עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אלהן חברים בקש את עזרתכם בבנית מפרט מחשב בתקציב סביבות ה7000 המחשב מיועד לחבר שלי ואני עוזר לו לבנות את כל זה היינה תשובתו לשאלון הנדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה(?: משחקי מחשב ואחסון מאסיבי של קבצים (מוזיקה, סרטים, סדרות, הופעות סטנד אפ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה :?( אין תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מ…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by ynofear,

Leadtek px7800gt 215mb pci-e DFI Lanparty NF4 ultra-Dforce 4 ultra 939 AMD athlone 64 3200 (s-939) Box OCZ 1G 512mbx2 Enhanced DDR2 533 memory Westerm Digital 200GB 7200 RPM 8MB BUFFER S-ATA II HDD Leadtek winfast PVR2000 Zalman CNP7000B כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך ל : MSI GEFORCE 6800 ULTRA ??? מסך: BENQ FP737 SILVER LCD "17" מארז: A-TOP X Blade silver+450W CASE

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3 Conroe Support GP35DS3 ¤ 695 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤ 653 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 127 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 625 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 232 2 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 2 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1575 1 כונני דיסקטים alps Floppy 1.44 Floppy ¤ 36 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 2 מקלדות LOGITECH Cordl…

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - STEPPING G0 - TRAY ¤1495 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤681 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1979 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800 ULTRA 768MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤3191 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤639 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤850 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREMEGAMER FATAL1TY ¤902 מארז: ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤871 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤143 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤397 מערכות הפעלה: WI…

5. שלום לכולם סוף סוף (בעזרת השם) אני קונה מחשב חדש. בעיקרון כבר המפרט סוכם ומוכן, אני רק רוצה שתעברו עליו ותעירו הערות. תקציבו הוא 5200-5500 ש"ח, יש לציין שירכשו 2 מחשבים. שימושיו הם משחקים,משחקים,משחקים, OC ואולי פוטושופ פה ושם. המחשב לא יוחלף בזמן הקרוב, לכן יש צורך בתמיכה עתידית. על המחשב להיראות גם קצת "יפה" ולא מכוער. לא משנה הרעש. הנה המפרט שבניתי: מחכה להערות והארות, אור כהן ביום שני אני כנראה קונה מחשב, אם למישהו יש הצעות לשינוי אני פתוח אליהם, כנראה שאני לוקח את הGTX: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=18799

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by koplov,

שלום, מישהו מכיר חנות טובה לקניית מחשב נייד באילת? האם זה משתלם יותר מקנייה באחת מהחנויות האינטרנטיות? תודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by LittleNicky,

אהלן, * מטרות המחשב? שימושים כללים, הורדות, סרטים, אינטרנט, לימודים. * גודל המסך? 15.6 מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? לא רלוונטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי. * משקל רצוי? מעדיף שיהיה קל מהרגיל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך רלוונטי מכיוון שרוב הזמן המחשב יהיה מחובר לחשמל, שתהיה סוללה נורמלית אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI בשביל להתחבר למסך טלוויזיה של סמסונג, HDMI וכו'. * Bluetooth? לא רלוונטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לגמרי SSD. רצוי לפחות 128 ג'יגה, אני לא מתכוון לשמור על המחשב עצמו קבצים גדולים כמו הורדות כי יש לי הארד דיסק חיצוני גדול. * כונן אופטי? לא רלוונטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא רלוונטי. * האם נדרשת אחרי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי לכולם, יש לי מחשב נייד שנקנה בקנדה, המחשב נייד עצמו מדגם MSI של GE70 2OE, מחשב נייד ברמה מאוד גבוהה, עם אחריות בחו"ל לשנתיים. המחשב נייד נפל והמסך שלו נשבר, אך עדיין אפשר לעבוד איתו על ידי חיבור מסך LCD. בעקרון אני רוצה להחליף לו מסך, כי לא נוח לעבוד איתו ככה... אז ככה המפרט שלו באתר: http://www.msi.com/product/nb/GE70_2OE.html#overview דיברתי עם היבואן של MSI בארץ מאחר שאין פה יבואן רישמי, אז הלכתי לחנויות מעבדה שהן מתווכות בין MSI ויש מעט כאלו, הם הציעו לי מחירים דיי יקרות לתיקון לטעמי, וחלקן אמרו שאינם יכולים לתקן את זה כי אין להם את הדגם הזה של המחשב בקיצור אין להם מאיפה להשיג חלקי חילוף שאיתם יוכלו לתקן את זה. דבר ראשון - אז ביררתי את הנושא קצת, ואני מכיר כמה חבר…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, קראתי בדקתי והסתכלתי על מפרטים והגעתי למפרט הבא שהרכבתי. הדברים שאני פחות מבין בהם הם לוחות אם, מארזים ומערכות קירור. לגבי המעבד, הבנתי שהמעבד של AMD הוא יותר יציב מבחינת ביצועים למטרות כלליות (למרות שאולי פחות טוב לגיימינג לעומת נניח i7 9700K). כמה פרטים נוספים: - שקט יחסית חשוב אבל לא ברמה של 1000 ש"ח למערכת קירור. - אני לא סגור על הזיכרון (RAM), חשוב לי מהירות של 3000MHz ומעלה, אבל פחות מתמצא בדגמים. כן צריך 16 ג'יגה ומעלה. - אם מדובר ב-OC אז רק כזה שקל לעשות בעזרת תוכנה פשוטה ויעודית או באופן ידידותי שמונגש (לא בא לי לשרוף רכיבים על ידי התעסקות מיותרת). - רכישת המחשב תהיה בחודש-חודשיים הקרובים (אין לי בעיה להמתין לספטמבר א…

10. היי לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב גיימינג עד 3000 שח , ניתן גם יד שנייה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט טוב או שתמליצו לי על אחד המחשבים שכבר הציעו לי בפייסבוק [מוסיף את הרשימה] - תודה רבה לעוזרים!! *********************מחשב 1***************** יד 2 ₪2,650 מעבד: I7-3770 @ 3.4Ghz לוח אם: Gigabyte H61M-S2-D3 זיכרון: 16GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Sapphire AMD R9 290 4GB אחסון: INTEL SSD 240GB + Seagate 1TB ספק כח: Couger 760W 80+ Bronze מארז: Thermaltake עם חיבור SATA בחיבור וניתוק מהיר בחלק העליון. *********************מחשב 2***************** יד2 2999 שח מארז: ANTEC GX505 תוספת 2 מאווררי לד אדום בפרונט מעבד i7 4770 לוח אם: b85 h…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אז ככה שיניתי דעתי והוספתי עוד 1000 שקל לתקציב כך שהוא עומד על 6000! אני רוצה מחשב חדש לגמרי לא כולל מסך.. הדבר היחיד הנוסף שאני רוצה להשאיר זה הארד דיסק, יש לי הארדיסק אחד של200GB שהוא כבר SATA 2 אז הוא מעולה למחשב החדש עוד הארדיסק של 80GB IDE גם לקבצים שגם אותו אני מעדיף לשמור, ועוד הארדיסק שמשמש לווינדוס בלבד שאותו ארצה להחליף בעוד הארדיסק של 120 גיגה SATA 2. את השאר אני משאיר לכם, אפשר לחרוג קצת מהתקציב ובעיקרון אני צריך מחשב חזק מאוד מאוד שישמש למשחקים ועיבוד של המון מידע פיצוח סיסמאות והמון דברים שדורשים הרבה זיכרון ומהירות של מעבד, חשוב לי כרטיס מסך מהחזקים היום 2GB זכרון ומעבד חזק מאוד בקיצור אני צריך מחשב חיה רעה אגב בלוח אם שימו לוח חדיש וטוב ואני אשמח …

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by dpv1,

הצרכים שלי בעיקרון הם לימודים ומשחקים הראשון: dell inspiron n5110 i5 +nividia http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5110-n2410m.htm מחיר:3400 ש"ח השני: hp pavilon 6020ej http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12400 מחיר :4100 כמו שאתם רואים הפער במחיר די גדול האם זה מצדיק להוסיף 700 ש"ח בשביל מחשב חזק כמו הhp ועוד שאלה מה עדיף לקנות עכשיו או לחכות כי שמעתי שבקרוב יוצא win8 וכרטיסי מסך חדשים של amd תודה לעוזרים בבקשה לנמק!!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Muadib,

היה לי כבר שרשור בנושא, אבל הוא ישן והתקציב שודרג, אז פתחתי חדש... אני מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by oz4225,

אני רוצה לקנות מחשב חדש,שיריץ משחקים ברמה סבירה, לא חזק במיוחד. ראיתי באיבורי את ההצעה הבאה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10329 האם המפרט הזה ניחשב טוב?והאם המחיר סביר או שאפשר להשיג את זה ביותר זול תודה רבה וחג שמח

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by IDan2013,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל אבל תעשו לפי הבנתכם. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)משחקים, ממש קצת עריכה גרפית, תכנות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) פוטושופ בקטנה . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשc3לא יודע עד כמה יהיה לי זמן לשחק אבל אם כן אז CS, NBA ועוד משחקים שיתחשק לי פתאום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי (אבל משחקים לא חשוב כל כך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by nirmiranda,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג משחקים כבדים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 COD GHOST NFS RIVALS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא כל כך יודע...גודל 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…

19. Started by Avocado,

השימושים במחשב הם בעיקר COD:BO, זה המשחק היחיד שחשוב לי כרגע שירוץ כמה שיותר טוב. אני צריך גם מסך נחמד בתקציב שקט לא על כך מפריע לי, אבל שלא יהיה רועש בהגזמה. לא התעסקתי אף פעם עם אוברקלוק, אז אני מעדיף בלי. כולל הרכבת המחשב בחנות. אם אפשר מKSP (איך הם?) אז זה יהיה מעולה. תודה ענקית לעוזרים! המפרט שמופיע פה: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=%EE%F9%E7%F7%E9%ED הוא סבבה? או שצריך לשנות משהו?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by man-of-God,

שלום לכולם המחשב מיועד לחבר תודה לכל מי שיעזור. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כנראה תדיר תוכנות: Adobe InDesign, Premiere , Photoshop ,Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה ירכוש את…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מה אתם חושבים על המפרט הבא? Intel Core i7 5930k 3.5Ghz 15 MB L3 Cache s2011-3 - Box מעבד Arctic Freezer i30 CPU cooler קירור מעבד Asus RAMPAGE V EXTREME/U3.1 LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 5xPCI-E לוח אם Kingstone HyperX FURY 4x8GB DDR4 2133Mhz CL14 Kit (X 2) זכרונות Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 2XDVI HDMI 3XDP PCI-E כרטיס מסך Seagate 2TB Barracuda Sata III ST2000DM001 דיסק קשיח Corsair Neutron XT CSSD-N240GBXT 240GB SSD SATA III MLC Retail SSD …

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, אני קונה מחשב חדש לעבודה. מבחינת תקציב ההגדרה המדויקת שנתנו לי היא "מה שיעשה אותך שמח" (ציטוט. נשבע לכם) אבל אני לא רוצה להכניס אף אחד לשוק או לזרוק כסף לפח. המחשב משמש לבערך קצת מהכל ועובד די באינטנסיביות - מחקר (יש לי בד"כ מעל מאה טאבים פתוחים), עבודת CAD (Eagle, Solidworks, Fusion360), עריכת וידאו מדי פעם (Premiere, After Effects), גרפיקה מדי פעם (Illustrator, Photoshop, InDesign), קצת תכנות מדי פעם (Android Studio, Arduino, Processing, Matlab) ומשתמש בו גם להפעלת ציוד (מדפסות 3D, חותך ויניל, CNC...) יחד עם זאת, אני לוקח את המחשב איתי לכל מקום ועובד הרבה גם מהבית\על הספה\בית קפה, אז חשוב לי שיהיה נייד וחתיך סביב ה 14''. אני…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היי , הודעה ראשונה שלי פה לאחר כמה ימים של קריאה מרובה של הודעות , באנצ'מארס ושאר כתבות... נקווה שילך טוב אני זקוק למחשב לקידוד MPEG-2 ועריכת וידאו (בעיקר) , אני ממש לא גיימר , אז אין צורך להתחשב בעניין. כרגע אני לא מתכנן OC מיידי על המערכת החדשה , אבל אני מעוניין שתהיה כזו אופציה , משום שאין לדעת איזה פורמט חדש יתקיף אותי וידרוש מערכת חזקה יותר ;D אני זקוק למעבד חזק , לוח אם , זיכרון - 1GB חובה (אין מנוס) , HDD 160 GB 8MB BUFFER , ומארז. לאחר מחקר ברשת הגעתי למפרט הבא: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1098.94 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard (HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-L…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. אני צריך מחשב ניד שאותו אני קונה מחו"ל (איזה חנות מומלצת אגב?) אני יכול לשלם עד 500$, אני משתמש בו בעיקר ללימודים (כלומר OFFICE וכדומה) אני ישתמש בו באינטרנט כי אני טס הרבה לחו"ל אז האינטרנט חובה, מבחינת גובה או עובי המחשב, שלא יהיה ממש כמו לבנה אבל שלא יהיה מיני לפטופ, אני צריך שהוא יהיה נייד בכל המובנים, לא כבד כי אני לוקח אותו איתי לכל מקום אבל לא מיני כי אני הייתי רוצה לראות מה שאני עושה במחשב בלי להשתמש במשקפים :. אני מתכנן לצפות בו בסרטים שיהיה בו מספיק מקום לעבודות של הלימודים לסרטים ודומה. תודה גיל

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אז ככה שתי הדגמים מוצעים לי מטעם המכללה בה אני לומד בהנחה גדולה והם: הראשון: Module LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Window…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים