עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, ברצוני לקנות מחשב, אני מתלבט בין בחירת כרטיסי מסך. האחד יש את החיצוניים (ATI או NVIDIA) ומנגד יש Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 720P על הכרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator 3000 HD ? האם מישהו יודע והתנסה בהרצת סרטי HD באיכות 1080P על הכרטיס מסך?" תודה, משה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. אז ככה, חקרתי לא מעט על LENOVO Y50 ומסתבר שזה מחשב סבבה אבל ברמת גימור די נמוכה (פלסטיקה, חם\רועש, מסך לא הכי איכותי). לעומת זאת אני רואה ביוטיוב כל מיני REVIEWS שהם למעשה צילום של משחק כגון CRYSIS ונראה שהמחשב אוכל את זה בלי מלח. גם רוב חוות הדעת באמאזון חיוביות. נוסף על כך יש למחשב 16GB RAM, מה שמאוד מאוד קורץ לי כי אני בדר"כ מבטל את ה PAGING FILE בווינדוס כדי למנוע SWAPPING, דבר שממש מגביר את הביצועים (אך דורש כמות RAM לא קטנה). LAST BUT NOT LEAST, צלצלתי לאחת החנויות אשר משווקות את המחשב הזה, ממש רציתי להזמין, אבל לא יכלו לענות לי על שאלה פשוטה: האם המסך הוא ANTI-GLARE!! המוכר אמר שהוא לא יודע, ושיש את הפרטים באתר. מה שיותרררר מצחיק זה שב ZAP ובאתר לנובו יש מפרט X, בז…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by עוז_ל,

שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. תקציב: כאלפיים שח איזה חברה כדאי? lenovo טובה? לי יש toshiba וזה סבבה.. מה חשוב להסתכל? מהירות? מעבד? אשמח להמלצה על מותג, ואף דגם - או אפילו קישור למשהו ספציפי שידוע כטוב, ובתקציב הנל תודה רבה רבה! עוז

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום חברים. אני מבקשת המלצה למחשב נייד למטרות עבודה באופיס, תכנות וגרפיקה. דרישות מינימום - מעבד: i5, 2.3ghz כ.מסך: nvidia / amd ובכל מקרה לא intel (סדרת m7 לפחות) מסך: 14/15 אינצ. מט. עדיף ips רזולוציה: 1024×768 לפחות זיכרון: 1t. האם כדאי לשקול כונן היברידי? סוללה: עדיפות ל6 תאים. משקל: עד 2kg. מערכת הפעלה: free dos, עם אפשרות להתקין win 7 ולא 10. מקלדת מלאה ונוחה אופציה ל- כונן צורב dvd ( גם אם אין שיהיה מקום להתקין אחכ) Bluetooth, wifi, rj45, usb 3 תקציב: עד 4500, במקרה חריג עד 5k. לעבודה יומיומית עם office, android studio,in design,photoshop וכדומה. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by lompy,

מעבד פנטיום Intel PentiumConroe Core 2 Duo E6300 1.86G 2MB LGA 775 64Bit 1019 שקל לוח אם Gigabyte GA-965P-DS3 PCI-e 855.40 שקל כרטיס מסך Geforce 7600GS 256 Mb Retail 562.88 שקל דיסק קשיח Western Digital 250GB WD2500KS SATA II 7200 RPM 16MB 421.05 שקל זכרון Geil 1Gb Dual Channel Kit DDR2 800 684.49 שקל סה"כ :3,543.20 כולל מע"מ:4,092.39 לא צריך צורב וציוד הקפי צריך המלצה למארז מ http://www.goldtop.co.il בלבד מיועד לתיכנות וOC לא למשחקים אשמח לשמוע הצעות לשיפור וגם מפרטים מחניות אחרות

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. רק תגידו לי מה אפשר לשפר. מפרט לQuake 4 ובעתיד Unreal 2007 המפרט נבנה לאחר התרשמות מבאנצ'ים מהמעבד והכרטיס מסך.

• 41 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by maayan,

what is hte rules

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yosseph,

אני לא יודע אם רובכם מכירים את האתר www.ksp.co.il אז רציתי ממכם שפשוט תשוטטו באתר ותרכיבו לי בבקשה מחשב הכי טוב שאפשר בסך 5000ש"ח הפריטים שלא כל כך חשובים לי שיהיהו הם מקלדת עכבר מסך אני רוצה שהמחשב יהיה טוב למשחקי מחשב בצורה הכי טובה שתוכלו להפיק מ5000 הש"ח בתודה מראש יוסי הררי ;D

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by idan100,

שלום, אשמח לקבל את עזרתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא לחרוג, לא תאנגד לחיסכון. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל תוספת של 5%-10% בביצועים אז אעדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעבודה משרדית כבדה (בעיקר שימוש בדפדפן האינטרנט ופתיחת עשרות רבות של טאבים בו-זמנית), אך לעיתים אשתמש בו גם למשחקים ותיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עיקר התיכנות נעשה בתוכנת "R" ופייתון, לא על בסיס יומי ולא באופן מורכב יתר על המידה ובכל זאת ארצה שלצורך עבודות בינוניות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. רציתי לדעת אם יש למישהו המלצה [/או דיס-המלצה] בנוגע למסך הזה של HP, ומה יש לו לומר עליו. זה מסך בגודל 24', כרטיס IPS https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1027392 המחיר שלו כ-550 ש"ח, והיתרון הגדול הוא 5 שנות אחריות. [אם היה לי את זה במאג האחרון שקרס, לא הייתי צריך לקנות כעת חדש... ] אלה הנתונים של המסך: יצרן HP דגם HP N246v גודל תצוגה 23.8" סוג טכנולוגיית תצוגה Anti-glare; In plane switching; LED Backlights; Language selection; On-screen controls; Plug and Play; User programmable רזולו…

11. מחפש מחשב נייד לשימוש כללי אינטרנט ואולי קצת אופיס מחפש משהו אמין שיחזיק תודה.

12. Started by FlashJump,

מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by hapl0z,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת\שיפורים\תיקונים\התאמות למפרט מחשב הבא. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר לצורכי עבודה (מתכנת), משחקים וצפייה בסרטים. לכן חשוב לי שהמחשב יהיה מסוגל להריץ כמה תוכנות כבדות (כגון visual studio,eclipse, etc.) במקביל בלי להתאמץ יותר מדי וכן שיריץ משחקים באיכות גבוהה. בנוסף אני מעדיף שהוא יהיה שקט (אבל לא חייב להיות שקט כמו דג) ושיחזיק מעמד כמה שנים טובות. המפרט: מעבד אינטל ‏Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray‎ מאוורר למעבד ‏Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B ‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏Asus P8Z77-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎ זכרונות ‏Corsair 4x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Dual Channel CL9-9-9-24 ‎ כרטיסי מסך…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. * מטרות המחשב? גלישה, עבודות גרפיקה, בלי משחקים וכו.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6/14 לא משנה מבריק או מאט * רזולוציית המסך? לא רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה. * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות ומעלה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ExpressCard * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? גודל 1TB לא משנה סוג * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - עדיפות למראה וגם מגע מתכתי. לפחות בגב המסך. בנוסף שהמעבד יהיה core i7 מסדרת ha…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מחשב לגמייניג+ עריכת תמונות ווידאו | תקציב: 6,500 אפשר לחרוג "טיפה" אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט אין צורך במערכת הפעלה קניה בחודש הקרוב אין צורך להתחשב בשידרוג עתידי המפרט הזה נבנה בעזרת המפרטים מדור המפרטים המומלצים אך בוצעו בו שינויים בהתאם לתקציב והעדפות מעבד: Intel® Core™ i7-9700 Coffee lake Tray מאורר למעבד: Arctic Freezer 34 לוח אם: Gigabyte Z390 Gaming X (rev. 1.0) ATX זיכרון: HyperX FURY DDR4 RGB 2666MHz 2x16GB דיסק SSD: Samsung 860 QVO 1TB SATA III SSD דיסק קשיח: Western Digital WD Red WD20EFAX 2TB כרטיס מסך: Gigabyte GeForce RTX 2060 SUPER ספק כוח: Cooler Master MWE…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Eyal Golan,

היי אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים. אני מתלבט בין הi5 8400 לבין ה AMD 1700. האם ההפרש במחיר לAMD מוצדק? (ההפרש קצת מצטמצם כי לAMD אפשר לקנות לוח אם יותר פשוט שכרגע אין לאינטל)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by arigo,

שלום, אני זקוק למחשב נייד חדש לעבודה שוטפת שיחליף את הלנובו T450 שיש לי היום. אני עסוק בחישובים מתמטיים וגם בתוכנות אופיס ובשימוש בתוכנות ייעודיות לחישובים סטיסטיים וכמובן ב POWER BI בנוסף אני מחבר את המחשב למסך נוסף ועובד תוך חיבור למסך נוסף (הלנובו קצת מתקשה בזה). חשוב לי גם : 1. פתיחה עם טביעת אצבע 2. זמן סוללה ארוך 3. משקל קל 4. אמינות ואחריות 3 שנים 5. SSD מחיר עד 5000 ש"ח אשמח להמלצות בנושא

18. Started by GENERAL,

מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 960 1 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total AV8 (s939) sata,GBL 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV 2370 1 2370 מארזים? Power Supply Price Units Total HEC 475W (True Watts) 380 1 380 Total price 5220 ¤ או... מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) 1100 1 1100 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AA8-DuraMAX (925), S-775 770 1 770 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB Kingmax BGA 900 1 900 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6800GT 256MB DVI,TV…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by vich,

amd athlon 64 3200 2ghz ,1024 kb cache memory, socket 939 asus a8v-e deluxe socket 939 pdp systems 2*512 mb ddr 400 mhz 184 pin seagate 120 gb sata pine technologe geforce 6600, 256 mb, 256 bit המחשב ישמש למשחקים, ו O.C אבל לא רציני אני גם צריך המלצות למארז+ספק וקירור נוסף עם צריך

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by itayalter,

חברים שלום , קונה מחר מחשב , צריך את עזרתכם א. ללא OC ב. לא לצרכי משחקים תוכנות עיקריות : אפטר , פוטושופ , אילוסטריטור , מאיה , ריינו , פריימר ושות . תקציב : עד 7000 בניתי איזה הצעה אבל היא יצאה לי יקרה מדי , איפה כדי לחתוך ? האם אלו הרכיבים הנכונים ? איזה כרטיס מסך אני צריך ? Intel Core i7 860 Socket 1156 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪1371 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1375 מאוור Cooler Master Hyper Z600, יחידות 1 ₪262 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=598 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪671 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 Corsair 4GB DDR3 1333Mhz Value Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪828 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid…

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. היי חבר שלי אמר לי שהוא כיבה את המחשב מהלחצן ופתאום הוא מבקש סיסמא. האם הוצאת הבטרייה רלוונטית?-ועם היא עושה יותר נזק?. ושאלה עם בדרך כלל סוללות Cmos נמצאות בתא שקל לגשת אליו (כמו תא לRAM) ועם יש כל מיני סיסמאות יצרן כאלה כמו Admin וכל הצירופים האלה... או צירוף מקשים. ==אני מדגיש מדובר על מחשב שכובה דרך הכפתור הפעלה ופתאום ביקש סיסמא! הוא לא גנוב או משהוא כזה== הבנתי שיש כל מיני פטנטים למחשבים ישנים ויש מחשבים כמו לדוגמא סידרת הThinkpad של IBM שהסיסמא שמורה בכלל על ציפ הלוח. תודה לעונים מדובר על מחשב נייד משנת 2007 אני חושב.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום רב! קניתי לפני כחודשיים מחשב נייד של לנובו וקבלתי איתו מטען מקורי כמובן. ברצוני לרכוש מטען נוסף ראיתי ב EBAY מטען ב 10 דולר. האם המטען הזה מקורי ? האם הוא יכול לגרום נשק למחשב או לסוללה? איך אני בודק שהספקת הזרם והמתח הם הנכונים כמו המטען המקורי ? המטען נימצא בקישור הנ"ל http://cgi.ebay.com/NEW-AC-Adapter-Power-Supply-IBM-Lenovo-ADP-65YB-B-/190434912067?pt=Laptop_Adapters_Chargers תודה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by PorscheN,

שלום לכולם אני מבקש מפרט למחשב גיימינג מבוסס על מעבד אינטל i7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000-5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אך אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גרפיקה, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by AntiSocial,

אוקיי אז לפני שבועיים עזרתם לי מאוד עם מפרט .. אבל הכל השתנה שגיליתי שאחותי טסה לניו יורק ו... עדיף שתביא לי משם חלקים .. אז הנה מפרט ותגידו לי מה דעתכם : מעבד + לוח אם : Asus A8N-SLI NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual-Core Processor with Fan 2530 שקל . זיכרון : Geil Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Memory 2 x 1024MB 892 שקל . ספק : Ultra / X-Finity / 500-Watt / ATX / 120mm Fan / SATA-Ready / SLI-Ready / Titanium Blue / Power Supply 322 שקל . עכשיו לגבי כרטיס מסך ... אני מתלבט אם שווה לי להשקיע יותר ב : ATI Radeon X1800 XT 512MB PCIe שעולה 2400 שקל או ללכת על : XFX GeForce 7800 GT Overclocked 256MB PCIe שע…

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by eldad50,

אני סובל שנים ממחשב חלש והחלטתי להשקיע אני אוהב משחקים כבדים כמו COD4 ומדאל אוף אנר אירבון GTA החדש סגנון הכבד שאני לא יכול להחזיק אם מישהו יוכל לעזור לי במפרט חזק שיבטיח ביצועים טובים אף על פי שההשקעה נמוכה אני ישמח מאוד תודה

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים