עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. סטודנטית לתלת מימד, מחפשת מסך טוב ויש לי זיכוי באייבורי אז יש לי אופציות ספציפיות. המליצו לי על דל אבל יש המון דגמים ואני מתקשה לבחור מאחר והידע שלי במחשבים ומסכים שואף לאפס. תקציב: כאלפיים ש"ח. בחנות עצמה המליצו לי על Dell LED 4K P2415Q.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by racheliZV,

הי כבר שבוע בחיפושים אחרי מסך מחשב שיענה לדרישות (ולמגבלות) שלי. נסגרתי על שלושה סופיים ולא יודעת להכריע. אשמח אם מישהו שמבין, התנסה ויוכל לעזור.. כבר הזמנתי מחשב ורק מתעכבת על מסך. רציתי מסך 24 IPS שמתאים לעבודה ממושכת, אך אני מוגבלת בתקציב של 750. רוצה לרכוש שני מסכים לעבודה במקביל. מצאתי את הדל SE2416H שלא ברור לי כל כך מההמלצות ביוטיוב על טיבו דל S2415H שממש משבחים ביוטיוב אבל המסך מבריק ולכן לא סגורה שיהיה מתאים לסוג העבודה שלי אחרון 24MP67HQ-P LG (שהתלבטתי בינו לבין הסמסונג) ושאלה אחרונה, האם יש מה להתעקש על מסך כמו דל מסדרת U עם הרגלית המתכווננת וחדות, למרות שהמחיר שהם מעל ומעבר לתקציב שלי? מנסיון של…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tomerco,

שלום אני ממש מתלבט בזמן האחרון כי קונים לי מחשב ביום ראשון הקרוב אז בבקשה תעזרו ההיתלבטות היא מה עדיף amd 64 3400+ בסוקט 754 או amd 64 3000+ בסוקט 939 ואם אתם ממליצים על אחד מן המעסדים אז אנא המליצו לי גם על לוח טוב תודה מראש tomerco

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by matan86,

שלום, לאחר חיפושים ובדיקות באינטרנט וחוות דעת של חברים החלטתי לקנות את האולטרא בוק של אסוס UX31A. הדילמה היחידה שנותרה היא לגבי בחירת המעבד למחשב. השימושים שלי במחשב הם דיי בסיסיים, מרבית הזמן המחשב משמש לצרכים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו...) ומדי פעם גם לצפייה בסרטים. אין לי שום צורך בתוכנות גרפיות חזקות, משחקים או משהו בסגנון. אני מתלבט האם לקחת את המעבד i5 או i7 של אינטל למחשב, אינני מבין יותר מדי בחומרה של מחשבים ניידים בכללי ובמעבדים בפרט, אך נראה לי שעל פניו ה-i5 יספק את צרכיי באופן מספק, ויותר... עיקר ההתלבטות מגיעה בעקבות עניין של התחממות - האם מעבד חזק יותר מתחמם פחות בגלל שאין לו צורך להתאמץ? בנוסף, האם בחירה במעבד חזק יותר תגרום לכך שאוכל להנות מהמחש…

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  5. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני הולך לקנות מחשב חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט מעת משחקים ואימיול. מכיוון ואני מתכוון להשאיר את האימיול פתוח כל היום האם מעבד E7500 יתן לי ביצועים טובים יותר לגלישה ממעבד E6500? או שאין קשר?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Amir Brik,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד בתקציב לא גבוה - בעיקר לגלישה בסיסית ול-וורד, אבל רוצה מחשב שיחיה כ- 7 שנים (אנו נוהגים להשתמש במחשבים 6-7 שנים בטרם החלפתם), מתוך הבנה שבמהלך התקופה ישתחררו עדכונים רבים של Windows, כולל גרסה חדשה אחת, לפחות, של המערכת. מתלבט בין מפרטים המציעים שני מעבדים פופולאריים: Corei5 8300H ו- Corei5 8265U. השוואה באתר אינטל מראה ש- 8300H עדיף על 8265U בכל פרמטר, למעט העובדה ש- 8300H ותיק יותר ברבעון אחד. בנוסף, הבנתי שסדרת U היא סדרה מוחלשת של המעבדים, המותאמת למחשבים ניידים. אף על פי כן, 8265U מתומחר באתר אינטל ב- 297 דולר, ואילו 8300H מתומחר ב- 250 דולר בלבד. אודה לתובנות שלכם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד של DELL. אני מתלבט בין Dell Inspiron 3593 ל-Dell Inspiron 5584 הראשון הוא עם מעבד i5-1035G1 והשני Intel i7-8565U 1.8GHz ההבדל במחיר הוא 200 שח יותר למחשב I7 . שאר המפרט די דומה (HD , זכרון כרטיס מסך וכו') השאלה היא מה עדיף מעבד I5 חדש או I7 דור קודם ואיך זה יבוא לידי ביטוי בשימוש היומיומי? כמו כן לידע כללי אשמח לדעת מה ההבדל בין הדורות של המעבדים ואיך זה בא לידי ביטוי תודה רבה!

8. המחשב ישמש לאינטרנט, אופיס וכו', ללא דרישות מיוחדות. על סוג המחשב (חברה) עוד לא סגור - דל, אייסר, לנובו, LG, סוני. ההחלטה תתבסס לפי דגם ספציפי - מראה ומחיר. אבל המפרט שמתגבש די ברור: המפרט הוא 2GB זכרון, X4500, מעבד 2GHZ וההתלבטות היא לגבי מודל המעבד. T3200 - Pentium Dual Core, Merom, FSB 667, 65NM, L2 1MB T4200 - Pentium Dual Core, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 1MB T6400 - Core 2 Duo, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 2MB ההבדלים בינהם די ברורים, השאלה היא אם זה יורגש בשימושים הנ"ל, ואם ישפיע בהפיכת המחשב למיושן בעוד מספר שנים. תודה רבה מראש לכל תגובה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, אני עומד לפני קנייה של מחשב נייד, המבחר כל-כך רחב שיש לי ממש סחרחורת מלנסות לבחור. כדי שיהיה קצת יותר קל החלטתי לנסות לצמצם את האפשרויות ע"י בחירה של המעבד ואחר-כך חיפוש מחשב עם המעבד המתאים. המחשב ישמש רוב הזמן לפעולות בסיסיות אבל מידי פעם לפעולות כבדות יותר כמו עריכת וידאו. בהתחלה התלבטתי בין ה-centrino וה-mobile של אינטל והחלטתי ללכת על ה-mobile כי יותר חשובים לי הביצועים מאשר זמן סוללה. אחרי שכבר החלטתי, אמרו לי שאין לי מה להתעסק עם אינטל כי מעבדי AMD יתנו לי יותר ביצועים באותו מחיר, שהם כבר מותאמים למערכות הפעלה של 64bit ושהם יותר טובים לפעולות של עריכה גראפית ומולטימדיה. בדקתי את עניין המעבדים של AMD וראיתי שיש מספר סוגים: AMD Athlon 64 for…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Darkwood,

ערב טוב לכולם. אחרי שנהרס לוח אם כולל זכרונות ,נשאר רק מעבד i7 2700k וכרטיס מסך. הוחלט לקנות לוח אם סיני של חואנאן x79 זכרונות 32G ECC ואני לא יודע איזה מעבד E5 לבחור שהיה יותר טוב מ i7 2700k . (המחשב משמש לעריכת וידאו ) אלו המעבדים שאני לא יודע מה הכי טוב בינהם: 1)Xeon Processor E5-2650 V2 2)Xeon Processor E5 1620 V2 3)Xeon E5-2637 v2 4)Xeon E5 2690 5)Xeon E5 2689 אשמח לעזרה בבחירה. תודה לכולם.

11. שלום, אני לומד הנדסת חשמל ומדעי המחשב, לא כל כך בטוח באילו תוכנות נשתמש בהמשך הדרך, אבל הרעיון של הצרכים שלי בטח ברור (מאטלב, פייטון, מערכות הפעלה וירטואליות וכו') אני מחפש לקנות מחשב נייד, כשהכיוון הכללי והאידיאלי (אם כי חורג מהתקציב) הוא: מסך 13", SSD 128GB, קילו וחצי, רזולוציה גבוהה. פנטזיה נחמדה, אבל בתקציב של כ-3000 שקלים אני נאלץ להתפשר על מס' מאפיינים כמו הרזולוציה והדיסק. לאחר חיפושים בפורום, ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים מעבד I5 עם סיומת M, היות והוא חזק יותר מ-U החסכוניים. הנייח שלי רץ עם מעבד core 2 duo E6300 @ 2.80GHz והוא מעל ומעבר לצרכים שלי ממה שאני רואה. אני מבין שמעבד שולחני לרוב יהיה חזק יותר מהמקביל שלו בניידים. אבל - במבחני השוואה של אתר http://www…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום חברים! רציתי לשדרג את המחשב שיש לי כרגע אם כמה רכיבים חדשים ותאמת שאני לא הכי מעודכן במה שהולך כרגע בשוק ומי נגד מי. אז ככה, המחשב החדש יהיה בעיקר למטרת משחקים וכנראה שאני יעשה לו אוברקלוקינג למעבד ואולי גם לכרטיס מסך. אני מתכנן לקנות את המחשב ב- KSP שבחיפה (הכי זול) ולכן אם תוכלו לבנות לי מפרט לפי המחירים ששם אני ישמח. כמו שהבנתם מהכותרת אני צריך מפרט של עד 3000 שקל לדברים הבאים: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זכרון 4. כרטיס מסך 5. מארז (עד 300 שקל) 6. ציוד ל- OC אם צריך מבחינת המעבד חשבתי על Intel E4400, הבנתי שהוא סבבה ל- OC וגם לא יקר. לוח אם אין לי שמץ של מושג מה לבחור וכך גם זכרון. מבחינת הכרטיס מסך חשבתי אולי ללכת על סדרת 8600 הפשוטים או 8500 אבל אני לא יודע מה ההבדל ב…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by 00Amir,

יש לי נייד עם מעבד T3400 2.16Ghz 2C/2T ו 4 גיגה זיכרון וקשיח wd scorpio black 7200rpm הנייד מחובד לTV לצורך גלישה וסרטים, כרגע אני מריץ עליו XP3 ורציתי לדעת אם מעבר לחלונות 7 ישפר לי את העבודה הרציפה\יציבות.. תודה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by fhrcis,

שלום לכם,הביאו לי 3 מפרטים. עכשיו אני לא ממש מבין בזה. אז איזה מפרט הכי טוב מבין ה-3 ? ואגב,הציעו לי להשים 4 ג'יגה RAM במפרט שאני יבחר,כי שמו לי 2.... אשמח אם תעזור לי : 1 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤280 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=211 מסך מחשב Samsung 226BW LCD 22'' Wide 2ms ¤1340 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=941 NZXT Alpha + NZXT PP500W PSU ¤480 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1166 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤199 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 GIGABYTE GA-P35-D…

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by levybar86,

שלום לכולם, כבר התייעצתי אתכם לפני כמה שבועות לגבי מפרט שמתאים לי וקבלתי מפרטים ממש טובים. כבר די החלטתי על מפרט, אבל אז שמעתי על משהו שנקרא SSD. השאלה שלי היא האם כדאי להוריד קצת את האיכות של המעבד, לוח האם והקירור (כדי להוריד במחיר), ובתמורה להוסיף SSD של 60GB בערך בשביל מערכת ההפעלה, תוכנות כמו אופיס וכו'. אלו שני המפרטים (הרכבתי אותם בiqpc) ההבדל במחיר בניהם הוא מעל 300 ש"ח, כשהמחשב עם הנתונים הפחות טובים (אבל עם SSD) הוא היותר יקר. אז מה אתם חושבים שעדיף? בלי SSD: מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by Shurikpus,

שלום לכולם !! ברצוני לקנות מחשב חדש בימים הקרובים. יש לי ג'יגה זיכרון של A-DATA 512*2 400 וצורב די וי די של NEC יש כמה דברים שאני עוד לא סגור עליהם עד הסוף והשמח אם תעזרו לי. אז המפרטים שלי כאלה: מעבדAthlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 815 שח לוח אם ? ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 695 שח כרטיס מסך ? GIGABYTE 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL) 695 שח דיסק קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB 525 שח מארז 8005 Transparent, 3 Color Fan, 480W 300 שח סה"כ 3030 מפרט שני: מעבדAthlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 815 שח לוח אם GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 שח דיסק קשיחים? WESTERN D…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by sparrow560,

שלום! תהיתי אם תוכלו לעזור לי לבנות מפרט למחשב לצורכי גיימינג. ניסיתי בעצמי אבל אני לא ממש מעודכן בשיא הטכנולוגיה מאז המחשב האחרון שקניתי, לכן אשמח אם תוכלו לשפר את המפרט שלי, או להציע הצעות אחרות. בעקרון, השלד של המפרט שחשבתי עליו הוא: כרטיס מסך - Gigabyte GTX 570 מעבד - Intel core i7 2600 tray כרטיס מסך - nVIDIA 570GTX Gigabyte הארד דיסק - Western digital caviar black 64mb 1tb 7200RPM זכרון למחשב - Corsair ddr3 1333mhz 2gbX2 לוח אם - ASUS P8P67 ספק כוח, מארז ופתרונות קירור לא בחרתי מכיוון שאני לא ממש מבין ברכיבים האלה, והייתי שמח אם תעזרו לי בבחירת רכיבים אלו, כמו גם ביקורות על שאר הרכיבים שבחרתי. אני בהחלט לא בטוח לגבי הלוח האם שבחרתי. סה"כ מחיר גג שאני שואף לא לעבור …

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  18. בוקר טוב לכולם, תקציב כרגע לא בשמיים אבל אסביר הכל בהמשך.(4000שח) מחפש כרגע פחות או יותר מפרט ככל הנראה לרייזן 3900 לצורך גיימינג ועריכת וידיאו (full hd,4k) משתמש במסך 144 עם כרטיס מסך 1060 6gb יודע שהוא לא תומך כל כך ב 144 אבל נעבור גם את זה חחח, אני מחפש מארז mid ככל הנראה ,לוח אם שיתאים ויהיה סביר לא יקר מדי, זכרונות 16 או 32 ג'יגה מה שאתם חושבים לנכון,ספק כוח לא יקר אבל שיהיה מודולרי, וקירור כמובן . כמובן ארצה שיהיה אפשרות לשדרוג בעתיד הרחוק. מתכנן לקנות באילת בחודש אפריל לא צריך ציוד היקפי וכו' אשמח לשמוע הצעות/דעות

19. שלום לכולם, בנסיוני לבנות מחשב חזק ואמין לצרכי גרפיקה, קיבלתי מס הצעות למפרטים אלו הפרטים שפרסמתי: אני סטודנטית לתקשורת חזותית,מתמחה בתחום של מדיה-וידאו-אנמציה,עובדת על תוכנות כמו מאיה,אפטר אפקטס, פרמייר, בד"כ מתעסקת עם קבצי וידאו כבדים, ולכן המחשב הוא לא סתם בשביל עריכה גרפית אלא קצת יותר, אני רוצה מחשב אמין שלא יקרוס אחרי כל רינדור, כי הוא ישמש אותי גם לאחר הלימודים לעבודות פרילנס. 1.תקציב-8000,אפשר לחרוג קצת, מזומן. 2. מטרות המחשב: עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, ותלת מימד) 3. ציוד הקפי: מסך, מקלדת , רמקולים, צורב,DVD 4.אפשרויות הרחבה בעתיד-חשוב מאוד!! 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית גבוהה בקשר לפרטים שהשמטתי: OC- מיותר אני גם כ…

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  20. אהלן שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית מהירה,אופיס,אינטרנט,סרטים שיהיו באיכות טובה ומהירה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס,אקסל ושאר תוכנות לסטודנטים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מעדיף שלא לכלול מערכת הפעלה אם זה חוסך לי 8…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Tov_Tov,

אוקיי אחרי מחשבה רבה ירדתי מהקטע של OC חחח ( מצטער בקשר לאנשים ששיגעתי להם תשכל על זה ) והחלטתי לקחת מחשב באותו מחיר שיהיה פצצתי למשחקי לפני זה אני רוצה להגיד שאני קונה בנועה מחשבים ולכן אני מבקש שכל הצעה שתתנו תהיה בנועה מחשבים ! הגעתי למפרט הבא: A64 3000+ Epox 8kda3j בקיצור יש לי כמה התלבטיות בחירת כרטיס מסך ובחירת זכרונות אני מתלבט בין ה ALBATRON 6800GT לבין ה LeadTek 6800GT לפי מה שהבנתי הALBATRON יותר טוב לOC בגלל שיש לו שני מולקסים ו 4 מופסטים שזה נותם יתרון בOC לעומת זאת לLeadTeK יש קירור יותר טוב ויש לו מהירות שעון יותר גבוהה במקצת אבל רק מולקס 1 ו2 מופסטים ! אני יותר נוטה לקחת את ALBATRON בגלל שהוא יותר זול ב250 שקל אבל עם ההבדל ממש רציני אני מוכן לשלם …

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by dvirdahan,

בסיעתא דשמיא שלום, אני צריך עזרה בבחירת מפרט שיהיה ממש חזק למשחקים בתקציב של עד 5000 ש"ח .(אולי קצת חריגה..) מה אתם אומרים על הפרט (מאיבורי,כדאי לקנות משם בכלל?!) הזה עם קצת שיפוצים. למרות ששמעתי ש 4 ליבות פחות חזק אני מעדיף אותו מאשר 2 ליבות רק מתלבט בין איזה 4 ליבות עדיף??!!! מארז מותג מתוצרת SilverStone דלת צד שקופה דגם SST-PS01B-W יתרונות המארז : יציאות קידמיות Audio,mic, FireWire, USB 2 מאווררי 12CM+LED, דלת קידמית בעלת חלון פח עבה במיוחד 0.8CM וספק כח 450W Real מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 מעבד בעל 4 ליבות שדרוג למעבד Q9300 רק 210 ש"ח (נגיד שאני לוקח את השדרוג הזה...הוא עדיף לא?!) לוח אם מותג תוצרת Intel מקורי P35 Dragontail Peak או Gigabyte P35-DS3L צ'יפסט אינטל P3…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by D135,

הרכבתי לעצמי מפרט מ ידע שרכשתי בחודשים האחרונים. הכל מתאים? משהו ממש לא משתלם? כל דיעה/דבר שיש לכם להגיד תגידו. כל פעם שאני פותח אשכול כאן אין אפילו תגובה אחת הנה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1471 קירור למעבד: Thermaltake Big Typhoon VX כמות: 1 - מחיר: ¤217 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤430 קירור למארז: Coolermaster Blue Led Silent Fan 120mm X2 כמות: 2 - מחיר: ¤70 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤471 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤582 קשיח למחשב שולחני: Western D…

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by motcke,

היי אני מעוניין להרכיב מפרט מחשב לתכנות שיעבוד בצורה מהירה וחלקה עם 40 חלונות פתוחים, קומפילציה כבדה, מכונות וירטואליות, Docker, באמצעות הזמנה של חלקים בסיסיים ויקרים יותר מחו"ל (כגון מעבד, זכרונות וכו) ששם המחירים בד"כ יותר זולים ולבצע השלמות בארץ. אין צורך בגיימינג אז לא צריך כרטיס מסך מיוחד. אבל אני כן מעוניין לעבוד עם 2 מסכים. אני לא מספיק מבין בהרכבת מפרטים אבל אני לומד מהר ואשמח לעזרתכם האם הרכיבים מתאימים אחד לשני? האם צריך רכיבים נוספים? וכדומה. כל תגובה תתקבל בברכה. חשבתי על מעבד: AMD Ryzon 7 3800X זיכרון: CORSAIR Vengeance LPX 64GB פעמיים המוצר הזה לוח אם: שיתמוך במעבד ובזיכרון (וגם כולל WIFI אבל לא חובה) …

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים והרכבתי 2 מפרטים שנראים לי מתאימים כיום יש לי i5 (S1156 2.8GHz 760) בתדר 3 גיגה עם GTX460 שלא מתמודד יפה עם BF3 ומשחקים כבדים אשמח גם למפרט שונה במידה והשניים שלי לא טובים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. bf4, gtaV,bf3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 5 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.