ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
היי , אני רוצה לקנות את מחשב נייד של DELL XPS 15 מאיפה אני יכול להשיג את המחשב הזה ?http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/xps-15-9560-laptop/dncwxb1607s?ref=275_image&selectionState=eyJGUHJpY2UiOjExOTkuOTksIk9DIjoiZG5jd3hiMTYwN3MiLCJRdHkiOjEsIk1vZHMiOlt7IklkIjo1NzIsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiRkcwMDA3In1dfV19גם הזמנה מחול שיוצאת משתלמת תקפה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט לגבי מפרט שצריך להספיק יחסית להרבה זמן, עם אפשרות לשדרוגים עתידיים. הדגשים העיקריים על המחשב מבחינת שימוש שהוא צריך להיות טוב לגיימינג ולתכנות. כמו כן על המארז להיות שקט במיוחד, מכיוון שהוא יוצב בחדר שינה. מעבד: [..] INTEL 5820K : HASWELL-E, CORE I7, S2011-3, 3.3Ghz - BOX WITHOUT FAN ₪2014 זיכרון: [..] KINGSTON 16GB (4X4GB) 1866MHz DDR3 CL10 HyperX PREDATOR ₪804 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX960 G1 GAMING 4GB GDDR5 - RETAIL ₪1556 מארז: [..] COOLERMASTER STORM STRYKER w/o PSU ₪1019 ספק כוח: [..] Corsair RM1000 CP-9020062-EU 1000W ₪1264 קרור למעבד: [..] ARCTIC-COOLING FREEZER i11 ₪145 דיסק קשיח: [..] SANDISK SSD EXTREME PRO SATA3 2.5" 240GB ₪913 דיסק ק…
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין לדעת מה דעתכם על שווי המחשבים הבאים ;D מחשב 1: מעבד - Pentium D 2.8Ghz(כפול ליבה) + קרור איכותי של AC לוח אם - ASRock 775VM800 כרטיס מסך מובנה בלוח אם זכרון - 1Gb PC2700 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של LG מחשב 2: מעבד - Sempron +2500 לוח אם - Albatron kx18dspro כרטיס מסך - Gigabyte RADEON 9600 Pro זכרון - 1Gb PC2100 ספק כוח - 400W ג'נרי כונן קשיח - 80Gb צורב DVD של סמסונג מסך: LCD 19, Samsung 932bf בלי שריטות בלי פיקסלים שרופים. *2 המחשבים עובדים תקין ומריצים windows 7 בלי בעיה. *למחשבים יש מארז ג'נרי אם מאוורר אחד מאחורה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי את הרשמים של KUB בקשר ל DELL1520 עם ה 8600m וזה נראה לי מאוד רלוונטי.. השאלה אם למישהו יש אולי הצעה אחרת. **משקל המחשב הוא לא שיקול
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,445 ש"ח Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan 285 ש"ח Gigabyte GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express Chipset LGA 775 776 ש"ח OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK 480 ש"ח Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 430 ש"ח Palit GeForce 8800GT 512Mb 1,380 ש"ח LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 185 ש"ח NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 425 ש"ח Corsair HX Series 520W PSU 646 ש"ח Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G 219 ש"ח סה"כ 6,271 ש"ח המפרט הורכב מפנדה, כי אני דיי מוגבל בנוגע לאפשרויות קניה, וזו החנות היחידה…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בנוגע לרכישת מחשב נייד חדש המיועד למוסיקה, סרטים, עבודה עם תוכנות גרפיות כמו Photoshop ועריכת וידאו (Sony Vegas). זאת במחיר של 3,000 ש"ח. מסך 15" יהיה נהדר, לא מבריק. השאלות שבפי - האם כרטיס מסך שאינו מובנה (שאינו OnBoard) עוזר בדחיסת הוידאו (ב- Sony Vegas) ועיבוד התמונות וביצוע "פילטורים" (ב- Photoshop)? או שצריך להתרכז במעבד בשביל הנ"ל? בנוגע למעבד מול זיכרון פנימי - עדיף ללכת על i5 עם פחות זיכרון (נניח 3 ג'יגה) מאשר i3 עם יותר זיכרון (4 ג'יגה) ? אלו 2 השאלות הראשיות שאיני מצליח למצוא תשובה חד משמעית לגביהן. ובכלל, השאלה הגדולה - במחיר כזה ניתן להשיג מחשב סביר לביצוע עבודות כאלו? תודה רבה לכם, אורן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך !! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כרטיס מסך שקיבלתי מתנה AMD Radeon HD 6800 Series , אין צורך בצורב ולא צריך שום דבר חוץ מהמחשב עצמו (עכבר מקלדת רמקולים ) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? יש לנסות ולהקפיד על השקט כמה שאפשר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן ר…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ברצוני לשדרג או לקנות מחשב חדש מכיוון שהמחשב הנוכחי כבר בקושי מריץ משחקים פשוטים כמו FM 14FIFA 14 PES14 וכו' על הגדרות גבוהות התקציב לשדרוג הוא עד 2000 ש"ח. מפרט מחשב קיים: Q6600 4CORE Gigabyte P35 S3 HD4650 512MB 500GB segate HD 4GB RAM GSKILL SEASONIC 430W במידה ואי אפשר לשדרג משמועתית את המחשב הקיים אז עדיף קניית מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג עד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסומן אדום. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי לנובו 3000 N100 במקור המחשב מגיע עם ויסטה, כך גם המחיצה הנסתרת. כרגע יש על המחשב XP, ואני מעוניין לבצע שחזור להגדרות יצרן עם הויסטה. אך אינני מצליח לעשות זאת. בהפעלת המחשב אני מפעיל את המסך של הלנובו CARE, בעזרת הלחצן היעודי שם יש לי 3 אפשרויות, כאשר F11 היא האפשרות של שחזור תוכנה להגדרות יצרן. כשבוחרים בה, המחשב פשוט ממשיך לעלות כרגיל. כרגע אני מנסה להוריד את התוכנה מאתר החברה, thinkvantage rescue and recovery רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון עם בעיה מהסוג הזה וכיצד ניתן לפתור אותה.. תודה רבה, ערן. ******עדכון אחרי התקנת ה THINKVANTAGE התפריטים עובדים. והתוכנה עולה משלבי הביוס עוד. עכשיו הבעיה היא אחרת - כשאני בוחר לעשות FACTORY RESTORE אז אני מקבל שגיאה couldnt fin…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכיוון של כרטיס מסך ואולי גם מעבד בשביל לשחק במשחקים החדשים שיצאו בקרוב, השאלה היא האם לשדרג רק את הכרטיס מסך בלי לגעת במעבד ואם כן אז האם המעבד שיש לי כרגע יכול לעמוד בזה מבלי שיווצר לי צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך המשודרג למעבד הקיים כרגע. אשמח לצירוף לינקים לחניות עם החלקים הדרושים ( לא חובה) סכום השקעה: 2500שח פלוס מינוס אשמח להצעות גם כולל חריגה מהסכום הכתוב חומרת המחשב שיש לי כרגע Motherboard: Asus TUF Gaming B550-Plus (CPU Sockets/Slots 1 Socket AM4 ) Ram: DDR4 3200HZ Kingston Fury 8GB X 4 (32GB) Video Card: PCI Express 3.0 x16: Gigabyte RTX 2070 Super WindForce…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר המלצות שקיבלתי בפוסט הקודם, קצת התבלבלתי ואשמח לחדד את המפרט. זה מה שיש לי כרגע: מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: Intel Core i5 8600K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1106 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer i32 כמות: 1 - מחיר: ₪ 145 לוחות אם: Asus PRIME Z370-P כמות: 1 - מחיר: ₪ 584 זכרונות: DDR 4 32G (16GX2) 2400 CL15 1.2V Vulcan Grey TEAM כמות: 1 - מחיר: ₪ 1503 מארזים: Corsair Carbide 100R Mid Tower Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 226 ספקי כוח: Corsair RM550x 550W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 460 דיסקים SSD: Samsung SSD 500G 960 EVO…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה...יש לי מפרט מצוין של amd ב תקציב של 3500 שקל שרבים ממכם המלצתם עליו והרבה אחרים טכנאים במקצועם המליצו לי דווקא על intel אין לי מושג למה כולכם חושבים על amd והם על intel תגידו לי למה אתם חושבים שעדיף amd או intel בתודה העקרב.......
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט: *מארז מפואר מאושר אינטל עם יציאות USB קדמיות ואחוריות( אני קונה מארז אחר גם ככה אז זה לא משנה ) *לוח אם ASUS או MSI מקורי תומך מהירות 800 MHZ, תומך במעבד פרסקוט 800 MHZ.(תגידו לי מה כדאי ASUS או השני) תומך בזיכרון DUAL DDR 2*400MHZ,AGP*8 הלוח אינו משולב עם הכרטיס מסך *מעבד פנטיום 4 אחריות לכל החיים (לא סלרון) intel pentium 4 processor with ht technology 2.8 ghz 800mhz prescott 1mb cach *מאורר למעבד מתוצרת אינטל מקורי *זכרון פנימי 512 מגה 400 מגה הארטז DDR *כרטיס מסך- גרוע כמו בכל המפרטים בעיתון אז אני לוקח radeon 9600 של ספיר. *מסך מאג 17 אינץ' *דיסק קשיח 120 גיגה IDE 7200 *צורב שך אל ג'י 52*32*52 ועכבר מקלדת תקליטורים וכו' כמובן שיש גם כרטיס רשת שהוא בס…
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD ATHLON XP 1600 + FAN - 367 NIS LEADTEK WinFast Nforce K7N415DA - 367 NIS OCZ DDR 256MB PC2100 266MHZ - 435 NIS Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB - 870 NIS 2039 NIS צריך לשפר משהו?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סימולציה של סכמות חשמליות ואלקטרוניות כגון ORCAD MULTISIM VHDL AHDL, משחקים בעיקר מסוג RPG א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO, DUKE NUKEM מכל הגרסאות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366x768 "18.5 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרסמתי דיון דומה בפורום נייחים מכיוון שאני מעוניין להשוות. מפאת התקציב ניידים ביד 2 בהחלט באים בחשבון. אשמח לדעת מה לחפש. הנה השאלון: * מטרות המחשב? לימודי ניהול רשת. הרצה של מכונות וירטואליות (עד 3). עבודה עם: AD, VMWARE,VirtualBox * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-15 רצוי מאט. יחובר למסך חיצוני. (24״) * רזולוציית המסך?FHD * משקל רצוי? כמובן שקל יותר, טוב יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ככל שניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD מינימום 256gb * כונן אופטי? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עבודה אופטימלית בוירטואליזציה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום , המחשב מיועד לגיסתי . 1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי כללי וצפיה בסרטים באמצעות מסך המחשב אבל עדיפות שתהיה גם יציאת HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אופיס וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורך גיימינג כבד על בסיס חלקים שכבר יש ברשותי: כרטיס מסך: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 *יש לי גם כונן קשיח סבבה של טרה. ארצה לקנות: כונן SSD 256 ג'יגה,מארז + מאוררים, 8 ג'יגה זכרון, ומסך טוב. התקציב שלי: הוא מקסימום 2,500 ש"ח. אני חשבתי לקנות את המארז הזה: http://ksp.co.il/?uin=23668 עם 2 מאוררים האלו: http://ksp.co.il/?uin=22537 הזכרון הזה: http://ksp.co.il/?uin=21134 ssd הזה: http://ksp.co.il/?uin=23931 לגבי מסך אין לי מושג עדיין. בכוונה לא מילאתי את השאלון מפני שכבר יש לי את רוב החלקים והוא הופך ללא רלוונטי כ"כ. הרעש לא חשוב לי, אי…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. גלישה,הורדות ובעיקר - משחקים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מסך 22 אינצ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? משחקי אסטרטגיה בזמן אמת/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון החדשים ביותר או שעומדים לצאת. לא…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט המחשב: Acer Aspire® 7745G (AS7745G-6384) מעבד Intel® Core i7-720QM processor (6 MB L3 cache, 1.60 GHz with Turbo Boost up to 2.80 GHz, DDR3 1333 MHz, 45 W) מסך 17.3" HD+ (1600 x 900), high-brightness (220-nit) כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video ATI Mobility Radeon™ HD 5850 with 1024 MB of dedicated DDR3 VRAM, supporting Unified Video Decoder (UVD), OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technology, Shader Model 5.0, Microsoft® DirectX® 11 זכרון 8GB DDR3 SDRAM דיסק קשיח 500GB+500GB hard drive, integrated Super-Multi drive מערכת הפעלה Genuine Windows® 7 Home Premium , 64 bit version, English/French OS (user must make one-time choice of language on first start-up) תקשורת 8…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאור יומהולדתי ה-17 החלטתי שהמתנה הכי טובה והחידוש הכי טוב שיכול להיות הוא מחשב חדש. לאור התלבטויות כאלה ואחרות החלטתי לשאול אנשים שמבינים באמת והופנתי לפה, הדרישות שלי הם גבוהות, זאת אומרת אני מעוניין במחשב האולטימטיבי לתקציב זה~ מאקסימום ביצועים לאורך זמן, אני ממש לא רוצה להתבאס, אני רוצה משהו מומלץ והתרשמות חיובית ממקור אמין. אז הנה אני והדרישות שלי למחשב החדש: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב שעומד בפני הוא לא אחר מ-4,500 ש"ח ישולם באשראי. [כמובן, אם יש חומרה שממש מועדפת על אחרת היוצאת ממסגרת התקציב הנ"ל יש לציין זאת ואף לבחור בה, חריגות יתקבלו (אני מאמין שעד 5,000 ש"ח)] 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבו…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום הגיע אלי הלפטופ החדש vostro 3550 hd6630m לאחר שהתעקשתי שיהיה בו את הכרטיס מסך החיצוני. אך מה גדולה הפתעתי, תחילה חשבתי שהכרטיס אינו עובד כי אני רץ על לינוקס אבל אחרי יום שלם של חפירה ברשת גיליתי שכולם סובלים מזה ודל יודעים מכך, כל סדרת המעבדים הגרפיים הדיסקרטיים שאמורים לפעול תחת מאמץ מחברת AMD כושלים פה ואינם פועלים או שפועלים ולא מתפקדים טוב ב OPENGL. כרגע דל מבטיחים שהם יודעים לגבי הבעיה ושהיא בטיפול אבל אינם נותנים תאריך- הפיתרון יהיה כנראה עידכון ביוס. לפרטים נוספים והתייחסות של דל לנושא: http://www.ideastorm.com/ideaView?id=087700000008XjiAAE&p=6
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו כבר כמה שנים יש לי מחשב עם 8 ג'גה זיכרון ומעבד 2Quad Q9400 2.66Ghs כרטיס מסך ATI4800 עם 1 ג'גה זיכרון המחשב עובד מצויין עם וידאו SD אבל כאשר אני עובד עם וידאו HD הוא נתקע השאלה שלי היא, אם אני אחליף את הכרטיס מסך ל - EVGA NVIDIA GeForce 640GT 4GB DDR3 אתם חושבים שהמחשב יוכל לסחוב וידאו HD או שאין לי בררב אלא לקנות מחשב חדש? תודה רבה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מדי פעם - תחביב)תמונות ווידאו (photoshop+after effects adobe cs6) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1024 (lg w2486l) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-