ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מחשב i5 cpu 661 בלי כרטיס מסך. אני רוצה להוסיף למחשב כרטיס מסך שיריץ לי משחקים ולשדרג את הזיכרון של המחשב ל 8G RAM. תקציב עד 1000 ש"ח. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי ושאלתי בהרבה מקומות ולא קיבלתי תשובה ולכן חשובה לי ההענות שלכם אני מבקש מפרט למחשב בסכום של עד 8000 שח ללא המסכים המחשב מיועד לעבוד עם 4 מסכים ובכל מסך יראו משהו אחר{ פלייט סימולטור } המחשב יכלול בעיקר את הפרטים הבאים : מעבד amd 939? זיכרון 2*512 mb? וכל השאר לשיקולכם תודה
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה המחשב שקניתי בעזרתכם אחרי תהיות וטעויות רבות : Compucase super Midi Tower CI 6A19 + מאוורר 120 מ"מ נוסף HEC 300w NF7-SL AMD 2500 BARTON ThermalTake Volcano 12 GeIL Value PC3200 400MHz DDR 512mb (עם לוח קירור) SHPPHIRE ATI 9200SE 128mb NEC DVDRW 2510A Maxtor 160GB ata133 8mb --- --- --- --- --- --- --- --- --- Edimax BR-6104K Genius SW 5.1Value 1200w p.m.p.o תודה רבה על העצות! HWZone - אתם רמה !
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להחליף מחשב לאחר 6 שנים שהוא שירת אותי נאמנה. 1. מה התקציב המקסימלי?2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.לא יודע ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מחפש מחשב שיריץ מוזיקה , סרטים, visual studio או פוטשופ בלי בעיה, כמו כן אני רוצה שיריץ משחקים . (בכוונה לא רשמתי איזה משחקים כי אני לא יודע מה ההגדרה של משחקים כבדים או בינונים...) הרזולציה הטבעית-אין לי מושג למה הכוונה ואיך אני מגלה. אני יודע שיש לי מסך 21 אינ'צ של MAG 3. האם…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, רוצה לקנות מחשב נייד בשבוע-שבועיים הקרובים, המחשב יהיה בגדול לשימוש בבית למרות שלא שולל לפעמים להוציא החוצה, לכן עניין המשקל נראה לי פחות רלוונטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס, אפשר טיפה יותר אם מצדיק לפי דעתכם. השימושים של המחשב זה בגדול טיפה תכנות, גלישה, סרטים/סדרות, יוטיוב, פחות גיימינג וכאלה. לפי שיטוטים קצת באינטרנט הבנתי שכדאי (לפחות לשימושים שלי) לקנות (במינימום) מעבד I5 מדור 8 (8250U), זיכרון 8GB RAM ודיסק קשיח 256GB SSD. לגבי כרטיס מסך לא כל כך סגור על אם צריך בשביל השימושים שלי או לא - תגידו אתם. עדיפות למסך 15.6 פשוט כי 14 נראה לי קטן מדי לשימוש ביתי. חשבתי על איזה דגם של DELL VOSTRO, יש לאח שלי מחשב מהסדרה הזאת וגם שמעתי עליהם …
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אחיין שלי בן 14 גיימר בנשמה ואני מחפש לו מחשב חדש עד 5000 שקל, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב פורום יקר =] ברצוני לקנות לאבא שלי מחשב נייד בקרוב ורציתי להתייעץ איתכם בקשר למפרט ! הוא טס כל כמה זמן לחו"ל הוא גולש הרבה באינטרנט רואה סרטים ואני גם רוצה שזה יהיה מחשב לעבודה משרדית הכי פשוטה וקלה(WORD ו EXCEL) אני רוצה שיהיה מסך 15 אינץ חשוב שיראה סולדי ונאה וגם מידי פעם אפשר לחבר את המחשב ל LCD שבסלון עם מערכת קולנוע(אפשרי לחפש כרטיס קול נחמד אבל זה לא קריטי אם אין אז לא משנה) אפשר לחרוג מהתקציב בעוד 500 ש"ח מה אתם אומרים למשל על DELL Studio 1537 עם מעבד T3200 שעולה 3800 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים 8)
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני רוצה שיצא בסביבות ה- 2600-2650 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף מאוד שלא יהיה יותר מ- 2700 ומעל זה, זה גבולי מאוד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Borderlands 2, Leagueoflegends, Dungeon Defenders, Battlefield 3, Guild Wars 2, CS 1.6. Gunbound, Dragonica, Loadout -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - …
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף אבל לא נורא אם לא תצליחו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כבדות יפעלו בו זמנית, פוטושופ,תכנות , עשרות טאבים של CHROME בו"ז א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עיקרי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למחשב יחובר המסך u2414h או u2415 או u2515h (אני לא אכעס אם תתנו את דעתכם לגבי מסך…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד מפרט זה אמור לשמש כמחשב ביתי לכל דבר ועניין ! יו טיוב - פייסבוק - אינטרנט - אופיס (והרבה) - העברת תמונות ... לא יותר מדי מסובך ! בקיצור , כל מה שנדרש למחשב ביתי . נכון שישנה האופציה לקחת חלקים זולים ופשוטים יותר , אך החלקים הללו נבחרו מהסיבה הפשוטה , רצון שהמחשב יתקיים לאורך זמן מתוך איכות ! ולא שבכל רבע שעה נתחרט שבחרנו לקנות מחשב . מחשב שהמעבד שלו ישרוד את השנים הבאות עם שלל העדכונים ושלל שגעונות הטכנולוגיה , שהספק שלו יעשה את העבודה ! שלוח האם יהיה אמין ! חזק ! דעתכם ! חשובה מאוד , כי האישור הסופי אמור להתבצע עד ה29.5 (מחר) אחר הצהריים ! תודה .
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8.5K~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל הולך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדמי טיסה, מכונות ווירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). DCS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DCS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" 1920 x 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום הזה הגעתי לפה דרך חבר שהוא כתב של האתר ואני זקוק לעזרה ברמת העיקרון מדובר על מחשב לצרכי לימודים ואני בתור אחד שהיה לו עד עכשיו מחשב נייח פחות מתמצא בנושא הניידים מדובר על מחשב עם שימוש של אנט', סרטים, תוכנות כמו VB ואפשרות להרצת משחקים ברמה גבוהה (ידוע שזו הבעייה המשמעותית) אי לכך כרטיס מובנה לא בא בחשבון, ויצא לי לשמוע גם על סדרה 8 של NVIDIA כך שגם היא לא אופציה אני מעדיף להמנע ממחשבי 15.4 אנצ' בגלל שהם פחות ניידים ודי כבדים ולמרות שדגמים של 13.3 או 14.1 פחות מיועדים למשחקים אגב אחריות בי"ל היא חובה מבחינתי ואין שום בעייה להזמין דרך אתרים רשמיים או פחות רשמיים של חברות ולהשתמש בשירותים של MUSTOP אשמח לשמוע הצעות שני דגמים של מחשבים שמצאי הם ה S…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שאמור להיות מורכב ועובד בעוד כשבוע... בעקרון קניתי את החומרה ואת המארז הכוננים והדיסק הקשיח השארתי מהמחשב הקודם. בנוסף גם הציוד ההיקפי לא טוב... אשמח אם תתנו עצות לשיפור. אם כן, ניגש לעניין: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ 2.2GHz קירור למעבד: Thermaltake Sonic Tower + 2* thunderblades לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך: eVGA GeForce 7800GTX KO זכרונות: Geil ONE 1024MB TCCD PC3200 400MHz DDR Dual Channe (כנראה עוד לא סגור על זה) ספק כוח: Thermaltake PurePower 480W מארז: Thermaltake Kandalf VA9000SWA דיסק קשיח(כאן טעון שיפור...): Maxtor 80GB ATA כונן דיסקים רגיל, צורב ישן של YAMAHA, עכבר logitech mx510, מקלדת פשוטה ומסך NU "17. רמק…
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן להגיע לתקציב של עד 6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop תדיר, MATLAB מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק כבד שעולה על דעתכם, למשל Crysis 3, Assassin's Creed Black Flag, Battlefield , Call of Duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר …
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המוצר הבא: http://www.dealextreme.com/p/34-54mm-express-to-usb-3-0-card-for-notebook-max-5-0-gpbs-50747 למשהו יש ניסיון עם כרטיסי הרחבה כאלו ל-express card ויודע אם הם עובדים כמו שצריך? (אני לא מדבר על מודם) אם למשהו יש כרטיס דומה, ויכול להגיד מה הביצועים זה אפילו יהיה עדיף
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני יודע כמה שונאים פה את ה{צונזר - אין לפרסם חנויות!!!} אבל תתעלמו מהמוכרים ומהשרות ובנוגע למחיר והחלקים הנ"ל EPOX 8K5A3+ XP 2000 256MB CORSAIR 3200C2 שווה מכות? אני מוכר את הamd thunderbird 900 שלי קומפלט בלי מסך ב1800 למשהו ככה שאני לא מפסיד הרבה מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים יקרים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיש לו כניסת HDMI, בשביל שאוכל למקם אותו בסלון ולחבר אותו לטלביזית הLCD 46 אינץ' שרכשתי לא מזמן. הטלביזיה כמובן תומכת ב-HDMI, וקיבלתי גם כבל מתאים מהטכנאי שהתקין לי פה את הכל. אני רוצה לדעת מה הסכומים של המחשבים האלה, בשביל לנגן סרט HD צריך מחשב די חזק ואיכותי, אני מעוניין לדעת מה המחירים, איזה רכיבים אני צריך, וכל מה שאתם יכולים לללמד אותי על מחשבים ניידים וחיבורם למסך הגדול בסלון, הכל יתקבל בברכה, התקציב הוא גג 4000 ש"ח עם אופציה לעוד כמה מאות שקלים, אבל תשתדלו לתת משהו שיהיה לי בו שימוש. חוץ מהפעלת סרטים באיכות HDMI אני אולי אזקק למחשב הזה בשביל לשמוע מוזיקה ולגלוש באינטרנט, אין עוד שימושים, לא משחקים ולא תוכנות כבדות.…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למישו יש אולי ניסיון עם המחשב/דגם הזה והאם אפשר לקבל עליו המלצה. אני גם פתוח ואשמח לקבל המלצה על תחנות/דגמים דומים של לנובו או חברות אחרות, מבעלי ניסיון. גם לגבי מחיר/שירות, יועילו הכוונה והמלצה. תודה מראש למגיבים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עריכה שנקנה לפני 3 שנים שמתפקד די טוב. המפרט: לוח Gigabyte P67A-UD5-B3 2.מעבד Intel® Core i7-2600 CPU @ 3.40GHz, 3392 MHz זכרונות : 16G של kingston SSD 120G OCZ-VERTEX3 כרטיס מסך: GTX570 ספק כח : Thermaltake 800W ושאר החלקים שלא רלוונטים כרגע אני שוקל לשדרג ולרכוש לוח-מעבד-זכרונות-SSD חדשים ולהרכיבם במקום החלקים הנ"ל כמובן שאין צורך בציוד נלווה או מסכים. חשוב לי שיהיו הרבה חיבורי SATA על הלוח בעקבות ריבוי דיסקים הקשיחים לכן בחרתי את הלוח הזה. החלקים שחשבתי עליהם : דיסק SSD Samsung MZ7TE250BW 840 EVO Series 250GB 2.5" Sata 3 Intel Core i7-4930K Haswell לוח אם Gigabyte GA-X79-UP4 זכרון Corsair 32GB DDR3 1600MHz CMY32GX3M4A1600C9R האם מישהו חושב שא…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים:), מבקש את עזרתכם בהמלצה על מפרט מחשב שברצוני לרכוש בימים הקרובים. תשובות לשאלון: 1. תקציב מקסימאלי: 6000 ש"ח א) לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג ב500 ש"ח אם זה שווה את זה. 2. שימושי המחשב: גיימינג כבד , בנוסף לשימושים רגילים - גלישה סרטונים סרטים וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - משחקים לדוגמא שישוחקו על המחשב: Fall Out 4, GTA V, Assassins Creed, COD, Battefield 4 -מסך : 1980X1020 FullHD, -מיועד להגדרות גרפיות גבוהות עד אולטרה. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי. 4. אין רכיב שאין לכלול במפ…
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
זה דרוש? , עם כן אז לכמה זמן? עם לא אז מותר ישר להוציא מהקופסא , לחבר לחשמל ולהתחיל לעבוד בזמן שהוא מטעין בפעם הראשונה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טוב, נקווה שזה יהיה הפוסט האחרון שלי בנושא :-\ בעיקרון, אני רוצה SFF שישמש בעיקר לתיכנות ומולטימדיה(בעיקר בסביבת לינוקס) וקצת למשחקים. אבל יש לי מספר אילוצים. משיקולי ניידות, אני צריך שזה יהיה SFF אמיתי, כלומר או שאטל או תואם באותן המידות בדיוק מעבד, מכיוון שהמחשב ישמש בעיקר ללינוקס, ושם יש כבר היום תמיכה אמיתית ב64 ביט, אני רוצה AMD64 מאותה הסיבה שציינתי בסעיף הקודם(ושיקולי דריברים), אני רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, למרות שאם יש יתרון אמיתי וגדול לכיוון ATI, אני אוכל להתפשר חוצמזה, לא צריך שום ציוד הקפי(אפילו לא סידירום)... תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בס"ד שלום! חיפשתי מחשב לצרכים ביתיים+. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' (שנה ב') ומעוניין במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט, אופיס, תמונות, קצת סרטים וקצת מטל"ב. המליצו לי על ה DELL Vostro 1015 וראיתי שמחירו הוא החל מ- 2900. האם הוא עונה על הצרכים? יש למישהו נסיון איתו? חסרונות/יתרונות? כרגע אין לי מחשב, והמחשב אמור להיות המחשב היחיד בבית - האם הוא מספיק? אני מתלבט האם לקנות נייד או נייח. חשבתי לקנות מעבד E5300 או E7500. האם המעבד של הDELL שהוא T5870 2.0GHz מקביל להם? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:09:39 בס"דדרך אגב, ראיתי שכתבו שהרזולוציה שלו לא משהו. במה זה בא לידי ביטוי? זה משפיע על משהו בשימושים שלי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:20:51 בס"דומה לגבי…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בטעות כתבתי חוות דעת - הכוונה לבקשת מפרט בתקציב הנתון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן לחסוך אשמח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 ש"ח בסך הכל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב, סרטים (בלוריי) ושירים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR cry 4, gta v, shadow of murder, battlefield, call of Duty וכל המשחקים החדשים שיצאו לאחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רוצה חדש שווה ערך מבחינת ביצועים (קצת חזק יותר גם בסדר) למחשב הזה: CPU Type: AMD Athlon XP, 1833 MHz (11 x 167) 2500+ - 512K Motherboard Name: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset: nVIDIA nForce2 Ultra 400 BIOS Type Award (02/12/04) Display: NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB) - INNO3D Monitor : MAG InnoVision 786FD [17" CRT] Disk Drive: WDC WD80 0JB-00FMA0 SCSI Disk Device (74 GB) MEMORY: 256MB X 2 cl 2.5 לא זקוק: פלופי, עכבר, מקלדת, CD, צורב. לא רוצה OC.
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-