. 6. לא מתוכנן OC. 7. מערכת הפעלה - WIN7, אין צורך באופיס, הרכבת מחשב בחנות. 8. לא משנה החנות - אזור השרון בלבד. 9. בחודש הקרוב. 10. אין בקשות מיוחדות. 11. המטרה לקנות מחשב שירוץ לפחות 3 שנים בלי שדרוג רציני, מעבר לזה לא קריטי. 12. מעוניין אך ורק באינטל, רוצה מארז שיהיה גם נוח מבחינת הרכיבים בפנים. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by crik,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by lddz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000-3000 בערך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גלישה באינטרנט אופיס נטפליקס וכו.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קרוב לחדר שינה אז אם אפשר שקט יותר אחלה אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות וכו' - אם יש אופציה למארז קטן יחסית גם טוב 7. האם האם יש צו…

7. Started by AmiT_T,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך-אבל אפשר גם שלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: :כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. :call of duty infinite warfare ,gta v,battlefield 1 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).''1920X1080 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sgsg,

איפה מוצאים מחשבים כאלה ? הצלחתי למצוא מעט מאוד דגמים עסקיים יקרים. קיימים גם מחשבים פשוטים יותר עם מסכים לא מבריקים ?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by shemaviv,

מחשב נייד מסוג compaq presario V6000 דרייברים מותקנים אבל משום מה הWireless Network Connection לא מופיע, אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. אני מאמין שלצרכים הנ"ל צריך משמעותית פחות, אז שמתי את המחיר הזה כחסם עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, מסמכי WORD, צפייה בתמונות. בנוסף יש שימוש רחב בתוכנת יצירת אלבומים שנקראת book2u. הייתי מעוניין גם שתהיה אפשרות לשימוש מאוד מאוד (מאוד) קל בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשוב SSD, חשוב 8GB ראם מינימום, חשוב שיהיה אחסון 1TB מינימום (יכול להיות בכונן רגיל לצד SSD למערכת ההפעלה), חשוב מקל…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום אני מעוניין במחשב חדש, התקציב הוא 3,500 ש''ח, בלי מסך וציוד היקפי. כבר למעלה משנתיים שלא שיחקתי בכלום, ובעבר דווקא הייתי גיימר כבד, ואני רוצה לחזור לזה היום, כבר לא צריך לקנות מחשב ב6000 ש''ח כדי להריץ את המשחקים הכי חדשים, אפשר להסתפק ב3,500, לא? בכל מקרה, חשוב לי שיהיה 4 GB זיכרון, טמפרטורות נמוכות ושקט ברמה 9. לא מתכוון לעשות OC. תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by urielbd,

אהלן, מחפש מחשב (מבחינתי כרטיס מסך משומש) עד 2800 ש"ח שיריץ משחקים.. עדיפות לקנות ב TMS.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by gabbay,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויות -גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב ש…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Yotam.B,

היי, אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש. הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה. הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה! אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר? מה משמעות הסיומות בדגם? ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם וגם יענו אם יש משהו ששווה אז כן אם לא אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ממש המשחקים הכי חדשים שיש ושעדיין לא יצאו שיעבדו בפול גרפיקה חלקה! סרטים HD תכני HD... מוזיקה שהלוח יהיה לו כרטיס קול מובנה איכותי.. תוכנות "בקטנה" לא משהו כבד... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שהבנתי תשאלה שהמחשב מיועד לבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט,…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

מישהו יודע איפה נמצא המרכז תיקונים שלהם(היכן שאני מממש את האחריות), ניסיתי לחפש באתר שלהם ושל לנובו ולא מצאתי. הבנתי שהוא היה בגבעת שמואל, אבל אמרו לי שהוא עבר לראש העין או משהו בסגנון...לא סגור על זה. אשמח ללינק אם מישהו מוצא. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. לום, אני צריך מחשב שיספק לי את הכוח והתנאים להפעיל וירטואליזציה בצורה טובה. מצאתי את זה ואשמח לחוות דעת. http://ksp.co.il/?select=.268..271.....e=0&maxprice=0 תודה רבה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by cool_g,

איזה מהם הכי נוח ומתאים למשחקים? Toshiba Satellite L650-10H: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=761042 Toshiba A660-10W: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9083 HP Pavilion DV6-3060EJ‎: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10429 HP Pavilion dv6-3070ej: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7736760 אשמח אם תביעו את דעתכם על מי המחשב הכי טוב מביניהם לדעתכם..

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ותכני HD מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים ביותר, COD,GTA,BF,DIRT,FIFA,2K,CRYSIS, הכל.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG E2350T.. על FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. כבר זה זמן רב שאני בגלות מ"סצנת המחשבים", ולחבר טוב שלי נשרף כל המחשב בגלל ספק ג'נרי. הוא עכשיו ניצב בפני קניית מחשב, והוא בכיוון של המפרט ב5000 ש"ח. אבל, מצד אחד הוא רוצה את הלוח של אסוס שעושה רושם שהוא יותר טוב, ומצד שני הוא רוצה ספק מצויין ולא פחות לאור החוויה שקרתה לו. קצת פרטים עליו- גיימר לא כבד מדי, אבל רוצה שמשחקים חדשים יפעלו לו כמו שצריך בהגדרות גבוהות, לא עושה אוברקלוק, ומעוניין בקירור אוויר בסיסי אמין למחשב. בקיצור מחשב טוב סבבה לא קיצוני מדי. מה אתם ממליצים? ומאיזו חנות. (אני אישית הכי הייתי מעדיף זיגזאג אבל לפעמים ההיצע שלהם מוגבל)

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by nirmiranda,

טוב אז בהמלצותיו של Syszone קניתי את המפרט הבא מKSP היום: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30870[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21051[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Freezer 13 CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30893[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: c…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. מחפש מחשב נייד חזק לפיתוח בעזרת לינוקס (אובונטו) * מטרות המחשב? פיתוח אתרים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15 אינץ ומעלה ואשמח לשמוע אם מומלץ מסך מגע * רזולוציית המסך? אין חשיבות * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI ו DisplayPort כדי לחבר שני מסכים * Bluetooth? אין חשיבות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן אופטי? עדיף שיהיה אבל לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיפות גבוהה בלי חלונות * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב נייח לנער בן 13 למשחקים ו-Live streaming של ה-Gameplays שלו ב-YouTube. הוא רוצה לשחק ב-4K ומשחק בעיקר ב-Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 1. מה התקציב המרבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, Streaming, בעיקר Minecraft עם מודים כבדים ו-Fortnite. 3. האם יש צורך בציוד היקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שק…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6,000 ש"ח. הרבה עבודה משרדית ואינטרנט, קצת עריכת וידאו (חשוב לי שתהיה מהירה ואיכותית) וקצת סרטים. מה חייב להיות כלול בתןך ה-6,000 ש"ח ? מעבד Core 2 Duo - הבנתי שייתן ביצועים טובים יותר מה-Core Duo, בעיקר בעריכת וידאו. מסך 15 כניסת FireWire 3 שנות אחריות מה לא חשוב ? משקל כרטיס מסך - אני לא מתכוון לשחק, ועל-פי הבנתי לא צריך יותר מידי בשביל לראות סרטים. זיכרון - יכול להיות רק חצי ג'יגה כי יש לי סטיק של חצי ג'יגה שאני יכול להוסיף לבד. יש לי כרגע מועמד, Dell Inspiron 6400, כפי שניתן לראות (עם הבדלים קלים) בשתי החנויות הבאות: http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=62 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=2…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום רב קהילת HWZone, אשמח לקבל את תמיכתם בבניית המפרט הבא שלי (שלישי במספר לאורך העשור האחרון בזכותכם!) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפנים רבים (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, גרפיקה לא מקסימלית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינג'…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים