עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום שלום זקוקה למחשב נייד לשימושים כגון: אופיס, פוטושופ (כרגע אין שימוש, שתהיה אופציה לעריכת תמונות בסיסית), תוכנות אינטרנט (IRC, מסנג'ר וכו'), קצת סרטים, המון מוזיקה, שיעמוד ב20 טאבים פתוחים בו זמנית + תוכנה כגון אימיול ברקע (מבלי להאט עבודתו). מעוניינת שיכלול: צורב דיוידי, מסך לא מבריק (מט), מקלדת ופד עכבר נוחים (שימוש רב במחשב), חיבור לטלויזיה, מאחר והמשקל לא קריטי - עדיף מסך לא קטן.. *שמתי לב שבהמון ניידים יש מאין "קפיצות" של המקלדת או העכבר ללא סיבה נראית לעין - אם זה "באג" שניתן להימנע ממנו בבחירת המחשב, אז גם את זה לקחת בחשבון בבקשה כמו כן, תהיתי אם אכן יש הצדקה בכך שרוב הניידים מגיעים ויסטה ולא עם XP. יש אולי גם המלצות למקומות קניה? (דרך האינטרנט\באיזור קרי…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by eliXir,

אני צריך מחשב לבית דפוס העוסק עם התוכנות: FlexiSign, Photoshop. המטרה היא שהמחשב ישרת את המטרה ולא מעבר. לא צריך מפלצת אני לא יודע בדיוק מה רצוי לכלול במפרט למחשב מהסוג הזה ולכן אני זקוק לעזרתכם. אין צורך בציוד היקפי. רק המחשב עצמו. ללא OC. תודה מראש!

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. * מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטים (נדרשת יציאת HDMI) ומוזיקה. * גודל המסך: 14'-15' * משקל רצוי: עד 3 ק"ג פחות או יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. רוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל * בלוטות: רצוי ביותר * גודל מינימלי של כונן קשיח: 160GB * צורב DVD: חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית: חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא יש לי אפשרות לרכוש בדיוטי פרי אם צריך. תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 1. תקציב מקסימאלי - 5,000 ש''ח. א) אפשר להגיע לקצה התקציב, במידה ולא הכרחי לא חייב. ב) אבקש להשתדל לא לחרוג. 2. רוב השימוש במחשב יהיה לעריכה גראפית, קצת עבודה משרדית גם. א) השימוש בעיקר בתוכנות photoshop, illustrator, indesign. ב) המחשב לא ישמש לגיימינג בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. - 5. בסולם של 1-8, השקט חשוב במידה 4. 6. לא מתוכנן OC. 7. וינדוס \ אופיס מובנים אינם חובה. 8. אשמח אם המחשב לא יהיה מאייבורי. 9. קניית המחשב מתוכננת לשבועות הקרובים. 10. אין בקשות מיוחדות, יציאת HDMI שלפי מה שידוע לי היא כבר סטנדרט בכל הניידים המודרניים. 11. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. 12. יש צורך בדיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני צריך המלצה למפרט מחשב הכי בסיסי שיש לשימושי אינטרנט ומיילים בלבד, בלי סרטי HD ובלי משחקים כבדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 1000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט וקריאת מיילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי מדי, פה ושם קצת עריכה גרפית ווידיאו, לא דברים כבדים מדי (בייתים). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PlanetSide 2, World of Warcraft, StarCraft 2, Skyrim, Star Wars The Old Republicת MineCraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by GoLB0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, תכלס אפשרי גם יותר מכיוון שאני לא קונה מחנות מסויימת אני קונה הכל דרך היבואן כי אבא שלי מכיר מישהו שיכול לעזור לנו עם זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V כאשר יצא למחשב, BF 4+3, מיינקראפט עם חבילות מודים (זה דורש מפרט חזק), זה לבנתיים, כמובן שאני רוצה את כולם על איכות ULTRA עם 60FPS וגם משח…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by itaysp,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , עריכה גרפית קלה (קצת פוטושופ וכו'..) * גודל המסך? 13-14, אם יש מסך מגע מט זה יהיה מעניין. * רזולוציית המסך? פחות משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך יותר טוב, עדיף מתחת ל 1.8 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל SSD, יספיקו 128 ג'יגות * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? אם קונים מחו"ל אז כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כבר היינו סגורים על ה Dell Vostro 5470 VM-RD33-7283 אבל.. א…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם התקציב שלי הוא סביב ה 3000 ש"ח אך אם יש סיבה מוצדקת אני יכול להתגמש מעט * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים (מדעי המחשב), סרטים וסדרות ב FHD, אופיס, מוזיקה ואינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא רלוונטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא רלוונטי, שיהיה נוח לעבודה, בין 14-15.6 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני רוצה שנייה להראות משהו פשוט שיעיר כמה חבר'ה עם תקציב מוגבל: לקנות עכשיו בתקציב זול E8400 ב 800 שקל ולחסוך 700 שקל עד למחיר ה 1500 ש"ח למעבד I7 920 (ולעשות OC למעל 4 ג'יגה). לקנות 4GB של DDR II ב כ350 ש"ח ולחסוך 150 ש"ח עד למחיר ה500 ש"ח ל3 ג'יגה או לחסוך 650 ש"ח עד למחיר ה1000 ש"ח בדגמי ה 6 ג'יגה (שהם אלו שבאמת ייתנו ביצועים במערכת 64 ביט שהרוב מתקינים כיום). לקנות לוח ASUS P5Q ב כ600 שקל ולחסוך 600 שקל עד למחיר 1200 ש"ח, מחיר לוח הI7 הכי זול בלי יותר מדיי קשקושים עם מספיק פיצ'רים משצריך גם ככה. חשבון פשוט של שילושים קדושים: מערכת P45+E8400+4GB DDR II = בערך 1600 ש"ח (הוספתי 50 שקל שלא יגידו לקחתי המחיר הכי זול לכל חלק). מערכת X58+I7 920+ 3GB DDR III = בערך 3200 ש"ח -…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לכולם, ראיתי את המפרטים המומלצים אבל הם לא כוללים מסך. השאלה שלי היא כמה "אחוזי תפוקה" (בביצועים במשחקים למשל) אני אפסיד אם אני אקצץ מספיק מהמפרט של ה-7500 כדי להכניס גם מסך פנימה. תודה לעוזרים

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by urich,

לסבתי התקלקל המחשב וצריך להביא לה אחד חדש או אחד יש שנייה בלי מסך שיש לה ומקלדת ועכבר . אני לא רוצה מחשב מהיר אבל משהו שיחזיק כמה שנים ורצוי שיהיה יציב ולא יתקע עכשיו מה עדיף לי מחשב חדש שראיתי אפילו ב1000 שקל שהם בטח מרכיבים חרה או יד שנייה ב700 שקל שנראה בסדר. דרך אגב מה אני צריך לקבל עבור 700 שקל למחשב יד שנייה בערך מהחינת המפרט.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. טוב, בסוף אני קונה כ. מסך בארץ, אז סתכלו בעמ' 2 למפרט, משהו לשנות ? (אני מזמין מחר)

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. CPU : AMD Athlon 64 3400+ CPU BOX 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit 1 Cooling / Modding : Thermaltake Aquarius II Liquid Cooling System 1 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 Hard Disks : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 1 Cooling / Modding : Coolermaster CoolDrive 4 LHD-V04 Aluminium HDD Cooling Rack 1 Video Cards : Gigabyte RADEON 9800XT 256MB DDR DVI Retail Video Card 1 Sound Cards : Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום. פירמטתי את המחשב הנייד שלי ועכשיו אין לי אפשרות לשים בו WIRELESS ואין לי BLUETOOTH וכרטיס קול ולא כלום, אני חייבת הורדות של הדרייברים, מצאתי הורדה אחת והיא לא עובדת לי טוב: http://uploading.com/files/get/48KAOEJY/ בבקשה שמישהו יביא לי כמה הורדות אני מיואשת.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by kletsman,

היי ראיתי במחשבים מומלצים שיש מחשבים נפרדים לאוטוקאד ואחרים לגיימינג. לדוגמא המפרט הזה לאוטוקאד https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=110825 יש לו זכרון 16 ג'יגה DDR4 ללא כרטיס מסך חיצוני לעומת המפרט הזה לגיימינג https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=147978 שבא עם 8 ג'יגה וכרטיס מסך Geforce GTX 1060 6GB GDDR5 אני מחפש מחשב המשלב גיימינג עם עריכה באוטוקאד בתקציב של כ5000-4000 ש"ח. בנוסף אני רוצה גם נפח אחסון של 3 טרה לפחות ויותר אם אפשר בתקציב אם אפשר גם להתאים מסך מחשב ומדפסת משולבת עם פקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה אם אפשר לחסוף אד…

17. Started by Adam Bardugo,

שלום רציתי להתייעץ לגבי קנייה של מחשב נייד חזק שישמש גם לצורכי גיימנג,התקציב שלי הוא עד 4500 גמיש 100 לפה ושם הייתי רוצה לקבל בבקשה מפרט ואם אפשר לתת איזשהו הסבר עליו כי אני לא כזה מבין בשמות של כל החלקים והמלצות לחברות ומקומות לקנות בהם תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. * מטרות המחשב? תוכנות גרפיות (אוטוקאד רוויט פוטושופ) * גודל המסך? 15.6 לא מגע * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- מקלדת הכוללת numpad, * * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( HDMI, * כונן אופטי? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? hp מנסיון חיובי. לא בכל מחיר * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אחריות 3 שנים עד בית הלקוח תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. כבר תקופה ארוכה אני מתכן על נייד חדש אחרי שהמיני נייד שלי קרס והתפגר השאלה שלי האם כדיל לקנות בבאג לשלם עוד 10-20% יותר ומיבא מיבואם רשמי של אסוס מאשר במקומות אחרים כמו KSP למשל שלרוב מיבא מיבוא מיובן צדדים שלא תמיד מכבדים אחריות שהם כביכול נותנים). בגדול הדגם ששמתי עליו שני עניים גם מקריא פה זה הU35 שמקבל ביקורות לא רעות ביחס למה שהוא נותן, שהדגם בKSP יקר ב100 שקלים וחזק מעט יותר במעבד. הוא מיועד להריץ סרטים, גלישה, ומשחקי מחשב לא הכי כבדים בעולם כמו FM2011...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב בשביל עריכת גרפית של תמונות ווידאו של HD וגם גיימינג BF4 המטרה שהמחשב יחזיק לפחות 3 שנים, להשקיע על מה שצריך אבל גם לא סתם לבזבז את הכסף 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 8,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל על מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1,500 אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD משחקים ועריכות של ווידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות CS6, פוטושופ, אילוסטרייטור, אפטר אפקטס, פרימייר , וגאס וכו' (שימוש דיי כבד וגם לפרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים יחסית (Dota 2), שימוש כללי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dota 2, Supreme Commander 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (מסך 24") -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שניתן במסגרת התקציב. אין צורך להגזים. 3. האם יש צו…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by composite,

שלום. את המחשב אני מזמין שבוע הבא או אפילו הזה. התקציב הוא 7500-7600 ש''ח, מקסימום מקסימום 8000 ש''ח. מומלץ מבוסס A64, ואני ממש ממש מעדיף Athlon64 3200+, התקציב מאפשר זאת. חובה Radeon9800Pro. תודה רבה לכל העוזרים, וחג שמח

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי, המפרט הבא הורכב למחשב ביתי שיהיה בעיקר להקרנת סרטים (HD) ומשחקים בקטנה. אשמח לכל טיפ בכל דבר במפרט לפני הקנייה... כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB מארז: Frontier Meridian LCD 500Watt לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 קשיח: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS כ.קול: Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic זיכרון: Twinmos DDR2 667 1GB עכבר: Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 1.0 B5V-00002 צורב: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black מעבד: Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 מסך: LG LCD 17 L1750T DVI סה"כ 6,101 ש"ח תודה רבה!! כפיר kfirmr@gmail.com

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הייתי רוצה ליבדוק באתר של חברה HP אם ניגמר לי אחריות על מחשב נייד.איך מגיעים לאתר ליבדוק דגם מחשב נייד ולדעת אם ניגמר אחריות מחשב נייד. תנו לי בבקשה כתובת האתר ישירות לחברה HP.ואיפה לוחצים בדיקה אחריות מחשב נייד באתר HP? אני לא יודע איפה זה נימצא באתר. ואיך אני בודק במחשב נייד דגם שלי להכניס פרטים לאתר חברה HP.ולקבל מידע על אחריות תוקף שלי? מיקי

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by booyxx,

1. מה התקציב המקסימאלי- עד 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב- גיימינג נטו ושיראו באיכות ממש גבוהה אבל גם מעבד טוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אין הגבלה גם MMOFPS גם MMORPG הכל פשוט הכל מהכל וגם אם אתם רוצים תרשמו בYOUTUBE את המשחק הזה PLANETSIDE 2 GAMEPLAY ככה שתדעו שזו סיבה גדולה למה אני קונה את המחשב הזה וככה תדעו איך להתאים את המפרט כי אני לא כל כך מתמצא בזה וחבל :\ הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: מסך 22 אינץ של LG -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט- מסך,רמקולים,עכבר,אוזניות ומקלדת כל המסביב אני ר…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים