עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב תקציבי המפרט שחשבתי עליו: ‏Pentium E5200 ש"ח 395 ‏P5KPL-CM s775 ש"ח 245 ‏2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel‎ ש"ח 330 מארז HEC 300W תודה רבה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  2. Started by i004i80,

* מטרות המחשב? מעבר לשימושים רגילים ישמש גם לעריכה בפלאש פוטושופ ופרימייר, אבל לא מדובר בפרוויקטים גדולים ועמוסים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר גדול מ15.6, עדיפות ל14. לא יודע להגיד לגבי מבריק או מאט, אשמח לשמוע דעות בנושא * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD לא קריטי. 1366X768 אמור להספיק. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאד אוהב את הנאמפד, אבל אחיה בשלום בלי. * משקל רצוי? 2-2.5, אבל פחות השיקול כרגע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהמטרה שלו בראש ובראשונה עיבוד ועריכה של תמונות, גיימניג זו גם אפשרות אבל היא משנית. חשוב לי: 1.מהירות תגובה, זאת אומרת שברגע שאני עובד מתמונה לתמונה או מתוכנה לתוכנה התמונות יעלו מהר. לדעתי זה פונקציה של HD מהיר אבל אני לא בטוח. 2. זיכרום רם גדול יחסית, בכדי שגם עוד שנה שנתים תוכנות ירוצו לי יחסית מהר. (לדעתי 8 MB יתאים). 3. 2 הארד דיסקים (בכדי שאוכל לגבות מאחד לשני) שכל אחד מהם 1 טרה לפחות (ההבדל בין 1 ל 2 טרה גדול?) 4. אשמח אם אוכל גם להריץ עליו משחקים אבל לא חובה. 5. כולל מערכת הפעלה. ללא מסך/מקלדת/רמקולים וכ"ו. תקציב - בסביבות 2000K

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקל חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט צפיה בסרטים עבודה מול התוכנה SOLIDWORKS ומשחקים בצורה קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SOLIDWORKS בשימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). משחקים מזדמנים GTA וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אסתפק גם בהגדרו…

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  5. מחפש לקנות מחשב נייד מהסדרות העסקיות ז"א קל ולא חלש מכיוון שהקודם של היה DELL inspiron 1545 והייתי מרוצה אז חיפשתי בDELL וגם שם העסק יותר ברור (בחברות האחרות לא הצלחתי לעקוב אחרי השמות...) התרשמתי מה vostro 3350 או מאחיו הגדול 3450 (ראיתי גם את ה latitude e6400 שנראה די פופולארי לזמנו וגם הוא נראה מרשים) הכוונה כרגע לקנות מחשב יד שניה אבל מהסדרות החדשות כך שבכל מקרה תהיה אחריות 3 שנים ולא יהיה כ"כ בלאי פרטים טכניים: משקל לא יותר מ 2.1 מסך כמה שיותר (אני מניח שאחרי המגבלת משקל זה יוצא 13 או 14) עדיף אם איזה ציפוי נגד הבהקים... מעבד I5 sandy bridge בסביות ה 2.3 לפני טורבו (לרוב זה ה 2510) זיכרון לפחות 4GB RAM HD לפחות 320 GB (עדיף 7200) סוללה 2 שעות בעומס, 6 במנוחה בערך BT …

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by סומך,

מעוניין לרכוש לפטופ של לנובו או דל למהו? כי מהידע המועט שלי, הם הכי אמינים לאורך זמן (לא התלהבתי מHP תמיד נראים לי עדינים מדי) חשוב לי שיהיה נוח לעבודה (מסך14-17 אינצ') שקט (שלפחות הRAM יהיה SSD) מחשב לעבודה, אני לא משתמש בתוכנות מורכבות, אבל שיצליח להריץ תכנות בסיסיות, הרבה מסמכים פתוחים במקביל ודפדפן עם מלא מלא תגיות פתוחות. אני קונה מחשב פעם בחמש-שש שנים, אז שלא יהיה עגלה עוד שנתיים... לא גיימר תקציב, סביבות 4500 ש"ח (אם יש בפחות מה טוב) ממש תודה למי שיעזור מצאתי באמאזון את אלה, לא יודע אם הם עומדים בדרישות https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_condition-type_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A340831031%2Cn%3A429886031%2Ck%…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 בלי חריגה. עדיף פחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים פה ושם, פיתוח תוכנה, סרטים ועבודה עם מסכים מרובים בו זמנית (3/4) . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אין צורך בSSD או HDD בכלל (ברשותי 3). - ברשותי כ.מסך NVIDIA חדש 1070 שאחבר למחשב החדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8 מתוך 10 . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

8. Started by משפחת קורץ,

בס"ד שלום אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד. אני לא מבינה בכל הקריטריונים. השימוש היומיומי הוא באופיס פשוט. רצוי מחשב קטן וקל פיזית אך מהיר וטוב. כמובן עם כמה יציאות USB ודברים בסיסיים שכאלה. זמן סוללה סביר . המחיר הרצוי הוא עד 1500 ש"ח. יש משהו כזה או כמה? אשמח לתשובות מקצועיות. תודה רבה

9. הצרכים העיקריים זה עבודה ב Pro-E office, Solidworks, Autocad, ודומיהם. וגם אני אשמח שתהיה אפשרות לשחק קצת לפחות בהגדרות סבירות עכשיו נושא המשקל מאוד חשוב כי אני אהיה נייד איתו המון, וגודל מסך אני מעדיף מתחת או עד 14 אינצ' אשמח להמלצות

10. Started by yallapo,

היי, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורך נסיעות לחו"ל בלבד. הוא צריך להיות קטן, קומפקטי, פשוט, עם אפשרות להתחבר לאינטרנט, עם אופיס וזהו. לא בעל יכולות גבוהות מדי או מתוחכמות מדי אבל אמין. התקציב - בסביבות 1,000 - 1,500. רעיונות/המלצות מישהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  11. שלום, אשמח ואודה לעזרה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 200~ חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שיהיה אפשר לעשות קצת מהכל - תכנות - בקטנה, לא דברים כבדים עבודה משרדית - אופיס, קצת מסחר בבורסה, משחקים - למשל להצליח לשחק CoD Warzone עם ביצועים סבבה, אבל האיכות/רזולוציה לא חייבת להיות מטורפת - פחות חשוב לי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. כל דבר שאני קונה של מיקרוסופט או לוגיטק נהרס כמו שעון אחרי שנה עד שנה וחצי. אשמח להמלצחה. לא גיימרים ולא עיצוב מתחכם. פשוט ואלחוטי. אגב, האם כדאי להזמין דבר כה מחו"ל? מקלדות עם עברית זמינות לרכישה מחו"ל או שאין דבר כזה? תודה!

13. Started by menash96,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שאמור לשמש קרובת משפחה..בגדול שימוש בסיסי דפדפן אופיס וכו.. זה פחות או יותר המפרט.. 15 אינץ ומעלה (נראלי 15.6 האידאלי) מעבד i5 8 GB RAM SSD 256 GB (חושב על טווח רחוק יותר כי יש סיכוי ש128 יספיק) לגבי משקל עדיף משהו קליל ולא כבד..ממה שאתם יודעים כי לא יודע לשים את זה במספר.. בגדול זה טיפה יותר ממה שצריך (לא בטוח לגבי i5 ו8GB RAM) אבל מעדיף טיפה יותר השקעה וללכת על בטוח חשבתי על מסך מגע אבל נראלי במסך של 15.6 זאת השקעה שלא שווה, כי לא בטוח שהיא תהיה נוחה.. אשמח להמלצות ממה שאתם מכירים ויודעים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש מחשב נייד עבור עבודה עם פוטושופ (ציור דיגיטלי ועריכת תמונות) וכזה שיאפשר גם עריכת וידאו. הבנתי שהמעבד והram הכי חשובים, לכן חשוב לי שיהיו חזקים ככל האפשר. המשקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. עדיף מסך מט. רזולוציה של 1920 על 1080 מספיקה, לא צריך 4K. כרטיס מסך, מעדיף NVIDIA. מבחינת כונן קשיח, אני מעדיף SSD, או תצורה משולבת בין הארד דיסק "רגיל" לאחד קטן יותר שהוא SSD, אם אפשר במסגרת התקציב. מחפש מחשב עם אחריות לשלוש שנים (או כזה שאפשר להרחיב את ההאחריות לשלוש שנים). התקציב הוא עד איזור ה-6000 - 6500 ש"ח. אני שוקל לקנות את המחשב הזה של לנובו: https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=6729 מה אתם אומרים? יש המלצות? טיפים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. Started by andigur,

שלום לגולשים אני מרכיב בימים אלו מחשב, שישמש אותי לעריכה גרפית ביקר, אך גם וידאו וסאונד. (תכנות: פוטושופ, פרמייר, ואבלטון) קיבלתי הצעה מחנות "פלונטר" בתל אביב עם המרכיבים הבאים: מעבד: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CM8064601560615 זיכרון: (2 יחידות סה''כ 16 MHZ) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=HX316C10FB_8 דיסק קשיח SSD: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SV300S37A-240G דיסק קשיח רגיל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ST1000DM003 כרטיס מסך: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=02G-P4-2754-KR מאוורר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UCACO-AP111-GBB…

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  16. עומד לרשותי תקציב של עד 3 אל"ש לנייד שולחני עם מסך 17 אינצ' ומעלה. המחשב יהיה תמיד מחובר לחשמל, וישב על שידה. הניידות שלו תהיה מינימאלית. השימוש שיתבצע במחשב זה מידי פעם עבודות אופיס, שירים, אינטרנט, הורדות, צריבה וסרטים. בעיקרון נורא חשוב לי שיהיה מודבר במסך כמה שיותר גדול, מחשב זריז והרבה מקום איכסון (250GB במחשב הנ"ל נראה לי מעט מידי) לצערי המבחר שלי מצומצם ועד לא קיים. מצאתי רק מחשב אחד אשר תואם את הדרישות שלי, ולכן אשמח אם חברי הפורום אשר מבינים בתחום יותר ממני יוכלו להמליץ לי על מחשבים נוספים בז'אנר. כרגע המחשב המדובר הוא Fujitsu Siemens Amilo Li3910 שמוצע ב-night-net.net בכ2900 ש"ח. בנוסף אשמח לקבל המלצות על המחשב הזה והאם עדיף לי להישאר עם הבחירה הזאתי.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  17. היי אשמח להמלצות על מחשב נייח שיתאים לעבודה מהבית וגם ללימודים ומשחקים לילדים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב באזור ה3000 שח, אם זה ריאלי.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, משחקים, זום, שימוש בתוכנת SAP 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב.. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 0 תגובות
    • 375 צפיות
  18. שימושים: עבודה בתוכנות שרטוט ותלת מימד כגון: Autocad/Revit/scatchup הזרמה של מוסיקה וסרטים כולל הורדה ומהירות הזרמה גבוהה מאוד. האפשרות ל תוכנות חיצוניות כגון madVR / Dirac מבחינת נפח זכרון ויכולת. כרטיס גראפי איכותי כרטיס קול איכותי מארז קומפקטי עם כל החיבורים הנדרשים אני רוצה לקבל הצעות מחיר. אשמח מי שיכול לעזור חושב לנסות ושיהיה כאופציה בנוסף לעבוד איתו כ HTPC עבור קולנוע וגם עבור עבודה כמובן. תקציב 10,000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. דרישות הסף שלי הם: 80GB SSD למערכת ההפעלה 4TB מידע (2X2TB?) 8GB DDR3 לפחות וכרטיס טלוויזיה בשאר הדברים אתם מוזמנים להיתפרע.. זה מחשב כללי, אני עושה איתו "בגדול" הכל, ממשחקים עד גרפיקה וגלישה באינטרנט.. מוירטואליזציה וסימולטורים לתוכנות וציוד כבד עד עריכת וידאו, עריכת סאונד, תיכנות, ובניית אתרים. * אין צורך לכלול.. ספק כח, מקלדת, עכבר, מסך, ורמקולים. תודה רבה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב ללימודים - לומד מדעי המחשב. חשוב לי שיהיה מסך גדול (15.6") ומסך מגע. האם המחשב הזה טוב? https://www.amazon.com/gp/product/B08PDJGBDJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AQ14ZPGW8GYC&psc=1

21. הדגשים: 1.מעבד אינטל. 2.אפשרות לשידרוג עתידי למעבד QUAD 3.אפשרות לשידרוג עתידי (אם יהיה צורך) של קרור מארז. 4.אפשרות לשידרוג זיכרון. ייעוד המחשב כאמור הוא להורדות \ עבודה (פיתוח) \ משחקים ברמה "נמוכה" מבחינת ביצועים (FEAR \GTA\FIFA..) סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 680 680 1 מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box IE4400 580 580 1 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 39202 368 368 1 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB 2500AAKS 447 224 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 24730 367 367 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe 28490 190 190 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD GSA-H62N 417 417 1 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W 6A19B-400 154 154 1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C…

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  22. שלום אנשים, הרכבתי ת'מפרט הבא - ואשמח הערות. הוא אמור להיות מחשב ביתי (אינטרנט/הורדות/משחקים פשוטים (לא גיימר)) ובנוסף לפיתוח אפליקציות ג'אוה. עוד דבר, לוח האם הוא של ASUS ופתאום קראתי כאן שהם מתפרקים ב 2008 לחברות קטנות - האם כדאי להשקיע בלוח שלהם שאולי לא תהיה לו תמיכה בעתיד (לBIOS וכו)? לאחרון חביב, מסתבר שיש לי עוד 220 ש"ח לשפוך על הדבר הזה... איפה כדאי להשקיע אותם? תודה! מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 Box ¤651 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI ¤490 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31542 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤494 (מצאתי יותר זולים של קינגסטון ב 199 ש"ח ליחידה) http://skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  23. שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי להעריך את המפרט הבא : לוח אם של אסוס מעבד אינטל פנטיום 4-1.6GHz זיכרון חצי ג'יגה דיסק קשיח 40 ג'יגה כרטיס מסך nvidia GeForce 2 64 m.b עם כרטיס רשת ויש לו 8 יציאות USB תודה מראש לכולם :-)

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by Feynman,

המחשב נקנה בחנות skypc בראשון לציון (נובמבר 2010) אף רכיב לא עבר overclocking מעבד: Intel i5-760 לוח-אם: Gigabyte GA-H55M-UD2H זכרון: G.Skill DDR3 4096MB (2x2048) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח: Samsung Spinpoint F3 SATA2 500GB 16MB צורב: LG GSA-GH24N SATA מארז: Coolermaster CM 690 ספק כח: Seasonic S12II 430W קירור מעבד: Arctic cooling Freezer 7 pro שינויים ותוספות: כונן קשיח: 1TB S3 64MB Segate - נרכש ב ivory (יולי 2014 - 3 שנות אחריות) כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX650 TI 1GB MSI - נרכש ב ivory (ספטמבר 2013 - 3 שנות אחריות) זכרון: G.Skill 2GB DDR3 1333MHZ - נרכש ב k.s.p (יולי 2011) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by na_g0,

http://srv2.jpg.co.il/10/5493301665444.jpg' alt='5493301665444.jpg'>

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.