ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
בבקשה מפרט עד 2550 ש"ח לא כולל מסך,ציד היקפי והארד דיסק המפרט שיכולול את הלוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ואת הזכרונות האלה G.skill DDR2 2048MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 בבקשה לבנות את המפרט מFOXPC ודרך אגב אני חשבתי על הכרטיס מסך הזה Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 Value Pack PCIe המחשב מיועד למשחקים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לא צריך כ-ל-ו-ם חוץ מכרטיס מסך,ראם,לוח אם,מעבד ומארז (מארז עד 200 שקל גג) תודה לעוזרים :\
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
עם חריגה של עד 200. המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים וגם משחקים (לא גיימר רציני אבל רוצה לשחק במשחקים טובים). צריך מסך וצריך ציוד היקפי.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 הארד דיסקים של 500 גיגה ביחד. אני רוצה מחשב למשחקים -כל החדשים שיצאו , עם כרטיס מסך מסדרת 8800 (נראה לי שהוא הכי טוב כרגע...), מעבד טוב ולוח אם. את כל שאר הדברים כמו מסך, כרטיס קול, מקלדת , עכבר, הארד דיסק, זכרונות, כבר יש לי. תודה
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בשביל משחקים מעבד אינטל לפחות 2GH 40 GB HD radeon 9600pro or better לפחות 256DDR מסך LCD (יעני שטוח/לא פולט הרבה קרינה) לוח אם שיתאים למה שאמרתי מקודם עם איזה מאוורר נורמאלי לא צריך מקלדת ועכבר אם זה לא יספיק אז עד 5000 תודה לעוזרים!! מזמן לא כתבתי פה!! אחח איזה כיף לחזור (SCHOOL )
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים עם DX11 וחובה עם מעבד של אינטל! עד 5500 שקל תודה לעזורים [=
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכם עכשיו יש לי כמה שאלות-אני דוחה את הקניה מנובמבר ורק קורא את הפורום ומסתכל-אולי תבנו לי גם משהו טוב שווה לחכות בכלל למעבדים החדשים או לכרטיסי מסך אז ככה מה אני רוצה קודם כל כמה שיותר זול QUAD 2GB אני אשמח ללוח אם עם DDR3 לעתיד-מה שאתם אומרים-עם טוב גם אפשר DDR2 רק-איך שאתם חושבים לנכון ספק מודולרי בבקשה אני לא רוצה חוטים מיותרים.חשבתי אולי CORSAIR 520W עכשיו השאלה הגדולה מארז מאוד מאוד מואר עם LEDS אבל שקט הSONATA ממש מכעור אבל עם אין ברירה מה אני אעשה השקט חשוב לי בבקשה מכם משהו טוב אני בניתי לעצמי מה אתם אומרים: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1508 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר:…
-
- 7 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי שתי בקשות חבר'ה אני צריך עזרה בשביל חבר הוא רוצה לקנות בחלקים מארז (כולל ספק אם יש לא ג'נרי) מעבד לוח אם וזכרונות עד 2000 שקל והבקשה השניה Dr n00b. הביא לי מחשב ליגה : № Code Product Price Quant. Summ 0 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 1 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 350W FSP Case 240.00 ¤ 1 240 ¤ 2 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 3 8895 Hynix 512MB DDR-II DDR 667 Memory 294.00 ¤ 2 588 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ 5 8743 Leadtek PX7600GS TDH PX7600S25b PCI-e 256MB bulk Video Card 686.00 ¤ 1 686 ¤ 6 8656 LG GSA-H1…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום תודה לעונים: אני מבאר-שבע ואני הולך לקנות מחשב מKSP היום או מחר - בעזרת האתר הזה קניתי כבר 3 מחשבים לחבר, לאחים של חברה ולדוד. אז תודה לכולם. לאחר כל זה הגיעה הזמן שאני גם יתברך במחשב חדש ויחליף את הP4 1.3 שיש לי. התקציב שלי הוא 5000 אלף לכל המחשב כולל הכולל. הורדתי 300 שקל בשביל מקלדת+ עכבר ורמקולים טובים- אני לא קונה אותם בKSP לכן נשאר לי 4700 אבל יש לי 2 מפרטים ואני רוצה דעה: ועזרה אולי הספק לא טוב לכרטיס מסך אולי לא שווה את הלוח האם הזה וכו.... מפרט ראשון: מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB Starex דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיסי מסך …
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
זכרון : 1GB DDR-2 לוח אם: msi v2 945gcm5-f 1333 צורב DVD LG כונן DVD LG 16X מעבד: אינטל PENTIUM D.CORE E2140 דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כרטיס מסך TD256E 256MB +ספק כח סה"כ 2300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום היום שוטטתי בין חנויות המחשבים השונות בחיפוש אחר מחשב המיועד למשחקים בלבד. החוויה היתה קשה לכן אני פונה אליכם בתחינה לעזרה. הדרישות שלי הם פשוטות: הכי טוב שיש היום בעולם. לא מעניין אותי מחיר. (אני זקוק למארז בלבד- לא כולל מסך ותוספות חיצוניות) ממה שהבנתי אני זקוק למעבד עם PCI EXTREME? לא יודע מה זה אבל זה חזר מספר פעמים. כמו כן לא ברור לי מה כרטיס המסך הכי טוב של ATI או NVIDIA והאם הם עובדים עם PCI EXTREME. כמו כן מה לגבי DDR2? הכרחי? חשוב? עוזר? כמה זיכרון? באחת החנויות הציעו לי גם כונן של WD במהירות של 10000RPM? האם זה משנה משהו בביצועים בכל חנות קיבלתי תשובה אחרת (כנראה בהתאם למלאי שלהם) אבקש תשובות אוביקטיביות והמלצות על מקום קניה בבקשה תעזרו לצרכן המבולב…
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד. התקציב שלי נע בסביבות 3,000 ש"ח. השימושים העיקריים הם וורד, אקסל, סרטים (הרבה), ואינטרנט (המון). אני רוצה מחשב שיגלוש מהר כי אני מוריד לפעמים (בהורדות ישירות, לא באימיול). שיראו טוב מאוד! את הסרטים (לא HD, לפחות לא כרגע). שיהיה לא כבד במיוחד ונוח שלא עושה בעיות כל הזמן (לפי ההיכרות שלכם כבר עם ניידים). עד היום השתמשתי ב XP ואני מתכונן גם לשים על הנייד את מערכת ההפעלה הזאת ולא את הויסטה. אני לא מבין כלום בניידים רק בנייחים אשמח מאוד אם תכוונו אותי. כמו"כ אשמח לדעת על חנויות שכדאי לקנות בהם (אני מעדיף עם אחריות יצרן אלא אם כן מדובר בהפרש רציני במחיר ובחנות שהאחריות שלה ממש טובה). בתודה מראש יונתן.
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מחשב,לא חייב מחשב חזק כזה,אולי כן חשוב כרטיס מסך נורמלי להריץ משחקים ישנים,המחשב רוב הזמן היה בבית, אני סטודנט למנהל עסקים אז רוב השימוש הלימודי היה אופייס. יש כמה שאני חושב אחד זה זה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZTY2BNIN1sekel נראה לי מחשב חדש,אבל אולי אני לא מבין.. יש את זה שראיתי לסטודנטים בבאג: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578 עכשיו אם אתה סטודנט אתה מקבל עוד שנה אחריות,עוד 1G זיכרון,פחות 200 שקל ותיק. ויש גם את זה של דל: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=1525BLK&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE שצריך להוסיף לו מערכת הפעלה כולם באזור ה4000 שזה התקציב שלי, מה הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברים כבר איזה שנה אני מתלבט בין 2 דגמים וזה מחרפן אותי. בבקשה לא להציע דגמים אחרים. הראשון הוא - HP envy 14 beats edition. השני - מקבוק פרו 15 אינץ'. לא יודע מה להחליט כבר. בהתחלה הייתי סגור על האנבי ועכשיו יצאו המקבוקים החדשים והביקורות לא מפסיקות להלל אותם. הדבר היחידי שמרתיע אותי זה המחיר שלהם. אין לי בעית תקציב אבל בכל זאת לא קל להוציא כמעט 10000 שקל על מחשב! האנבי נותן תמורה טובה יותר למחיר. לגבי המערכת הפעלה אני גם מתלבט איזה עדיפה. חברים אשמח לשמוע המלצות, דעות, מחשבות וכל דבר שיכול לעזור!
-
- 23 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
תקציב 4k ברשת www.panda.co.il יש שם מבצעים נחמדים על כרטיס מסך וזה קרוב לבית.... מחשב לגיימינג ללא ציוד הקפי עם מסך 19 אינץ אשמ למפרט למחשב חזק וטוב למשחקים כבדים... שקט חשוב אבל ביצועים עדיף... דגש על כרטיס מסך טוב שוב.... שיהיה מהאתר למעלה של פנדה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע זמן לקנות מחשב חדש ובגלל שאני כבר לא בתחום איזה 7 שנים קיבלתי שוק מכל הדברים החדשים שיש היום. פעם מזמן כשהייתי פעיל פה היה לי מחשב מפלצת על סוקט 775 עם SLI וקירור מים , אחרי שהוא הזדקן קיבלתי מתנה מהורים G751JT נייד גיימינג של אסוס עם I7 דור 4 וGTX970M ואיתו אני עד היום. עכשיו אני מחפש לחזור למה שהיה לי פעם בערך. אני רוצה מחשב עם מארז מפלצתי קירור מים שיריץ לי כל משחק בלי גמגומים בהגדרות הכי גבוהות. מה מומלץ היום? תמיד היה לי את השילוב של INTEL-NVIDIA, אבל ראיתי שAMD לקחו אותם בדור הקודם אז עכשיו אני בכלל הלכתי לאיבוד. ראיתי לאינטל יש כבר לוחות אם עם DDR5🙄. אני יותר מאשמח לעזרה בבניית מפרט. יש את כל הציוד ההיקפי…
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
עדיפות לE6300 זיכרון 1GB וכרטיס מסך חזק.. כל השאר אתם תחליטו מקווה שזה יצא לפועל מתכנן לקנות מKSP ... אם יש חריגה מינימלית זה בסדר שימו את המפרטים.. תודה רבה רבה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט HTPC לצורכי הקלטות,סרטי FHD גלישה ועוד ,לא למשחקים. המערכת צריכה להיות שקטה. זקוק כמו כן גם לציוד הקפי כגון מקלדת עכבר ושלט. לגבי השלט- האם יש צורך לרכוש שלט של מייקרוסופט עבור זה. המארז מוצארט מצא חן בעיני,נא חוו דעתכם עליו. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2239&products_id=18147 תודה.
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במחשב "קצת" יותר חזק ממה שיש לי כיום (P4 1.6, 256 RDRAM) ובתקציב של עד 1500 שקל (אם זה אפשרי כמובן). אני יותר מעוניין במעבד של INTEL. מה שאני צריך זה: מעבד לוח-אם זיכרון מארז ואני חושב שזהו... עכשיו יש לי שאלה, יש לי 2 הארד-דיסקים ATA-100, הם יפעלו על המפרט החדש או שצריך לקנות הארד-דיסק חדש? עכשיו לגבי כרטיס מסך, יש לי כרגע ATI Radeon 9600 PRO (פועל על AGP כמובן), אני אשמח אם אפשר להכניס גם במפרט משהו קצת יותק חזק (אולי nVIDIA GeForce 8500GT הבנתי שהוא עולה בסביבות ה- 300 שקל...) אז אם אפשר מפרט עם כרטיס מסך ובלי (השאלה אם הכרטיס מסך שיש לי כרגע יתאים ללוח-אם החדש?) תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא כך כך מבינה בתחום מבקשת קצת עזרה. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי גדול בסביבות 15 אינ' שיהיה גדול יחסית שיהיה לי קל לקרוא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו קריטי שימוש בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא צריך הרבה זיכרון משהו בסיסי * צורב DVD? כן שיהיה כונן ושיהיה אפשר להתחבר חאינטרנט אלחוטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא רצוי כמה שיותצר אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא שמעתי שדל וטושיבה טובים תודה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
השימושים העיקריים במחשב: אופיס וגלישה שימוש משני (בשום אופן שלא יבוא ע"ח השימושים העיקריים): משחקים (לא חדשים) כמו spellforce 2 בעיקר מלפני 4 שנים ומעלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
אחים שלי אני חפשתי לפני חודשיים מחשב ואז יצא כתבה על הורדה במחירים בקרוב אז החלטתי לחכות עם זה חבר שלי עשה לי מפרט אבל אני לא כל כך מרוצה ממנו. חבר אחר שלי הפנה אותי לפה אמר לי שפה מבינים מה שהם עושים יש לי תקציב 4000 שקל מיועד בעיקר למשחקים המחשב אני רוצה עקרונית על המחשב שלי radeon 9800 pro ואני מעדיף מעבד אינטל כל השאר בידיים שלכם תעשו לי מחשב סוס בחיית נשבר לי כהשטויות אני רוצה מחשב תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 50% - אינטרנט, 40% - תוכנות הגרפיקה אילוסטרייטור ופוטושופ, 10% וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אילוסטרייטור, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן חברים, מנקווה שתוכלו לעזור לי.. אני מתכנן על מחשב (ללא מסך או רמקולים) למשחקים בעיקר בסביבות ה 6-7 אלף. חשבתי על : -Cpu : P4, 3GH, 800FSB HT -Motherboard : Asus P4P800 Deluxe - Memory : 2x512 Dual Memory PC3200 - 400Mhz -Hard Drive : WD S-ATA 7200RPM 80\120gigs) מארז חשבתי ללכת על ה RAIDMAX 868 עכשיו העזרה האמיתית שאני צריך זה בכרטיס מסך... חשבתי ללכת על ה 5950 של LEADTEK או GAINWARD באיזה 2700 שקל. הצעות שינויים וכו' ייתקבלו בברכה, תודה רבה לכם. תום.
-
- 38 תגובות
- 3k צפיות
-