ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB HD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר לגבי המחשב הנ״ל ואשמח לדעת האם מחשב זה באמת שווה את הצעת המחיר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: לכל הפחות 4-5K, רוצה לקנות משהו טוב שיחזיק לאורך זמן פירוט: אני סטודנט אבל רוב העבודה שלי מול המחשב היא או בחדר בבית או בספריה, רגיל לסחוב תיק כבד. המחשב ישמש בעיקר למסמכים, אינטרנט וממש מאט למשחקים גודל מסך: אני רוצה לקנות עם גודל המסך הכי גדול שאפשר, למרות שקראתי ביקורות שזה פחות מומלץ לסטודנט, אם זה 17, אז בסדר, גם טוב. כי טאבלט יש לי ואני לא מרוצה ממנו בכלום. מחפש המלצות לחברה טובה ולגודל מסך מומלץ. שוקל לקנות עם SSD או להרכיב אחד כזה בעצמי (שוב תלוי במחיר, אולי כדאי לקנות SSD בנפרד), אבל אני מאוד רוצה שהדיסק הקשיח יהיה SSD ולמרות זאת שיהיה לי גם HDD בעל נפח גדול כדי שאוכל לאכסן קבצים שאני רוצה, למרות שגם HDD אני יכול לקנות בנפרד. …
-
- 19 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מרוב לפטופים אני לא מוצא את זה שיתאים לי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) אין חשיבות. שיהיה פשוט אופטימלי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? לא משנה, לא מעבר ל2.3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה אר…
-
- 13 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 400 (מעל ה9) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית, סרטים, תכנות (אני עובד עם הכרטיס מסך לכן אצטרך כרטיס מסך טוב גם למשחקים וגם לעבודה איתו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Blender כרגע ואולי תוכנות עריכה 3D אחרות, Photoshop, Visual studio וכ'ו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, Witcher 3 בקיצור כל המשחקים החדשים והכבדים הגודל של המסך כרגע, 1920X1080, אך בקרוב אני קו…
-
- 32 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? אני יכול כל תקציב אבל לא רוצה לשפוך סתם כסף הבנתי שמעבד I5 6500 יתאים לצרכים שלי, ובגלל המסך שלי חבל לקנות GTX 980TI אז מין הסתם 970 ולפי זה פשוט לבנות את המפרט. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. black desert cs;go, soul and blade וכו'' בנוסף כל המשחקים החדשים שייצאו בעתיד -מהי הרזולוציה …
-
- 20 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם מעבד i5 שמונה גיגה של ראם דיסק טרה וספק 500 וואט אשמח לקבל חוות דעת לגביו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מחפש מפרט מחשב לשימוש מקצועי (פרנסה) בתוכנות הבאות: 3Ds max, vray, after effects, premiere pro, photoshop, zbrush וגם סימולציות בתוכנה realflow התקציב נא בין 8000 ל- 9000 שקלים. אין צורך בציוד נלווה. אינו מיועד לגיימינג כיום רזולוצידת המסכים שלי היא 1920/1080 (אך סביר להניח שהיא תעלה בעתיד). -2 מסכים, אחד 27" והשני 23"- ניתן לנצל את מלוא התקציב ולחרוג במידת הצורך (כמובן שזו לא חובה (: ) חשיבות מידת השקט? נניח 5 (כלומר לא קריטי אבל תמיד נחמד). לא מתוכנן OC צריך מערכת הפעלה (WINDOWS 10), אין צורך באופיס. זמן רכישה - בחודש הקרוב בקשות נוספות- 2 חיבורי USB3, HDMI עדיפות לרכישה באיזור רמת-גן. חשוב לשמור על אופק …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשבים ניידים אשמח לעזרתכם, מחפש מחשב נייד עד 7 אלף. נוצר על-ידי Mokin Steam בתאריך, ביום רביעי בשעה 16:52 4 תגובות בדיון זה Mokin Steam 0 משתמש רשום 3 פורסם רביעי בשעה 16:52 (נערך) · שלום לכולם, שמי דניס, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב חזק למשחקים דוגמת witcher3 מצאתי כמה דגמים עם מפרט דיי דומה (אסוס ולנובו), כך שהשאלה למעשה היא על איזו חברה אתם ממליצים, ולמה מפרט לדוגמא: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6998&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=7482&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות על הדברים שלא יורגשו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (תחביב לא מקצוע), בעיקר משנה לי חיבור פנורמות. עבודה עם cuda (כמחשב שני לא מחשב עבודה עיקרי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): lightroom, matlab - תדיר ב) המחשב לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך (מחכה בעקבות ההמלצות של…
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לאחותי בסביבות 4K שמספיק טוב לעבודה עם פוטושופ, Illustrated, flash (Reanimation. http://ksp.co.il/?uin=29730 http://ksp.co.il/?uin=28617 ברור לי שהלנובו יותר חזק, וגם בא עם SSD, זה יתרון גדול, אבל האם הדל מספיק טוב?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם! אני צריך מחשב חדש למשרד. שולחני. בעבר רכשתי מחשב בעל מעבד G530 מסדרת CELERON והייתי מאוד מרוצה ממנו. כעת מעניין אותי לדעת - מהו הדגם Celeron האחרון שנמצא היום בשוק? מאוד מבלבל אותי הסדר (סקייליק? ברודוול?). והכי חשוב - איזה סוקט מעבד דרוש עבור סדרה זאת? כמו כן - אני שוקל גם מעבד מסוג Pentium G4400 מסוג Skylake. האם שניהם "יושבים" על אותו סוקט (אותו לוח אם)? אשמח כמובן אפילו ללינק שיסדר עבורי הכל. סליחה על הבלגן. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=841492 זה המעבד: http://ark.intel.com/products/55626/Intel-Pentium-Processor-B940-2M-Cache-2_00-GHz המחשב משמש אותי לגלישה וצפייה בסדרות/סרטים, אני רוצה לשפר את חווית השימוש איתו. חשבתי על סטיק 4GB (יש מקום רק לסטיק אחד :/) ולקנות כונן ssd של 128 מה דעתכם? המעבד שלו חלש? ולא שווה לשדרג מחשב כזה? אלו לדוגמא: http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-4GB-PC3-10600-DDR3-1333MHz-204pin-CL9-Sodimm-Laptop-Memory-Ram-/361347436390?hash=item5421fc4f66:g:qjoAAOSwPcVVk65N http://www.ebay.com/itm/SanDisk-120GB-SSD-Plus-520MB-s-Solid-State-Dr…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את המחשב נייד שלי לssd יש לי שאלה.ברגע שאני מחליף את הכונן הנוכחי 1t7200rpm ל250 ssd האם אני יכול להעביר את הווינדוס המקורי מאחד לשני ואיך אני מתקין את הווינדוס אחרי ההחלפה עם הקוד המקורי של הווינדוס של המחשב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, פתחתי במסע אחר מחשב נייד חדש. הדרישות שלי: מסך 14" עדיפות לFHD מט. מעבד i5 מהדור החדש skylake Ssd 256gb 8gb זיכרון מצאתי אופציה אחת מעניינת ולא יקרה יחסית של לנובו. העניין הוא שאני מתלבט אם אני צריך את הדגם עם הכרטיס מסך. אני לא מתקין שום משחק על המחשב אבל רואה סרטי 1080p ועובד בקטנה הפוטושופ מידי, עבודת לשימוש אישי ולא משהו מקצועי. עם כרטיס מסך: http://ksp.co.il/?uin=30526 ללא כרטיס: http://ksp.co.il/?uin=30492 כמובן שאשמח לשמוע על אופציות נוספות באותו טווח מחירים. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? גמיש 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פיתוח תוכנה ב- C++/java וביצוע סימולציות שונות ב matlab/pspice . אני סטודנט שנה ג' להנדסת חשמל. שימוש כבד בשוטף זה יהיה המחשב המרכזי שלי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 / diablo3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" / 42" -לאילו הגדרות גרפיות …
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אמשח אם תוכלו לענות לי איזה מחשב עדיף? הצורך: שימוש ביתי, תכנות ומשחקים לא ברמת גיימר מקצועי המפרטים דומים: Lenovo IdeaPad Y700-15 80NV001FIV Intel® Core i7-6700HQ Processor, 6M Cache, 2.6 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB DDR4 2133MHz (1 x 8192 MB), Up to 16 GB ערכת שבבים HM170 כונן קשיח 1TB (5400RPM) Sata + 128GB SSD תצוגה 15.6 Inch FHD IPS LED Backlight (1920 x 1080) מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce GTX 960M 4GB GDDR5 Asus GL552VW-DM206T ntel® Core i7-6700HQ Processor, 6M Cache, 2.6 GHz up to 3.50 GHz זיכרון 8GB DDR4 2133…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי כמה שנים טובות שלא קניתי מחשב החלטתי להתחדש,עם המחשב הקודם גם עזרו לי פה בפורום והכל הלך פיקס ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of Legends,Fallout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). LG FLATRON E2441 24 אינצ' , רזו 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות ופיתוח אפליקציות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 מועדף, מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? אם יש אפשרות לתמיכה ב4K אז עדיף. מינימום FULL HD. * משקל רצוי? עד 3 קילו אבל גמיש * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ומינימום 2 כניסות USB. * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1 טרה של זיכרון. לא חובה SSD במחשב * כונן אופטי? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה מראש על העזרה, גיל
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי מישהו פה פרסם גם בקשה כזאת אבל הוא היה צריך Office and Windows והרכבה ואני פחות צריך את זה, אז הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה-5K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שעדיף לחסוך, אבל לא בכח ולא על חשבון ביצועים משמעותי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בואו נניח עד 500 ש"ח בהנחה שזה באמת חשוב ושווה את זה (בהנחה שאתם מציעים חריגה נא להציע גם את האופציה היותר זולה של אותו רכיב ולהסביר למה מומלץ לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים, אבל לא Hardcore Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמ…
-
- 11 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש , אני מתלבט בין שני מחשבים שניהם כוללים כרטיס מסך geforce gtx 960m, השאלה שלי בעצם מה הן האופציות הקיימות היום לחיבור שני מסכים שונים למחשב אחד כאשר יש לי חיבור hdmi אחד ועוד חיבור usb 3.0 ואחד המחשבים גם כולל usb 3.1 type-c gen 1 אני יודע שיש ממירים מ- usb 3.0 ל- DVI/HDMI ויש ממירים מ- usb 3.1 ל- DVI/HDMI כשלרוב רשום שהם תומכים Mac. העניין שאני לא כל כך מבין האם אני יכול להיות בטוח שהם יעבדו כמסכים שונים ולא מועתקים גם במצב משחק. ראיתי גם שיש את העניין של Thunderbolt 3 אבל המחשב הזה לא כולל את זה, אז האם אני יכול בכל מקרה יכול לחבר מסך ל usb 3.1?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לפטופ לקצת לימודים. אני מעדיף 13" למטרת ניידות בלימוד. 8GB זכרון. ראיתי שיש הרבה פתרונות באיזוור ה3000 ש"ח. שאני לא מחפש יוקרתיות מבחינת עיצוב ופיצ'רים (מסכי מגע וסיבובים 180), האם המוצרים הללו מספיק טובים ואמינים לכמה שנים? * מטרות המחשב? סימולציות MATLAB, אינטרנט, ואופיס, צפיה בסרטים. מנסיון העבר, אני מריץ MATLAB גם במחשבים בני כמה שנים ולכן לא חושב שצריך מחשב OVERKILL בשביל קצת מתמטיקות. אני לא מרנדר שעות וידאו * גודל המסך? 13 לשם ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חובב של כמות על איכות, אבל אם יש שילוב עם SSD במחיר סביר אפשר * כונן אופטי? לא נראה לי שיש ב13" …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Premiere CC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-