עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז אני רק רוצה להיות בטוח לפני שאני מוציא סכום כזה על מחשב אז אני מתייעץ. זה המפרט: http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=99516 אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט, רק הבעיה היא שאני לא מכיר את פלונטר וקראתי קצת ביקורות לא טובות, בגדול אני מעדיף TMS. דבר נוסף אני רוצה להישאר עם i7 ו1080 gtx אז אם מישהו מביא מפרט אחר שידע. תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. האם אחריות בינלאומית של החברות ASUS וMSI מכובדות בישראל?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט מה יהיה יותר טוב.. בעיקרון אני רוצה למישחקים אכשיו יש את שני המחשבים האלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1291&CatCode=1 ויש את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 עכשיו אני יודע שהמחשב הראשון זה ליבה כפולה והמחשב השני זה ליבה מרובעת..אבל השאלה מה יותר חזק (וכמובן שאת הכרטיס מסך אני יחליף..אם אתם יכולים תנו לי כרטיס מסך טוב ממש למשחקים במחיר הכי זול שאפשר) תודה רבה לכול העוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.10.2008 בשעה 20:33:02 נווו בבקשה תגיבו מחר אני צריך ללכת לקנות אותו

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. CPU : AMD Athlon 64 3400+ CPU BOX 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System 1 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 Cooling / Modding : Coolermaster CoolDrive 4 LHD-V04 Aluminium HDD Cooling Rack 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9800XT 256MB DDR DVI Retail Video Card 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי , אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שישמש אותי ביעקר לתכנות התוכנות המרכזיות שבהם אני משתמש : IIS , MS-SQL , PHPSTORM , WAMP , VISUAL STUDIO השימוש העיקרי הם של תוכנות תכנות שצורכים המון משאבים וכוח , אין חשיבות למעבד גראפי כל כך . *חשוב שיהיה WINDOWS 8 הכי מתקדם כמו PROFESSIONAL/ULTIMATE בעיקרון יש לי התלבטות בין שלושה מחשבים , אשמח אם תעזרו לי לבחור מביניהם את האחד שאני צריך לשימושים שלי או אם יש לכם הצעות באותם מחירים של מחשבים יותר טובים אשמח אם תתנו לי . http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11938 http://ksp.co.il/?uin=20169 http://www.goodeal.co.il/Deal.asp?ID=2104 תודה רבה על העזרה חברים .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by ddoolev,

לפני כחודש עזרו לי בפורום (תודה רוני =) ) לבנות את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/95w4e1bv הבעיה היא שהיום הלוח אם הזה כבר לא קיים בtms. למישהו יש הצעה אחרת? בנוסף הצלחתי להשיג קצת כסף אז אני רוצה לקנות כונן ssd במקום כונן רגיל כי יש לי שני כוננים חיצוניים של 2t ו1t. ראיתי שמציעים פה את samsung 840 EVO מה אתם אומרים? הפוסט הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/549751-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99-%D7%A7%D7%A6%D7%AA-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-2000-2500-%D7%A9-%D7%97#.VBBegdLFycF

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב לצורכי עבודתי כגרפיקאי מתחיל. אני מבין שזה יכול להיות בעייתי אך התקציב שלי מוגבל, יחד עם זאת, אם זה הכרחי אני אמצא מאיפה להביא עוד 500 ש"ח. אני לא מבין כלל במחשבים ולכן חייב את עזרתכם. מילאתי את השאלון: מה התקציב המקסימאלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח במידה והשיפור בביצועים יהיה משמעותי. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים גרפיים לפרנסה. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הבאות: sketchup, illustrator, photoshop, 3dmax, Autocad במידה והמחשב מיועד לגיימינג…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ASTR4L,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית ( סרטים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)FHD עדיף מאט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא צריך * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mS…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Yaron Corlione,

-מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ¤2150 -קירור למעבד Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ¤250 -לוח אם ASUS P5W DH Deluxe ASUS P5W DH Deluxe ¤1690 -זכרונות G.Skill DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL 2048MB CL 5-5-5-15 ¤1580 -כרטיס מסך XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 XXX Edition ¤1545 -ספק כוח ENERMAX LIBERTY 400W ¤500 -דיסק קשיח MAXTOR 80GB 7200RPM 8MB ¤330 סה"כ ¤7,965.00 אחרי Bundle של הלוח ושל המעבד. מעבד לוח זכרונות ודיסק קשיח אני לא מתכוון להחליף. מה אתם אומרים על הספק, יחזיק את המפרט הנ"ל ? מה עם הכרטיס מסך ? יש טובים ממנו במחיר נמוך יותר ? של nVidia כמובן. המחשב הוא בעיקר לאוברקלוק, משחקים, מוזיקה ואינטרנט כמובן. כל הערה, תענה, ביקורת תתקבל ב…

• 38 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by שמנואל,

אהלן. סוף סוף קיבלתי תקציב מהעבודה למחשב חדש ואני מרגיש שמותר לי קצת להתפרע.... מוקצב לי כ-10000 (אפשר גם יותר אם צריך...) כולל מסך דק. המחשב אמנם ישמש למשחקים, אבל לא הכי כבדים . הוא יעבוד בעומסים של הורדות כבדות מהאימיול, פוטו שופ, ועריכת סרטים . ראיתי שאתם מרבים להמליץ על לוח אם GA-965P-DS3 האם יש לאסוס החביבה עלי לוח באותה רמה ? (רצוי עם כרטיס רשת אלחוטי). אני צריך 2 ג'יגה זיכרון. הארדיסק ענק. צורב טוב. ומסך דק 19" - אני זקוק למשהו איכותי. כמו תמיד אני בטוח שלא אתאכזב. תודה רבה לכם.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה-6,000 ש"ח. הרבה עבודה משרדית ואינטרנט, קצת עריכת וידאו (חשוב לי שתהיה מהירה ואיכותית) וקצת סרטים. מה חייב להיות כלול בתןך ה-6,000 ש"ח ? מעבד Core 2 Duo - הבנתי שייתן ביצועים טובים יותר מה-Core Duo, בעיקר בעריכת וידאו. מסך 15 כניסת FireWire 3 שנות אחריות מה לא חשוב ? משקל כרטיס מסך - אני לא מתכוון לשחק, ועל-פי הבנתי לא צריך יותר מידי בשביל לראות סרטים. זיכרון - יכול להיות רק חצי ג'יגה כי יש לי סטיק של חצי ג'יגה שאני יכול להוסיף לבד. יש לי כרגע מועמד, Dell Inspiron 6400, כפי שניתן לראות (עם הבדלים קלים) בשתי החנויות הבאות: http://www.yhf-tech.com/scripts/prodView.asp?idproduct=62 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=2…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Hatzi6,

זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד לצרכי לימודים (גלישה, אופיס) ומשחקים לא כבדים מידיי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? - משחקים כגון: סימס 4, genshin impact, רובלוקס. (* רצוי תמיכה טובה בהגדרות איכות בינונית עד גבוהה לגנשין). מצרף תמונה של הכרטיס מסך של הלפטופ הנוכחי שאני לא מרוצה ממנו, עם הגדרות איכות נמוכות לגנשין). - סטודנט: אופיס, גלישה באינטרנט, פעולות מחשב בסיסיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקוליםומסך)? לא! 4. האם יש רכיב בסיסי ש…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by sipoor,

Latitude E5410 כרגע 2G זיכרון. בעוד שנה ישודרג ל 4 בשורה תחתונה מה עדיף להתקין win7-32 או win7-64? (כרגע משמש רק לאופיס וואינטרנט בעוד שנה ישמש גם לישומים סטטיסטיים וגרפיים)

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by guyafik11,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וצריך לקנות מחשב חדש ללימודים. בנוסף אני מחפש מחשב שמסוגל להריץ פיפא 16 טוב (המשחק היחיד שאני משחק בו) - חשוב לי שהוא יריץ אותו טוב גם בשנה-שנתיים הקרובות ולכן צריך כרטיס מסך נורמלי אני מתלבט בין שני הלפטופים האלו : http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=30105&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap - קל משקל , סוללה חזקה , כרטיס מסך טוב, מעבד חסכוני אך חלש יותר https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15061 - מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, כבד יחסית ויקר האם ההבדל בין ה-GT940 ל-GTX960 משמעותי? שמתי לב שיש גם הבדל בין המעבדים התקציב שלי הוא די מוגבל ( 4500 ש"ח) והלפטופ השני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום יש לי מחשב שעד עכשיו היה מחובר למסך טלויזיה 1080 והייתי רואה עליו סרטים בכיף עכשיו שידרגתי למסך 4K והמחשב מתחיל לקרטע ואי אפשר לראות סרטים או לגלוש בדפדפן בכיף יש לי כמה שאלות: מה אני צריך לשדרג בשביל שאוכל לראות סרטים ולהשתמש במחשב ב-4K? אני מניח שאני צריך כרטיס מסך חדש, אם כן כמה זכרון צריך? או שזה לא מסתכם רק בכמה זכרון יש לכרטיס? האם כרטיס מסך בלבד יפתור את הבעיה או שגם צריך לשדרג משהו אחר? כרגע יש I5 בפנים. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Fn1Ln2,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500₪ (וממש עוד קצת לדברים חשובים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עריכה גרפית כמו וידאו ופוטושופ,אופיס וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 AC III GTA V THE DEVISION -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).)1080x1920 (FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK ללא הגבלת זמן. ¤ 947 מערכות הפעלה : WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤ 628 כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL שנתיים. ¤ 2100 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT שלוש שנים יבואן רשמי. ¤ 628 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 670 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR (BLACK) VC3000BNS w/o PSU שנה. ¤ 541 קרור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 שנה. ¤ 271 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם, ראיתי את המפרטים המומלצים אבל הם לא כוללים מסך. השאלה שלי היא כמה "אחוזי תפוקה" (בביצועים במשחקים למשל) אני אפסיד אם אני אקצץ מספיק מהמפרט של ה-7500 כדי להכניס גם מסך פנימה. תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. [הקדמה: לפני שנתיים וחצי נעזרתי בפורום וחבריו בשביל לקנות מחשב נייד. תודה ל-tgolin, Qttp, usagi ו- iluxa1 על הייעוץ! קניתי DELL Vostro 1015 ואני עדיין מאוד מרוצה ממנו! ] אז ככה - כעת אני וגם חברה שלי צריכים מחשב חדש (אחד לכל אחד מאיתנו) שמהותו היא גודלו הקטן (aka Netbook) בגלל שאנחנו נוסעים בקיץ ללמוד בוינה ולטייל, וגם שיהיה לצרכי ניידות טובים. אז הנה קצת מידע על הצרכים: * מטרות המחשב? סטודנטיאליות (אופיס, אטנרטנט וכו'), מוזיקה, וסרטים ללא צורך באיכות קולנועית. * גודל המסך? העניין החשוב - איפשהו בין 10" ל13". קטן, אבל שיהיה גם נוח. אנחנו צריכים לגעת ולבדוק קצת את ההבדלים בין 10" ל12". האם יש מסכים בגודל 11"? * משקל רצוי? העניין החשוב השני- הגודל הקטן של המסך רצוי …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן, קל משקל ושקל להסתובב איתו, מסך 12-13 אינץ', חזק, שיכול לנגן סרטי FULL HD, עריכת וידיאו, חשוב שהסוללה שלו תחזיק הרבה שעות! שתהיה לו גם יציאה לHDMI לחיבור למסכים גדולים יותר. מערכת הפעלה וינדוס. לא חושב שזה משנה לי אם המעבד הוא של אינטל או של AMD. לא חייב כונן אופטי. לא חייב מסך מגע. הארדיסק 250 ג'יגה ומעלה. צבע מחשב צבע כסף או שחור עם כסף יהיה נחמד. תקציב: עד 3500 שקל, עם אפשרות להעלות את התקציב אם זה מספיק שווה. מקום רכישה: שיהיה זמין במלאי בחנות באיזור ראשון לציון כמו KSP, IVORY, SKYPC. מחשבים שראיתי שנראים לי טובים: מחשב KSP נייד, Lenovo IdeaPad U310 MAG64IV - צבע אפור. מחיר: 3190 שקלים. יצרן: Lenovo‏, גודל: 13.3'' מבריק‏, מעבד: Intel Core…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שבוע טוב לכל חברי הפורום תראו אני לא יודע אם זה המקום אבל ממה שבדקתי כאן הכי מתאים לבקש עזרה בשדרוג ועצות בנושא המפרט שלי. לא ראיתי שיש טופס שקשור לזה לכן אני רושם עצמאי. השימושים שלי במחשב הם גיימינג כבד ולאחרונה חזרתי להתעניין ב OC והלוח והמעבד שלי לא ממש מתאימים לזה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי לי לשדרג אותם או לא?...אם כן אז מה יענה לי על הצרכים שהם כמו שציינתי גיימינג כבד ו OC. המפרט הנוכחי שלי: i5 760 2.8MHZ gigabyte GA P55A UD3 Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 samsung F3 1TB X2 WD 250 SSD Corsair Force 3 GT 60GB radeon 6950 2GB פתוח ל 6970 כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB ספק אנימרקס 620W קולר מאסטר 830 (מארז) מסך אסוס 24 LED 2MS זה המפרט שלי כרגע עכשי…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד ובגלל איטיות הרינדורים וריבוי העבודה אני נאלץ לעבור למחשב אישי . ברצוני להרכיב מחשב איך איני יודע מה אחוזי החשיבות של המעבד,כרטיס המסך או הזכרונות בעת הרצת הרינדור. אשמח לקבל הסבר קצר ,והצעות מפרטים של עד 5000 ש"ח . תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות Office, עם שימוש כבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני מעוניין להזמין את המחשב לחבר בארצות הברית, כך שמחפש א…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. 1. תקציב מקסימאלי - 5,000 ש''ח. א) אפשר להגיע לקצה התקציב, במידה ולא הכרחי לא חייב. ב) אבקש להשתדל לא לחרוג. 2. רוב השימוש במחשב יהיה לעריכה גראפית, קצת עבודה משרדית גם. א) השימוש בעיקר בתוכנות photoshop, illustrator, indesign. ב) המחשב לא ישמש לגיימינג בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. - 5. בסולם של 1-8, השקט חשוב במידה 4. 6. לא מתוכנן OC. 7. וינדוס \ אופיס מובנים אינם חובה. 8. אשמח אם המחשב לא יהיה מאייבורי. 9. קניית המחשב מתוכננת לשבועות הקרובים. 10. אין בקשות מיוחדות, יציאת HDMI שלפי מה שידוע לי היא כבר סטנדרט בכל הניידים המודרניים. 11. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. 12. יש צורך בדיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אשמח להמלצה על: 1. לפטופ לעבודת תכנות אינטנסיבית ותנועה בדרכים. דרישות חובה: 13.3 אינצ', קל משקל, איכות הרכבה עמידה במיוחד, 512SSD, 16RAM, סוללה חזקה מאוד 2. תחנת עגינה תואמת (USB C?) התומכת ב2 מסכים גדולים 3. 2 מסכים 23 או 24 אינץ תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.