ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5200 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה כרגע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - FIFA 16, GTA V, משחקים חדשים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם י…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר הקרוב אני מתחיל לימודי רפואה ולצורך כך זקוק למחשב נייד. אני מתחיל ללמוד בטכניון ולפי מה שהבנתי יהיו לי גם כמה קורסי תכנות- צריך מחשב שיעמוד בכל זה. התקציב הוא בגדול עד 3000 ש"ח אבל אני יכול לחרוג מעט (עד 3500) בשביל משהו באמת טוב. קיימת אפשרות לרכישה באילת. המחשב יסחב הרבה על הגב ולכן אני מחפש גודל של 13-14 אינץ' (הבנתי שזה הגודל המומלץ לסטודנט). אני לא מבין גדול במחשבים אבל עשיתי בדיקה קצרה באינטרנט והגעתי למחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=920608 . איך הוא בעיניכם? בנוסף שמעתי המלצות על ה- ZenBook של אסוס. מה דעתכם עליו? איזה דגם כדאי? (אם בכלל). אשמח לשמוע מכם המלצות והצעות למחשבים נו…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
רב שלום אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג לפרצוף. למען האמת אין לי שום ניסיון בזה וזה המחשב הראשון שאני מרכיב. רציתי לקבל קצת עצות לגבי דברים שאולי לא לקחתי בחשבון כשבחרתי את החלקים, או שיקולים חשובים שלא עשיתי ובעקבות זאת לא אנצל את מלוא ה"חוזק" של המחשב.. זה המפרט שבניתי עד כה: לוח אם: MSI Z170A GAMING M5 כרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 Gaming זיכרונות: HyperX 16GB (2x8GB) DDR4 2400Mhz CL12 מעבד: Intel Core i5 6600 Tray - האם עדיף להוסיף עוד כמה שקלים ולקנות את ה6600K? אני לא מתכנן OC אבל הוא 3.5GHz והרגיל 3.3GHz. קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev 2 דיסק אס-אס-די: Samsung MZ75E250 250GB כרטיס רשת: Edim…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המיפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150 או Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-מה עדיף מבינהם? כמו כן מה ההבדל בין ערכות השבבים הבאים Z170 H170 H110 B150 המעבד הוא Intel Core i5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מארז Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower Case White & Red No PSU כאשר יש לי כבר ספק כוח 550ואט כונן SSD Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retai זיכרון:Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 כמו כן בשלב זה כרטיס המסך הוא:Gigabyte GTX750Ti שקיים אצלי. …
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - overwatch, evolve stage 2, the culling, no man's sky,for honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 , hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שא…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הי. אני במהלך רכישת מחשב חדש ומחפש כרגע מסך זו אבל איכותי. התקציב הוא בסביבות 800-1000, הגודל הוא לפחות סביב 24", רזולוציה לפחות 1080P, חיבורי HDMI או DP ורצוי גם USB. היעוד הוא בעיקר צפיה בסרטים/סדרות אבל גם משחקים. כרגע הכיוון הוא DELL U2414/P2417H או משהו דומה. הייתי שמח לקבל המלצות נוספות..
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בשעה טובה אני מתכנן לשדרג את המחשב שלי. עיקר השימושים שלי הם פוטושופ! יש לי כיום SSD 500GB של סמסונג מסוג EVO 850 ועוד כמה הארד דיסקים חדשים אז אין לי צורך בהם. תודה מראש על העזרה! בברכה, אורי 1. מה התקציב המקסימאלי?8K כולל מע"מ.....אני הולך לרכוש ללא מע"מ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לכיוון 7K כולל מע"מ ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה בפוטושופ ואולי משחקים פעם בעשור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש כבד בפוטושופ …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר Alienware X51 R2 והוא רוצה לשדרג אותו יש כרגע שתי הצעות: הצעה מספר 1: א. ה-P2416D של Dell למחשב שלך לבין הg2460pf של AOC. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-RX480 הצעה מספר 2: א. ה-U2414H של Dell למחשב שלך לבין הrl2455hm של BenQ. ב. לשדרג את הכרטיס שלך ל-GTX 1060 יש הצעה יותר טובה בשבילו לכרטיס מסך ומסך? אולי לא צריך בכלל להחליף את המארז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם זה תורם לי במשהו כשיש בלוח אם 2 כניסות רשת, ואם כן במה?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 - 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA V, Need For Speed (2015), Dragon Age: Inquisition, F1 2016 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דגם המסך: MG279Q -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות פיצוצים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במיני מחשב לסלון. אשמח לביקורת על המפרט הזה: אין לי כוונה להריץ עליו אופיס / תוכנות עריכה וכו', אלא רק שישמש בעיקר לקודי ולצפייה בסרטים. אתקין עליו WIN7 64, אבל ארצה שהוא יתמוך גם ב WIN10 בעתיד. אגב, המחשב הביתי שלי הינו בן 5 שנים, והמפרט שלו הינו: AMD Athlon II X4 645 3.1 Ghz עם 4GB זיכרון וכונן SSD 120GB. איך המפרט של ה NUC יחסית למה שיש לי היום, מבחינת ביצועים? (אני מאד מרוצה מביצועי המחשב הביתי שלי, למרות שהוא יחסית ישן). הציון שקיבלתי עליו ב WINDOWS הוא 4.2 תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש מחשב נייד ללימודים, חשוב שהיה נוח ויוכל להריץ CUBASE אפשר גם יד שניה תקציב - 4000, אם אפשר פחות נהדר
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
בוקר טוב, כבר קרוב לעשור שאני עם אותו לוח אם ואותו מעבד, כנראה שהגיע הזמן לשדרג מPCIE 2.0. אני עדיין לא הכי עדכני לגבי חנויות וחומרות מומלצות אז פונה לפורום פה לקצת עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K +- 500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד חמש לנצל חופשי מעל זה טיפה להתקמצן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חברים, האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייח שעובד היטב עם פוטושופ ואילוסטרייטור. אני רוצה לחזור לעבוד בתוכנות וצריכה מחשב שלא קורס מהעומס. מצד שני זהו לא המקצוע שלי אז קשה להצדיק הוצאה של 5000 שח ומעלה על מחשב שכזה. יש המלצות או תובנות בנושא? מחשב שולחני חזק שעובד טוב עם פוטושופ ואילוסטרייטור, וורד ווינדוס ואינטרנט. מצד אחד אני לא רוצה לרכוש את המפרט המינימלי שיתאים לדרישות האלו , מצד שני אשמח לקנות משהו מומלץ ואיכותי ואם אפשר לא הכי יקר בעולם. תודה רבה לכם (:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מעוניין למכור את המחשב, אך קצת אבוד בהגדרת המחיר... אשמח לעזרה. Intel Core i7 4790 Kingston 2X8 16.0GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co. Ltd. Z97-HD3 NVIDIA GeForce GTX 980 WD Green WD30EZRX 3TB Patriot Blaze SSD 225GB 750W Element Power Thermaltake Urban S31 Mid-Tower אז.. כמה לדרוש? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אז עברתי דירה וה Corsair Obsidian 650D ענק, אין לי צורך בו ואני כבר לא משחק משחקים כי את הגיימינג שלי אני עושה על קונסולה... דרוש מחשב חדש בתצורת HTPC, שמתי עין על מארז ספציפי: Fractal Node 202 או Node 304. הבעיה היא שב-202 אין תמיכה לכונן 3.5" ובספק בגודל מלא, וב-304 אין אפשרות להכניס כרטיס מסך בגודל מלא עם ספק בגודל מלא, ואת שני החלקים האלו יש לי ואני רוצה להרכיב בבניה החדשה אז אני צריך מארז HTPC שבו אני אוכל לחבר את הספק הקיים שלי (Seasonic X-650) וגם את ה GTX680 שיש לו עוד מספיק כח בשביל לנגן סרטים עם האצת חומרה. אשמח אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט מתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב)…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
נאמר לי שלצורך תוכנות עריכה כמו פוטושופ כדאי כרטיס מסך חזק של לפחות 980M האם dell xps 15xp - rd33 - 9277 יהיה מתאים (כרטיס.מ 960M) הדגם הזה עולה מעל 9.000 ש״ח . כוונתי בהתחלה הייתה להוציא עד 7.000 ש״ח האם אוכל למצוא מחשב נייד ssd איכותי ברזולוצית מסך גבוהה מאוד, מעבד חזק, סאונד טוב, ושלא חסכו ביציאות/שקעים-בתקציב זה. אילו אפשרויות הייתם ממליצים מתוך הנחה שלא פחות חשוב,חברה עם שרות אחריות טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנט. רוב השימוש במחשב יהיה בתוכנות Office ובאינטרנט. התקציב לרכישה הוא 4,000 שקל. חשוב שהסוללה תספיק ל5-6 שעות, שיהיה 8GB ראם במחשב ואם יש אפשרות גם לדיסק SSD 500GB
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מסך 15", למרות שנייד לא יוזז יותר מדי. משקל זה דבר משני. שיהיה טוב למטרות אלו למספר שנים עם הרבה זכרון ודיסק מהיר. רצוי במסגרת התקציב מחשב עמיד ולא עדין כי יש ילדים... עם אחריות ככל שניתן. תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי אני עומד לרכוש מחשב נייד עם מסך 11.6 - השאלה שלי היא האם מחשב עם מעבד פנטיום N ולא M יכול להריץ סרטי FULL HD 1080P כמו שצריך ? אם לא , האם מעבד PENTIUM M יעשה את העבודה ? (מדובר במחשבים שיש להם 4 GB זכרון ...) תודה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש בסטים, לפעמים בפוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, No Man Sky, Watch Dogs 2, GTA V, DOOM ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד טוב שיחזיק משחקים כמו SIM , COD בסביבות 3000-4000 ש"ח. מתכנו להיות שבוע הבא באילת כך שחנויות רלוונטיות הן KSP או אייבורי.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי .. המחשב הנוכחי שלי דיי תקוע ( בלשון המעטה ) .. ופירמוט וניקוי נוסף כבר לא אעשה לו .. ואני דיי תקוע עם הרבה עבודה ובלי מחשב מתלבט בין 2 מפרטים שהמליצו לי עליהם ( אם אתם יודעים על משהו יותר כדאי אשמח לדעת עליו ).. הצרכים הם בעיקר לעריכת וידאו / תמונות / גרפיקה,ובעדיפות קצת פחותה : 3D ( CINEMA4D ) התקציב הוא עד 5500ש"ח מפרט 1 : מפרט 2 :
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
-