עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by darkrule88,

הרכבתי את המפרט הבא: מעבד: 1549 ₪ - * באנדל עם לוח אם * - Quad Core i5 6500 3.2Ghz + Gigabyte H170-Gaming 3 S1151 זכרון: 209 ₪ - * מבצע * - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2400Mhz CL15 כרטיס מסך: 1649 ₪ - * מבצע עם משחק * - Gigabyte GTX970 4GB WindForce3 OC 1114Mhz 4G + DIVISION דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 850 EVO 120GB SATA III באנדל (מארז + ספק): 535 ₪ - * מבצע * - Antec GX300 Window + ANTEC 650W 80+ MODULAR קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: למזומן 4360 ₪ | לאשראי עד 10 תשלומים 4447 ₪ המחשב מיועד בעיקר לגיימינג (ותכנות אם זה רלוונטי למשהו), הוא ירוץ לפעמים על מסך 19'' ולפעמים על 37'' 10…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני מתלבט מה יהיה יותר טוב.. בעיקרון אני רוצה למישחקים אכשיו יש את שני המחשבים האלה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1291&CatCode=1 ויש את המחשב הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=1 עכשיו אני יודע שהמחשב הראשון זה ליבה כפולה והמחשב השני זה ליבה מרובעת..אבל השאלה מה יותר חזק (וכמובן שאת הכרטיס מסך אני יחליף..אם אתם יכולים תנו לי כרטיס מסך טוב ממש למשחקים במחיר הכי זול שאפשר) תודה רבה לכול העוזרים [br]פורסם בתאריך: 4.10.2008 בשעה 20:33:02 נווו בבקשה תגיבו מחר אני צריך ללכת לקנות אותו

3. Started by daniel.asu,

שלום, מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (מיליון קבצי אופיס וPDF פתוחים במקביל), גלישה מרובת טאבים וסרטים לפעמים. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 10-13.3, עם עדיפות ל-11.6. עדיף מאט אם ריאלי בטווח המחירים. רזולוציית המסך? לא קריטי דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מוארת, אבל שוב, לא קריטי. משקל רצוי? עד 1.8 ק"ג, אבל עדיף משמעותית כמה שיותר נמוך. האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות יספיקו, אבל כרגיל, כל המרבה הרי זה משובח. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות שתי כניסות USB, שלפחות אחת מהן היא 3. כמו כן, DP גם עלול לעזור בעתיד. Bluetooth? לא קריטי גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שיגיע עם HDD, אחליף בעצמי לSSD. אם יש אפשרות ל-mSATA או NGFF M.2 – עדיף. בכל מקרה, הכונני…

4. היי, לפי המבצע של סלקום, אני יכול לבחור בין: Lenovo S10-3 עם מעבד N450 ו-1GB של DDR2 לבין ASUS 1001PXD עם מעבד N455 ו-1GB של DDR3 (אבל רק 667 אם אני מבין נכון). קודם כל - יש עדיפות לאחד מהם (לאו דווקא בביצועים אם ההבדלים שם מינורים, גם בהיבט של מחשב, אמינות, נוחות ושרות)? יש עוד חברות שיצאו במבצע של לפטופ "חינם" תמורת התחייבות לחבילת גלישה?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Lior4543,

היי, נפל לידי לנובו N500, עם ווינדוס ויסטה אני רוצה לפרמט אותו להתקין ווינדוס 7. 1. האם אפשרי? בכל זאת מחשב נייד (הדרייבים כמו שאני רואה על מחיצה אחרת) 2. אני לא מצליח להכנס לביוס, המסך התחלתי של המחשב הוא איזה לוגו שאומר לי ללחוץ core button אם אני רוצה להגיע להגדרות של המחשב, ואני לוחץ ונפתח לי סתם מסך עם ניקוי הדיסק הקשיח ובקאפ שלו..

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ללא חריגה ושיהיה מבוסס אינטל 2. מה שימושי המחשב ( עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( מקלדת ועכבר ושני מסכי מחשב גודל 23.6) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לא) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן, ווינדוס לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אין עדיפות 9. מתי …

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. Started by EG,

יש לחבר שלי 5000 ש"ח והוא רוצה לקנות מחשב למשחקים מי שיכול בבקשה לעזור בבחירת המפרט אז שיתן המלצות. (לא כולל מסך) אם אפשר לקבל לינק של אתר שיש בו מסכים טובים וזולים.

8. אהלן חברים,חדש באתר הזה,הספיק לי להציץ שנייה בפורום להבין שזה המקום בשבילי... קניתי מחשב חדש... hp pavilion p6751is !! (נייח !!) המפרט שלו : מערכת הפעלה : ווינדוס 7 עברית מעבד: Intel‎‎ Core‎‎ i5-2300 2.8Ghz זיכרון : ‎6 GB DDR3 דיסק קשיח : 1TB 7200RPM כרטיס מסך : Nvidia GeForce GT 420 2GB שבבים : Intel H67‎‏ לשאר המידע כנסו לפה (אתר hp) בבקשה ולאחר שקראתם את המפרט שהעתקתי כנסו בכל מקרה מיהרתי קצת אז העתקתי מהר : לחצו כאן לכניסה עכשיו לשאלות... אשמח שתענו בפירוט מלא על הכל בבקשה : 1. קניתי אותו ב3100 ש"ח האם המחיר משתלם למחשב כזה ? 2. קניתי את המחשב למטרות מוזיקה (לחבר לו מיקסר ולשיר),משחקים (פיפא gta וכו') אינטרנט והאזנה למוזיקה... האם הוא עונה לכל דרישותיי ? אם לא,למה…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. כמו שכבר אמרתי אני צריך מחשב חדש, לשימושים ביתיים שהם בעיקר גלישה, עבודה משרדית ומידי פעם גם תכני HD ומעט משחקים (לא על הגדרות מקסימליות) התקציב שלי הוא באיזור האלפיים שקל ללא ציוד הקפי עם שאיפה לחסוך כשהמטרה היא ליצור מערכת ביחס עלות-תועלת-אמינות מקסימלי עקב התקציב המוגבל והעובדה שהמערכת לא צריכה להיות חזקה במיוחד חשבתי על מערכת מבוססת AMD המחשב הולך להיות בשימוש יום יומי די אינטנסיבי לא כזה קריטי לי העיצוב והשקט של המארז אך שיהיה בגבול הטעם הטוב. אחרי סיוט שעברתי עם אייבורי חשבתי הפעם לקנות את המחשב מ IQPC באשדוד אבל אם יש חניות מומלצות אחרות מאיזור אשקלון-אשדוד אז זה לא כזה משנה לי לא צריך שתהיה אפשרות ל OC או לשדרוג עתידי. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אהלן, ביקשתי פה המלצה למחשב פיתוח אבל לא היו תשובות, אז הרכבתי אחד בעצמי - אשמח להערות. מה התקציב המקסימאלי?*3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?*לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?*לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני*HD*וכדומה)? ************תכנות בעיקר (VS,*eclipse,*Android Studio) *********** מעט עיבוד תמונה ב*PhotoShop***ו**LightRoom *********** הרצה של מכונות וירטואליות בודדות *********** משמש לStorage*עבור*MediaCenter*(יש כבר*HD) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.*אין צורך בציוד היקפי בכלל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?יש HD, מארז וספ…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by liorbm,

שבת שלום לכולם, רציתי, כמו שמשתמע מהכותרת, לשאול מה היא הדרך הטובה ביותר לשמור על חיי סוללה ארוכים. בעבר, כך הבנתי, היה נהוג לתת לסוללה בפעם הראשונה להתרוקן לחלוטין, ורק אז להטעין אותה עד הסוף, כדי למנוע מצב של "זיכרון" בסוללה. נכון להיום, הבנתי שהמצב שונה ואין צורך בריקון וטעינה הראשוניים האלה לסוללות החדשות שיוצאות עם המחשבים המודרניים. רציתי לשאול, האם זה לא בריא לסוללה להמשיך להשתמש במחשב כשהוא מחובר לשקע גם אחרי שהיא טעונה לחלוטין? או שאין זה משנה? בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

12. שלום חברים, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לקנות את החדש של דל: http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1564-330m.htm רציתי חוות דעת אחרונה עליו או יותר נכון סיבות טובות למה לא לקנות אותו (אני כנראה מזמין אותו מחר). (אני סטודנט, ככה שאני לא מחפש מחשב למשחקים וכו'...).

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום רב, מבקש חוות-דעת על מפרט עבור מחשב שישמש בעיקר לפוטושופ+לייטרום. לא מיועד לגיימינג/לא מתוכנן OC, חשוב לשמור על שקט ואפשרות לשדרוג/הרחבה בעתיד. למחשב יחובר מסך 27". לא זקוק לציוד היקפי או מסך. תקציב למפרט זה: עד 10K. איזור המרכז, רכישה מתוכננת בטווח של השבועות הקרובים. כמו-כן, מבקש המלצה לשני רכיבים: 1) אל-פסק שישמש מחשב זה ומחשב נוסף עם מפרט דומה. 2) מתאם Wi-Fi לקליטה מראוטר של 012 הממוקם באותו חדר. http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=97656 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  14. Started by DJ GuyGIvant,

AMD ATHLON XP 2200+ TRANSCEND DDR 512 mb 333 MHZ GIGABYTE -GA-7VTXH+ S\U\M\A PLATINUM GF4 TI4200 SE 128 MB WD 80 GB 7200 RPM CHIEF TEC DRAGON DX-01BLD HERCULES FORTISIMO 3 7.1 סה"כ 5140 ש"ח... שווה? משתלם? מה לשנות?! אגב, מסך כבר יש לי וכרטיס רשת וסידירום וצורב כך שזה כל מה שאני צריך

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by jacobra19,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? 1366x768, אפשר גם מעל אם זה מתאפשר בתקציב (לא נראה לי) * משקל רצוי? באזור ה2.5 (לא יותר מזה) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? באזור ה4-3 שעות ללא חיבור לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן עדיף ללא מסך מגע, עם קורא כרטיסים חשוב מאוד, i5 בלבד! המחשב שהכי קרוב למה שאני מחשב הוא HP 15-r208nj http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22189 אשמח לדעה על המחשב הנ"ל+המלצות למחשבים אחרים תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום, קודם כל ח"ח על האתר - מכיל מלא מידע ואני לומד ממנו המון! אני לפני קניה של מחשב למעבדת מחקר בפיסיקה. החבר'ה מריצים סימולציות כבדות בC++ וmatlab (דרישות דומות לקידוד וידאו או דחיסת נתונים רק עם הרבה פחות שימוש בדיסק קשיח), ובנוסף חשוב לי שהמחשב "יחזיק" הרבה זמן לפני החלפה הבאה. אולי ישמע לכם כמו פינוק, אבל המחשב ה"ישן" המוחלף הוא Q6600 4G זכרון הכיוון הוא ככל הנראה i7 920. בבנצ'מרקים שראיתי, נראה שיש לו ייתרון על פני q9550 ודומיו. כמה הערות לגבי רכיבים כ. מסך: ביצועי משחקים לא מעניינים אף אחד שם והסימולציות לא מציגות ממשק גרפי כלשהו ככה שאין צורך בכ. מסך טוב. לוח אם: לא מצאתי לוח אם עם כ. מסך on-board זכרון: מעדיף 8GB, מן הסתם DDR3 בגלל הi7. לא מבין במהירויות…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מטען לדגם העתיק DELL PP01L? או שלמישהו במקרה יש בבוידעם כזה שאינו בשימוש ויכול לתת? מיותר לציין שאין בזאפ, ובחנויות צחקו על חבר שלי שבא לשאול אם יש להם. תמונות שלו: (זה דגם המחשב) תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  18. * מטרות המחשב: משחקים, סרטים, פוטושופ. * גודל המסך: 15.6 * רזולוציית המסך: הכי טובה לגודל המסך. * דרישות לאמצעי קלט: מקלדת מוארת, מסך מגע. * יציאות מיוחדות: HDMI . * כונן אופטי : לא משנה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: שיכלול ערכת הפעלה מותקנת אם יש אפשרות כזו. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. * RAM : 4 gb ומעלה , שן כחולה: לא , hdd: רצוי הכי מהיר וusb 3 . * כרטיס מסך : כזה שיתמוך במשחקים ובסרטים כבדים, אין העדפה לחברה מסוימת. * מעבד : אין העדפה לחברה. תודה ל…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by guy 12,

מעבד: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache לוח אם: asus p4t533 מארז: Antec Performance PLUS 660 כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8440 PAL/TD 128MB כרטיס קול: Hercules Game Theater xp 6.1 כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache סי.די: asus 52X כונן דיסקטים: teac 1.44 עכבר: Logitech MouseMan DUAL optical wheel נו איך המפרט יש מה לשפר (חוץ מהכרטיס מסך) ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום רב אני צריך מחשב מאוזן ומקסימום תועלת מהתקציב לצורכי גרפיקה של תלת מימד וגם דו מימד ואני גם לעיתים משחק ברשותי כבר מסך דל 24 עם פאנל vps ככה שאין צורך במסך. המסך טוב ועושה את העבודה סך הכל. כמו כן יש לי לוגיטק mx518 רק במידה ויש עכברים טובים משמעותית ממנו ובמחיר משתלם אזי ניתן לשקול גם רכישת עכבר. לגבי מקלדת הבנתי מקריאה כאן בפורום שעדיף מקלדת מכנית. כרגע יש לי מקלדת ישנה וחבוטה שמשמשת אותי על תקן מקלדת זמנית אחרי שהמקלדת האלחוטית שלי שבקה חיים. למרות זאת המקלדת היא בסוף סדר העדיפויות וניתן להוציא אותה מהתקציב אם היא לא נכנסת ומאוחר יותר ארכוש מקלדת ראויה. על מנת להיות מובן ומסודר יותר כדרוש הנה פורמט הפורום לדרישות המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל א…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by oren12,

צריך מפרט חזק למחשב למשחקים בעיקר עד 5500 ש"ח לא כולל מסך, מקלדת, עכבר (ציוד היקפי) אבל שיכלול צורב. תודה רבה. ועוד שאלה: האם הלוח אם Gigabyte P35C - DS3 הוא לוח אם טוב? או שסתם בזבוז? או P35C-DS3R עריכה: חשבתי על משהו בכיוון הזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1443 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3R ¤662 כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤369 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤505 מארז: COMPUCASE CI-6919B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤264 ספק כוח: EN…

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  22. במחשב נייד של החברה lenovo G550 האח הקטן שלה תלש 6 מקשים שאי אפשר להחזיר אותם למקומם כפי שהיו (כלומר התופסן מאחורה נשבר חלקית/מלא). היכן ניתן להרכיב חמדש את המקשים הנ"ל באיזור באר שבע, ומה העלות? כמו כן, כמה עולה להחליף את כל המקלדת לאחת נוחה יותר באיזור באר שבע, ומה העלות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה בבחירת נייד למורה, בעיקר עבודה משרדית, רוצה מסך מגע ושיהיה קל ככל הניתן. עקרונית נראה לי אחד משלושת אלה, אשמח לעזרה בבחירה מה מהם וגם הסבר, ואם מסיבה מסויימת עדיף דוקא לא מסך מגע, אשמח גם להסבר ואפשרות. כמובן שעדיף שיהיה זול ככל הניתן, אבל אם נניח היקר יותר עדיף בצורה ניכרת ושווה להשקיע את ההפרש אז אפשרי, כמובן שאשמח גם להסבר. ואם יש לכם עוד רעיונות... https://ksp.co.il/m/uin/48783 https://ksp.co.il/m/uin/51595 https://ksp.co.il/m/uin/55342 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 4000 ש"ח, רצוי פחות, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by hgecmn,

שלום רב, יש לי כעת מחשב ASUS ZenBook Flip UX360C עלה לי 700 $ בארה"ב מבחינת הנתונים הוא מתאים לי מאוד, אבל הוא עדין כמו פרח, וכל הזמן הוא נשבר לי פיזית, כעת הוא נשבר סופית, ואני צריך לקנות חדש יש לי מישהו בארה"ב שיכול להביא לי מחשב, מה מומלץ לי, משהו בסגנון הזה? אני צריך אותו לשימוש ביתי, שיהיה קל, סוללה טובה, ומהיר,

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכול המומחים, אני מחפש מפרט מחשב עבור עבודתי ועבור משחקים לזמני הפנוי. אין לי צורך בציוד הקפי, כיום המחשב שלי מחובר למסך CRT ולמסך LCD 32". מחפש מארז שקט וטוב, קיבלתי המלצה על ה-P182 של antec. כרטיס מסך מצויין גם בראיה לעתיד וזכרון 4 גיגה (שאם איני טועה מצריך מערכת הפעלה של 64ביט) בעבודתי אני מרבה להשתמש במכונות וירטואליות, בעיקר בסביבת VMWARE כאשר אני מריץ שניים עד שלושה מכונות במקביל וזה "קצת" מכביד על המחשב שלי. אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש...

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים