עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלומות, מאחר ובעסק צריכים מחשב חדש, הכולל i5, 8GB ומעבד גרפי ייעודי (לטובת אוטוקאד בדו מימד, ותוכנות הנדסיות אחרות), קיבלנו בין היתר הצעות על 2 המחשבים הבאים: 1. Lenovo ThinkCentre M83 Win 7 Pro intel Q85 i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD 2. HP ProDesk 490 G1 intel H87 Express Win 7 Pro i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD הHP יקר ב120 ש"ח ביחס ללנובו. מה עדיף מבין שניהם? חשוב אחריות ושירות, וגם יציבות. בהחלט ייתכן ונוסיף כונן SSD למחשב באופן עצמאי, אבל לא בטוח. כמו כן, איפה ממוקם הלנובו M83 בהיררכיית הרמת הדגמים של לנובו? וHP? (כמו שבDell, בגזרה העיסקית, ההיררכייה היא החל מהVOSTRO מלמטה, דרך…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם המחשב ישמש בעיקר לHTCP וקצת לאופיס\אינטרנט. המחשב צריך להיות בעל יציאת HDMI. המחשב צריך להתחבר לסט רמקולים 5.1 ערוצים Z5500 מבית LOGITECH. אני רוצה לחבר אותו בעזרת יציאה דיגיטלית אופטית או קוקסיאלית. מבחינת האיכות יש הבדל בין אפטית\קוקסיאלית\SPDF ? המחשב צריך להריץ FHD 1080P בצורה חלקה. התקציב הוא +- 4000 ש"ח. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן אבל לא קריטי. אם אני לא ימצא נייד כזה אני יצתרך לקנות HTCP יעודי + NETBOOK אבל אני מעדייף נייד אחד לשני השימושים. בברכה דני.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. עד 5000 או אפילו 5500 מצ"ב ההגדרות : מה התקציב המקסימאלי? 5000/5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית, HD ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ציוד היקפי לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, זיכרון SSD של OCZ כבר יש בדרך אליי וצורב DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה וללא אופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא משנה, א…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. דברים חשובים: מסך מט ברזולוציה גבוהה איכות בנייה טובה אפשרות להצפנה חומרתית של ה-HD - האם קיים בדגם הנ"ל של לנובו? לא כבד מדי סוללה סבירה + מקלדת נוחה הורכב באתר של לנובו: ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Description Part number Unit price* Quantity Price* ThinkPad T410 - 1 Year Depot Warranty Edit 2516CTO $1,429.00 1 $1,429.00 Processor: Intel Core i7-620M Processor (2.66GHz, 4MB L3, 1066MHz FSB) 1 Operating system: Genuine Windows 7 Professional 64 1 Operating system language: Genuine Windows 7 Professional 64 US English 1 Display type: 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight (WWAN antenna) 1 System graphics: Inte…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by MalaMadre,

מחשב לא משהו אני יודע אבל כמה גרושים אפשר להשיג ממנו?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב? 6K 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים), צפיה בסרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר (חוטיים), רמקולים (5.1) אל-פסק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד Intel, לוח אם Asus, קשיח עד 640 של Samsung, מסך 22 של Asus, מקלדת, עכבר ורמקולים של Logitech 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן . יש דרישה למחשב שקט במיוחד? כן 7. האם אתם צריכים הרכבת מחשב במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? קירור נפרד למעבד (לא סטוק), זיכרונות 2GB בלבד, מארז עם לפחות 3 מאווררים שקטים וזרימת אוויר טובה 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן, מאד 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, מחפש נייד בדגש על מסך איכותי ביותר. לאחרונה קיבלתי Macbook pro 15" 2015 מסך רטינה מהעבודה. עדיין בהלם מהמסך. מעוניין במחשב עם מסך זהה אבל לא Apple. לגבי שאר החומרה, לא קריטי, נועד בעיקר לקידוד. תקציב: אין לי שמץ מה המחירים אבל עדיף כמה שיותר זול. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, המחשב של ההורים שלי נהרס - ויש צורך לבנות להם חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 ש"ח חריגה של עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש מאוד מינימלי, גלישה באינטרנט מידי פעם, אופיס כשצריך. בכל אופן, חשוב שהוא יוכל להפעיל סרטים באיכות HD אם יהיה צורך ויחוברו אליו שני מסכים בו זמנית (מסך מחשב וטלוויזיה, שניהם 1080p). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש אפשרות לקחת מהמחשב שנהרס את הציוד הנ…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום , יש מחשב נייד שאני בונה עליו . מיכוון שזה מחשב דגם דיי מיושן ,רוצה כמה שפחות להשקיע כסף. אז מצאתי את המחשב עם מעבד I5 חסכוני דור 4 (כן ישן) השאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה: מכיוו שמצאתי אותו בסביבות ה2000 שקל בחו"ל אני אשמח לנסות ללכת עליו במחיר הזה ומקסימום אחרי תקופה של כמה חודשים לקנות אחר במקרה הרע. 1. באיזה מקרים I7חסכוני מתעלה על I5 כשלא מדובר בגיימינג ? נטו גלישה ! סרטונים FHD שימושיים בסיסיים 2.קראתי ביקורת ביוטיוב שיש דיבור שהדגם בעל הI5 נותן ביצועי סוללה פחות טובים מהI7 , יש בזה היגיון? 3.האם לא כדאי ללכת על דגם ישן אפילו עבור השימושיים הבסיסים שציינתי ? או שאין בעיה ? בהנחה שאני לא מחפש את התמורה הכי ט…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by omri2211,

היי, מה דעתכם על המחשב הבא בשביל מתכנת: http://ksp.co.il/?uin=23511 תקציב: 3K * מטרות המחשב? תכנות ועבודה משרדית * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? נוחה לקריאה של טקסטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500G * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? בגלל שאני סטודנט אני זכאי למע' הפעלה חינם לכן אני מעדיף ממש לקנות בלי מערכת הפעלה... יכול לחסוך כמה מאות שקלים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיעמוד בדירישות ש…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי כולם, מה קורה? אז ככה... בעוד כחודש אני מתכנן לקנות מחשב נייד אם תקציב של עד 5000 שקל (למרות שאבא שלי אמר לא יותר מ-4 אלף... אבל אני אצליח להוציא ממנו עוד 1000..) הנה הדרישות שלי... אני צריך מחשב נייד לשימוש ביתי בלבד... אני לא מתכוון לנסוע במטוס ולשחק במחשב... בקיצור שימוש ביתי... אז לא אכפת לי המשקל שלו והעובי... חשוב לי שהמסך יהיה גדול, ושיהיה סאונד טוב כי אני לא יכול להיות במחשב בלי מוסיקה (רוק-אנד-רול! YAA!~! ), נראה לי שה-15.4 זה מספיק גדול.... חובה שהביצועים יהיו טובים ומהירים, אני לא מתכוון לשחק במשחקים כבדים מידי כמו CALL OF DUTY 4 אבל משחקים במתקרבים לזה... אני לא מתכוון לראות סרטים... ואני יישתמש במקלדת המובנית ואני ייחבר אליו עכבר. הנה המחשב שחשבתי עליו כא…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי חברה,Lenovo Ideapad Y700 VS Asus ZEN BOOK UX410UQשני מחשבים בקטגוריות מאד שונות. השוואה בהחלט מוזרה. אבל המחיר דומה והמפרט גם כן דומה (יחסית). בקצרה: Lenovo Ideapad Y700 15 80NV00QCIV - 4830 - מסך 15.6 , מעבד i7-6700HQ , זיכרון 16GB , דיסק 512 SSD, כ.מסך GeForce GTX 960M 4GB.Asus ZenBook UX410UQ-GV022T - 4625 - מסך 14" , מעבד i7-7500UU , זיכרון 16GB , דיסק 512SSD, כ.מסך GeForce 940MX.ההבדל בגודל המסך משמעותי אך פחות קריטי בשבילי. אני רוצה לקנות מחשב חזק לתכנות ועיצוב גרפי (בעיקר photoshop וpremieree) שיוכל להחזיק מעל 4 שנים. אני משתמש במחשב בצורה די אינטנסיבית. הY700 בהחלט עונה על הצרכים, אבל אז מצאתי את הZenbook הזה, והמפרט שלנו ממש טוב, רק שהמשקל משמעותית יותר קל (2…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. העדפת ל I7, מארז סגור, משחק בעיקר במשחקים כמו oblivion , גם The Elder Scrolls V: Skyrim, dragon age 2 ודומים. העדפה לקנייה באזור ר"ג ת"א. אשמח להצעות מפרטים תודה ושבוע טוב !

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, מיועד לגימינג בינוני כבד בתקציב של עד 4.5K המתאים לתווך הארוך אני כבר יחסית סגור על המפרט שבניתי אך אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחרוג או לחסוך (לא בהרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי RPG כבדים ומשחקי 2015 ומעלה- GTA V, FAR CRY4, THE WITCHER 3 ועוד.. -מהי…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dkaro,

היי, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו ברכישת מחשב ביתי חדש, ואני מעביר את הבקשה אליכם :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? - כ-3,000 ש"ח (כולל מסך). ניתן לחרוג במעט אבל לצורך מחשב ביתי רגיל לא חושב שיש צורך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אם יש אפשרות לחסוך תמיד טוב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב משפחתי ביתי: בעיקר אינטרנט, סרטים מסמכים ועבודות. יש לקחת בחשבון שיש נער מתבגר בבית שישמח שהמחשב יוכל להריץ לו משחקים סבירים ברמה סבירה (אין צורך שיהיה מסוגל להריץ באטלפילד 1 לצורך העניין) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצ…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. שלום אני צריך מחשב נייד חדש ללימודים שאתחיל בקרוב. מסך שיתאים ללימודים כתיבת עבודות מסמכים וכד' (13-15). חשוב זמן שימוש גבוה ללא מטען. כל השאר פחות חשוב, יהיה נחמד אם יהיה כרטיס מסך לטובת סרטי HD. תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. Started by אורי ע.,

אהלן! במשך חצי שנה חיכיתי ע"מ לקנות מחשב מסוג (surface pro 6 (i7 בבלאק פריידי... לשמחתי מצאתי דיל מעולה ובאמת קניתי את המחשב, אלא שהמוכר שמכר לי את המחשב רימה אותי ומכר לי מחשב עם מעבד i5 במקום i7 ובאמזון מוכנים להחזיר לי את הכסף כמובן אבל המחירים של המחשבים חזרו להיות גבוהים כרגיל... הצרכים שלי למחשב הם ללימודי עיצוב גרפי ומידול בתוכנות כמו סקצ'אפ וציור ואיור (בגלל זה זקוק למחשב-טאבלט) וכו' הייתי שמח לשמוע מה אתם מציעים לי לעשות, האופציה הראשונה היא להחזיר את המחשב ולקבל החזר כספי מלא על הרכישה- מה שאומר שאני נשאר בלי המחשב ולא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו בתקופה הקרובה עד שאחסוך עוד טיפה כסף. האופציה השניה היא להשאיר את המחשב…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. קניתי היום מעבד מחו"ל שביצועיו נראים טוב על הנייר, ה-FX-8320 של AMD כמובן. מחפש להתאים לו ולכרטיס שלי HD5770 (יוחלף גם כן בעתיד לא רחוק) לוח אם. על הדרך לשאול האם אני צריך להחליף זכרון? (לא סגור על המהירות אבל DDR3 רשום ב-CPU-Z) תודה לעונים!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. היי, 1. האם יש מחשב זהה(במפרט) במחיר נמוך יותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 2. האם עדיף כבר להוסיף עוד 300 ש"ח ולקנות i7 של Acer‎ ובמקרה וכן Acer לא פחות "טוב" מ dell? ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by itsik1231995,

יש לי מחשב נוכחי Q6600 + HD 4850 שעושה את עבודתו נאמנה כמו שצריך כבר הרבה זמן ואני מבסוט ממנו העניין שאני לא יהיה הרבה בבית הזה כניראה אז אני צריך עוד אחד בשביל להעביר את הזמן .... מעבד של אינטל - (אני יותר מתחבר איתם .... ניסיון שלי איתם וכול זה ...) לא הסתכלתי הרבה זמן בשוק המעבדים אבל I5 760 נישמע טוב אם יש משהוא יותר אז בכייף ... כרטיס מסך מהסידרה החדשה של AMD HD68XX אולי אפילו HD 69XX .... אני רוצה מפרט אחד ב 5000 שח מפרט אחד ב 6000 שח ומפרט אחד ב 6000 שח שכולל מסך בשביל להשוות בניהם .... המחשב ישמש לכול דבר .... משחקים כבים במיוחד וחדשים / סרטי FHD על מסך טלוויזיה / השמעת מוזיקה ב 5.1 ערוצים (יחובר למערכת קולנוע ביתית) וכו תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Ben in Black,

אני קונה מחשב חדש... רציתי לדעת מה כדי לקנות ... איזה מחשב בכי מתאים למשחקים אני רוצה מחשב ממש ממש טוב רק חבל שאני לא מבין כל כך אמממ התקציב הוא 3000-4000 שקל בערך בלי מסך תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? ניראלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניראלי שזה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס וסרטי hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 22 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רוצה טרקטור רועש, אבל לא צריך להגזים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by DuDsAn,

אהלן חברים , אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש. אני משתמש במחשב ל GAMING ומעוניין לשחק בULTRA . אני גם מעוניין שהמחשב ישרוד אצלי את ה 3 שנים הבאות על SETTING גבוהה. אני אולי אוסיף בעתיד עוד כרטיס מסך למערך SLI (רוצה לשמור את האופציה הזו פתוחה ) ואני מתכנן בעתיד בעת הצורך לעשות OC למעבד. חשבתי על המפרט הבא ואשמח לעצותכם : 1670 ₪ - Quad Core i7 4790K 4.0Ghz S1150 1100 ₪ - Asus Maximus VII Hero S1150 669 ₪ - * מבצע * - 16GB (2x8GB) Kingston HyperX FURY DDR3 1600Mhz 3099 ₪ - Nvidia GeForce Gigabyte GTX980 G1 WF3 4GB DDR5 990 ₪ - * מבצע * - NZXT Source 530 FullTower Black + Seasonic 850W 80+ BUNDLE 660 ₪ - Corsair Hydro H110 מחיר סופי: למזומן 8188 ₪ | לא…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אני רוצה לקנות מחשב אבל הבנתי שאוטוטו יורד מחירים של כרטיסי מסך בגלל שיגיע דור חדש לארץ, עוד כמה זמן זה יקרה בערך?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים