ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומתלבט בין hp pavilion 14-al003nj http://ksp.co.il/?uin=33474&select= ל lenovo ideapad 510s 14 http://ksp.co.il/?uin=33287&select=.268..271..159..3382..3472..2183..2639. אשמח לקבל ייעוץ וחוות דעת מי עדיף מבין השניים ולמה, מוכן לקבל גם הצעות לניידים אחרים (עם נתונים דומים) 1.תקציב מקסימאלי- 3300 א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: ל לנסות לחסוך ב. במידת הצורך ניתן לחרוג עד 200 2. שימושי המחשב: גלישה,סרטוני וידאו,תכנות א.תוכנות ספציפיות: visual Studio , אופן שימוש - תדיר ב.משחקים לדוגמא:פיפא, minecraft,NBA. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. אין 5. עד כמה חשוב …
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברים אשמח שתעזרו לי למצוא מפרט ב7000 ש"ח לא כולל מארז ולא כולל מסך ולא כולל אביזרים נלווים בכלל (כגון עכבר ,מקלדת וכו.) את אלו כבר יש לי. (מארז קונה בנפרד פול טאוור של קולר מאסטר ומסך גם רוצה לקנות בנפרד 27" שכולל יציאה של DVI ) בעקרון אני יודע כבר את הרכיבים העיקריים שאני רוצה , השאלה רק מאיפה לקנות ואיזה חברה מכל דבר אני מעונין במעבד i7 לא צריך oc (יודע שצריך רק i5 לגיימינג. עדיין מעונין בi7) קירור רגיל למעבד שיקרר אותו בצורה טובה 16 גיגה ראם DDR4 במהירות 1600 ומעלה.. כונן לדיסקים הכי זול שיש העיקר שיריץ כמובן דיסקים במידה ואחפוץ לשים איזשהוא דיסק לוח אם שיתמוך בתקן USB 3 או 3.1 ושיתמוך גם באודיו של 7.1 (לוח טוב אך מה שנכנס בתקציב ,…
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תקציב המקסימאלי: 10,000 ₪ א) האם אפשר לנצל הכל או לנסות לחסוך: אפשר לנצל הכל ב) חריגה: עד 15,000 ₪ סך הכל שימושי המחשב: א) גיימינג ב-4K ב-60FPS לפחות. ב) צילום מסך ומשחקים ב-4K. ג) עריכת וידאו (Sony Vegas Pro ו-Adobe After Effects) ב-4K. ד) תכנות (Microsoft Visual Studio ו-Android Studio) משחקים לדוגמא: GTA V, Just Cause 3, Minecraft with Modpacks like FTB הרזולוציה המקסימלית: 4K הגדרות גרפיות: מקסימליות צורך בציוד היקפי: מיקרופון USB איכותי להקלטות קול בזמן צילום סרטונים. חשיבות השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט): 4 תכנון ל-Overclock: אין לכלול מערכת הפעלה: אין צורך הרכבת מחשב: בחנות …
-
- 57 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חדש שעיקר שימושו יהיה לעריכת וידאו (על תכנת Avid הכבדה בעיקר). עד כה ערכתי רק במקומות עבודה חיצוניים כך שזהו מחשב ראשון שאני קונה עם צרכים כאלו ואין לי מושג מהם טווחי המחיר ואוסיף עוד אם צריך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם זה לא יפגום יותר מידי באיכותו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID Media Composer לשימוש כבד עד פרנסה ב) במידה והמחשב מי…
-
- 39 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאדם המתקשה בידיו שהמחשב הוא עיקר עיסוקו. 1. מה התקציב המקסימאלי? = 2.2K ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר, אך חסכון יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% בלית ברירה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 85% גלישה (כולל youtube), 5% אופיס, 10% סריקת תמונות אישיות ישנות, סידור ושיפור כתחביב, כנ"ל לתמונות חדשות ברזולוציה עד M20. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, יומיומי 6-8 שעות לפחות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא י…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
בניתי מחשב לפי מפרט מומלץ. 6460 (כולל windows 10). הדבר הזה יעבוד ? להחליף משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מיני מחשב התקציב (בהתאם לצורך) הצורך: לחבר לטלויזיה ולראות סרטים ב1080p HD לפי דעתי לא צריך מעבד כבד, צריך רק קצת SSD וקצת RAM4G +250HD תאריך קניה: אין לחץ אבל גם אין סיבה לחכות. =השבוע. חיפשתי משהו באינטרנט ונתקלתי בזה, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לפני שאני מזמין: סתכלו את התמונה של המפרט המחיר הוא 800שח לפני מכס. הלינק לקניה שלי למי שהתמונה לא מספיק (או שגם מעוניין להזמין) הקישור לקניה אם מידע כלשהוא חסר תרשמו ואני הוסיף, תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. ישמש לעיצוב גרפי קל (פוטושופ וכו) וגם קצת למשחקים. תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אפשר קצת אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי קל (דו מימד- פוטושופ וכו), משחקים קלים ועבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת + עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? בינוני. שיהיה סביר. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח(למטה מפרט שחשבתי לקנות) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תיכנות כמו C, C# וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 5. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? Windows 10 אך לא חייב…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לחברה שלי מחשב נייד לצורך לימודים. אני לא מבין גדול במחשבים החדשים ואשמח לקבל עצה מכם. מה אני מחפש : - מחפש מחשב קל (14 אינטצ') - לא מחשב יקר מדי: אני לא יודע מה המחירים היום בשוק אבל נראה לי שסביבות 3000 ש"ח זה סביר (עדיף כמה שפחות). - שיהיה מחשב טוב, לא מחפש מחשב high end אבל מחשב טוב ואמין שאפשר להריץ בו משחקים מדי פעם (סימס למשל). - עדיפות למחשב לבן ויפה . - עדיפות לא מסך מגע! ממש תודה לכל מי שקרא ומוכן לייעץ(: ותודה גם למי שסתם קרא (: עדכון : מילוי הטופס מהחוקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך 2. מה ש…
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תקציב מקסימלי הוא 12 אלף לא ניתן לחרוג מהתקציב אני רוצה לאנימציה תלת מימד ומשחקים כבדים התוכנות שמיועד זה maya ,3ds max משחקים בquantum break,halo 5 הרזולוציה של המסך הוא 4k ההגדרות של המשחקים הם גבוהות מאוד אין רכיבים שלא צריכים השקט הוא צורך 6 לא אני לא מתכוון לעשות oc יש צורך במערכת הפעלה אין העדפה לקנות מחנות ספיציפית עוד חודש אני רוצה שיהיה אם כרטיס המסך של titan x pascal
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום כולם! לקראת עונת המשחקים הבאה עלינו לטובה, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ציוד היקפי כבר יש, תודה. המחשב ישמש למשחקי מחשב (כמובן), וגם עבודה עם מסמכים וקצת תוכנות עריכת צילום (פוטושופ וחברותיה). התקציב שלי הוא עד 6,000 ש"ח. חשוב שיהיה לי בו מספיק זיכרון RAM כדי שהכרום והפוטושופ לא ישתו לי את כולו, ומספיק RAM באופן כללי בשביל מולטיטסקינג חלק. בנוסף, חשוב שיהיה כרטיס מסך (ומפרט באופן כללי) שיוכל להתמודד בקלות עם המשחקים החדשים שעומדים לצאת לנו השנה ובשנים הקרובות (בבעלותי מסך FHD) בנוסף, חשוב שיהיה לי נפח אחסון גדול (לאחסון עבודות, סרטים וכ'ו). אני גם שוקל כונן SSD בנפח סביר רק בשביל בשביל מערכת ההפעלה, וכונן רגיל (או SSD?) בשביל…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי שיהיה יותר מעודכן להיום. בעיקר תעסוקה רגילה איתו (אינטרנט, אופיס וכאלה) וגם גיימינג קל-בינוני. המפרט הנוכחי: Intel Core i5 2310 @ 2.90GHz Sandy Bridge 32nm Technology 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz Gigabyte Technology Co. Ltd. Z68P-DS3 (Socket 1155) NVIDIA GeForce GTS 450 הארדיסק של WD ו-Windows 10 חשבתי משהו בסביבות ה1000 ש"ח, נגיד כרטיס מסך חדש (הכי חשוב), אולי SSD קטן לשים עליו את המערכת הפעלה וכמה משחקים בודדים? זכרון כדאי גם לשדרג? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ואני מבקש לקבל מפרט טכני להרכבת מחשב . התקציב שלי הוא עד 3000 שקלים והוא אמור לשמש אותי לחמש השנים הקרובות. השימושים העיקריים שלי הם מוסיקה, אינטרנט וצפייה בסרטי וידאו באיכות full hd . אני לא גיימר ולא משתמש בתוכנות לעריכה גרפית . בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות אמינה ( מה דעתכם על ksp ? ) בתודה מראש בני
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותכנות (מריץ שרת VMware ועליו שרת Web Server) חשוב שיהיה חזק. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים לדוגמא: GTAV / Call of Duty: Infinite Warfare רזולוציה: מקסימאלית הגדרות: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא, רק מארז עם המחשב. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 8 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק מערכת…
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הייתי שמח לקבל אופציה של ניצול מקסימלי ואופציה של חיסכון יעיל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומעט סרטים אולי בזמן הפנוי אני מניח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין לי מושג, לא מבין במחשבים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מחשב לצרכים בייתיים (אינטרנט, וורד סרטים, תמונות). אין כוונה לגיימינג ורוצה מחשב אמין שיענה על הצרכים הביתיים הבסיסיים לאורך שנים. מבחינת שקט מספיק בינוני (6/10). נדרש חיבור USB3 ואם ניתן יציאת HDMI זה בונוס לעתיד (לא קריטי). מבחינת מסך - כמה שיותר גדול ואיכותי בתקציב, ללא ציוד היקפי נוסף. חשוב לי הבנייה האיכותית במארז וקירור שלא יידרוש תחזוקה רבה. אודה למפרט וחנות (לעדכנו אם TMS כבר לא חביבת הפורום)..
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחר 4 שנים עם אותו מחשב שנדפקת לאחרונה. בכל מקרה, התקציב כמו שציינתי למעלה הוא למטרת גיימינג, אך לא גיימינג כבד. המשחקים היחידים שירוצו עליו יהיו league of legends וEU IV. אי אפשר לחרוג מהתקציב,אם אפשר לחסוך כסף זה תמיד יהיה טוב תוכנות כבדות יותר מהמשחקים לא ירוצו על המחשב. אין צורך בציוד חיצוני(אם יישאר מספיק כסף אחרי הרכבת המחשב אפשרי להוסיף מסך). הדבר העיקרי שאני רוצה במחשב הזה ספציפית בניגוד למחשבים אחרים שהיו לי זה קירור מים.הבנתי שזה אפקטיבי הרבה יותר טוב מאווררים.בנוסף לזה וזה רק העדפה, אריזה סגורה עם קירור מים לפי דעתי יכול להשתלב מצוין,אומנם אני לא בקיא בתחום כל כך. אשמח לתשובות…
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים (הנדסת תוכנה) ומחשב זה גם אמור להוות את מרכז המולטימדיה בבית ולשמש אותי לכל דבר עתידי שיכול להגיע (פחות לגיימינג אבל לא שולל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, תכני HD (עם דגש על יכולת להריץ תכני 4K בצורה נורמלית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספיצפיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב: א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): Office, Visual Studio/Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמעט ולא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א, לא יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. עשרים וארבע או עשרים ושבע אינץ', טרם הוחלט. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מבין בזה, מיועד לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. …
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
Intel Core I7 6700K Gigabyte GA-Z170-HD3P HyperX Savage 8GB DDR4 2400Mhz CL12 X 2 EVGA GTX 1070 FTW GAMING סה"כ 5370 ש"ח שאר הציוד קיים DVD ספק אנטק 650W ארקטיק קולין R4 וכו. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. או לשמוע הצעות אחרות אולי.
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-