ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הגיע הזמן אחרי 3 שנים פלוס להחליף את המחשב שרשום אצלי בצד כמה הערות חשובות לפני הצעה שאני חושב עליה: *הרדיסק - מעונין בהרדיסק עם הביצועים הטובים ביותר ויחד עם זאת גם שקט (דגש על ביצועים ואמינות), לכן האם מה שבחרתי מתאים ? *לגבי מארז - כבר אבדתי התמצאות בשטח הזה - מחפש אחד שיהיה שקט מאוד, עם מסננים איכותיים שלא ישאוב אבק ואיכותי מאוד ומרווח בהתאם לכרטיס מסך GTX 580 - סביב ה 750 שקל (אפשר חריגה במידה וזה שווה את זה) - האם יש משהו טוב יותר ממה ששמתי (בטח יש טובים וחדשים יותר)? *לגבי כרטיס מסך לא מתפשר - GTX 580 , לגבי מעבד לא מתפשר - I7 בלבד (אלא אם כן מעבד I5 אחר עם לוח אם אחר של P55 יביא אותם ביצועים בהגדרות מקסימליות של משחקים). *מעונין בתוספת של מאוור…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרה להמלצה על מחשב נייד. יש לי חבר שנמצא באילת עד יום רביעי. כיום יש לי מחשב מהעבודה דל ווסטרו שאני מאוד מרוצה ממנו. אני צריך להחזירו כי אני עוזב את העבודה. אשמח למסך של 15.6. אשמח להמלצות על דל או אסוס. בנוסף, אשמח למחשב עם כונן דיסקים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, צפייה ישירה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה הדרישות של המשחק מה אני צריך לשדרג Minimum: OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.) Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz Memory: 6 GB RAM Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770 DirectX: Version 11 Hard Drive: 25 GB available space Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD58…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי,לאחר הפוסט הזה שלי נייד לתכנות עד 6000 ִִִִִִִִִ₪,המשכתי לחפש ניידים והורדתי את המחיר ל-5000 שח. די נדלקתי על הנייד הזה של אסוס:ASUS Zenbook UX303LA-DS51T ,תכננתי לקנות אותו מאמריקה(B&H) ,לייבא אותו לישראל עם BUY2USA,כך שהמחיר הסופי היה מגיע ל-4350 שח . היום,נתקלתי בנייד הזה: Lenovo Yoga 3 Pro 80HE00P7IV ב-K.S.P אילת.המחיר הוא 4822 שח. איזה מהניידים שווה יותר עבורי,אני גר בצפון,האם שווה לי לנסוע ולקנות את הלנובו באילת? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן זה המפרט של המחשב הנוכחי : CPU QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz) Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3 4 gb ram crossair & kingstone Video Adapter NVIDIA GeForce GT 630 (2 GB) בבקשה אני מעוניין שהמחשב ישתפר אך אני לא מצפה שיהיה מין הטובים שבשוק, שיצליח להריץ משחקים ברמת מדיום לא יותר מזה. אשמח גם לכל חלק שצריך להחליף למספר אלטרנטיביות וסיכום כמה זה אמור לעלות , תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כבר חודש שאני מסתובב בין ספקים/משווקים וחנויות המציעים למכירה את ה Dell Inspiron 6400 ונתקל בבלבול רב הנוגע למפרט הטכני מצד החנויות. להלן כמה הבהרות חשובות בקשר למפרט הטכני: 1. בארץ נכון להיום אין אף ספק או חנות המוכרים את ה6400 בעל מסך קריסטלי (מה שנקרא טכנולוגית TRUELIFE), גם אלה שפרסמו שהם מוכרים עם מסך קריסטלי ברגע שנסעתי לחנות לבדוק הסתבר שהמסך הוא מסך מט רגיל קטסטרופלי. 2. מהירות השעון של הזיכרון DDR2 הינה 533MHZ בלבד!! עפ"י התקשרות רישמית עם DELL ארה"ב אין אפשרות לקבל את ה6400 עם DDR2 667MHZ ולא יעזור כלום, הרבה חנויות פשוט מפרסמות מידע שגוי בנושא וגם את זה נוכחתי לראות במו עיני, 3 חנויות שהגעתי אליהן לסגור עסקה וטענו שמהירות השעון 667 לאחר בדיקה בביוס התגלה שהז…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חבר קנה לאבא שלו מתנה מקרן 3d והוא רוצה לקנות לו מחשב נייד שיתאים להקרנת סרטי תלת מימד במקרן. המקרן הוא ViewSonic PJD5134 http://ap.viewsonic.com/np/products/projectors/PJD5134.php לגבי התקציב חבר שלי לא ידע להגיד לי כי הוא לא יודע מה טווח המחירים הרלוונטי. כששאלתי אותו הוא ענה "תקציב לא בשמיים..לא רוצים להשקיע ברבה מידי" להערכתי 3000 ש"ח אמורים להספיק. במידה ולא או ממש כדאי ניתן לחרוג תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את המחשב הגדול באחד קטן וקומפקטי אבל עדיין שיענה על הדרישות שלי : אינטרנט, אופיס, סרטים FHD. הרכבתי את המפרט הבא , אשמח לשמוע דעתכם. מיני מארז עם ספק כח Antec ISK-110 VESA Mini-ITX Desktop case מעבד אינטל Intel Core i3 3220 3.3Ghz 3MB L3 Cache s1155 - Tray לוח אם Asus P8H61-I R2.0 LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון מחשב Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח Samsung 840 Series MZ-7TD120BW 120GB SSD SATA III קירור למעבד Thermaltake Slim X3 80mm CL-P0534 סה"כ העלות היא בסביבות 2200 ש"ח כאשר אין לי בעיה להגיע ל 2500-3000 האם משהו חסר במפרט / האם כדאי להחליף פריט מסויים ? תודה על העזרה [h=1][/h]
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד היום לא היו לי שום בעיות עם מצב שינה.. ופתאום בימים האחרונים בכל פעם שאני סוגר את המחשב ועובר למצב שינה עם 100%, אני מתעורר בבוקר עם 2-5%. בדקתי בהגדרות והוא עדיין מוגדר על זה שאם סוגרים אותו הוא יגיע למצב שינה. למה לעזאזל הסוללה נטחנת כ"כ במצב שינה?! לא הייתה עם זה בעיה קודם..
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המפרטים המומלצים אבל הם לא כוללים מסך. השאלה שלי היא כמה "אחוזי תפוקה" (בביצועים במשחקים למשל) אני אפסיד אם אני אקצץ מספיק מהמפרט של ה-7500 כדי להכניס גם מסך פנימה. תודה לעוזרים
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש״ח, ניתן לחרוג ב-500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר RPGs ו-Action), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים קיימים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיפעל בשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה מיוחדת, אורות יהיה נח…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תקציב: 7,000 שקלים חריגה: עד 1,000 השימושים: גיימינג כבד וקצת סרטים האם אבצע אוברקלוקינג? לא חלקים שאין צורך לכלול במפרט? מערכת הפעלה נפח איחסון SSD/HDD: עד 1.5 TB גג ציוד היקפי נכלל בתקציב שיש צורך: מסך 2K/4K העדפות ספציפיות למארז: סירקולציית אוויר טובה, לא גדול, חלון צד ואשמח ללדים האם יש צורך בכונן דיסקים? לא, אנחנו ב 2020 חשיבה על שדרוג עתידי? לא יודע, סומך עליכם העדפה לחנות? לא הערות: אשמח למסך IPS ולא TN ובכללי מחשב מאוזן מבחינת עלות/תועלת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתכוון לקנות את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=17201 מיועד לאולפן נייד. בעיקר למוזיקה, קצת לגרפיקה ועריכה. שאלות: -אני צריך 8GB. מפרט עם 8GB מקפיץ אוטומטית ב-700 ש"ח בערך. חשבתי שיהיה עדיף להוסיף עוד סטיק. זה מספיק לוודא שהסטיק הוא DDR3 1600Mhz, או שחשוב ש-2 הסטיקים יהיו זהים (מאותה חברה/לשים לב לעוד פרטים)? -אני צריך מסך מט. מסך כזה מקפיץ אותי ב-1000 ש"ח. מישהו פה התנסה במדבקות אנטי-גלר ויודע להגיד לי אם זה יעשה את העבודה, בלי לטשטש לי את המסך במידה מסויימת? -דעתכם על המפרט תתקבל בברכה, למרות שאני די סגור עליו. התלבטתי אם לקחת full HD, אבל גם זה מקפיץ אותי ב-1000 שח ככה. אז חשבתי שאסתדר עם זה. עולים לי סימני שאלה לגבי שטח עבודה (פעם ראשונה שלי על לאפטופ כמחשב עבודה). ת…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית למדעי המחשב. המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. מאחר ואני הולכת ללמוד מדעי המחשב אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה, וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2.5 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא עקרוני * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 4 ג'יגה …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה יחסית קל , שלא יהיה בצורה של מחשב גיימינג , אבל עם כרטיס מסך שלא מובנה עם המעבד . שימושים : סרטים גלישה והורדות , בנוסף משחק LEAGE OF LEGENDS . לא משחק משחקים נוספים יותר אשתמש בו הרבה ליד המיטה ככה שמסך טאץ ומתקפל יהיה מדהים בעיני . לכן חשבתי על : Lenovo Yoga 710 - http://ksp.co.il/?uin=36823 יש בו הכל מהכל , אני קונה את המחשב מאילת. מה לדעתם אני צריך לקחת ? יש אופציות אחרות יותר טובות להערכתכם ? אני שם כאן פורמט חיפוש : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך וכמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיך שלא לחרוג , אלא …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
קטגורית מוצר שם מוצר אחריות מחיר זיכרון : OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - REAPER HPC EDITION - OCZ2RPR10662GK ללא הגבלת זמן. ¤ 947 מערכות הפעלה : WINDOWS VISTA HOME PREMIUM - 64 BIT - ENG/HEB ¤ 628 כרטיס מסך : SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL שנתיים. ¤ 2100 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT שלוש שנים יבואן רשמי. ¤ 628 דיסק קשיח : WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS שלוש שנים. ¤ 670 מארז : THERMALTAKE ARMOR JUNIOR (BLACK) VC3000BNS w/o PSU שנה. ¤ 541 קרור למעבד : THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 שנה. ¤ 271 צורב DVD : LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X…
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש למישהו חוות דעת על המחשב הזה? לפי הנתונים הוא נראה פצצה. גם יחסית למחיר, לא? - Intel Core2 Duo P8600 2.4Ghz - נפח זיכרון: 4096MB BUS SPEED 1066MHZ - גודל המסך: 15.4אינץ קריסטלי. - דיסק קשיח: 250 GB - כרטיס מסך: FX 9300GS\UP 1024MB . - חיבור HDM. - משקל: 2.76 ק"ג. - המחיר ב"זד מחשבים": 5850 ¤.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם, אני חובב thinkpad כבר המון זמן והפעם אני מתכוון לקנות thinkpad x1 carbon . אני מזמין מאיביי ומתלבט בין שתי קונפיגורציות עיקריות( ההבדל בכסף הוא פחות משמעותי מבחינתי) : 1. 6500u , 512 GB nve , 8gb 2. 6600u , 512nve , 16GB השאלה שלי למבינים פה היא האם 6500U מתחמם פחות מ6600U ( אני מניח את המחשב הרבה עלי ושונא שהמחשב מתחמם) , האם ההבדליםם הם ניכרים בביצועים? והאם יש הבדל גם בצריכת החשמל? אני סטודנט ככה שבעיקר אני משתמש בצרכים ביסיסיים פלוס במחשב. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג. הרכיבים החשובים: מעבד: i5 3550 כרטיס מסך: HD 7800 ספק corsair gs600 זכרון 8gb לוח אם: asus p8h77-m pro אם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת. בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך). תודה מראש, לאור.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת במחשב נייד לצורך לימודים אבל לצערי הרב אני לא ממש מבינה במחשבים ניידים. כרגע ההתלבטות היא בנוגע לחברה ומשם נמשיך, או שעדיף ישר להתמקד במפרטים ספציפיים? החברות: LENOVO Gigabyte טושיבה MSI תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מפרט לעסק שמנהל צי רכבים. וצריך מעקב בזמן אמת על הרכבים באותו עסק. תחשבו על חמ"ל כמו בסרטים 6-9 צגים שמורכבים על קיר או מסודרים אחד על השני בצורה כלשהי. מחשב חזק אשר מסוגל לתמוך בתצוגה של מסכים רבים כאלה. עכשיו ראיתי באינטרנט שיש לAMD טכנולוגיה בשם eyeinfinity שתומכת בצגים מרובים אבל זה לא אומר שאני אבטל מפרט שמשתמש בNVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי - 20 אלף, עם אפשרות לחריגה בכמה אלפים לכאן ולכאן. תלוי בהבדלים משמעותיים. לנצל את המקסימום של התקציב. עכשיו אם יש חלק שעולה 1 אלף. ויש חלק שעושה את בדיוק אותו הדבר שעולה 800 כמובן שארצה לשלם פחות. 2. השימוש הוא השימוש שציינתי מעין חמ"ל כזה עם מסכים מרובים צריך להיות פעיל 24\7 ולתת מענה לכל בעיה שתצוץ מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים (אינטרנט/סרטים ומדיה לסוגיה). לא חושב שצריך חומרה מיוחדת (המחשב לא נועד לגיימינג). יש לי רק דרישה אחת ספציפית- שהמסך יהיה איכותי מאוד, כלומר פנל IPS או VA. גודל רצוי- 15.6. בדקתי כל מיני מחשבים ניידים (גם די יקרים) והתצוגה שלהם נראית פשוט נורא (במיוחד אחרי שהתרגלתי למסך DELL IPS בנייח שלי). אני יודע שיש פנלי IPS בניידים של אפל, אבל זה ממש לא הכיוון (גם לא תקציבית). האם יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב , אני כמה זמן מחפשת לי מחשב נייד וכמעט הגעתי לשלב הסופי .. הבנתי שעדיף מהירות דיסק 7200 על 5400 , מסך LED יותר חדשני,כרטיס גרפי נפרד כמו של NIVIDI G FORCE אבל גם מזה ישנם הרבה דגמים !! , מעבד INTEL 2 CORE למרות שיש עכשיו מעבדים חדשים מסדרת I5. אני רוצה את המחשב כמובן לגלישה , למשחקים וסרטים כבדים למוסיקה ואולי גם לתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ אוטוקאד להלן מפרט טכני עבור 3 מחשבים נא דעתכם בעיקרון מבחינת הכרטיס גרפי, המעבד ן... 1*מחשב נייד HP Pavilion dv6-2130ej WE057EA מק"ט: 623891 אחריות: שנה *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: HP מעבד: Intel Core i5-520M 2.4GHz זיכרון: 4096MB DDR3 1066Mhz דיסק קשיח: 500GB SATA 7200RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec GX500 Window Black Steel 1 הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 4179 שקל מה דעתכם על המפרט? אני מעדיף לקנו…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-