ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בהרכבת מפרט למחשב ללא הגבלת תקציב (הכל על חשבון העבודה) המחשב צריך גם ביצועי דיסק וגם עיבוד ב 3dstudio ולגבי איחסון אין צורך ביותר מ 800 גיגה כלומר כבר חשבתי על 2 דיסקים של 150 RAPTOR ב RAID ואחד של 500 לאיחסון לגבי כל השאר אני אשמח ליעוץ
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב מחשב מחברת KSP (היחידים שעוד אפשר לסמוך עליהם מניסיוני הדל) ומראש חשוב לציין: מדובר במחשב שיעודו הוא עבודה משרדית, הדברים הכבדים ביותר שהוא יריץ הם ויסטה ופוטושופ (במקביל כמובן ). אין צורך ב-OC, רמת שקט לא חשובה (אלא אם כן משאית הלחם בבוקר שקטה יותר). עבר זמן די רב מאז הפעם האחרונה שהתעמקתי בחידושי עולם החומרה ואני כבר לא מעודכן, לכן לפני שאני מתחיל את תהליך הרכישה אני מעוניין בחוות דעתכם לגבי המפרט הבא: מעבד אינטל Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB (אני אומנם משתמש נאמן של AMD אך הפעם החלטתי ללכת עם אינטל) לוח אם ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty …
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי חברים, קיבלתי 2 מפרטים עד כה לגבי העניין אצרף אותם פה ואשמח לשמוע חוות דעת וכמובן שינויים רצויים השימושים הם ב90 אחוז LIGHTROOM קצת פוטושופ ועבודת אינטרנט חשוב לי שיהיה מחשב שיריץ את הלייטרום בצורה הכי מהירה שאפשר, ובמקביל אוכל לעבוד באינטרנט עבודה עם 2 מסכי DELL 24 כמובן שלא חייב לנצל את כל התקציב כמוכן אשמח לדעת איזו מערכת עדיפה לעבודה כמו שלי WIN 7 או WIN 10
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 1.8A 400Mhz Fsb 512Kb L2 Cache Epox 4Gea+ Ge Mobo, S.ata, Round Cables, Usb2.0 Winbond 512MB PC3200 CAS2.5 BH-5 Memory Chips Western-Digital 80GB 7200 ATA100 8MB Cache ATI Radeon 9500Pro 128Mb DDR-Sdram + Dvi + Tv/Out Msi X52 Cd-Rom Drive {Oem} Panasonic 1.44 Floppy Drive {Oem} Enermax FS710BB + Enermax 350Watt Power Supply Mag 796FD 17" Wega Trintron 0.24, 1600X1200\75HZ Logitech Z540 4Stallite+SubWoofer Total Of 40W Rms BTC M860 WHEEL OPTI PS2 replacable panel BTC 8190 SMART OFFICE HEBREW PS2 מה אתם אומרים על המפרט?, למרות שאני משתמש הכי חדש כאן יש לי כבר ידע ב-OC, לגבי הלוח אם, אני לא צריך את המאיץ הגרפי המשולב אבל אין בארץ עדיין את הדגם בלי המאיץ הזה,…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי כ-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא רלוונטי מבחינתי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): רצוי HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray , Marvelous designer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים של DELL הראשון Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache זיכרון6GB DDR3 1600Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB כונן קשיח750GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' LED Backlit Display with True Life and HD resolution (1366 x 768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 4000 והשני: Intel® Core i5 2450M Processor, 2.5GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 4 GB כונן קשיח640GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' HD WLED True-Life (1366x768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 3000 כאשר המתקדם יותר עולה 3450 והפשוט יותר עולה 3145,השאלה היא האם ההבדל שווה את המחיר...אני עורך מדי פעם בפוטושופ שידועה כזוללת זכ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 9500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, רק אם זה יכול לשפר מעט אז 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כל סוגי המשחקים , להגדרות גבוהות , יתחבר למסך "27 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3E31AB82-2BB0-11D7-92D3-0080AD76B634}&details_type=1&itemid={067DE4D1-F924-4775-B0D0-932865C73E05} או שעדיף את מה שבניתי פה? מעבדי ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE זכרונות DDR 400 512MB memoQ CL2.5*2 דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 80GB Sata II כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO2 256MB DDR III, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ?? DVD? DVD Sony 16x48 מארזים HEC Compucase CI-6919 400W מחירון עבודות במעבדה Assembly - Computer (New Compon.) מחיר 4522 ¤\12=>412ש"ח www.ksp.co.il
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מחשב שבוע הבא , המפרט הוא בלי כרטיס מסך אבל הוא נועד לrx480 של חברות צד שלישי התקציב ללא כרטיס מסך הוא 2100. זהו המפרט : מעבד:- Quad Core i5 6500 3.2Ghz HDMI לוח אם - Gigabyte H110M-S2H - DDR4 זכרון: - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM Antec GX300 Window מארז Antec 600W (2xPCI-E) Active PFC ספק קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 האם אתם ממליצים לשנות משהו? , לגבי הספק מה אתם חושבים טוב?יש כרטיס מסך אחר שאתם ממליצים שכבר יצא ? בתקציב של ה rx480 בערך לא יותר.. ומה אתם חושבים בכללי?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שימושים כבכותרת, (פוטושופ, אילוסטרטור...). מסך 15. משקל לא חשוב. כולל מערכת הפעלה. אחריות בארץ עדיף מורחבת. מחשב מחול בא בחשבון אם יש אחריות בארץ. סדרות טובות של היצרנים הזולים ולא סדרות כניסה זולות. ראיתי שמחשבי גיימינג לרוב מציעים מפרט טוב יותר. איך הם לשימושים האלו? איך הם בתור מחשבים לעבודה? שוב המימדים פחות חשובים. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב נייד , בעוד כמ שבועות/חודשים כשיגיעו מעבדי הskylake, ורציתי לדעת איזה מעבד יתאים לשימושים שלי: הרבה אינטרנט, תכנות אפליקציות, תכנות (לא כבד)בשפות שונות: java-script,python,c#,assembly,html , משחקים קלים (minecraft גג לא יותר מזה), וקצת עבודה עם גוגל sketch-up. חשוב לי במיוחד זמן סוללה ארוך 8+ שעות ומשקל קל. האם מעבדי core M החדשים m5/7 יספיקו? התעניינתי במיוחד עקב צריכת החשמל הנמוכה שלהם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי נייח עם המפרט הבא: (תמונה מצורפת) + מארז nzxt phantom כמה הוא שווה להערכתכם? שאלה נוספת ברשותכם המשחקים האחרונים שיוצאים מכבידים לי על הכרטיס מסך... יש צורך בכרטיס מסך בלבד? שאר החומרה בסדר לגיימינג? במידה וזה רק כרטיס מסך... כמה אפשר למכור אותו אם בכלל? סליחה על החפירה תודה לצדיקים העונים! ולאחרים, תודה גם לכם בכל זאת
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , נתקלתי באמצעות זאפ באתר נייד נייד http://www.nayadnayad.co.il/ , ביצעתי הזמנה של ה THINKPAD לאבא שלי , בסוף התהליך נכתב כי ההזמנה בוצעה בהצלחה אולם לא נתתי שום כרטיס אשראי במהלך התהליך. לאחר מכן התקשרתי למספר הטלפון של מוקד ההזמנות ועונה לי פקידה איך לאמר במילים יפות , פחות מוכשרת , אמרתי לה את מספר ההזמנה והיא אמרה שאין לה הראשות לראות את ההזמנות , בכלל , היא דיברה איתי כאילו שיש לה כזה F.A.Q מול הפנים , לא היה לה מושג בכלום והכי גרוע , כששאלתי אותה איפה הם נמצאים היא אמרה לי "אני מייד אבדוק לך" (????? ) ואז ככשאלתי אותה "את לא יודעת איפה את נמצאת?" אז היא אמרה לי "שניה אני מרוכזת פה במשהו אחר אני מיד אומר לך" בקיצור , הרגשתי שמשהו פה מאד פישי , יכול להיו…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב למשחקים(לא כבדים מדי) ולעבודה שוטפת שכוללת שיתוף קבצים, צפייה בסרטים ועבודה משרדית. אני לא צריך ציוד היקפי וגם לא מארז, ורוצה שיהיה צורב DVD. העיצוב לא משנה, יותר חשוב שהמחשב יהיה שקט. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מעוניין ברכישת לפטופ. שימושים : * צפייה בסרטים ותכנים באיכות גבוהה - 1080P/4K וצפייה בסרטים ותכנים באיכות גבוהה דרך המחשב על מסך הטלוויזיה באותה האיכות. * גלישה באינטרנט. * גיימינג (לא קריטי). תקציב : כ-5K דרישות נוספות: אני לא יודע אם התקציב מאפשר, אך יש לי שאיפה לרכוש לפטופ עם מסך OLED ותומך 4K. הרכישה לא חייבת להיות בחנות בארץ, אך כן עם אחריות בינלאומית. חברות : HP , MICROSOFT או DELL תודה רבה למסייעים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי מישהו לשאול ואני רואה שכאן יש אנשים שמבינים בחומרה ! אז כך : אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מספיק חזק (משהו כמו שרת) הדרישות של המחשב הוא שהוא יריץ 4-5 Vmwares (ומהר) אני יכתוב בכמה מילים מה חשבתי, ואם אפשר אני רוצה לקבל הצעות מחיר (ואפילו מקומות לקנות) 2 מעבדים 2.8+ (האם Xeon הוא ליבה כפולה ?) בין 2-4 GB של RAM לוח אם שתומך בRAID גם 0 וגם 1 2 הרדיסקים של 120-220 GB כמובן מארז ,רשת ,cdrom וכל מה שבא מסביב ולא נשכח קירור ל"מפלצת" והדרישה האחרונה שזה לא יעלה יותר מ 8 אלף האם אפשר ? ואם כן לפרט תודה מראש Naquada
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה אני חשבתי בסכום של 2000 שקלים לבנות לו את המפרט הזה : כעיקרון הוא מחשב בעיקר למשחקים... האם ב 2000 ש"ח אפשר לבנות יותר טוב מיזה? בחריגה של עד 100 ש"ח ולא יותר. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למפרט למחשב נייח לישומי אופיס אינטרנט ומשחקים קלים. התקציב הוא 2000 ש"ח אם אפשר פחות עוד יותר טוב (אין צורך בציוד הקפי). אשמח לקבל המלצה למפרט ולחנות בצפון. אני לא רוצה להתעסק עם הרכבה מעדיף להשאיר את זה לחנות כך שיש צורך גם להכליל עלות ההרכבה. תודה וסופ"ש מעולה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב נייד 3,000K להקרנת מצגות וסרטים כבדים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. ניתן לחרוג 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקרנת מצגות וסרטים כבדים בכנסים ואירועים שונים שיתפקד בצורה חלקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הינה המפרט שהרכבתי, הוא מחולק ל 2 חנויות: (FoxPC) NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU 375.00 ¤ SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 275.00 ¤ Pine-XFX ATI Radeon HD4830 512GB DDR3 PCIe 650.00 ¤ Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive 259.00 ¤ צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 129.00 ¤ (ZigZag) Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 380.00 ¤ G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK 357.00 ¤ GIGABYTE GA-EP43-S3L (P43) - ATX 453.00 ¤ סה"כ למזומן שטרות: 2791.36 ש"ח מסך 19" ברזולוציית 1440*900. יש הצעות לשיפור? תודה
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-