עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גם וגם כזה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא מאמין שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4, Crysis 3, Arma 3, Planetside2 וכל הכבדים בקיצור -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. המפרטים נועדו עבור עיבודים גרפיים בתוכנות כגון: revit, 3DMAX, AutoCAD וכו'. לא לגיימניג בכלל! וכמובן עדיף שיחזיק מספר שנים לשימושים האלה בדיוק. מפרט ראשון - i7 מעבדי אינטל‏ Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1295 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS P6T SE s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1333, 3xPCI-E 1120 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz 3x1GB Kingston Triple Channel 2 460 920 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E 340 דיסקים קשיחים‏ Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS 315 צורבים‏ Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 130 מאווררים וגופי קירור‏ Generic CPU Cooler For s1366 50 מארזים‏ HJA-241 MIDI Black With 12cm + 8cm Fans (No PSU) …

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by VegansXe,

מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Drycos,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי כ-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא רלוונטי מבחינתי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): רצוי HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by k22,

מסך:E2350T לוח אם :G41M-ES2L מארז וספק :ז'ינארי את הספק חובה להחליף את המארז לא בטוח תקציב יחסי קטן עד 2000 שקל תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. חברים אני רוצה נייד לגיימרים שיריץ את המשחקים הכי חדשים בלי לקטע אבל שלא יהיה כבד מידי 15"-16" מצאתי מחשב אחד שנראה לי שהוא ממש מצויין asus g51vx הנה המפרט http://usa.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=61&l3=1065&l4=0&model=3092&modelmenu=2 עכשיו יש לי 2 שאלות 1)אם יש עוד מחשבים בקטוגריה הנ"ל? (גיימרים עד 16") 2)אם אני קונה מחשב של אסוס עם אחרויות בין לאומית האם זה יכול להתבסס בארץ ? תודה לעוזרים!!!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, ראיתי באתר של lenovo ארה"ב שניתן להוסיף מודול 4G תמורת 175$ אני מניח שמדובר על אחד משלושת הכרטיסים שנמצאים כאן האם זה יתמוך ב-4G LTE שיש בארץ? האם מוכרים בארץ? קראתי באינטרנט שניתן להוסיף אם יש כבר את האנטנה מוכנה בתוך הלפטופ. יש להם קונפיגורציות נעולות (לדוגמה I7 10510U עם 14" FHD 400 nits anti glare ו-1TB PCIe SSD ו-16GB RAM מולחם) תמורת 1199.99$ אבל פה לא ניתן להוסיף את הכרטיס יש קונפיגורציה אחת שעולה 1220$ ובה ניתן להוסיף תמורת 175$ אבל היא חלשה בהרבה יותר. צריך להוסיף 526$ (!) רק בשביל שתהיה זהה לזו ב-1199.99$, לא כולל הכרטיס רשת ושאלה קטנה לגבי NVME: האם באמת ניתן לחוש בהבדל במהירות בין הכוננים הנ"ל, בעבודה רגילה עם Windows?…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  8. * מטרות המחשב? גלישה, עבודות גרפיקה, בלי משחקים וכו.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6/14 לא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות ומעלה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל 1TB לא משנה סוג * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיפות למראה וגם מגע מתכתי. לפחות בגב המסך. בנוסף שהמעבד יהיה core i7 מסדרת ha…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום, לפני שנה וחצי קניתי את המחשב נייד Lenovo g550 2958. יום אחד הוא פשוט קרס ולא עלה יותר ושלחתי אותו לתיקון אצל חברה פרטית. אחרי שלל ניסיונות על מנת לגלות מה התקלה (המחשב היה קורס כל כמה זמן בעיקר כשיש עליו עומס, ובתדירות גבוהה יותר כאשר מתקינים עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של NVIDIA, התברר שהתקלה היא בלוח אם של המחשב ושצריך להחליף אותו. התקשרתי ללנובו ישראל בניסיון להשיג את הלוח אם אבל הם אמרו שחייב לשלוח אותו לתיקון אצלם כדי להחליף אותו- דבר שלא רציתי לעשות כי כבר שילמתי לחנות שעשה את הבדיקה והיא איפשרה לי לקנות לוח אם ולהביא לה לתקן ללא עלות נוספת. לא מצאתי דרך להשיג את הלוח אם הזה וסה"כ חבל לי על המחשב כי הוא אחלה ממש אהבתי אותו. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כמות. מוצרים 1 AMD ATHLON XP 2000 + FAN 576 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 555 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 701 1 1,018 Geforce 4 Ti 4200 128Mb WinFast A250LE TD MyVIVO 1 277 LITE-ON DVD 16*48 Retail 1 PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 1 Simbadda Master III LV USB Front 400W Case 250 1 1,311 MAG FD786 17 1 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 36 1 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 87 1 81 Vantec ThermoFlow 80MM סה"כ 5,644 ש"ח המחשב לא מיועד לאוברקולק בשום צורה (או לפחות לא בעתיד הנראה כרגע לעין, אז להתעלם מאפשרויות האובר), ישמש למשחקים ואינט…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. OK, אז אני רוצה לקנות מחשב מבוסס AMD עוד שבוע שבועיים... כשאני אומר מחשב אני מדבר על : מעבד - אני לא מבין כ"כ את הצורך במגהרצים... אבל רק כדי לא לפגר מאחור אני חושב שאני יקח AXP1800+... אם יש סיבה טובה שאני יקח משהו אחר תגידו (אין לי כוח ל OC) זכרון - כאן יש לי שאלה חשובה! לא הבנתי אם המעבד פועל על FSB266 אז האם אני יכול לקחת זכרון יותר מהיר מזה? (שאלתי את זה גם בפורום מעבדים וזכרונות.. אבל עוד לא ענו לי) אם כן אז גם DOUAL DDR? לוח אם - כאן יש לי גם בעייה שקשורה לבעייה עם הזכרונות... השיפור שנותנים הלוחות מבוססי NFORCE2 הם בגלל ה DOUAL DDR? אם לא אז יש לי סיבה להעדיף אותו על KT400 ? הארדיסק - אני חושב ש 40GB יספיקו לי... רציתי לקחת את WD עם 8M BUFFER זה נותן הרבה שיפור?…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by manahama1,

אהלן. חבר שלי רוצה לקנות מחשב סלוני לחדר שלו. המטרות העיקריות הן לראות סרטים לשמוע מוזיקה ואינטרנט. שיהיה בין 2000 - 2500 ש''ח. תודה והמשך יום מעודן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by igor_e,

חברים, בוקר טוב. זקוק לעזרתכם בערכת מחיר של המפרט הבא, שנרכש לפני כמעט חמש שנים (נובמבר 2008). המחירים המקוריים שבהם רכשתי כל רכיב מופיעים בסוגריים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX (983 ש"ח) קירור למעבד: Scythe Kama Cross (187 ש"ח) לוח אם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R (752 ש"ח) מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black + Window (495 ש"ח) ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI (523 ש"ח) זכרון: Kingston 4GB (2x2GB) Hyper-X DDR2-800 CL5 (486 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS (409 ש"ח) כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail (1450 ש"ח) כונן DVD-RW LG GH20NS DVD-…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא 6-7K למזומן שטרות. 2. מטרות המחשב? גיימינג פרופר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אולי מסך רחב של 22'', תלוי במפרט שאפשר להרכיב בסכום הזה, ואני צריך KVM טוב שיתמוך לי בשני מחשבים (הסכום הוא למחשב, המסך והKVM ישקלו אח"כ) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: אני מוכן להסתפק בכרטיס קול onboard, אם הוא לא מחריד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אשמח למערכת מבוססת AMD Phenom וCF של שני 4870, אם זה מה שיתן לי את המיטב ואפשרי במחיר הזה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? הייתי רוצה מארז כמה שיותר י…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by אורי ע.,

אהלן! במשך חצי שנה חיכיתי ע"מ לקנות מחשב מסוג (surface pro 6 (i7 בבלאק פריידי... לשמחתי מצאתי דיל מעולה ובאמת קניתי את המחשב, אלא שהמוכר שמכר לי את המחשב רימה אותי ומכר לי מחשב עם מעבד i5 במקום i7 ובאמזון מוכנים להחזיר לי את הכסף כמובן אבל המחירים של המחשבים חזרו להיות גבוהים כרגיל... הצרכים שלי למחשב הם ללימודי עיצוב גרפי ומידול בתוכנות כמו סקצ'אפ וציור ואיור (בגלל זה זקוק למחשב-טאבלט) וכו' הייתי שמח לשמוע מה אתם מציעים לי לעשות, האופציה הראשונה היא להחזיר את המחשב ולקבל החזר כספי מלא על הרכישה- מה שאומר שאני נשאר בלי המחשב ולא יכול להרשות לעצמי לקנות אותו בתקופה הקרובה עד שאחסוך עוד טיפה כסף. האופציה השניה היא להשאיר את המחשב…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by IDan2013,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. היי חברה צהריים טובים, שמי יובל. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 (התכנון להוציע פחות, נגיד 3-4 אבל אם חייב אז אפשר יותר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים, לא משהו באיכות מטורפת (1080p); סרטונים קצרים באופן חובבני. פוטושופ, ושוב חובבני, משהו שיעמוד בעריכת תמונה בלי ליתקע. תכנות, אני full stack web developer, אבל את רוב התכנות שלי אני עושה בעבודה, מה שאני מחפש זה לפרוייקטים קטנים, שירוץ חלק ולא יתקע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

18. שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה ושם אני אקנה מחשב חדש, זהו התקציב. חשוב שהמפרט יהיה מ IQPC כי יש לי ניסיון טוב איתם. מספר שאלות והתייעצות לגבי מספר נושאים: 1) אם OC למעבד לא נותן שיפור משמעותי בגיימניג, אין לי צורך ב OC , אולי אפשר לרדת במעבד ל IVY BRIDGE אחר ולקבל ביצועים דומים \ זהים ? 2) האם הלוח אם מתאים ונחשב כאיכותי ? אם יש איכותי מתאים בפחות כסף - אשמח לשנות 3) חשוב לי מארז איכותי שהוא שקט ושיש פילטרי אבק ( יש משהו טוב יותר ממה שבחרתי ?) אשמח לשנות גם בתקציב אם יש 4) בכרטיס מסך לא מתפשר על NVIDIA , חשבתי אולי לקחת GTX 670 , חשוב ש BF3 ומשחקים כאלו ירוצי לי במולטי בהגדרות הכי גבוהות ו FPS מעל 50 5) קירור מעבד - אין לי מושג אם הוא מתאים, מעונין באחד איכותי שמק…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by dolev16,

היי חבר'ה, מעוניין ברכישת לפטופ. שימושים : * צפייה בסרטים ותכנים באיכות גבוהה - 1080P/4K וצפייה בסרטים ותכנים באיכות גבוהה דרך המחשב על מסך הטלוויזיה באותה האיכות. * גלישה באינטרנט. * גיימינג (לא קריטי). תקציב : כ-5K דרישות נוספות: אני לא יודע אם התקציב מאפשר, אך יש לי שאיפה לרכוש לפטופ עם מסך OLED ותומך 4K. הרכישה לא חייבת להיות בחנות בארץ, אך כן עם אחריות בינלאומית. חברות : HP , MICROSOFT או DELL תודה רבה למסייעים.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב רק אם באמת הכרחי ולא על הבדלים לא מורגשים (לשיקולכם המקצועי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 100 שקל מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase (מזדמן) וגיימינג (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH בעיקר ורוב המשחקים החדשים שיצאו בשנה הקרובה, בנוסף משחקי MMOrpg -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. * מטרות המחשב? מחשב חזק שיחזיק תוכנות כבדות, שיהיה מהיר. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. אלא אם תמליצו על משהו מיוחד * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB מהדור השני(הכונן המכני+SSD CACHE) עדיפות לכונן SSD. *זיכרון RAM? מינימום 8gb עדיפות ל 16gb. *תקציב? בערך 5000 שקל.. אני קונה את המחשב באילת * כונן אופטי? ' לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מה שיותר טוב וכמה שיותר. * האם בתקציב צריך להיכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום כולם, אני כבר מעל שבועיים חוקר ומחפש מחשב שמתאים לי .. עכשיו מצאתי מפרט שנראה לי די משתלם תגידו לי אתם מה אתם חושבים עליו מכל הבחינות וגם מה צריך לשפר.. אז ככה: athlon64 3800+ (sockey AM2) X2 dualcore מעבד: ASUS M2V AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E לוח אם: DDR II 667 1GB Spectek זכרון: Hitachi Deskstar 160GB SATA II דיסק קשיח: eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E כרטיס מסך: 5.1 Channel Audio כרטיס קול: DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 צורב: תראו.. אני משדרג לאחר שנתיים ומשהו עם מחשב נייד .. אני רוצה מחשב מהיר ושיהיה לו גרפיקה טובה ושאני יוכל לעשות כמה דברים דו זמנית.... עכשיו אני יודע שיהיו כאלה שיגידו אבל יש קצת יותר טוב מזה אבל אני לא רוצה להוציא כסף סתם אם אתם מביני…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. *מטרה עיקרית של המחשב היא תיכנות, Eclipse, IntelliJ, Visual Studio לפעמים אני מתעסק קצת בפוטושופ (חובב לא יותר מזה) ויהיה נחמד (לא חובה) שיתמוך במשחקים כמו Assasin Creed, Prototype או אולי אפשרות לשדרוג עתידי שיתמוך בזה. *גודל מסך 14'-15' המחשב מיועד לנסיעה כך שאם יהיה גדול כנראה גם ישקול יותר... אני מניח שרזולוצית HD לא כזה יודע מה להגיד כאן... * יהיה נחמד למקלדת מוארת * קל כמה שאפשר * זמן סוללה ארוך (יום) * HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא אבל שיהיה מקום בשבילו כדי שיהיה אפשר להכניס שם דברים אחרים כמו SSD או משהוא כזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סימולציה של סכמות חשמליות ואלקטרוניות כגון ORCAD MULTISIM VHDL AHDL, משחקים בעיקר מסוג RPG א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO, DUKE NUKEM מכל הגרסאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 "18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by sap2221,

- המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם - B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד - intel quad 3470, socket 1155 core i5 6mb זכרון - crosair 2x4GB (8gb) ddr3 1600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה סה''כ מחיר - 2760 ש''ח אז ככה : 1 - זה שווה את המחיר? 2 - את הכרטיס מסך אני קונה לבד , אם אפשר תציעו לי כרטיס מסך , אני מחפש משהו טוב למשחקים הכבדים שיש ושיצאו …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים