עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, עדיף כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים, גלישה, לא מעבר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. עדי…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by zuma,

שלום לכולם, אודה לעזרה לגבי תאימות רכיבים. הרכיבים שכבר ברשותי: מעבד – AMD 5950X SSD 1 – SAMSUNG 980PRO 500GB NVMe M.2 SSD 2 – SAMSUNG 970PRO 250GB NVMe M.2 מארז Cooler Master H500M ספק כח Corsair RM750x בכוונתי לרכוש: לוח אם – ASUS CROSSHAIR VIII HERO X570 קירור למעבד – Corsair H150i זיכרון – אופציה ראשונה ב-1299 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3800Mhz CL18 אופציה שניה ב- 1384 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3600Mhz CL16 כרטיס מסך – RTX3070 עם העדפה ל- ASUS אודה להתייחסות לארבע נקודות: 1. איזה זיכרון מבין שתי האופציות עדיף (ותואם!) ? 2. האם …

3. שלום לכולם, אני שוב מחפש מחשב נייד, הפעם לאח שלי, הוא התחיל ללמוד הנדסת מכונות והבנתי שהדרישה העיקרית היא תוכנת סולידוורקס. בהתחלה הבנתי ממנו ומאתר התוכנה שצריך מחשב חזק במיוחד עם כרטיס מסך לגרפיקאים אבל לאחר שחקרתי קצת הגעתי למסקנה שזה לא נכון וגם מחשב "סטנדרטי" של 3000 ש"ח אמור להספיק. בכל זאת, המחשב הזה יהיה המחשב היחיד שהוא יעבוד איתו (אין מחשב נייח) אז הייתי רוצה להכניס כמה שיותר כח שנכנס ב4000 ש"ח תוך כדי הקפדה על התנאים הבאים: חשוב שיהיה אמין מבחינת השירות, זמן סוללה ארוך וכרטיס מסך יחסית חזק. הנה הנתונים מהסטיקי: * מטרות המחשב? SolidWorks ושימוש ביתי (סרטים, מסמכים, אינטרנט), הוא נשבע שהוא לא נוגע במשחקים עד לסיום הלימודים, אבל למקרה שהוא יתחרט, הייתי רוצה לשמור …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, אני מחפש מחשב שישמש בין היתר למשחקים אבל אני צריך אותו במארז קומפקטי ככל הניתן. אני רוצה שיהיה נוח להזיז אותו בבית כך שאשתי לא תתלונן יותר מידי. חיפשתי הרבה זמן משהו מתאים בלפטופים אך המחיר לעומת התמורה לא מצדיק. האם יש אפשרות בכלל למחשב כמו שאני מחפש? האם אני יכול לקחת לדוגמא מפרט מהמפרטים המומלצים ולהכניס אותו למארז MINI? או לחלופין האם מישהו מכיר מחשב מותג קומפקטי המאפשר להריץ משחקים? תקציב בסביבות 4,000 ללא מסך. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by BuLa,

Part type Part name / Price CPU : AMD Athlon XP 2400+ Tray CPU - [1,260 NIS]1 Motherboard : Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) - [658 NIS]1 Memory : DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory - [941 NIS]1 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - [729 NI…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by gshhar,

יש לי פה 2 מפרטים מה ההבדלים(מה איכותי יותר,אמין,מהיר וכו')? כל זה ב-3500 ש"ח: 522.00 ש"ח 182 Gigabyte GA-8SG667 163.00 ש"ח 243 מארז ATX P4 MAGNETICS 663.00 ש"ח 100 ATI GV-R9000 PRO II 559.00 ש"ח 145 זיכרון RDR 256MB 62.00 ש"ח 15 כונן 1.44 TEAC 62.00 ש"ח 22 56K כרטיס מודם 668.00 ש"ח 159 MAXTOR 80GB 7200 668.00 ש"ח 175 AMD ATHLON XP 2000 כל זה ב-3800: Asus A7V333 VIA KT333 Chipset Motherboard (5.1 Sound, ATA133 AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Maxtor 80GB 7200 rpm ATA133 HDD RDRAM 256MB PC1066 32bit Samsung Original Memory CD-ROM LG x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Midi Tower ATX Case For Pentium IV 300 Watt Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail V…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Alonc,

מחפש מחשב נייד עד 2500 ש"ח,תתאפשר זליגה קטנה בתקציב. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים קלים (sims3),צפייה בסרטים,סקייפ (מצלמת אינטרנט). * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? הרזולוציה המקובלת בטווח המחירים הנ"ל. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל,לא יותר מ2.5 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות לhdmi * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? hdd,רצוי מעל 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell,lenovo,hp אך כל חברה מומלצת אחרת תיש…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח אם תביעו דעתכם לגבי היכולת של הנייד Asus V551LB-CJ094D להתמודד עם תוכנות כמו פרמייר, 4Cinema, פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. האם זה נכון שהמעבד i7 4500U הוא מעבד חלש וישנם אפילו מעבדי i3 שמגיעים לביצועים שלו? הנושא דחוף לי כיוון שאחי נמצא עכשיו בחילופי סטודטנים בספרד ונגנב לו הלפטופ, לכן אנו מנסים לשלוח לו מחשב חדש מהר ככל האפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by crik,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא למשחקים כמו לדוגמא BF4. [TABLE] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 10%, align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1027[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪124[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85-HD3 for 1150[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכולם, אז קודם השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, בלי חריגות, עדיף אפילו כמה שפחות לכיוון ה-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים לא כבדים במיוחד (Overwatch 2, Apex Legends), אולי ארצה לשחק בעתיד משהו אבל סביר להניח לא משהו כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כרטיס מסך והארדיסקים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6…

11. אורח נווה
    Started by אורח נווה,

אהלן, האם Nvida geforce 940mx טוב מספיק להריץ אוטוקאד ורוויט בצורה חלקה מספיק? אם לא- אילו כרטיסים ען או כרטיסים עם איזה דירוג ומעלה כן

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by biotech326,

היי חברים, שואל בשביל חבר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2800 חריגה עד 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים .. ותיכנות (שיוכל להריץ כמה תוכנות של visual studio) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש כונן SSD 256 ו 8 ג'יגה זיכרון (לא סגור איזה סוג) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מח…

13. Started by SHRED,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?9000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה באפטר אפקטס, פוטושופ , פלאש, עריכה בפרימייר, אילוסטרטור, קצת מידול תלת, וגיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוצה שתהיה לי האפשרות להריץ את המשחקים החדשים (battlefield 1 וכו') אבל עדיפות לעיבוד גרפיקה במיוחד לאפטר אפקטס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 (אשדרג…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by DJ_Froyke,

שלום לכולם! בחיפושיי אחר מחשב חלומותיי, הגעתי למסקנה שאני מחפש אחר מסך באיזור ה-13 אינץ', מט, עם כרטיס מסך חיצוני שיספיק למשחקים בינוניים (משהו בסגנון Gforce 310m, 320m או Radeon 4570, 5470) ומעבד i5 או i3. מצאתי את ה - HP probook 4320s שעונה על הדרישות למעט הכרטיס מסך שהוא 530v, כרטיס מסך מובנה לוח אם. גם את ה Dell Vostro 3300, שיכל להיות אופציה מושלמת, אם רק היתה לו יציאת HDMI. התקציב שלי הוא עד 4800 ש"ח - כולל אחריות ל-3 שנים, ולא כל כך משנה לי חברה וגם לא כונן דיסקים. אם לא אמצא עוד אופציות כנראה שאתפשר על ה 4320s. לפני שאני עושה את זה וגוזר עלי כרטיס מסך מאוד ישן, אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד מחשב שעונה על הדרישות. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל א) תגובות חיוביות ושליליות לגביו :s05:, הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') . התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח..ב) תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו. אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W ג) מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12M…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג כבד תכני HD הקלטה ועריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase 5 תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed ,gta, cod ,BF3, HITMAN absolution -חשוב לי לשחק במשחקים אלו על ultra -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך 23 אינץ' -לאילו ה…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. http://usa.asus.com/Notebooks/Gaming_Powerhouse/G73Jh/#specifications מעבד i7-720QM כרטיס מסך רדאון 5870 8 GB RAM 500 + 500 מערך RAID דואל SATA כונן בלוריי מסך 17" full hd המחשב בן 3 (שנים), הסוללה כבר די גמורה, אבל חוץ מזה עובד והכל תקין. כמה אני יכול לקבל עליו היום ביד 2?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, יש לי בעיה לנגן סרטי HD עם המחשב הנייד HP Pavilion dv3-2150 (קישור), כאשר הוא מחובר לטלוויזיית LCD דרך חיבור HDMI. החיבור מוגדר כ-1080p. אני משתמש בגרסה האחרונה של VLC ועדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך באתר של NV. סרטי XVID מנגנים כראוי, אבל סרטים באיכות של 720p או 1080p (קבצי MKV), נתקעים לא מעט, נמרחים על המסך וכו'. גם אם פה ושם יש דקה רצופה שמנוגנת כמו שצריך, בתכל'ס אי אפשר לצפות בסרט. השאלה שלי: 1. האם זה נובע מחומרה חלשה של המחשב הנייד? או שמשהו תוכנתי לא תקין והמחשב הנ"ל אמור להריץ את זה כמו שצריך? 2. אם המחשב חלש מידי, אשמח להמלצה למחשב נייד באותו גודל (מסך 13 אינץ', כדי שיהיה נוח לקחת ללימודים) שיהיה מסוגל לנגן בהצלחה סרטי HD דרך חיבור HDMI. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. תקציב - 3-3.5K. שימושים - בעיקר אינטרנט, לימודים, שיוכל לעמוד בטאבים רבים פתוחים במקביל ובחלונות רבים של word, powerpoint וכו' במקביל, שיריץ יוטורנט בלי בעיה ויוכל לנגן סרטים 1080 בלי בעיה. OverClock - לא. ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים - יש, לא צריך לקנות. אני גם חושב להעביר את ההארדיסקים למחשב החדש. חנות מועדפת - KSP. - חשוב - שיהיה כמה שיותר שקט, בסולם 7-8, כל דבר קטן מפריע לי לישון ואני נוהג לישון עם מחשב דלוק, חשוב מאוד שיהיה שקט! כמו כן, אולי כדאי שיהיה SSD כדי שהדברים יעבדו יותר מהר (כדאי 250 או מספיק 120?). אני מתכוון לרכוש את המחשב בנתניה, אז אני מניח שמקומות כמו KSP, TMS וכו' זה סבבה (יש לי ניסיון רק עם KSP) ואני ארצה שהם יעבירו את ההארדיסקים הקיימים למ…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by itamsh,

שלום ברצוני להוסיף זיכרון למחשבי,רציתי לשאול מה הזיכרון המומלץ ביותר למצבי הנוכחי(שיתאים למפרט).[TABLE=width: 620] [TR] [TD][TABLE=width: 98%] [TR=bgcolor: white] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]שם המוצר[/TD] [TD=width: 15%, align: center]כמות[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]ZALMAN 7000V Al SI EDITION[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%][/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Zeev86,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך 500 שקל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by xj5,

המחשב הזה יהיה בעיקר לעריכת מוזיקה ותלת מימד וגם ככה משחקים אני לא איזה גיימר אבל קצת gta מדי פעם לא מזיק... מה דעתכם? אני לא רוצה מעבד של AMD ולא רוצה זכרונות DDR2 עבר זמנם(למרות שזה עולה פחות ונותן הזדמנות לדחוף כרטיס מסך מטורף אני לא הולך לשחק כל כך הרבה אני צריך מעבד חזק לשימושים שלי)... יש לי בלוח אם אופציה לקרוס פייר ככה שאפשר יהיה להוסיף עוד כרטיס מסך לגבי הספק אני מתלבט קצת עדיין... לגגבי המארז מה דעתכם מישהו התנסה איתו? מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP45C-DS3 ¤643 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION : OCZ3P16004GK ¤446 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD4770 512MB GDDR5 - GV-…

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by matonia,

למראית עין זה נרא המשהו טוב אבל אני מכיר הכל חוץ מהלוח אם הזה. מעבדי אינטל P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA זכרונות DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים Hitachi(IBM) 80GB SATA כרטיסי מסך GF FX5200 TV כרטיסי קול On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? CD-ROM LG x52 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 2209 PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Rus or Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים IIYAMA 17''V.M. PRO1404 Flat נ.ב: אתם חושבים שבחברת KSP אפשר להגיד להם שאני רוצה את זה בלי מסך? תודה רבה לכו…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 3500 ( אם צריך לחרוג אז נחרוג , עדיפות שלא..). אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים.(לדוגמא עדיפות של 4 סלוטים לזיכרון) 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסךלא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA + USB3 , שעוד יומיים וחצי ,שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה.במארז כבר. 5.רמקולים 2.1 (נראה לי החברה של ALTEC). תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.