עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rept0rix,

אז ככה אחרי שפירמטתי את ה DELL CERLRON שלי ושמתי אלב XP בימקום הVISTA נוצרו 2 בעיות אחת אין לי יותר WIFI שתים אין bluetooth ניסיתי להוריד דרבירים לא נירא לי שהם טובים... קיצר צריך אזרה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום לכולם, אז קודם השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, בלי חריגות, עדיף אפילו כמה שפחות לכיוון ה-3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר שימוש ביתי רגיל, קצת משחקים לא כבדים במיוחד (Overwatch 2, Apex Legends), אולי ארצה לשחק בעתיד משהו אבל סביר להניח לא משהו כבד במיוחד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כרטיס מסך והארדיסקים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6…

3. 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 במידה ומשתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים והפעלה של הרבה תוכנות שדורשות RAM וCPU גבווה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 וטלויזיה 42 אולי בהמשך שידרג את המסך ל4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מדובר במארז למגוון של שימושים - תוכנות, סרטים, קצת עריכה גרפית, קצת משחקים... לא צריך להיות תותח על, אבל משהו שיחזיק מעמד לתקופה. אשמח לשמוע: - בעיות ברכיבים שבחרתי - הצעות מחיר למכלול כולו חשוב: אני סגור לגבי המעבד!... Asus P5P800 AGP X 8 LGA775 Intel 865PE Intel Pentium 4 775PIN 2.8GHZ 800FSB 1M 530 AData DDR 512Mb 400MHz PC-3200 (כמות: 1) HDD SATA WD 120GB/7200RPM/8M Sapphire Radeon 9600 XT 128MB DDR TV-Out DVI FDD 1.44M MITSUMI IDE OEM LG GSA-4160B DVDRW FAX MODEM CREATIVE 56K PCi KB&M MS WIRELESS 2.0A OPTI U/P LG CRT 19" F900B Flatron ולגבי מארז - אין לי עדיין בחירה. אני מחפש משהו יפה (שחור עם אדום אולי?) עם דופן שקופה, ב-300 ש"ח בערך. תודה רבה ר…

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Neo810,

היי, אשמח לעזרה בבחירת נייד למורה, בעיקר עבודה משרדית, רוצה מסך מגע ושיהיה קל ככל הניתן. עקרונית נראה לי אחד משלושת אלה, אשמח לעזרה בבחירה מה מהם וגם הסבר, ואם מסיבה מסויימת עדיף דוקא לא מסך מגע, אשמח גם להסבר ואפשרות. כמובן שעדיף שיהיה זול ככל הניתן, אבל אם נניח היקר יותר עדיף בצורה ניכרת ושווה להשקיע את ההפרש אז אפשרי, כמובן שאשמח גם להסבר. ואם יש לכם עוד רעיונות... https://ksp.co.il/m/uin/48783 https://ksp.co.il/m/uin/51595 https://ksp.co.il/m/uin/55342 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות 4000 ש"ח, רצוי פחות, אפשרי חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by YfatCohen,

