עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yuron,

שלום לכולם אני רוצה מחשב למשחקים, אינטרנט (הורדות), קצת פוטושופ. ללא ציוד הקפי אבל עם מסך 19 אינץ' ורצוי זכרונות 4 ג'יגה כמובן שיעלה וינדווס ויסטה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  2. אהלן, קודם כל, בחרתי לקנות מחשב נייח. נייד יש לי. התלהבתי מהרעיון ומהסטייל של מחשבי all in one, אך האם הקנייה כדאית? האם עדיף לקנות מחשב נייח ומסך מאשר מחשב שכזה? המחשב הוא לשימוש כללי (כולל משחקים), ולא לעריכה בשום צורה. תקציב - גג 3500. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  3. שלום לכולם אני מחפש עבורי מחשב לצרכים משרדיים בלבד לאהלן הפירוט : 1. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבשבת,ריווחית,תוכנות עבור שכר ודוחות. כמות השימוש בתוכנות הללו הוא כבד ועבור פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, מה העניינים? מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב שהמטרה היחידה שלו היא לשחק אוברוואץ. יש לי כרטיס מסך, gtx 1060 6gb. מה התקציב? מינימאלי ביותר, לחסוך כמה שיותר אני ממש קצר. אז אני מניח מקסימום 2000 מה שימוש המחשב? overwatch האם יש צורך בציוד היקפי? הייתי שמח לדעת מה המסך הכי זול היום בקטגוריית ה144, סתם לידע כללי האם יש רכיב בסיסי שלא לכלול במפרט? כרטיס מסך שכבר יש לי, gtx 1060 6gb עד כמה חשוב השקט? 5 האם צריך מערכת הפעלה? אני מניח שחייב לקנות בתקופה הזאת, נכון? אני גר בתל אביב, אין צורך בחיבורים מיוחדים או אופק שדרוג, המחשב בא למלא צורך אחד.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום. אחרי שהמחשב שלי החזיק מעמד יפה מאוד 5 שנים, אתמול הוא אמר להתראות כאשר הספק שלו עבר לצד השני. אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג למפלצת חדשה. קראתי את המדריך בנעוץ של הפורום (מדריך נהדר), ואני אכוון את הצרכים שלי לפי המדריך פחות או יותר. נתחיל בתקציב. המספר ששמתי הוא 8,000 ש"ח, אבל זה סוג של גבול עליון. אם יש צורך להגיע למחיר זה בסדר, אבל לא מפריע לי לחסוך. השימוש העיקרי של המחשב הוא גיימינג כבד. אפשרות לשחק משחקים חדשים בתאריך ההשקה שלהם זה חשוב ביותר. בנוסף, אני מעוניין שהמפרט של המחשב יהיה תואם hackintosh, לצורכי פיתוח אפליקציות. אני לא מעוניין לקנות Mac במחיר אסטרונומי. אני גם צריך את המחשב לפיתוח אפליקציות. בשביל זה צריך OSX, אבל אני לא בטוח איזה פתרון עדיף, hackintos…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by amitv15,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4000K אולי חריגה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב BF3 COD HITMAN וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 גודל 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני-גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים! (אני די חדש, אז תסלחו לי על טעויות אם תהיינה..) ברצוני לרכוש מחשב נייח שיהיה טוב מאד לגרפיקה בסיסית (כוונתי לתוכנות אדובי השונות, דוגמת פוטושופ, פרימייר ואפטר), ובנוסף שמשחקים ירוצו עליו בכיף. כרגע יש לי מסך אחד די פשוט של דל (דגם P2417H ), אך ברצוני להוסיף מסך גדול יותר ברוזולציית 4K. להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה 10K עם אפשרות חריגה עד 13K למקרים חשובים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כאמור, גלישה, עבודה משרדית שוטפת, גרפיקה ועריכת סרטים בתוכנות אדובי השונות. 3. האם יש צורך בציוד…

8. שלום. אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי חזק שבו אוכל לעבוד כמו שצריך (לעבוד בלפטופ שלי נהיה בלתי נסבל) אני מתכנת במקצועי, ולכן אצטרך מחשב שיוכל לסחוב בקלות VS, ECLIPSE וכל מני סביבות פיתוח למיניהן. כרגע לוקח לי לקמפל חלק מהדברים שאני עושה מלא זמן, וכמובן עכב דרישות המעבד והזכרון המסיביות של הסביבות האלה המחשב מקרטע לגמרי. בנוסף לכך, אני עוסק המון בחקירה של אבטחת מידע, וכדי לא לבצע עבירות אתה מחויב לעשות הכל על מכונות וירוטאליות. על כן אני מקים מעבדות וסביבות שלמות ואני צריך מחשב חזק שיוכל לעמוד בזה. לבסוף, אני גם אוהב נורא משחקי מחשב, ככה שאשמח מאד לדעת שאני יכול להריץ skyrim, CoD, וכל מני משחקים חדשים שיוצאים (FALLOUT4 שיצא כבר אינשאללה). אני מקווה שהדרישות הן לא יותר מדי גבוה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by almi231,

ציטוט שלום, אני מחפש מחשב לקנןת ב tms! אז אנא בנו לי מפרט בtms 1. מה התקציב המקסימאלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסכום הנקוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה ב) בידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, pes2013,nba -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע, מסך 19 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי טוב שמתאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עבר, רמקולים ו…

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  10. המלצה למפרט למחשב שהולך לשמש בתור שרת ביתי קטן שהולך להיות פועל 24/7 מערכת הפעלה LINUX. שימו לב שזה לא מחשב ראשי או משהו כזה (מפרט של הראשי בפרופיל). מבחינת אחסון דיסק קשיח אפילו 80 GB יספיקו SATA? זיכרון 1 גיגה מקסימום, 667 MHZ גם מספיק. מעבד? בטווח המחירים האלו עדיף AMD לא? לוח אם עם כרטיס רשת ומסך ON-BOARD, לא צריך יותר מזה. מסך אפילו 17" LCD רק לקריאת/כתיבת טקסט לא יותר מזה, לא סרטים לא משחקים ולא כלום. מארז/ספק - בעיקרון אני מאמין שספק 300W לדוגמא של HEC יעשה את העבודה, כנ"ל לגבי המארז, אבל חשוב מאוד מכיוון שהוא הולך להיות ממש דלוק 24/7 אז שלא יתחמם יותר מידי, בקיצור שיהיה משהו יציב ואמין, במידת הצורך להוסיף מאווררים או משהו כזה... זהו לדעתי, אם חסרים פרטים אז תשאלו …

• 17 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by ex_,

היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי פשוט ואמין שיהיה מחובר ברשת עם עוד 3 אחרים המחשב עד יום מותו יריץ xppro במקביל תוכנות אבטחה ווירוסים אופיס xp ותוכנת עבודה בינונית+ מבחינת משאבים מסך יש מקלדת ועכבר יש כרטיס מסך יש (mx440 agpX8) אבל אם יהיה על הלוח יותר טוב אז עדיף יש לי ניסיון טוב עם סלרון באחרים אז אם אפשר מבוסס על סלרון תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by בני,

שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by BerlinAdam,

מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות אדריכלות (AUTOCAD, REVIT), מידי פעם גם עיבוד גרפי. אופציה להריץ משחקים (FORTNITE). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8…

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K , גמיש עד 6K אם יש הצדקה לכך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר אודיו (FL Studio/Cubase), בשילוב עם מעט עריכה גרפית/עבודה משרדית וגיימינג בסיסי לעיתים רחוקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HD SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שתהיה שליטה על עוצמת המאווררים, רצוי שיהיה שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי! אני חדש פה ושמעתי שיש פה אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי לבנות מפרט תקציב: 6,500 - 7,500 - אפשר לנצל את כולו המחשב לשימושים של תכנות ופנאי, וזה כולל גם משחקים כבדים. רזולוציית מסך 1080p. אולי בעתיד ישתדרג, אבל לא בהרבה. הדרישות הכלליות הן מעבד i7 6700k וכרטיס מסך 970GTX 4GB. אני די מקובע על שני אלה, כי 980 יקר מידי, amd 390 דורש יותר מידי חשמל. בנוגע למעבד - אני מניח שגם i7 6700 יספיק, אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר. אנא אל תציעו מחשבים שלא כוללים את המעבד הנ"ל. 16gb DDR4 ram - חובה 500gb ssd - חובה 2tb hhd - חובה כרטיס wifi פנימי (אחד שמחובר עם PCI/PCIe - אני גולש עם 100mb) -חובה אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות בתשלום. כרגע אני משתמש בלפטופ עם מעבד i7 3630QM…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבד i7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל. בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית שישמש גם כ-NAS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס ובעיקר NAS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,RTS -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  17. שלום אנשים! אני רוצה לקבל מפרט למחשב רב שימושי ( שיענה לפחות לרוב המשפחה) השימוש העיקרי של המחשב הוא גלישה באנטרנט ומשחקים השימוש באינטרנט מצריך פתיחת כמה וכמה דפים, המשחקים אינם כבדים כמו hallo . וכמובן צפיה בסרטים והורדות..... התקציב: 4000 ש"ח. אין צורך בכונן דיסקטים, בצורב ובציוד הקפי . בבית בנינו את המפרט הבא אשמח לשמוע מה אתם אומרים. AMD athlon 64 bit (s939) 512k 3000 Gigabyte K8NF - 939 or MSI K8N NEO4-P WD/MAXTOR 160 GB SATA 8mb cashe nVIDIA GF PCX-6200 256 Mb turbo ובכן חברה הבמה שלכם! O0

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל קצת התבלבלתי אם להשקיע יותר במעבד או יותר בכרטיס מסך ונהייתי אובד עצות המחשב מיועד גם לעבודה וגם למשחקים. אני חייל משוחרר טרי אז תרחמו עליי. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לצורך חומרה הכי טובה שניתן במחיר הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על תוכנת SQL SERVER 2012, משחקים בינוניים, תכני FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2012 פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 30 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by thedarkron,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs:go, LOL וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  20. Started by mdudu,

שלום לכם! זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם פה הודעה אבל הפעם החלטתי שזהו יום ראשון קונים מחשב חדש! אחרי שהרהרתי לא מעט אני דיי יודע למה אני מכוון.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שרשמתי בכותרת 5500 - 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך - גודל אני לא בדיוק יודע הבנתי שזה בהתאם לכרטיס מסך והכרטיס מסך שאני רוצה זה 5850 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? אם זה משפר את ביצועי המחשב אז אני אשמח, אם זה משהו שלא נעשה אוטומטי ואני צריך לעשות אז אני מעדיף שלא... 8. האם יש צורך ל…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  21. אני מעוניין במחשב העונה לצרכים האלה : 1. תקציב עד 5,500 ש"ח 2. השימושים הצפויים הם בעיקר תכני HD , משחקים , ופעילות שותפת על המחשב . א) התוכנות העיקריות הם בעיקר PHOTOSHOP ו תוכנה לצפייה בסרטי HD , לא מעבר ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * יש לי מסך ! SAMSUNG 226BW עם רזולוציה 1680X1050 . לא מתוכנן החלפת מסך ! * המחשב מיועד לכל המשחקים הכי חדשים שיוצאים ... *אני מעוניין שהמחשב יריץ לי משחקים על האיכות הגבוהה ביותר , אני אחד שאוהב גרפיקה ומתלהב מכל דבר קטן ! 3. הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק רמקולים למחשב , מתוכנן לקנות רמקולים 5.1 שיהיו לי גם לסרטים ... 4. לא צריך במפרט צורב ! קניתי השבוע אחד חדש !. 5. המחשב נמצא בחדר השינה שלי , לכן אני צריך שה…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום לפני שאני ניגש לבניית מפרט יש משהו בסיסי שאני לא מבין בחיבור מספר כרטיסים גרפיים. התכנון שלי היה לקנות שני כרטיסי HD6870 וכך לקבל במחיר סביר עוצמה שמתחרה ברוב הכרטיסים החזקים שעולים יותר. אבל בדקתי ברשימת המפרטים המומלצים כאן ומצויין לקחת לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H , בדקתי באתר והוא תומך ב CF\SLI רק x8 בכרטיס השני, ואם אתה רוצה לא לאבד מהירות אתה חייב לקנות לוח אם שיתמוך ב x16 שעולה לפחות 500 שקל יותר ואז עם תוספת הכסף על הספק והמארז (אני מודה שמדובר במקסימום מאות שקלים בודדים) פתאום הרעיון של CF כבר לא כל כך נוצץ. האם אני מפספס משהו? האם מבחני המהירות של ה CF נמדדים תוך שימוש בלוחות האם המיוחדים והיקרים יותר? איך PCI Express 3 נכנס לתמונה? הוא אמור לפתור את הבעיה ה…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by gerdamen,

שלום חברי הפורום היקרים. ברצוני לקנות מחשב ב3K ללא ציוד נלווה, קראתי וחפשתי רבות בפורום אך לא מצאתי מפרט לפי הדרישות שלי. אז ככה: 1-מפרט הבנוי למשחקים 2-מבוסס על מעבד AMD 3-כרטיס מסך חזק 4- ללא קירור מיוחד למעבד אלא קירור מקורי. 5- מארז TT MP MID אני באמת מעוניין להשתמש במפרט שאתם מציעים לי, אנא מכם תעזרו. תודה לכם. עמית

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית די בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתעסק בצילום, שתי התוכנות העיקריות שאני עובד איתן זה לייטרום ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק גם במשחקים די כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג גם את המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 2 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.