עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by daniel2828,

שלום רב, אשמח לחוות דעתכם למפרט המצורף,בגדול השימושים שלי די בסיסיים,גלישה באינטרנט,צפייה,עריכה ממש קלה של סרטונים קצרים,יש לי את כל הציוד ההיקפי, אם יש הצעות יעול\הארה\הערה אשמח לשמוע. TMS - Price Offer.pdf

2. Started by baruch28,

מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית - פוטו שופ * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? עד 1.3 - 1.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - VGA (אמור להתחבר בבית למסך גדול) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא במידת הצורך אפשר לחרוג עד 3000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם ולהמלצות בנוגע לקניית המחשב הנייד הבא לעסק. כל עצה ועזרה תתקבל בברכה. * מטרות המחשב? המחשב נקנה לטובת עבודה אינטנסיבית על התוכנה לתיכנון מטבחים: ראומפלאן- Raumplan. חוץ מזה עבודה משרדית שוטפת. להלן הדרישות כפי שמפורסמות ע"י החברה. אני מעדיף את המומלצות+ ולא את הבסיס. דרישות חברה המחשב יקנה באילת בשאיפה בסופש הקרוב(בעזרתכם). כלומר צריך להיות במלאי של אייבורי/KSP או חנות אחרת באילת. תקציב עד 5.5K. במידה וזה הכרחי וממש משתלם מבחינת יחס עלות תועלת ניתן לחרוג עד 6K. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 עדיף מבריק אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? רצוי fullhd * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. מבלי לחרוג מחוקי הפורום... אני גר באיזור ירושלים וממש אין לי מושג מהיכן כדאי לי לקנות את המחשב.. האם בגלל שמדובר במפרט פשוט עליי לקנות מאחת מהרשתות הזולות- KSP, IVORY או שגם במקרים כאלה האמינות הכרחית? פה בירושלים אין מבחר של חנויות ולכן הנטייה שלי היא להזמין דרך האינטרנט.. השאלה הנשאלת ממי הכי כדאי לדעתכם... אשמח לקבל תשובות כלליות כתגובה באשכול או המלצות ספציפיות בפרטי.. תודה. _____________________________________________- הודעה מקורית- שלום אני מעוניין במחשב לצורך התקנת מצלמות אבטחחה ולשימוש משרדי קליל. עקרונית אני רוצה וגם מניח שהמחיר יהייה נמוך מהתקציב שנתתי אבל מצד שני אני רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם גם אם הן חורגות מתקציב שנמוך מ2600 שקלים. התקציב אמור לכלול כונן …

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. בוקר טוב לכולם, אני בחיפושים אחר מחשב נייד. במהלך שיטוטי באינטרנט, נתקלתי במחשב הנ"ל במחיר מפתיע (5K). טלפון לחנות העלה את הפרטים הבאים: המחשב מורכב מחלקים מצויינים, המיוצרים ע"י החברות הטובות בעולם. להלן הפירוט (מופיע גם בלינק): מעבד: Intel® Pentium®M 1.6GHz (Dothan 2MB cache, 400MHz FSB) משקל: רק 2.5 ק"ג כולל סוללה. מסך: 14" TFT XGA זיכרון: 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת: Intel 802.11b mini pci אופציה: אלחוטי סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 855 GM+internal Gfx כרטיס קול: Built-i…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Fn1Ln2,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500₪ (וממש עוד קצת לדברים חשובים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,עריכה גרפית כמו וידאו ופוטושופ,אופיס וכאלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:BF4 AC III GTA V THE DEVISION -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).)1080x1920 (FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, כפי שמצוין בכותרת, אני חושב לרכוש מחשב נייד חדש ותהיתי האם איזו הצעה מבין אלו שישנן ברשתות השיווק הגדולות למחשבים לרגל Black Friday תתאים לי. כיום יש בשרותי מחשב נייד מבוסס Intel Atom שמוציא אותי מדעתי עם ביצועיו העלובים. לא יהיה קשה להשביע את רצוני מבחינה זו, אלא שהאטום הוא מתחת לכל ביקורת. בנוסף, חשוב לי שהמחשב יהיה עמיד מאחר והוא תמיד בתנועה. מצד שני, מאחר ומחשב כזה סופו להינזק בשל רשלנותם של עוברי אורח זרים, הייתי מעדיף להוציא כמה שפחות כסף. אם הסכום אינו מספק (איני בקי במחירי מחשבים ניידים של ימינו), אמרו מה מחיר הסף הנדרש על מנת לענות על רוב הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד היום הסתדרתי עם 12.1" ב…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. P4 2.4GHz Northwood C ASUS P4P800 865PE 1024MB DDR 400MHz Gigabyte 6800GT Special Edition 80GB 7200RPM צורב דיסקים LG כונן דיסקטים 1.44 מארז ATX ספק Sunshine 480W הזכרונות של Hynix

