עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DarkTwiTy,

אפשר למשל להחליף מעבד וכרטיס מסך למחשב נייד אם כן יש מצב להמלצות מסויימות?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  2. קודם כל תודה! ברצוני לקבל מפרט למחשב נייד טוב. שיהיה בעיקר לאינטרנט מהיר. אם אפשר בנוסף שיהיה די חזק ומהיר..אודה לכם עם מישהו יסביר לי איך הולך כל הקטע עם זה ומה צריך לעשות כדי שאוכל לגלוש ברחבי הארץ בחיבור ניידי.בנוסף אשמח אם ישאר תקציב לכרטיס מסך נחמד שיוכל לפהעיל black & white 2 תודה רבה! דבר אחרון תרפו חנות שממנה בניתם את המפרט ותודה! (זה במזומן אני משלם)

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש לי מחשב נייד של LG T1-7DUKE ואני רוצה להחליף לו את המעבד ולהוסיף זכרונות רציתי לדעת עם אני יכול לשים את המעבד הזה: Intel T7250 Mobile CPU פלוס איזה זכרונות אני יכול לשים עליו?? עד כמה GB וכמה Mhz????

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן עוד כמה שבועות אני טס לחו"ל ורציתי לדעת מה הפרוצדורה עם המחשב הנייד, אני חייב להכניס אותו למכונה? זה יזיק לו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by orano,

אשמח אם תרכיבו לי מערכת i5 בתקציב 3700, להשתדל לא לעבור את המחיר ביותר מ50-60.. שהכרטיס יהיה HD4850 ככה, לא צריך יותר כי אני ישדרג בעתיד, אשמח אם תעזרו! הלוח אם לא משנה לי, להשתדל אחד של GIGABYTE למרות שאם גם הזה של אינטל טוב אז לכו עליו. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  6. Started by orlupo,

אני יכול לבחור את הרכיבים שיהיו לי במחשב נייד כמו זיכרון מעבד לוחאם וכל אלה? ??? ??? בתודה מראש orlupo

7. אפשר להשאיר מחשב נייד מחובר לחשמל קבוע למשך חודש ? זה לא יעשה נזק לסוללה או למחשב ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Blu-Ray,

אפשר להתקין EI7 על מחשב נייד?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  9. יש לי אי פי סי אני רוצה XP כי 7 עובד קצת עם תקיעות למרות ששמתי 2 ג'יגה אפשר להתקין עליו XP?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  10. חבר קנה את המחשב ורוצה לחבר לטלוויזיה עם SVIDEO. יש לו מתאם מ-DSUB ל-SVIDEO אבל נראה שהוא מסתבך עם זה. זו הדרך או שזה בכלל לא אפשרי? מותקן על המחשב XP והכרטיס מסך הוא של INTEL.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  11. Started by avrahams1,

אפשר למחוק!

• 0 תגובות
    • 990 צפיות
  12. Started by Pro modder,

אפשר למחוק הסתדרתי..

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לנתק את המסך מהנייד הישן שלי ולחבר לו חיבור VGA או DVI ?? כדי לחבר אות בתור מסך שני ???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. סורי מראש על השאלה הדבילית. פשוט לחבר שלי יש מחשב נייד ואנחנו רוצים לחבר את המחשב לTV ולצפות בסרט, אך יש מצוקת מקום וצריך לשים לשים את המחשב בצורה המקופלת שלו אלייד המחשב. איך עושים שהמחשב הנייד לא יתכבה או יכנס STAND BY ברגע שמקפלים אותו ושהיה יהיה אפשר לנגן סרט כשהוא מקופל?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  15. אני מתכנן לקנות מחשב והתקציב שלי הוא מקסימום 6000 אני צריך מפרט למשחקים בעיקר אני משחק ב קול אוף דיוטי 2/1 אבל זה לא כל כך משנה בקקיצור אפשר מפרט בבקשה למשחקים ב6000 ועם מסך וציוד הקפי פשוט(עכבר מקלדת רמקולים פשוטים) אהה ומסך דק

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Intel Core 2 Duo T5470, 1.6GHz, 800Mhz FSB, 2M L2 Cache 15.4 inch Wide Screen XGA LCD display with TrueLife 1GB, DDR2, 667MHz 2 DIMM 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS 120G 5400RPM SATA Hard Drive Genuine Windows XP Home Edition, SP2 8X DVD+/-RW with double-layer DVD+R write capability, w/o Roxio Creator Integrated High Definition Audio 2.0 Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card Integrated 2.0 mega pixel webcam Dell Wirless 355 Bluetooth Module (2.0+EDR) WGR614 54Mbps Firewall Wireless Router - Standard G

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  17. Started by KingRyu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכני HD, עבודה משרדית....משחקים (לא כ"כ אולי COD אבל לא יותר מזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כבד, תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ,לייטרום, מאיה, אילוסטייטור, אפטר אפקט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג - אם כי אולי COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):23" ואולי 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. בכותרת מופיע הכל.. והמפרט בצד! תודה מראש, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by marinagb,

תודה ענקית!!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  20. האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מראש אני אומר רק INTEL בכרטיסי מסך אני לא מבין בכלל עדיף לקנות חברה אחרת? יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיס הזה לכרטיס של חברה אחרת? מארזים אין לי מושג מה לקנות לא משנה לי ממש איך הוא נראה רק שיבוא עם ספק טוב (שאני לא אצטרך לקנות בנפרד) תודה מראש לכולם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤773 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤719 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: GEIL 1024MB (512MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 מחיר: ¤683 מארז: COMPUCASE CI-6A19…

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by m.n,

שלום, אז ככה: אחרי שחיכיתי זמן רב, בדקתי והשוואתי החלטתי שאני הולכת על DELL N3010 13.3 אינץ. אפשרויות המעבדים הם core i3 או core i5. אתמול באחת החנויות שראיתי שם ניידים, נאמר לי שמעבדי ה core i זוללים מאוד בטריה ומספיקים ל שעתיים וחצי - שלוש שעות גג ושכדאי לי לחכות למעבדי ה core i ulv שצריכים לצאת. האם זה נכון לגבי "הזלילה" של הבטריה? ומה דעתכם על מעבדי ה core i ulv שצריכים להגיע? דבר נוסף שברצוני לשאול זה לגבי המהירות של הדיסק קשיח, האם זה משמעותי בין 5400 ל7200? במה מתבטאים ההבדלים? אודה לכם אם תוכלו לכוון אותי במעט...

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by Classify,

לאינטרנט,סרטים,משחקים ואופיס. ללא מסך,מקלדת,עכבר,CDROM,FLOPPY רצוי 1GB זכרון וצורב DVD

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by H-silver,

אז אני רוצה מחשב טוב פנטיום 4 3.2 נראה לי לוח אם sata 2 זכרונות 512 צורב דיוידי אר דיסק 120 כרטיס מסך משו טוב בין 1000 -1500 ש"ח מארז עם לפחות 3 מאווררים והשאר תציעו לי אנשים....

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. מפרט של 4000 אבל שהיה רק INTEL לא AMD תודה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.