ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש מחשב נייד שאני בונה עליו . מיכוון שזה מחשב דגם דיי מיושן ,רוצה כמה שפחות להשקיע כסף. אז מצאתי את המחשב עם מעבד I5 חסכוני דור 4 (כן ישן) השאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה: מכיוו שמצאתי אותו בסביבות ה2000 שקל בחו"ל אני אשמח לנסות ללכת עליו במחיר הזה ומקסימום אחרי תקופה של כמה חודשים לקנות אחר במקרה הרע. 1. באיזה מקרים I7חסכוני מתעלה על I5 כשלא מדובר בגיימינג ? נטו גלישה ! סרטונים FHD שימושיים בסיסיים 2.קראתי ביקורת ביוטיוב שיש דיבור שהדגם בעל הI5 נותן ביצועי סוללה פחות טובים מהI7 , יש בזה היגיון? 3.האם לא כדאי ללכת על דגם ישן אפילו עבור השימושיים הבסיסים שציינתי ? או שאין בעיה ? בהנחה שאני לא מחפש את התמורה הכי ט…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט כמעט סופי שהולך להירכש עוד שבוע בערך אך כרגע יש לי התלבטויות אחרונות לגבי כמה חלקים. אך קודם, השאלון. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD- BLUERAY. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DIABLO 3, MASS EFFECT 3 בהגדרות המקסימליות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני כבר 4 שנים משתמש באותו מחשב (P2 350mhz) והוא כבר בקשוי מתפקד.. אני לא מדבר בכלל על להריץ משחקים, אפילו תוכנות פשוטות כבר בקושי זזות.. התקציב שלי למחשב חדש הוא 2500 ש"ח מקסימום, וזאת בתקווה שאני אצליח לגרד עוד כמה מאות שקלים מאיפה שהוא.. אני רוצה מחשב למשחקים בעיקר, כמובן שאני אעשה עליו עוד דברים.. למישהו יש מפרט להציע לי? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות להביא מחשב נייד מארה"ב האם לקחת עם מעבד XEON או i7 8GEN? אשמח גם לדגם מחשב מומלץ העבודה היא בעיקר עבור כלים לסביבת פיתוח תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2794418,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך המחשבים האילו ? שוים משהו בכלל ? או שזה סתם לילדים קטנים שלא עובדים עם ישומים כבדים ? ניסיתי לסקור את המחשבים האילו שבמצע אבל המוכר אמר לי שהמחשבים סגורים ואי אפשר לבדוק אז אמרתי לו בטח קונים חתול בשק צריך לבדוק אותם מישהו בדק אותם און ליין ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל לבני העולה לכיתה ז' וצריך מחשב ללימודים (פרויקט לימודים מקוון של העיר). המחשב קל ובעל ביצועים מספקים אך אני חושש מזה שהוא דק/עדין ואולי עדיף לקחת משהו קצת יותר מאסיבי כמו סדרה E של לנובו או PROBOOK של HP? בעיקר מדאיג אותי גב המסך הדק . מצד שני פחות חצי קילו על הגב זה משמעותי לילד בכיתה ז'.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, המפרט הבא הורכב למחשב ביתי שיהיה בעיקר להקרנת סרטים (HD) ומשחקים בקטנה. אשמח לכל טיפ בכל דבר במפרט לפני הקנייה... כרטיס מסך: LEADTEK WinFast PX7600GT TDH 256MB מארז: Frontier Meridian LCD 500Watt לוח אם: Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 קשיח: Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS כ.קול: Creative SoundBlaster X-Fi XtremeMusic זיכרון: Twinmos DDR2 667 1GB עכבר: Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 1.0 B5V-00002 צורב: NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black מעבד: Amd Athlon 64 3500 BOX AM2 מסך: LG LCD 17 L1750T DVI סה"כ 6,101 ש"ח תודה רבה!! כפיר kfirmr@gmail.com
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכל התותחים! יש ברשותי מחשב נייד בן 4 שנים עם 16 ג'יגה ראם ומעבד Intel(R) Core(TM) i7-8550U CPU @ 1.80GHz , בלי כרטיס מסך עם זיכרון עליו, הבעיה כשאני עובד עם הרבה חלונות פתוחים (בעיקר חלונות של גוגל כרום), אז הוא נתקע לפעמים וחושב הרבה זמן ואני גם עובד עם תוכנת עריכת וידיאו כמו CAMTASIA שאני מסתדר איתה אבל היא עובדת יחסית לאט או נתקעת קצת והיה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא הייתה עובדת יותר טוב. אני רוצה לעבוד גם עם תוכנת עריכת וידיאו CAPCUT (הגירסא השולחנית) אבל היא בכלל לא נפתחת לי, ביררתי וזה כנראה בגלל שהחומרה שלי לא מספיק חזקה בשבילה. אני לא משתמש במחשב בשביל משחקים, אולי כן בעתיד אבל לא קריטי אם לא. חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר הרבה יותר בלי תקיעות. …
-
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, אני מחפש מחשב נייח. 1. תקציב מקסימלי - 3000. ניתן לנצל את כולו, אבל אם כולו מנוצל - אז בכל הכח. משהו איכותי חריגה - לא ממש. הבדל של 100-200 ש"ח מקובל. מעל 500 לא. 2. שימושי המחשב - לימודים (אינטרנט, אופיס), צפייה בסרטים (HD - המסך צריך לתמוך בזה). זה העיקר. 3. ציוד הקפי - דרוש מסך, מחברה טובה, שיהיה לפחות 21 אינץ'. המסך ישמש גם לגלישה, צפייה סרטים וחיבור עידן פלוס אליו לטלוויזיה בחדר. 4. 'סולם השקט' - לא רוצה טרקטור, אבל אם צריך לחרוג במסגרת התקציב כדי להשיג ציון 10, אז אסתפק ב7-8. 5. חיבורים - כל החיבורים הרגילים, USB כמה שיותר, HDMI. רצוי שיהיה כרטיס מסך חיצוני, לא משהו יקר, אבל משהו מכובד. 6. שדרוג המחשב בעתיד - לא חושב על ממש כרגע, אך…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! בחיפושיי אחר מחשב חלומותיי, הגעתי למסקנה שאני מחפש אחר מסך באיזור ה-13 אינץ', מט, עם כרטיס מסך חיצוני שיספיק למשחקים בינוניים (משהו בסגנון Gforce 310m, 320m או Radeon 4570, 5470) ומעבד i5 או i3. מצאתי את ה - HP probook 4320s שעונה על הדרישות למעט הכרטיס מסך שהוא 530v, כרטיס מסך מובנה לוח אם. גם את ה Dell Vostro 3300, שיכל להיות אופציה מושלמת, אם רק היתה לו יציאת HDMI. התקציב שלי הוא עד 4800 ש"ח - כולל אחריות ל-3 שנים, ולא כל כך משנה לי חברה וגם לא כונן דיסקים. אם לא אמצא עוד אופציות כנראה שאתפשר על ה 4320s. לפני שאני עושה את זה וגוזר עלי כרטיס מסך מאוד ישן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד מחשב שעונה על הדרישות. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34170 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 574/563 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 254/249 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ניראלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניראלי שזה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס וסרטי hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 22 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רוצה טרקטור רועש, אבל לא צריך להגזים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי הצעה מוכנה כבר בtms :מארז Thermaltake Armor Junior Black Case קירור מארז Ezcool 120mm Case Fan Case Fan ספק כוח Enermax Liberty 400W Power Supply לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3 Motherboard מעבד Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz 4MB CPU קירור מעבד Intel Original Fan / Glacialtech 5060L CPU Fan זיכרון Corsair 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 Memory דיסק קשיח WD/Samsung 250GB Sata II 16MB Buffer Hard Drive כרטיס מסך BFG 8800GTS 320MB DX10 OC Dual DVI Video Card כרטיס קול High Definition OnBoard Sound Card 7.1 Sound Card כרטיס רשת 10/100/1000 OnBoard Lan Card Network Card כונן אופטי Samsung DVD-RW S183L Sata X18 + LightScribe Optical *המחיר על ההצעה הזאת הוא …
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים אשמח להמלצה למחשב נייח למשרד רואי חשבון עד תקציב של 4,000 ש"ח, להלן הדרישות: יכולת עבודה במהירות עם מספר תוכנות במקביל. עדיפות למארז קטן ככל שניתן. הייתי ב2 מקמות וקצת התבלבלתי לגבי איזה נתוני מחשב אני צריך לאור הדרישות. האם חשוב מספר הליבות, SSD, RAM? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, בעיצומו של הליך בניית מחשב, ורציתי לדעת האם אתם מכירים בארץ מקום שמוכר PSU cables extension kit? או לחילופין אם אתם מכירים מקום שמוכר sleeved wires, ואני אכין מאריכים בעצמי. פשוט המחיר שלהם בחו״ל גם ככה מופרך, אז כולל משלוח לארץ זה יוצא מוגזם בצורה לא פרופורציונלית. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חדש והנני רוצה לקנות מחשב חדש, והנה הפירוט: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אני מוכן להשקיע עד 5,000 ש"ח פחות או יותר (12 תשלומים) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סרטים, אינטרנט, הורדות כבדות, תוכנות כבדות, משחקים קלים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי דיסק קשיח וצורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 6. האם …
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשוב - הרבה מקום פנוי, מהיר, יכול להריץ תוכנות כבדות, סוחב כמו שצריך סרטים ב HD עדיפות לאינטל תודה רבה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בגדול בא לי על מחשב סוס שיעלה כל משחק שיש ושיהיה לזמן הקרוב יש לי כמה חלקים שאותם אני רוצה מעבר לזה לא ממש יודע כמה זה יוצא לי אני דיי מתקשר לכל מיני חנויות מחשבים ואני לא יודע קיצר חלקים שאני רוצה בטירוף מעבד intel e660 כרטיס מסך geforce 8800 640mb לא יודע אם gtx או gts או של איזה חברה ... לא ממש מפריע.. זכרונות ram ddr2 667 kingstone 2GB 2 סלוטים של 1 ספק כוח שיחזיק את הכרטיס מסך כמובן.. ומארז שיהיה שקט אבל שוב פעם יש פה בעיה של תקציב אז מה שנכנס.. כונן קשיח של WESTREN DIGITAL 250 SATA2 רכיבים שאני לא צריך לא צריך כרטיס קול לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורבים או כונני דיסקים אם אפשר גם להכניס כרטיס אלחוטי לא edimax ומקלדת ועכבר אלחוטיים אז מגניב למרות שעל זה…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אולי זה יותר מידי כסף לבזבז על מחשב חדש ואולי זה לא הזמן הנכון לקנות מחשב חדש אבל בואו נראה מה יצא לנו!
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נוכחי Q6600 + HD 4850 שעושה את עבודתו נאמנה כמו שצריך כבר הרבה זמן ואני מבסוט ממנו העניין שאני לא יהיה הרבה בבית הזה כניראה אז אני צריך עוד אחד בשביל להעביר את הזמן .... מעבד של אינטל - (אני יותר מתחבר איתם .... ניסיון שלי איתם וכול זה ...) לא הסתכלתי הרבה זמן בשוק המעבדים אבל I5 760 נישמע טוב אם יש משהוא יותר אז בכייף ... כרטיס מסך מהסידרה החדשה של AMD HD68XX אולי אפילו HD 69XX .... אני רוצה מפרט אחד ב 5000 שח מפרט אחד ב 6000 שח ומפרט אחד ב 6000 שח שכולל מסך בשביל להשוות בניהם .... המחשב ישמש לכול דבר .... משחקים כבים במיוחד וחדשים / סרטי FHD על מסך טלוויזיה / השמעת מוזיקה ב 5.1 ערוצים (יחובר למערכת קולנוע ביתית) וכו תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 972-4-8244581 Price list updated 19-03-2006 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1020 1 1020 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz A-Data CL2.5 270 2 540 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) (Black) 260 1 260 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 Total price + system assemly 5365 …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק להמלצה למפרט מחשב לעריכת מוזיקה ) קיובייס (. כרטיס קול ומעבד כבר יש i7. מחשב הוא לאולפן ביתי מתחיל וחשוב שיהיה גם כרטיס מסך שיוכל משחקים עכשווים גם אם בצורה בינונית. התקציב עד 4000. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגיע הזמן להתחדש ואני רוצה ללכת בגדול על מחשב גיימינג וגם עריכה גרפית. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster Hyper 212X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10PURX 1 כונני SSD: כונן קשיח Corsair MP500 C…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-