ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
ציטוט שלום, אני מחפש מחשב לקנןת ב tms! אז אנא בנו לי מפרט בtms 1. מה התקציב המקסימאלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסכום הנקוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד למשחקים ולצפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה ב) בידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Cod, pes2013,nba -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע, מסך 19 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי טוב שמתאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המלצה למפרט למחשב שהולך לשמש בתור שרת ביתי קטן שהולך להיות פועל 24/7 מערכת הפעלה LINUX. שימו לב שזה לא מחשב ראשי או משהו כזה (מפרט של הראשי בפרופיל). מבחינת אחסון דיסק קשיח אפילו 80 GB יספיקו SATA? זיכרון 1 גיגה מקסימום, 667 MHZ גם מספיק. מעבד? בטווח המחירים האלו עדיף AMD לא? לוח אם עם כרטיס רשת ומסך ON-BOARD, לא צריך יותר מזה. מסך אפילו 17" LCD רק לקריאת/כתיבת טקסט לא יותר מזה, לא סרטים לא משחקים ולא כלום. מארז/ספק - בעיקרון אני מאמין שספק 300W לדוגמא של HEC יעשה את העבודה, כנ"ל לגבי המארז, אבל חשוב מאוד מכיוון שהוא הולך להיות ממש דלוק 24/7 אז שלא יתחמם יותר מידי, בקיצור שיהיה משהו יציב ואמין, במידת הצורך להוסיף מאווררים או משהו כזה... זהו לדעתי, אם חסרים פרטים אז תשאלו …
-
- 17 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב משרדי פשוט ואמין שיהיה מחובר ברשת עם עוד 3 אחרים המחשב עד יום מותו יריץ xppro במקביל תוכנות אבטחה ווירוסים אופיס xp ותוכנת עבודה בינונית+ מבחינת משאבים מסך יש מקלדת ועכבר יש כרטיס מסך יש (mx440 agpX8) אבל אם יהיה על הלוח יותר טוב אז עדיף יש לי ניסיון טוב עם סלרון באחרים אז אם אפשר מבוסס על סלרון תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות אדריכלות (AUTOCAD, REVIT), מידי פעם גם עיבוד גרפי. אופציה להריץ משחקים (FORTNITE). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה ווינדוס. לא צריך אופיס 8…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K , גמיש עד 6K אם יש הצדקה לכך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר אודיו (FL Studio/Cubase), בשילוב עם מעט עריכה גרפית/עבודה משרדית וגיימינג בסיסי לעיתים רחוקות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - מסך/מקלדת/עכבר/HD SATA 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - רצוי שתהיה שליטה על עוצמת המאווררים, רצוי שיהיה שקט מאד. (לצורך הקלטות אודיו וכו') 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - לא …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני חדש פה ושמעתי שיש פה אנשים נחמדים שיכולים לעזור לי לבנות מפרט תקציב: 6,500 - 7,500 - אפשר לנצל את כולו המחשב לשימושים של תכנות ופנאי, וזה כולל גם משחקים כבדים. רזולוציית מסך 1080p. אולי בעתיד ישתדרג, אבל לא בהרבה. הדרישות הכלליות הן מעבד i7 6700k וכרטיס מסך 970GTX 4GB. אני די מקובע על שני אלה, כי 980 יקר מידי, amd 390 דורש יותר מידי חשמל. בנוגע למעבד - אני מניח שגם i7 6700 יספיק, אם זה משמעותי אני מוכן להתפשר. אנא אל תציעו מחשבים שלא כוללים את המעבד הנ"ל. 16gb DDR4 ram - חובה 500gb ssd - חובה 2tb hhd - חובה כרטיס wifi פנימי (אחד שמחובר עם PCI/PCIe - אני גולש עם 100mb) -חובה אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות בתשלום. כרגע אני משתמש בלפטופ עם מעבד i7 3630QM…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש מעבד i7 2600k ולוח אם dz68bc של אינטל במחיר מוזל. בתחילה תכננתי לרכוש מפרט ל-NAS שיריץ freeNas אבל לאור המעבד ולוח האם, אני מעוניין לבנות מפרט למחשב עיקרי לבית שישמש גם כ-NAS. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס ובעיקר NAS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RPG,RTS -מהי הרזולוציה הטבעית…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני רוצה לקבל מפרט למחשב רב שימושי ( שיענה לפחות לרוב המשפחה) השימוש העיקרי של המחשב הוא גלישה באנטרנט ומשחקים השימוש באינטרנט מצריך פתיחת כמה וכמה דפים, המשחקים אינם כבדים כמו hallo . וכמובן צפיה בסרטים והורדות..... התקציב: 4000 ש"ח. אין צורך בכונן דיסקטים, בצורב ובציוד הקפי . בבית בנינו את המפרט הבא אשמח לשמוע מה אתם אומרים. AMD athlon 64 bit (s939) 512k 3000 Gigabyte K8NF - 939 or MSI K8N NEO4-P WD/MAXTOR 160 GB SATA 8mb cashe nVIDIA GF PCX-6200 256 Mb turbo ובכן חברה הבמה שלכם! O0
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב בעצמי מפרט אבל קצת התבלבלתי אם להשקיע יותר במעבד או יותר בכרטיס מסך ונהייתי אובד עצות המחשב מיועד גם לעבודה וגם למשחקים. אני חייל משוחרר טרי אז תרחמו עליי. ציטוט 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לצורך חומרה הכי טובה שניתן במחיר הזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על תוכנת SQL SERVER 2012, משחקים בינוניים, תכני FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SQL SERVER 2012 פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …
-
- 30 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:cs:go, LOL וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום לכם! זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם פה הודעה אבל הפעם החלטתי שזהו יום ראשון קונים מחשב חדש! אחרי שהרהרתי לא מעט אני דיי יודע למה אני מכוון.. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? כמו שרשמתי בכותרת 5500 - 6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך - גודל אני לא בדיוק יודע הבנתי שזה בהתאם לכרטיס מסך והכרטיס מסך שאני רוצה זה 5850 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? כונן דיסקטים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? אם זה משפר את ביצועי המחשב אז אני אשמח, אם זה משהו שלא נעשה אוטומטי ואני צריך לעשות אז אני מעדיף שלא... 8. האם יש צורך ל…
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב העונה לצרכים האלה : 1. תקציב עד 5,500 ש"ח 2. השימושים הצפויים הם בעיקר תכני HD , משחקים , ופעילות שותפת על המחשב . א) התוכנות העיקריות הם בעיקר PHOTOSHOP ו תוכנה לצפייה בסרטי HD , לא מעבר ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * יש לי מסך ! SAMSUNG 226BW עם רזולוציה 1680X1050 . לא מתוכנן החלפת מסך ! * המחשב מיועד לכל המשחקים הכי חדשים שיוצאים ... *אני מעוניין שהמחשב יריץ לי משחקים על האיכות הגבוהה ביותר , אני אחד שאוהב גרפיקה ומתלהב מכל דבר קטן ! 3. הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק רמקולים למחשב , מתוכנן לקנות רמקולים 5.1 שיהיו לי גם לסרטים ... 4. לא צריך במפרט צורב ! קניתי השבוע אחד חדש !. 5. המחשב נמצא בחדר השינה שלי , לכן אני צריך שה…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לפני שאני ניגש לבניית מפרט יש משהו בסיסי שאני לא מבין בחיבור מספר כרטיסים גרפיים. התכנון שלי היה לקנות שני כרטיסי HD6870 וכך לקבל במחיר סביר עוצמה שמתחרה ברוב הכרטיסים החזקים שעולים יותר. אבל בדקתי ברשימת המפרטים המומלצים כאן ומצויין לקחת לוח אם Gigabyte GA-Z77X-D3H , בדקתי באתר והוא תומך ב CF\SLI רק x8 בכרטיס השני, ואם אתה רוצה לא לאבד מהירות אתה חייב לקנות לוח אם שיתמוך ב x16 שעולה לפחות 500 שקל יותר ואז עם תוספת הכסף על הספק והמארז (אני מודה שמדובר במקסימום מאות שקלים בודדים) פתאום הרעיון של CF כבר לא כל כך נוצץ. האם אני מפספס משהו? האם מבחני המהירות של ה CF נמדדים תוך שימוש בלוחות האם המיוחדים והיקרים יותר? איך PCI Express 3 נכנס לתמונה? הוא אמור לפתור את הבעיה ה…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים. ברצוני לקנות מחשב ב3K ללא ציוד נלווה, קראתי וחפשתי רבות בפורום אך לא מצאתי מפרט לפי הדרישות שלי. אז ככה: 1-מפרט הבנוי למשחקים 2-מבוסס על מעבד AMD 3-כרטיס מסך חזק 4- ללא קירור מיוחד למעבד אלא קירור מקורי. 5- מארז TT MP MID אני באמת מעוניין להשתמש במפרט שאתם מציעים לי, אנא מכם תעזרו. תודה לכם. עמית
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית די בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתעסק בצילום, שתי התוכנות העיקריות שאני עובד איתן זה לייטרום ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק גם במשחקים די כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג גם את המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח [עדיף ללא חריגה] 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומוזיקה. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1200/1920 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בכול המשחקים הכבדים {אין שמות ספציצית} * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי בעצמי תמחשב הזה.. לפני חודש בערך ורציתי להמליץ עליו לחבר שלי.. ולעוד בני משפחה שלי השאלה שלי אם הייתם משנים בו משהו לגביי היום.. אם אפשר לעשות השקעה יותר טובה בכסף ולעשות מחשב יותר חזק אולי עם חלקים יותר חזקים שיצאו... ועדיין לשמור על פרופורציות בתקציב מקסימום 6K... ללא מסך. תיקחו בחשבון שאם אתם אומרים לי מעבד מרובע.. זה רק סידרת 9000...וזה להוסיף עוד 1000 שקל למחיר וזה לא משתלם כרגע למה אין צורך במשהו יותר חזק ממעבד כפול 3GHZ.. הנה המפרט...: לוח אם: ASUS P5Q Intel® P45 Chipset LGA 775 מחיר:726 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1212_2832&products_id=21340 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר : 880…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, רציתי שתעזרו לי לבנות מפרט שיוכל להריץ משחקים כמו CRYSIS וכדומה על דרישות מקס'. התקציב שלי הוא 3200, ללא חריגה, אני מבקש שיהיה מעבד של Intel core 2 , שתי ג'יגה של ראם, כרטיס מסך חזקNVIDIA, או בקיצור מפרט תודה לכל מי שיעזור. לא צריך מסך, וכל ציוד היקפי! תודה!
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
מבקש עזרה בבניית מפרט למחשב ללא כרטיס מסך וללא ציוד הקיפי: תקציב: 2500 ש"ח (טיפת חריגה אפשרית) יעוד: המחשב ישמש למשחקים בעלי דרישות בינוניות (בעיקר RPG כגון Dragon Age). מסך קיים 19” רזולוציה 1280x1024 בכוונתי לרכוש כרטיס מסך בנפרד, כניראה דגם מבוסס על ATI RADEON HD 4850 512Mb נפח דיסק יכול להיות קטן אין חשיבות רבה לרעש אבל כמובן שעדיף פחות רועש אין בכוונתי לעשות OC. אני מעוניין לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט 4 גיגה זיכרון אני ארצה שיהיו לי אפשרויות לשידרוג עתידי אם הלוח לא תומך בUSB3 חשוב לי שיהיה PCI-E נוסף להתקין כרטיס USB3 בעתיד. לדעתי עדיף לי ללכת על זיכרון DDR3 מאחר ובעתיד כשארצה להרחיב זיכרון DDR2 יהיה יקר יותר. אני חושב שמעבד Intel Core i3 530 יתן לי פוטנציאל צמיחה…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מפרט למשרד כולל מערכת הפעלה אופיס ומסך 24 אינצ'. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב ספציפי, המטרה היא לנסות לבנות מחשב שמבחינת אמינות ישאר לטווך ארוך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ------ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ------ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו, word, Power point, excel בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). word, Power point, excel, ודפדפני אינטרנט chrome. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, השתמשתי בעבר בפורום הזה מספר פעמים כדי להרכיב מפרט לפני קניה ואני מאד מרוצה מהמחשבים שקניתי. אשמח להתייעץ אתכם לגבי מפרט של מחשב נוסף למטרת עריכת סאונד ווידאו: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשר לחרוג מעט, או לחסוך קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה של סרטונים ב-HD, עריכה של סאונד. המחשב מתוכנן בעיקר לעבודה עם Adobe Premier ו-QBase 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כרטיס קול חיצוני ש…
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מועניין לקנות מחשב חדש לעבוד איתו ובמפרטים אני לא הכי מבין אז הפנו אותי לפה [=. יש לי תקציב של עד 7000 ש"ח ואני צריך לבנות מחשב (כולל מסך לגרפיקה מיוחד הבנתי שיש כאלה ) בעיקר לעבודה בפוטושופ אילוסטרייטור ותוכנות עיצוב בכללי (ללא הרבה עיצוב ב3D אבל גם ) . עדיפות לחסיכה בתקציב ואין אפשר לחרוג ממנו לצורכי גרפיקה חיבור לשני מסכים בHD בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטרו לעבודות גדולות לדפוס ועבודות לאינטרנט אני מעוניין לרכוש מסך בנוסף למסך הטלוויזיה 32 " שאני מחבר אליו שהוא בHDready צריך מסך וכרטיס גרפי עם קלבריציה גבוה של צבעים ויכולת עיבוד גבוהה חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל שאפשר לא מתכונן אוברקלוק אין צורך לכלול תוכנות צריך לתמוך במסכים מרובים קליברציה גבוהה של צבעים …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני צריך הצעות למפרט למחשב שרוב העבודה איתו היא באינטרנט אבל הוא יהיה של סטודנטית לעיצוב מה שאומר שוא גם ישמש לתוכנות כמו: 3DMax, AutoCAD, Revit וכו' בכל אופן מסך יש וגם HD יש (ה-HD הוא 500GB חדש אבל IDE, כך שאני צריך שיהיה חיבור IDE על הלוח - מה שלא בעיה למיטב הבנתי). לא ממש אכפת לי intel או AMD מניסיון שלי עדיף intel לעבודות מסוג זה אבל אני לא מעודכן בנושא כבר יותר משנה. הבקשה דחופה כי אני רוצה להזמין אותו כבר הסופ"ש. תודה רבה רבה לכם על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר הרבה זמן עם המחשב הנוכחי החלטתי להשתדרג. התלבטתי בין נייד לנייח אבל החלטתי ללכת בסוף על נייח כדי לקבל חומרה יותר טובה בעד המחיר (אם אני טועה, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בעניין ולהמליץ). אני אסביר קצת את המחשבה שלי. המחשב שיש לי כרגע הוא מחשב שיש לי בסביבות ה5 שנים ולא נגעתי בו. אני מעדיף לעשות פעם בהרבה זמן שידורג מסיבי שיחזיק להרבה זמן, בגלל זה אני מעדיף דברים שיספיקו לי לכמה שיותר זמן. אני מעדיף לקחת מעבד של haswell i7, אני יודע שההבדל בביצועים לא משמעותי, אבל שוב, בגלל שזה קנייה פעם בהרבה זמן אני מעדיף את ההכי חדיש עוד דבר, אני לא יודע אם זה משנה אבל אני מריץ על המחשב רוב הזמן ubuntu ומדי פעם משתמש בווינדוס כשיש דברים שאין בלינוקס. תשובה לשאלות: …
-
- 12 תגובות
- 695 צפיות
-