ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי, בניתי את המחשב שלי לפני כחמש שנים, עם המפרט הבא: מעבד: I7-2600K לוח אם: DP67BG של אינטל זכרון: DDR3 2X2G של GSKULL כרטיס מסך: MSI Radeon R9 270X אני חושב לשדרג, בעיקר כי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך ל-NVIDIA שיתן לי יכולת לעבוד עם קודים של למידה עמוקה. ההתלבטות היא בין לשדרג את כל המחשב למחשב חדש, או לחילופין להשאיר את המעבד, לוח האם ואולי הזכרון ולקנות רק כרטיס מסך חדש. מה דעתכם, ההבדל צפוי להיות משמעותי? (הרי מדובר על הפרש מחירים משמעותי בין שתי האפשרויות) כי ממה שראיתי, לא נראה שיש הבדל משמעותי בין הI7-2600 שלי למעבדים החדישים בשוק. תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב לבן דודי היקר ורציתי להתייעץ איתכם לפני שאני סוגר את המפרט, הרי, מי יותר מבין ממכם (: אז ככה, הבחור כבר בוגר, אין לו צורך במשחקי מחשב ולא בOC ומוכן להוציא עד כ-3500 ש"ח (כמובן עם העדפה לסכום הנמוך ביותר) למרות שעם סכום כזה אפשר להביא מחשב מצוין למשחקים. העניין שיש לו כבר מחשב ישן מתוכו הוא ייקח את המסך HD 500GB SATA, WIDESCREEN 20, רמקולים ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ובנוסף הוא מעוניין בכרטיס טלוויזיה חדש שיתפוס לו את כל שידורי הטלוויזיה באיכות שלא תאכזב כל אוהד כדורגל מושבע, עם העדפה לHDMI. אני מאמין שבמפרט הזה ההשקעה הגדולה ביותר תקח משמעות בעיצוב ובנוחות! ולכן הרשיתי לעצמי לבנות לו מפרט שאת האמת אני לא סגור עליו כל כך... לשיפוטכם: Int…
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לדעת אני מתכנן מחשב ויש לי בעיה.. מה ההבדל העיקרי בין מעבד אינטל למעבד AMD? בהנחה שאני מעוניין בזיכרון של ג'יגה מה המהירות הנדרשת על מנת לנצל עד תום את הזיכרון? אני מעוניין במסך דק בעוביו ושטוח כמובן אך לא פלסמה בשום אופן מהו המסך הנדרש? ( 19 אינץ)? ומבחינת איוורור מהו המארז האופטימלי עבורי? כולל כרטיס מסך אידיאלי עבור קצת מאוד משחקים (ברמת משחקי סוליטייר ודומיהם) ורמת עבודה עם תוכנות פוטושופ, אוטוקד וכו'...? מחיר לכרטיס המתאים רק למטרה זו ולא "סתם תמיד טוב שיהיה". כי זה מחשב ללא דום 3 ודומיו... לכל העוזרים תודה מראש, והתרומה עצומה !!!!!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אשמח אם תעזרו לי לפתור דילמה קטנה.. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, העניין הוא שאני מתחיל ללמוד לתואר רק עוד שנה - שנה וחצי. האם כדאי לחכות ולקנות בסמוך ללימודים(מבחינת אורך חיים של המחשב,התקדמות טכנולוגית של עוד שנה וחצי.. וכו') או שזה לא משנה וכדאי לרכוש כבר עכשיו? *הערה: אני צריך מחשב נייד עכשיו אבל לא ברמה דחופה ויכול להיות בהמשך טיול של חצי שנה שבו המחשב יהיה ללא שימוש.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני כבר כמה שנים ממש טובות סוחב עם amd phenom x3 השדרוג היחידי שנעשה מאז הקניה הוא של כרטיס מסך gtx650 ולא מעבר. השבוע החלטתי שעברו מספיק שנים והגיע הזמן להיפרד ולכן רכשתי : I5 6500 2*8 corsair ddr4 vengeance led 3000mhz WD ssd green 240gb (צפי להוספה של עוד 2 כחולים). עכשיו מרוב הבלאגן שיש בלוחות אם כבר נכנסתי לבלבול ואשמח אם תמליצו לי על לוח אם עד 750₪ (לא חייב להגיע ל 750₪ רק אם זה באמת שווה את זה). לא מחפש אוברקלוקינג וכל השטויות האלה...סהכ לוח שנותן תאימות מקסימלית למערכת ואמין למשך 5 שנים לפחות) חשוב שכן יהיה לפחות עם *2 pcie. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין 3 מחשבים ללימודי הנדסת חשמל ומדעי המחשב. את המחשב אקנה באילת מחר או ביום שישי. המחשבים הם: Toshiba Satellite Z30-B-10C Asus ZenBook UX305LA-FB003H Dell Inspiron 13 7000 ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה Dell ל- Toshiba. לגבי ה Asus אני לא כלכך בטוח בגלל הרזולוציה הגדולה, שיכולה להיות בעייתית בתכנות. טבלה עם המפרטים ומחירים: [ATTACH=CONFIG]9663[/ATTACH] אשמח לעצה או שניים בנוגע למחשבים הללו. מטרות המחשב: לימודי הנדסה, מולטימדיה מסך בגודל 13.3" FULLHD ומעלה, IPS, לא משנה מט או מבריק משקל רצוי: עד 1.6KG האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 6 שעות. כונן SSD 256GB ומעלה עם רישיון לוינדאוס
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אני בן 65 ויש לי צרידות חריפה,הילדים והנכדים שלי לא מצליחים לשמוע אותי בשיחות זום או וידאו, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהמיקרופונים הבאים למחשב, אודה לעזרתכם. https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-usb---%D7%9B%D7%95%D7%9C%D7%9C-%D7%9B%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%95%D7%9B%D7%99%D7%91%D7%95%D7%99 https://www.imatrix.co.il/product/%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%91%…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים SSD NVME 2280 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים וקצת עריכה וגרפיקה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים כלל המשחקים הכי חדשים כמו קירסיס 2 וכו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, למה לא ? לא סתם קוראים לי "הבונקר" ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים - בעיקר BF3 כרגע, על מסך 22" 1050*1680 , פורנו רך (עם בחורות, כן ?) בHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך, 5 הארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? קל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, אבל רצוי הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? RSM או TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? יש לי כרגע 5 הארדיסקים שאני רוצה להעמיס על המחשב, פ…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך מחשב ניד שאותו אני קונה מחו"ל (איזה חנות מומלצת אגב?) אני יכול לשלם עד 500$, אני משתמש בו בעיקר ללימודים (כלומר OFFICE וכדומה) אני ישתמש בו באינטרנט כי אני טס הרבה לחו"ל אז האינטרנט חובה, מבחינת גובה או עובי המחשב, שלא יהיה ממש כמו לבנה אבל שלא יהיה מיני לפטופ, אני צריך שהוא יהיה נייד בכל המובנים, לא כבד כי אני לוקח אותו איתי לכל מקום אבל לא מיני כי אני הייתי רוצה לראות מה שאני עושה במחשב בלי להשתמש במשקפים :. אני מתכנן לצפות בו בסרטים שיהיה בו מספיק מקום לעבודות של הלימודים לסרטים ודומה. תודה גיל
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כדוגמת המחשב הזה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 למטרות אופיס אינטרנט סרטים... מולטי טסקינג... שווה משהו?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסוים שמידותיו הם: גובה 42 מקסימום (סנטימטר פחות יהיה טוב) רוחב 23 אורך 59.5 אני צריך הצעה למפרט עבור גודל כזה, ועובר גודל גדול יותר כלומר ATX הלוח שהיה במחשב הוא intel DG41WV והוחלף לך H55-L כלומר זה הגודל (אני מבין שזה מיקרו ATX?), ואשמח לדעת איזה גודל זה? צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס מסך בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יודע בכמה ניתן למכור את המחשב הבא: מעבד: 2.4 אינטל פנטיום 533 לוח אם:ג'יגאבייט GA 8SG800 זכרון: 1.3GB DDR1 כ.מסך: ATI RADEON 9600 XT 128 MB TV OUT דיסק קשיח: 80 GB צורב: LG X 50 כונן תקליטורים: LG X 50 מסך: LG 17 אינצ' CRT תודה מראש L.A
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. איזה מפרט יותר מומלץ מתכוון לקנות מ-KSP בגלל הקירבה לבית ובגלל האחריות (אייבורי פחות נחמדים)תקציב עד 2500 מפרט 1 מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real,…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד לפני רכישת מחשב חדש ללימודים, שימושים רגילים, עבודות כתיבה אינטרנט, לא משהו יוצא דופן אני מעוניין ברכישת אחד מהדגמים של ASUS ZENBOOK. קצת התבלבלתי עם זה אז אם תוכלו לעזור לי יש 3 דגמים ששמתי עליהם עין ZENBOOK UX306UA UX310UA (שלפי מה שהבנתי עוד לא הגיע לארץ) ו UX303UB . הדגם 303 הוא יותר ישן, אך הבנתי שבשנה האחרונה אסוס הוציאה את אותו הדגם רק עם מפרט משופר מאוד (מעבד i7 , דיסק 512 SSD ו 960 כרטיס מסך, שנותן פייט חזק לדגמים "היותר חדשים") הסתכלתי וקראתי על סקירות באינטרנט של המוצרים, שלושתם טובים. נוציא כרגע את 310UA כי הוא עדיין לא הגיע, השאלה מה הייתם ממליצים לרכוש. מבחינת הנתונים הם כולם מאוד זהים, גם ח…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמו COD וכדומה, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מעדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה וחובה שיהיה 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי העדפות על לנובו ודל. מעדיף איכות בנייה טובה לא משנה חברה מעדיף מסך מט אם אפשר, אבל לא חובה בסה"כ התקציב גמיש אבל לא יותר מ-6500 ש"ח תודה רבה וערב טוב
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע תקציב המחקר וצריך לקנות מחשב. המחשב ישמש להכל - עבודה משרדית, סימולציות, מחקר וכו' 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו בלב שקט ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות נומריות ב-MATLAB, תוכנות אלמנטים סופיים, שימוש משרדי למחקר (אופיס + חיפושים באינטרנט), תוכנות CAD (לא בתדירות אינטנסיבית) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הט…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. את המחשב אני מזמין שבוע הבא או אפילו הזה. התקציב הוא 7500-7600 ש''ח, מקסימום מקסימום 8000 ש''ח. מומלץ מבוסס A64, ואני ממש ממש מעדיף Athlon64 3200+, התקציב מאפשר זאת. חובה Radeon9800Pro. תודה רבה לכל העוזרים, וחג שמח
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסופו של דבר זה המפרט הסופי שהוזמן, ערכתי כדיי שלא לבלבל אתכם, תקראו קצת את המשך האשכול ואשמח לקבל חוות דעת בונה לגבי המפרט, תגידו כל דבר עליו, לפי דעתכם, הבנתי מכמה שהוא מצויין אך אשמח לשמוע עוד דעות כדיי לחזק את הביטחון שלי לגביו, בFXP שגם שם פירסמתי אמרו לי שהוא חרא, אני יודע שהוא לא חרא אבל רק אשמח לשמוע את דעתכם. מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1050 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪533 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725050GLA360 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪255 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz C…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב לאחי למשחקים כבדים!!! מה שהוא צריך לכלול זה: מעבד לוח אם זיכרון ספק כ.מסך(נראה לי שעדיף כפול) דיסק קשיח(עדיפות למהיר אבל עם 1T) מערכת קירור מים(לא חובה אם אפשר) מסךLCD לפחות 24' מקלדת, עכבר, רמקולים
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש מחשב נייד עם מסך מגע בהתאם לנתונים הבאים- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4-5K - ניתן לחרוג עד 5.5K במקרה חריג שבו תוספת המחיר תוביל לשיפור רב באיכות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים ופנאי (סרטים וכו'), עריכה לא מקצועית (פוטושופ). חשוב לי שיוכל לעמוד בקלות בריבוי טאבים וכו' במקביל... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמובן שעדיף כמה שיותר שקט אב…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-