עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kofikoking,

1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים והכבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מעדיף כמה שיותר גבוה אבל יש תקציב.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיפות לשקט המחשב מיועד לסלון 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה …

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by choochee,

יש לי מחשב די ישן, בן אני חושב משהו כמו 6-7. בזמנו הוא עלה הרבה - המפרט כולל xeon e3 ו-32 GB ראם. נתתי אותו לפני כשנתיים לילדה בעיקר למשחקים, הבעיה שרמת המשחקים שהיא אוהבת עלתה והמחשב קצת מג'עג'ע בהם, כנראה כי יש בו כרטיס מסך ישן למדי ולא של גיימינג. השאלה שלי היא אם יש טעם לקנות כרטיס מסך סביר יותר GTX כלשהו מהסדרות המוקדמות יותר, ואז יהיה אפשר להשתמש בו בתור סוג של מחשב גיימינג? או שחבל לטרוח? מה דעת המומחים?

3. Started by IxSrPpTUq,

טוב, כמו שאמרתי - שילוש חדש... מעבד -C2D חובה... שיהיה טוב ל-OC, תמיכה ב-SLI מאוד כדאי... תודה, אור....

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם. ברצוני לירכוש מחשב חדש, מכיוון שאת המחשב הקודם שרכשתי, רכשתי תודות לעזרה נאמנה של אחד מחברי האתר (McFly) אני חוזר אליכם שוב ומבקש את עזרתכם. אז זהו הסיפור: המחשב הנוככי נועד לאח הגדול שלי שרוב עיסוקו בו יהיה שימוש בסיסי במחשב (גלישה באינטרנט, צפיית סרטים, ניגון מוסיקה וכו") אבל גם למשחקי מחשב, לא כבדים במיוחד אך חדשים במקצת (לדוגמה אני מצפה שהוא יריץ דום 3 ב-LOW \ LOW MEDIUM) אני מצפה שהמחשב יהיה יציב ועם חלקים איכותיים, המסך הוא עיניין קצת קריטי, אני לא רוצה מסך שיהיה גרוע יותר מהמסך הבא: MAG 786FD Flat. אין צורך ברמקולים לאחי יש מערכת סטראו. עכשיו דיברתי עם איש אחד וסיכמנו על עיסקה כזאת: הוא כרגע התחבר לHOT וקיבל את המבצע המיוחד שלהם, טלויזיה מחשב וכו"…

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב לעריכת וידאו ואולי גם לגיימינג בתקציב של 4.5K גמיש. יש צורך בציוד היקפי מלא והעדיפות היא ל-RSM או חנות אחרת באיזור כפ"ס/הוד השרון. אשמח לשמוע חוו"ד על המפרט שהרכבתי: Westren Digital 1TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪414 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1840 SeaSonic SS-500ET 500Watt 80Plus Bronze, יחידות 1 ₪313 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1032 Intel Sandy Bridge Core i5 2300 Socket 1155 6MB 2.8Ghz 95W Box, יחידות 1 ₪870 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2326 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪554 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4G…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by roibargil,

אלו המפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10236 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9787 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11908 אני מתכוון לשדרג להם את הזיכרון הפנימי ל-4 ג'יגה. מי מהם לדעתכם הוא הטוב ביותר? אני צריך נטבוק לענייני לימודים בלבד ולא יותר מזה - לקחת לאוניברסיטה ולחזור הביתה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by silverpist,

אוקיי אני מתלבט ממש בין 2 המחשבים הנ"ל- לנובו THINKSPAD E330, לבין המסונג סדרה 5 530U http://ksp.co.il/?uin=17299 לבין http://www.zolprice.co.il/product-1629-Lenovo_ThinkPad_Edge_E330_3354_96G.aspx כעיקרון יש לי את התקציב לשתיהם, אבל יש יתרונות וחסרונות כל אחד, הלנובו חזק יותר בחומרה וביצועים, אבל נופל במשקל שזה נושא שמדאיג אותי מאוד, אני סטודנט, ולכן אני אעדיף משקל קל, אבל לעומת זאת, אני מפחד שיבוא היום ואני אצטרך ביצועים שהסמסונג לא ייתן לי מכיוון שהמעבד שלו בא מוחלש וכאלה.. מבחינת סוללה גם הלנובו קצת יותר חזק. אבל זה פחות קריטי כי אני תמיד אסחב מטען ממילא ותמיד יש שקע. האם הביצועים של הסמסונג יפריעו לי במידה ואני אעבוד על מט לאב ותוכנות שירטוט גרפיות בעתיד? כי אם לא, א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by thony,

היי מבקש חות דעת על נייד הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3238&products_id=26133 Dell Studio 1555 DL1555-AT86BK Black Intel P8600 2.4Ghz 4GB ATI 4570 320GB 7 FullHD Led 15.6 Vista Premium על פניו נראה ממש טוב, מפרט מעולה, מחיר סבבה, 3 שנים אחריות - וכזה זול? אולי פיספסתי משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אשמח לקבל תגובות על המפרט הבא המיועד למחשב למשחקים וחיבור מהיר לאינטרנט בתקציב של כ - 8,000 ש"ח, ללא מסך, עכבר ומקלדת.הערה - אין כוונה לבצע "אובר קלוקינג": מעבד: AMD ATHLON XP 1800 לוח אם: ASUS A7V 333 זכרון פנימי 256MB - DDR - PC2700 - 333 MHZ דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM 8MB BUFFER BENQ X 16X40 : DVD כונן דיסקטים: TEAC 1.44 כרטיס מסך: GIGABYTE RADEON 9700PRO 128 MB כרטיס קול: S.B. LIVE 5.1 מודם: INTEL 56K רמקולים: ALTEC LANSING ATP3 מארז: ENERMAX - FS - 710B מערכת הפעלה: WIN XP בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by yotam.m,

היי, כבר לא מעודכן בחומרה עכשווית כמו בעבר. מחפש מחשב סביב 6000 שח (אפשר לחרוג בכמה מאות לפה או לשם במידה וישפר כרטיס מסך למשל) מתוכננת קניה באילת. דרושים מסך מקלדת ועכבר תואמים לגיימינג. ומארז נחמד עם דלת ו-RGB בשביל הילדים. תודה רבה לעוזרים.

11. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב מיועד בעיקר למשחקים, תכננתי בהתחלה להוציר בסביבות 3.5-4K על מחשב עם 1060 אבל אז ראיתי שעם קצת משחק אפשר להכניס 1070 גם בסביבות 5K והחלטתי לנסות להרכיב מפרט. אני לא בטוח כל כך אם כל הרכיבים שלי מתאימים, או אם יש איזשהו צוואר בקבוק במערכת ולכן אשמח להערות\הצעות לשיפורים\אפשרות לחסכון בהוצאות (המלצות לחזור למערכת זולה יותר אבל עם 1060 גם מתקבלות). המפרט לא כולל SSD מכיוון שיש לי אחד חדש בבית שאתקין בעצמי כנראה בנפרד, בחרתי להרכיב את המפרט דרך האתר של פלונטר כי היה שם את ההיצע הכי גדול שמצאתי, אבל אם יש מקומות אחרים שמשתלמים יותר או באותה מידה אשמח לקבל גם הצעת מפרט דרכם (ואולי זה יהיה אפילו יותר נוח כי אני גר בצפון) …

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב? לימודי משפטים וסרטים * גודל המסך? 15.6״ * רזולוציית המסך? 1366*768 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שיחזיק לכמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי?צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :צבע שחור ומצלמת אינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. שלום מדובר בסטודנטית לעיצוב אופנה, המחיר חשוב אבל לא להתפשר יותר מדי על איכויות רצוי 5K אבל אם אין ברירה אפשר לעלות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית תלת מימד * גודל המסך: נראה לי שאיזור 15" הכי יתאים * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק בשביל לנצל את גודל המסך שנבחר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? רצוי לחסוך בגרמים במידת האפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כדאי אבל לא על זה תיפול הבחירה. ההנחה שיש חשמל בסביבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: כדאי SSD אבל קשה לי לראות איך זה נכנס בתקציב, לגבי נפח אני מניח ש 1TB יספיק. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרש…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by rannn,

שלום אני צריך עזרה בבניית מחשב לעבודה עם גרפיקה בתקציב של 4500 ש"ח עיקר העבודה שלי עם תוכנות ADOBE (אפטר אפקט, פוטו שופ, פלאש ו-3DMAX) תודה מראש לכל העוזרים מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה (after effect, 3Dmax, photoshop, flash) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by shlomi8,

שלום לכולם, אני לפני קניית המחשב הנ''ל ואני קצת חושש. אני מעוניין במחשב שיתאפשר לי לעשות בו הכל (משחקים,אינטרנט ,יצירת מוזיקה), העניין שמדאיג אותי הוא החום והבלאי של המחשב שנובע מכך. אין לי מושג במחשבים ניידים ורציתי לדעת אם החום שנובע מהכרטיס מסך (שנחשב חזק במחשב הנ''ל) זה באמת דבר שיהיה מורגש ויפריע לי להשתמש בו באופן שוטף (גם כשאני לא משחק)? מחשבים ניידים עם כרטיסי מסך נפרדים נוטים להתקלקל יותר מהר מאחרים? איך אוכל לקנות מבלי להצטער? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, אני בקרוב עובר דירה ושם אני אקנה מחשב חדש, זהו התקציב. חשוב שהמפרט יהיה מ IQPC כי יש לי ניסיון טוב איתם. מספר שאלות והתייעצות לגבי מספר נושאים: 1) אם OC למעבד לא נותן שיפור משמעותי בגיימניג, אין לי צורך ב OC , אולי אפשר לרדת במעבד ל IVY BRIDGE אחר ולקבל ביצועים דומים \ זהים ? 2) האם הלוח אם מתאים ונחשב כאיכותי ? אם יש איכותי מתאים בפחות כסף - אשמח לשנות 3) חשוב לי מארז איכותי שהוא שקט ושיש פילטרי אבק ( יש משהו טוב יותר ממה שבחרתי ?) אשמח לשנות גם בתקציב אם יש 4) בכרטיס מסך לא מתפשר על NVIDIA , חשבתי אולי לקחת GTX 670 , חשוב ש BF3 ומשחקים כאלו ירוצי לי במולטי בהגדרות הכי גבוהות ו FPS מעל 50 5) קירור מעבד - אין לי מושג אם הוא מתאים, מעונין באחד איכותי שמק…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מעוניינת בעזרה במפרט לקניית מחשב לבן שלי,מחשב למשחקים ובעיקר משחקי רשת כמו FLYFF ,אין לי תקציב גדול משהו בסביבות 1500 - 2000 שקל.לא צריכה ציוד היקפי ולא מסך ולא מערכת הפעלה, אלא רק לדעת מה אני אמורה לחפש . אשמח לקבל מידע ..בברכה מימי.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן 4.5-5K ללא מסך. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (METRO EXODUS, AC ODYSSEY , FAR CRY וכו'..כותרים "כבדים"). בנוסף עריכה גרפית בCAPTURE ONE, פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 3 הארד דיסקים SATA "רגילים" ועוד 2 כונני SSD. אחד ההארד דיסקים מתחיל לאט לאט להתפגר (BAD SECTORS וכו..מ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Junky,

שלום אני חדש פה, הייתי רוצה שתרכיבו לי מחשב בתקציב סביבות ה9 אלף שקל, הייתי רוצה שתתנו דעה על המפרט הזה AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel Westren Digital SATA 36.7GB 10000 RPM Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RP Leadtek Geforce PX6800GT 256Mb Retail PCI-Express SLI LG DVD 16x48 Black OEM NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk Enermax 485W EG495P-VE FMA 20/24Pin Power Supply המפרט הזה הוא לא כולל מארז, הייתי רוצה שתמליצו לי על מארז טוב, יפה ושיתאים למחשב שלי. תודה

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 576/564 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-P33-V3 - MSI - Socket LGA1150 CPU support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - DVI, VGA video outputs - 1x PCIe 3.0 x16 slot - 8 channel audio - 4x SATA6 3Gb/s - 2 x SATA2 3Gb/s - Gigabit ... שלוש שנות אחריות כמות: - 1 - 256/251 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by rollita,

המחשב לשימוש משרדי - אופיס ואינטרנט רצוי שהתקציב יתכנס ל- 1.5k ואולי אפילו פחות. דגשים נוספים: מקלדת, עכבר, צורב DVD, זיכרון 512Mb וHD של 80Gb. ללא רמקולים. כמו כן ישנה העדפה חזקה לרכיבים שיאפשרו שידרוג בעתיד (כלומר שהזיכרון והתושבת בלוח תהינה מתאימות לדוגמה DDR2)

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש את המחשב הזה שהוא עם כפול ליבה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 ויש את זה שהוא עם כרטיס מסך חזק קצת יותר http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6748 השאלות שלי ( בלי קשר למחיר שהוא לא חשוב) 1. איזה מחשב הוא החדש יותר בהיררכיה 2. איזה מחשב יחזיק סוללה לזמן ארוך יותר 3. איזה מחשב הוא חזק יותר להקרנות וידאו /ישומי אופיס ומשחקי מחשב בינוניים(לא לגיימרים) תודה....

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, לפני שמכר קונה את המחשב הבסיסי של אייבורי לצרכים הנ"ל בתקציב של בערך 1200 ש"ח, רציתי לוודא שאין אלטרנטיבות טובות יותר או שידרוגים/שינויים שמוטב לבצע. המחשב הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= יש את כל הציוד ההקפי: מסך 17" עכבר ומקלדת. המחשב אמור להחליף מחשב פנטיום 4 שפשוט איטי מידי. אין דרישות לשקט או דרישות מיוחדות נוספות. לדעתי כדאי כמובן ספק כוח נורמאלי ואולי אפילו מעבד זול יותר. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by דובי770,

בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכת אודיו * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6/14 אינצ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יות…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by maayan,

what is hte rules

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים