עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by MadManiii,

אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. את השאלון אשלים בהמשך מפאת קוצר זמן... צריך לבנות מחשב מצד אחד קטן ככל האפשר ומצד שני חזק ובעל יכולות הרחבה מקסימליות (כרטיסי רשת קווית נוספים, כרטיס מסך אבל לא מפלצתי). תקציב גמיש מאוד ולא מוגבל כרגע. דגש על חיבוריות גבוהה, מעבד חזק, נפח איחסון גדול ויכולת קירור בתנאי איוורור מגבילים. מיועד להיות מותקן ברכב אז צריכת הספק מינימלית וכמה שפחות רכיבים נעים. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Sarit Aviad Agam,

שלום לכולם, אני מעוניין במחשב עד 3,000 שקלים על פי הפירוט הבא: * מטרות המחשב: בעיקר שימושי אופיס וגלישה * גודל המסך: 13 או 14 אינץ'. אין העדפה בין שתי האפשרויות. * רזולוציית המסך: לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: לא קריטי. עד 2.3 ק"ג יהיה בסדר * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 GB, אם אפשר עם SSD יהיה נחמד, אבל לא הכרחי. * כונן אופטי: לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ibey Eliav,

יש מחשב נייד של asus שאני רוצה לקנות מדגם: N551VW-FI251T ואני מעוניין לשמוע חוות דעת מכאלה שמבינים, ו\או השתמשו בו. זה הקישור למפרט המלא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=915774 תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Niv Porat,

יו מה המצב חברים? אני תיכף משתחרר ומחפש להחליף את הלפטופ הישן והלא מתפקד שלי (בקושי 2 גיגה RAM) במשהו יותר רציני. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו באבויה נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח. בכל זאת רבע מהמענק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. בעיקר משחקים. אני לא בחור של קונסולות ובא לי ליהנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. העדכון האחרון היה באוקטובר, בתור אחד שמעוניין לקנות מחשב בקרוב הייתי שמח למפרטים מעודכים ומקצועיים ע"י מערכת האתר במקום לבקש מפרט ממשתמשים חובבנים בפורום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Cupid Me,

היי חברים מעוניינים לךשדרג מחשב קיים לצורך גיימינג. מכיוון שמדור המחשבים המומלצים באתר לא עדכני אני מבקש את עזרתכם צריך המלצה ללוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ומעבד עד 1600 ש"ח. זה מה שאני מתכנן לקנות כרגע: i3 4170 8GB DDR3 H81 R7 360 OC אשמח להצעות!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום חברים חבר שלי מעוניין לרכוש לאמו המבוגרת מחשב נייד בגודל 14" - 15.6" המעבד לעבודה הכי בסיסית שיש ובעיקר בשביל לראות סרטים (המחשב גם יחובר לטלוויזיה עם HDMI) לפי הבדיקה שערכתי הניידים הכי משתלמים היום בשוק במחיר לא יקר הם 2 הדגמים הבאים של לנובו אשמח לחו"ד... אני לא מכיר את המעבדים של AMD http://ksp.co.il/?list_compare=.27648..27647. תודה

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by KarmicKoala,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 4K, כנראה מסך 28״ של סמסונג (לא כלול במחיר). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. המחשב בעיקר לגימינג וסימולטור fsx אשמח על המלצה למחשב.... תודה

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  11. Started by yoni122,

שלום, מחפש מקום שמוכר מקלדת ל dell inspiron 14z 5423 עם אותיות בעברית. מצאתי רק מקומות שמוכרים אנגלית בלבד + מדבקות ומקום אחד שמציע חריטה. אין אפשרות לקנות עברית + אנלית, כמו שהמחשב הגיע במקור? תודה, יוני.

12. שלום לכולם לחבר שלי יש לפטופ בן כשנה וחצי של DELL (לא יודע איזה דגם, אם זה חשוב תגידו לי ואבדוק) והמסך התחיל לרצד לו בשבוע האחרון. אשמח להמלצה על מעבדה טובה בירושלים (גם במרכז תופס אבל עדיף ירושלים) שתוכל לסדר לו את הבעיה. והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון שכזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכולם, בדקתי במומלצים ובעמודים הראשונים ולא מצאתי משהו מעניין. אני מחפש מחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס. מעבד i3 וHD של 500GB יספיקו לחלוטין בתאכלס. מסך 15'' מקלדת לא חייב מלאה אבל שתהיה נוחה (יש כאלה שדוחפים יותר מידי כפתורים ולא נוח לעבוד איתם) משקל - לא חייב אולטראלייט אבל לא כבד מאוד. 2 קילו גג. סוללה - הסטאנדרט מספיק לגמרי. לא שולח אותו לתפקד 15 שנה בחלל. מערכת הפעלה - עדיף 7, אם לא אז 8. ממש לא רוצה 10 אבל לצערי בטח אין משהו אחר כל השאר פחות מעניין. חשוב אמינות ואיכות בניה. יש לי אפשרות לקנות עם כרטיס של "חבר" (א.ל.מ או שקם אלקטריק) אבל לא חייב. 2500 ש"ח נראה לי מספיק בשביל משהו איכותי ועם המפרט…

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. שלום לכולם הרעיון הראשוני היה לקנות לפטוט בתקציב של עד 7000 ש"ח,בדקתי עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שהדגם החדש של לנובו יתאים לי בדיוק לדרישות http://ksp.co.il/?uin=29457. התייעצתי קצת עם חבר שמבין עיניין והוא הציע לי לבדוק אופציה של מחשב נייח שלדעתו באותו התקציב אוכל לקבל יותר,הראש שלי נפתח לאופציה הזאת והתחלתי קצת לברר אבל אם להיות כנה הלכתי לאיבוד בין כל הנתונים והאופציות לאחר התייעצות קריאת כמה וכמה כתבות בפורום ומחשבה הגעתי למסקנה שנייח זה בדיוק מה שנכון ומתאים לי. אני מבין דבר או שניים במחשבים,יש לי לפטוט בין 6 שנים והגיע הזמן שלי להשתדרג ולהדביק את הקצב בכל עולם המחשבים. אף פעם לא הרכבתי מחשב ואשמח מאוד אם תעזרו לי.. כמה דגשים …

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. ערב טוב אשמח לייעוץ, אני מחפש מחשב נייד עד 2000 שקל ( 500 דולר ) שיתן לי לי את יחס עלות\ביצוע הטוב ביותר מבין המחשבים באתר בסט ביי בארצות הברית.http://www.bestbuy.com/ השימושים שלי הם בעיקר יום יומיים, לימודים ( תכנות בהמשך ) , מסחר בשוק ההון ,סרטים וכדומה .. הארד דיסק לפחות 500 גי'גה או יותר. זיכרון 4 ג'יגה , רצוי אפילו 6. חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואמין ( מבחינת חומרה ) אין צורך בכרטיס מסך חזק אני לא גיימר , רק שיראו HD כמו שצריך ויהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה עם hdmi. מהמעט שאני מבין נתקלתי בזה, אשמח לשמוע את דעתכם מבחינת חומרה. http://www.bestbuy.com/site/asus-15-6-laptop-intel-core-i3-4gb-memory-1tb-hard-drive-spin-pattern-in-black/4352000.p?id=121973…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mccartney,

שלום! אני חושב לקנות את המחשב הבא (Lenovo IdeaPad 300-17 80QH000AIV): http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916115 מה דעתכם? מישהו שמע עליו דברים טובים/רעים? מישהו התנסה ויכול לשתף? אגב, שמעתי דברים נוראיים על שירות הלקוחות של לנובו בארץ, ודברים טובים יותר על זה של דל. האם זה אכן כך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Marcoman,

אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  18. Started by LiranUdi,

היי, יש לי נייד של ACER, Aspire E1-572G משתמש בו בעיקר לפיתוח ומשחקים. למיטב ידיעתי יש עליו 2 כרטיסי מסך - המובנה של Intel ו AMD Radeon HD 8670M 1gb כיצד אני יכול לדעת שנעשה שימוש בכרטיס מסך של AMD ולא במובנה?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  19. Started by Ronen Mars,

היי, אני מחפש מחשב לראות סרטים(מחובר לטלוויזיה) ולגלישה באינטרנט. הסרטים בעיקר 1080P וBLUE-RAY. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10170 אשפר זיכרון ל8, HDD לSSD איזה כרטיס מסך מומלץ ?

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by yakovoh,

לפני כמה ימים העלתי שאלה וביקשתי עזרה בבניית מפרט של עד 9000 ש"ח. השימוש העיקרי הולך להיות בתוכנת solidworks משחקים כמו call of duty/gta5 ודומים להם ברמת גרפיקה בינונית + איפה שאפשר אז גם רמה גבוהה אינטרנט והורדות כבדות עבודה יום יומיומית על המחשב. oc זה תחום שמאוד חדש לי וכרגע אני לא ממש מבין בו אבל כן הלכתי על מחשב שבו אוכל לעשות זאת,לא ברמה הכי גבוהה. הקירור מאוד חשוב לי ולכן השקעתי והוספתי גם קירור נוזלי למעבד. אשמח לקבל חוות דעת מכם,לבדוק שהרכיבים שבחרתי באמת מתאימים אחד לשני ויעבדו בהרמוניה. זאת הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב אז בבקשה תתחשבו =) תודה מראש לכולם. http://ksp.co.il/?store=eilat&uin=16014 …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Gutman,

המחשב ישמש לגיימינג (המשחקים הכי חדשים), עיצוב תלת ממד ועריכת וידאו http://www.tms.co.il/preview/spec/mbzu5y8f מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Intel i7-6700K 4.0Ghz(4.2Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1677 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus Z170-A כמות: 1 - מחיר: ₪764 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + FSP HYPER 600W כמות: 1 - מחיר: ₪523 זיכרון: DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Black כמות: 2 - מחיר: ₪213 כרטיס מסך: Gigabyte GTX…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by tal89,

התחלתי לחשוב מה יהיה המחשב הבא שלי. התקציב לא מוגבל. הוא צריך להיות חזק (ארבע ליבות פיזיות) קל יחסית (2 ק"ג, אפשר לחרוג במאה גרם...) מסך 15.6. לא רועש בפעילות רגילה, ולא רועש מדי בפעילות מאומצת. צמצמתי את ההתלבטות שלי לשלושה דגמים עיקריים, ואשמח לשמוע מה דעתכם, ואם יש לכם רעיונות נוספים: Dell xps 15 Dell percision macbook pro 15 retina המחשב יריץ ווינדוס (למרות שאם בסוף המקבוק יבחר - אני אשחק עם שתיהן במקביל). כמה הגיון יש בלקנות מק ולהתקין עליו חלונות? לא מעניין אותי כל כך מסך מגע. כן חשוב לי להבין עד כמה השתקפויות מאפיינות כל אחד מהמסכים - ברור לי שכולם GLOSSY (למעט הDELL ברזולוציה FHD שמגיע עם אנט…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  23. שלום המחשב הקודם הלך אז צריך חדש מחשב במיידי, מתכנן להתחיל ללמוד עיצוב גרפי אז על הדרך כדאי להתאים אותו לדרישות האלה. מבחינת תקציב מוכן להשקיע כמה שצריך אבל לא לזרוק סתם כסף מיותר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל כמובן מעדיף להשקיע ושיהיה חזק ויסחוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזול…

• 17 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by danshimsh,

שלום לחברי הפורום, האם יש למישהו מושג מתי אמורים להגיע מחשבי מחשבי לנובו p50/p70 עם מעבדי xeon לארץ? קישור - לנובו p50 בברכה, דן

25. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני גיימר + עובד בפיתוח, אז חשוב לי שהמחשב יהיה חזק בכל קצוות הספקטרום. עם זאת, ברגע שאני מוסיף כרטיס מסך טוב (הסתכלתי על הgtx 980ti שעולה בארץ 3400!) התקציב של המפרט מרקיע לאיזור ה8000 שקל. זה מעל ומעבר לתקציב שלי כרגע, וגם שמעתי שבחודשים הקרובים ייצא הדור החדש של הכרטיסים שצפוי מן הסתם לשפר בהמון את הביצועים ב4K. אז היה לי רעיון: האם אני יכול לקנות מחשב חזק מכל הבחינות, אבל לקנות את כרטיס המסך בנפרד אחרי כמה זמן מענייני תקציב? בהנחה שאני לא מצפה באמת לשחק בלי כרטיס, רק לעבודה ואינטרנט לבינתיים. המעבד שאני שם עליו עין הוא הi7 skylake 6700k, והבנתי שיש לו integrated graphics סבירים. אין לי …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים