עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני זקוק לשני מפרטים לצרכי עבודה משרדית לפי הפירוט מטה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך - 2,500 ומטה בעדיפות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר - המון אופיס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by sasonhaim,

asus סדרת ROG Processor CPU Intel Core i7-4710HQ (2.50 GHz, 6 MB L3 Cache, up to 3.50 GHz) Chipset Mobile Intel HM86 Express Chipset Graphic System Graphic Card NVIDIA GeForce GTX 850M (4GB GDDR3) Display Size 15.6 inch (1920x1080) Full HD Main Memory Memory 16 GB DDR3L Hard Disk Drive Hard Disk 1 TB 7200 RPM Optical Disc Drive איך המחשב בכללי? האם המעבד ממש חזק? אני שואל בגלל הסדרה שהוא כביכול hq4710 ולא מסדרת 5/6 והאם הוא יריץ כל משחק כיום בקלות? ובקשר לעתיד האם אפשר לשפר לו את הכרטיס מסך? וכמה הוא שווה כיום? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Googleness,

אני לא עונה על השאלון כי אני בכלל לא בטוח שאני צריך מפרט. אני רוצה להתייעץ בצורה תיאורטית לגבי מה שיהיה הכי כדאי להשתמש במקרה בו נתקלתי. ניגש אליי לקוח אשר יש לו אולם גדול עם מקרן (מחובר בHDMI) ומערכת רמקולים היקפית (שמתחברת באמצעות כבל 3.5mm יחיד לחיבור האוזניות\רמקול במחשב). הדבר היחיד שהוא צריך ועושה זה להתחבר למערכות הללו ולתת למי שנמצא במקום להאזין למוזיקה באמצעות אתר YouTube. עד היום הוא עשה שימוש ב Laptop פרימיטיבי עם vista ועוד Laptop כלשהו עם Windows 7 (המכישר עם ה7 יגיע אליי ביום שני לריענון \ המחשב עם הויסטה עבר כבר ריענון). מפה לשם מסתבר שבדרך מאצלי אל הלקוח התפגרה הסוללה של הביוס למחשב של הויסטה וכל כיבוי מצריך …

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by alexkid,

שלום לכולם : ) נשרף לי ה mbp ונבחרת הכוכבים של אפל החליתה לא לעדכן אותם שלשום-אז אני החלתתי שנישבר לי מהם ואני חוזר ל pc !! ושבמקום נייד ב 12k אני ארכוש אולתרה ודסק... בקיצור חפרתי פה קצת בימים האחרונים וזה מה שיצא לי-דעתכם ??? i7-6700K arctic i32 asus z170 deluxe 2x Corsair DDR4 8G 2400 CL14 Corsair Vengeance LPX Black CMK8GX4M1A2400C14 seasonic x560 80 או seasonic x450 fl ממש בעניין-מלחיץ אותי קצת שאין מאורר ואולי חלש מידי ? שימוש- תוב אז ככה-המחשב הזה יהיה הלב של הבית\החיים שלי : ) זתומרת שהוא עובד 24\7 !! הורדות\kodi\מסמכים\סרתים\אבל הכי חשוב הוא צריך גם להחזיק סשיינים כבדים של עריכת מוזיקה...…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? : משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : Counter strike Global offensive , Tom Clanc'y TheDevision, etc. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : .1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב ה…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-1200 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בסיסית ביותר, תוכנת הנהלת חשבונות, גלישה ומיילים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מתלבט אם להרכיב בעצמי, ולחסוך גם מארז. יש את המארז הנוכחי, שאין שום סיבה להחליף אותו למעשה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם מתוכנן א…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by yyy123,

אז לשים היום מעבד i5 4460 3.4ghz ולוח אם טוב? כדאי לי? יש לי ג'יפורס gtx 750 ti עם אני ישים הוא יריץ לי על הגדרות גבוהות את crysis3? ובאפריל אני הולך לשים זיכרון פנימי 8GB DDR3

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לאחר ההכרזה בתערוכת CES 2016, בסמסונג מתחילים לשווק רשמית את הטאבלטים מסדרת ה-Galaxy TabPro S החדשה שלה מיקרוסופט עשתה הרבה מאוד דברים נכונים עם משפחת מכשירי ה-Surface Pro שלה – וההוכחות החותכות לכך כוללות הכנסות שצומחות ומפתיעות בכל דיווח רבעוני, לצד מגוון הולך וגדל של מכשירים בסגנון וגישה דומים מאוד, אשר מתחילים להגיע אלינו כמעט מכל יצרניות המחשבים האישיים. מי שמצטרפת למסיבה הזאת עתה היא סמסונג, שמתחילה למכור את ה-Galaxy TabPro S שלה ברחבי אירופה וארה"ב, במטרה להוות אלטרנטיבה קלילה ומעוצבת עוד יותר לדגמי הדור הרביעי של מיקרוסופט עצמה. הטאבלט של סמסונג יציע מסך Super AMOLED בוהק ומתקדם בגודל 12.2 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,160 פיקסלים (כן, אותו יחס …

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. אני לא יודע באיזה הגדרות שיחקתי ואיך לתקן את זה. יש לי LENOVO Y700T 15.6" ועוד משהו פחות קשור, הייתי רוצה שהמחשב ירוץ דרך הכרטיס הגראפי GTX960M ולא דרך INTEL 530, אפשר לשנות את זה? לפני יום וחצי רק כשנקנה לפני ששיחקתי בהגדרות הכל היה תקין עכשיו כשאני מרים את המכסה אז אז המסך שחור ואני צריך לשחק עם כמה מקשים (הפעלה, רווח) אני אפילו לא יודע על מה אני לוחץ, אבל באיזשהו שלב המסך מתעורר זה לא היה ככה בהתחלה. אני רוצה להבין למה זה קרה ולא ישר לשחזר גם אחרי השחזור זה ככה. מה שבטוח שמחוץ לווינדוס זה לא ככה, ולחיצה ארוכה על רווח כן מדליקה את המסך.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by zeaev15,

אני רוצה לקנות מחשב לגיימנג כבד ובניתי מפרט ורציתי לדעת אם הוא טוב. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]CM8066201920404[/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920404 - Intel - i5-6500 Skylake Quad core CPU - 3.2 GHz - Max Turbo Frequency 3.6 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות[/td] [td]₪937/918[/td] [/tr] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]ASRock[/td] [td]H110M-DGS[/td] [td]לוחות אם - Intel LGA1151 H110M-DGS - ASRock - LGA 1151 - 2x DDR4 up to 32GB at 2133Mhz - PCIe x16 - PCIe x1 - 4x SATA 6.0…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב אשר ישמש לימים שבהם אני לא במשרד וצריך לעבוד מהבית (יכול להגיע לפעם, פעמיים בשבוע). הכוונה היא שרוב הזמן המחשב ביתי ולעיתים מזדמנות ישמש כתחנת עבודה לצורך פרנסה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית תלת ממדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Solidworks, באופן מזדמן לצורך פרנסה. בנוסף: פוטושופ, אילוסטרייטור, בלנדר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…

• 20 תגובות
    • 6.9k צפיות
  12. Started by yyy123,

טוב זהו החלטתי לחסוך חודשיים משכורת אני רוצה לחסוך 3200 שקל אז ככה זה המפרט שלי כרגע: geforce gtx 750 ti אני רוצה לשדרג כמובן. אני רוצה כונן חדש למחשב של גיימרים הכוונה שלי מארז גדול. ואני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק רק של ג'יפורס כמובן. מעבד אני רוצה אפילו i5 מספיק לי. וזיכרון פנימי כמובן אני רוצה. אשמח להמלצות ואני יחסוך חודשיים 3200 שקל ואקנה מה שתמליצו לי. פתוח להצעות תודה. התקציב: 3200 שקל. בע''ה אחסוך חודשיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by סלבה מלנ,

תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by guyafik11,

שלום, אני סטודנט למדעי המחשב וצריך לקנות מחשב חדש ללימודים. בנוסף אני מחפש מחשב שמסוגל להריץ פיפא 16 טוב (המשחק היחיד שאני משחק בו) - חשוב לי שהוא יריץ אותו טוב גם בשנה-שנתיים הקרובות ולכן צריך כרטיס מסך נורמלי אני מתלבט בין שני הלפטופים האלו : http://ksp.co.il/?enter_zap=1&store=shipment&uin=30105&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap - קל משקל , סוללה חזקה , כרטיס מסך טוב, מעבד חסכוני אך חלש יותר https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15061 - מעבד חזק, כרטיס מסך טוב, כבד יחסית ויקר האם ההבדל בין ה-GT940 ל-GTX960 משמעותי? שמתי לב שיש גם הבדל בין המעבדים התקציב שלי הוא די מוגבל ( 4500 ש"ח) והלפטופ השני…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by rotem_o,

סטודנט למדעי המחשב, מעוניין להחליף את הנייח בנייד כמחשב ראשי להכל, * מטרות המחשב?עבודות משרדיות ,אינטרנט עם הרבה טאבים פתוחים, צפיה בסרטים, תכנות (ואולי משחקים קלים מדי פעם אבל המובנה מספיק) * גודל המסך? 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט?לא * רזולוציית המסך? עובד הרבה עם מסך מפוצל לכן מעדיף רזולוציה של FHD * משקל רצוי? עד 2 קילו, עדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף אופציה להוסיף SSD לצד הHDD, אחרת SSD של 256 יספיק * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום, אשמח להמלצה לנייד עד 3K במקסימום, אם הוא יהיה יותר לכיוון 2K זה יהיה מעולה האחרון שהיה לי הוא Asus U31S עם תוספת זכרון, אז משהו בוייב הזה מטרות המחשב - בעיקרון סטודנטיאלי (קל, חיי בטריה ארוכים, מסך לא גדול, שימוש משרדי) אבל מכיוון שאני עורכת וידאו אשמח אם יהיה ניתן שהוא לא יקרוס בפתיחת וידאו באיכות 4K או בשימוש קל עם פרימייר\אפטר אפקטס\פוטושופ גודל המסך, האם חשוב מסך מבריק או מאט - 13.5'' כזה עובד טוב, אז משהו באיזור הזה. לא משנה מבריק או מאט. רזולוציית המסך - לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא חושבת שיש משקל רצוי - עד 2.5 ק"ג, רצוי יותר לכיוון ה2 …

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, מאיה, אפטראפקט וכדומה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל, כל מה שיצא, מעדיף שיריץ הכל 60FPS על HIGH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 הציעו לי את Dell P2414H, אשמח אם תציעו לי משהו אחר, אמרו לי שהוא תומך 4K בגלל זה אני רוצה אותו,…

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות
  18. תקציב - 3500 עד 4200. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (גלישה באינטרנט 50-100 טאבים ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות ונסיעה ברכבת, * גודל המסך?13+, עדיף 14+ אפילו * משקל רצוי? עדיף נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 גיגה, לא צריך יותר, חשוב SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אפשר גם freedos * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשבתי על: Lenovo IdeaPad 500-15 80NT0033IV http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=916388 או: …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by סלבה מלנ,

לוח אם Gigabyte GA-Z97X-SLI 1 628 ₪ כונן קשיח Samsung SSD 250G 850 EVO MZ75E250B 1 419 ₪ Kingston HX316C10F/8 DDR3 8GB 2 198 ₪ שדרוגים:

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצרכים כלליים. מעוניין לקנות רכיבים שהvalue for money שלהם הוא הגבוהה ביותר, לא מתוכנן שום גיימינג במחשב, אבל השימושים שלי הם מאסיביים מאוד. (תכנות , תוכנות מרובות, עיצוב תמונות וכו') 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנה - גם הפעלת סרברים על המחשב לפעמים, עריכה גרפית (פוטושופ, לא משהו כבד), המון טאבים בד"כ (עד 100 טאבים), עובד עם שני מסכים, המון יישומים במקביל לא לגיימינג. …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם, אני שוקל להזמין את המחשב HP Spectre X360 מהאתר הרשמי של HP: http://store.hp.com/us/en/pdp/z---categories-for-promotions/hp-spectre-x360---13-4002dx-(energy-star)?jumpid=reg_r1002_usen_b-002_title_r0001 דרך חברת השילוח Buy2USA. עכשיו באתר של Buy2USA ישנו מחשבון עלויות. הבעיה היא שצריך להביא מידות של החבילה (גובה, אורך, רוחב) וכן משקל. לא מצאתי פרטים של זה ברשת, וגם HP עצמם לא הועילו הרבה. למישהו יש ניסיון בזה? מה המידות המקסימליות של החבילה, שאדע גם אשלם לכל היותר? אשמח גם לכל היצע או מידע נוסף בנושא. תודה מראש חברים.

• 22 תגובות
    • 9.3k צפיות
  22. שלום לכולם, פתחתי לפני כמה ימים דיון במפרטי מחשב, לפני שאני עובר לשלב הקניה, חשבתי לשאול פה כמה עולה המחשב הבא: בגדול חשבתי להשאיר את המארז והספק כח למחשב החדש, פשוט חבל לי על שאר החלקים, כי המחשב עובד. מעבד: Intel Core i5 750, 2266 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 Series (1024 MB זכרון: 2X4GB Kingston DDR3-1333 (667 MHz ללא כוננים קשיחים מארז: thermaltake element g ספק כח: enermax pro 82+ 525W תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 (לסה"כ תקציב 4000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD על מסך 75" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD, כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אך הכיוון לחסוך . ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד+פיתוח אפליקציות = מעבד חיה מהירה וחזקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FALLOUT4 – CALL OF DUTY BLACK OPS3-FAR CRY 4 PRIMAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 35 תגובות
    • 7.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD ) בעיקר לעבודה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ADOBE, אופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות במיוחד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מת…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים