עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tompkins20,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4500, רק במידה והשדרוג הוא משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, BF4, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ', 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה היא לגבוהות כמובן 3. האם יש צורך בצ…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Aviv1525,

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקנות מחשב גיימינג חדש (הישן מ2008, ממתי שיצא אסאסין קריד הראשן). התחלתי להרכיב משהו ואני מאוד רוצה להתייעץ עליו. זה יכול להיות קצת ארוך יותר מהבקשות הרגילות, אבל זה בעיקר כי עשיתי עבודת רקע יש לי מספר נקודות ספציפיות שאשמח אם תוכלו להתייחס אליהן. אבל קודם נתחיל בשאלון? 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, בשמחה. לא להתקמצן, אבל לא לבזבז באופן חסר טעם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3, Shadows of Mordor, Solite…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב בשביל עריכת גרפית של תמונות ווידאו של HD וגם גיימינג BF4 המטרה שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים, להשקיע על מה שצריך אבל גם לא סתם לבזבז את הכסף 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל על מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,500 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועריכות של ווידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות CS6, פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרימייר , וגאס וכו' (שימוש דיי כבד וגם לפרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

4. Started by Swimmer,

שבוע שעבר הזמנתי מ-KSP מחשב נייד, Dell Vostro 2521, הגעתי לקחת אותו וקניתי גם Samsung 840 ssd, כבר שפתחתי את הקופסה (בחנות), שמתי לב שהיא נארזה מחדש, המטען והכבל קומקום היו פתוחים ולא באריזה, המחשב אמור להגיע עם Ubuntu ובפועל נדלק עם Windows7 (מסך הפעלה ראשונית) כששאלתי את הטכנאי למה זה הוא אמר שזה בסדר. כבר בחנות רציתי להחליף את ה-HD ב-SSD, כשפתחתי את הברגים שמתי לב שאחד מהם עקום ויותר גרוע מזה, שמתי לב שיש סימנים של ניסיון לפתיחה עם מברג בחלק האחורי של המחשב, איפה שממוקמים ה-HD, זכרון וסוללה. הייתי לחוץ בזמן אז לקחתי את המחשב לבית כדי לטפל בזה אח"כ. בבית פתחתי את החלק האחורי, בדקתי ב-Manual איך אמורים לפתוח אותו (רמז: ממש לא איפה שנמצאים סימני הפתיחה עם המברג), החל…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by or,

בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב נייד והיחיד שמצאתי הוא של אסייר ואני לא ממש מכיר אותם אז אם מישו יוכל לתת לי דעה עליו ועלייהם בכלליות זה יהיה ממש אחלה... (בחרתי בו כי הוא היחיד שיש בו הכל- זיכררון מהיר מעבד מצויין ואחלה כרטיס מסך)

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by dvd21,

שלום הזמנית מחשב חדש ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר הינה המפרט: כמות. מוצר מע"מ סה"כ 1 VANTEC 24' ATA 133 ROUNDED CABLE BLACK COLOR 76 ש"ח 1 Vantec Floppy Cable black 18' 54 ש"ח 1 MAG 19 996PF 1096 ש"ח 1 Microsoft MOUSE ball 54 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9600 256MB 852 ש"ח 2 EDIMAX FAST 10/100 PCI 81 ש"ח 1 TECHNO MIDI ATX USB 300Watt 168 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 71 ש"ח 1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 758 ש"ח 2 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 998 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 2…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

אהלן... אני רוצה לקנות לפ טופ ב6000 גג 6500 אם זה ממש שווה... רצוי שיהיה פנטיום 4 עם אינפרא עם פיירוויר עם כרטיס רשת עם USB 15 אינץ' אז מצאתי משו ממש אחלה ב6500 http://buy4less.co.il/product.asp?f=42 אבל האם זה באמת שווה???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Red Sparowes,

המפרט הבא לפני קניה שינוים \ המלצות בבקשה התקציב 6500 שח ללא חריגה מהתקציב למשחקים Thermaltake Xaser VI MX Red Window----₪ 322 מעבד Intel Core i5-2500 Box-----₪1029 לוח אם Gigabyte GA-PH67-UD3----₪525 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB----₪270 זיכרון Patriot DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27----₪106 x2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD6950 2048MB DDR5 PCIe-----₪1569 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ------₪95 ספק כח Seasonic S12II 620W------₪422 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2-----₪138 הרכבת מחשב חדש הכוללת פתרונות קרור + בדיקת מאמץ 24 שעות לכל הרכיבים -----₪99 רמקולים למחשב Creative SBS A120 2.1 -------₪196 עכבר Razer Abyssus-----₪…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Shadow64,

הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP בגדול, הדרישות שלי מהלוח הן 4 חיבורי USB3 לפחות, עם אפשרות ל-OC קל בעתיד. תאימות ל PCIeX 3 לטובת שדרוג עתידי יכול לבוא טוב גם כן. משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה מראש לכל העונים! פורסם גם בפורום לוחות מעבדים.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום. לפני כמה שבועות קניתי מחשב חדש בזכות העזרה שלכם (המפרט בצד ימין), ובאתי כדי להתייעץ בעוד אחד אבל למשחקים לדוד שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100, רק אם באמת יהיה צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים (Full HD) אינטרנט וכל זה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, Need for speed, GTA, Battlefield 3 ועוד כל מיני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤462 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤793 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤419 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤329 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤586 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1052 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤186 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4882 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שוו…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. AMD Athlon 64 X2 TK55 1.8GHz 2x256kb L2 1.8Ghz 1024x2 \ 800mhz DDR II NVIDIA® Geforce 8400 128MB Up to 896MB NFS UNDERGROUND 1 איטי בו משומה ועוד כמה משחקים ביניהם RESIDENT EVIL WINDOWS VISTA HP

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני לא ראיתי פורום ספציפי שעוסק בדברים האלה, אז מחשבים ניידים נראו לי בתור הדבר שהכי קרוב לזה. אני מחפש משהו בסגנון מחברת אלקטרונית שמסוגלת להציג קבצי PDF, במילים אחרות, משהו שיהיה כמו ספר אלקטרוני שאליו אני אוכל להוריד ספרים אלקטרוניים (EBOOKS) שיש לי במחשב. אני מחפש גם משהו שיהיה בגודל A4 אם אפשר. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם עדיף בארץ או בארה"ב? למחשב של HP 6510

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. Started by galofek,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד asus k53sv ואני מעוניין למכור אותו כדי לקנות מחשב נייח וטוב יותר לגיימינג.. ובשביל זה אני צריך לדעת כמה הוא שווה.. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה מראש , גל. אנא צרו איתי קשר גם במייל: galofeknew@gmail.com - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב עבר החלפת מסך (לאחר שהקודם נשבר קצת) והוא עומד לעבור פירמוט פעם ראשונה. חוץ מזה הוא במצב מצויין והוא בן 3 בערך.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by danilevi,

התכוונתי לרכוש את ה-S1 אך הבנתי שלא מוכרים אותו יותר ולא יגיע S1 עם דואל קור 2 (לאחר שיחות מרובות עם ח.י.). אני מחפש מחשב לגלישה, משחקים(quake, sims 2, fifa 07), תיכנות. ראיתי את המחשב של LG P1 JPROE שהוא לפי דעתי מחשב מעולה ויכול להחליף את ה-S1 חוץ מהכרטיס מסך שלו. מה דעתכם עליו? אשמח לקבל עוד הצעות למחשבים ניידים של LG ו-HP עם מערכת הפעלה XP PRO. לינק למפרט: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=50&subcatid=67&prodid=163&keySearch=

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Eliya Melamed,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

18. Started by dror98,

אז המחשב שלי כבר ישן ובנוסף הלוח אם חצי נדפק, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש השאלה היא איפה? אייבורי וksp קצת יקרים יש מקום יותר איכותי וזול באזור המרכז? לפני התקציב רק אגיד שיש למחשב כרטיס מסך מעולה GeForce gtx 750 ti שמאוד סיפק אותי עד היום השאלה היא האם ניתן להעביר למחשב חדש או שלא שווה? התקציב הוא סביב 2000 עד 3000 עם העדפה לסביב 2500, מחשב שלא ישמש לגיימינג כבד אבל אולי כן משחקים כמו פיפא21 או fm21 תודה רבה ומצטער על חוסר סימני הפיסוק אני מהפלאפון

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאל 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך בלי להתפשר הרבה על ביצועים או איכות אז נהדר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש כללי וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשבר כל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות (לא בהכרח מקסימליות) עם צפי להריץ משחקים לשלושת השנים הקרובות על הגדרות בינוניות פלוס מינוס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בכרטיס מסך, המחשב צריך לתמוך ב GTX 670…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yossiabdu,

היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…

21. Started by naamani3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר ראשון מדעי המחשב, גיימינג קל (אולי גם שימוש בוירטואליזציה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא כבדים מדי לרוב פיפא או NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*900 נראלי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Yotam.B,

היי לכולם, מחפש המלצה למפרט מחשב שיהיה מיועד לפיתוח של אפליקציות iOS ואנדרואיד. אני מתכוון שיהיו עליו 2 כונני SSD שעל כל אחד מהם תהיה מותקנת מערכת הפעלה - על אחד וינדוס ועל השניה האקינטוש (לפיתוח iOS). מה הדרישות למחשב כזה בהנחה שאני רוצה שיהיה עליו האקינטוש? ובכלל למחשב לצורך פיתוח.. האם צריך חומרה חזקה, מה לגבי כרטיס מסך? אשמח למפרטים אפשריים או דרישות למערכת כזאת. תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Classify,

המחשב הוא למטרות לימודים כך שלא צריך להיות משהו מפציץ. זמן סוללה חשוב. בעקרון המפרט של Fujitsu Siemens Lifebook AH530-4 מספיק, הבעיה היחידה זה אחריות לשנה (רוצה 3) וסוללה חלשה. להרחיב אחריות עולה כ-500 שקל ובגלל זה אני מגיע למחשבים של דל. DELL Studio 1558 - יקר DELL Inspiron n5010 DELL Vostro 3500 את 2 האחרונים אפשר לדחוס בתקציב אבל אני לא יודע איך הם מבחינת סוללה (כמה זמן תספיק 6 תאים וכמה 9). או אולי יש דגמים יותר מומלצים? עריכה: הבנתי שעל הווסטרו אפשר לעשות חביתה אחרי כמה שעות עבודה (אז אם זה באמת כך זה פוסל אותו).

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by yeya,

שלום רב אני מנסה לבנות מפרט למחשב ביתי לשימוש כללי ועריכה (Photoshop Premiere) 1. התקציב הוא 3500 - 4000. עבודה כללית שימוש בסיסי, עריכת תמונות, רנדורי וידאו, קצת משחקים (משחקים במקום האחרון) 3. ללא ציוד היקפי 4. אין צורך בכונן דיסקטים 6. השקט חשוב ברמה 8 מתוך 10, אני רוצה לישון לידו כשהוא דלוק 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה ואין צורך בהרכבת המחשב 9. חנות מועדפת - סקיי פי סי SkyPC.co.il האם יש עניין כשמדובר בפרמייר לקחת כרטיס מסך בעל שזכרון 1GB או שלא ארגיש הבדל בין 512 ל 1 GB? אין לי מושג איזה ספק מומלץ למערכת כזאת מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪894 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3 ₪683 כמות:1 http://w…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ROOSOGUY,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב אך לא לבזבז סתם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, משחקים, עריכה בפוטושופ מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. combat arms, counter strike 1.6, GTA IV ואפילו החדש שיצא בקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא מבין כל…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.