עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, קיבלתי את הצעת המחיר הר"מ לצורך פיתוח וגרפיקה 2D (פוטושופ). מה שמעניין בהצעה הוא המעבד XEON ולא i7. אשמח להתייחסותכם. תודה! 255.00 255.00 1 36M 1TB 7200rpm SATA3 קשיח כונן 21330 540.00 540.00 1 36M AMD Radeon R7 250 Silent 1GB GDDR5 גרפי כרטיס 21403 Intel Xeon E3-1241v3 מעבד 22954 1 12M Xeon Cooler למעבד קירור 19953 1 36M B85 Chipset אם לוח 22181 1 999M 16GB (2x8GB) 1600MHz DDR3 זיכרון 21009 1 36M 128GB SATA3 SSD כונן 23050 1 24M DVD+/-RW SuperMulti DL אופטי כונן 19834 10 1 36M Standard Workstation 550W כח ספק 19871 11 1 12M Workstation Midi Tower Black

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אורח Ncoder
    Started by אורח Ncoder,

שלום לכולם, סוף סוף אישתי נתנה אור ירוק למחשב חדש :-). אני צריך המלצה למחשב עבור משחקים עם אפשרות עתידית למשקפי VR . משחקים לדוגמה: Wolfenstein 2 . המחשב צריך לשמש אותי לפחות בשנה הראשונה להגדרות גבוהות. (אני מחליף מחשב פעם ב-3 שנים) מסך המחשב שלי 22" של DELL נראה לי שהרזולוצייה המקס שלו 1680X1050 . התקציב 3500 ש"ח ואם יש משהו שממש שווה להוסיף עוד קצת עבורו אז אפשר למתוח עד 4000 ש"ח . הרד דיסק לפי דעתי מיותר, ההרד דיסק שלי כבר 5 שנים איתי ויש עליו גג 150 גיגה. לפי דעתי אפשר רק SSD. עם אפשרות לאוברקלוק סביר של המעבד בעתיד (לא משהו מיוחד) ללא ציוד היקפי, ללא תוכנות, רק חומרה. תו…

3. במידה והתקציב שלי לא הגיוני אתם מוזמנים להציע אחד אחר שעונה על הדרישות אבל חורג מהתקציב. הבקשה שלי קצת כללית מכיוון שאני לא יודע בדיוק מה אני רוצה, אם הייתי יודע כנראה לא הייתי מפרסם. אני רוצה לקבל המלצה מהפורום לגבי המחשב שיספק את הצרכים שלי. למה מיועד המחשב? - תכנות (Java, Assembly, Cpp, שפות Web, אנדרואיד, LabView...) - לימודים (באופן צפוי: דפדפן, Office...) ? אם זה בא בלי הוצאות נוספות גדולות מדי אז שגם יתאים לתוכנות עיצוב וגרפיקה (Photoshop, Illustrator...) גודל המסך? 14+ * רזולוציית המסך? מה שעדיף. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? סטנדרטי, אין צורך בNumpad. * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום, כמה שפחות יותר טוב. * האם נדר…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום לכולם. אשמח לעזרה. מרוב דגמים הסתבכתי בעצמי וצריך טיםה סדר. תקציב: 3500₪ אפשרות חריגה של 300₪. שימושי המחשב יהיו : לימודים (הנדסת תוכנה) , טיפה סרטים והרבה אינטרנט. אין צורך בציוד הקפי. שקט פעולת המחשב רצוי במידה סבירה ולא מעבר. משקל :איזור ה2 קילו, מסך 14-15.7'. (לא משו שיפסול מחשב אבל....) רצוי שיגיע עם מערכת הפעלה מותקנת. אין העדפה לחנות מלבד שיהיה זול . קניית המחשב תיהיה בשבוע הקרוב. הדברים שחשובים לי לפי סדר יורד בעיקר הם: הכי חשוב... שיחזיק לכמה שנים טובות, שיהיה אמין. שיהיה עם מעבד כמה שאפשר מתקדם. שלא יתקע. סוללה חזקה יחסית. מסך עם ראות טובה. ואם אפשר חברה עם ש…

5. Started by CyberBot,

1. מה התקציב המקסימאלי?2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וקצת עריכת וידאו של gameplay א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) אולי עריכת והקלטת וידאו מזדמן עד תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ARMA 3 BF4 GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P 21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות(מעין שריטה כזאת) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by zuma,

שלום לכולם, אודה לעזרה לגבי תאימות רכיבים. הרכיבים שכבר ברשותי: מעבד – AMD 5950X SSD 1 – SAMSUNG 980PRO 500GB NVMe M.2 SSD 2 – SAMSUNG 970PRO 250GB NVMe M.2 מארז Cooler Master H500M ספק כח Corsair RM750x בכוונתי לרכוש: לוח אם – ASUS CROSSHAIR VIII HERO X570 קירור למעבד – Corsair H150i זיכרון – אופציה ראשונה ב-1299 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3800Mhz CL18 אופציה שניה ב- 1384 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3600Mhz CL16 כרטיס מסך – RTX3070 עם העדפה ל- ASUS אודה להתייחסות לארבע נקודות: 1. איזה זיכרון מבין שתי האופציות עדיף (ותואם!) ? 2. האם …

7. אז ככה הרכבתי לעצמי מפרט, שניתי אותו מספר פעמים אבל אני מאמין שעכשיו זה המפרט הסופי: לוח אם: DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR מחיר: 1,365 ש"ח נמצא אצלי! זכרונות: OCZ EL DDR 1024MB 625MHZ PC-5000 Dual Channel Platinum DFI nF4 Special מחיר: 1,950.00ש"ח נמצא אצלי! CD ROM: LG CDROM X 52 Black Bulk מחיר: 125 ש"ח נמצא אצלי! צורב דיווידי: NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk מחיר: 393 ש"ח נמצא אצלי! כונן דיסקטים: מחיר: 65 ש"ח Mitsumi Floppy Drive 1.44 Black נמצא אצלי! ספק כוח: OCZ PS 600W ATX POWERSTREAM מחיר: 1,245.00ש"ח נמצא אצלי! מארז: Thermaltake Xaser LANMOTO Aluminum VA1000BWA מחיר: 815 ש"ח נמצא אצלי! תוספות: עכבר: Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse מחיר:…

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, היום בזמן ניקוי הנייד לחצתי בטעות על הכפתור של המדיה סנטר בצורת הבית ליד כפתור ההדלקה, לאחר שהמחשב נדלק והמדיה סנטר עלה ניסיתי לכבות ולהעלות את הוינדוס בצורה נורמלית אך זה לא נתן לי. ניסיתי לכבות לגמרי ולהדליק בצורה רגילה ואז זה התחיל להציג הודעות שהעותק של הוינדוס איננו מזוהה ובמקום להעלות את וינדוס ויסטה הוא מעלה כעת מן פאנל פתרון בעיות של דל שמנסה כל פעם לסרוק בעיות אך לא מוצא דבר ועושה ריסטרט למחשב. המחשב הוא כאמור dell inspiron 1520 ומותקן עליו וינדוס ויסטה, אני חשבתי לפרמט אך המחשב לא עושה Login לוינדוס כך שהמחשב לא מזוהה ברשת הביתית ואין לי שום דרך להעביר את הקבצים החשובים לי. אנא הציעו לי מה לעשות, והאם זאת בעיה ידועה. גם אם אין פתרון הציעו לי דרכים שבו אוכל…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שניהם בתקציב שלי +-. Vostro http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18296 Inspiron http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18617 שניהם זהים במפרט, פרט לשני פרמטרים: 1. כרטיס מסך: ispiron - Integrated Intel 3000 HD Vostro - Intel Integrated Graphics Media Accelerator HD 2. גודל ומהירות דיסק: 7200RPM, GB500 ל- Vostro 640GB , 5400RPM ל- Inspiron ה- GB לא משנה לי המהירות כן. אני צריך מחשב שיתמוך ב: 1. גרפיקה בסיסית ב PhotoShope לא 3D או עריכת סרטים. 2. הקלטות מוסיקה ביתיות בסיסיות. 3. לא למשחקים כבדים !!! אני מעדיף כרגע את ה - Vostro, אבל אני לא יודע עד כמה משפיעה כרטיס המסך על הצרכים שלי. בבקשה מי שיכול להמליץ לי על אחת מהאופציות אני אשמח. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך ולהגיד שיש לכם פה יופי של פורום, מקצועי ויעיל. אני כבר כמה חודשים מתחבט בהכנת מפרט למחשב חדש, פעם הייתי בעניינים והיום ממש לא. אני סטודנט שנה ג', לתואר ראשון בתקשורת ועוסק הרבה בעריכת וידאו (Adobe Premier) בעיקר. המפרט שאני רוצה להרכיב, צריך לכלול את מרכיבי הליבה: לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך והארד דיסק. התקציב: לא יותר מ 4,000 שקלים. נקודות חשובות: אני מעוניין שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג רב ככל האפשר בעתיד. שיהיו יציאות FireWire, USB2 וכו'. שיריץ ViSTA בצורה מירבית. אני מבין שצריך לחכות לכרטיס מסך DX10, אז אני מוכן להסתפק במשהו זול כרגע. ולמרות שזה לא הייעוד, כמובן שגם מחשב למשחקים חדשים. בקיצור, מחשב חזק, אני מקווה שהמח…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן כמו שרשום בכותרת מחפש מפרט למחשב למשחקים לא כולל מסך וציוד הקפי הרדיסק יספיק לי 1TB לא עושה OC וחשוב שיהיה שקט ואם אפשר שיהיה מהחנות SKYPC תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שלום רב. צריך מחשב ל GAMER . . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לקנות גם ב 5000 או 5500 זה גם בסדר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , עריכות וידאו קלות בסוני ואגס, קצת אפטר אפקט, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים שיצאו של שנת- 2014 2015 Alien Isolation , CRYSIS 3 , BIOSHOCK-I , COD'S Wolfenstein The old Blood משחקי COOP למינהם כדו…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בנתיים ראיתי את זה בוואלה מה אתם אומרים? תודה רבה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה

16. שלום. אני כבר הרבה זמן (5 שנים?) סוחב את העגלה שלי איתי. הייתי רוצה מחשב חדש (: הפעולות הכבדות העיקריות שאני עושה עם המחשב זה לשחק - משחקים כבדים. כמובן שעם הגרוטאה שלי עכשיו אי אפשר לעשות הרבה, אבל אני מכוון למשחקים כבדים, גם כאלו שנמצאים עכשיו בשוק, וגם כאלו שעוד יצאו. חוץ מזה אני רואה פה ושם סרטים (לא באמת חשוב לי איכות HD או משהו), גולש הרבה (עם הרבה טאבים), וגם מדי פעם מתכנת (בעיקר בEclipse). ציוד היקפי: צריך מסך חדש (לא צריך להגזים, אני אחיה עם 19 אינץ'). עכבר ומקלדת - לא צריך משהו מיוחד, היום אני מסתפק בעכבר הפשוט של Microsoft שהגיע עם המחשב. רמקולים - גם צריך חדש, אבל ממש לא משהו מיוחד. צורב (כונן אחד לכל הסוגים, כולל DVD) מערכת הפעלה: Windows 7. איזו גרסא? אני ל…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. למיטב זכרוני למי שהיה את הדגם הנ"ל נשברו צירי המסך לאחר פרק זמן די קצר עקב כשל תכנוני. אשתי זקוקה לנטבוק קליל עם מסך מגע וזה כנראה היחיד שיש - אשמח לחוות דעתכם כאן. אם הוא באמת כל כך בעייתי, אלך בלית ברירה על ה-ACER 532 המבוסס על מעבד D450 החדש (~1700 ש"ח) בצבע אדום. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452203.0 עדכון למטה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=452165.msg3867413#msg3867413 אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש, גונן.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by shlomi2003,

אני רוצה שכל חלק וחלק יהיה ברמה הכי הכי גבוהה כמובן גיגה זיכרון מעבד AMD 64 BIT 3800 250 גיגה של SATA כרטיס מסך הכי הכי חזק שיש היום ואתה יודעים כבר מארז מפואר וכו... אבל מחשב הכי הכי חזק אחים שלי

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 זה המקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון!! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים מאוד כמו BF3 / FC3 / COD / NFS / GTA V ועוד המון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 (אני רוצה לקנות מסך חדש לא קשור למחשב אבל מסך 24". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר. 4. האם …

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by ashka,

היי, ברצוני לרכוש מחשב מיני שיחובר לטלויזיה (דרך HDMI), ויהווה Media Center, אך גם יאפשר גלישה ברשת ושימוש בסיסי במ"ה (לדוגמא-עריכת מסמכי אופיס). חשוב לי שתהיה לו אפשרות להיות אלחוטי (WIFI), כי בחדר הטלויזיה אין גישה נוח לכבל רשת. יש לנו HD חיצוני שנוכל לחבר אותו למחשב, לכן גודל ה-HD של המחשב לא חייב להיות גדול. הרכישה תתבצע בהולנד. תקציב עד 3000 שח (~600 יורו) ראיתי מספר אופציות ברשת שיכולות להתאים, אבל איני יודעת מהם הפרמטרים החשובים בקניית מיני מחשב, לכן אשמח לחוות דעתכם. ראיתי אופציות של היצרנים ZOTAC, ARSROCK, GIGABYTE Intel i3 core http://www.sicomputers.nl/systemen/merk-pcs/zotac/pc-zbox-zbox-id88-plus-be-h61-intel-i3-3220t-4gb-ddr3-1600-500gb-hdd-wifi-bt-remote-e…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ערב טוב, לאחר חיפוש אחר תיקון לבעיית הרשת בדגם זה, התקנתי דרייבר מהאתר של אינטל שאצלי לפחות נראה כי הבעיה נפתרה. אז אני אשתף אתכם בקישור לדרייבר העדכני, ויותר מאשמח אם תעדכנו אותי אם אצלכם חל שינוי/ קישור: http://downloadmirror.intel.com/23994/eng/Wireless_17.0.5_De164.exe בהצלחה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by opi,

מעבד: intel icore 7 2600 3.4ghz לוח אם: asus p8h61 קירור למעבד: scythe katana 3 זיכרון:Gskill 2* 4 G 1333Mhz דיסק קשיח: hitachi 1T כונן אופטי: LG DVD RW *22 ספק כוח: chieftec 600W כרטיס מסך: GTX 680 GIGAGYTE windforce OC מארז: sharkoon vaia eco black. מותק על המחשב WIN 7 PRO 64 BIT מקורי עם סיריאל מקורי!!! כל המערכת נקנתה מKSP. והכל כמובן עם אחריות!!! ועם קבלות והכל מסודר!!! מי שרציני שידבר איתי אני ישלח לו תמונות של הכל!!!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום לכולם, שמי תומר והקמתי לפני מספר ימים קבוצת רכישה למחשבים ניידים מתוצרת ASUS כי פשוט רציתי מחשב במחיר זול לקראת שנת הלימודים הבאה באוניברסיטה. נפגשתי עם היבואן וסיכמתי איתו על מחירים. מדובר על מחשבים "10, "11.6, "15.6 - גודל מסך. ובמידה ומישהו מעוניין במחשב אלו המחירים לקבוצה. 1005HA בעלות 1819 ש"ח + תיק מתנה 1008HA בעלות 2199 ש"ח + תיק מתנה 1101HA בעלות 2229 ש"ח + תיק מתנה S101H בעלות 2329 ש"ח K501J-432 בעלות 2949 ש"ח K501J-643 בעלות 3899 ש"ח תוכלו לבדוק בכל אתר ולראות כי אין מחירים זולים מאלו אך זאת כי התחייבתי מול היבואן שנרכוש 70 מחשבים מינימום. אם מישהו מעוניין ברכישה - הרשמה לרכישה וכל הפרטים נמצאים באתר שהקמתי לצורך העניין. http://asusgroup.bon.co.il לפרטים במ…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by thony,

היום ראיתי שבאג התחילו למכור מחשב נייד עם פלטפורמה חדשה ומעבד INTEL i3 ח אולי מישהו יודע איך הערכה הזאת יחסית לקודמת (למשל למעבדים T6600 או T4400)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by 3d7,

אני מעוניין בהמלצה למחשב נייד שיהווה תחליף למחשב שולחני. הסיבות הן מקום ומעברי דירה. תכונות חשובות: מעבד חזק שיפעיל מספר תוכנות כבדות, כולל Corel Draw 4GB זיכרון דיסק קשיח של לפחות 500GB במהירות של 7200RPM כרטיס מסך טוב (לא מיועד למשחקים כבדים, אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה). מסך רחב בגודל של לפחות 17.4 אינץ'. עיצוב שחור ויפה. רצוי מקלדת מוארת לעבודה בחושך. מערכת הפעלה Windows 7, או שלפחות יהיה אפשרות להתקין את הWindows 7 שיש לי בדיסק-און-קי בלי בעיות עם הביוס. רצוי מאוד מחשב של Dell. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים