עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avr256,

שלום, אני כיום עם נייד די חלש ולצורך לימודים (תכנות) ולילדיי אני צריך לקנות נייח בעל ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט למדעי המחשב, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by amitbaz94,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות מאסיבי כולל עיבוד תמונה 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא חובה מחשב עם צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? באיזור חודש ספטמבר

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זה המחשב נכון להיום : מארז Lancool PC-K62 כ.מסך Gigabyte R9 290 Windforce 4 GB ספק SeaSonic S12II-620Bronze מסך Dell U2311H קניתי כ.מסך חדש ואז התחיל לי צוואר בקבוק במעבד והFPS במשחקים ממש נמוך תקציב 2000 ש"ח עם חריגה 200 ש"ח מעוניין לקנות בTMS תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד של 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). android studio - כבד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: league of legends , call of duty, overwatch, cs:go , fifa . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):1600*900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינויניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by eliXir,

אני מחפש לקנות לפטופ חדש (טווח מחירים עד 4000 ש"ח), ואני לא יכול שלא להרגיש שמה שמוכרים לנו פה בארץ היא סחורה סוג ב' עם מחיר מופרז. 90 אחוז מהלפטופים שאני עובר עליהם באתרים ישראלים ומחפש עליהם מידע בגוגל, או שאני לא מוצא את הדגם בכלל, או שאני מוצא את הדגם רק באיזה אתרים נידחים בשפה שאיננה אנגלית. נדיר שאני מוצא בדיוק את הלפטופ שחיפשתי באתרים הראשונים באתרים מרכזיים בחו"ל, עם סיקור וביקורות כמו שצריך. ואני לא מדבר אפילו על החיפוש המלא עם המודל במיליון אותיות ומספרים שבד"כ מתווסף לדגם בכותרת. אתם יודעים על מה אני מדבר? יש אמת או זה רק אני?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, עריכת תמונות, תכני HD וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. פוטושופ ואופיס. תדיר. לא פרנסה... משהו מזדמן כזה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודעת מה זה? מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב. בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by almog333,

שלום, מחפש מחשב מדיה סנטר. תקציב עד 4000 שקל. חשוב לי הדברים הבאים: מארז: Mini-ITX, כמה שיותר חיבורים לדיסקים קשיחים (לפחות 3) + ssd אחד, קירור טוב לדיסקים הקשיחים לוח אם - שיתאים למארז כמובן, עדיפות לכרטיס רשת אלחוטי מובנה. המחשב יחובר לרסיבר בעזרת hdmi דיסק קשיח אחד של 8 טרה + ssd לא גדול בנפח או במחיר. שידע להתמודד בקלות עם קבצי וידאו כבד כמו בלו ריי. עדיפות לחנות בירושלים, אך לא חייב, אם יש משלוח מחנות אמינה בארץ. אודה למי שיכול לעזור

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב אני צריך אותו בדחיפות כרגע מה שאני רוצה לקנות זה Lenovo Yoga 500-14 80R500FNIVhttp://ksp.co.il/?select=.268..271.....&maxprice=3672 אם מישהו יוכל להביא לי דעה על המחשב אודה לו תודה רבה לכל העוזרים!! תקציב:3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 מתי מתוכננת הרכישה:בשבוע הקרוב מהארץ או מחו"ל:בארץ מ KSP האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:KSP יד ראשונה\שניה:חדש זמן אחריות רצוי: שלוש שנים אפילו יותר.. חברת המחשב הניד המועדפת:עדיפות לDELL / LENOVO מערכת הפעלה מועדפת:WINDOES 10 מערכת הפעלה כחלק מהתקציב:כן. גודל כונן קשיח מועדף:SSD 256 תדירות שינוי מיקום…

9. שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by kdani,

יש למשהו מושג אם הדיסק הזה יתחבר ל-LENOVO P50 ? Samsung Seagate Spinpoint M9T 2TB 2.5-Inch SATA 6Gb/s 32MB Cache Internal Hard Drive(ST2000LM003) http://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-2-5-Inch-Internal-ST2000LM003/dp/B00MPWYLHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464545233&sr=8-1&keywords=2.5-inch+hdd+sata+iii+6gb+s+2tb אני מבין שצריך לרכוש קיט: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XB0L63274/460/7EF7D50A5A7047049A355BF42AAF3C5C#overview האם זה פתרון שיעבוד ? הייתי מזמין ישירות מהם, אבל הם העלימו את האופציה של דיסק 1TB. מתכנן להזמין עם SSD 512 ולצרף את הדיסק הנוסף בעצמי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. http://ark.intel.com/products/88190/Intel-Core-i5-6300U-Processor-3M-Cache-up-to-3_00-GHz http://ark.intel.com/products/88959/Intel-Core-i5-6300HQ-Processor-6M-Cache-up-to-3_20-GHz השני על פניו נראה טוב יותר וגם המחיר זול יותר אבל בראשון יש Intel® vPro Technology ‡ Intel® Stable Image Platform Program (SIPP) Trusted Execution Technology ‡ . מישהו יודע מה אלו עושים והאם העובדה שלראשון שיש את שלושת המוזכרים+תדר טיפה גבוה יותר מצדיקות את העלות?

12. אני צריך את עזרתכם/דעתכם על מחשב חדש לבית השימוש העיקרי הוא לסטודנט להכנת עבודות באופיס ולמידה אבל בעתיד (עוד שנתיים הלימודים נגמרים) שיהיה גם מחשב של הילדים למשחקים (מדובר בילדים קטנים ולא גיימרים ) או לשמש כמחשב מדיה לאחת הטלוויזיות לקחתי את הדגם שניתן להוסיף לו כונן נוסף כדי שאם בעתיד יהיה צורך באחסון יהיה ניתן להוסיף הרד דיסק (נניח תמונות וסרטונים של המשפחה ו/או סרטים לילדים) - כרגע 250GB נשמע לי מספיק ללימודים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]1[/td] [td]Intel[/td] [td]NUC6i3SYH[/td] [td]מחשבים קטנים במיוחד - מחשבי Barebone NUC6i3SYH - Intel - NUC SFF Barebone …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Ido Inbar,

היי, ראיתי כבר כמה המלצות למפרט שדומות למה שאני צריך, אבל אשמח לתשובות לכמה שאלות שעדיין יש לי: אני רואה שהמעבד המומלץ באזורי המחיר שלי הוא i5-6500, אבל בילבלו אותי עם כמה דגמים שונים שלו במחירים שונים... מה ההבדלים ביניהם ומה עדיף? לוח אם - קיבלתי כמה המלצות שונות לכמה יצרנים שונים עם מחירים דומים, למשל Asus B150M-A אבל גם על מקבילים שלו ב-MSI וב-Gigabyte ואפילו ב-ASRock - יש הבדלים אמיתיים ביניהם? או שאני לא בכיוון בכלל עם הרכיב הזה? אולי ללכת לדגמי ה-110 או ה-170? זכרון - מוכר שהתייעצתי איתו בחנות כלשהי המליץ ללכת על 2 זכרונות של 4 ג'יגה במקום אחד של 8, כי אז יש מצב לעיבוד מקביל והמחשב יהיה חזק יותר (יכול להיות שאני לא מצטט אותו מדוייק אבל זה היה הכי…

• 10 תגובות
    • 4k צפיות
  14. היי אנשים, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה מיועד לעיצוב (תוכנות אדובי), תלת מימד (MAYA) ומשחקים מהכבדים. הרכבתי מפרט על פי סקירות באינטרנט וחקר קל על כל רכיב. אשמח לחוות דעת האם יש משהו שכדאי לשפר או אם משהו ממש מיותר או לא מסתדר וכו'. מעוניין לעשות OC בעתיד הקרוב. כמו כן התקציב עומד על 10,000 (+-). מעבד: Intel Core i7 5820K קירור למעבד: Noctua NH-D15S CPU Cooler - המחיר יקר, האם שווה? לוח אם: Asus X99­A USB 3.1 זיכרון למחשב: (Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kit (32GB כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 Extreme Gaming - אין אפשרות לחכות ליצאת הדור הבא. SSD Samsung 850 Evo MZ-75E250 250GB - האם שווה להשקיע עוד כ300-350ש"ח בגרסת הפרו ?…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. המחשב שלי נהיה קצת איטי גם בשימוש בכונן קשיח וגם במעבד. המעבד חלש כשאני מתכנת דברים כמו אנדרואיד (ללא שימוש בדברים גרפים כבדים מדיי) והכונן הקשיח מכל מיני סיבות איטי ובכל מאט את כל המחשב ומעמיס עליו. בנוסף אני חובב פוטושופ (כנראה לא מצריך התייחסות מיוחדת). האם שווה לשרג את המפרט הקיים או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש, הייתי הולך כנראה על מחשב נייד כל שהוא הרבה יותר נח ולא טופס הרבה מקום. הרעיון שלי הוא פשוט לחבר אותו למסך הקיים שיש לי + מקלדת ועכבר ובבית הוא ישמש כמחשב רגיל וחוץ מזה הוא יהיה נייד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן …

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות ה 3500 - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל שיענה על כל הצרכים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה500 ... אם זה ממש שיפור מסיבי 2. מה שימושי המחשב ? שימוש עיקרי הוא עריכת סאונד ותקלוט, משחקים זה על הדרך (לא צריך כרטיס מסך מפציץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, Abelton live . Traktor חשוב שאיבלטון ירוץ חלק גם כשהוא עמוס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישנים כמו WoW / SC חדשים כמו Overwatch ו gta5 ( מספיק לי שהם ירוצו על הגדרות בינוניות) -מהי הרזולוציה הט…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, סרטים HD, לא משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -COD BATTLEFIELD AND MORE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בצ…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  19. התשובות לשאלות בשורה מתחת. מחקתי שאלות שאינן רלוונטיות בשביל למנוע מההודעה להיות ארוכה ומייגעת 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? חשבנו על משהו באזור ה-600. אין צורך לרדת מתחת ל-600 אבל אם יש משהו מצויין באזור ה-700 וה-1000 זה overkill אז ממש אין צורך "להתעקש" על היקר יותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית נטו. גלישה, אופיס ותו לא. הדרישות ה"חשובות" אם כן הן סוללה שיכולה להחזיק זמן רב ומשקל נמוך. בהתחשב בכך שזה מחשב "משרדי" ולא נדרש שום כרטיס מסך או מעבד חזק במיוחד נראה לי שזה סביר. …

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. שלום ליושבי הפורום, הגיע הזמן להחליף נייד - בכוון נייד עסקי. המחשבה המקורית היא על Think pad x1 yoga אבל רוצה מדי פעם לשחק בו - ולכן מחפש אחד עם כרטיס גרפי נפרד (discrete ולא intergrated למי שצריך את המונחים בלעז). בינתיים היחידי שראיתי שיש לו מפרט כזה הוא ה surface book, אך הוא מאוד יקר (בתצורה הזאת) וגם סובל מלא מעט השמצות בעניין דרייברים ובעיות אחרות. הרכישה בחול - כך שיכול ללכת על הזמנה מיוחדת של מפרט. ולשאלות החובה: 1 מה התקציב המקסימאלי? כ 2K$ - רכישה בחו"ל. אם יש מחשב מושלם - אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, קבצי אקסל גדולים ושאר אופיס.…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אהלן, אשמח לקבל עזרה בייעוץ לרכישת מחשב לטובת התקנת HACKINTOSH. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לממש את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים (Dual Boot עם וינדואוס) תכנות וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB , VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - שיריץ את המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  22. אהלן, אני שואף לרכוש נייח חדש לגיימינג בחודש הבא - בסכום של סביב ה11K כולל מסך. תודה מראש, והלוואי שפה מישהו יצליח לסדר לי את הראש עם המפרט כי אני כבר מעל חודש לא מצליח להחליט..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת מוזיק.תמשרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב? גיימינג ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סוני וגאס 13 פרו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כרטיס מסך וHD…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by maor66,

מחפש מחשב למשחקים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג ב 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מגוון רחב, fallout 4,dark souls 3,far cry 4 אבל גם overwatch,SC2 ומשחקים קלים יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך '24 , 1080*1920 -לאילו הגדר…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים