ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני קנייה רוצה לשמוע דעות אם טוב ומה לשפר\להחליף אם צריך. המפרט מיועד לאופיס משחקים ועיצוב גרפי (בעיקר PS CS)... ציוד היקפי נדרש: מסך "19 LCD עם DVI. המערכת תעבור OC לא קיצוני... כ.מסך ישודרג בעתיד (D3D10), עוד סטיק 1GB זיכרון וקירור למעבד NINJA PLUS... עדיפות לקנייה מחנות אחת מאזור המרכז וללא הרכבה במעבדה... 31075 לוח אם Asus P5B Deluxe מחיר לפריט - 1,190.00 ¤ 1,190.00 ¤ IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,095.00 ¤ 1,095.00 ¤ T667UA1GC זכרון למחשב SUPER TALENT 1G 667MHZ מחיר לפריט - 550.00 ¤ 550.00 ¤ 250ks דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS מחיר לפריט - 425.00 ¤ 425.00 ¤ LV155 כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT TDH 256M מ…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים, בוקר טוב. זקוק לעזרתכם בערכת מחיר של המפרט הבא, שנרכש לפני כמעט חמש שנים (נובמבר 2008). המחירים המקוריים שבהם רכשתי כל רכיב מופיעים בסוגריים. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX (983 ש"ח) קירור למעבד: Scythe Kama Cross (187 ש"ח) לוח אם: Gigabyte GA-EP45C-DS3R (752 ש"ח) מארז: Thermaltake V9 1x120mm + 230mm TOP Fan Black + Window (495 ש"ח) ספק: Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI (523 ש"ח) זכרון: Kingston 4GB (2x2GB) Hyper-X DDR2-800 CL5 (486 ש"ח) כונן קשיח: Western Digital 640Gb 16MB AAKS (409 ש"ח) כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail (1450 ש"ח) כונן DVD-RW LG GH20NS DVD-…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
DELL INSPIRON XPS M1210 C2D T7200 2.0GHZ WIN HOME 12" 2GB, DDR2 533MHz DVDs/CDs +/- RW 120GB 5400RPM בטריה 85WHR WIRELESS+BLUTOOTH עכבר אופטי 1704$ עם 3 שנות אחריות+ אחריות נגד נפילות ונזילות מה שחשוב לי מאוד בנייד הזה זה שיהיה קליל במשקל ולא יהיה יותר מדי חם בחרתי בDELL בגלל האחריות היוצאת מן הכלל שלהם אם יש למישהו מודל אחר יותר טוב או אותו דבר אבל יותר זול אני ישמח לשמוע תודה [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כפי שידוע - במחשב נייד 10 אינץ' לא קיים כונן סי די. ה-Windows יושב על סי די. מה אני עושה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , יש מחשב נייד שאני בונה עליו . מיכוון שזה מחשב דגם דיי מיושן ,רוצה כמה שפחות להשקיע כסף. אז מצאתי את המחשב עם מעבד I5 חסכוני דור 4 (כן ישן) השאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה: מכיוו שמצאתי אותו בסביבות ה2000 שקל בחו"ל אני אשמח לנסות ללכת עליו במחיר הזה ומקסימום אחרי תקופה של כמה חודשים לקנות אחר במקרה הרע. 1. באיזה מקרים I7חסכוני מתעלה על I5 כשלא מדובר בגיימינג ? נטו גלישה ! סרטונים FHD שימושיים בסיסיים 2.קראתי ביקורת ביוטיוב שיש דיבור שהדגם בעל הI5 נותן ביצועי סוללה פחות טובים מהI7 , יש בזה היגיון? 3.האם לא כדאי ללכת על דגם ישן אפילו עבור השימושיים הבסיסים שציינתי ? או שאין בעיה ? בהנחה שאני לא מחפש את התמורה הכי ט…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד ולהלן הפירוט: * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות ותכנות. גם סרטים. * גודל המסך? 14 אינץ'. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. 1366X768 זה בסדר גמור. * משקל רצוי? עד 2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר משעתיים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB * Bluetooth? כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 128G * כונן אופטי? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וזמינה לאיסוף והחזרה מבית הלקוח. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מעדיף DELL או LENOVO * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: אין שום צורך במסך מגע. 8G RAM, מעבד I5 לפחות, מהירות מעבד טובה. דגם שאין לו בעיות ידועות בקישוריו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! המכונה העתיקה שלי מאותתת לי בטירוף על כך שהיא עומדת לסיים את חייה ואני מנסה למצוא תחליף לא יקר במיוחד שיעמוד בצרכי הגיימינג הדי חביבים שלי - אני לא דורש איכות גרפית גבוהה מדי, לא מודד FPS ושאר ירקות מהסוג. אני כן רוצה לשחק משחקים ברמה סבירה ולא להרגיש בשנת 2001... חשוב לי לומר - אין לי צורך בציוד הקפי כלל וגם כוננים קשיחים ישנם בנמצא. אם יהיה מבצע SSD מטורף שיהיה שווה את זה - אבדוק את הנושא, אבל בהחלט שלא הכרחי. מעבר לזה - מה שבא ברוך הבא. אעזר, ברשותכם, ברשימת השאלות שפורסם בדיון הנעוץ בראש הפורום. הנושא מעט דחוף לי משום שהעבודה עם המחשב הנוכחי הופכת אט אט לבלתי אפשרית ואני חושש מקריסה סופית וחד משמעית... אז תודה על העזרה …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חבר'ה אחרי 9 שנים עם המחשב הנוכחי ( P4 , 512RAM, 5200FX) הגיע הזמן להשתדרג.... אני רוצה מפרט בעיקר למשחקים, אבל שיכול גם להריץ תוכנות לעריכת תמונות( photoshop, lightroom וכו') בקלות ושלא יתקע לי(לא מאמין שזה יקרה עם מחשב בסכום הזה אבל בכל זאת...) חשוב לציין שהמחשב הזה יצטרך להחזיק כמה שנים טובות בלי שידרוג ושינוי בכלל. אין צורך בדיסק קשיח מעל 500GB, כנראה שאני לא אבצע OC , השקט כן חשוב כי המחשב נמצא בחדר אבל אם זה יבוא על חשבון משהו אחר יותר חשוב השקט בעדיפות שניה, אין צורך בציוד היקפי(אם זה משנה יש לי מסך רחב 20" של סמסונג),יש לי מערכת 5.1 אבל לפני מה שאני יודע לרוב לוחות האם היום יש תמיכה build in ככה זה כנראה גם לא כל כך משנה. שוב המחשב בעיקר למטרות משחקים ותכונות…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14222 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68 Deluxe s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13004 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12381 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9832 כונני SSD: Corsair Corsair Force Series GT 120GB SSD Sata III…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמו COD וכדומה, צפיה בסרטים, מוזיקה * גודל המסך? 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל מעדיף קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה וחובה שיהיה 7200 RPM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? קיבלתי העדפות על לנובו ודל. מעדיף איכות בנייה טובה לא משנה חברה מעדיף מסך מט אם אפשר, אבל לא חובה בסה"כ התקציב גמיש אבל לא יותר מ-6500 ש"ח תודה רבה וערב טוב
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני בחיפושים אחר מחשב נייד. במהלך שיטוטי באינטרנט, נתקלתי במחשב הנ"ל במחיר מפתיע (5K). טלפון לחנות העלה את הפרטים הבאים: המחשב מורכב מחלקים מצויינים, המיוצרים ע"י החברות הטובות בעולם. להלן הפירוט (מופיע גם בלינק): מעבד: Intel® Pentium®M 1.6GHz (Dothan 2MB cache, 400MHz FSB) משקל: רק 2.5 ק"ג כולל סוללה. מסך: 14" TFT XGA זיכרון: 512MB DDR 333MHz דיסק קשיח: 80GB Samsung 5400 RPM 8MB כונן: DVD/CD-RW Combo כרטיס רשת: Intel 802.11b mini pci אופציה: אלחוטי סוללה: Li-Ion 6 Cell (avrg 5 hours run life) לוח אם: CHIPSET Intel 855 GME & ICH4 זיכרון RAM מקסימלי: 2X SODIMM - up to 1GB Memory כרטיס מסך: Embedded 855 GM+internal Gfx כרטיס קול: Built-i…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב שישמש לעבודה עם תוכנת אוטוקאד. הוא מיועד להריץ גם יישומי אינטרנט ותוכנות אופיס, אבל האוטוקאד הוא כנראה הדבר הכבד ביותר שנצטרך להריץ עליו, כולל תוכניות גדולות מאוד. מספר נקודות נוספות: 1. צריך לקחת בחשבון מקדם ביטחון עתידי, למקרה שיוחלט לעבור לאוטוקאד חדש מתישהו וכו'. הכוונה שתהיה אפשרות להוספת דיסק קשיח נוסף, זיכרון פנימי נוסף וכו'. 2. המחשב מתוכנן לפעול עם Vista, הבנתי שיש בעיות תאימות של ויסטה עם כל מיני רכיבים, אז צריך לבדוק את זה גם. 3. דרוש מסך חדש, אבל אני לא חושב שזה משנה הרבה מבחינתכם כי לצורכי אוטוקאד זה לא קריטי. 4. דרוש התקן אל-פסק Line-interactive. 5. דרוש דיסק קשיח של TB, אפשר 1.5TB. עריכה: שכחתי לציין בנושא תקציב, שהוי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, אם לא, אודה למנהלים אם יפנו אותי למקום הנכון. בכל קמרה, אני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה לאחי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=190508915519&si=48lFo3gNFEFkqnUSvS3iaSlN%252FYQ%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEDWX%3AIT זה המפרט למי שאין כוח להיכנס: CPU Processeor FreeScare Coretex A8 Clock 800Mhz(Manufacturer Data 1.3Ghz) System Memory DDR2 512MB Memory Operating System Google Android 2.2 Flash 10.1 Pre-installed, Support android market Screen 8" TOUCH SCREEN TFT LCD Display;800 x 600 Rom MLC NAND 4GB. T-Flash card slot Maximum up to 32GB (T-Flash card not…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן , מבקש עזרתכם בין שני מפרטים , מדובר בילד בן 8 אוהב משחקים ממוצעים ספיידרמן וכאלה לא דורשים יותר מידי מה דעתכם. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483644 - Intel - i3-4160 Dual core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 556/545 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... כמות: - 1 - 296/290 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 0614-012TE130x2 - Zeppelin - 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V... כמות:…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ישבתי בבית וגלשתי בנייד, פייסבוק והפורום הזה. פתאום רעש של ״ניתוק הצתה״ כאילו חללית נחתה מחשב מדגם U566N של חברת Gigabyte אצלי שנתיים ו-10 חודשים. מעבד - T8300 2.4ghz, כ. מסך 8400GS, זיכרון 4 ג׳יגה, הארדיסק 320gb חייב לציין שבתקופה האחרונה עבד על כ64 מעלות!!! לפי תוכנת ה״Everest" וזה כולל משטח קירור.. איך אפשר לדעת מה הלך? ספק? לוח? אולי הארדיסק?! יש אפשרות לבדוק זאת לבד או שחייב לקחת לטכנאי מוסמך עקב וזה נייד? כמה אמור לעלות כל חלק שהדגשתי למעלה והאם עדיף לתקן או לשקול קנייה של חדש? תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש כרגע מחשב נייד, ונתקלתי במחשב שעל פני השטח נראה די טוב, אבל הוא של חברה לא מוכרת בשם gateway http://www.gateway.com/systems/product/529668261.php לי זה נראה מחשב טוב מאוד (אני מבין קצת במחשבים, אבל לא יותר מדי). מחיר מאוד נמוך לא? איפה הקא'ץ? מישהו אולי מכיר את החברה ויכול לספק קצת ביקורת על מחשבים שלה?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, ולהעביר את שלי לאבא שלי שצריך לפטופ כמו שלי (לשימושים בסיסיים ביותר). הצרכים שלי הם בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, הורדות, שמיעת מוזיקה, עריכת וידאו באופן חובבני. משחקים כמעט ולא. אבל חשוב להנות מכרטיס מסך טוב. המחשב בעיקר בבית כך שגם משקל לא קריטי. ומסך כמובן 15.6. מה שחשוב לי באמת הוא שאני רץ עם המחשב הזה 4 שנים קדימה. אז אני מעוניין שיהיו בו כל התמיכות האפשריות לעתיד של הטווח הזה של 4 שנים ושלא עוד שנתיים אני אצטרך להחליף מחשב. למשל אם דיברתי על גרפיקה, אז FULL HD כדוגמה- אני רואה את זה כדבר שעוד שנה כבר יהיה סטנדרט. תקציב עד 4500 ש"ח. לי יש טושיבה וגם לאחי, ואנחנו מאוד מרוצים. אני מתלבט בין 2 חברות יפניות- טושיבה או ASUS שגם בו …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה סטלייט מלפני שנתיים לערך. לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה: לפעמים האויר היוצא מפתח הקרור שבצד המחשב פשוט רותח! בדקתי עם SPEEDFAN (המעבד הוא DUAL CORE ולא C2D אז REALTEMP ודומיה לא עובדות) ואכן, המעבד מגיע בכיף ל64-65 מעלות. ועכשיו לחלק המוזר: מילא אם זה היה קורה תחת עומס - אבל לפעמים זה קורה כאשר אין על המחשב שום עומס, למשל כאשר הוא במצב שינה או סתם בדסקטופ בלי שום תוכנות שרצות ברקע, באופן אקראי לחלוטין. האם זה הגיוני שהקרור מכבה את עצמו לגמרי כאשר המעבד קר ומפעיל את עצמו מחדש רק כאשר המעבד כבר הגיע לטמפרטורת רתיחה? למיטב ידיעתי הקרור הניידים הוא בכלל פסיבי ועל כן אין מה לכבות...
