עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal שובר מקנה : מחשב נייד מוחדש (הסבר בגוף הטקסט) מבית DELL Inspiron דגם 17R-N7110B, כולל זיכרון 8GB, דיסק קשיח בנפח 750GB, מעבד Intel Core i5, סוללה לזמן עבודה ממושך, ומערכת הפעלה Windows7 Home Premium.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מחפש מפרט עד 5000 ש"ח ללא מסך לצרכים של עריכת וידאו ועיבוד תמונות סטילס בתוכנת פוטושופ וכד': עבודה מסיבית עם קבצי RAW-PSD-TIFF 16 BIT בלבד! עריכת דפים לאלבום דיגיטאלי 30X80 ס"מ ב 300 DPI ! עריכת וידאו יחסית אינטנסיבית כ 2 עד 3 פרויקטים בשבוע! עבודה עם מיספר תוכנות כבדות (לפעמים במקביל כשהאינטרנט עובד ברקע) כגון: 1) PS 2) LR 3) DG PHOTO ART 4) DPP 5) AVID/PRIMIAR 6) אינטרנט הייתי בסניף של חברה מוכרת והירכיבו לי את המיפרט הבא- הייתי שמח לשמוע חוות דעת מיקצועית לגבי שילוב החומרה והתיחסות של עלות מול תועלת וכן הצעה נגדית אם יש טעם... להלן ההצעה שהרכבו לי אשמח מאוד לקבל חוות דעת של המבינים פה: הסך הכללי הגיע ל5000 ש"ח בקרוב כאשר קיבלתי 2 אופציות לכרטיס מסך ! ______________…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by DJPOWER,

אני רוצה לקנות שרת זול זול.. לא משנה מה הצרכים עכשיו אני צריך שכל החלקים היו בחנות אחת 1. יש לוחות אם לשרתים(2 מעבדים) שתומכים באוברקלוק שעולים פחות מ2000? 2. האם אפשר לעבוד רק אם מעבד 1 ולאחר מכן לקנות עוד 1? 3. איפה אני רואה מה המהירות של כל מעבד? 4. האם צריך ספק מיוחד או שאיזה HEC טוב או אנמרקס יספיק? אם אפשר קישורים תודה יונתן

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. פינינו חומרה ישנה ממשרד שנסגר ותהיתי אם אפשר להרוויח מזה כמה גרושים. בגדול - מסכי 17' LCD, מקלדות, עכברים, קוראי כרטיסים, המון כבלי טלפון ובוחטת כבלי חשמל. עוד יותר כבלים וחומרה לא מזוהה. קייסים ישנים עם לוח אם, ספקים, מעבדים וזכרונות (הארדיסקים פורקו). הרבה לפטופים ישנים שאולי עובדים ואולי לא. מה אני עושה עם זה, לעזאזל? מוכר לאלטזעכן? לסוחרי מתכות?

5. היי כולם, מה קורה? אז ככה... בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד אם תקציב של עד 5000 שקל (למרות שאבא שלי אמר לא יותר מ-4 אלף... אבל אני אצליח להוציא ממנו עוד 1000..) הנה הדרישות שלי... אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי בלבד... אני לא מתכוון לנסוע במטוס ולשחק במחשב... בקיצור שימוש ביתי... אז לא אכפת לי המשקל שלו והעובי... חשוב לי שהמסך יהיה גדול, ושיהיה סאונד טוב כי אני לא יכול להיות במחשב בלי מוסיקה (רוק-אנד-רול! YAA!~! ), נראה לי שה-15.4 זה מספיק גדול.... חובה שהביצועים יהיו טובים ומהירים, אני לא מתכוון לשחק במשחקים כבדים מידי כמו CALL OF DUTY 4 אבל משחקים במתקרבים לזה... אני לא מתכוון לראות סרטים... ואני יישתמש במקלדת המובנית ואני ייחבר אליו עכבר. הנה המחשב שחשבתי עליו כא…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by doronz,

ראיתי באתר המלצות למפרטים מהאתר של notebookclub. רציתי לברר האם עשויה להיות בעיה כלשהי באחריות או במחשב בשל העובדה שהם מחליפים את הקונפיגורציה של היצרן ומאפשרים לשדרג חלק מרכיבי המחשב בתוספת תשלום. הפחידו אותי שזה פוגע באחריות ובביצועים של המחשב שנבדק ספציפית עבור הקונפיגורציה המקורית. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Singularity,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000- מחיר בארץ המחשב ירכש בחול ממה שראיתי זה שווה ערך למחשב של 1000$ בחול א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעובדה משרדית, עריכה גרפית בצורה חובבנית, גם תמונות וגם סרטים, משחקים פחות קורץ אבל נחמד שתיהיה אופציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרימייר, ליטום, תוכנות לעריכת 3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. שלום! לפני שהבנתי הרבה בחומרה קניתי מחשב והוא: i7 950 x58a-ud5 6gb ram gtx550ti antec 300 1tb caviar black antec earthwatts 650w lg gh22ns50. scythe mugen נראלי- לא בטוח. עכשיו מה הבעיות עם הדבר הזה? 1. הכרטיס נורא נורא חלש. 2. יש מלא רעש. אני עדיין לא חקרתי מה מקור הרעש. 3. המעבד חם אחושילינג ומגיע ל50 מעלות על פעילות של כרום פתוח עם יוטורנט עם אווירה עם כלום עבודה בעצם לדעתי. 4. אני עובר לתחום עריכת המוסיקה (לא מקצועית עם עם דגש להגעה לליטנסי נמוך ככל האפשר. מה המטרות מהשדרוג מן הסתם. 1. גיימינג הרבה יותר חזק. 2. שקט, ממש שקט, בדרגת שקט ככל שאפשר. 3. המעבד זאת שאלה כלשהי. ההיסטינק גיליתי שקיבל עיקום בטופ שלו. לכן חשבתי כבר להחליף אותו. אלא אם כן אני…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. יש לי סיסמא משום מה ואין לי מושג איך לאפס אותה במחשב רגיל זה רק להוציא בטריה ופה פירקתי את האמא של המחשב והרכבתי בחזרה ועדיין מבקש סיסמא יש למישהו מושג איך אני עורקף/מאפס/משיג את זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Evey Vendetta,

שלום, אני מתחילה השנה ללמוד באוניברסיטה ואני צריכה מחשב ללימודים: * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס בעיקר, אבל גם סרטים בHD (לא קריטי) * גודל המסך? 15.6" האם חשוב מסך מבריק או מט? רצוי מט אבל הבנתי שבקטגורית המחיר יהיה קשה למצוא מט. בכל מקרה לא אשתמש בו בחוץ. * רזולוציית המסך? מינימום 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה. * משקל רצוי? לא משנה, אני אקח אותו הביתה רק בסופש"ים אז לא ממש מפריע לי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי, אבל מה שחשוב לי יותר זה סוללה איכותית שלא תמות לי אחרי שנה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, יציאות סטנדרטיות מספיקות. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי 500GB ומעלה. * כונן אופ…

11. שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by dagandlerx,

שלום לכולם, יש ברשותי נייח חזק, שלמעשה פועל 24/7 ומשמש בין היתר גם כשרת סרטים (מריץ PLEX), ולאחרונה (אחרי שנשרף כונן קשיח והגעתי למסקנה שצריך לשפר גם את הגיבוי שלי) התחלתי להרהר בקניה של שרת NAS (דגם מוכן או בהרכבה עצמית) אז אחרי קצת קריאה כאן וחיפוש דיונים קודמים לגבי NAS התאפסתי פחות או יותר לגבי הדרישות שלי ואשמח לשמוע את עצת הפורום: אז מה אני צריך מהמחשב המדובר? שרת NAS שיהיה זמין 24/7, עם מערך RAID כלשהו (עוד לגבי זה בהמשך) מכיוון שאני מעוניין שהשרת יריץ PLEX ויזרים תוכן ב1080P, כוח העיבוד צריך להיות חזק ביחס לNAS סטנדרטי (לפחות לפי מה שקראתי באתר של PLEX) כמו כן, חשוב שהשרת יהיה שקט (ישב כרגע ככל הנראה בסלון) ולא יתפוס יותר מדי מקום. לגבי האחסון ו-RAID: נתחיל מכך שכ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by shlomi8,

שלום לכולם, אני לפני קניית המחשב הנ''ל ואני קצת חושש. אני מעוניין במחשב שיתאפשר לי לעשות בו הכל (משחקים,אינטרנט ,יצירת מוזיקה), העניין שמדאיג אותי הוא החום והבלאי של המחשב שנובע מכך. אין לי מושג במחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החום שנובע מהכרטיס מסך (שנחשב חזק במחשב הנ''ל) זה באמת דבר שיהיה מורגש ויפריע לי להשתמש בו באופן שוטף (גם כשאני לא משחק)? מחשבים ניידים עם כרטיסי מסך נפרדים נוטים להתקלקל יותר מהר מאחרים? איך אוכל לקנות מבלי להצטער? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by sasonhaim,

http://www.ebay.com/itm/Kingston-240GB-HyperX-Savage-SSD-SHSS3B7A-240G-2-5-SATA3-0-Upgrade-Bundle-Kit-/261962093844?hash=item3cfe285514:g:wtkAAOSwyQtVn4L2 http://www.ebay.com/itm/Kingston-Now-V300-240GB-2-5-SATA-III-SSD-Upgrade-Bundle-Kit-SV300S3B7A-240G-/171994532967?hash=item280bac4c67:i:171994532967 אני מתלבט בין שתי הכונני ssd האלו אם מישהו מבין ויכול להגיד לי מה יותר שווה ואם ההבדל משמעותי ומה ההבדל? מבחינתמחיר הבדלשל 100 שקלים בערך

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by compman12,

* מחשב לילדה בתיכון - אופיס וגלישה. * גודל המסך?מאמין ש13 זה קטן מידי, תקנו אותי אם אני טועה * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? WIFI, משטח נוח להקלדה, בלוטות * משקל רצוי - לא קריטי, נשאר בבית, כמובן שלא יהיה כבד כמו מחשב נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות לSSD, לא קריטי, 250 ג'יגה ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) - המחשב לילדה, לא מראה גיי…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום הקריטריונים לבחירת מחשב הם: 11.6 אינץ' או 10 אינץ' ברזולוציה 1366x768 לפחות כל סוגי החיבורים בגודל מלא לפחות שנתיים אחריות זול מצאתי 2 דגמים שמתאימים והם די דומים: http://fre.co.il/items/343973 http://ksp.co.il/?uin=25355 האסוס, יש לו שנה יותר אחריות, פי 2 ליבות ופי 2 ראם לטושיבה יש מסך מגע, אבל לא יודע כמה זה שימושי במיוחד שהמסך לא מתהפך(מישהו בכלל משתשמש בו ככה?). הסיבה החשובה שאני מתלבט, כי אני לא יודע מי מהם יותר טוב מבחינת איכות פלסטיקים, איכות הרכבה ומסך. אם הטושיבו יותר טוב באיכות שלו, אני אלך על טושיבה. אם הם די זהים, שווה לי ללכת על האסוס בגלל כל היתרונות. השימוש שלי במחשב הוא לא רחב מדי, בגדול 2 דברים: להציג את העבודות שלי לאנשים, לכן במקרה ו3 אנשים יושבים …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Noam Ganz,

אהלן לכולם יש לי מחשב נייד גיימינג בסיסי ביותר (i5h; gtx 1050; 8 gb ram) חשבתי לעבור למחשב נייח הבעיה שאני לא מסתדר עם חומרה לא מבין בזה ולא יודע להתעסק בזה כל הנושא של דרייברים משחות טרמיות מעקב, מעקב אחרי טמפרטורה, חלוקת ליבות במעבד ועוד כל מיני מונחים שראיתי והלחיצו אותי גורמים לי להתרחק מהרעיון המחשב נייד ברשותי כמעט שנתיים וחוץ מלעדכן דרייברים לכרטיס מסך לא עשיתי כלום ואני מרוצה מאוד אני מניח שבזמן הקרוב לאחר הקניה הכל ירוץ חלק, אבל כשיהיו בעיות במחשב או ידרשו עדכונים זה אומר להתחיל להתעסק בחומרה ונראה שזה סיפור רציני למי שלא בקיא בתחום מה דעתכם על זה? סתם נסחפתי או שזה באמת מדריש הבנה יותר עמוקה? דבר נוסף - מה לדעתכם תקציב ב…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Coca Cola,

בניתם לי כבר מפרט אבל עכשיו אם אני לא טועה יצאו כל מיני דברים חדשים ואני ממש לא מעודכן, תוכלו בבקשה לבנות לי מפרט שמיועד להיות 24\7 שלא יהיה טרקטור אבל לא צריך שיא השקט כי אני יכול להתפשר על 200WD.. אממ עוד משו? מארז sunbeam samurai - חובה, אלא אם כן יש עוד מארז סביב המחיר הזה איכותי ונראה טוב. וכמו כן חשבתי על MX518 + steelpad qck ----- ניתן לבנות את המפרט מלוג'יק + פנדה, שייצא כמה שיותר זול אהה כן זה מחשב למשחקים .. וגם חשוב מאוד שיהיה ATP3 כי אני חובב מוזיקה.. כל מיני.. MTV.. דאנס\טראנס\פסיכודאלי.. לפעמים גם גורילז בכל אופן אשמח אם תעזרו לי, תודה אם יש שאלות אני אשמח לענות עליהם ---------- נ.ב. מקלדת חשבתי על navigator אבל תציעו לי, תודה

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם , יש לי תופעה מאד מוזרה במחשב הנייד שלי. כאשר המחשב פועל על סוללה , מהרגע שהווינדוס עולה הוא קופא לאחר 2-3 דקות (הכל קופא , שום דבר לא מגיב). כאשר המחשב פועל על חשמל הוא עובד פיקס. אבל זה כבר המוזר , כאשר אני מעלה את הווינדוס בSAFE MODE המחשב פועל פיקס על הסוללה :s05: אני ממש מיואש מהבעיה הזאת , יש לציין שהיא החלה להופיע פתאום. דברים שעשיתי בשביל לנסות להתגבר על הבעיה: פירמטתי את המחשב והתקנתי ווינדוס 7 (לפני זה היה מותקן XP והיתה אותה תופעה) עדכנתי ביוס + embedded עדכנתי ווינדוס עדכנתי power manager שחזרתי הגדרות יצרן לביוס. בדקתי עם סוללה אחרת טובה וגם אותה תופעה מה יכולה עוד להיות הבעיה?? מדובר ב R50e. נ.ב. העלתי את המחשב על סוללה ונכנסתי לביוס ושיחקתי אי…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש מפרט למחשב ביתי רגיל , לדעתי יתאים שם I5 ואם כבר דור 10, כרטיס מסך אני לא יודע אם צריך, הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח, מתאפשרת חריגה אם צריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית , תכני HD, תוכנות - יתכן בכיוון של autocad 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מומלץ שיהיה שקט 6. האם יש…

21. ערב טוב,רציתי לשאול האם באמת שווה לקנות את משטח אוורור ללפטופ ואם כן,איזו חברה עדיפה ואיזה דגם מתאים ללפטופ שלי שהוא טושיבה L650-10H לדעתי גודל המסך הוא 15.6 תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 6000 ש"ח, אבל די גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש. אפשר לחרוג במידה ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח חזק, כולל קימפול של פרויקטים גדולים (עשרות אלפי קבצים) והרצת מכונה וירטואלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קומפילציה, פרוייקטים עם הרבה קבצים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כוונה לשחק משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by g.xorre,

מחפש המלצה למחשב נייד עד 5500 ש"ח לעבודה עם תוכנת העריכה .Avid גודל המסך לא רלוונטי.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by yotamavi,

שלום לכולם, הייתי שמח לקבל חוו"ד על הנייד של ASUS מדגם A53S (מפרט טכני ניתן לראות כאן, ההבדל הוא שאני מדבר על גרסא עם 8GB זיכרון) האם יש לו מתחרים טובים בתקציב של 4000 ש"ח? השימושים שלי פשוטים למדי - שימוש משרדי, וצפייה בסרטי HD על LCD 32'. אבל המטרה של רכישת מחשב חזק היא שיישאר חזק גם בעוד שנה-שנתיים נאמר.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי לשימוש משרדי בעיקר אבל מעוניין שיהיו גם יכולות יותר חזקות כולל תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים