עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mimzak,

שלום. איזה מפרט יותר מומלץ מתכוון לקנות מ-KSP בגלל הקירבה לבית ובגלל האחריות (אייבורי פחות נחמדים)תקציב עד 2500 מפרט 1 מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ST3500418AS כרטיסי מסך Zotac 9500GT Zone Edition Silent 512MB GDDR2 DX10 HDTV כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-241 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real,…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. נתחיל משלום כמובן ראשית, אני יודע שזו חתיכת חפירה, אז בבקשה תסלחו לי ומי שמביא מפרטים שיקרא הכל כי הבחירות ממש חשובות לי. אני לא פולני אבל בנושא של המחשב אני האבא של כל הפולנים. אני לא אחד שקונה מחשב כל שנה שנתיים, מחשב אצלי זה ל-5-6 שנים + (סתם לידע כללי). יש לי כנראה הרבה דרישות ובקשות מכם המומחים שתבנו לי מפרט שיתאים לי כמה שיותר. אז אני אשמח מאוד שגם תענו על השאלות שלהן אשים קו תחתון וזהו בעיקרון תקציב: 5500 ש"ח. ייעוד המחשב: מולטי-טסקינג, שזה אומר הפעלת איסי, מסנג'ר, ווינאמפ, מדיפה פלייר, איזה 7 חלונות של פיירפוקס ביחד, עוד איזה שלוש תוכנות, ומידי פעם קידוד סרטים ופתיחת רארים למיניהם, משחקים אני אוהב לשחק אבל אפילו לא קרוב לרמה ששיחקתי לפני הצבא ועכשיו אחרי…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

שלומות שלומות. בגלל שהמיקנטוש יקר יותר מידי בארץ וגם התוכנות שאנחנו עובדים איתן יקרות גם ככה, אנחנו קונים מחשב חדש לאולפן. אז מה צריך: מערכת מבוססת שני מעבדים, או לחלופין 64 ביט, לא משנה אם זה אינטל או AMD למרות שאישית אני מעדיף אינטל. לוח אם תואם עם בקר SATA ומקום ללפחות ארבע (ה?) חריצי זיכרון, DDR, 400 מגה הרץ (יש לי עכשיו סמסונג 400, 2G, אין כוונה להחליף אותו בקרוב) צורב DVD, המהירות לא חשובה כל כך, אבל חשוב שיהיה אמין ושיתמוך ב- ו+ (אולי אם יהיה יקר מידי אני אקח את הLG הישן שלי עד שיהיה שוב כסף) מארז נחמד, לא גדול מידי (יש לי היום מידי טאוור אני חושב, אין לי איפה להכניס יותר גדול) ספק לא צריך (יש לי אחד יחסית חדש, דופק כמו סוס עבודה) ומסך, 21 או 19 אינטש, אפשר …

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מפרט AMD ללא מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים - בעיקר בשביל משחקים וקצת מולטיטסקינג: מעבד: Athlon XP 3000+ FSB 400 לוח אם: ABIT NF7-S2G (nForce2)sata,lan,usb2 זכרונות: Kingston DDR 400 Dual Chanel 2x256MB דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 120GB SATA 8MB כרטיס מסך: ABIT RADEON 9600XT VIVO,DVI 256MB כונן 1.44: 1.44 FLOPPY Teac DVD צורב: NEC 2510A DVD±R Double Layer מארז: Thermaltake Xaser Lanfire midi אשמח לקבל תגובות והצעות לשיפור.

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? ניראלי 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניראלי שזה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אופיס וסרטי hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 22 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא רוצה טרקטור רועש, אבל לא צריך להגזים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. תקציב - 3500 עד 4200. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (גלישה באינטרנט 50-100 טאבים ואופיס), צפיה בסרטים\סדרות ונסיעה ברכבת, * גודל המסך?13+, עדיף 14+ אפילו * משקל רצוי? עדיף נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD 256 גיגה, לא צריך יותר, חשוב SSD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, אפשר גם freedos * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) חשבתי על: Lenovo IdeaPad 500-15 80NT0033IV http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=916388 או: …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על מפרט שבניתי, מיועד לגימינג בינוני כבד בתקציב של עד 4.5K המתאים לתווך הארוך אני כבר יחסית סגור על המפרט שבניתי אך אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחרוג או לחסוך (לא בהרבה) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי RPG כבדים ומשחקי 2015 ומעלה- GTA V, FAR CRY4, THE WITCHER 3 ועוד.. -מהי…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. (לאור יציאת לוחות האם המתוקנים ,סוף סוף) אני מעוניין להשתמש במעבד סנדי ברידג' 2500K או 2600K בלבד עם עדיפות ל 2600K. רצוי מפרט שיתאים לשני המעבדים ואני כבר אחליט על איזה מעבד ללכת לפי המחיר הסופי. שימוש עיקרי לצורך סימולטור טיסה של מיקרוסופט (כולל זה שצריך לצאת בקרוב) אבל גם לסימולציית מרוצי מכוניות. לגבי חריגה מהתקציב - רצוי להשתמש בתחום שמצויין בכותרת אלא אם כן אין ברירה - מדובר מבחינתי במחשב חשוב שאני מעוניין מאוד להשקיע בו בשביל לקבל ביצועים מהנים . הגדרות גרפיות בשאיפה לגבוהות למרות שזה לא מחייב.(לגבי מסך מעוניין לרכוש מסך LED בנפרד). שקט הפעולה של המחשב מאוד חשוב , בציון 9 בין 1 ל 10. אוברקלוק מתוכנן - בינוני .(אמור להיות מבוצע בחנות שמרכיבה את המחשב). יש לי מערכת ה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Lumber Jack,

אתם בטח כבר רגילים לתקציב הזה, אבל יש לי כמה בקשות ספציפיות: תקציב - עד 3,800 כולל מערכת הפעלה * מטרות המחשב? לדוגמה: ישמש כמחשב בבית ובצבא - אינטרנט, סרטים (גם בHD), משחקים (בינוניים) * גודל המסך? 13" * משקל רצוי? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? אם אפשר אז למה לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא לנובו אז ככה, בהתחלה המליצו לי על Dell 3350 i5-2430m , שעולה 3,200 בלי מערכת הפעלה. אבל עובד בחנות אמר לי שהוא חלש ואפור ומתאים לעבודה משרדית אני אישית הלהבתי מהמקלדת המוארת אבל לא נו…

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום לכם אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב הבא: http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 האם הוא יספיק לי ל:מסנג'ר איסיקיו אינטרנט עבודות גרפיות בעיקר עיצוב ובניית אתרים ואולי פעם בשנה פיפא והכי חשוב האם המסך סביר כרגע בבית ישלי 17 רגיל LCD? אם לא איזה מחשב של מקינטוש נייד אפשר להציע לי?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by rafi k,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ומוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בלי תוכנות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD, CRYSIS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - FHD 26 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? חזק 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים טובי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא ניראה לי שתצליחו לחסוך בגלל כל מיני נתונים שאני אפרט עליהם בהמשך אבל אם זה אפשרי תבורכו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי Samsung T260HD הרזולוציה שלו היא 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? Call OF Duty 4/6 UT3 TF2 Bioshock Crysis * לאילו הגדרות גרפיות ה…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by d1zzy,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לצרכי אופיס ואינטרנט. תקציב: עד 3000 ש"ח מסך: עדיף מט, בין 12" ל13" כונן אופטי: לא חובה זמן סוללה: 5 שעות ומעלה (אולי עדיף לשקול מעבד LV או ULV שיספק זמן סוללה גבוה) משקל: לא יותר מ2KG (עדיף כזה שבא עם מערכת הפעלה, ושלא תהיה ויסטה) נ.ב. אני יודע שזו עונת הת'רדים של מחשבי הסטודנטים, ואני מצטער על ריבוי המודעות (ניסיתי לחפש מישהו עם דרישות דומות ולא מצאתי).. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. על הלפ טופ לנובו של אמא שלי נוצרו מלא נקודות אדומות שלא עוברות (אלמכן מכבים את המסך) מיקומן משתנה בהתאם לתמונה אבל זה הורס את התמונה ורואים עם זה גרוע. למישהו יש מושג מה עושים כדי להפתר מזה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, לפני שמכר קונה את המחשב הבסיסי של אייבורי לצרכים הנ"ל בתקציב של בערך 1200 ש"ח, רציתי לוודא שאין אלטרנטיבות טובות יותר או שידרוגים/שינויים שמוטב לבצע. המחשב הוא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= יש את כל הציוד ההקפי: מסך 17" עכבר ומקלדת. המחשב אמור להחליף מחשב פנטיום 4 שפשוט איטי מידי. אין דרישות לשקט או דרישות מיוחדות נוספות. לדעתי כדאי כמובן ספק כוח נורמאלי ואולי אפילו מעבד זול יותר. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. קניתי ASUS N550JK חדש וכשאני לוחץ על הקובץ על מנת להפעיל את המשחק לא קורה כלום , זה קורה לי בכל משחק. מה יכולה להיות הבעיה? אני חושד שהבעיה היא בזה שיש יותר מכרטיס מסך אחד למחשב , אך עדיין כשאני מגדיר לו לעבוד רק עם הכרטיס של NVIDIA עדיין אין תגובה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by OutLawZ,

על מסך אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל לא יותר וכרטיס מסך אני צריך עצה שלכם אני רוצה להשקיע בו מקסימום 2250 שקל כל השאר עבודה שלכם :> תודה

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by mrraz,

בן שנה וחצי עדיין באחריות מתוך שלוש שנים. גיגהבייט עם שלושה מאווררים נקנה ב TMS

19. אם מישהו פה יצליח לפתור אותה יבורך http://forums.amd.com/game/messagevi...hreadid=178028

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%97%d7%a8-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%99-%d7%a4/

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. * מטרות המחשב? לימודים וכל מה שזה כולל - עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), עבודה ב-Matlab וכו'. כמו כן, שיהיה ניתן לצפות בסרטים. * גודל המסך? 13.3' - 14' * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב כמובן אבל בשאיפה שלא יעבור את ה1.9ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI * בלוטות? לא. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אם SATA אז לפחות 500GB אם SSD אז 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא הכרחי. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, נרכש בארץ ויהיה בשימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שלא לכלול בתוכה מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה - …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? סדר גודל של 6000 ש"ח, אבל די גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גמיש. אפשר לחרוג במידה ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב פיתוח חזק, כולל קימפול של פרויקטים גדולים (עשרות אלפי קבצים) והרצת מכונה וירטואלית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קומפילציה, פרוייקטים עם הרבה קבצים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין כוונה לשחק משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בתי לומדת ב"בצלאל" שנה רא/שונה וזקוקה ללוח גרפי אלקטרוני. חשוב שיהיה משטח גדול. חשוב שיהיה באיכות טובה. שמעתי wacom הטובים ביותר. מישהו יכול להמליץ? תקציב עד 1500 ש"ח. אשמח להמלצות.

25. תודה מראש!

• 42 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.