ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
זה מחיר מספיק למחשב שמיועד למשחקים כבדים או שעדיף לחסוף עוד קצת ולהגיע ל5K?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד HP DV6406NR יש לו שלט רחוק בגודל של כרטיס אשראי, שמשמת בעיקר למדיה סנטר. רציתי לדעת אם יש אפשרות לתכנת את הכפתורים שלו לפעולות שונות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג די כבד ואקסלוסיבי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1 GTA V COD IW CS GO טטריס... [בלי טטריס זה בצחוק] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני לא יודע מה הרזולוציה אבל הגודל 20 אינץ' בערך הוא די גדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…
-
- 10 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אפשר מפרט למחשב ב4000 כולל מסך ניתן לחרוג בקטנה ... בעיקר לעבודה משרדית . ומחנות באיזור השרון ...
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
-
חבר שלי רוצה מפרט (והוא כנראה קונה באיוורי באשדוד, הם בסדר?) והוא רוצה (מה שהוא כתב): פנטיום 4 ליבה כפולה, 1024 זיכרון,כרטיס גרפי טוב (שיהיה 128 ביט ו- 256 זיכרון) ,לוח אם ודיסק קשיח של 160 או 80 ג'יגה. יש מצב להרכיב משהו טוב? ואיך החנות? אולי יש המלצה לחנות אחרת באשדוד? תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אני רוצה מפרט מחשב למשחקים ב9 אלף שכולל מסך דק 19 אינץ' תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אבל המחשב לא כולל מסך וגם לא כרטיס מסך. חייב צורב(לא חובה במהירות 52X) וכונן DVD. אם אפשר לארגן משהו טוב לאובר-קלוק ומשחקים בסכום שציינתי אז סבבה... אם לא אז אני אנסה להרחיב את התקציב. תגידו לי. תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך מפרט הכי טוב שאפשר לקנות ב 2000 ש"ח, לא כולל כרטיס מסך, מע' הפעלה ומסך (פשוט התקציב מההורים זה 2000, לי יש עוד 700-800 שאני משקיע ב 9800GT) והאם כדאי לקנות Quad Core או Dual Core? (זה הולך להיות מחשב למשחקים בעיקר)
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המקלדת העכבר והמסך יכולים להיות פשוטים ... המחשב ישמש למשחקים... עד 5000 שקל... תודה מראש !!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה מפרט למשחקים כבדים שיכלול את ה8800 בגרסה החלשה שלו(כי יש לי מסך 17 ככה שאני לא ינצל את כל הרזולוצייה),בנוסף זכרון של 4 גי'גה שיישב על דואל כמובן,לוח אם טוב!(שלא יהיה סתם) שיספק את כל העיניין,דיסק קשיח ענק של איזה 400 ג'יגה ,קירור סבבה לכל המערכת,מעבד גם סבבה וכל הציוד ההיקפי שמסביב מלבד רמקולים. שכחתי לציין שהמחשב לא יעבור אוברקלוקינג,ורצוי שיהיה חזק,דבר שני קחו בחשבון שהמחירים של הרכיבים יורדים אז אל תשפטו את המחיר שלהם עכישו בתקציב,תחשיבו אותו אחרי הנחה,דבר שלישי המחשב יבוא בלי מסך ומשהו אחרון אם צריך שדרוג בתקציב אז תגידו שאני ייע כמה תודה ציון
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מעבד AMD דיסק קשיח 160 ג'יגה לא יותר מסך LCD 17 8MS רק קופסה כולל ספק ומארז בלי רמקולים ובלי עכבר וכל אלה... ואם אפשר תכניסו תכרטיס geforce 6800gt או 7800GT תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אממ אז ככה... אני רואה יותר סרטים ושומע שירים...ולפעמים משחק במשחקים... אני רוצה מפרט עד 2500 שקל...שהמחשב יהיה חזק ועמיד...ושלא יתחמם מהר עכשיו כוננים קשיחים יש לי מהמחשב הישן אז אין צורך להכניס למפרט אותם תודה רבה לכל העוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות מחשב שמיועד למשחקים בלי כרטיס מסך מיוחד זאת בגלל שאני רוצה לחכות לצאת G92 בסוף השנה. אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט שמיועד למשחקים עד 8K שקלים ללא כרטיס מסך מיוחד.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
הי מעונינת לרכוש אחד המחשבים הנ"ל. ההבדלים שמצאתי הם לטובת ה- L2G שהוא דווקא זול ב-300 ש"ח מה-52G: נפח הארד דיסק 250 במקום 160, מעבד T6570 במקום T5670 (הבנתי שבאופן עקרוני ככל שהמס' גבוה המעבד יותר מתקדם?!) היתרון היחיד שמצאתי בדגם היקר, והוא לא משמעותי לצרכי, הוא שהוא קל ב-100 ג"ר... האם באמת הוא יותר טוב ורק מסיבות שלא קשורות לאיכות הוא יותר זול?! אשמח לדעתכם...
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
המפרט הוא לדוד שלי הוא לא הולך לשנות בו כלום לבמשך שנים התקציב הוא בערך 4000 cpu:amd xp 1700+ hsf:tt volcano 7+ mb:epox 8k5a2 mem:TRANSCEND ddr 256mb 333mhz gpu:Gigabye ATi Radeon 9000PRO hd:SEAGATE 40gb 7200rpm cd:acer cdx52 floppy:teac 1.44 floppy case:? mouse:Logitech wheel mouse optical oem ketboard:? screen:? תודה לכל מי שעוזר!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בלי מסך רמקולים עכבר ומקלדת זה מה שהיגתי אליו: EPOX EP-8K5A3+ AMD XP 1800+ (AROIA STEPPING CORSAIR 256MB PC-3200 C2 400MHz suma gf4ti4200 128mb SE wd 80gb 8mb ax-7 nanotherm2 מישהו יכול להמליץ לי DVD(חשוב בלי אזורים) ומארז לא יקר מדי ומאוור לAX7 אני קונה מסימפלטק השילוש הקדוש בא בבנדל התקציב הוא 5000+- עד 5400 תודה לכל מי שעונה לי!
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לרדת ל2500 בלי לפגום בצורה משמעותית, אשמח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? עריכה גרפית ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות. פוטושופ, שימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב. אבל שלא יהיה טרקטור.. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בלבד. 8. הא…
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני יודע שחסרים כמה פרטים כמו החברה שמיצרת את הזיכרון או דגם המעבד אבל תנסו מהפרטים שיש http://www.exlmarket.co.il/index-new.html זה המחשב בצד שמאל ב3590 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מארז 932 HAF COOLERMASTER שחור ספק כח CMPSU-750TX 750W CORSAIR מעבד אינטל 3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2500K לוח GA-P67A-UD4 GIGABYTE (המתוקן) מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרונות 1600MHz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel CL7 כרטיס מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כמות 2 דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA2 64MB C.G WD דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 מסך מחשב רחב Dell U2311H ** אני אהפוך את הכרטיסי מסך ל6970 במערך CROSSFIRE הקירור למעבד יספיק? המעבד לא יעבור המהרה.. עדיפות לאיבורי
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר חוות דעת על הAcer Extensa 5630G מעבד ליבה כפולה Intel Core 2 Duo T5800 2.0GHz מסך "15.4 1280X800 כרטיס מסך לא משולב ATI Radeon HD3470 זכרון 2048MB DDRII 667MHz ניתן להרחבה עד 4GB דיסק קשיח 250GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם 56Kb יציאות USB 2.0 X3 ,VGA ,Audio ,HDMI קורא כרטיסים, מיקרופון מובנה יציאת רשת ועכבר Touch מערכת הפעלה Windows Vista Home Premium עברית אחריות שנה אחריות בינלאומית (אחריות ע"י היבואן הרשמי) משקל כ-2.88Kg המחשב כולל גם עכבר אופטי ותיק לנייד או משטח קירור נייד לנייד Spire PacificBreeze מחיר:3440 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?p...93&CatCode=315
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-