שלום, אני מזמינה מחשב עם מפרט הבא. בעיקרון לא מנסה לחסוך כסף ומעניין אותי לקבל את התועלת המקסימאלית. חשוב לי לשמוע את דעתכם על 2 דברים: האם החלקים שבחרתי באמת איכותיים – חלק היו בהמלצת המכור ואנו יודעים שלא תמיד הם ממליצים על טוב אלה על שיש ליתר רווח. האם החלקים מתחברים טוב ביניהם ומבטיחים תוצאות טובות - יש לי במיוחד התלבטויות על הזיכרון כי לא יודעת כמה טוב GEIL. המחשב ישמש אותי לעבודות גרפיקה ועריכה וידאו עם הרבה תוכנות כבדות פתוחות בו זמנית. מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600 מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT לוח P8P67 PRO B3 P67 ASUS זכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz - סה"כ 8 גיגה כ.מסך Nvidia GeForce 450GTS 2G-3 P.O.VIEW מ…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. ניסיתי להימנע מלהטריד אתכם ולחפש את התשובה לשאלתי בהודעות קודמות, אך כנראה שהאתר מוכר יותר לסטודנטים להנדסה ומחשבים מאשר לסטודנטים למקצועות הומניים... אז ככה: מחפשת מחשב נייד- 1. עדיף מאוד 13.3 אך יכולה להתפשר על 14 אינץ'. 2. כאמור התקציב עד 2,500, אך מעדיפה עד 2000. 3. סוללה ארוכה 4. שימושים- בעיקר וורד, גלישה בסיסית באינטרנט, מעט סרטים ויוטיוב, ללא משחקים כלל. שימוש בו זמני במספר קבצי וורד ומספר לשוניות באינטרנט. 5. מחפשת שיהיה כמה שיותר חזק במסגרת התקציב (SSD, 8GB). אך אני פחות מבינה בדברים האלה, לכן יכולה לדבר במילים יותר מאשר באותיות באנגלית: חשוב לי שישרת את השימושים הנצרכים בצורה מהירה וחלקה. 6. ללא מגע 7. אפשרות …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, אני אשמח לשמוע המלצות למחשב נייד עם ביצועים גבוהים. המחשב ישמש לפיתוח אלגוריתמים לעיבוד תמונה ווידאו שמיועדים לעבודה על CPU ו-GPU (חובה כרטיס מסך Nvidia) המחשב ישמש כתחנת עבודה נוספת לפיתוח Deep Learning (אימון רשתות יתבצע על מחשב שולחני אחר). אשמח להמלצות, להלן תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000-8000 ש"ח, ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אלגוריתמים, פיתוח Deep Learning 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר …

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by e-gnt,

מחנות פנדס בבקשה.. מעבד,לוח,זכרונות,מסך,כ.קול שיהיה בלוח ,כרטיס מסך,בלי רמקולים,צורב פשוט,מארז,ספק,עכבר ומקלדת פשוטים וקירור למעבד.. שיהיה לOC ולמשחקים.. וOc גדול אז תתכננו תתודה נ.ב. חשוב שיהיה לoc שוב !! ;D

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אחרי חודשיים עם ויסטה החלטתי שנמאס לי ואני רוצה xp התחלתי להתקין נכנסתי לחלון של הבוט והוא לא מוצא לי את ההרד דיסק ישר הבנתי שכנראה צריכים תדרייברים של הsata נכנסתי לאתר של hp ולא מצאתי שם דרייברים התקשרתי אליהם לשאול איפה אפשר למצוא את הדרייבר כדי להתקין hp אז הם אמרו לו שאי אפשר כי המחשב מותאם ויסטה אמרו לי בטלפון שאני יכול לחפש דרייבר מתאים במקומות אחרים אבל גם דרייברים לרכיבים שיש מחשב אני יצטרך למצוא במקום אחר אבל באתר שלהם אין הם גם הציעו לי שהם יעשו לי את הפירמוט לxp יתקינו לי לי הכל כולל דרייברים אבל לא יביאו לי אותם כל פעם שאני ירצה לפרמט אני יצטרך ללכת אליהם ולשלם 400 שקל!!!! גנבה ממש איך אני יכול לעשות את זה לבד מישהו כבר ניסה והצליח ואיך אני יודע של איזה חברה…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by rookie,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימרים חדש בתקציב של 4000 שקל אשמח לקבל המלצות

12. Started by shlomi2003,

אני רוצה שכל חלק וחלק יהיה ברמה הכי הכי גבוהה כמובן גיגה זיכרון מעבד AMD 64 BIT 3800 250 גיגה של SATA כרטיס מסך הכי הכי חזק שיש היום ואתה יודעים כבר מארז מפואר וכו... אבל מחשב הכי הכי חזק אחים שלי

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by r0iX,

שלום. אני חדש פה. ואני רוצה שתביאו לי הצעות. ההצעות הם רק לכרטיס מסך,לוח אם, ומעבד. התקציב הוא 5000. לא צריך הרכבה. ותביאו לינק לחנות\לדף קנייה. ואל תדאגו. כל שאר הדברים יתחברו. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by zuma,

שלום לכולם, אודה לעזרה לגבי תאימות רכיבים. הרכיבים שכבר ברשותי: מעבד – AMD 5950X SSD 1 – SAMSUNG 980PRO 500GB NVMe M.2 SSD 2 – SAMSUNG 970PRO 250GB NVMe M.2 מארז Cooler Master H500M ספק כח Corsair RM750x בכוונתי לרכוש: לוח אם – ASUS CROSSHAIR VIII HERO X570 קירור למעבד – Corsair H150i זיכרון – אופציה ראשונה ב-1299 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3800Mhz CL18 אופציה שניה ב- 1384 ש"ח: G.Skill Trident Z Neo RGB 2x32GB DDR4 3600Mhz CL16 כרטיס מסך – RTX3070 עם העדפה ל- ASUS אודה להתייחסות לארבע נקודות: 1. איזה זיכרון מבין שתי האופציות עדיף (ותואם!) ? 2. האם …

15. היי לכולם ! מחפש מחשב נייח בעיקר לתכנות (unity ועוד...) ועריכות סטילס בפוטושופ (רק סטילס בתוכנות כמו lightroom, photoshop) כניראה שאני רוצה לקנות את המחשב בחלקים כדי גם לצמצם עלויות, ואשמח שהוא גם יוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה ולא צריך את הדבר הכי מטורף בשוק. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת תמונות סטילס : photoshop lightroom bridge תכנות: visual studio unity engine visual code atom וכמו שכתבתי למעלה - אשמח גם שיוכל להריץ משחקים חדשים …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. שלום לצוות הנפלא! אני צריך מחשב ( ללא מסך ) לעבודה של עיבוד תמונות בפוטושופ ופריהנד פלאש וכדומה האם אני צריך כרטיס מסך חזק ?? ( כגון ati 9600 xt שמחירו מגיע כמעט ל 1000 ש"ח) ולמה בכל המפרטים שלכם מופיע מאוורר בנפרד מה המאוורר של הספק לא מספיק?? הייתי רוצה שהמחשב יכלול הרד דיסק 120 gb צורב dvd ( אגב צורב כזה הוא משמש גם כצורב לדיסקים רגילים ?) מקלדת עכבר אופטי ורמקולים סבירים ומעבד חזק ולוח אם חזק כמובן ופניתי אלכם מפני שאין לי כל כך ידע בחומרה דרך אגב הדפסתי את אחד המפרטים שלכם והלכתי לחנות של אייבורי ( אני מב"ש) והם צחקו עלי אמרו שהמפרט גרוע והפכו לי שם את הכל והאמת אני מעדיף לסמוך עליכם הרבה יותר בקיצור סליחה שאני מקשקש יתר על המידה מי שיוכל לעזור יבורך?

17. Started by iveco,

אני יכול לקנות את המעבד i5-14600kf יחסית "בזול " 785 שקל , או לקנות את האולטרה איי 5 245K ב 1300 שקל או R7 9700X ב 1270 שקל , אני ממש מתלבט כל המעבדים יש להם ביצועים טובים על הנייר PASSMARK ה 245K יש לו את הביצועים הכי טובים אבל בפועל זה לא ככה ה 14600KF יש לו אחלה ביצועים החיסרון הענק שלו זה הצריכת חשמל 180W אם לא יותר ה 9700X בשיא המאמץ זה 88W ל 14600KF יש בעיות של קריסה ? מסכים כחולים ?

18. ערב טוב, לאחר חיפוש אחר תיקון לבעיית הרשת בדגם זה, התקנתי דרייבר מהאתר של אינטל שאצלי לפחות נראה כי הבעיה נפתרה. אז אני אשתף אתכם בקישור לדרייבר העדכני, ויותר מאשמח אם תעדכנו אותי אם אצלכם חל שינוי/ קישור: http://downloadmirror.intel.com/23994/eng/Wireless_17.0.5_De164.exe בהצלחה!

19. שלום לכל גאוני המחשבים כאן אני סטודנטית ומעוניינת לרכוש מחשב נייד למטרות בסיסיות (יישומי אופיס, SPSS, אינטרנט, סרטונים/סרטים וכו'). כך שאני לא זקוקה למחשב עם מפרט מפלצתי לגיימרים... אך אני צריכה שתהיה לו מקלדת מלאה ונוחה להקלדה (עיקר העבודה בו היא בWORD), סוללה שתחזיק עד מינימום 4 שעות, רצוי שלא יתלכלך מהר (כי הבנתי שיש מחשבים שכל נגיעה נראית עליהם), שעוצמת הקול תהיה מספקת וברורה, שלא יתחמם מהר והרבה, ושלא יהיה כבד מידי (כי אני מהעדינות האלה חח). לגבי העיצוב שלו - מאוד חשוב לי שהוא יהיה ורוד...אבל אני יכולה גם לרכוש סקין ולכן זאת לא הבעיה העיקרית. התקציב הוא עד 4,000 ש"ח. אני מקווה שלא הפצצתי בדרישות הידע שלי במחשבים הוא לא מקצועי כמו שלכם ולכן כל טיפ שתתנו יעזור לי ש…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by erez_hazan,

שלום לכולם וחג שמח...! רציתי לשמוע את דעתכם על המחשב הזה..: Fujitsu Esprimo V6515 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3333&CatCode=315 נכון שהחברה לא משהוא אבל המחיר מעולה והמסך הוא 15.4 והחומרה שלו גם כן טובה... מוזר שלא דיברו על המחשב הזה עדיין.... קיצור...דעותת.??

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by TUCG,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ סביר שישרת אותי למשך שלוש השנים הבאות. התקציב המקסימלי הוא 3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? תכנות (בפרט מטלאב), אופיס, גלישה באינטרנט (באופן טיפוסי יש לי 10 טאבים פתוחים בדפדפן). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1200x800 לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת גדולה, רצוי עם numpad. * משקל רצוי? עד 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עם בהירות מלאה, Wifi כבוי ושימוש לא אינטנסיבי (כמו כתיבה בוורד או אקסל) אני מצפה שהוא יחזיק מעמד לפחות שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expre…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים (תיהיה בעיה להפעיל עם מחשב טנדרטי סרטוני 4K שצולמו עם סמארטפון?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15 לא פחות. מה הבדלבין מבריק למאט? * רזולוציית המסך?1920X1080 (עם מסך 15 ומעלה זה קטן מידי?) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אם יש עם numpad יותר טוב אבל לא שובר עסקה * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל כל היום יסתובבו עם המחשב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף עם כמה שיותר זמן סוללה. כמה שעות בעבודה משרדית וגליש רגילה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by naki,

האם אפשר להוסיף ssd על כל לפטופ? אני רוצה לקנות מחשב של Asus מסדרה n או את הg 501 ולהוסיף את הכונן.. זה פוגע באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by guyfaran,

שלום, המחשב הנוכחי כבר בין 6 שנים ולא עומד במשימתו...(dell studio). מחפש: תמיכה בתוכנות: ת ADOBE (פרמייר אפטר אפקט ופוטושופ), סקטצאפ ותוכנות רינדור. כניסות ויציאות סטנדרט כונן אופטי צריך משקל וגודל מסך: הייתי רוצה שיהיה יותר קל מ2.5 ק"ג אך אני מבין שזה יגביל את גודל המסך. בכל אופן בעבודות הרציניות אני מחבר אותו למסך חיצוני אז זה לא קריטי. מה שאני בא להגיד זה שאם ניתן לשלב 15.6 עם משקל של עד 2 ק"ג מה טוב, אחרת, ניתן לרדת למסך קטן יותר. נפח אחסון- לא קריטי. מחיר: 4-5K תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום לכולם אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם ברכישת מחשב נייד. אני סטודנט שנה ג' להנדסת בניין, כלומר צריך להריץ תוכנות כמו אוטוקאד רביט ומטלאב. דברים שחשובים לי: מעבד: לא קריטי i5\i7 זיכרון 8 GB HDD: בכיוון של 256 GB SSD, אבל אם תייעצו לי על משהו היברידי יכול להיות שגם זורם. 14", אם אין ברירה אז 13.3 גם בסדר. אני נורא מתרשם מהמחשבים של לנובו בגדול לא מצאתי משהו שעונה על כל הדרישות שלי אבל עד כה. עוד מחשב שנורא הרשים אותי זה הטושיבה הזה: http://yyydeals.co.il/items/280155-Toshiba-U845W-S415 ובגלל שחברה שלי עובדת באינטל אני יכול לקנות אותו בהנחה של 1000 ש"ח, אבל החיסרון הגדול הוא שיש לו ווינדוז 7, כך שהייתי רוצה את דעתכם גם על זה... תודה מראש דניאל

דיונים חדשים בפורומים