עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yotam.m,

היי, כבר לא מעודכן בחומרה עכשווית כמו בעבר. מחפש מחשב סביב 6000 שח (אפשר לחרוג בכמה מאות לפה או לשם במידה וישפר כרטיס מסך למשל) מתוכננת קניה באילת. דרושים מסך מקלדת ועכבר תואמים לגיימינג. ומארז נחמד עם דלת ו-RGB בשביל הילדים. תודה רבה לעוזרים.

2. שלום, לפני שמכר קונה את המחשב הבסיסי של אייבורי לצרכים הנ"ל בתקציב של בערך 1200 ש"ח, רציתי לוודא שאין אלטרנטיבות טובות יותר או שידרוגים/שינויים שמוטב לבצע. המחשב הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= יש את כל הציוד ההקפי: מסך 17" עכבר ומקלדת. המחשב אמור להחליף מחשב פנטיום 4 שפשוט איטי מידי. אין דרישות לשקט או דרישות מיוחדות נוספות. לדעתי כדאי כמובן ספק כוח נורמאלי ואולי אפילו מעבד זול יותר. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ilanb0,

אודה לקבלת חוו"ד למפרט הבא + עלויות: מארז עם צלע שקופה 2 מאווררים + מאוורר זלמן למעבד - 2 יציאות USB קדמיות, לפחות 6 מאחור. אפשרות ל - firewire. לוח אם סוקט 975 של אינטל (תמיכה במהירות 800MHZ. זכרון - DDR2, 1024*2 מהירות מינימלית 667MHZ . מעבד - אינטל core2duo, זכרון מטמון 2M*2 דיסק קשיח - 250 ג'יגה, מהירות 7200 SATA2 (זכרון באפר 16 מגה). צורב DVD - מהירות *16 כרטיס מסך - תומך DX10, זכרון 256 מגה (ייתכן ג'יפורס 8400: דרך אגב, מה ההבדל בין GS ל - GT בכרטיס הזה)? ספק כח - 500W

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by YingYingYing,

אוקי יש לי מחשב דיי חרא... לא מבין ממש במחשבים זה מה שאני יודע עליו Pentium 4 2.4GHz 512 MG of RAM GF FX5200 ואני לא צריך משסך ולא עכבר ולא מקלדת ולא כרטיס קול (בקשר לכרטיס קול אני לא יודע כי יש לי סתם חרא) אני באמת צריך את העזרה שלכם מת לשפר ת'מחשב ולא יודע איך... חשבתי על אולי כרטיס מסך חדש מעבד עוד זכרון וכל מה שתוכלו להציעה לי בסכום של עד 2500 ש"ח (אם מה שאתם תציעו לי קצת יותר יקר ויותר שווה אז גם בסדר) תודה רבה לכל העוזרים!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by RayZ,

היי. יש בראשותי נייד דל N5010 שלצערי הרב זקוק להחלפת מקלדת שלמה. יש עליו אחריות, אבל על הנזק הספציפי אין (זה נזק פיזי, לא קרה לבד). עכשיו אני רוצה להחליף את כל המקלדת, כלומר לא רק לחצנים בודדים - את לוח המקשים במלואו, ואני רוצה שזה יהיה ללוח מקשים חדש של אותו הדגם. יש לכם מושג כמה יעלה לי כל הסיפור להערכתכם, ואיפה מומלץ לעשותו אם כן? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Arnold,

שלום! אני רוצה לדעת לכמה זמן (שנים,חודשים) יספיק לי המפרט זה למשחקים. GA-7VRXP VER .2 ATHLON XP +2200 SAMSUNG PC2100 2* 256MB CHAINTECH GF4 4200 TI 128 MB M.D HD 40G צורב YAMAHA 8*4*24 SOUND AC97 תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום רב, אשמח שתציצו במפרט הנ"ל: מה התקציב המקסימאלי?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לקודי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא (עד 1500 עם מקלדת עכבר ומערכת הפעלה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10/win 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Alfasi,

1. מה התקציב המקסימאלי? אני גמיש בתקציב אבל ראיתי מפרטים ברמה של מה שאני מחפש באזור ה6-8K ואני חושב שזה הכיוון. 2. מה שימושי המחשב? עריכת וידאו מקצועית. א) תוכנות עיקריות - Avid Media Composer, Adobe Premier , After Effects. זאת העבודה שלי ואלו התוכנות שאני עובד איתן על בסיס קבוע. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכוונה שלי כרגע היא לערוך עם שני מסכים של 1920X1080 של 23". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני צריך מחשב שיענה לדרישות השוק לתקופת זמן משמעותית. אני מתחיל לקבל כבר לאט לאט חומרי 4K לעבודה ורוצה להי…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כמות. מוצרים 1 AMD ATHLON XP 2000 + FAN 576 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 699 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 555 1 WD 80GB 7200RPM 8 MB special version 701 1 1,018 Geforce 4 Ti 4200 128Mb WinFast A250LE TD MyVIVO 1 277 LITE-ON DVD 16*48 Retail 1 PANOASONIC FLOPPY 1.44 52 1 Simbadda Master III LV USB Front 400W Case 250 1 1,311 MAG FD786 17 1 Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 36 1 Microsoft® Wheel Mouse Optical OEM 87 1 81 Vantec ThermoFlow 80MM סה"כ 5,644 ש"ח המחשב לא מיועד לאוברקולק בשום צורה (או לפחות לא בעתיד הנראה כרגע לעין, אז להתעלם מאפשרויות האובר), ישמש למשחקים ואינט…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Old Cat,

לא יודע אם זה שייך למפרטים, אבל היות וניידים נמכרים לרוב עם מערכת הפעלה אז אולי זה נחשב כחלק מהמפרט. הנושא: מחשב DELL INSPIRON 1525 נמכר גם ללא מערכת הפעלה כלל, אבל חברת DELL לא מאפשרת קבלת דרייברים למערכת XP אלא רק למערכת VISTA. זה בסדר אם הם מציעים למכירה מערכת מותקנת VISTA במקור אבל אומרים למי שרוצה XP שיטרח ויוריד מה שצריך מאתר החברה. אלא שכאן הם בכלל לא מאפשרים זאת. באתר של DELL בעמוד הדרייברים של סדרה זו מופיעה רק אפשרות ה VISTA, למרות שאפשר להזמין מחשב זה עם XP מותקנת עליו מראש. כלומר במילים אחרות: אם תקנה מאיתנו רשיון XP ותשלם לנו על ההתקנה אז ניתן לך הדרייברים המתאימים, ואם לא אז לך חפש ת'חברים שלך................................ ידוע לכם על זה? השמועה היא …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. טוב תבנו לי מפרט חזק לOC.... תעשו לי שתי אפשרויות של DX9 ו10.. תודה מראש

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. היי אני צריך מפרט ב-3K לאינטרנט הורדות וסרטים כולל ציוד היקפי ומסך אין בעיה שיהיה מבוסס AMD תודה

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה ושם אני אקנה מחשב חדש, זהו התקציב. חשוב שהמפרט יהיה מ IQPC כי יש לי ניסיון טוב איתם. מספר שאלות והתייעצות לגבי מספר נושאים: 1) אם OC למעבד לא נותן שיפור משמעותי בגיימניג, אין לי צורך ב OC , אולי אפשר לרדת במעבד ל IVY BRIDGE אחר ולקבל ביצועים דומים \ זהים ? 2) האם הלוח אם מתאים ונחשב כאיכותי ? אם יש איכותי מתאים בפחות כסף - אשמח לשנות 3) חשוב לי מארז איכותי שהוא שקט ושיש פילטרי אבק ( יש משהו טוב יותר ממה שבחרתי ?) אשמח לשנות גם בתקציב אם יש 4) בכרטיס מסך לא מתפשר על NVIDIA , חשבתי אולי לקחת GTX 670 , חשוב ש BF3 ומשחקים כאלו ירוצי לי במולטי בהגדרות הכי גבוהות ו FPS מעל 50 5) קירור מעבד - אין לי מושג אם הוא מתאים, מעונין באחד איכותי שמק…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by a.li,

שלום רב, אני בונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק כוח להתאים עבורו. החומרה שהולכת להיות במחשב (החלקים נרכשו כבר): - z490 AORUS elite motherboard - Intel® Core™ i7-10700K - WD_Black SN750 500GB NVMe - דיסק קשיח 7200RPM - מארז עם 4 מאווררים 120 מ"מ (Corsair iCUE 4000D Airflow) - כרטיס מסך: TUF-RTX3080-O10G-GAMING * אני לא מתכנן לעשות לו overclocking. השאלה היא איזה הספק אני צריך? ואיזה דגם אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים!

15. יש לי את הנייד שבכותרת, השתמשתי בו שנה ולמען האמת מההתחלה די התבאסתי על הקנייה, לא בגלל הלפטופ עצמו (הלפטופ סוף הדרך בכל אספקט) אלא בגלל שאני לוקח אותו איתי 5 פעמים בשבוע והוא גדול (17") וכבד (לא יודע כמה בדיוק). הסתבר לי בדיעבד שהוא באמת יותר לפטופ לבית ולמשחקים (יש לו כרטיס מסך מעולה). אני אקנה עוד כמה חודשים לפטופ אחר ואולי אמכור את זה. אשמח לדעת כמה אתם חושבים שהוא שווה בימינו. תודה רבה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by eldad50,

אני סובל שנים ממחשב חלש והחלטתי להשקיע אני אוהב משחקים כבדים כמו COD4 ומדאל אוף אנר אירבון GTA החדש סגנון הכבד שאני לא יכול להחזיק אם מישהו יוכל לעזור לי במפרט חזק שיבטיח ביצועים טובים אף על פי שההשקעה נמוכה אני ישמח מאוד תודה

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).עבודה משרדית, קל movie maker, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

18. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו ה…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום לכולם סוף סוף (בעזרת השם) אני קונה מחשב חדש. בעיקרון כבר המפרט סוכם ומוכן, אני רק רוצה שתעברו עליו ותעירו הערות. תקציבו הוא 5200-5500 ש"ח, יש לציין שירכשו 2 מחשבים. שימושיו הם משחקים,משחקים,משחקים, OC ואולי פוטושופ פה ושם. המחשב לא יוחלף בזמן הקרוב, לכן יש צורך בתמיכה עתידית. על המחשב להיראות גם קצת "יפה" ולא מכוער. לא משנה הרעש. הנה המפרט שבניתי: מחכה להערות והארות, אור כהן ביום שני אני כנראה קונה מחשב, אם למישהו יש הצעות לשינוי אני פתוח אליהם, כנראה שאני לוקח את הGTX: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=18799

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. AMD.... לוחאם טוב חשוב, ו512 זיכרון. (לחבר)

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי, אשמח להמלצה על דגם מחשב נייד מוצלח לפי הצרכים הבאים: לא חברה בבעלות סינית (לא לנובו ואחרות). מגבלה מוזרה, אני יודע :-) מחיר הכי נמוך שאוכל. מוכן לשלם במשקל שיעמוד במשימות עריכת תמונות. אני משתמש ב-Affinity, וראיתי באתר שלהם (כאן) שהדרישות למחשב Windows הן: ראיתי שיש כל מיני Dell Inspiron סביב 5000 ש״ח. יש דגם ספציפי שתוכלו להמליץ? זה סדר הגודל של המחיר? תודה מראש

22. היי מה דעתכם על: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4281 INTEL PEN 4 2.4GHZ ALBATRON PM 266A PRO 256MB 266MHZ DDR WD 40GB 8MB 7200 RPM TECHNO MIDI ATX 300WATT CD AOPEN X 56 1.44 FLOPPY VGA O/B AUDIO 6 channel AC 97 Audio| LAN 10/100 ב- 2600 ש"ח אני צריך מחשב לצורך OFFICE, INTERNET, E-MAIL ללא מסך האם אתם מכירים עוד מחשבים מוכנים בסדר גודל הזה של מחיר (3000 ש"ח) תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤1050 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤462 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤793 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤419 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤329 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤586 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1052 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail כמות: 1 - מחיר: ¤186 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 סה"כ: ¤4882 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שוו…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by valleyzz,

אהלן חברים הייתי מעוניין לקבל הערכת מחיר לגבי מחשב נייד ברשותי להלן המפרט: 14 אינצ' DELL Inspiron N4030 I3 M350 2.27 ghz 4GB DDR3 HDD 320 GB ATI 530v

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by yonin789,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (חריגה עד 500) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צרכיים משפחתיים - עבודה משרדית, אינטרנט,סטרים וקצת משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים