עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ~8K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? Gaming א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Firefox, gaming, emulation ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 (+אפשרות שאני יקבל HD בקרוב). * באיזה סוג משחקים תשחקו? מודרניים זאת הדרישה. אמולציה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Hopefully) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם …

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Andronix,

אני אתן קצת רקע כדי שלא יהיו סתם מילים ריקות. סבתא שלי עורכת סרטים כבר כמה שנים וכל פעם קונה מחשב חדש מהטכנאי הגנב שלה כי הוא לא מספיק חזק לתוכנת הפינקאל החדשה. עכשיו היא החליטה שהיא רוצה מחשב חדש כי הi5,8GB RAM וכרטיס מסך QUADRO 600 אינם מספיקים כי התוכנה קורסת לה ובגלל שהיא עוברת עכשיו לתוכנה אחרת בשם AVID והטכנאי מחשבים שלה אמר לה שהיא תצטרך כרטיס מסך ב6000 שקל. בכל מקרה אבא שלי ודוד שלי החליטו שצריך לקחת על זה פיקוד ולא להשאיר את זה לטכנאי האינטרסנט שלה עוד פעם. אז אני אגיד ככה מבחינת תקציב אין מקסימום והמחשב שיעשה את העבודה יקנה אך זה יהיה במטרה של לא לקנות מחשב במשך הכמה שנים הקרובות ולספק את גחמותיה של סבתא שלי שהתוכנה לא תקרוס לה. 1. מה התקציב המקסימאלי? מפורט ל…

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. קודם כל, רציתי לציין שאני מאוד קפדני בקשר לחלקים וחשוב לי שתהייה לי מערכת חזקה טובה ועמידה מבלי לשדרג לעיתים קרובות, אני רוצה להיות בטוח ב-100% לפני שאני משקיע וקונה מחשב. היעד של המחשב שלי משלב קולנוע ביתי ומשחקים עם נטייה לקולנוע ביתי מבלי הפרזה לאחד היעדים... הסך המקסימלי של התקציב שלי הוא 10,000. המפרט: מעבד Intel Pentium D 930 (S775) - 3.0Ghz Dual-Core , Pressler, 2MB(x2) Cache - 800MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty 1010 גוף קירור למעבד Zalman CNPS8000 250 לוח אם LGA775 Intel945P Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard 500 זיכרון פנימי 1120 DDR-2 -[2X] 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty X2 כונן קשיח 1140 WD3200KS Western Digital…

• 39 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by AmiT_T,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך-אבל אפשר גם שלא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: :כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. :call of duty infinite warfare ,gta v,battlefield 1 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).''1920X1080 32 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר יותר טוב …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי. אני מעוניין לרכוש מפרט מלא - מחשב, מסך, רמקולים וכו', שישמש כמחשב משני לאינטרנט וסרטים בלבד (לא משחקים). מה המפרט הכי אמין (עם אחריות ל-3 שנים, אם אפשר) והכי זול שאפשר לארגן, ואיפה כדאי לקנות (לא ב-KSP/Ivory וכו' אני מניח...). גם איזה מסך כדאי לקחת - 23 של samsung (יש אחד בטרד המציאות ב-800 ש"ח), או כבר להשקיע ב-dell 23 - אני מבין שההבדל היחידי הוא זווית הצפייה? תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by doronz,

ראיתי באתר המלצות למפרטים מהאתר של notebookclub. רציתי לברר האם עשויה להיות בעיה כלשהי באחריות או במחשב בשל העובדה שהם מחליפים את הקונפיגורציה של היצרן ומאפשרים לשדרג חלק מרכיבי המחשב בתוספת תשלום. הפחידו אותי שזה פוגע באחריות ובביצועים של המחשב שנבדק ספציפית עבור הקונפיגורציה המקורית. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה7000 שקל, ניתן לחרוג עד 3000 ל2 הכיוונים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב אמור לשמש עבור תכנות, צפייה בסרטים וכתיבה בשיעורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אם זה ברמה שלא יציקו לי בכיתה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ShakedB,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 שח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לילד, משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קניתי מעבד וSSD מאמזון, המעבד הוא רייזן 1200, אין צורך באחסון נוסף 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

10. Started by Donniel,

היי, מחפש לוח אם + מעבד + זיכרון + מאוורר - את המקסימום שאפשר להשיג תמורת כ1200 שח. אני אסכים להוציא 1500 שח על הכל אם זה יכלול גם כונן SSD עבור הווינדוס והאופיס שלי. תודה רבה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך למה לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב אינטרנט ואופיס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by oren12,

צריך מפרט חזק למחשב למשחקים בעיקר עד 5500 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר (ציוד היקפי) אבל שיכלול צורב. תודה רבה. ועוד שאלה: האם הלוח אם Gigabyte P35C - DS3 הוא לוח אם טוב? או שסתם בזבוז? או P35C-DS3R עריכה: חשבתי על משהו בכיוון הזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤662 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤505 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤264 ספק כוח: EN…

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by OfirRozenshein,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ4000 שקלים, כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ועבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? פחות מבינה בזה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. ווינדואוז 10 i guess 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אהלן חברים, קניתי את המחשב הנ"ל - Dell XPS 13 דגם 9530 (2016) מארה"ב. הוא הגיע עם מתאם שעליו רשום: 45W OUTPUT - 19.5V==2.31A INPUT - 100-240V-1.3A MODEL No LA45NM131 הוא מתחבר למחשב מצד אחד ולכבל 3 פינים-אמריקאי מצד שני. האם אני צריך לקנות בארץ רק כבל חשמל מהמתאם לחשמל בארץ? אם כן, מאיפה מומלץ? האם אני צריך לקנות בארץ מתאם חשמל ואיתו גם כבל חשמל מתאים? אם כן, מאיפה מומלץ? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום לכולם, התבקשתי להרכיב מפרט לאחים שלי הקטנים בני ה- 7 של מחשב לכל מיני משחקי דפדפן ודברים פשוטים.. התקציב הוא 1500 עם חריגה ל- 1800. בניתי מחשב על פי ההמלצה בקישור הזה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137588&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99/%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 ורציתי לדעת האם בחרתי דברים טובים שיספיקו לצרכים של: משחקים דפדפן, סרטים וכדומה.. את המפרט בניתי ב- KSP בקישור הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..396.&list=1&sort=2&glist=1&uin=16014&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0#complist אין יותר חריגות מהתקציב, גם ככה חרגתי.. מקווה שהבאתי מספיק פרטים, תודה רבה לכולכם על העזרה =]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by bigbosf,

בשעה טובה התחדשתי בנייד רציתי לשאול לגבי שימוש מועיל - אז ככה - בעקרון הנייד אצלי בחדר - אני משתמש בו בדרך כלל במיטה - לעבוד עם חשמל - או עם הבטריה? או שאפשר גם וגם ? נניח לעבוד על הבטריה ואז שנשאר חצי בטריה לחבר לחשמל? בגמר שימוש לכבות לגמרי או לשים על מצב שינה? מה ההבדל בין שינה - למצב שינה? יש לי את שתי האופציות מופיעות האם יש סכנה לעבוד כאשר הנייד מונח על הברכיים ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Avocado,

השימושים במחשב הם בעיקר COD:BO, זה המשחק היחיד שחשוב לי כרגע שירוץ כמה שיותר טוב. אני צריך גם מסך נחמד בתקציב שקט לא על כך מפריע לי, אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. לא התעסקתי אף פעם עם אוברקלוק, אז אני מעדיף בלי. כולל הרכבת המחשב בחנות. אם אפשר מKSP (איך הם?) אז זה יהיה מעולה. תודה ענקית לעוזרים! המפרט שמופיע פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הוא סבבה? או שצריך לשנות משהו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין במחשב לבית, הוא ישמש בעיקר לגלישה באתרי אינטרנט (לא מעבר). חשוב שיהיה צורב (CD לא הכרח), מדפסת ומסך. אני מודע לזה שהכל יהיה בסיסי, ועדיין אני מקווה שאני אקבל מכם הצעה יותר טובה מהחנויות והרשתות (תקנו אותי אם אני טועה). תודה מראש רון 8)

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by toppy,

אחרי ששבוע שעבר קיבלתי פידבקים על המפרט לילד (בן דוד שלי), הבנתי שמה שתכננתי זה OverKill. אז בכל זאת: שימושים: אינטרנט, עבודות, משחקים (אבל הבנתי שהוא מתכוון למשחקים באינטרנט - ולא משחקים אמיתיים). נקודות חשובות: מכלול יחסית שקט, רכיבים אמינים. (לדוגמא, קירור שלא אוטם את ההיטסינק באבק וכו') נכון להיום הילד לא משחק משקחים כבדים, אבל אולי עוד שנתיים הוא ישחק, אז אולי כן לשים כרטיס גרפי, אבל חלש (או אם יש משולב שיספק אותו) המחשב יצטרך בעתיד (אני מקווה) להריץ VISTA. צריך גם ציוד היקפי.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. קודם כל הערה כללית: אם חשבתם לקנות מחשב נייד של סוני - אל תעשו את זה. לא ראיתי מעולם תמיכה כל כך גרועה במחשבים מבחינת מידע והורדות. אני רגיל לדל, HP, לנובו וזה הבדל של שמים וארץ. מסתבר שאפילו מדריכי החלפת רכיבים במחשב הם סודיים בסוני. שלא לדבר על הורדות שגם הן בבלגן אחד גדול. בכל מקרה, המחשב הגיע עם ויסטה והתקנתי עליו התקנה נקיה של 7. הכל עובד סביר למעט מקשי ה FN שכוללים את האופציות כמו שינוי בהירות וכו'. ניסיתי כל מיני הורדות אבל אין שום עזרה. מישהו מכיר אולי את הדגם או דגם דומה ויודע איך לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by xenon,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עפ"י הפרמטרים הבאים: * מטרות המחשב? במחשב מיועד עבור הבן שלי שעדיין בביה"ס. בעיקר office, אינטרנט וצפייה בסרטים. אין צפי למשחקים כרגע. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? חשבתי על "14 עדיף מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה שנכנס בתקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? מאחר ויש כבר נייד אחד ("15.6 ASUS 550JK) בבית שמחליף מחשב נייח, מעדיף שהמחשב הנ"ל יאפשר בכל זאת איזו ניידות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך ככל הניתן אבל לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל נראה לי שבכל מקרה יש לכולם * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי שהמחשב יהיה מהיר ולכן א…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הינה המפרט שהרכבתי, הוא מחולק ל 2 חנויות: (FoxPC) NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU 375.00 ¤ SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 275.00 ¤ Pine-XFX ATI Radeon HD4830 512GB DDR3 PCIe 650.00 ¤ Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive 259.00 ¤ צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA 129.00 ¤ (ZigZag) Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz 2MB cache - LGA775 380.00 ¤ G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 - BLACK 357.00 ¤ GIGABYTE GA-EP43-S3L (P43) - ATX 453.00 ¤ סה"כ למזומן שטרות: 2791.36 ש"ח מסך 19" ברזולוציית 1440*900. יש הצעות לשיפור? תודה

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 COD GHOST NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא כל כך יודע...גודל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. תודה לאל אני מחליף את הגרוטאה שמעתי כבר הצעה ממישהו, אבל אני אשמח לקבל חוות דעת נוספת. המפרט צריך לכלול הכל חוץ מעכבר, מסך וצורב, בלי לעבור את ה 7000 שקל. המחשב מיועד למשחקים, אם זה רלוונטי. תודה מראש, ומצטער אם עברתי על חוקים כלשהם ??? שכחתי לציין: אין צורך ב DVD, סורק ו webcam......

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by LittleNicky,

אהלן, * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 15.6 מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל מהרגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך רלוונטי מכיוון שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, שתהיה סוללה נורמלית אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI בשביל להתחבר למסך טלוויזיה של סמסונג, HDMI וכו'. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לגמרי SSD. רצוי לפחות 128 ג'יגה, אני לא מתכוון לשמור על המחשב עצמו קבצים גדולים כמו הורדות כי יש לי הארד דיסק חיצוני גדול. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחרי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.