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי חבר'ה, הרכבתי מפרט באתר TMS ורציתי לדעת מה דעתכם.. אני פתוח לשינויים והצעות אחרות לגמרי אפילו. בעקרון אני מחפש מחשב חזק שיוכל להריץ משחקים (אפילו על מסך טלווזיה 32LCD אינץ') ללא הארדיסק לאחסון - רק הארדיסק SSD אחד של 128 GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכיוון ה 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגלישה בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. prototype 2, assassins creed 3, black ops, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כמובן לא צריך מסך וחובה שתהיה יציאת HDMI. אם אפשר עדיף שיהיה שקט. תודה רבה! אורי.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום רב קהילת HWZone, אשמח לקבל את תמיכתם בבניית המפרט הבא שלי (שלישי במספר לאורך העשור האחרון בזכותכם!) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD ומעט משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דפדפנים רבים (פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, גרפיקה לא מקסימלית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינג'…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by mMmSaK,

מישהו מכיר חנויות אלקטרוניקה זולות בסין? KSP סיני כזה נניח יש הפרשי מחירים? ההורים שלי טסים לשם ואם זה זול משמעותית אז למה לא אם כבר הם שמה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ajl,

ובכן.. אחרי שבוצעה הזמנה (תחילת שבוע שעבר) למחשב inspiron 1520 נאמר לי היום! שהיבואן לא מייבא את המחשב הזה יותר!!? ולכן לא ניתן לספקו. והוצע לי אחרי שהסברתי להם (בעדינות את חוסר הרצינות) לקבל באותו מחיר (4630 ש"ח) את המחשב הבא ובתצורה הבאה Dell vostro 1500 מפרט טכני מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache כרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory מסך רחב 15.4 WXGA 1280 X 800 רזולוציה UltraSharp מסך מט ( לא מבריק ) דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GB כונן אופטי צורב DVD פנימי DVD+/-RW Dual Layer מערכת הפעלה Vista Primum תכונות נוספות מודם מובנה 56K1 V.92 כרטיס רשת אלחוטי W…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אוקיי .... מה אני בעצם רוצה...דבר מאוד פשוט אני רוצה שמי שיכול לעשות את זה ברצינות יבנה לי מפרט של מחשב 64 ביט עכשיו מה שאני צריך זה בסך הכל מעבד,לוח ועם הזכרונות שונים מ-32 ביט אז גם זכרונות..כל השאר יש לי ומי שמביא מפרט שיתן גם אתרים או מספרי טלפון של המקומת שמנם אפשר להשיג את מה שהוא רשם תודה רבה רבה למי שעוזר

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. זה המפרט שאני הכנתי: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12380 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11987 כונני SSD: OCZ OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III ML…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. מישהו יכול להמליץ

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gtabak_37,

לפני כמה זמן ביקשתי כאן המלצה כלפי מחשב נטבוק (מיני נייד) שיריץ HD ומשחקים מסויימים. לאחרונה קראתי שיוצא הION 2 שיכול לעמוד בפעולות האלה בקלות יחסית, והבנתי שהוכרזו 2 דגמים של נטבוקים המשתמשים בטכנולוגיה הזאת: Acer Aspire One 532G Eee PC 1201PN וברצוני לקנות אחד מהדגמים בארה"ב בקרוב. לשאלתי, האם הדגמים האלה מומלצים והאם התחילו למכור אותם? הדרישות שלי הן: עבודה משרדית, HD, משחקים לא הכי כבדים וכו'.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Void,

אני צריך מחשב חזק שיחזיק לי לכמה שנים מבוסס אינטל(D) ללא כרטיס מסך ומסך 19" דק. חומרת המחשב צריכה להיכנס במארזי CUBE קטנים כאלה הכי קטן שאפשר אסור שהמחשב יתפוס מקום ;] ואם אפשר שהמפרט יהיה מנועה כולל הרכבה כולל אחריות! [=

20. אשמח אם תרכיבו לי מפרטים טובים ככל האפשר בתקציב הנ"ל. תושה מראש, ניר.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by pisti,

שלום, 1. תקציב מקסימלי - 7 אלף. לנצל, ניתן לחרוג עד 300 שקל. 2. משחקים - gta v, witcher 3, mafia 3 וכדו'. 1920X1080 - הגדרות גבוהות. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין צורך במסך. 5. 8 - מוכן להקריב קצת שקט בשביל קירור. 6. לא מתוכנן OC. 7. מערכת הפעלה - WIN7, אין צורך באופיס, הרכבת מחשב בחנות. 8. לא משנה החנות - אזור השרון בלבד. 9. בחודש הקרוב. 10. אין בקשות מיוחדות. 11. המטרה לקנות מחשב שירוץ לפחות 3 שנים בלי שדרוג רציני, מעבר לזה לא קריטי. 12. מעוניין אך ורק באינטל, רוצה מארז שיהיה גם נוח מבחינת הרכיבים בפנים. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dan1123,

שלום לכולם - אני חדש פה.. אני מחפש מחשב להפקת מוסיקה לחבר, התקציב עד 5000 שקל. הוא עובד בCubase 5.5.3.. ואין לנו מושג מה צריך להיות חזק במחשב ( אני מניח שהמעבד והזיכרון ). בנוסף, הוא צריך כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיחזיק טלויזיה 37 אינץ'. ( חשוב שתיהיה יציאת HDMI בגלל שלטלויזיה אין יציאת DVI ) וכמובן HDD 2 TB.. לא משנה של איזה חברה, אבל שמעתי שWD מוציאה הארד דיסקים טובים. אשמח לקבל מפרט כזה. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. TOSHIBA Satellite L650-10H http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL65010H Dell Inspiron N5010 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHIN3010BKI33 אהלן חברים. נמצא בהלבטות קשה מאוד כבר זמן רב..אשמח מאוד לעזרה לכם. טווח המחירים כמעט זהה.. לדל יותר אחריות אך המפרט הטכני אצל הטושיבה לדעתי חזק יותר... * מטרות המחשב? גלישה צפייה בסרטיHD משחקים קלים וכבדים והפעלת תוכנות להנדסה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?2-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 מספיק לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?320 * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?טושיבה או דל תודה…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מעוניין במפרט למטרות עיבוד גרפי ב2D בתוכנת פוטושופ בעיקר וגם תוכנות RAW ודומות למינהן. אין לי צורך בכרטיס QUADRO ממה שכבר הבנתי מדיונים ותגובות קודמות כאן בפורום. את המפרט הבסיסי קיבלתי בהמלצתכם כבר מלפני מספר חודשים אך בחרתי לחכות לכרטיסים החדשים ולירידת המחירים של אינטל, הזכרונות, הרכיבים האחרים וכמובן הדולר שכנראה תרם. אז הנה המפרט המעודכן, אשר בעבר התבסס על ה7600GT ועל 2GB זכרונות של GSKILL מסוג PK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3205 ועתה בחרתי ללכת על ה-HK http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3186 תזמונים יותר טובים וגם קצת יותר זולים. (אני מתכנן OC בעתיד, לא מיד עם הקניה) השאלות שלי בסוף אחרי המפרט: מעבד: INTEL C…

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי אני צריך מפרט ב-3K לאינטרנט הורדות וסרטים כולל ציוד היקפי ומסך אין בעיה שיהיה מבוסס AMD תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים