עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AdamDesign,

אנשים, אני מחר הולך לקנות מחשב דנדש לגיימרים לפנים ובניתי מפרט לפי ידע אישי. עכשיו אני לא מומחה גדול והייתי שמח אם יש הצעות \ שינויים \ שידרוגים אפשריים ע"פ דעתכם. התקציב שלי נטו למחשב עצמו הוא 5500. זה המפרט ... תראו מה אפשר לעשות ואם הוא בכלל טוב מעבדי אינטל‏ Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray 1 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE H67A-UD3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות‏ DDR3 1333Mhz DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיסי מסך‏ ASUS HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים‏ Samsung 1TB EcoGreen F2 32MB SATA II HD103SI 1 צורבי DVD‏ …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by doronz,

ראיתי באתר המלצות למפרטים מהאתר של notebookclub. רציתי לברר האם עשויה להיות בעיה כלשהי באחריות או במחשב בשל העובדה שהם מחליפים את הקונפיגורציה של היצרן ומאפשרים לשדרג חלק מרכיבי המחשב בתוספת תשלום. הפחידו אותי שזה פוגע באחריות ובביצועים של המחשב שנבדק ספציפית עבור הקונפיגורציה המקורית. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אלו הם הרכיבים אותם אני מעוניין לרכוש: לוח-אם מעבד זיכרון כונן קשיח מארז תוספות: מאוורים למארז מאוורר + מפזר חום למעבד מאוורר לדיסק הקשיח זה מה שנראה לי (לפחות בינתיים): ASUS A7V333-R AXP2000+ CROSAIR 512MB PC2700/3200 CL2 קשה למצוא את החברות המובילות בארץ. SEAGTE 80GB 7200 B-IV ENERMAX עם ספק 430W מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אם כן, אני מתכוון להרוויח כסף מהחומרה הזאת- השאלה אם זה ריאלי לצפות ליותר מ-150-200 ש"ח: -לוח אם של albatron px954p-v2.0 עבור LGA775 -מעבד אינטל core 2 duo E4300 עם מאוורר וגוף קירור של אינטל -(1GB (2 X 512 MB של זיכרון תוצרת פטריוט DDR2 (מאוד קשה לדעת כאן באיזו מהירות הזיכרון, סבער להניח שלא הרבה, כיוון שהוא מתוארך לסביבות 2006) -כרטיס מסך, כנראה גנרי. הכי הרבה שהצלחתי למצוא זה הכיתוב D33009 ליד מין חץ כזה. ע"פ הרשת, זה כנראה GPU של nvidia. מה דעתכם? אל תשכחו, שרובכם פה עושים שימוש מסיבי במחשב, וזה לא מיועד לכם, אלא לבעלי שימוש מאד לא מסיבי במחשב, שרוצים מערכת זולה ולא בלתי מעודכנת מדי. תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Andronix,

אני אתן קצת רקע כדי שלא יהיו סתם מילים ריקות. סבתא שלי עורכת סרטים כבר כמה שנים וכל פעם קונה מחשב חדש מהטכנאי הגנב שלה כי הוא לא מספיק חזק לתוכנת הפינקאל החדשה. עכשיו היא החליטה שהיא רוצה מחשב חדש כי הi5,8GB RAM וכרטיס מסך QUADRO 600 אינם מספיקים כי התוכנה קורסת לה ובגלל שהיא עוברת עכשיו לתוכנה אחרת בשם AVID והטכנאי מחשבים שלה אמר לה שהיא תצטרך כרטיס מסך ב6000 שקל. בכל מקרה אבא שלי ודוד שלי החליטו שצריך לקחת על זה פיקוד ולא להשאיר את זה לטכנאי האינטרסנט שלה עוד פעם. אז אני אגיד ככה מבחינת תקציב אין מקסימום והמחשב שיעשה את העבודה יקנה אך זה יהיה במטרה של לא לקנות מחשב במשך הכמה שנים הקרובות ולספק את גחמותיה של סבתא שלי שהתוכנה לא תקרוס לה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מפורט ל…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני מעוניין לקנות בנייד נייד אבל מתלבט עוד. משווק זה אמין? שמעתי הוא עושה מיקור חוץ בנושא מכירות. מישהו קנה אצלהם? מה הייתה חוויה שלכם?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by tzviki114,

אהלן, פתחתי במסע אחר מחשב נייד חדש. הדרישות שלי: מסך 14" עדיפות לFHD מט. מעבד i5 מהדור החדש skylake Ssd 256gb 8gb זיכרון מצאתי אופציה אחת מעניינת ולא יקרה יחסית של לנובו. העניין הוא שאני מתלבט אם אני צריך את הדגם עם הכרטיס מסך. אני לא מתקין שום משחק על המחשב אבל רואה סרטי 1080p ועובד בקטנה הפוטושופ מידי, עבודת לשימוש אישי ולא משהו מקצועי. עם כרטיס מסך: http://ksp.co.il/?uin=30526 ללא כרטיס: http://ksp.co.il/?uin=30492 כמובן שאשמח לשמוע על אופציות נוספות באותו טווח מחירים. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by David Borohov,

היי, מחפש המלצה למחשב נייד למשרד עבור פיתוח - הרצת קוד, הרמת שרת ו-DB וכו', התקציב הוא באיזור ה4K, עם חריגה של כמה מאות שקלים. יש צורך במחשב חזק (i5/i7), לפחות 8 ג'יגה זכרון, וכונן SSD של לפחות 256GB. המחשב יחובר ברוב הזמן למקלדת ומסך חיצוניים, אז אין חשיבות רבה למסך מגע או מסך גדול מידי. תודה רבה! דוד.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Fkl0ster,

היי, אני מנסה להעריך מה מועד הרכישה האידאלי וחלק מזה תלוי בתזמון שבו המעבד המדובר יוחלף באחר. השילוש הקדוש מבחינתי הוא ביצועים\זמן סוללה\משקל ויש משמעות רבה למעבד בקביעת היחסים בין שלושת אלו. אז מתי Haswell מגיע לסוף החיים? האם צפויה מהפכה או שנוי משמעותי בקרוב ביחסים שבין מרכיבי השילוש הקדוש הזה, שבגינם כדאי להמתין? עוד דבר.. איך זה שחלפו 4 חודשים תמימים - נצח של ממש במונחי עולם המחשבים - ועדיין ה-Haswell לא השתלט על כל ההיצע? אותו מחשב שהומלץ לי לפני 4 חודשים מומלץ גם כעת ולצידו התווסף רק מתחרה אחד. הכצעקתה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gamera,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים השאלון: .1 מה התקציב המקסימאל 5,000 – 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ - 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, צפייה בסרטים HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA החדש וכל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך 24 .4 האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. .5 עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 .6 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7 . האם ה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Tazmany 57,

מתלבט בין שתי מפרטים: לוח B85 מחיר 300 זיכרון 8GB מחיר 150 מעבד i5-4590 מחיר 300 קירור למעבד מקורי מחיר 40 כונן SSD 240GB חדש 200 כרטיס מסך gts750 מחיר 150 סך הכל: 1140 או מעבד I7 3820 מחיר 200₪ קירור למעבד: 40₪ לוח אם Hot x79g מחיר 163₪ זיכרון 8gb dd3 מחיר 100₪ כרטיס מסך Gts 750 מחיר 150₪ כונן קשיח Toshiba 1tb מחיר 177₪ סך הכל כולל משלוח: 845₪

12. Started by Posford,

שלום לכולם. אני מחפש המלצה למחשב נייד עד 3,200 ש"ח שיענה לדרישות הבאות: מסך גדול נוח (לא להגזים כמובן) ביחס למחשב נייד אני פשוט לא מתמצא. מקלדת נוחה. 3-4GB זכרון פנימי. האם קיימים מחשבי לפטופ מבוססי אינטל עם מעבד דואל או קואד? היעוד העיקרי הוא : משחקים, תוכנות - אופיס, סקייפ, מסנג'ר, איסיקיו, צפיה בסרטים (עדיפות ל-HD). הארדיסק רחב עד כמה שניתן במסגרת התקציב כמובן. והשאלה העיקרית היא איזה חברה? ואיזה דגם? (הבנתי ש- DELL ו- LENOVO) טובים. ואם יש המלצות ספציפיות לחנויות באזור הדרום? מה בנוגע לאחריות? אשמח לפירוט הבנתי האחריות מורכבת ואפשר להאריך את הזמן בתשלום. איך זה עובד כל הדברים האלו? תודה רבה על העזרה!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, הייתי מעוניין לשדרג את המחשב שלי בחומרה הבאה : לוח אם, זיכרון ומעבד. אין צורך ב מארז כ.מסך וכל ציוד הקפי אחר. למטרות גימינג ועריכת וידאו אין צורך ב OC. משחקים עיקריים (לא כבדים מאוד) ורצוי על הגדרות וידאו מקסימאליות (גבוהות) ------------------------------- אם אפשר תזבירו לי אם לבחור ב אינטל או AMD ב ASUS או ב GIGABYTE. תקציב: עד 1600ש"ח.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, אימא שלי טסה לניו יורק בקרוב והיא רוצה לקנות שם לפטופ, אז היא אמרה לי שהתקציב הוא בערך 900 דולר. אז אני לא מכיר חנויות טובות ללפטופים חוץ מ B & H. אז אני רוצה בבקשה עזרה במציאת לפטופ טוב מהחנות הזו או כל חנות אחרת. הלפטופ צריך להיות מן הסתם כמה שיותר מהיר וחזק וגם אני ארצה שהוא יפעיל לי משחקים כמה שאפשר (COD4 ועוד כאלה שלא דורשים יותר מדי) ואם זה נכנס לתקציב אז שיהיה מעבד ל בערך 2.4-2.5 GHZ ועם 4 GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 GB וכמובן כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שאני צריך, וסוללה כמה שיותר חזקה כדי שאני אוכל להשתמש בלפטופ בנסיעות ארוכות וסתם בלי להצטרך לחבר לחשמל כל הזמן. אהה וגם אם יגיע עם זה VISTA 64 ביט זה יהיה נחמד (למרות שיהיה שדרוג חינם ל7 אבל אין לי מ…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by bigkatan,

אני כל הזמן רואה תגובות של החבר'ה המבינים פה שהמעבד הזה והזה מספיק חזק כדי להריץ סרטים וכ'ו . איפה אפשר לראות איזה תכנים יכול להריץ כל מעבד ספציפי? ובכללי מבחינת עלות מול תועלת איזה מעבד הוא הזול ביותר שיריץ כל תוכן 1080p אבל שלא 'יחנק' כשעובדים איתו באינטרנט או עם xbmc? טוב אחרי שקראתי פה לא מעט הודעות וקיבלתי כמה תשובות נראה לי שאני יודע מה אני צריך. אני רוצה מחשב שימש כמחשב רב תכליתי. הוא יהיה בסלון, כאשר חלק מהזמן הוא ישמש כ htpc וחלק לגלישה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך(לא על חשבון איכות) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לנסות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכנ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ltzik,

אז המפרט בשביל הרצת משחקים כמו BF4 וכל המשחקים החדשים בהגדרות הכי גבוהות על 1080P. התקציב: 6000+- אפשר לעלות אם ממש כדאי. אשמח לחוות דעת\שינויים וכו'. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z87-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪562 מארז: באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪850 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪340 כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אני שוקל לקנות את המחשב הנ"ל לבני העולה לכיתה ז' וצריך מחשב ללימודים (פרויקט לימודים מקוון של העיר). המחשב קל ובעל ביצועים מספקים אך אני חושש מזה שהוא דק/עדין ואולי עדיף לקחת משהו קצת יותר מאסיבי כמו סדרה E של לנובו או PROBOOK של HP? בעיקר מדאיג אותי גב המסך הדק . מצד שני פחות חצי קילו על הגב זה משמעותי לילד בכיתה ז'.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by zangizon,

שלום לכולם. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש התקציב הוא עד 3000 (אפשר לחרוג קצת) מטרה: גיימינג ועבודה משרדית. זה הכיוון הכללי: מעבד (נראה לי אני סגור על הi5( 8G זיכרון חובה (2X4 או 8 מה שעדיף) מארז פלוס ספק (שיצא זול) כרטיס מסך 660GT או 7870XT (אין לי מושג מה עדיף) לוח אם (באזור ה300 שפשוט יעשה את העבודה) הארד דיסק (SSD 60G רק בשביל המערכת הפעלה ותוכנות) את המחשב הקודם קניתי בTMS והם היו בסדר. אני גר בכפר סבא אבל לא משנה לי מאיזה חנות העיקר שיהיה אמין וזול (TMS,RSA,SKYPC,IQPC) תודה רבה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by ran1809,

מה אתם אומרים על העניין הזה..כדאי לחבר לו אנטנה ולהשתמש איתו כ GPS הוא יפעל טוב ומהר כ GPS כמובן.!?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by victor19,

המחשב מיועד למשחקים .. אני צריך לוח אם .. ספק כח .. ומעבד יש לי כרטיס מסך gtx750 ti 2gb סטיק אחד של 8 ג'יגה של kingston hyperx 1600 cl10 ddr3 ודיסקים קשיחים אחד 160 ג'יגה והשני 500 ג'יגה וספק כח של thermaltek 400w p/n w0165 התקציב הוא 1600 ואי אפשר לחרוג לא מתכנן אוברקלוק ! אני מחיפה ככה שהחנויות שאני יכול לקנות מהן ksp או איבורי תודה !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3150 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני hd, גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, אולי gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…

22. היי לכולם, אני צריך לרכוש מחשב חדש עבור גרפיקאית שתעבוד עם פוטושופ בלבד (מין הסתם יהיה גם קבצים כבדים), ולגלוש באינטרנט. הנה הצרכים שלי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,800 שקל כולל מסך, ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח מאוד לחיסכון. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? זה המחיר הסופי שאפשר להקצות לזה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה + אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shacta_man,

היי חברים, אני מתחיל ללמוד 3D (בעיקר מאיה) ואני מתכוון להתעסק גם עם אפטר אפקטס וניוק. כיוון שאני עובד לילות ויש לי זמן פנוי בעבודה אני רוצה לקנות מחשב נייד. קראתי מספר הודעות בנושא וגיבשתי מספר דגמים, אשמח לקרוא את חוות דעתכם. התקציב שלי הוא 4000 וקצת. Dell Inspiron N5110 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3910 Dell inspiron N7110 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3911 הדגם הזה הוא 17 אינץ'. HP Pavilion dv6 - 3130 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3900 HP Pavilion dv6 - 6020 http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=3903 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. זה המפרט שאני הכנתי: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10604 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12804 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL7-8-7-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12380 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11987 כונני SSD: OCZ OCZ Agility 3 2.5'' 120GB SSD SATA III ML…

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by MishaK,

היי, כידוע לרובכם כבר מזמן אני לא בתחום החומרה וגם ככה המעבד שלי שרוף בערך חודש, ובנוסף שילוב של יום הולדת עכשיו גורם לזה שיגיע מחשב חדש. בנתיים זה המפרט שהצלחתי להוציא, אם יש הצעות לשינויים - תבורכו. נ.ב לא צריך הארד דיסק, סידי רום או מסך. כמו כן, מומלץ לנסות כמה שיותר להתרחק מ-3500 בידיוק, בנתיים המפרט הזה עולה 3287 ש"ח כולל משלוח. Athlon XP 2000+ Thermaltake Volcano 9 ABIT NF v2.0 TwinMos DDR 3200 256MB ATi Radeon 9500PRO Lite-On 52x24x52 Black Compucase Midi Tower CI-6A19 Black + HEC 300W

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים