עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. (לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף) אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K. רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי. שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות. לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים . הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד). שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10. אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב). יש לי מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כפי שידוע - במחשב נייד 10 אינץ' לא קיים כונן סי די. ה-Windows יושב על סי די. מה אני עושה?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, אלא אם הזול יותר הוא טוב יותר או זהה ביכולות... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף מאד שלא, אבל אם ההבדל הוא שמיים וארץ אני אשמח להצעות כמובן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, לימודים (מכל הסוגים, אולי גם עבודה עם כלים מסויימים לדיבאגינג או דיסאסמבלי...), קצת ויראוטליזציה כנראה ולא חושב שהרבה יותר מזה, מבחינתי סרטים וכאלה לא ממש חשובים, ובטח לא משחקים. חשוב לציין שבמידת הצורך אני אחבר מסך נוסף(לנוחות העבודה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כמו שאמ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K, אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, לא כאלו עם בקשות מוגזמות, בעיקר CSGO, COD ו- BF. מעוניין לשחק במשחקים ברזולציה של 1080p עם הגדרות גבוהות. ב- CSGO מעוניין לקבל 200+ FPS ובשאר 60+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום רציתי לשאול כמה שאלות. רכשתי מחשב נייד כמו שציינתי בכותרת ואני לא הכי מבין בו בכמה דברים. * איך אני מפעיל את ה-Bluetooth לתמיד ? אני רוצה להעביר קבצים מהפלאפון למחשב.. (במחשב הנייח יש לי התקן שקניתי פעם ב-150 שקלים אז זה תמיד מחובר ואני רק מפעיל את השן כחולה במכשיר - מחפש את המחשב - ושולח). * קיבלתי עם המחשב את האופיס החדש הזה ששכחתי כבר את שמו.. הוא לחודש/יים חינם. השאלה שלי אם אני מכניס קוד קנייה (אמיתי או אולי מזוייף) אז זה בסדר או שמה שנתנו לתקופת נסיון הוא לא המלא ? איך אני יכול לבדוק במיליון אחוז בלי חרטוטים כמה זכרון פנימי יש.. כי במפרט שלו נאמר 2048 מגה בייט ואילו בחנות וגם בפרטים של המחשב (שלוחצים במחשב שלי) רשום 3072 מגה בייט (וזה מה שבעצם הבטיחו לי אני רק …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by inbara,

שלום עברתי על ההודעות בפורום הזה ובפורם אחר נוסף. ויש לי כמה רעיונות חיפשתי את השאלון שצריך למלא- לא מצאתי אותו, לא מצאתי לינק לחוקי פורום -אם ניתן לכוון אותי אני אמלא בשמחה. יש לי כמה דרישות מהמחשב העתידי שלי- שיהיה כמה שיותר קל אך עדיין עם המסך הגדול ביותר שניתן כדי לענות על קטוגריית הקל( סביר כי 13.3). בנוסף חשוב לי כי חיי הסוללה יהיו גבוהים (לפחות יותר מ4 שעות, וכמה שיותר יותר טוב). וכמובן אחריות ל3 שנים. מבחינת תקציב - עד 6000 שח מהבדיקה שלי נראה לי הlenovo E320 , toshiba portege r700, ואם כבר טושיבה כדי לחכות לטושיבה Z830? על del vostro v131 קראתי ביקורת שדיברה רעות על החיי סוללה של הדגם לדעתי בynet תודה רבה על העזרה ענבר

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Shadow64,

הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP בגדול, הדרישות שלי מהלוח הן 4 חיבורי USB3 לפחות, עם אפשרות ל-OC קל בעתיד. תאימות ל PCIeX 3 לטובת שדרוג עתידי יכול לבוא טוב גם כן. משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה מראש לכל העונים! פורסם גם בפורום לוחות מעבדים.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Majh,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לניתוחי תמונה במחיר שלא יעלה על 6-7000 שח, זה ריאלי? מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 שח, חריגה קלה אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, עיבודי תמונות כבדות בתלת מימד Harmony High-Content Imaging and Analysis Software 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רמקולים פשוטים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שקט יחסית 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

9. Started by Ayala48,

שוקלת לרכישה שני מחשבים ניידים כמעט זהים. באחד כרטיס מסך AMD Radeon 520 Graphic with 2GB GDDR5 VRAM, ובשני AMD Radeon 520 Graphic with 2GB DDR3 dedicated. איזה מהם עדיף, מי מתקדם יותר, חדש יותר, טוב יותר? המחשב לא מיועד למשחקים.. או אולי להשקיע יותר לכיוון AMD Radeon™ 530 Graphics with 4GB GDDR5?

10. קודם כל, שלום =) ועכשיו אני אענה על הדבר ההארוך הזה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב. אבל אני מחפש המקסימום שאפשר להוציא מ 3k. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - bf3, guild wars 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שאני לא בטוח. אני חושב 2048*1536 …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי, בשדרוג אני רוצה לשפר את המעבד,כרטיס מסך, ולום אם. כל מה שמסיס כבר יש, ונראהלי שזה מספיק לי בנתיים [לשיקולכם]. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD בעיקר, ומשחקים קלים. [הכי כבד פיפא 2012] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בעיקר משתמש בBS PLAYER לסרטים, קצת אינטרנט ומשחקים קלים מאוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא 2012 במק…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם ולהמלצות בנוגע לקניית המחשב הנייד הבא לעסק. כל עצה ועזרה תתקבל בברכה. * מטרות המחשב? המחשב נקנה לטובת עבודה אינטנסיבית על התוכנה לתיכנון מטבחים: ראומפלאן- Raumplan. חוץ מזה עבודה משרדית שוטפת. להלן הדרישות כפי שמפורסמות ע"י החברה. אני מעדיף את המומלצות+ ולא את הבסיס. דרישות חברה המחשב יקנה באילת בשאיפה בסופש הקרוב(בעזרתכם). כלומר צריך להיות במלאי של אייבורי/KSP או חנות אחרת באילת. תקציב עד 5.5K. במידה וזה הכרחי וממש משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ניתן לחרוג עד 6K. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף מבריק אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by HilaX3,

שלום, אשמח להצעה למפרט בסה"כ של 5000, במידה וזה ממש נחוץ..אז קצת יותר. . מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים בשוק. כגון GTA-5, COD-GHOST, AC5 וכול'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי אנשים! צריך מחשב לעריכת וידאו ולאפטר [+מעט גיימינג]. משדרג עמדה קיימת, כך שאעביר ממנה את כרטיס המסך [gtx970] ואת כל ההאאדיסקים והSSD כך שכל מה שצריך למפרט זה מעבד+קירור\זכרונות [32+מקום לשדרוג ל 64]\קייס \לוח אם \ספק כוח \כרטיס M2 [שיחליף את ה- SSD Samsung 840 pro- שכרגע יש לי עליו את מערכת ההפעלה]. בגדול, מטרתי היא לבנות מערכת שתשרוד הרבה שנים. אני כבר 9 שנים על מערכת i7 דור 1 שעבדה יפה. . מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במיד…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. היי, מאז העדכון בתוכנות אדובי, הנייד עייף ויגע. אי אפשר לדחות את זה - הגיע העת למחשב חדש ועוצמתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10,000 כולל הכל. אין אפשרות לחריגה, זה ממש מעל ומעבר ליכולותיי! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו (פרמייר, אפטר), גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין) וייתכן שגם תלת בהמשך. בלי משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי אנשים, מבחינת גודל ומשקל - היא תשתמש בו בעיקר בבית (אולי פעם ב... פגישה עם לקוח) אז הוא לא חייב להיות קטן במיוחד (אפשר 15-17) או עם סלולה חזקה במיוחד, והיא תחבר לו מסך חיצוני 24" של דל. קבצים גדולים בפוטושופ, רצוי כמובן כמה שיותר זיכרון, וכונן קשיח מהיר, לא יודע אם זה אפשרי בתקציב. תלת מימד אינו עקרוני (מבחינת כרטיס NVIDIA וכו'). שיהיה מספיק נפח אחסון כי מורידה סדרות. כונן אופטי - רצוי. אחריות בינלאומית - לא קריטי. כן מעדיפים 3 שנים אחריות מקומית כשזו ניתנת. ווינדוס - רצוי. מכונת עבודה אמינה. נשמח לאופציות גם בקצה התחתון וגם בעליון של התקציב. תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ברשותי מחשב נייד של ASUS מדגם K53SD עם מערכת הפעלה Windows 7. בדיקת חומרה העלתה שמשטח המגע הוא של Elantech. הורדתי את מנהל ההתקן המתאים העדכני ביותר מהאתר של ASUS והתקנתי אותו. לאחר ההתקנה ניתן להפעיל או לבטל באמצעות הממשק את התכונות השונות של משטח המגע, אבל אחד הדברים הכי חשובים שלא ניתן לעשות זה לכוון את הרגישות. המשטח כרגע מאוד רגיש וקופץ בכל מגע קטן. האם יש אפשרות לשנות זאת באמצעות לוח הבקרה של ה-Windows או כל אפשרות אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין מחשב נייח בעיקר למשחקים - תקציב עד 6K. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שישתלם ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן אא"כ מדובר במקרה מיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. משחקים חדשים שיוצאים שיצאו ... מתכנן לקנות מסך בהמשך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן - כונן SSD יש לי כבר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. הא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪348 Sparkle GeForce GTX 470 1280Mb GDDR5 320Bit, Dual DVI, mini HDMI, PCI Express 2.0, Retail ₪1,210 זיכרון KINGSTON DDR3 2Gb 1333Mhz ₪246 מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray ₪946 לוח אם Gigabyte GA-H55N-USB3 LGA1156 ₪530 כונן DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ₪102 מאוורר CPU Zalman 7500C AlCu System Integration Edition ₪103 3,485 המפרט הורכב בחנות וולקם אגב אם מישהו שמע חוות דעת על החנות הזו אשמח לשמוע המפרט יצא לי זול יותר מRSM חסר לי רק מארז רציתי לקחת HEC 66RC אבל אין להם אשמח אם תבחרו לי מארז אחר http://wellcom.co.il

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by T-Flash,

אחשלי רוצה לקנות מחשב חדש... הוא עובד עם תוכנות כמו CUBASE ו NUENDO וכו אין תקציב מסויים פה... תבנו לי בבקשה מפרט עם +- החלקים שאני אבקש בהכי זול... מעבד: אכשיו האם מעבד כפול ליבה רלוונטי פה? כלומר התוכנות הנל ינצלו את הכפול ליבה? האם לקנות 4400+? או 3800+? יש הבדל ביצועים גדול ביניהם? לוח אם: לוח אם צריך לתמוך ב DDR מעל 400MHZ אם יש... כמובן PCIE וכו... זיכרון: הוא צריך 2G... יש את של TWINMOSS 1GX2... האם יש תדר יותר גבוהה מ 400MHZ והאם זה יצא לי משתלם? כרטיס מסך: אני אבחר לבד ;D כרטיס קול: לא צריך... יקנה בנפרד... אחר כך... ההרד דיסקים: 3 ההרד דיסקים...: 1. של 80G למערכת וכו... 2. של 300G לקבצים וכו... 3. RAPTOR של 40G... מארז וספק תבחרו לי לבד... לא…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אהלן חברים, קניתי את המחשב הנ"ל - Dell XPS 13 דגם 9530 (2016) מארה"ב. הוא הגיע עם מתאם שעליו רשום: 45W OUTPUT - 19.5V==2.31A INPUT - 100-240V-1.3A MODEL No LA45NM131 הוא מתחבר למחשב מצד אחד ולכבל 3 פינים-אמריקאי מצד שני. האם אני צריך לקנות בארץ רק כבל חשמל מהמתאם לחשמל בארץ? אם כן, מאיפה מומלץ? האם אני צריך לקנות בארץ מתאם חשמל ואיתו גם כבל חשמל מתאים? אם כן, מאיפה מומלץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by GRiM,

תקשיבו, נשבר לי כבר מה- PIII 600MHz שלי ואין לי כסף למחשב חדש. כמו כן אין לי אפשרות לחסוך. מצאתי את המחשב הזה ב-P1000.co.il, מה דעתכם? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3067408 תציעו לי משהו יותר טוב אם אפשר. לא לעבור את ה-1500 ש"ח. אם עברתם, לא אתייחס להצעה.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by F!N4L,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 אפשר לחרוג בגג עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו PUBG /Apex Legends/League Of Legends 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא קיים כלום 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by mhu,

כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות. להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני: 1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי. 2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהז…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים