ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,372 דיונים בפורום זה
-
+ Microsoft IntelliMouse Explorer מזיגזאז (150 שקל) +Microsoft - Multimedia Keyboard מזיגזאג (90 שקל) ובמקום המארז שבמפרט אני לוקח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 500Watt מפנדה (190 שקל) הכל יוצא: 5120 שקל.. איך המפרט?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב. הגדרתי צרכים: השימושים: עבודה משרדית, גלישה, מעט עריכת סרטים. צריך להיות מספיק חזק להקרין מצגות שמוטמעים בהם סרטונים רבים בצורה יעלה וטובה. אם יוכל "לסחוב" גם פוטושופ ותוכנות שרטוט - מה טוב אך לא הכרחי התקציב הוא עד 4000 ש"ח. צריך להיות מחשב קומפקטי יחסית כי מסתובבים איתו כל יום אבל לא מהנטבוקים - מחשב חזק יותר עם מסך גדול יותר לשימוש שוטף. אני חושבת שעד 15" זה סביר מבחינת יצרן - מישהו מהמוכרים והטובים (לנובו, דל וכד') כולל אחריות כמובן. חשבנו על LENOVO או DELL אבל לא מתוך ידע מעמיק. קיבלתי מס' המלצות כלליות: מעבדי I5 4GB זיכרון הרדיסק 7200RPM אחריות של יותר משנה (עדיף 3) מסך נגד השתקפות עשיתי חיפוש לפי מאפיינים אלו, והמסקנה שלי היא שעונים על הדרישות HP וDELL. HP ל…
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (אבל לא חובה). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500-אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (גימינג כבד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, BF3, COD-Ghost, Crysis3 וכל שאר המשחקים החזקים שיש (שיחזיק הרבה זמן גם למשחקים חדשים !!). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980*1020 24אינץ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מברר בשביל חברה, מתחילה ללמוד בקרוב והיא זקוקה למחשב נייד חדש. הרכישה תתבצע מהעיר אילת, מדובר בתקציב מקסימלי עם עדיפות לחסכון. רשמתי בסוף השאלון בקשות מיוחדות ודוגמאות למחשבים אפשריים. אם יש לכם המלצות אחרות בפחות כסף, אשמח לשמוע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחסוך במידת האפשר! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, סרטים וסדרות HD\4K, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום למרות בכרטיס המסך Z68 ישן יותר המליצו עליו כמהיר יותר לגיימר אשמח לקבל חוות דעת. (מעבד I7)
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב חדש מבוסס פנטיום 4 1.8/2.0. הבעיה נוצרת כאשר אני רוצה לבחור את שאר החלקים למחשב (לוח אם,זכרון וכרטיס מסך). בעיה שלי היא בכך שאני לא יודע מה ההבדל בנתונים של כל אחד ( קצב העברת data וכ"ו ) וטווח המחירים הוא כל כך גדול. אם מישהוא מוכן לעזור לי בהמלצות על מפרטים שעובדים טוב מוזמן תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי שמשתמש בתוכנות תלת מיימד (Solidworks, 3Dmax) + תוכנות לרינדור (MAXWELL) וכמובן עריכה ב-Photoshop. יוצא לי לעבוד עם כמה מהתוכנות שציינתי בו זמנית והייתי מעוניין לרכוש מחשב שיעבוד בצורה רציפה בלי זמן המתנה בלתי נסבל שמעכב אותי. בנוסף יוצא לי לצלם המון ולאחסן את התמונות במחשב. וגם לערוך סרטים (ברמה חובבנית+) מסך המחשב ישמש גם לעבודות וגם לצפיה בסרטים\טלוויזיה. -בעתיד ישנה אפשרות לצרף מקרן לצפיה בסרטים. אני לא אוהב לשחק במחשב (מעדיף XBOX360) אבל לא יזיק לשחק גם בNFS במחשב. מיקום העבודה הוא בעלית גג - חם מאוד בקיץ וקריר מאוד בחורף. מה שלדעתי ישפיע על קירור הכרחי. עברו שנים מאז שהתמודדתי עם קניית מחשב נייח, אני משתמש בנייד ששרד אחרי הרבה ני…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באופן בהול אני כמעט סגור לקנות מחשב, בניתי כמה מפרטים מכמה חנויות שמהן הייתי עתיד לקנות, וכנראה שבסוף אם לא יהיו בעיות אני אקנה מ-RSM חנות שנמצאת בכפר-סבא, ואני תושב הרצליה אז בכלל מצויין. אתם מוזמנים להכנס לאתר שלהם ולייעץ לי בכל מה שקשור למפרט. www.rsm.co.il. מסך יש לי, 19' של LG, דק ויפה. לגבי השאר, הדרישות הן סטנדרטיות ומה זה אומר? אני רוצה מחשב שקט , חזק וטוב. למשחקים, מוסיקה, אינטרנט ובכללי, להעביר את הזמן בכיף. חשוב לי מארז וספק טובים ולכן יש לי התלבטות בין הסונאטה שמגיע עם ספק כח של 450 או 500ף או הקולר מאסטר 690 שמגיע עם 500 וואט של סיסוניק. אחרי התלבטות העדפתי לשאול אם משתלם באמת לקחת את אחד מאלו ולא לבחור מארז ללא הספק כח ולקנות ספק כח בנפרד, מה אתם אומרים…
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם ידידה שלי מתחילה ללמוד עוד שניה והיא צריכה נייד - חשוב שיהיה טוב התקציב הוא 2500 ש"ח +- אפשר לחרוג קצת, אשמח לשמוע לעזרתכם . תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא ל-oc. דרוש לוח שיקבל הארד דיסק ATA שיש לי. יש לי כמה דברים שאני בניתי רק אני מתלבט בין מעבד חזק 3500 לבין 3000 ולשים על כרטיס יותר חזק מבוסס AMD64 כמובן,צריך צורב רגיל ופלופי וזהו. עדיף חנויות מהמרכז
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כנראה הולך לקנות מחשב בקרוב באחת מהחנויות האלו, יש הבדל חסר משמעות של 20 שקל במחיר, אז רציתי לדעת מהניסיון שלכם האם יש העדפה לאחד מהמקומות? כי בסך הכל שמעתי ביקורות די טובות על שניהן..
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מפרט שהרכבתי (בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה) למולטימדיה ולמשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS - 500GB 32MB Buffer SATA2 זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (TWIN2X4096-6400C5) כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe לוח אם: ASUS P5QL-E מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box ספק כוח: Corsair VX450W חשוב שיהיה שקט... ולא מתוכננים OC וCF....! 1) מה דעתכם? 2) לגבי לוח האם: שמעתי שיש לו סידור בעייתי.. בכל אופן הוא אחד הבודדים שעונים לדרישות שלי מבחינת חיבורים, תמיכה בטכנולוגיות ומחיר (עד 600 ש"ח), לכן אם מישהו יכול להעריך כמה הבעיה הזאת תפריע, אם בכלל,…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, 1. רציתי לדעת עם המעבד שלי עלול ליצור צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה. 2. יש גם גרסאות זולות יותר של הכרטיס, palit dual למשל, ולפי מה שראיתי ההבדל בעקרון ב clock speed וכנראה גם קצת בקירור. ההבדלים בין גרסאות יותר "חזקות" הוא 50-150mhz ב base ו boost. *השאלה היא - עד כמה זה מורגש במשחקים? או שזה זניח ואפשר לחסוך את הכמה מאות שקלים ? זה המפרט שלי: i5-4590 16gb r9-290 4gb tri-x h97m-d3h fsp 650W FD R4 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
חרשתי על האינטרנט וקשה למצוא מחשב שתואם למה שאני צריך ולסכום כסף שאני יכול להשקיע אבל בכל זאת מצאתי את הדגם: Dell Vostro 5590 מישהו שמבין בסדרה הזאת ובדגם הזה ספציפית שיכול להמליץ לי אם כדאי או לא אני מאוד אשמח!! בכל אופן אם יש למישהו המלצות על מחשב נייד Core I7 כרטיס גרפי לא מובנה זיכרון ראם 16 ומעלה מהירות מעבד גבוהה ושהגודל מסך יהיה 15.6 ומעלה אני מאוד אשמח להמלצות אם יש לכם דגמים טובים יותר
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים מעוניינים לךשדרג מחשב קיים לצורך גיימינג. מכיוון שמדור המחשבים המומלצים באתר לא עדכני אני מבקש את עזרתכם צריך המלצה ללוח אם, זיכרון, כרטיס מסך ומעבד עד 1600 ש"ח. זה מה שאני מתכנן לקנות כרגע: i3 4170 8GB DDR3 H81 R7 360 OC אשמח להצעות!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?צפייה בסרטים באיכות HD - מסך בגודל 42'' , וסטרימינג מהאינטרנט של ערוצי טלויזיה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
חשבתי על משהו כזה: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,445 ש"ח Zalman CNPS9500A LED 92MM Fan 285 ש"ח Gigabyte GA-P35C-DS3R Intel® P35 Express Chipset LGA 775 776 ש"ח OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK 480 ש"ח Western Digital 250GB 7200Rpm 16Mb SATA II WD2500YS 430 ש"ח Palit GeForce 8800GT 512Mb 1,380 ש"ח LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black 185 ש"ח NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 425 ש"ח Corsair HX Series 520W PSU 646 ש"ח Linksys 802.11G PCI Network Card WMP54G 219 ש"ח סה"כ 6,271 ש"ח המפרט הורכב מפנדה, כי אני דיי מוגבל בנוגע לאפשרויות קניה, וזו החנות היחידה…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום המחשב הזה נראה מגניב ושימושי, בגלל שהוא יכול להיות גם בצורה של מחשב נייד, וגם להתקפל ל-Slate: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839829 מישהו מכיר חנות בארץ שיש לה אותו בחוץ בתצוגה, שאפשר לראות? תודה card
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני הולך לקנות מחשב חזק מאוד לעריכת וידאו . למה חזק מאוד ? בעיקר כי אני מוותר על כרטיס עריכה , ככה שאפשר לבנות מחשב מפלצתי ביותר אם מישהו פה יוכל להמליץ לי על אחד כזה אני ישמח מאוד לשמוע תודה .
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי מישהו יודע היכן ניתן להשיג מטען לדגם העתיק DELL PP01L? או שלמישהו במקרה יש בבוידעם כזה שאינו בשימוש ויכול לתת? מיותר לציין שאין בזאפ, ובחנויות צחקו על חבר שלי שבא לשאול אם יש להם. תמונות שלו: (זה דגם המחשב) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש כמה חלקי מחשב בשביל שדרוג המפרט הקיים שלי, כמו כן הפלטפורמה תוחלף גם כן כשיצאו מעבדי ה"בולדוזר", לכן אני עושה כמה הכנות לפני היציאה שלהם. מה דעתכם על השדרוג הבא ? Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪269 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD ONYX 32GB MLC 125/70, יחידות 1 ₪388 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1902 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 ThermalTake V9 Black Edition 2x230mm 2x120mm + Led VJ400G1N2Z, יחידות 1 ₪357 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1097 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1127 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.i…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח שתציצו במפרט הנ"ל: מה התקציב המקסימאלי?1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטרימינג לקודי בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא (עד 1500 עם מקלדת עכבר ומערכת הפעלה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN 10/win 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ביקשתי וקיבלתי 3 מפרטי מחשב שונים. צירפתי תמונות מסך של שלושתם. האם אתם רואים משהו מיוחד לגביהם מבחינת חוסר התאמה, אלטרנטיבה טובה יותר מבחינת רכיבים ואיזה מהם עדיף, אם בכלל. הצרכים העיקריים הם גלישה באינטרנט (דפדפן), אופיס ופיתוח לאנדרואיד שהוא זה שבעיקר שואב לי את רוב ה resources. כמו כן, מבחינת דיסק קשיח, מה מומלץ היום, טושיבה או western digital? האם במפרטים האלה, יש כרטיס מסך שכולל יציאה VGA ו DVI? באחד המפרטים כתוב שיש יציאות אבל לא הבנתי אם זה מובנה או רק תומך או לא יודע מה תודה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-