ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים הייתי מעוניין לקבל הערכת מחיר לגבי מחשב נייד ברשותי להלן המפרט: 14 אינצ' DELL Inspiron N4030 I3 M350 2.27 ghz 4GB DDR3 HDD 320 GB ATI 530v
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצעות לשיפור / הוזלה יתקבלו בברכה , תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ~8K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? Gaming א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Firefox, gaming, emulation ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680x1050 (+אפשרות שאני יקבל HD בקרוב). * באיזה סוג משחקים תשחקו? מודרניים זאת הדרישה. אמולציה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (Hopefully) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני סובל שנים ממחשב חלש והחלטתי להשקיע אני אוהב משחקים כבדים כמו COD4 ומדאל אוף אנר אירבון GTA החדש סגנון הכבד שאני לא יכול להחזיק אם מישהו יוכל לעזור לי במפרט חזק שיבטיח ביצועים טובים אף על פי שההשקעה נמוכה אני ישמח מאוד תודה
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, צריך את עזרתכם לפני רכישה. מחשב נייד עבור אבא שלי - גג 4500 ש"ח. הרבה עבודה משרדית, טאבים פתוחים, מסמכי אופיס במקביל וכו'. הכי חשוב (לא לפי סדר): מקלדת נוחה לכתיבה מרובה ועבודה ממושכת, הרבה זיכרון, כונן SSD. מצאתי את הדגם הבא - Asus X556UR-DM190T - שנראה על פניו מצויין. מישהו מכיר ויכול לחוות דעה? המפרט: inter core i7 16GB ram 512 ssd מפרט מלא כאן: http://www.pccenter.co.il/product/מחשב-נייד-asus-x556ur-dm190t-אסוס?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת לכמה זמן (שנים,חודשים) יספיק לי המפרט זה למשחקים. GA-7VRXP VER .2 ATHLON XP +2200 SAMSUNG PC2100 2* 256MB CHAINTECH GF4 4200 TI 128 MB M.D HD 40G צורב YAMAHA 8*4*24 SOUND AC97 תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחותי מחפשת נייד שהיא תוכל לסחוב איתה לאוניברסיטה אז מאוד מאוד מאודדדדדדד חשוב המשקל! היא מחפשת נייד מתחת ל 2קילוגרם! מסך 13" מינימום! שיהיה מספיק זיכרון + מספיק מקום בדיסק הקשיח. מינימום 250GB. התקציב הוא כ4 אלף שקל, עם נטייה ל5 במקרים חריגים. שהמחשב לא יהיה בנוי מחומרים זולים כמו MSI שכולו פלסטיק...שיהיה איכותי ( כדוגמאת HP ). היא ממש רוצה שיהיו צבעים לבחור מהם..אבל אם אין אז לא חובה. ( נשים..לך תבין אותן ) ??? ??? תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרטים די דומים, הדל יותר יקר ב 200 ש"ח בערך. ההבדלים שמצאתי (אולי מישהו יודע על הבדלים נוספים): HP - מגיע עם כרטיס 8400M G Dell - מגיע עם כרטיס 8400M GS HP - מקס. זיכרון 2GB Dell - מקס. זיכרון 4GB HP - אחרריות שנה Dell - אחריות 3 שנים מה הייתם בוחרים? השימוש העיקרי לא למשחקים, הכרטיסים הם רק אופצייה להפעיל משחקים פשוטים.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מדובר במחשב לשימוש ביתי כללי. אני יודע שיחסית לצרכים שאני מציין כאן הרכבתי מפרט חזק אבל חשוב לי להשאיר פתח לכמה שיותר שיפורים. בגלל זה למשל בחרתי לוח-אם עם ארבעה סלוטים לזיכרונות של עד 32GB. לא חשוב לי כרגע כרטיס מסך ואין לי בעיה להשתמש בכרטיס מסך המובנה, אבל גם כאן חשוב לי להשאיר אופציה עתידית. דגש חשוב מאוד הוא על השקט והקירור היעיל של המפרט. אין צורך בהארד דיסק וציוד הקפי. תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת פוטושופ, קצת סרטי HD, קצת משחקים א) …
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 6-7K למזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? גיימינג פרופר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מסך רחב של 22'', תלוי במפרט שאפשר להרכיב בסכום הזה, ואני צריך KVM טוב שיתמוך לי בשני מחשבים (הסכום הוא למחשב, המסך והKVM ישקלו אח"כ) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני מוכן להסתפק בכרטיס קול onboard, אם הוא לא מחריד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אשמח למערכת מבוססת AMD Phenom וCF של שני 4870, אם זה מה שיתן לי את המיטב ואפשרי במחיר הזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הייתי רוצה מארז כמה שיותר י…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב בלבד בלי מסך וציוד היקפי. מערכת מומלץ amd הבנתי שעדיף מ intel וכל השאר מה שבא לכם סומך עליכם תודה רבה לירן,
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (חריגה עד 500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צרכיים משפחתיים - עבודה משרדית, אינטרנט,סטרים וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז לפני שאני קונה את ה-yoga 2 pro מאילת, יש המלצה אחרת (אפשר להזמין מחו"ל)? דרישות: -ניידות גבוהה מאוד -זמן סוללה ארוך -רזולוציה גבוהה -8GB זיכרון -כונן SSD -מקלדת מוארת
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב גיימינג בסיסי, בשביל מישהו עם תקציב מוגבל ביותר. בגדול אני מחפש הצעת מחיר לקופסא בלבד. אבל אם תהיה המלצה על מפרט שכולל גם מסך, מקלדת, ועכבר אני אשמח. אם ההמלצה היא על פלטפורמת AMD, בגלל העלות, אז האם הכל יהיה יציב לחלוטין, ו 100 5חוז תואם המשחקים והאופיס? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3200 ש"ח למחשב בלבד, אפשר חריגה קטנה בשביל שיפורים משמעותיים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב: * Fortnite * Genshin impact * Honkai Impact * Minecraft * Roblox תוכנות אופיס להכנת עבודות בבית הספר …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא יודע אם זה שייך למפרטים, אבל היות וניידים נמכרים לרוב עם מערכת הפעלה אז אולי זה נחשב כחלק מהמפרט. הנושא: מחשב DELL INSPIRON 1525 נמכר גם ללא מערכת הפעלה כלל, אבל חברת DELL לא מאפשרת קבלת דרייברים למערכת XP אלא רק למערכת VISTA. זה בסדר אם הם מציעים למכירה מערכת מותקנת VISTA במקור אבל אומרים למי שרוצה XP שיטרח ויוריד מה שצריך מאתר החברה. אלא שכאן הם בכלל לא מאפשרים זאת. באתר של DELL בעמוד הדרייברים של סדרה זו מופיעה רק אפשרות ה VISTA, למרות שאפשר להזמין מחשב זה עם XP מותקנת עליו מראש. כלומר במילים אחרות: אם תקנה מאיתנו רשיון XP ותשלם לנו על ההתקנה אז ניתן לך הדרייברים המתאימים, ואם לא אז לך חפש ת'חברים שלך................................ ידוע לכם על זה? השמועה היא …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב בפעם הראשונה (זה לא טעות..) התקציב שעומד לרשותו הוא 5,000 ש"ח עד 5,700 עם גמישות מסויימת. כיוון שזה המחשב הראשון, המחיר צריך לכלול: מסך צורב ומדפסת. עכבר. מקלדת כרטיס רשת מודם וכו' השימושים רגילים: קצת משחקי מחשב, אינטרנט אופיס וכו'. התחייבתי לעזור לו, בכל זאת פעם ראשונה, לא ? תודה לכולכם, ניצן
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
OK, אז אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD עוד שבוע שבועיים... כשאני אומר מחשב אני מדבר על : מעבד - אני לא מבין כ"כ את הצורך במגהרצים... אבל רק כדי לא לפגר מאחור אני חושב שאני יקח AXP1800+... אם יש סיבה טובה שאני יקח משהו אחר תגידו (אין לי כוח ל OC) זכרון - כאן יש לי שאלה חשובה! לא הבנתי אם המעבד פועל על FSB266 אז האם אני יכול לקחת זכרון יותר מהיר מזה? (שאלתי את זה גם בפורום מעבדים וזכרונות.. אבל עוד לא ענו לי) אם כן אז גם DOUAL DDR? לוח אם - כאן יש לי גם בעייה שקשורה לבעייה עם הזכרונות... השיפור שנותנים הלוחות מבוססי NFORCE2 הם בגלל ה DOUAL DDR? אם לא אז יש לי סיבה להעדיף אותו על KT400 ? הארדיסק - אני חושב ש 40GB יספיקו לי... רציתי לקחת את WD עם 8M BUFFER זה נותן הרבה שיפור?…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד חדש ויש באפשרותי לקנות בארה"ב - משפחה משם שמגיעה לבקר בארץ. מטרת המחשב - תכנות (סטונדט להנדסת תוכנה), סרטים. גודל המסך - 13.3" - 14" או 15.6" רזולוציית המסך - FHD (אין לי כל כך צורך בUHD). זמן סוללה - זמן סוללה ארוך, מאוד חשוב בשבילי. כונן קשיח - SSD 256GB לפחות. (או 1TB עם 16-32GB SSD). זיכרון - 8GB. העדפה לחברה: Dell, Asus, Lenovo תקציב - 5000 ש"ח / 1200 דולר. 1. ההתלבטות העיקרית שלי כרגע זה אם אני רוצה מחשב שהוא 13-14 אינץ' או 15.6 אינץ'. כי מצד אחד יש לי בבית מסך 24 שאני מתחבר אליו, אבל מצד שני יש לי עוד שנה באוניברסיטה שאני אקח אותו איתי. (והיום אני עם 15.6 ולפעמים הוא גם מעצבן אותי שהוא קטן). בכל מקרה אשמח לקבל הצעות גם וגם. 2. אשמח לשמוע המ…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. אני מחפש לקנות מחשב נייד לעריכת מוזיקה. הוא לא צריך להיות חזק בטירוף, אבל עדיף שיהיה. המחשב הנייח בבית הוא I5 דור שני עם 8 ראם זכרון, מחשב מלפני 4 שנים בערך. אני מעמיס עליו ממש והוא עובד יופי. התקציב הוא 2500 - 3000 ואני אשמח אפילו לפחות. הבנתי שהמעבדים של הדור החמישי אוטוטו עומדים להיכנס לשוק, משמע שהדגמים הנוכחיים שיהפכו לישנים יוזלו משמעותית. בכמה (לערך כמובן) המחיר יוזל? תוך כמה זמן דבר כזה קורה? כי אני ממש צריך כבר מחשב נייד ומצאתי את אלו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2073& - 2280 אם אני אוסיף לו SSD ועוד 2 ג'יגה זיכרון אני אגיע ל3100 ויש את זה: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2201& שזה כבר 3100 בלי הSSD אבל עם 8 RAM זכרון האם עדיף לי …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ואם אפשר לחסוך ולעמוד בסטנדרטים גם אפשרות .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים -סטרימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים ו - Streaming -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי רשת , ומשחקים בסגנון Witcher3 \ nier automata \ ומשחקים בסגנון חדשים שיוצאים בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מזמין את זה >http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G246…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה מחשב חזק שיפעיל את המשחקים הכי כבדים באוכיות הגבוהות ביותר עם המחשב אני רוצה את כל הציוד ההקפי שזה מקלדת עכבר מסך ומערכת שמע 2.1 ומדפסת משולבת 1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 2K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K זה המקסימום שאני יכול לשלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים -כגון: בטלפילד. הילו. ועוד... בקיצור בעיקר משחקי יריות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-