עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eviatar,

בנו לי את מפרט הזה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארזים: מארז ללא ספק Antec GX500 Window Black Steel 1 הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 4179 שקל מה דעתכם על המפרט? אני מעדיף לקנו…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש (באילת) בסכום של עד 5500 ש"ח בערך.. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר שימוש סביר וממוצע עם תוספת של תכנות (שימוש בתוכנות כמו ויזואל סטודיו ואקליפס). הדברים שחשובי לי שיהיו במחשב הם: מסך : 13.3-14.0 אינץ כרטיס מסך: מובנה אם יש במובנה העדפה למשהו אשמח לדעת. ראם: 8 גיגה מספיק לי כונן ssd: מעדיף בין 128-256 גיגה תצוגה: FHD טכנולוגיית ips מעבד: i7 או i5 ודבר נוסף.. שיהיה עשוי מחומרים טובים לא פלסטיק, משהו קצת יותר איכותי.. המחשבים שכרגע נראים לי ואני מתלבט ביניהם: dell inspiron13 7359 http://ksp.co.il/?uin=29578 asus zenbook ux303ub …

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי חבר'ה.. לפניי כמה ימים הלך לי הדיסק הקשיח אז כבר אמרתי - יאללה אולי הגיע הזמן לקנות מחשב חדש וזהו. השימושים שלי זה בעיקר להוריד סרטים - והרבה. אני לא גיימרית או משו ואני סתם רוצה שהמחשב שלי יעבוד מהר כי אני חסרת סבלנות... אז בקיצור יש לי כמה שאלות: 1. פי-סי או מאק? 2. האם לקנות עכשיו או לחכות שתצא מערכת הפםעלה חדשה? 3. מחשב שולחני או לאפ-טופ? וה-שאלה: מה המפרט המומלץ בינכם? (אני אומנם הולכת לשלם את זה אבל אין לי ממש הגבלה של תקציב - מה לעשות בשביל דברים טובים משלמים... ) תודה לעונים!

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MaorSwan,

עד היום לא היו לי שום בעיות עם מצב שינה.. ופתאום בימים האחרונים בכל פעם שאני סוגר את המחשב ועובר למצב שינה עם 100%, אני מתעורר בבוקר עם 2-5%. בדקתי בהגדרות והוא עדיין מוגדר על זה שאם סוגרים אותו הוא יגיע למצב שינה. למה לעזאזל הסוללה נטחנת כ"כ במצב שינה?! לא הייתה עם זה בעיה קודם..

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by BlindFaith,

היי. אני עוזר לחבר לשדרג את המחשב שלו, ואנחנו מתלבטים ביחד איזה רכיבים הכי כדאי לשדרג. הרכיבים החשובים: מעבד: i5 3550 כרטיס מסך: HD 7800 ספק corsair gs600 זכרון 8gb לוח אם: asus p8h77-m pro אם יש עוד רכיבים שצריך לציין אני אשמח לדעת. בנוסף, הייתי שמח לדעת על מקום טוב לקנות אותם ברדיוס של ראשון לציון (בין רמת גן לרחובות בערך). תודה מראש, לאור.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Roy-L,

ברצוני לקנות מחשב נייד לשימושים כלליים (אינטרנט/סרטים ומדיה לסוגיה). לא חושב שצריך חומרה מיוחדת (המחשב לא נועד לגיימינג). יש לי רק דרישה אחת ספציפית- שהמסך יהיה איכותי מאוד, כלומר פנל IPS או VA. גודל רצוי- 15.6. בדקתי כל מיני מחשבים ניידים (גם די יקרים) והתצוגה שלהם נראית פשוט נורא (במיוחד אחרי שהתרגלתי למסך DELL IPS בנייח שלי). אני יודע שיש פנלי IPS בניידים של אפל, אבל זה ממש לא הכיוון (גם לא תקציבית). האם יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by cool_man,

היי, אז זה גם בקשה וגם התייעצות. אני מתכנן לקנות מסך טלויזיה (כניראה איזור ה40 אינצ') ואני רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו השאלה שלי זה א' איזה מחשב לקנות, כלומר האם צריך להשקיע יותר בכרטיס מסך מאשר בדברים אחרים בו.. ובכללי האם בכלל שווה לקנות מחשב נייח, או שאולי כדאי ללכת על מחשב נייד ופשוט לא להשתמש במסך שיש בו כשאני מחבר לטלויזיה. המטרה של המחשב בעיקרון זה להיות מחובר לטלויזיה ושאפשר יהיה לצפות שם בסרטים, סדרות (גם אונליין - איכות פחות טובה) ושיראו שמה בסדר.. אבל שיהיה אפשרי גם לגלוש באינטרנט ולהביא מה אשכרה כתוב באתרים.. וכן אני יודע שהרזולוציה של הטלויזיה זה לרב פחות טוב ממסך מחשב אבל אני אחפש משהו סביר 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולח…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by miclando,

שלום, מאחר והמחשב שלי נורא התיישן אני כרגע בונה מערכת חדשה, אשמח לשמוע הצעות המלצות או תיקונים למפרט שבניתי. תודה מראש! מפרט מעבד AMD FX-8350 Eight Core 4.0GHz AM3+ - Box מעבד AMD 26435 לוחות אם ​AMD אם לוח Asus SABERTOOTH 990FX R2 AM3+, 990FX, DDR3 1866, CrossFireX, SLI, 4xPCI-E זכרון Kingston HyperX Fury 2x8GB DDR3 1866MHz PC3-15000 Kit זכרונות 30660 כרטיסי מסך מסך כרטיס Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC BF4 Edition 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח 1 Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III כונן קשיח Sandisk Extreme II SDSSDXP-240G-G25 240GB SSD SATA III ספקי כוח כח ספק Antec High Current Gamer 850W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG- 850M Retail …

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. מישהו יכול להמליץ

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by hotshot,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9000 ש״ח, ניתן לחרוג ב-500 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג (בעיקר RPGs ו-Action), עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים קיימים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיפעל בשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין מגבלה מיוחדת, אורות יהיה נח…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. מחשב למשחקים בעיקר, CRT יתקבל בברכה ובהפרש בינו לבין הLCD תוכלו לשפר רכיבים אחרים (אין ל גם בעיה למקום בשבילו) תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by the_big,

שלום לדעתכם איזה חברה הכי מובילה בניידים לא קשר למחיר אלא אך ורק לאיכות ואמינות לדוגמא אם היה לכם אפשרות לקנות את אותו מחשב באותו מחיר מכמה חברות באיזה מהן הייתם בוחרים {איזה חברה היא המלכה של הניידים???}

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום חברים אני מעוניין לרכוש מחשב גיימינג' 3D לסלון הבית ולהלן דרישותיי. אציין שזה המפרט השני שאני מרכיב בעזרתכם מתנצל מראש על כך שסטיתי מהטופס המקובל, אני חושב שבצורה הזו תבינו אותי טוב ותסייעו לי ביתר קלות להשלים את החסר בצורה הטובה ביותר. אופן שימוש הרצת משחקים חדשים בהגדרות המקסימליות 1080P ובתלת מימד, על מסך 40" Sony EX720. {הדגמים הספיציפיים שמצויינים מטה לא מוכרחים להיות קיימים במפרט אבל מאוד אשמח לקבל עליהם פידבקים.} מעבד Intel® Core™ i7-3820 - 10M Cache, 3.60 GHz {15 Intel® Core™ i7-2600K - 8M Cache, 3.40 GHz {13 Intel® Core™ i7-2700K - 8M Cache, 3.5 GHz {16 עדיפות לביצועים אמיתיים - לוח אם ? DDR3 | SATA III אופציה לבלוטות' מובנה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. מבלי לחרוג מחוקי הפורום... אני גר באיזור ירושלים וממש אין לי מושג מהיכן כדאי לי לקנות את המחשב.. האם בגלל שמדובר במפרט פשוט עליי לקנות מאחת מהרשתות הזולות- KSP, IVORY או שגם במקרים כאלה האמינות הכרחית? פה בירושלים אין מבחר של חנויות ולכן הנטייה שלי היא להזמין דרך האינטרנט.. השאלה הנשאלת ממי הכי כדאי לדעתכם... אשמח לקבל תשובות כלליות כתגובה באשכול או המלצות ספציפיות בפרטי.. תודה. _____________________________________________- הודעה מקורית- שלום אני מעוניין במחשב לצורך התקנת מצלמות אבטחחה ולשימוש משרדי קליל. עקרונית אני רוצה וגם מניח שהמחיר יהייה נמוך מהתקציב שנתתי אבל מצד שני אני רוצה לשמוע את ההמלצות שלכם גם אם הן חורגות מתקציב שנמוך מ2600 שקלים. התקציב אמור לכלול כונן …

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. רוצה חדש שווה ערך מבחינת ביצועים (קצת חזק יותר גם בסדר) למחשב הזה: CPU Type: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ - 512K Motherboard Name: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset: nVIDIA nForce2 Ultra 400 BIOS Type Award (02/12/04) Display: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) - INNO3D Monitor : MAG InnoVision 786FD [17" CRT] Disk Drive: WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB) MEMORY: 256MB X 2 cl 2.5 לא זקוק: פלופי, עכבר, מקלדת, CD, צורב. לא רוצה OC.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by jorylit,

החלטתי בסוף ללכת על תקציב של 3000 ולהשאיר לי כסף למסך 22" של סמסונג p220t לעתיד אז זה המפרט לפני קנייה, חשוב לי שלא יהיה יותר מידי רועש לא איכפת לי קצת רועש והמסנן אבק מאוד חשוב מצטער שפתחתי עוד נושא פשוט הנושא הקודם כבר ניהיה עמוס הודעות ומבולגן וגם שיניתי את התקציב והדרישות קצת: על איזה הגדרות אני אוכל להריץ משחקים כמו GTA4 וכו' עם המחשב הזה? AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤473 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1115 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 OCZ 2GB DDR2 800Mh…

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by JustNo,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב חדש בתקציב של עד 8K , כמובן שעדיף פחות כמה שאפשר. אני עובר משימוש בלפטופ כמחשב עיקרי למחשב נייח לאחר התלבטויות מכיוון שהגעתי למסקנה שהחלק הכי חשוב לי הוא אופציות השדרוג שהרבה יותר מגוונות בנייח. המחשב ישמש לתכנות כבד כולל וירטואליזציה וכו' , לכן המעבד שנבחר יהיה i7 6700K (הK לאו דווקא בגלל ה OC אלא בגלל תדר הבסיס הגבוה יותר). כמו כן אני יודע שאצטרך 16GB זכרון (DDR4 כמובן) , SSD בגודל של עד 250GB וכונן קשיח בגודל של לפחות 2TB (אם נשאר תקציב אז 7200rpm,אם לא זה פחות חשוב) . - אין לי מושג לגביי קירורים למינהם - לא למעבד בפרט ולא למחשב בכלל,לכן אני אשמח אם תסבירו את הבחירה שלכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, אבא שלי זקוק למחשב חדש עקב תקלות חוזרות ונשנות במחשב הישן שלו. המחשב משמש לעבודה משרדית: גלישה באינטרנט, אימייל ואופיס. לעיתים רחוקות משחקים במחשב משחקים (SC, גג CS) אין צורך במסך. אין צורך בהארדיסק גדול. תודה הצעות בקשר למסך יתקבלו בברכה.. 17 אינץ' שטוח הכי זול שנימצא (מה המחיקר שלו?)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 שח , אני רוצה שיהיה לו GEFORCE ,CD-ROM או ATI ,כונן דיסקטים ו DDRAM) 512 RAM) בלי מסך רק מחשב. זה אפשרי למצוא מחשב כזה? תנו לי את השמות של הפירוט של המחשב בבקשה. אני צריך את המחשב למשחקים. מאיפה אני קונה את המחשב במחירים האלה?.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by jo,

שלום לכולם! אין לי מושג ירוק במחשבים והאפשרויות הן כה רבות שיצאתי משוגע מכל העסק. : התקציב שלי עומד על כ 6000 ש"ח פלוס מינוס. זקוק למפרט שיהיה לו מסך דק + דיסק גדול בעיקר למשחקים + עבודות בוורד וכרטיס רשת על מנת לחברו ברשת ביתית. זקוק לעזרה מיידית הילדים משגעים לי את השכל .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום חברים אחרי מעל עשור שלא נגעתי בשום לוח אם ומעבד וצברתי מלא קורוזיה בתחום אני מחפש המלצה לבנייה עצמית של מחשב נייח בעיקר לעבודה עם סוליד וורקס והעדפה לחומרה שעובדת על LINUX (להבנתי יש כאלה שלא עובדות עם לינוקס). כמובן בלי לישבור יותר מידי את הכיס ועם העדפה לAMD (בבקשה תקנו אותי אם אני טועה פו). תודה לכל העוזרים.תקציב של עד 5K

24. היי, אני מחפש לקנות לפטופ בתקציב של כ4500 ש"ח . אני בעיקר מתלבט בין השלושה האלה: אחד של טושיבה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKL655113 שני של DELL INSPIRE 5010 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10937 שלישי THINKPAD Edge 15 של לנובו: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11130 חשוב לי בעיקר: - איכות בנייה וחומרים - מקלדת נוחה - מסך איכותי - כרטיס מסך טוב שיצליח להריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות (סביר =הגדרות MED). תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אהלן. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש ורציתי לשמוע (לקרוא) קצת חוות דעת שלכם עליו. חשוב לציין שלא פתחתי אשכול לקבלת הצעה ממכם לפני קנייה כי הסתכלתי במשך כמה ימים פה על אשכולות של אחרים עם אותם תקציב ועם אותם דרישות בדיוק כמו שלי וחשבתי שלא אצטרך לפתוח סתם עוד אשכול. הדרישות בגדול היו: מחשב למשחקים כבדים - GTA 5, באטלפילד החדש וכל המשחקים החדשים, שירוצו על הגדרות גבוהות. ללא OC, ועם דרישות שקט ברמה סבירה. המסך הוא: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2950 Intel Core i5-4670 TRAY Arctic Cooling Freezer 13 Gigabyte GA-H81M-S2PV Fractal Design Core 3000 USB 3.0 8GB Crucial Original DDR3 1600Mhz SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120GB 2.5" Sata 3 Western Digital Cavia…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.