עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, לאחרונה קניתי לבן שלי בן ה-9 קונסולת נינטנדו סוויץ'. כרגע היא מחוברת לטלוויזיה בסלון, אני רוצה להעביר אותה לחדר שלו, שם כרגע אין מסך. אני מניח שתוך שנה-שנתיים אקנה לו גם מחשב לצורכי לימודים / משחקים. אני רוצה לקנות מסך, אבל מתלבט איזה סוג. אני מניח שהגודל יהיה סביב ה-24 עד 27 אינצ'. נראה לי ש-1080P יעשה את העבודה, למרות שפתוח לאפשרויות נוספות. בעקרון התקציב הוא עד 1000, אבל יכול להתגמש אם יהיה משהו שיענה היטב על הצרכים. הנינטנדו מגיע עם יציאת HDMI, וחשוב שאפשר יהיה לשמוע מהמסך (רמקולים מובנים?), או אם צריך אז איכשהו לחבר רמקולים שיוציאו את הסאונד מהמסך. לא ראיתי הרבה אופציות למסכים עם רמקולים מובנים, ורציתי לדעת האם זה…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by DL,

אוקיי, כמעט סיימתי את המפרט, ככה זה נראה עכשיו: CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : MSI 865PE Neo2-LS Motherboard (HT, Dual DDR400, 5.1 Sound, S-ATA, AGP8X, Intel LAN, USB 2.0) [ ¤ 644.56 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 2 Hard Discs : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 652.7 ] 1 Video Cards : ATI Radeon 9800 128MB DH DVI OEM Video Card [ ¤ 1668.72 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.81 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 309.81 ] 1 Monitors : 19" Viewsonic P95F+ Flat Monitor [ ¤ 1855.7 ] …

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. כרגע יש לי מחשב עם מעבד Amd athlon X2 3800+ ולוח אם Gigabyte GA-M61VME-S2 וזיכרון 2GB עם כרטיס מסך 8500GT וספק ג'נרי. השאלה שלי האם כדאי לי לקנות מחשב חדש בתקציב של 2200 ש''ח או לקנות XBOX360 בגירסאת ELITE ב2000 ש''ח בערך?

• 36 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kfir91,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V, fifa15 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש ר…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by eliranl1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, DOTA 2 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920/1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by pc7,

שלום.. אני גרפיקאית והזמנתי היום את המחשב כדלהלן,רציתי לדעת אם כדאי לשדרג/לשנות משהו מהעסקה כמו כן אם מישהו יוכל לומר אם הקירור מעבד שהמליץ לי המוכר עדיף מהקירור המקורי אני אשמח.. כמו כן משהו בנוגע למארז והספק כוח, תודה מעבד Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 קירור מעבד Antec Bloody Tiger A20 לוח אם Gigabyte GA-H87-d3h זיכרון G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Gigabyte GTX650 Ti OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Rev 2.0 דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III SSD Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET מארז S…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אז ככה, יש לי מארז שאטל ישן. מכיוון שאי אפשר לשדרג אותו, אני מתכוון להחליף את כל תכולתו ולהוריד \ להתאים את הפאנל האחורי ע"מ שיתאים לחלקים מודרניים.מידות המארז - 30X20X18.5 ס"מ. לוח אם - MATX מסכימים? מעבד - מעדיף אינטל. זכרון - 8 GB לפחות. קשיח - טרה. במידה וישאר תקציב פנוי - SSD 128GB. כונן - צורב בלוריי. כ. מסך - בינוני, פרופיל נמוך. ספק - ? קטן ככל האפשר, עדיפות למודולרי. קירור - אני מניח שאוכל לדחוס 2 מאווררים, נתעסק בזה בסוף. איזה דגמים מומלצים כיום? בעקרון המחשב לשימושים כלליים, הכל מהכל, אני מעדיף כוח עיבוד על פני כרטיס מסך חזק במיוחד (ניתן לשדרג אח"כ בכל מקרה). אגב, חיפוש בגוגל לא עזר לי. אם מישהו נתקל \ עשה בעצמו פרויקט להכנסת מחשב חדש למארז שאטל - אשמח לקרוא. ת…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. היי, 1. האם יש מחשב זהה(במפרט) במחיר נמוך יותר? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 2. האם עדיף כבר להוסיף עוד 300 ש"ח ולקנות i7 של Acer‎ ובמקרה וכן Acer לא פחות "טוב" מ dell? ‏Acer Aspire 5740G-624G‎ ‎ Colur‎ ‎ Blue Navy‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core™ i7-620M Processor, 2.66 GHz,4MB Cache,DDR3-800/1066‎ ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎640GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' HD Acer CineCrystal LED LCD (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility Radeon HD 5650, Up to 2746 MB HyperMemory (1 GB Dedicated)‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Acer Nplify 802.11b/g/n‎ ‎ Bluetooth‎ ‎ No‎ ‎ …

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by idok,

חבר שלי רוצה מחשב ב5000 בלי מסך למשחקים, לא לאוברקלוק, בעיקר למשחקים...... וגם בלי ציוד הקפי.....הוא מעדיף אינטל אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר נראה לי שהוא יסתפק בAMD... תודה מראש......אחחח הראש!!! :'(

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by erez20,

המחשב מיועד לשרוד בשוק המטורף כמה שיותר זמן, משחקים אופיס ווינדוז, צריך שיהיה בו צורב או נגן דו יו די (אני העדפתי לשים צורב) לא מיועד לאוברקלוקינג עשיתי כמה נסיונות : בחלק מהמפרטים לא מצויין קירור למעבד, אני יודע.. פשוט לא היה בחנות ! אין כונן 1.44 כי יש לי כמה בבית... כנ"ל לגבי מודם 56K אני יודע שבמחיר כזה מומלץ מחשב מבוסס AMD אך לא כולם פתוחים לאופציה הזו (אני מרכיב מחשב לבנדוד)... ושימו לב שהמפרט של אינטל באמת יותר חזק (אמממ.. חוץ מהכרטיס מסך ואם מוסיפים לו צורב או די וי די גם יקר ב500 שקל) משאר המפרטים ! נותרתי עם כמה שאלות... האים כדאי לקנות כונן SATA ? ואם כן האים לוח האם שבחרתי תומך בזה (או האם יש לוח אם זול ומומלץ שתומך בזה). קירור מועדף ? הייתי שמ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום לצוות הנפלא! אני צריך מחשב ( ללא מסך ) לעבודה של עיבוד תמונות בפוטושופ ופריהנד פלאש וכדומה האם אני צריך כרטיס מסך חזק ?? ( כגון ati 9600 xt שמחירו מגיע כמעט ל 1000 ש"ח) ולמה בכל המפרטים שלכם מופיע מאוורר בנפרד מה המאוורר של הספק לא מספיק?? הייתי רוצה שהמחשב יכלול הרד דיסק 120 gb צורב dvd ( אגב צורב כזה הוא משמש גם כצורב לדיסקים רגילים ?) מקלדת עכבר אופטי ורמקולים סבירים ומעבד חזק ולוח אם חזק כמובן ופניתי אלכם מפני שאין לי כל כך ידע בחומרה דרך אגב הדפסתי את אחד המפרטים שלכם והלכתי לחנות של אייבורי ( אני מב"ש) והם צחקו עלי אמרו שהמפרט גרוע והפכו לי שם את הכל והאמת אני מעדיף לסמוך עליכם הרבה יותר בקיצור סליחה שאני מקשקש יתר על המידה מי שיוכל לעזור יבורך?

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. צריך המלצה למפרט מחשב לצרכי גרפיקה ועיבוד תמונה (PS) כולל מסך LCD איכותי ביותר. מה דעתכם על המפרט הבא ומה כדאי לשנות אם בכלל... http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={B5A3207F-39E0-4DD4-94A6-4F11854F43E4}&details_type=1&itemid={D3A8C17E-718C-4EBD-947D-0A29F56F96B5} מודה מראש לכל המומחים שכאן. אייל

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום רב! קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד של לנובו וקבלתי איתו מטען מקורי כמובן. ברצוני לרכוש מטען נוסף ראיתי ב EBAY מטען ב 10 דולר. האם המטען הזה מקורי ? האם הוא יכול לגרום נשק למחשב או לסוללה? איך אני בודק שהספקת הזרם והמתח הם הנכונים כמו המטען המקורי ? המטען נימצא בקישור הנ"ל http://cgi.ebay.com/NEW-AC-Adapter-Power-Supply-IBM-Lenovo-ADP-65YB-B-/190434912067?pt=Laptop_Adapters_Chargers תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=320&t=1 זה נודע לי כי אני עובד במקום מתחרה. המחירים הכי זולים שיש, ללא ספק. אין פה שום מטרת פרסום. חשבתי שזה יעניין אנשים שמעוניינים בנייד חדש. גם אני לא ממש יודע מה תוקף המבצע, אם תוכלו לעדכן זה יהיה מעולה לטובת המשתמשים.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by eladbi,

שוקל לרכוש את מחשב זה מחפש חוות דעת עליו. לשימוש באופן כללי לתוכנות יעודיות בתחום הביולוגיה וגם קצת פוטושופ או לייטרום תודה אחרי ביקור באתר של דל דגם זה לא קיים אז איך הוא קיים בארץ?????

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי?4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב במלואו, אל להימנע מחריגות רציניות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,סרטים ותכני HD, עבודה משרדית,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מחשב חזק עם דגש שיוכל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים: משחקי יריות,ספורט - Battlefield,Fifa,NBA. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הג…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. היי חברה,Lenovo Ideapad Y700 VS Asus ZEN BOOK UX410UQשני מחשבים בקטגוריות מאד שונות. השוואה בהחלט מוזרה. אבל המחיר דומה והמפרט גם כן דומה (יחסית). בקצרה: Lenovo Ideapad Y700 15 80NV00QCIV - 4830 - מסך 15.6 , מעבד i7-6700HQ , זיכרון 16GB , דיסק 512 SSD, כ.מסך GeForce GTX 960M 4GB.Asus ZenBook UX410UQ-GV022T - 4625 - מסך 14" , מעבד i7-7500UU , זיכרון 16GB , דיסק 512SSD, כ.מסך GeForce 940MX.ההבדל בגודל המסך משמעותי אך פחות קריטי בשבילי. אני רוצה לקנות מחשב חזק לתכנות ועיצוב גרפי (בעיקר photoshop וpremieree) שיוכל להחזיק מעל 4 שנים. אני משתמש במחשב בצורה די אינטנסיבית. הY700 בהחלט עונה על הצרכים, אבל אז מצאתי את הZenbook הזה, והמפרט שלנו ממש טוב, רק שהמשקל משמעותית יותר קל (2…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 BX80646I34170 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 574/563 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 254/249 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12…

19. Started by a.li,

שלום רב, אני בונה מחשב חדש ומתלבט איזה ספק כוח להתאים עבורו. החומרה שהולכת להיות במחשב (החלקים נרכשו כבר): - z490 AORUS elite motherboard - Intel® Core™ i7-10700K - WD_Black SN750 500GB NVMe - דיסק קשיח 7200RPM - מארז עם 4 מאווררים 120 מ"מ (Corsair iCUE 4000D Airflow) - כרטיס מסך: TUF-RTX3080-O10G-GAMING * אני לא מתכנן לעשות לו overclocking. השאלה היא איזה הספק אני צריך? ואיזה דגם אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים!

20. לאחר סריקה של המחשבים המוכנים שמוצעים באתרים, מצאתי בעיקר מפרטים קצת תמוהים, אז אני פונה לעזרת המומחים הלא משוחדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7-8 אלף, אפשר חריגה קלה אם יש סיבה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, לא תחרותי, רק להגיע ל-60 FPS במשחקי AAA כמו Assassin's Creed Valhalla. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש 2 כוננים קשיחים חיצוניים אז לא צריך הרבה אחסו…

21. Started by ShahafH,

שלום. כיום יש לי מחשב לא משהו וכרגע יש לי קצת כסף לבזבז ולשפר את המחשב. אז חשבתי על שלושה דברים: 1. אני צריך מערכת קירור כי כרגע הטמפרטורה דיי גבוהה(מעבד פרסקוט) http://img278.imageshack.us/img278/8104/heat2uv.jpg אני צריך משהו שיוריד את זה. התמונה הזאת היא לפני ההתרסקות השניה אז אבא שלי ניקה מבפנים ועכשיו הטמפרטורה עומדת על 75 אז בכל זאת אני ירצה משהו שיוריד את זה. 2. אני זקוק לכרטיס מסך חדש כי כרגע יש לי Geforce fx 5500 והוא דיי עלוב... חשבתי לכיוון ה7600GT ואני מקווה שיש אותו לAGP כי אני לא יודע. הנה תמונה של מה שיש לי עכשיו: http://img278.imageshack.us/img278/7118/videocard6jf.jpg אני ירצה להריץ משחקים חלק כמו באטלפילד 2 ומשחקי FPS טובים. אני צריך שיהיה לזה 256 מגה. 3…

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום עדכנתי את ההודעה תקציב 5500ש"ח א) לנצל את הכל. ב) ניתן לחרוג ב:500 ₪ שימושי המחשב עבודה משרדית (תוכנות כמו ArcGis), עריכת וידאו (לא יודע באיזה תוכנה), HD, חיבור עתידי לTV, לא משחקים. צריך מסך u2311 בעל רזולוציה 1920/1080 (איך ישפיע חיבור עתידי ל LCD?). אין צורך בציוד הקיפי מלבד מסך. שקט 8+ OC לא מתוכנן צריך מערכת הפעלה עדיפות לחנות באזור ראשון לציון ומעט צפונה, ודרומה עד ליבנה. חיבורים מיוחדים: USB3, חיבור עתידי ל LCD, צריך שיתאים לכרטיס TV Hauppauge WinTV HVR-1700 רצוי מארז שחור בעל קווים חלקים (רגוע בלי פיתוחים). אין צורך בשמירה על יכולת שידרוג מלבד אולי כרטיס TV.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by omrishriki,

שלום חברים התחדשתי במחשב חדש ורציתי לשמוע חוות דעת מקצעיות על המחשב הוא נועד בעיקר לעבודה מהירה קצת עריכה ומשחקי תלת מימד המפרט: מארז coolermaster sniper ספק כח extreme power plus 650w לוח אם ga-p67a-ud4-b3 gigabyte מעבד אינטל 2500 3.3ghz i5 מאוורר למעבד cold bit זכרון geil ddr3 עם הצלעות קירור 1333 4 giga שתיים ושתיים כרטיס מסך nvidia geforce 560 gtx 1g gigabyte דיסק פנימי 500 gb sata3 7200 32mb wd דיסק שני 1000 גיגה כמו הראשון רק 64mb צורב lg קורא בלו ריי דיסק מסך lg w2363d 3d hdmi 23 מסך תלת מימד משקפי תלת מימד קיט של נוידיה עם משדר סט אלחוטי של לוגיטק עכבר ומקלדת סטנדרטי אז מה אתם אומרים חשוב לי התגובות שלכם

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shronxx,

צריך מפרט כמו שצויין [glow=red,2,300]ללא מסך[/glow] שיכלול 8800GTX ללא ציוד הקפי רק מארז ותכולתו ורצוי קרור טוב.......מתוכנן OC כבד..... אפשרי גם לפצל את הקנייה לכמה חנויות.... תודה לעוזרים

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by regev_k,

שלום לכולם , כיום וכמו תמיד יש לי מערכת מבוססת INTEL , ברצוני לעשות צעד ולעשות מעבר למערכת AMD. תמיד קניתי את מעבדי ה K למרות שלא עשיתי OC אף פעם (כן אני יודע בזבוז של כסף) כיום יש לי: מעבד I7 8700K לוח GIGABYTE Z370 AROUS ULTRA GAMING זיכרונות CORSAIR VENGEANES LED 8X2 DDR4 3000 ספק כוח ASUS 750W קירור NOCUTA DH-15 כ.מסך MSI RTX 3070 TRIO-X מארז COOLER MASTER HAF-X FULL TOWER ברצוני לעבוד למארז יותר קטן כגון : Corsair 4000D AIRFLOW Tempered Glass Mid Tower וחשוב לציין שאני לא רוצה את הטופ אבל לא את הפשוט משהו ביניים. אשמח לעזרתכם :-)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.