עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by idan_92,

מה אתם אומרים על המפרט הזה ב5440 אגב המפרט לצורכי משחקים כבדים מלא תוכנות שיעבדו ברקע בו זמנית והמחשב לא יקרטע ושמשחקים יפעלו חלק במיוחד קאונטר סטרייק סורס אני שחקן בינוני

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. מה אתם אומרים על המפרט הבא ?: [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1374 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪46 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][t…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by shabshay,

שלום לכולם... אני מחפש מפרט למחשב בתקציב עד 4000 שקל. (לא כולל מסך). נועד למטרות אנטרנט, סרטים, תוכנות תכנות (ויז'ואל סטודיו , נט בינס, פלקס), ובעיקר לתוכנות עריכת סאונד ומוסיקה (כמו קיובייס ופרוטולס). למרות שאני לא משחק הרבה אני הייתי רוצה שיהיה בו כרטיס מסך איכותי. בגלל שהמחשב מיועד גם לעריכת סאונד חשוב לי שהוא יהיה די שקט. דרישות ספציפיות מהמפרט: זיכרון 6GB, שיהיו חיבור USB3, וגם חיבור FIREWIRE (לחיבור כרטיס קול חיצוני אולפני). אפשרות בכרטיס המסך להרחיב את התצוגה ל2 מסכים אנכית. והכי חשוב זה המלצה על חנות טובה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. היי מה דעתכם על: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4281 INTEL PEN 4 2.4GHZ ALBATRON PM 266A PRO 256MB 266MHZ DDR WD 40GB 8MB 7200 RPM TECHNO MIDI ATX 300WATT CD AOPEN X 56 1.44 FLOPPY VGA O/B AUDIO 6 channel AC 97 Audio| LAN 10/100 ב- 2600 ש"ח אני צריך מחשב לצורך OFFICE, INTERNET, E-MAIL ללא מסך האם אתם מכירים עוד מחשבים מוכנים בסדר גודל הזה של מחיר (3000 ש"ח) תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט לאחים שלי הקטנים בני ה- 7 של מחשב לכל מיני משחקי דפדפן ודברים פשוטים.. התקציב הוא 1500 עם חריגה ל- 1800. בניתי מחשב על פי ההמלצה בקישור הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137588&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 ורציתי לדעת האם בחרתי דברים טובים שיספיקו לצרכים של: משחקים דפדפן, סרטים וכדומה.. את המפרט בניתי ב- KSP בקישור הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..396.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist אין יותר חריגות מהתקציב, גם ככה חרגתי.. מקווה שהבאתי מספיק פרטים, תודה רבה לכולכם על העזרה =]

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. חייב דחוף חוות דעת על המפרט הבא והתאימות בין החלקים: מוצר שם מוצר מחיר מעבד: אינטל קונרו e6400 2.13 לוח אם: אינטל DG965WH זיכרון : SUPERTALENT 1024MB (512MBX2) DDR2 667 CL4 + HEAT SINK ¤ 656 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7900GS TDH 256MB DDR3 256 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤ 1107 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 453 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W + PFC + SATA + CABLE MANAGEMENT ¤ 439 המחשב נועד למשחקים כבדים, לא מתוכנן o.c -------------------------------------------------------------------------------- סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 2655

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34170 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 574/563 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 254/249 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12…

8. Started by nirmiranda,

טוב אז בהמלצותיו של Syszone קניתי את המפרט הבא מKSP היום: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30870[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מעבד אינטל[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]21051[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]מאוורר למעבד[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, colspan: 4, align: center]‏Arctic Freezer 13 CPU Cooler‎[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: center]30893[/TD] [TD=bgcolor: #FFFFFF, align: c…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by רותם דן,

רציתי לשאול בבקשה שאלה כללית לגבי בניית מפרטים. איזה חלקים במפרט צריכים להתאים אחד לשני? אני יודע שחשוב שהלוח אם והמעבד יתאימו אחד לשני. ואני מנחש שגם הקירור אמור להתאים למעבד? אני לא בטוח לגבי זה, אשמח לתשובה. ומעבר לזה, מה עם שאר החלקים? האם אפשר להלביש כל זיכרון על כל "לוח אם+מעבד"? כל דיסק קשיח? כל כרטיס מסך? או שיש שילובים מסוימים שכדאי/צריך לחפש? אודה לתשובה, הידע שלי בנושא לא רחב כ"כ

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by gamera,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לגיימרים השאלון: .1 מה התקציב המקסימאל 5,000 – 7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ - 1,000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, צפייה בסרטים HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב GTA החדש וכל משחק שקיים היום בשוק על הגדרות גבוהות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) גודל מסך 24 .4 האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך. .5 עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 .6 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7 . האם ה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. חברים אני רוצה נייד לגיימרים שיריץ את המשחקים הכי חדשים בלי לקטע אבל שלא יהיה כבד מידי 15"-16" מצאתי מחשב אחד שנראה לי שהוא ממש מצויין asus g51vx הנה המפרט http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=61&l3=1065&l4=0&model=3092&modelmenu=2 עכשיו יש לי 2 שאלות 1)אם יש עוד מחשבים בקטוגריה הנ"ל? (גיימרים עד 16") 2)אם אני קונה מחשב של אסוס עם אחרויות בין לאומית האם זה יכול להתבסס בארץ ? תודה לעוזרים!!!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום אני מתכוון להזמין מחשב שבוע הבא , המפרט הוא בלי כרטיס מסך אבל הוא נועד לrx480 של חברות צד שלישי התקציב ללא כרטיס מסך הוא 2100. זהו המפרט : מעבד:- Quad Core i5 6500 3.2Ghz HDMI לוח אם - Gigabyte H110M-S2H - DDR4 זכרון: - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM Antec GX300 Window מארז Antec 600W (2xPCI-E) Active PFC ספק קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 האם אתם ממליצים לשנות משהו? , לגבי הספק מה אתם חושבים טוב?יש כרטיס מסך אחר שאתם ממליצים שכבר יצא ? בתקציב של ה rx480 בערך לא יותר.. ומה אתם חושבים בכללי?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dror98,

אז המחשב שלי כבר ישן ובנוסף הלוח אם חצי נדפק, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש השאלה היא איפה? אייבורי וksp קצת יקרים יש מקום יותר איכותי וזול באזור המרכז? לפני התקציב רק אגיד שיש למחשב כרטיס מסך מעולה GeForce gtx 750 ti שמאוד סיפק אותי עד היום השאלה היא האם ניתן להעביר למחשב חדש או שלא שווה? התקציב הוא סביב 2000 עד 3000 עם העדפה לסביב 2500, מחשב שלא ישמש לגיימינג כבד אבל אולי כן משחקים כמו פיפא21 או fm21 תודה רבה ומצטער על חוסר סימני הפיסוק אני מהפלאפון

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב שאפילו לא ישאר שקל ! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג מהתקציב. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רק למשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1080 * 1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כמו call of duty bkack ops. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אני לא צריך ציוד הקפי 6. עד כמה השק…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. AMD.... לוחאם טוב חשוב, ו512 זיכרון. (לחבר)

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Noam Ganz,

אהלן לכולם יש לי מחשב נייד גיימינג בסיסי ביותר (i5h; gtx 1050; 8 gb ram) חשבתי לעבור למחשב נייח הבעיה שאני לא מסתדר עם חומרה לא מבין בזה ולא יודע להתעסק בזה כל הנושא של דרייברים משחות טרמיות מעקב, מעקב אחרי טמפרטורה, חלוקת ליבות במעבד ועוד כל מיני מונחים שראיתי והלחיצו אותי גורמים לי להתרחק מהרעיון המחשב נייד ברשותי כמעט שנתיים וחוץ מלעדכן דרייברים לכרטיס מסך לא עשיתי כלום ואני מרוצה מאוד אני מניח שבזמן הקרוב לאחר הקניה הכל ירוץ חלק, אבל כשיהיו בעיות במחשב או ידרשו עדכונים זה אומר להתחיל להתעסק בחומרה ונראה שזה סיפור רציני למי שלא בקיא בתחום מה דעתכם על זה? סתם נסחפתי או שזה באמת מדריש הבנה יותר עמוקה? דבר נוסף - מה לדעתכם תקציב ב…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. עריכת וידאו מתחיל - יתכן שאחרי הנסיון הראשון אפסיק. בנוסף למשחקים - לא חדישים. ללא מודם, ללא מסך. תקציב - בין 4000- 4500. הכי חשוב - האמינות.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. לחברי הפורום שלום רב, אני מעוניין לרכוש מחשב עבור המשפחה שלי, המיועד לשימושים מגוונים. אודה לכם מאד על כל עזרה בהרכבה של מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך לכיוון 4K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג מ4 ל5. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי היומיומי של המחשב יהיה עבודה משרדית וצפייה בסרטים\סדרות באיכות הכי טובה שתתאפשר. יהיה נחמד אבל לא הכרחי (אם לא עומד במסגרת התקציב) אם המחשב יאפשר גיימינג קל מאד, בתדירות של פעם פעמיים בשבוע. בעיקר משחקים ישנים, על איכות נמוכה-בינונית. בתדירות מאד נמוכה (אם בכלל) המחשב עשוי לשמש לעריכת וידאו בר…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום, אשמח להמלצה על: 1. לפטופ לעבודת תכנות אינטנסיבית ותנועה בדרכים. דרישות חובה: 13.3 אינצ', קל משקל, איכות הרכבה עמידה במיוחד, 512SSD, 16RAM, סוללה חזקה מאוד 2. תחנת עגינה תואמת (USB C?) התומכת ב2 מסכים גדולים 3. 2 מסכים 23 או 24 אינץ תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by I7210I,

שלום איך מוסיפים זיכרו למחשב WIND יש לי 30B ואני רוצה להוסיף לו זיכרון... תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Daniel Janashvili,

הגיע הזמן להתחדש ואני רוצה ללכת בגדול על מחשב גיימינג וגם עריכה גרפית. דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I7 6700K 4.0Ghz 8MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד CoolerMaster Hyper 212X 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance LPX 1x16GB DDR4 3000MHz CL15 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus GTX 1070 ROG Strix 8GB GDDR5 DVI 2xHDMI 2xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10PURX 1 כונני SSD: כונן קשיח Corsair MP500 C…

22. Started by g.xorre,

מחפש המלצה למחשב נייד עד 5500 ש"ח לעבודה עם תוכנת העריכה .Avid גודל המסך לא רלוונטי.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Iko89,

אם למישהו יש איזהשהו מבחן באנצ'ים שקובע בכמה ואם בכלל האטום N280 יותר חזק מהN270 שיביא לפה .. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=178028

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח אפשר חריגה עד ל-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי משחקים ושרת גיבויים ומשחקים. שימוש משני לעבודה הנדסית. משחקים: The Witcher 3, Anno 1800/117, GTA V/6 City's skyline' F1 2024, War thunder תוכנות: Solidworks, Matlab Python 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כוןן HDD של 4 TB שישמש לגיבויים ואכסון מסמכים. כונני SSD של 1TB ו0.5 TB בחיבור SATA בתור אחסון משנה 5. עד כמה חשוב שק…

דיונים חדשים בפורומים