עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by composite,

שלום. את המחשב אני מזמין שבוע הבא או אפילו הזה. התקציב הוא 7500-7600 ש''ח, מקסימום מקסימום 8000 ש''ח. מומלץ מבוסס A64, ואני ממש ממש מעדיף Athlon64 3200+, התקציב מאפשר זאת. חובה Radeon9800Pro. תודה רבה לכל העוזרים, וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by blackmore,

זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט מחשב שישמש בעיקר לעריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס שאני הולך לקנות בקרוב מכלי זמר. התוכנה היא גרסת לייט 4 (אין פלאגאינים למחשב אלא רק דרך חיבורים חיצוניים) שבאה עם כרטיס קול חיצוני lamda שעולה 870 ש"ח והחיבור אל המחשב הוא דרך USB. המפרט שאני צריך הוא להלן: 1. 5500 תקציב מקסימלי אפשר גם פחות ואפשר יותר בגבול הטעם הטוב 2. השימושים: תוכנת עריכה למוזיקה קיובייס, צפייה בסרטים באיכות טובה והורדה תכני HD ובלו ריי, תוכנות עריכה, תוכנות ווינדוס אחרות המופעלות בו זמנית, אינטרנט. 3.ציוד עיקפי שאני צריך: רמקוולים, מקלדת,עכבר. לא צריך מסך. 4.חשוב שהמפרט יהיה שקט מאד 8 לפחות עד 10 5. חלקים שאני צריך במפרט: - מעבד של אינטל I7 או I5 (הצעות מחיר עם שניהם) -…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום אני נוסע לחו"ל עוד כמה ימים ואני רוצה להשוות מחירים של רכיבים במחשב זו הסיבה שאינני יודע להגיד לכם תקציב שעד לשם להגיע,אני כן יגיד שהתקציב שאני חושב עליו הוא סביבות ה4000 שקל אבל אני רואה הפרשים אז התקציב יעלה בהתאם (לא רוצה XEON) אבל שוב מדובר פה על השוואה ואני קונה רכיבים ולא מארז שלם אלא נטו קופסאות ומרכיב בארץ הצרכים של המחשב הם גלישה באינטרנט אבל אם כבר הולכים על כזה מחשב אז שיהיה גם למשחקים ושיהיה חזק לשנים הקרובות דוגמה לכך שהסתכלתי ראיתי את המעבד הבא http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11729 במחיר של 5190 ובחו"ל ראיתי את אותו המעבד במחיר נכון להיום 3683 ש"ח אחרי ההמרה אז לכן אני רוצה להשוות אשמח לעזרה תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מתכוון לקנות את המפרט הבא : מעבד Intel Core i5-2500K Box ₪1082 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80623I52500K לוח אם Gigabyte GA-P67A-UD3 ₪665 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=951111 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪270 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB 1600Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪283 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9S-4GBRL כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTX 460 768MB DDR5 PCIe ₪743 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTX460PCX768 צורב Sony Optiarc AD-7260S X24 SATA DVD ₪99 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני סטודנט כך שתקציבי מוגבל לסביבות 6-7K גג. האתר Tablet PC Review ממליץ מאוד בחום על HP מסדרת tx2000. מצאתי אותו בסביבות ה6.5K כאן בארץ (שזה נראה לי הכי זול מבין כל הטאבלטים שמצאתי). הבעיה היא שהוא מבוסס על הAMD Turion שמפחיד אותי קצת, כי הוא פחות חסכוני ונותן פחות ביצועים מC2D באותו תדר. בנוסף הוא עשוי פלסטיק ולא חומרים קשיחים (כמו לנובו או Dell, לדוגמא). האם מישהו פה באמת ממליץ עליו? האם יש טאבלטים אחרים שמומלצים בטווח המחירים שלו? אני לא צריך את הרמקולים המצועצעים, או את כל האופציות הפלצניות של HD Playback, או אפילו DVD. המחשב הזה יהיה נטו לעבודה באוניברסיטה לסיכום הרצאות וכתיבה בו במקום על דפים. בנוסף, קרובים שלי טסים לארה"ב בשבועיים הקרובים. האם כדאי לי לבקש מהם לקנ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by stingeR-,

אוקיי , פרצו לחבר שלי הביתה ולקחו רק מהחדר שלו - אייפוד 20GB דור שני+מחשב(שיפורט עוד מעט) + מסך(מאג 796FD2) + מצלמה דיגיטאלית איכותית של פוג'י עם 6.8MP מפרט המחשב שנגנב : AMD Athlon 64 3000+ S754 Gigabyte K8NS Pro S754 512MB A-DATA PC3200 @ 500MHZ RADEON 9800NP + Sinks SuperTalent Aluminium Tower Black(Modded) HEC 475W כמה מאוררי לדים וגרילים מאוד יפים של TT ומודינג מדהים שהוא עשה(שכולל ריסוס של שבלונה של דרקון על הדלת הלא שקופה עם כל מיני מוצרי UV ועוד) בקיצור , הוא צריך עכשיו מפרט חדש , ועוד הצעות מה לקנות עם הכסף במקום מה שהיה לו , הוא יקבל בערך 15K מהביטוח על כל מה שהיה שם , 10K מתוכם למחשב+מסך + מקלדת(ללא עכבר , הגונבים השאירו שם MX510 שהיה לו+ATP3 ) , אני חו…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ykg,

השימוש של המחשב יהיה מיילים\וורד\מצגות. בגדול שיריץ ווינדוס חדש (7\10) וורד ודפדפן בצורה טובה. לא משחקים גרפיקה או חולות רעות אחרות. מסך קטן - עד 12" כמה שיותר קל, עם זאת סוללה כמה שיותר חזקה - אני יודע שאלו דברים מנוגדים אבל אולי אתם מכירים משהו שהוא מאוזן. רשמתי 2000 בכותרת כי אני לא יודע כמה יעלה משהו שמתאים, אבל הדרישה היא למחשב פשוט וזול לצרכים משרדיים פשוטים ובסיסיים. אשמח שיעלה כמה שפחות

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by rollita,

המחשב לשימוש משרדי - אופיס ואינטרנט רצוי שהתקציב יתכנס ל- 1.5k ואולי אפילו פחות. דגשים נוספים: מקלדת, עכבר, צורב DVD, זיכרון 512Mb וHD של 80Gb. ללא רמקולים. כמו כן ישנה העדפה חזקה לרכיבים שיאפשרו שידרוג בעתיד (כלומר שהזיכרון והתושבת בלוח תהינה מתאימות לדוגמה DDR2)

• 37 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני מעוניינת לקנות מחשב לצורך לימודי ארכיטקטורה. מה שאומר שמחשב זה יהיה צריך לעבוד עם תוכנות של תלת מימד .מתוכנות פשוטות פוטושופ, sketchup ותוכנות כמו AUTO-CAD. אכן יש לי תקציב גדול אך לא חובה להשתמש בכולו. תקציב:8200 * מטרות המחשב: עריכה גרפית,דו מימדית, תלת מימד. ועבודה משרדית *מעבד: i5\i7 * גודל המסך: 13.3\15.6 * זיכרון RAM מינימאלי 6G * רזולוציית המסך: חשוב רזולוציה גבוה * משקל רצוי: 13.3-עד 2 ק"ג . 15.6 -2.5 ק"ג (עדין כמה שיותר קל) * נדרש זמן סוללה ארוך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אם מדובר בכונן רק SSD אז צריך זיכרון של 256 לפחות. אם מדובר בכונן רגיל אז מינמום 500 אם העדפה לתוספת של SSD. * יש לכם העדפה לחברה:: ASUS ,DELL ,TOSHIBA ,SAMSUNG,…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by dvd21,

שלום הזמנית מחשב חדש ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו ואם הוא שווה את המחיר הינה המפרט: כמות. מוצר מע"מ סה"כ 1 VANTEC 24' ATA 133 ROUNDED CABLE BLACK COLOR 76 ש"ח 1 Vantec Floppy Cable black 18' 54 ש"ח 1 MAG 19 996PF 1096 ש"ח 1 Microsoft MOUSE ball 54 ש"ח 1 Microsoft® MultiMedia Keyboard OEM 87 ש"ח 1 Hercules 3D Prophet 9600 256MB 852 ש"ח 2 EDIMAX FAST 10/100 PCI 81 ש"ח 1 TECHNO MIDI ATX USB 300Watt 168 ש"ח 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 71 ש"ח 1 Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 758 ש"ח 2 OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 998 ש"ח 1 Toshiba 16x48 OEM 2…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בכוונתי לקנות מספר מחשבים חדשים למשרד לעובדים מקצועיים בשרטוט בתוכנת אוטוקאד, אבקש את עזרתכם בהרכבת המפרט האופטימלי. להלן דרישות המערכת: 1. תקציב המקסימלי 3000 ש"ח ללא ציוד הקיפי (מסך, עכבר, מקלדת) אשמח אם אפשר יהיה לצמצם ל 2500 ש"ח 2. המחשב משמש אך ורק ליישומי אוטוקאד ב 2D באדריכלות נוף (ללא תלת מייד או פקודות כבדות) אך בגרסאות מתקדמות של 2009/2010 (העבודה עם קבצים גדולים בנפח של כ -30-20 מ"ב) 3. עדיפות למחשב שקט (שאלת התקציב) 4. לא מתוכנן אוברקלוק 5. אין צורך לכלול מערכת הפעלה (המחשב מיועד לעבוד תחת XP פרו ) (או האם יש כבר נסיון עם מערכת ההפעלה חלונות 7 ביישומי אוטוקאד מהסוג שציינתי, ואם כן אז האם 32/64 ביט ?) 6. בעיקר חשוב לי האם יש חשיבות למעבד מהדור האחרון …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by liron_e,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד. השימוש העיקרי במחשב יהיה תכנות בvisual studio ועוד כמה תוכנות. המחשב הראשון: הדגש המחשב הזה הוא על המעבד החזק. אבל ההארד דיסק איטי. המחשב השני: במחשב הזה ההארד דיסק יותר מהיר, יש גיגה יותר זכרון וכרטיס מסך טוב. אבל המעבד פחות טוב. מה יותר כדאי? המחירים די אותו הדבר... ומה בנוגע לסוללה? למי יש יותר שעות עבודה? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם , פונה אלייכם המקצוענים. . מה התקציב המקסימאלי? 7000שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן, לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ( Maya , Zbrush ,Photoshop , After Effects ) + משחק WoW (ובין לבין משחקים חדשים שיוצאים (לא בקטע של גיימר)) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya Zbrush - לומד כרגע, מתכוון להשקיע בתחום (תדירות גבוה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WoW ומשחקי רשת , לא יותר מזה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by shaks,

יש לי לפטופ של סמסונג סדרה 7 שמכיל רכיב שמאפשר שידור WIDI. אני מעוניין לקנות את המתאם הזה http://www.ebay.com/itm/Belkin-ScreenCast-1080p-HD-TV-Adapter-for-Intel-Wireless-Display-WiDi-2-0-win-7-/390642755122?pt=UK_ConsumerElectronics_WirelessVideoTransmitters_CA&hash=item5af41f6632 בשביל להשתמש ביכולות הזו כדי להציג את המחשב על הטלויזיה שלי בצורה אלחוטית, האם זה בעצם כל מה שאני צריך בשביל שזה יעבוד? האם הטכנולוגיה הזאת עובדת בצורה טובה? והאם לא יעשו לי בעיות להזמין את זה לארץ ? (תקנות של ציוד אלחוטי ודברים כאלה)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אין לי מושג מה קרה, האקספלורר נתקע כמו שקורה מדי פעם בכל מחשב, לחצתי Close this program בשביל להפעיל אותה מחדש אח"כ בטאסק מנג'ר, (לא אינטרנט אקספלורר- ווינדוס אקספלורר.) במקום זה המסך נהיה שחור, רואים רק עכבר, ריסט לא עוזר, כניסה ל SAFE MODE עושה אותו דבר, ושאני לוחץ ctrl+alt+del יש לי את כל האפשרויות שיש בד"כ, חוץ מ task manager שפשוט נעלם. למישהו יש מושג מה עושים במצב כזה? המחשב למעשה לא שמיש S: -יש למישהו מושג איך אני פשוט מבצע ריקוברי למערכת (אינספירון 1520) ואם זה פוגע איכשהו במידע שלי? יש מחיצת שחזור על המחשב וגם דיסק של ויסטה. עריכה- אפשר לנעול. Restore מהדיסק של ויסטה לנקודה מוקדמת יותר פתר הכל מיידית. רק לשם השוואה, ב XP ריסטור לא מסדר בעיות רג'יסטרי ודברים דומים…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מה אתם חושבים על המפרט הבא? Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אורח עומרי
    Started by אורח עומרי,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות, אך לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי פשוט - אינטרנט בעיקר. כן מעוניין באופציה להרצת סרטים (שיוקרנו למסך הטלויזיה דרך כבל HDMI) ומשחקים קלים כמו Roller Coaster ו Sims א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום שלום, ראיתי דגם של thinpad edge 15.6 עם המעבד AMD Athlon™ II Dual-Core P320 לאיזה מעבד זה מקביל באינטל ?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by elyosef,

ערב טוב ושלום לכולם אני די חדש כאן כך שאני מעריך ששמעתם את ההערה כמה פעמים אבל: לגבי מפרטים של מחשבים משרדיים: אני לא רואה את הצורך ב DVD , צורב , כרטיס קול ,מודם ודיסק קשיח גדול למחשב משרדי כולנו מכירים את מחשבי המשרד שכל היעוד שלהם הוא אופיס , דוא"ל וקצת אינטרנט בשביל זה לא צריך את כל המפרט הנ"ל . בד"כ האפליקציות האירגוניות נמצאות על שרתים חזקים ולא על מחשבים מקומיים , מה שמוביל לזה שמחשב משרדי כן צריך ובגדול הוא כרטיס רשת איכותי ומהיר , אני לא לגמרי מכיר , יכול להיות שיש לוחות עם כרטיסי רשת מעולים O.B אבל אם לא אז זה לדעתי דבר שצריך להשתנות במפרט עוד דבר אחד - אצלי בארגון לרב משתמשי הקצה אין כונני תקליטורים ו כונני דיסקטים וזאת ע"מ למנוע זליגה של מידע מהארגון החוצה ו/א…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני מוסיף עדכון בעריכה - תקציב הועלה לבין 2500-3000 ש"ח, מפרט מתוכנן כרגע בהודעה האחרונה שלום לכולם, לזוגתי שתחייה נמאס מהמחשב הישן שלה(P4) והיא רוצה לשדרג. מאחר והדרישות שלה מאד מינמליות אני שוקל לתת לה את המחשב הנוכחי שלי (מבוסס E4400) ולקנות אחד חדש. הדרישה העיקרית שלי היא שהמחשב יהיה התקדמות לעומת מה שיש לי כרגע ולא רק מחשב עם מעבד יותר מהיר (לכן לא מערכות מבוססות E6600) ועם חיבורים חדשים (SATA 3, USB3) שכנראה ישמשו אותי בעתיד ולפחות 4GB זיכרון. המערכת צריכה להחזיק כמה שנים כי אני לא מחליף מחשב כל שנה כמו שאתם מבינים. מסך וציוד היקפי כבר יש לי, לגבי כרטיס מסך אני מתכנן להעביר את ה 4850 GDDR5 שיש לי (גרסה מחוזקת של הכרטיס) עד שהוא יקרוס סופית ככה שאין צורך בכרטיס מסך. …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by barce,

http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 חשבתי על המחשב הזה (מארה"ב) אני מחפש מחשב 13 " אני לא רוצה גדול מדי ושלא יהיה נטבוק. השימושים שלי הם לחיבור לLCD לסרטים באיכות גבוה (חשוב חיבור HDMI), משחקים , אינטרנט ומוסיקה. רציתי שתגידו מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל ואם יש לכם המלצות נוסבות בסביבות ה3500 ש"ח. המחיר של המחשב הנ"ל הוא 920 דולר מבקש גם המלצה על מחשב נייד עם יציאה אופטית תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by qt1h00,

Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,088 1 LITE ON CDROM X 52 Retail 113 1 ATI Radeon 9800 Pro 128MB DVI/TV/2H AGP Video Card Retail 1,598 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 484 2 Corsair 256MB PC 3200 C3 Value 553 1 Epox EP-4PDAI Intel 865PE 582 ש"ח 1 198 LG 52X32X52 OEMזמין במלאי מיידי 1 TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 70 ש"ח 1 Chenbro Mid Tower Xpider PC61166 Green Screwless 345 ש"ח 1 149 Tsunami 350 Watt למפרט זה חסר מסך וציוד היקפי אבל כרגע ב 5500 , זה נראה טוב?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Yossi Yemin,

שלום לכולם בזמן האחרון אני משתמש במחשב בתור מחשב שעובד קבוע, זאת אומרת שאני מנתק את הסוללה ממנו ומשאיר אותו עובד רק בעזרת החשמל. שמתי לב שאם אני מנתק את הסוללה ומשאיר אותו מחובר לחשמל ביצועיי המעבד יורדים דרסטית (המעבד לא עולה יותר גבוהה מ0.77GHZ) האם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ביצועים מקסימליים גם כאשר הסוללה לא מחוברת (כמובן שבצריכת החשמל של הwindows הגדרתי שצריכת החשמל תהיה 100%) תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים