עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ashand,

שלום לכולםת אחרי התלבטויות רבות יצא ASUS חדש לשוק, עם מעבד מרום C2D 1.8 אחד גיגה זיכרון, 120 SATA HD מסך 14 רחב... נראה טוב מאוד לדעתי...השאלה מה ההבדל בין NVIDIA 7700 ל-X1600 מי יוצתר חזק,חלש ובמה זה מתבטא? תודה..זה כנראה ההחלטה הסופית שלי ..רק רציתי לדעת... http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1373&l1=5&l2=26&l3=270

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by aviv_lev,

מחשב עד 13K (מוכן לחרוג) שבו יהיה כרטיס מסך GEFORCE 8800GTX קירור חזק בשביל OVERCLOCK, לוח אם הכי טוב שיש ללא הגבלת מחיר וכל שאר הדברים שזה כולל הכל רמקולים מקלדת מסך מארז.... תודה מראש ;D ;D ;D

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483645 - Intel - i3-4170 Dual core CPU - LGA1150 - 3.7 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400 - Haswell Refresh - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 576/564 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 B85M-P33-V3 - MSI - Socket LGA1150 CPU support - Intel B85 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - DVI, VGA video outputs - 1x PCIe 3.0 x16 slot - 8 channel audio - 4x SATA6 3Gb/s - 2 x SATA2 3Gb/s - Gigabit ... שלוש שנות אחריות כמות: - 1 - 256/251 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח HX316C10F_8 - HyperX - 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by sgsg,

אני לפני קניית מחשב של לנובו וראיתי שלמרות שהאחריות על כל המחשבים היא של המעבדה הרשמית, באתרים שונים ההצעות מעט שונות. האם ניתן לרכוש את שירות השליחים (שירות בבית הלקוח) לאחר קניית המחשב ? האם ניתן להרחיב את האחריות במהלך השנה הראשונה גם אחרי הקניה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם ברצוני לרכוש מחשב חדש וחשבתי על האופציה הבאה: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3350-a2410m.htm התקציב הוא עד 5000 ש"ח אבל עדיף פחות, השימושים למחשב הם דיי מגוונים, החל מתכנות, עיבוד וידאו, שימוש כ-HTPC ושיוכל להריץ קצת משחקים ברמה מינימאלית. חלק מהסיבה שחשבתי על מחשב זה שלפי הבנתי הוא מציע את כל הדברים הכי חדישים כך שיוכל לשמש אותי בשנים הקרובות וגם בגלל האחריות ל-3 שנים. רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הנ"ל ואם יש עדיפות למשהו אחר אני פתוח להצעות, בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Drycos,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? סטנדרטי כ-15 אינץ * רזולוציית המסך? לא רלוונטי מבחינתי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...): רצוי HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata): לא משנה * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. * מטרות המחשב? מחשב חזק שיחזיק תוכנות כבדות, שיהיה מהיר. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.. אלא אם תמליצו על משהו מיוחד * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 1TB מהדור השני(הכונן המכני+SSD CACHE) עדיפות לכונן SSD. *זיכרון RAM? מינימום 8gb עדיפות ל 16gb. *תקציב? בערך 5000 שקל.. אני קונה את המחשב באילת * כונן אופטי? ' לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?מה שיותר טוב וכמה שיותר. * האם בתקציב צריך להיכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 כולל ציוד הקפי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תוכנות עיצוב של אדובי ללימודים/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא מבין בזה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by rost1k,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא צריך עוד כסף אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: WATCH DOGS BATTLE FIELD 4 COD GHOSTS CRYSIS 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by amitzig,

איך המחשב הזה לשימושים ב WORD, OUTLOOK, EXCEL? ההצעה בקובץ המצורף, תודה. [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by ballcall2,

. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. gta iv, crysis, cod 2, far cry, battlefield... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ציינתי * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by roih3,

משהו מוכן להציע לי מחשב עד 4500 ש"ח חשבתי על זה http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2902778&refid=6#SaleJoinContentTop אני צריך מחשב טוב מהיר ולמחשקים. מה דעתכם? או מחשב אחר. וזה לא כולל ציוד הקפי. תשובה מהירה בבקשה. תודה מראש רועי.

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה בבחירת נייד למורה, בעיקר עבודה משרדית, רוצה מסך מגע ושיהיה קל ככל הניתן. עקרונית נראה לי אחד משלושת אלה, אשמח לעזרה בבחירה מה מהם וגם הסבר, ואם מסיבה מסויימת עדיף דוקא לא מסך מגע, אשמח גם להסבר ואפשרות. כמובן שעדיף שיהיה זול ככל הניתן, אבל אם נניח היקר יותר עדיף בצורה ניכרת ושווה להשקיע את ההפרש אז אפשרי, כמובן שאשמח גם להסבר. ואם יש לכם עוד רעיונות... https://ksp.co.il/m/uin/48783 https://ksp.co.il/m/uin/51595 https://ksp.co.il/m/uin/55342 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 4000 ש"ח, רצוי פחות, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Mr. X,

INTEL PEN 4 2.4C 800MHZ 512K BOX ABIT IC-7 INTEL 875P MUSHKIN PC3200 256MB DDR BLACK X2 H.D W.D 40GB 7200RPM 8MB BUFFER ATA 100 HERCULES RADEON 9700 128MB DDR MODEM 56,6 DVD TOSHIBA 16X48\LG MITUSNI FLOPPY 1.44 COMPUCASE MIDI TOWER CI6A19 ARTIC SILVER 3 - גריז טרמי למעבד, לא בטוח שאני לא לוקח...! תנו לי את חוות דעתכם על כל אחד ואחד מהרכיבים! תודה מראש ויום טוב!!!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. מפרט שהרכבתי (בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה) למולטימדיה ולמשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS - 500GB 32MB Buffer SATA2 זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (TWIN2X4096-6400C5) כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe לוח אם: ASUS P5QL-E מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box ספק כוח: Corsair VX450W חשוב שיהיה שקט... ולא מתוכננים OC וCF....! 1) מה דעתכם? 2) לגבי לוח האם: שמעתי שיש לו סידור בעייתי.. בכל אופן הוא אחד הבודדים שעונים לדרישות שלי מבחינת חיבורים, תמיכה בטכנולוגיות ומחיר (עד 600 ש"ח), לכן אם מישהו יכול להעריך כמה הבעיה הזאת תפריע, אם בכלל,…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by EnerGy,

שלום, אני מעוניין במפרט הכולל מסך וציוד היקפי. הנה תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by chelsky26,

* מטרות המחשב: בעיקר אני קונה את המחשב לאישתי ללימודים, היא הולכת ללמוד טכנות מחשבים, מחשב יותר מדי חזק היא לא צריכה,עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(מאוד חשוב, כמובן HD) * גודל מסך 15.6 * יציאות חשובות HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * העדפה לדל, אבל הם קצת יקרים, האם יש הבדל משמעותי נגיד בין אסוס\לנובו ודל באותו מפרט?? אני צריך מחשב נייד עד 3000 שקל, אם אפשר ורצוי שגם בפחות אבל 3000 זה קו אדום. תודה.

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. שלום כולם, המחשב מיועד לתיכנות עם תוכנות כבדות כגון : vs2005 ו jdev. כמו כן לסרטים/מוזיקה. משחקים - לא משחקי פעולה, ולא משחקים כבדים מדי, ולכן אני לא לוקח כרטיס מסך כ"כ חזק. (אני גם לא צריך איכות יותר מדי מטורפת במשחקים. אני אסתפק באיכות ממוצעת) משחקי תפקידים בעיקר סגנון diablo ו titan quest. ועכשיו אני גם חושב לשחק ב oblivion שיכול להיות שכן צריך כרטיס מסך חזק דווקא. דבר נוסף, אני מפעיל די הרבה תוכנות במקביל בד"כ. כמו כן אני מתכוון כנראה להשתמש בויסטה. ואני צריך ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך. הרכבתי מפרט ואשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם. הרכיבים שאני לא ממש סגור עליהם זה המארז לוח האם המסך (שסתם לקחתי אקראית) חובה מסך 19 אינץ. והכרטיס מסך. (יש העדפה למארז יפה …

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by manahama1,

אהלן. חבר שלי רוצה לקנות מחשב סלוני לחדר שלו. המטרות העיקריות הן לראות סרטים לשמוע מוזיקה ואינטרנט. שיהיה בין 2000 - 2500 ש''ח. תודה והמשך יום מעודן

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם, אני בונה מפרט לחבר. רציתי להראות לכם מה בניתי בכדי שתקבלו חוות דעת על מה שהוא רוצה בערך. 1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים אחרונים אשר דורשים את המערכת החזקה ביותר לתקציב הנ"ל. * לאיל…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עד הסוף לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משרדי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP EXCEL תדיר :3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים לא,צורב כן 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by mystikal,

אהלן אנשים, אני הולך לקנות מחשב חזק מאוד לעריכת וידאו . למה חזק מאוד ? בעיקר כי אני מוותר על כרטיס עריכה , ככה שאפשר לבנות מחשב מפלצתי ביותר אם מישהו פה יוכל להמליץ לי על אחד כזה אני ישמח מאוד לשמוע תודה .

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Obi-Wan,

היי חברים, אשמח לעזרתכם- 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 ש"ח, פתוח לחריגות קלות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במקלדת, עכבר, מתאם ושלט קונסולה. אין צורך במסך, רמקולים וכו'. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? צריך להראות אלגנטי,…

24. שלום לכולם, אני מעוניין להרכיב מחשב לצורך גיימינג כבד על בסיס חלקים שכבר יש ברשותי: כרטיס מסך: asus radeon r9 290x oc 4gb 20% cooler לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 *יש לי גם כונן קשיח סבבה של טרה. ארצה לקנות: כונן SSD 256 ג'יגה,מארז + מאוררים, 8 ג'יגה זכרון, ומסך טוב. התקציב שלי: הוא מקסימום 2,500 ש"ח. אני חשבתי לקנות את המארז הזה: http://ksp.co.il/?uin=23668 עם 2 מאוררים האלו: http://ksp.co.il/?uin=22537 הזכרון הזה: http://ksp.co.il/?uin=21134 ssd הזה: http://ksp.co.il/?uin=23931 לגבי מסך אין לי מושג עדיין. בכוונה לא מילאתי את השאלון מפני שכבר יש לי את רוב החלקים והוא הופך ללא רלוונטי כ"כ. הרעש לא חשוב לי, אי…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום חברים יקרים ברשותי קונרו 6300 שאיתי מ2006 משמש אותי בתור מחשב אולפני/ויז'ואל סטודיו/פוטושופ, כרגע בעל 2 ג'יגה דידיאר 2, ומיותר לציין שמבחינת ביצועים הוא עובד בצורה מספקת+ אני נתקל לעיתים בבעיות בוט/ציפצופים, שבד"כ נפתרות על ידי הוצאת והחזרת הזיכרון, אך נראה לי שאחרי 8 שנים הלוח במצב גסיסה מתקדם, ופשוט הרגשה כללית שהוא עייף חשבתי להחליף ללוח שתומך גם בDDR3, ולהשאר עם הזכרון הנוכחי ובעתיד אחליף לDDR3, ראיתי לוח של GB ב419, השאלה שלי היא עקרונית, האם לדעתכם זה מהלך חכם או בזבוז כסף? בנוסף, גם אם במידה ואשדרג בעתיד למשהו חדש יותר, המחשב הזה ישרת את הוריי, אז זו הסיבה שנראה לי שלהחיות אותו בכל מקרה ישרת אותי נאמנות תודה רבה לכולם!!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים