ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם למישהו יש איזהשהו מבחן באנצ'ים שקובע בכמה ואם בכלל האטום N280 יותר חזק מהN270 שיביא לפה .. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תביעו דעתכם לגבי היכולת של הנייד Asus V551LB-CJ094D להתמודד עם תוכנות כמו פרמייר, 4Cinema, פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. האם זה נכון שהמעבד i7 4500U הוא מעבד חלש וישנם אפילו מעבדי i3 שמגיעים לביצועים שלו? הנושא דחוף לי כיוון שאחי נמצא עכשיו בחילופי סטודטנים בספרד ונגנב לו הלפטופ, לכן אנו מנסים לשלוח לו מחשב חדש מהר ככל האפשר. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי מישהו לשאול ואני רואה שכאן יש אנשים שמבינים בחומרה ! אז כך : אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק (משהו כמו שרת) הדרישות של המחשב הוא שהוא יריץ 4-5 Vmwares (ומהר) אני יכתוב בכמה מילים מה חשבתי, ואם אפשר אני רוצה לקבל הצעות מחיר (ואפילו מקומות לקנות) 2 מעבדים 2.8+ (האם Xeon הוא ליבה כפולה ?) בין 2-4 GB של RAM לוח אם שתומך בRAID גם 0 וגם 1 2 הרדיסקים של 120-220 GB כמובן מארז ,רשת ,cdrom וכל מה שבא מסביב ולא נשכח קירור ל"מפלצת" והדרישה האחרונה שזה לא יעלה יותר מ 8 אלף האם אפשר ? ואם כן לפרט תודה מראש Naquada
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה בעוד 10 ימים בערך את המחשב הבא: AMD ATHLON XP 2000 EPOX 8K5A2 512MB DDR 333 KINGSTONE WESTERN DIGITAL 80GB 8MB CACHE MSI GEFORCE 4 TI4200 128MB DDR333 ASUS X52 ENERMAX FS-710BB + ENERMAX 350W PSU כמה לדעתכם המחשב הזה יקבל בערך ב-3DMRAK? ואני מצטער עם זה לא הפורום פשוט לא מצאתי מקום יותר טוב מזה לשאול את השאלה. ואם אתם יכולים בבקשה לא להגיד לי לך תשווה באתר שלהם, כי לפעמים אנשים עשו כל מיני המהרות שאי אפשר לדעת. תודה מראש. ???
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE 2050 1 2050 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-SLI s939, NF4, 2xPCI-E, GBL 860 1 860 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 1Gb 400MHz A-DATA 540 2 1080 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO 2050 1 2050 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 330 1 330 מארזים? Price Units Total 8023 Gamer 450W, 12cm Fan 320 1 320 מסכים? BenQ Price Units Total FP71G+ 17'' LCD 8ms 1560 1 1560 מקלדות? Price Units Total Logitech Internet Pro Black (Rus) 80 1 80 עכברים? Price Units Total Logitech MX518 Gaming-Grade Optical …
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לשתי מפרטים: הראשון - לבת דודה שלי בשביל הילדות שלה עד 3000 ש"ח גג כולל מסך ומדפסת, המפרט הוא כמו שציינתי בשבילך הילדות שלה בכיתות ג' ו א' ככה שלא צריך להשקיע בכרטיס מסך ומעבד חזקים כי הן רק גולשות באינטרנט ומשחקות באינטרנט. את המחשב צריך להריכיב מאייבורי או KSP כי היא גרה בבאר שבע. השני - הוא בשביל חבר שגר בהרצליה ככה שאם יש חנות מומלצת שמה הוא ישמח להצעות אם לא אז הוא מעדיף את TMS, הוא מוכן להשקיע 3500 - 4000 ש"ח על המחשב כדי שיהיה למשחקים + מסך 20-23 מה שתמליצו. סומך עליכם שתביאו המלצות טובות תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני בשבוע הבא טס לארהב ואני מתכנן לחזור עם מחשב נייד חדש. הדרישות העיקריות הן: מעבד i7 ולפחות 8 ג'יגה זיכרון וכרטיס של לפחות 1 ג'יגה. הסתכלתי על סדרת הדגמים הזאת: http://www.dell.com/us/p/inspiron-15z-5523/fs וחשבתי לקנות את הדגם היקר של ה1100 דולר שזה מחיר מצויין למחשב עם מפרט שכזה! אך אמרו לי שלא מומלץ ללכת על מעבדי i7 עם הU בסוף הדגם. מזה בכלל אומר? מה משמעות הסיומות בדגם? ושאלה נוספת היא איך המחשב בתמורה למחיר? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, אני פתוח גם להצעות אחרות טובות ומקצועיות ומאוד חשוב לי שזה יהיה Dell כי אני מאוד מרוצה מהמחשבים שלהם אבל אם יש לכם הצעה אחרת אני פתוח לשמוע
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שקראתי אין ספור שרשורים אצלכם באתר החלטתי ללכת על מפרט הבא - מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) - BOX - זמין במלאי ₪402 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H - זמין במלאי ₪348 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 - RETAIL ₪472 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER ELITE 335 w/o PSU - זמין במלאי ₪171 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET - זמין במלאי ₪306 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 500GB SATA2 - זמין במלאי ₪218 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪99 +כרטיס רשת 100 ש"ח +מאוור נוסף למארז…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=178028
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב שנקנה מTMS לפני שנתיים בערך זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/fl64mq7e רציתי לשדרג אותו טיפה התקציב זה בערך 1000-1500 שקל תגידו איזה חלקים לקנות יש לי מישהו שירכיב אותם זה בעיקר משחקים כמו cod וtf2 פשוט רוצה שהוא יריץ גם את המשחקים החדשים תודה לךכל העוזרים אפשר להזמין מכל אתר
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי לחבר, מחשב למשחקים כמה שיותר חזק אך במארז כמה שיותר קטן (עדיף בתצורה של Micro-ATX) עם כרטיס מסך PCIe מלא. להלן מענה על השאלות הסטאנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים ביותר BF3 ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD 1000MHZ 256MB 20GB DVD FM56K+10100 14'TFT WIN XP HOME+WORD 2000 שנה אחריות במחיר של 6,503 ש"ח עריכה: זהו מחשב נייד...
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורי פנו אלי שאתן להם המלצה למפרט, ומכיוון שאני ממש לא מעודכנת בתחום, אני פונה אליכם :-) הדרישות: * המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית/גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי DVD * יש כבר מסך איכותי חדש למדי, כך שאין צורך לכלול מסך במפרט. * המחשב יריץ לינוקס כמערכת ההפעלה שלו. התקציב הוא כאמור בכותרת, 3000 ש"ח (שוב- ללא מסך). אשמח לשמוע המלצות :-) המון תודה!
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, תודה מראש על העזרה! מחפש מעבד intel i5 - הדגם יכול להיות 4590 או 4690, אם ממש צריך, אפשר גם 4460 (בגדול - סומך עליכם) מחפש 8 GB RAM (אשמח לשמוע את דעתכם לגבי סטיק אחד או שני סטיקים, בכל מקרה, צריך אפשרות עתידית להרחבה) ועוד שאלה אחת - יש לי HD של חצי טרה במחשב הנוכחי (מלפני כ-5 שנים) - האם אפשר להעביר אותו למחשב החדש כדי לחסוך עלויות? (במקרה שכן - התקציב שלי יורד ל-3700) 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם אפשר לחסוך - מה טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - כמה מאות שקלים, רק במידה והשיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - ביתי, תכנות ומשחקים א) במידה …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מחפש מחשב נייד חדש. אשמח להמלצות. שימוש ביתי פלוס עבודה בדרכים לפעמים. חשבתי על מחשב מתקפל 2 ב-1 כולל מסך מגע. צריך שיהיה מסך 15.6״, המליצו לי בכיוון לנובו יוגה 9i. 16GB ram, 4K HUD , 1T מאוד התרשמתי. אך התבאסתי על חסרונות- מעבד i7 מדור 10 ולא 11. מגיע עם כרטיס מסך משודרג שלא בטוח שאני צריך (מייקר ומכביד על המשקל). אין יציאת HDMI ובאופן כללי לא מספיק חיבורים.... אשמח להמלצות
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בניתי איזה שהוא מפרט למחשב נייח גיימינג ב 4K אחרי קריאה בפורומים. ההתלבטות שלי היא בעיקר בלוח אם אם צריך משהו יותר טוב ובמארז שצריך להיות שקט כשהמחשב ב idle כי המחשב בחדר שינה. ( אולי צריך קירור למעבד אחר?) אם יש דברים נוספים שצריך לשנות אשמח לשמוע. תודה על העזרה! מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD 3rd Gen Ryzen 5 3600 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 880 לוחות אם: Gigabyte B450M DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 322 זכרונות RAM: Corsair 16GB (2 x 8GB) DDR4 DRAM 3600MHz C18 VENGEANCE® LPX כמות: 1 - מחיר: ₪ 442 מארזים: Antec Case P7 Silent כמות: 1 - מחיר: ₪ 219 ספקי …
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי HP נייד מדגם Pavilion dv6-6c59ea מעבד: 2.5 GHz Intel Core i5-2450M זיכרון: 6GB כ.מ.: AMD Radeon HD 7470M עם intel HD כמובן החלפתי קשיח ל120 SSD EVO 850 של סמסונג וגם החלפתי את כונן הדיסקים עם קשיח של 320 גיגה http://support.hp.com/gb-en/document/c03136193 והמערכת שודרגה לWindows 10 חוקי
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
טוב אז בהמלצותיו של Syszone קניתי את המפרט הבא מKSP היום: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30870[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21051[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]Arctic Freezer 13 CPU Cooler[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30893[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: c…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ביום ראשון משדרג את המחשב שלי ואני צריך לקנות: לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, מארז עכשיו בעיקרון יש לי שני מפרטים שאני די מבולבל מה לקנות אני צריך שהמחשב שלי יריץ לי Battlefield 3 כמו שצריך ועל FPS טוב עכשיו אם אתם רואים שיש משהו שלא טוב אם אתם יכולים להביא לי מפרט חדש התקציב שלי הוא 4500 ש"ח חריגה 4700 ש"ח אז הנה המפרט הראשון שהוא בנוי על CrossFire של שני כרטיסי מסך של: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC המפרט: לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כרטיסי מסך: Gigabyte HD 6850 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC X2 CrossFire מארז: Lancool Midi Tower PC-K62R1 Dragonlord Red ספק כוח: 700W FSP700-80TBN , 12…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל לבני העולה לכיתה ז' וצריך מחשב ללימודים (פרויקט לימודים מקוון של העיר). המחשב קל ובעל ביצועים מספקים אך אני חושש מזה שהוא דק/עדין ואולי עדיף לקחת משהו קצת יותר מאסיבי כמו סדרה E של לנובו או PROBOOK של HP? בעיקר מדאיג אותי גב המסך הדק . מצד שני פחות חצי קילו על הגב זה משמעותי לילד בכיתה ז'.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כפי שהכותרת אומרת, אני מחפש מחשב נייח. 1. תקציב מקסימלי - 3000. ניתן לנצל את כולו, אבל אם כולו מנוצל - אז בכל הכח. משהו איכותי חריגה - לא ממש. הבדל של 100-200 ש"ח מקובל. מעל 500 לא. 2. שימושי המחשב - לימודים (אינטרנט, אופיס), צפייה בסרטים (HD - המסך צריך לתמוך בזה). זה העיקר. 3. ציוד הקפי - דרוש מסך, מחברה טובה, שיהיה לפחות 21 אינץ'. המסך ישמש גם לגלישה, צפייה סרטים וחיבור עידן פלוס אליו לטלוויזיה בחדר. 4. 'סולם השקט' - לא רוצה טרקטור, אבל אם צריך לחרוג במסגרת התקציב כדי להשיג ציון 10, אז אסתפק ב7-8. 5. חיבורים - כל החיבורים הרגילים, USB כמה שיותר, HDMI. רצוי שיהיה כרטיס מסך חיצוני, לא משהו יקר, אבל משהו מכובד. 6. שדרוג המחשב בעתיד - לא חושב על ממש כרגע, אך…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אימא שלי טסה לניו יורק בקרוב והיא רוצה לקנות שם לפטופ, אז היא אמרה לי שהתקציב הוא בערך 900 דולר. אז אני לא מכיר חנויות טובות ללפטופים חוץ מ B & H. אז אני רוצה בבקשה עזרה במציאת לפטופ טוב מהחנות הזו או כל חנות אחרת. הלפטופ צריך להיות מן הסתם כמה שיותר מהיר וחזק וגם אני ארצה שהוא יפעיל לי משחקים כמה שאפשר (COD4 ועוד כאלה שלא דורשים יותר מדי) ואם זה נכנס לתקציב אז שיהיה מעבד ל בערך 2.4-2.5 GHZ ועם 4 GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 GB וכמובן כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שאני צריך, וסוללה כמה שיותר חזקה כדי שאני אוכל להשתמש בלפטופ בנסיעות ארוכות וסתם בלי להצטרך לחבר לחשמל כל הזמן. אהה וגם אם יגיע עם זה VISTA 64 ביט זה יהיה נחמד (למרות שיהיה שדרוג חינם ל7 אבל אין לי מ…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש מחשב למורה עד לתקציב של 3500 ללא מערכת הפעלה.אחרי חיפוש מתמשך הבנתי שמומלץ לקנות מחשב מסוג Dell, אך קשה היה ל להתעלם ממחירו וממפרטו העשיר שהמחשב הזה מציע יחסית למחירו הנמוך:https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19550מה דעתכם ? האם הוא מומלץ או יש כאן משהו שאני מפספס, כי כל שאר המחשבים שראיתי עם ssd ועם i5 מתחילים ב 3k.יש עוד אחד שעניין אותי, אומנם אין פה ssd אבל ברור שאני מתכוון להוסיף:http://ksp.co.il/?select=.268..271.....t=&store_real=מה אומרים המומחים ??תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-