ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרת המפרט הבא הוא לבנות מחשב היי אנד גיימינג מתוך הבנה בסיסית מינוס בדקויות פרטי החלקים,אלא בבחירה בהבנה "מלמעלה". ועל מנת שלא להחליף חלקים כל שנה שנתיים, אלא לרוץ עם חומרה מעולה כמה שנים שקטות וטובות. החלקים המוצעים הם אופציונלים והם ממש ניתנים לשינוי במידה ומישהו מבין שדרושה תוספת השקעה בחלק מסויים, וודאי שאם אפשר לגרוע משהו שהוא מיותר בוודאי כדאי לחסוך הוצאת מיותרות. הצוות כאן משתמש הרבה במושג אוברקלוקינג, ולמרות שקראתי באופן די מופשט למה הכוונה, קצת קשה לי לשאול שאלות על דבר שעצם מהותו המעשית איננה ברורה לי, אודה לכם אם על הדרך מישהו יוכל לשפוך עלי קצת אור ולבאר האם אדם מן השורה שרוצה לשחק בתנאים גרפים מעולים זקוק לתכונה זו, ולחומרה שהיא דורשת, או שכדאי ל…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חושב לקנות את גירסת ה11" של Alienware. הבנתי שמדובר במחשב גיימינג קטן (סוג של Netbook שמסוגל להריץ משחקים). את המחיר אני יודע, אבל רציתי לשאול מה אתם חושבים לגבי המחשב, האם לדוגמא הוא מצדיק את המחיר? יש לו בעיות רציניות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך ע 8000 +- ללא מסך שיתאים למשחקים אם אפשר בעל 1GB זכרון שיהיה חזק במיוחד שלא יהיה אחרי חודש מיושן תודה מראש : נ.ב גם מארז נחמד וכרטיס קול
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חבר שלי הולך ליקנות מחשב חדש הוא מאוד אוהב משחקים (גם הכבדים ביותר כמו crysis ) אני אמרתי לו שהמיפרט הזה עד 3k הו לא מיפרט מספיק חזק מה דעתכם בתודה מראש לכל המשיבים נ.ב הזיכרון הוא 2 גגיגה והמסך שלו 17" והו לא רוצה מקלדת רמקולים עכבר וכו... רק את המחשב Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוחות אם למעבדי אינטל ASUS - 3 Years Warranty P5K/EPU s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 1GB Kingston HyperX CL5 (KHX8500D2/1G) כרטיסי מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מאר…
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני הולך לקנות נייד של אסוס דגם K52F יש שתי חברות שנותנות אחריות אני מכיר את רונלייט מישהו מכיר את ויז'ואל והתנסה בשירות שלהם? אופציה ראשונה מחנות אלקטרו פוטו בתל אביב אחריות של רונלייט 3600 +39 משלוח אופציה שניה KSP כולל תיק ועכבר אחריות של ויז'ואל ב3690 אני גר בירושלים ורוצה שהמחשב יגיע עד ערב החג תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. אני יוצא לטיול של שישה חודשים בחו"ל,כולל טרקים ארוכים עם תרמיל . יש לי מחשב מצויין : hp nx6310 ,אבל הוא קצת כבד(2.5 ק"ג). אני מחפש מחשב נייד קל משקל,מתחת ל-2 ק"ג ,מאיכות גבוהה שאפשר לשאת אותו בתרמיל. עם סוללה ארוכת טווח,יכולת גלישה באינטרנט אלחוטי.מצלמה ומיקרופון מובנים. מעבד חזק ומהיר. תודה לממליצים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ממשיך במסעי לעבר הנייד המתאים לי, רק כדי להזכיר את מה שאני מחפש- נייד לסטודנט, קודם כל שיהיה נוח להקלדה כמובן ויריץ את כל תוכנות ה- office כמו שצריך. מעבר לכך, שיריץ סרטים כמו בצורה טובה, ולמרות שאני לא משחק במחשב יותר מדי- אני מעוניין שלמרה וארצה להתקין עליו איזה משחק ( בינוני? ) כמו PES שירוץ חלק ויפה בלי תקיעות ובעיות. בקשר לניידות- פחות קריטי לי, ולכן המסך ( 15.6 ), אלא אם איזה סטודנט יאיר את עיניי וימליץ לחפש משהו קטן יותר. אני פשוט לא רואה את עצמי מסתובב איתו לספרייה וכו', כלומר הכוונה היא בעיקר מחשב ביתי... ההתלבטות שלי היא בין שני המחשבים הבאים: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12892 ה- acer aspire http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12899ה- h…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקרון, שירים וסרטים (לא בהכרח HD), אינטרנט, משחקים קלים ומשחקים באתרים שונים (וואלה וכל אלה...). העיקר שלא יתקע הרבה פעמים, שיהיה מהיר בפתיחת תיקיות, שירים, סרטים וכל זה... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9. שיהיה שקט, מקורר ומאוורר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, ב…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך 7.5 לא מתוכנן אוברקלוק OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה אבל יש צורך בהרכבת מחשב בחנות אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל חשוב שתהיה אמינה ובת"א והסביבה - גבעתיים, ר"ג אין בקשות מיוחדות כלשהן ואין תכנון כלשהו לשדרוג המחשב אבל יהיה טוב אם יהיה אפשרי לש…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה היא לגבוהות כמובן 3. האם יש צורך בצ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נשמח להמלצה למחשב נייד לתלמיד תיכון במגמת מדעי המחשב/סייבר, 1. תקציב של 5500 שח (עם אפשרות לחריגה). 2. המחשב לצורך לימודי תכנות בתיכון, אם אפשר גם מעט גיימינג (מיינקראפט, וואלוראנט). לא יודעים כרגע לפרט יותר. 3. ציוד היקפי - אין 4. אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט 5. כדאי שיהיה שקט (לצורך לימודים בכיתה) 6. גודל/משקל - 14 אינץ, מחשב קל יחסית, נוח לנשיאה. 7. צריך מערכת הפעלה - windows 10 8. אין העדפה לחנות ספיצית, אזור המרכז יהיה נוח 9. הרכישה בימים הקרובים 10. חיבורים- אזניות 11. אין ציוד היקפי קיים לחיבור הרבה הרבה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף של 8GB למחשב Asus N550JK-CN056H. העניין הוא שהמחשב עדין לא אצלי ולכן אני יכול להסתמך רק על האינטרנט בכדי לברר איזה סוג זיכרון יש במחשב. הבעיה היא שיש אי התאמה בין מקורות מידע שונים ולפי מה שאני מבין זה חשוב לדעת האם מדובר ב- DDR3 או DDR3L לפני שקונים זכרון מתאים להרחבה (אגב, אם מישהו יוכל על הדרך להסביר לי מה בדיוק ה- DDR בא לציין ומה ההבדלים בין שני הסוגים אני אשמח). אז הנה למשל באתר הרשמי של Asus רשום DDR3L: http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/N550JK/specifications/ ובאייבורי רשום DDR3: http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=12868 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב כזה המיועד בעיקר לעבודה (לא למשחקים) וחשובה לי יכולת עיבוד טובה. התקציב הוא 5000 לא כולל מסך. אני גם צריך כרטיס עריכת וידאו (לכניסה למצלמת וידאו אנלוגית) בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={067DE4D1-F924-4775-B0D0-932865C73E05} או שעדיף את מה שבניתי פה? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE זכרונות DDR 400 512MB memoQ CL2.5*2 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ?? DVD? DVD Sony 16x48 מארזים HEC Compucase CI-6919 400W מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 4522 ¤\12=>412ש"ח www.ksp.co.il
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך לכלול את שניהם. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חשוב מקור ספציפי כן חשוב שיהיה אחר…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב טוב למשחקים ואינטרנט שכל המחשקים יעלו בו והוא יהיה חזק עם הר דיסק של 80 גגיה עכשיו יש לי תקציב של 5000 ש"ח כולל מסך.. אז תבנו לי משהו רציני ותציעו גם מאיפה לקנות.. תודה לכל העוזרים ואני מקווה למצוא משהו תותחני... :-)
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דחחחחחחוף מפרט למחשב AMD ב 6000 ש"ח עם עכבר מקלדת מסך סידי רום רמקולים לא עושה OC
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בוקר טוב לכולם... מרוב עצים וטיפים למחשבים ניידים אני כבר לא רואה יער... אני מחפש מחשב נייד שיעזור לי בלימודי האדריכלות. מבחינת תקציב אני מתכוון לרכוש מחו"ל ולדעתי יעמוד על בערך 1500$ אפשר קצת לחרוג. אני מחפש מחשב חזק שיריץ כמה אפליקציות כבדות בו זמנית (כגון תוכנת אוטוקאד) הרבה זכרון וחיי סוללה סבירים פלוס, מבחינת גדול מסך אני מחפש באזור ה 12-13 לא יותר גדול. רצוי מסך מגע אם יש משהו ממולץ בקטגוריה. תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט בסכום 1700 שקל ללא חריגה (ה1700 זה כבר חריגה) ללא ציוד היקפי לא משנה אם זה יהיה מבוסס AMD או אינטל העיקר להוציא את המקסימום מהתקציב יופי לא משנה ! תודה לעוזרים @ :) עריכה : השימושים משחקים אבל לא crysis לא חייב מארז יקר אפשר להסתפק ב HEC 6A19 ולא צריך קירור היתי מעדיף שלא יהיה כרטיס מסך מובנה אם אפשר ולשים כרטיס מסך לא משנה אם DX9 אפילו. לא חובה הרבה מקום ואפשר לרדת ל 250 אפילו 160. בכללי זה מחשב להכל צפייה בסרטים \ אינטרנט \ עבודות \ משחקים אבל לא משהו רציני בכלל .
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus k53sv ואני מעוניין למכור אותו כדי לקנות מחשב נייח וטוב יותר לגיימינג.. ובשביל זה אני צריך לדעת כמה הוא שווה.. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה מראש , גל. אנא צרו איתי קשר גם במייל: galofeknew@gmail.com - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב עבר החלפת מסך (לאחר שהקודם נשבר קצת) והוא עומד לעבור פירמוט פעם ראשונה. חוץ מזה הוא במצב מצויין והוא בן 3 בערך.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1570 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 במחשב הראשון יש מעבד i7 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 1T, ובמחשב השני יש מעבד i5 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 128GB SSD. מה עדיף לדעתכם? אמרו לי שאם אני קונה מחשב עדיף לקחת אחד עם SSD, אבל איך המעבד משפיע? בכל שאר הנתונים הם די זהים... ואם למישהו יש מחשבים ניידים דומים לאלו (8GB ומעלה זיכרון פנימי, מסך FHD, מגיע עם מערכת הפעלה, 3 שנים אחריות, מעבד i5 ומעלה וכד) בטווח מחירים הזה, אני אשמח לדעת! תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-