ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
שלום... לפניי כיומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (בעקבות המלצה פה בפורום...תודה! אחלה מחשב!) הזמנתי את המחשב עם 160 ג'יגה.. עכשיו קיבלתי אותו כשהוא מחולק ל3 כוננים. SW_Preload - 137 GIGA Lenovo - 10 GIGA SERVICEV003 - 1.5 GIGA המערכת הפעלה שמותקנת אצלי זה ויסטה עסקים 64 ביט (שתהיה תמיכה ב4 ג'יגה זיכרון) עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה הם שני החלוקות הנוספות של הכונן שלנובו הוסיפו לי? מה יש שם? 2) אני משער שהכוננים קשורים איך שהוא לגיבוי... איך אני משחזר את מערכת ההפעלה במקרה ואני רוצה לפרמט? 3) דבר נוסף ששמתי לב אליו .. הוא שקיבלתי את הכונן הגדול כשהוא מלא כבר ב37 ג'יגה של משהו. כאשר התיקיות המרכזיות שגוזלות מקום הן SWWORK שלוקחת 6 ומשהו ג'יגה! מה זאת התיקיה הזאת? וגם SWTO…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?4 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תסתכלו מה פורסם בעיתון "אמצע נתניה", לפני שבועיים: פשוט נראה מחיר לא שפוי, אפילו עם כל החלקים הגנריים שלא הוגדרו...
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לבית דפוס העוסק עם התוכנות: FlexiSign, Photoshop. המטרה היא שהמחשב ישרת את המטרה ולא מעבר. לא צריך מפלצת אני לא יודע בדיוק מה רצוי לכלול במפרט למחשב מהסוג הזה ולכן אני זקוק לעזרתכם. אין צורך בציוד היקפי. רק המחשב עצמו. ללא OC. תודה מראש!
-
- 36 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג ירוק במחשבים והאפשרויות הן כה רבות שיצאתי משוגע מכל העסק. : התקציב שלי עומד על כ 6000 ש"ח פלוס מינוס. זקוק למפרט שיהיה לו מסך דק + דיסק גדול בעיקר למשחקים + עבודות בוורד וכרטיס רשת על מנת לחברו ברשת ביתית. זקוק לעזרה מיידית הילדים משגעים לי את השכל .
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הציעו לי את ה-DFI ad 75 333 Mhz עם מעבד AMD 2000 XP שילוב מוצלח? הבנתי שזה בא עם מאוורר. יש צורך במערכת צינון נוספת? סך הכל קיבלתי מיפרט שאני מרוצה ממנו, והבעיה היחידה שלי היא לוח האם. זה יתר המפרט: GeForce MX 440 64 MB (לא צריך משהו טוב יותר) זיכרון 256 ddr דיסק קשיח: Maxtor 40Gb 7200 ppm מסך של LG (הוא משתווה בכלל לCTX?) DVD, עכבר, מקלדת פשוטים. המחיר: 4,589. שווה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 1.8A 400Mhz Fsb 512Kb L2 Cache Epox 4Gea+ Ge Mobo, S.ata, Round Cables, Usb2.0 Winbond 512MB PC3200 CAS2.5 BH-5 Memory Chips Western-Digital 80GB 7200 ATA100 8MB Cache ATI Radeon 9500Pro 128Mb DDR-Sdram + Dvi + Tv/Out Msi X52 Cd-Rom Drive {Oem} Panasonic 1.44 Floppy Drive {Oem} Enermax FS710BB + Enermax 350Watt Power Supply Mag 796FD 17" Wega Trintron 0.24, 1600X1200\75HZ Logitech Z540 4Stallite+SubWoofer Total Of 40W Rms BTC M860 WHEEL OPTI PS2 replacable panel BTC 8190 SMART OFFICE HEBREW PS2 מה אתם אומרים על המפרט?, למרות שאני משתמש הכי חדש כאן יש לי כבר ידע ב-OC, לגבי הלוח אם, אני לא צריך את המאיץ הגרפי המשולב אבל אין בארץ עדיין את הדגם בלי המאיץ הזה,…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המחשב הנ״ל: Intel® Core™ i7-2600K Processor (8M Cache, 3.40 GHz) Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET antec nsk2480b 8GB המחשב מעלה אבק כבר חודשיים בגלל שנדפק בו ההארד דיסק, ואני רוצה לתקן אותו ולרענן אותו. הצרכים הם לשרת כסרבר קבצים עבור התקנים אחרים בבית, גלישה ומסמכים, ועריכת וידאו (סרטוני תיעוד ביוטיוב חובבניים, לא משהו רציני רק לא יודע כמה כוח חישוב צריך) המחשב עד עכשיו הריץ אובונטו, שימש כhtpc, חובר לטלוויזיה ושימש כטורנט קליינט וראינו עליו בעיקר סרטים. כמה שאלות: האם מומלץ לשדרג או שעדיף לרכוש חדש? יש לי במאז שני תאים לדיסקים 3.5 אינץ״ ששניהם בשימוש, אני רוצה להוסיף SSD, יש דרך לשים אותו הסלוט של ה5.25״? או לזרוק את בדיסקים (1 ט…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 200 ש"ח לכל היותר! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית רגילה, ללא משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל תוכנות האופיס וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן, מסך, ורמקולים.(אני לא עובד עם סאונד מספיק פשוטים, ששומעים טוב). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. מדי פעם ישנים בחדר שהמחשב עובד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רוצה לקנות מחשב חדש בשווי 3.5K עד 4K שמיועד ברובו לגיימינג,ומבקש מפרט טוב בשביל שלא יהיו לאגים וכ"ו 1. מה התקציב המקסימאלי: 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב:100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): משחקים,צילום,עריכה גרפית... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד ברובו לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 4, fifa 14, cod ghost וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מותאם למסך גדול עד 21 אינץ -לאיל…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאמור, זה מה שאני מחפש: http://hwzone.co.il/community/newreply.php?do=newreply&p=4849803 הציעו לי היום באחת החנויות את הDell vostro 5470, הוא עונה על רוב הדרישות שלי אך מה שקצת גורם לי לחשוש הוא שאין שום דיבור עליו ברשת, לא בארץ וכמעט שלא בעולם, לעומת הניידים האחרים. אשמח לקבל עליו קצת פרטים מעבר לטכני. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בחודש הקרוב ורציתי לדעת אם שווה לחכות למעבדים החדשים של AMD ואז תיהיה ירידת מחירים על הAthlon64/ אז צפוייה כזאת ירידה? ובאיזה רבעון יצאו המעבדים החדשים?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
P4 2.4GHz Northwood C ASUS P4P800 865PE 1024MB DDR 400MHz Gigabyte 6800GT Special Edition 80GB 7200RPM צורב דיסקים LG כונן דיסקטים 1.44 מארז ATX ספק Sunshine 480W הזכרונות של Hynix
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בטאץ פד בעכבר הוא לפעמים הגלילה מפסיקה לעבוד אשמח לדעת מה הפיתרון לבעיה או בכלל איפה נמצאים ההגדרות של העכבר המובנה בנייד (טאץ פד ) למי שלא הבין תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים :-) חבר החליט שהוא קונה מחשב חדש ונתן לי את המחשב הישן שלו (שקנה לפני כשלוש שנים). המחשב הנוכחי שלי די ישן כבר (7 שנים), אבל שקניתי אותו - דאגתי לבחור חלקים טובים יחסית (זה למה 7 שנים אחרי אני עדין יכול לשחק איתו בצורה "סבירה"). חשבתי אולי לקחת מהמחשב של החבר חלקים מסוימים, אבל אחרי שבדקתי מה החומרה שלי אני לא בטוח שזה כדאי בכלל (למרות ההפרש שנים בניהם): המחשב הישן שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 Asus P5Q 8GB RAM 400Mhz DDR2 5/5/5/15 Gainward Radeon HD 4850 המחשב של החבר: Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5Q 4GB Ram ZOTAC Geforce 9600 GT DDR3 Pci Express 2 נראה מבדיקת Benchmarking …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גם וגם יענו אם יש משהו ששווה אז כן אם לא אז לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ממש המשחקים הכי חדשים שיש ושעדיין לא יצאו שיעבדו בפול גרפיקה חלקה! סרטים HD תכני HD... מוזיקה שהלוח יהיה לו כרטיס קול מובנה איכותי.. תוכנות "בקטנה" לא משהו כבד... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ממה שהבנתי תשאלה שהמחשב מיועד לבית ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט,…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כמו שמצוין בכותרת, זהו מחשב שמיועד בעיקר לגלישה באינטרנט. השקט ואורך החיים של המערכת חשובים. מה דעתכם על המפרטים הבאים: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1589 Transcend 4GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪219 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2466 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪196 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב Samsung SHS223 x 22 Sata- ATA Black, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=844 Cooler Master Elite 334+Cooler Master 400Watt, יחידות 1 ₪340 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1349 AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים, רוצים לקנות מחשב לילד בן 8, כמובן במחשבה על גיימינג, וחשבתי להמליץ על המפרט הבא מקיי.אס.פי: AMD Athlon II 245 2.9ghz Arctic Cooling Alpine 64 Pro Cooler Gigabyte M61PME-S2P Kingston 2gb DDR-II 800mhz Hitachi 500gb SATA-II Asus Radeon HD4770 512mb LG DVDRW GH22ns Black Hec Compcase 63RA Seasonic 500W SS-500ET Power Supply Microsoft digital media keyboard 3000 Logitech SBF90 Black Mouse Creative SBS 245 speakers LG W2043T 20.1inch סה"כ כול הרכבה: 3197 ש"ח זה שידרוג של חבילה שלהם שהתחילה ב-1260 ש"ח, בגדול אני מרוצה ממה שיצא למרות שהייתי מעדיף לוח אם חדיש יותר, אין לכך באמת יתרון. כמו כן הייתי מעדיף מסך עם רזולציה 1680x1050 במקום זה, אבל לא נראה לי…
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם חיבור ל 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה עדיף אבל לא חובה * משקל רצוי? שיהיה קליל היא תסתובב איתו הרבה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שעתיים שלוש יספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ואם אפשר שיהיה SSD קטנטן (למרות שבמחיר הזה לא נראה לי שיקרה) * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל לא toshiba * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם. הוא צריך לעבוד חלק עם גלישה באינטרנט ואופיס. שיהיה קצת מקום למוזיקה והכי חשוב לה שיראה טוב (אם אפשר …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב - לימודים, משרדי, ומשחקים כבדים (עדיפות לריצה על HIGH או ULTRA) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מיינסטרים כבדים; BF4, AC, טוטאל וור למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD ומעלה. יש מסך 23" FHD של SAMSUNG כצג ראשי, ואני גם רוצה שיהיה מחובר במקביל לטלוויזיה (גם SAMSUNG, FHD, יש את כל החיבורים הרגילים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? סט מקלדת ועכבר אלחוט…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למשחקים כבדים בעיקר, יש עדיפות למחשב שקט ויפה, יש מצב לOC בעתיד למעבד ואולי לעוד כמה חלקים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-