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 4,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. אני מאמין שלצרכים הנ"ל צריך משמעותית פחות, אז שמתי את המחיר הזה כחסם עליון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, מסמכי WORD, צפייה בתמונות. בנוסף יש שימוש רחב בתוכנת יצירת אלבומים שנקראת book2u. הייתי מעוניין גם שתהיה אפשרות לשימוש מאוד מאוד (מאוד) קל בפוטושופ. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חשוב SSD, חשוב 8GB ראם מינימום, חשוב שיהיה אחסון 1TB מינימום (יכול להיות בכונן רגיל לצד SSD למערכת ההפעלה), חשוב מקל…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בעבר הייתי מסתובב באתרים השונים ומרכיב מחשב בעצמי, אבל לאחר מבט קצר הבנתי שאני ממש לא בעניינים... אני מעוניין במחשב לצרכי משחקים ועבודה, בתקציב של עד 15,000 שקלים (ניתן להמתח קצת, במקרה הצורך). חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים "המובילים" בשוק כיום בצורה חלקה, כיוון שאני לא מעוניין להחליף אותו בשנה הקרובה. כמו כן אני מעוניין להמנע מבעיות שבד"כ קשורות במוצרים שבדיוק יצאו לשוק (גרסה ראשונה), overclocking וכיוצ"ב. חשוב לי שהחלקים יהיו זמינים בארץ ותהיה עליהם אחריות, ושהמחשב יהיה שקט (קירור מים? אם זאת אפשרות, אני מוכן להשקיע קצת אקסטרה בשביל מחשב שקט). לא אתנגד גם ללוח אם שמכיל תמיכה ב-RAID1. רשימת בקשות שאפתנית משהו, אני יודע - לכן אשמח אפילו להכוונה בכיוון כללי. …
-
- 37 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6600) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1229 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤657 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2221 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤541 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE AURORA TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-FSCA1 מחיר: ¤672 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤422 מחיר סופי:…
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני חדש כמו שאתם רואים, ואת ההודעה החדשה שלי אני אעשה על קניית המחשב ה..חדש שלי =] דבר ראשון- המחשב הזה ישמש אותנו לכמה שנים טובות...(כמו המחשב הנוכחי: פנטיום 3 ..רדאון 9200...) תקציב: 4500 עד 5000.. אני עובד עם הרבה תוכנות מוסיקה...רמיקסים ודברים...וידאו ופוטושופ פה ושם לא איזה משו שרציני שצריך מחשב חזק >_< אני לא הולך להשקיע בכרטיס מסך בלבד 2000 שח..כי זה פשוט לא מצדיק כולה בשביל משחקים.. אז חשבנו שנקח מעבד חזק. לוח אם טוב..זכרון גבוה..ויהיה בסדר כמה דברים להעיר 8): HARDISK 160GB מספיק ודיי. לא צריך שום כונן, זה לא בעיה לקנות בנפרד (כולל צורבים,דיוידי וכ'ו..) לא סתם באתי לפורום הזה..אמרו לי שאתם סוסים (;D) ושתוכלו לנצל את הכסף כמה שיותר אז תודה…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מה דעתכם על המחשב הזה 2000 ש"ח http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2008/april-june2008/100908.htm המחיר מפתה, המחשב יהיה בבית במקום מחשב נייח. תודה למגיבים רני
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-HP שלי (530) יש שריטה באמצע המסך, יותר נכון קילוף. השאלה היא, האם קיימת שכבת פלסטיק המגנה על המסך? אם כן - איפה אפשר להחליפה ובכמה מוערכת עלות התיקון? תודה מראש, עדי
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-