עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אמא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד כדי להחליף את המחברת, בה היא רושמת במהלך פגישותיה. הבעיה היא שלעיתים יש פגישות של שעות ולא תמיד יש נקודת חשמל ליד. מה הפתרון בימינו לבעיה זו? - רוב הבטריות, ממה שאני יודע, מחזיקות שעתיים-שלוש. האם קונים סוללה חיצונית? אשמח לרעיונות יצירתיים. בנוסף - אם היא צריכה מחשב נייד בעיקר ל-Office בסיסי וגלישה באינטרנט, חשוב לה שיהיה קל משקל ונוח לשימוש. מה ההמלצות לגבי המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  2. מעבד amd athlon 64 bit 3000+ 939 לוח אם gigabyte ga-k8n ultra או msi k8n neo4 platinum קונן קשיח 160 גיגה בייט של מאקסטור (חיבור סאטה) זיכרון 512*2 geil 400 מגה הרצ Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb בקיצור זה החלקים בחשובים ובבקשה תציעו לי על מארז כי אין לי מושג כמה וואט כל זה צורך! אה כן לא פירתטי את שאר החלקים (רמקולים מקלדת עכבר וכו .....) אך הם מכללים בסוף במחיר ואני רוצה מערכת ב 5000 מקסימום אז מה דעתכם???

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מעבד: Pentium D 3Ghz 930 2x2M 800Mhz FSB לוח אם: GA-G1975X זיכרון: DDR2 667Mhz 2Gb כרטיס מסך: X1900XT GDDR3 512Mb דיסק קשיח: WD 250Gb 16M SATA2 לכמה זמן מחשב כזה יכול להספיק? זה עולה 6700 ש"ח במזומן, האם זה שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by knerez,

שלום, לפני שבוע נגנב לי המחשב הנייד, ממש מהבית. המחשב הואר של toshiba, ואני רשום לאחריות המורחבת שלהם "no matter what", שאמורה לחסות גניבות. האם זה קרה לעוד מישהו? האם הם נתנו לו מחשב חלופי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by online,

חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב. ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CT מישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by iTripleE,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד, של דל ככל הנראה, בארהב בעוד כחודש רציתי לדעת איך עובד עיניין הביטוח האם ישנה אפשרות לקניית ביטוח עולמי, עד כמה הדבר משתלם או שזה כבר אוטומתי? אם ישנם המלצות שונות על קניית מחשב נייד בחול אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה נ.ב. נייד לעבודה גרפית (אילוסטרייטור, עריכה קלה של סרטים) ולמשחקי מחשב גם כן חשבתי על הSTUDIO החדשים של דל תודה

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  8. שלום.. רציתי לשאול את דעתכם: אני רוצה להחליף הארדדיסק בנייד לSSD השאלה אם זה מבטל את האחריות שיש לי על המחשב.. מישהו יודע משהו על זה? (דגם מחשב ASUS G53JW) תודה, דובי.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. היי העכבר המובנה של הACER מרגיז משו,רכשתי עכבר חדש חוטי. כאשר אני כותב הידיים נוגעות מעט במשטח וזה מפריע בכתיבה כי בזמן הנגיעה מתבצעות לחיצות לא רצוניות של המשטח איך ניתן לבטל את זה ולהשתמש בעכבר הרגיל שקניתי ללא הפרעה מהעכבר המובנה?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  10. Started by stingeR-,

שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  11. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 7. במחשב מוגדר שלאחר X זמן המחשב נכנס להשהייה בכדי לחסוך בחשמל. לאחר הזמן הזה הוא מנתק גם את ה-WIFI,הבעיה בדבר היא שאני מוריד קבצים וניתוק ה-WIFI גורם להפסקת ההורדות. איפה ניתן להגדיר שהמחשב לא ינתק את ה-WIFI ואוכל להמשיך את ההורדות? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום, איך אפשר לבטל את פעילות הנקודה האדומה במחשב נייד של לנובו ? היא מציקה ממש... כל פעם שאני כותב במקלדת נמחקות מילים\משתנים משפטים.. העכבר פתאום זז למקומות אחרים ונמחקות מילים חייב לבטל אותה איכשהו תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by oren500,

המחשב הנייד שקניתי מופיע עם סיסמת כניסה למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב בהתחלה הוא ביקש ממני ליצור יוזר וסיסמא. אנ מעוניין לבטל את כל הנושא הזה של הסיסמא כדי שלא אצטרך עם כל הדלקה לרשום יוזר וסיסמא. האם ניתן לבטל זאת?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. איך אני מבטל את הציפצוף מתי שאני מחבר את המחשב לחשמל או מנתק אותו מהחשמל, מחשב ACER? תודה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. Started by jetman,

היי אנשים, יש לי נייד של fujitsu siemens מדגם esprimo mobile v6545 ,והייתי רוצה לדעת העם יש איזה דרך לבטל טעינת סוללה ? אני לא רוצה לנתק אותה כי היא עובדת כמו על פסק בזמן שנופל חשמל בבניין או דירה ,יש איזה אפשרות לבטל את הטעינה ? או נגיד להגידר לנייד שיטעין אותה רק שמגיע נגיד ל 10%?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. 1

18. Started by op_111,

שלום לכולם, בדרך אלי שני ניידים: האחד - Dell Latitude E641 בעל מעבד i5-540M וכרטיס מסך Nvidia 3100M, דיסק קשיח 7200, גודל מסך 14.1 אינטש השני - Lenovo Thinkpad X220 בעל מעבד i5-2520M וכרטיס מסך מובנה של אינטל, דיסק קשיח 5400, גודל מסך 12.5 אינטש אני מעוניין להשאיר אחד אצלי ואת השני למכור קיימת אפשרות לבצע הכלאה ביניהם? כלומר, להעביר כרטיס מסך/מעבד מהאחד לשני? הארד דיסק וזיכרון אני יודע שאין בעיה, אפילו עשיתי את זה פעם פירקתי והרכבתי לא מעט מחשבים נייחים. אבל עם ניידים יש לי פחות ניסיון, ככה שאין לי כ"כ הבנה בחלקים הפנימיים, אבל אני מניח שזה לא יותר מדי מסובך. השאלה שלי היא יותר תאורטית, עם החלק המעשי אני מאמין (מקווה) שאני אסתדר מה אמור להגביל אותי במעבר החלקים מאחד לשני…

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  19. ביצועי הסוללה המקורית של T61 שלי ירדו ב30-35%, סוללת 6 תאים בת 8 חודשים מחזיקה רק שעתיים בהשוואה ל3+ שעות במקור (על צריכת חשמל נמוכה + WiFi, גלישה באינטרנט). אני משתמש בשתי סוללות לחילופין (המקורית 6 תאים, ונוספת 7 תאים שרכשתי בנפרד), שתי הסוללות עברו כ30 מחזורי טעינה. סוללת ה7 תאים מתפקדת בצורה תקינה. הקיבולת המדווחת בPower Manager תקינה, 56Wh כמו במקור. ניסיתי לבצע "איפוס" על ידי טעינה, פריקה וטעינה מלאה. ללא שינוי. האם מישהו יודע אם ירידה של 30%-35% מהזמן תוך 8 חודשים מספיק שהסוללה תוחלף במסגרת האחריות?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  20. האם זה נכון שעדיף שההארד דיסק יהיה כמה שיותר ריק מלבד התקנות ו-ווינדוס כדי שהוא יהיה מהיר יותר?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by sufgi123,

אני רוצה לרכוש מחשב נטבוק של אסוס דגם 1005HA היישום הכבד ביותר שאני רוצה להריץ עליו הוא visaul studio 6 (לשם כתיבת תוכניות ב C,VISUAL BASIC) האם המחשב יסחוב את היישום ללא בעייה מיוחדת ?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by drago,

שלום לכולם. שאלה ראשונה ! קניתי את המחשב של LG דגם LG M1-3DUOE במחיר של 6700 . פירמטתי את המחשב התקנתי עליו XP PRO ( הוא מגיע עם XP Home ) עשיתי לו בדיקות עם התוכנה super_pi קבלתי תוצאה של 1:24 דקות ב- 2M , האם זה בסדר? שאלה שניה ! בנוסף עשיתי לו בדיקה עם התוכנה 3dmarks05 ניסיתי להשוות אותו למחשב של DELL הדגם הזה קבלתי תוצאות הבאות , שאלתי היא , האם התוצאות האלו תקינות יחסית למחשב הזה? במידה ויש למישהו את אותו המחשב שזה LG M1-3DUOE 1.83GHz 512MB וניתן למצוא קישור למפרט שלו כאן האם הוא בדק את התוצאות של המחשב ?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. דיי , לא יכול , הראש נשבר לי.. אני רוצה לקנות את כל החלקים ממקום אחד , אני רוצה socket 939 + pci express אבל אין 6800GT PCI במחיר נורמלי הם עולים 3200+ !$@# רק ב ksp יש , אבל חוץ מכרטיסי מסך , חצי מהחלקים שאני צריך , אין להם! זה בעצם עכשיו כאב ראש של 939 + pci exprexx + nforce4 Vs. 754 + nforce3 + agp 8 מה להחלייייט? אם אני קונה 754 , המחשב הזה לא יוכל להשתדרג לשום מקום , אבל הוא יהיה קצת יותר מהיר , בפחות כסף אם אני קונה 939 , אני יוכל לשדרג אותו בעתיד , מי אמר שאני ירצה לשדרג?! אם אני ירצה ולא יקנה 939 אז זה באסה רציני טוב , אני מתאבד.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מישהו יודע לומר לי מה ההפרש ביצועים בין הארד דיסק "רגיל" בנייד- 5400, לבין אילו שמשולב בהם Flash בשביל מערכת ההפעלה/Caching ? מנסיון אישי, כוננים קשיחים איטיים הם לרוב צוואר בקבוק בביצועים שוטפים ועליית מערכת ההפעלה. האם כוננים משולבים משפרים ביצועים אלו משמעותית?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by moris122,

האים המחשב : ACER 5930G 3GB RAM INTER C2D 2.0 P7350 centrino2 G-FORCE 9600GT 512MB ?(שיכול להגיע ל1000 MB +) יכול להריץ ברמה נמוכה את GTAIV ??? ואיך הוא בכללי למשחקים וכאלה אנא ממכם תעזרו לי אני אוטוטו הולך לקנות אותו תודה.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים