עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SmOkImOkEy,

שלום שלום וחתימה טובה יש לי מחשב hp pavilion dv5 1060ej הוא בן שנתיים והסוללה שלו החליטה למות אני רוצה לקנות סוללה חדשה אבל בארץ המחירים לא הגיוניים אני רוצה להזמין מחו"ל, הבעיה היא שאין לי כתובת להחזיר אז אני צריך להיות בטוח שקניתי את הבטריה הנכונה ולכן אני צריך לדעת עד כמה הדגם של הבטריה צריך להיות מדוייק אם אני מוצא בטריה שמתאימה ל hp pavilion dv5 1000 series זה יהיה לי בסדר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  2. שלום לכולם. בשעה טובה הבטריה של הנייד שלי מתה סופית, ועל כן אני רוצה לקנות בטריה חדשה. הציעו לי באיזשהו חנות בטריה מקורית של לנובו במחיר של 300 שקל (במקום 550 שקל), אך בטריה זו ישבה במדף כשנה והם פשוט רוצים להיפטר ממנה כבר. הבנתי כי הבטריה נשחקת גם כאשר לא עשו בה שום שימוש, והיא יושבת על המדף. 1. האם מומלץ לקנות בכזה מחיר את הבטריה? 2. לכמה זמן לדעתכם היא תחזיק מעמד עד שהיא תמות? (הבטריה הקודמת שהגיעה עם המחשב החזיקה מעמד שנה וחצי...) 3. האם עלולה להיות נפילה פתאומית בקיבול של הבטריה לאחר שימוש של חודש-חודשיים? תודה רבה, יוסי.

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by moran84,

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול... יש לי מחשב נייד של DELL דגם inspiron e1505 הבטריה של המחשב מפסיקה למשהו כמו 3-4 שעות עבודה, והבנתי זה בערך הסטנדרט. רציתי לקנות בטרייה נוספת כי לפעמים אני צריכה יותר זמן בטריה, ויש 3 סוגי בטריות של DELL שמתאימות לדגם. (לפחות לי האתר של DELL). אני ממש לא מבינה מה ההבדל ביניהם, ואם יש מישהו שיכול להסביר מה משפיע על אורך הזמן שניתן להשתמש בסוללה, או איזה סוללה עדיפה, אני אשמח. 1 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0428 2 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&cs=19&sku=312-0466 3 - http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=e…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי יש לי E6400 שמחובר כרגע כל הזמן לחשמל. רציתי לדעת בהתאם לשימוש שלי מהי הדרך הכי טובה לשמור על הבטריה? קראתי שכדאי לשמור את הבטריה במצב של 40% במקרר. מישהו עשה את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  5. Started by kondor,

הבטריה ללפטופ שבקה חיים - כיום אם אני יכול לעבוד עם המחשב כשהוא מחובר תמידית עם המטען לשקע החשמל.. אבקש הצעות למקומות לרכישת בטריה חלופית - מקורית? לא מקורית? ובמחיר לא יקר.. אודה לכל עזרה בנושא. תודה!

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by kisin,

שלום לכולם, מישהו יודע איפה אפשר לקנות בטרייה למחשב נייד קופמאק פרסריו ולא דרך HP? וגם כמה אמור לעלות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by TeaHwpce,

מאיזו חנות אני יכול להזמין בטרייה חלופית למחשב הנייד שלי? רכשתי מחשב נייד שהכיל בתוכו את הבטרייה. התבקשתי להטעין אותו למשך 10 שעות לפני ההפעלה הראשונה. היום שכחתי את המתאם שלו והמחשב כבה, למרבה המזל הגדרתי לפני שכאשר המחשב פועל "על בטרייה" הוא יכבה במצב תרדמה ולכן לא איבדתי מידע חשוב. הבנתי שאני חייב לפחות עוד בטרייה חלופית אחד כדי שאני אוכל להשתמש במחשב שש שעות רצוף. איפה אני יכול לקנות בטרייה חלופית? קניתי באיבורי, האם הם מוכרים בטריות חלופיות למחשבים ניידים?

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  8. Started by nisimhagogo,

שלום וברכה, יש לי מחשב של חברת compaq נקנה לפני שנתיים בארה"ב, מלפני כחצי שנה אולי יותר אפילו הבטרייה לא מחזיקה יותר מדקה, לפעמים היא נטענת לי עד 5 אחוז לפעמים עד 100 אחוז אבל תמיד נגמרת תוך לא יותר מדקה, דגם המחשב הוא presario f700, הבנתי שלפעמים אפשר לפתור את הבעיה, דרך אגב המחשב הגיע עם ווינדוס ויסטה ועכשיו אני עם ווינדוס 7, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  9. שלום לכולם, אמא שלי רוצה לרכוש מחשב נייד כדי להחליף את המחברת, בה היא רושמת במהלך פגישותיה. הבעיה היא שלעיתים יש פגישות של שעות ולא תמיד יש נקודת חשמל ליד. מה הפתרון בימינו לבעיה זו? - רוב הבטריות, ממה שאני יודע, מחזיקות שעתיים-שלוש. האם קונים סוללה חיצונית? אשמח לרעיונות יצירתיים. בנוסף - אם היא צריכה מחשב נייד בעיקר ל-Office בסיסי וגלישה באינטרנט, חשוב לה שיהיה קל משקל ונוח לשימוש. מה ההמלצות לגבי המחשב? תודה!

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  10. מעבד amd athlon 64 bit 3000+ 939 לוח אם gigabyte ga-k8n ultra או msi k8n neo4 platinum קונן קשיח 160 גיגה בייט של מאקסטור (חיבור סאטה) זיכרון 512*2 geil 400 מגה הרצ Leadtek Geforce PX6600GT TD Extreme 128Mb בקיצור זה החלקים בחשובים ובבקשה תציעו לי על מארז כי אין לי מושג כמה וואט כל זה צורך! אה כן לא פירתטי את שאר החלקים (רמקולים מקלדת עכבר וכו .....) אך הם מכללים בסוף במחיר ואני רוצה מערכת ב 5000 מקסימום אז מה דעתכם???

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. מעבד: Pentium D 3Ghz 930 2x2M 800Mhz FSB לוח אם: GA-G1975X זיכרון: DDR2 667Mhz 2Gb כרטיס מסך: X1900XT GDDR3 512Mb דיסק קשיח: WD 250Gb 16M SATA2 לכמה זמן מחשב כזה יכול להספיק? זה עולה 6700 ש"ח במזומן, האם זה שווה את המחיר?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  12. Started by knerez,

שלום, לפני שבוע נגנב לי המחשב הנייד, ממש מהבית. המחשב הואר של toshiba, ואני רשום לאחריות המורחבת שלהם "no matter what", שאמורה לחסות גניבות. האם זה קרה לעוד מישהו? האם הם נתנו לו מחשב חלופי?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by online,

חבר שלי מבקש המלצה למחשב. הוא נוטה לבחור מחשב של טושיבה בזכות הביטוח שהם נותנים לשנה הראשונה. זה חשוב לו כי סביבת הפעילות שלו מסוכנת למחשב. ראו למשל כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC6501CT מישהו יודע אם יש יצרן נוסף שנותן בארץ ביטוח כסטנדרט?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by iTripleE,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ספציפי של חברת לנובו, בניגוד לחברות אחרות, לנובו נותנת רק שנה אחריות למחשבים שלה, ולכן אני קצת נרתע מלקנות את המחשב. בדקתי עם לנובו אם יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום, אבל זה לא אפשרי לדגם שאני רוצה. הבנתי שיש חברות שיכולות לבטח את הלפטופ וכך מכוסים אפילו יותר מאחריות רגילה - גם במקרה של גניבה למשל. מישהו אולי מכיר ויכול להמליץ על חברות שכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום רב ברצוני לרכוש מחשב נייד, של דל ככל הנראה, בארהב בעוד כחודש רציתי לדעת איך עובד עיניין הביטוח האם ישנה אפשרות לקניית ביטוח עולמי, עד כמה הדבר משתלם או שזה כבר אוטומתי? אם ישנם המלצות שונות על קניית מחשב נייד בחול אשמח שתשתפו אותי. תודה רבה נ.ב. נייד לעבודה גרפית (אילוסטרייטור, עריכה קלה של סרטים) ולמשחקי מחשב גם כן חשבתי על הSTUDIO החדשים של דל תודה

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  16. שלום.. רציתי לשאול את דעתכם: אני רוצה להחליף הארדדיסק בנייד לSSD השאלה אם זה מבטל את האחריות שיש לי על המחשב.. מישהו יודע משהו על זה? (דגם מחשב ASUS G53JW) תודה, דובי.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  17. היי העכבר המובנה של הACER מרגיז משו,רכשתי עכבר חדש חוטי. כאשר אני כותב הידיים נוגעות מעט במשטח וזה מפריע בכתיבה כי בזמן הנגיעה מתבצעות לחיצות לא רצוניות של המשטח איך ניתן לבטל את זה ולהשתמש בעכבר הרגיל שקניתי ללא הפרעה מהעכבר המובנה?

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  18. Started by stingeR-,

שלום, אני משחק GTA על לאפטופ 6930G של ACER, אך לפעמים עקב העובדה שהלחצנים של התזוזה נמצאים בצד שמאל אני לוחץ בטעות על הלחצן השמאלי של העכבר המובנה של המחשב(SYNAPTICS משהו נראה לי) רציתי לדעת, יש לי אפשרות לבטלו בצורה כלשהיא? מערכת ההפעלה היא WIN7 בילד 7201, כל הדרייברים מותקנים פיקס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום, לחבר שלי יש מחשב נייד, lenovo T60 כידוע יש לחצני ווליום במחשב עצמו שמאפשרים להוריד ולהגביר את הווליום הכללי במחשב ע"י לחיצה עליהם. הבעיה שהוא לפעמים שם מוזיקה ונועל את המחשב ונוגעים לו בלחצנים. הוא רוצה לדעת איך לבטל אותם, או לפחות לנטרל אותם במצב שבו המחשב נעול, כי במצב הנוכחי גם במצב שהמחשב נעול הלחצנים עובדים וכל אחד יכול להגביר/להנמיך את הווליום. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס 7. במחשב מוגדר שלאחר X זמן המחשב נכנס להשהייה בכדי לחסוך בחשמל. לאחר הזמן הזה הוא מנתק גם את ה-WIFI,הבעיה בדבר היא שאני מוריד קבצים וניתוק ה-WIFI גורם להפסקת ההורדות. איפה ניתן להגדיר שהמחשב לא ינתק את ה-WIFI ואוכל להמשיך את ההורדות? בתודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, איך אפשר לבטל את פעילות הנקודה האדומה במחשב נייד של לנובו ? היא מציקה ממש... כל פעם שאני כותב במקלדת נמחקות מילים\משתנים משפטים.. העכבר פתאום זז למקומות אחרים ונמחקות מילים חייב לבטל אותה איכשהו תודה רבה !!!

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by oren500,

המחשב הנייד שקניתי מופיע עם סיסמת כניסה למחשב. כאשר הפעלתי את המחשב בהתחלה הוא ביקש ממני ליצור יוזר וסיסמא. אנ מעוניין לבטל את כל הנושא הזה של הסיסמא כדי שלא אצטרך עם כל הדלקה לרשום יוזר וסיסמא. האם ניתן לבטל זאת?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. איך אני מבטל את הציפצוף מתי שאני מחבר את המחשב לחשמל או מנתק אותו מהחשמל, מחשב ACER? תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  24. Started by jetman,

היי אנשים, יש לי נייד של fujitsu siemens מדגם esprimo mobile v6545 ,והייתי רוצה לדעת העם יש איזה דרך לבטל טעינת סוללה ? אני לא רוצה לנתק אותה כי היא עובדת כמו על פסק בזמן שנופל חשמל בבניין או דירה ,יש איזה אפשרות לבטל את הטעינה ? או נגיד להגידר לנייד שיטעין אותה רק שמגיע נגיד ל 10%?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  25. 1

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.