ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, משעמם לי בבית ואני צריך מחשב לגיימינג כי הדבר הזה כנראה לא עומד להיגמר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5 אלף שקל. חריגה של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 2k. הרבה משחקים: RDR 2 ,CALL OF DUTY MODERN WF, BATTLFIELD V, WORLD WAR Z, FAR CRY 5, GTA V, TOMB RIDER.NEED FOR SPEED בקיצור גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר SSD של 256GB שאני מתכוון להכניס אבל הייתי רוצה עוד 1 ש…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה מחשב משרדי אמין, ושקט, שיוחזיק לי עכשיו לאיזה 4 שנים בתקווה. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב שלי הוא עד 2500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לשני תקציבים - אחד חסכוני, (נגיד, עד 1500 שקלים) ואחד לא ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? התקציב הנקוב הוא אחרי bufferים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, כרטיס מסך, כונן קשיח HD. (SSD כן צריך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפי…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2,800 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים (אני לא מחפש מחשב ייעודי לצפיה בסרטים). אני שוקל אולי גם לשחק במשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם? CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1112.42 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 762.45 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 270.43 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 Lite 128MB DDR 128bit Retail Video Card [ ¤ 885.84 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Asus x 52 [ ¤ 118.15 ] 1 Networking : Gigabyte 10/100 LAN Card [ ¤ 51.2 ] 1 Monitors : 17"…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש לפטופ עד 4000 ש"ח, כמו כן קיבלתי הצעה למחשב Toshiba Satellite S55T-B5233 מארה"ב ואשמח לקבל חוות דעת. http://www.notebookocean.com/toshiba-satellite-s55t-b5233-specs/ קיבלתי הצעת מחיר של 3100 ש"ח בערך, אני יודע שאין ssd ואני בהחלט מתכוון להוסיף, השאלה היא האם המחיר של המחשב + כונן ssd משתלם או שיש כבר דגם אחר שכבר בא עם ssd ועדיף ללכת עליו? * מטרות המחשב? מחשב לשימוש כללי (אינטרנט אופיס וכו') ואולי גיימינג ממוצע ולא כבד, הכי חשוב שיהיה מחשב ש"יחזיק" לאורך זמן ושלא אצטרך להחליף עוד שנה שנתיים. * גודל המסך? 15.6 ממש לא חשוב טאצ' או לא. * רזולוציית המסך? 1920x1080 ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלו המפרטים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10236 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9787 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11908 אני מתכוון לשדרג להם את הזיכרון הפנימי ל-4 ג'יגה. מי מהם לדעתכם הוא הטוב ביותר? אני צריך נטבוק לענייני לימודים בלבד ולא יותר מזה - לקחת לאוניברסיטה ולחזור הביתה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב כעת לעריכת וידאו. אני מעריך שיש מספר דברים שצריך בשביל מפרט כזה והם די בסיסים hardisk מעל 200 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון, מעבד כפול ליבה. זה דברים בסיסים שאני יודע שחייבים לעריכת וידאו. התקציב שלה הוא 6000 שקל והיא צריכה גם מסך,עכבר ומקלדת והיא עובדת על AVID שחשוב לציין ששמעתי שיש בעיות תאימות עם כרטיסי קול, ממה שאני יודע כרטיסים של creative מתפקדים טוב על avid. על איזה מפרט הייתם ממליצים במחיר כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב סלוני שיריץ סרטי FULL HD ושיעבוד טוב ויוכל להקליט. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד)? קולנוע בייתי, עבודות משרדיות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. כרטיס טלוויזיה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד שיריץ windows 7 טוב 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צ…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצטער על הת'רד החדש אבל כתבתי בישן בעריכה ולא נראה לי שרואים את זה...ואני צריך להחזיר תשובה למחר... אז סליחה ותודה ... זה הולך ככה... תודה רבה על העזרה..... מחשב - 4500... מה אתם אומרים???(מקווה שרשמתי הכל נכון)... כמובן מארז ומקלדת +עכבר מיקרוסופט... amd athlon 64 3000+2.0 ghz 512 kb cache (754 pin) processor box gigabyte ga -k8vt800 pro mb for amd athlonxp 754 pin processor via k8m800 chipset 333/400mhz fsb 3 ddr 400 ac 97 audio 5 pci agpx8 10\100 lan 2 sata port firewire 1394 wd ide hard drive 120 gb 7200rpm 8mb8 nec nr 9400 cdrw 48x32x48 bulk nec cd 3002a cdrom 52x bulk nec fd 1321h 1.44 fhd bulk club 3d ati raedon 9550 128mb agpx8 128bit 250/200mhz tv out +dvi memory…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים הייתי מעוניין לקבל הערכת מחיר לגבי מחשב נייד ברשותי להלן המפרט: 14 אינצ' DELL Inspiron N4030 I3 M350 2.27 ghz 4GB DDR3 HDD 320 GB ATI 530v
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה ממש פשוט, רציתי לקנות את ה IPAD 2 אבל חבר שלי סיפר לי על ה ARCOHS 70 שהוא עוושה מוצר הרבה יותר זול ואפילו מציע מספר דברים שלא קימיים ב IPAD 2, די צחקתי עליו בהתחלה אבל אחרי שקראתי את המפרט שלו ואת המחיר...התבלבתי אני צריך את המכשיר לסרטים (הנפח זיכרון של ה ARCHOS גדול בהרבה וגם משדר ב HD), אינטרנט (יש ל ARCHOד תמיכה בפלאש!) ומשחקים (ובמשחקים אני פחות או יותר מתכוון ל SCUMVM ו DOSBOX שזה מספק לי את כל המשחקים שאני אצטרך בעולם, שום משחק חדש מסתבר לא ישתווה ל FALLOUT או MONKEY ISLAND שאותו אפשר להריץ על המיולטור הזה ) חבר'ה, התנתקתי לגמרי מהמציאות או שיש סיכוי שה ARCHOS הוא בחירה באמת חכמה יותר? http://www.91mobiles.com/compare/Apple/iPad+2+16GB+WiFi/vs/Archos…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 שקל, מתאפשרת חריגה קטנה, יש אפשרות לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ולימודים בעיקר, שימוש בIDE למיניהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב רק שהמסך יהיה לא קטן יותר מ14 אינץ'. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן כולם, אני בהתלבטות מהירה ואני ממש אשמח לעזרה שלכם! אני רוצה לקנות מחשב נייד כשהמטרה היא עריכת וידאו על תכנת Avid הייתי נעול מהתייעצות עם עורכי וידאו שאני צריך כרטיס מסך כמה שיותר חזק של Nvidia ולשאוף ל16GB RAM מצאתי שני דגמים בתקציב דומה: http://www.notebookclub.co.il/produc...37-a4500um.htm לעומת http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=7349 1. אשמח אם תגידו לי איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו 2. האם כדאי בתקציב גבוה יותר לקנות את הדגם הזה? http://www.notebookclub.co.il/produc...537-4500um.htm עם הרחבת זיכרון הוא יוצא 6090 ש"ח שווה את תוספת המחיר? 3. כמה מורגש ההבדל בעבודה במהירות הארדיסק 5400RPM ל7200RPM? ברור לי שעדיף (במיוחד לער…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם! אשמח להמלצה שלכם עבור מחשב נייד 14' שמיועד לתלמידת תיכון במחיר של כ4-4.5 אלף ש"ח. המחשב יהיה בשימוש רב במהלך היום (כללי אופיס/אינטרנט/סקייפ). יש כמה דברים שחשובים בביצועים של המחשב: - חשוב שהמחשב יוכל להריץ בלי בעיה תוכנות כמו פייתון, blue j, אקליפס. - חשוב שהסוללה של המחשב תוכל לעבוד כמה שיותר זמן. - חשוב שהמחשב יהיה קל יחסית. - זמן עלייה מהיר ושירוץ מהר בזמן העבודה. - כונן SSD (מניח שזה כבר די הסטנדרט היום) במידה ויש מחשב עם אחראיות יצרן לתקופה ארוכה זה יהיה מעולה. יתרון למחשב שבו המחשב נלקח מבית הלקוח לצורך התיקון. אם לדעתכם למחשב שכזה דרוש תקציב יותר נמוך אשמח…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי לכולם, אני חדש בפורום ורוצה להגיד קודם כל תודה על הכתבות היפות והכל. בכל מקרה אני רוצה לקנות מחשב חדש בשעה טובה, וכרגע אני אפילו לא יודע מה התקציב אני רק יודע שזה מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא ידוע א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב? משחקים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Diablo III, Starcraft II, Heroes VI, Assasian Creed III -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא יודע מה הכוונה 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, אז ככה קניתי מחשב לפני חודש בערך ועכשו אני רוצה להוסיף כונן קשיח, וגיליתי שאין לי לאן כנראה שאיבורי נתנו לי לוח אם ממש דפוק ולא היה לי מושג אז, אין לו כניסה לכונן חיצוני ולפנימי יש רק שני חיבורים, ששנהם תופסים בגלל הכונן והצורב... ולפי מה שראיתי בחוברת של הלוח אם מראים שיש שם חיבור ל 4 סה"כ אבל 2 מהם optional ולי אין אותם... בעיקרון אני רוצה להתקין וינדוס 7 ואמרו לי שלהתקין על אותו כונן (שיש בו עכשו XP) יעשה בעיות אז השאלה שלי זה מה לעשות? אפשר להוסיף ללוח אם עוד חיבורים? או שאני חייב להחליף את כל הלוח? הינה כל המפרט שלי, תנו לי גם חוות דעת שאני ידע עד כמה איבורי דפקו אותי מארז LED+25CM FAN EZCOOL שחור כסוף ספק כוח 550W FAN 12CM POWER MAN לוח אם Nfo…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! הדרישות שלי מהמחשב: 1. להריץ הרבה תוכנות במקביל מבלי להתקע. 2. להריץ תוכנות שישמשו אותי ללימודים-תוכנות הקומפילציה למינהן (אם מישהו יכול להרחיב לי יותר לגבי תוכנות אחרות ללימודים אני אשמח לעזרה ) 3. להריץ סרטי HD (כמובן שיהיה למחשב גם חיבור HDMI שבאמצעותו אחבר אותו למסך LCD שבחדרי ) 4. משקל: מקסימום 2 ק"ג 5. סוללה: כמה שיותר יותר טוב (באזור 8 שעות ומעלה זה מעולה אבל אפשר להסתפק גם ב5 שעות) 6. רצוי WI-FI על תקן N . והכי חשוב התקציב עד 3500 ש"ח טוב אז קראתי הרבה סקירות ומידע על מחשבים ניידים אני חושב לקנות את הנייד LG T380 צירפתי קישורים: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=111&subcatid=251&prodid=708&keySearch= htt…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים, לשנת הלימודים הבאה בא לי להחליף את הלפוטופ המזדקן שמשרת אותי. אחרי שעשיתי לעצמי קצת סדר בראש, ואחרי שיצא לי לעבוד עם ה-MSI Wind של חבר, החלטתי ש-Netbook יתאים לי מאוד. הוא נייד מאוד, מחזיק יפה על סוללה, ומתאים לדרישות שלי שהן אינטרנט, מסמכים, ומדיי פעם משחקי רשת קלים עם השותפים. בזמן שאני נמצא בדירה אני אחבר אותו למסך 22", וכשאני בדרך, 9-10" יספקו אותי לגמרי. עכשיו נשאלת השאלה איזה דגם לקנות. בעיקרון אין לי דרישות מיוחדות. ראיתי שחלקם כוללים מסך מגע. זה בהחלט נחמד, אבל אני לא רואה למה שאני אצטרך את זה מעבר לפוזה. מה ההבדלים בין הדגמים השונים? אילו דגמים נחשבים מומלצים יותר? כיוון שבשלושת החודשים הקרובים אין לי צורך במחשב חדש, אני ארכוש את המחשב רק בסביבות אוקט…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי מפרט באיבורי מחשבים וזה המפרט: כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB מעבד: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 מארז:ATOP Gladiator Silver/black 500W זכרונות:ELIXIR 1024B DDR 400MHZ לוח אם:GIGABYTE GA-M55SLI-S4 מה אתם חושבים על המחשב ב4000
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מעוניין להחליף את הנייד העכשווי שלי למשהו חדש יותר. חשוב לי שיהיה לי דיסק קשיח SSD 500gb ומחשב חזק ככל שניתן עם מסך בסביבות הגודל 15". חשבתי על המחשב הבא, מה אתם אומרים? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=19204 ולשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית, office excel ומשחקים קלים כמו דיאבלו, lol, hearthstone. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, ולאחר בירור, נותרתי עם שלושה דגמים, והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגביהם: 1. Dell Inspiron 5459 IN-RD33-9241 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909464 2. Asus X454LJ-WX282T http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=90993... 3. Lenovo IdeaPad U330p http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886539 אני מודע לכך שהלנובו הוא "13.3 והשניים האחרים "14. גודל המסך אינו קריטריון מכריע. גם לא המשקל. כמו כן, הייתי רוצה לדעת האם לדעתכם מחשבים מחודשים הם אפשרות טובה, או כזו שכדאי להתרחק ממנה. תודה רבה! אביעד.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים:), מבקש את עזרתכם בהמלצה על מפרט מחשב שברצוני לרכוש בימים הקרובים. תשובות לשאלון: 1. תקציב מקסימאלי: 6000 ש"ח א) לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג ב500 ש"ח אם זה שווה את זה. 2. שימושי המחשב: גיימינג כבד , בנוסף לשימושים רגילים - גלישה סרטונים סרטים וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב: Fall Out 4, GTA V, Assassins Creed, COD, Battefield 4 -מסך : 1980X1020 FullHD, -מיועד להגדרות גרפיות גבוהות עד אולטרה. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. 4. אין רכיב שאין לכלול במפ…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? נראה לי איזור ה 1800 יהיה סביר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם שווה אז כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יקנה מסך 22-24 תקציבי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-